Monday, February 20, 2012

What's going on?

Olin tänään koko päivän Kristinen kanssa. Menin Kristinelle jo aamupäivällä.
Multa menee suoraan kämpän vierestä bussi tosta itäväylältä Krisulle, mutta kivasti meni bussi nenän edestä ohi, kun ulkona oli kauhea meteli ja katsoin juuri silloin oikealle. Perus 20 minuuttia aamupäivällä istuin siinä pysäkillä Helsingin yhdellä vilkkaimmalla tiellä....
Lauran tuuria..
Illalla ei ollut "kauheasti" parempi tsäkä bussien kanssa.
Saamarin saamari mua just nyt ottaa päähän!

Krisun piti olla valmis jo 12 jälkeen, mutta se venyi sitten ainakin kahteen asti, ja mikäs siinä. Söin siellä aamupalani ja sovittelin Krisun vaatteita.
Lähdettiin Selloon tutkimusmatkailemaan ja herkuttelemaan.
 Valitsin Krisulle vaatteet sen vaatekaapista :)
 Napoleon <3
Sellon jäkeen Krisun poikaystävä Villem tuli hakemaan meitä ja viemään meitä Pakilaan Helsingin eläinsuojeyhdistykseen katsomaan kissoja. Ostettiin kisuille eläinkaupasta tuliaisia. <3
Kissoista postausta huomenna. Oli sen verran lutuisia ja ihania kavereita että ai että ! <3
 Tultiin vielä illalla Kristinelle herkuttelemaan ja katsomaan Pasilaa ja etenkin Repomiestä ja salkkareiden Joonatania ;)
 Sovittelin taas Krisun vaatteita.. :D Ihan täysin sopivia ja KENGÄT myös :)
 Oon ottanut tässä parin kuukauden sisällä vähän lisää elopainoa. Ennen painoni huiteli 40-42 kilon tuntumassa ja nyt se on siinä 45:ssä. Tuntuu niin mukavalta, kun on vähän jotain mistä "ottaa" kiinni :D
Mulla on kyllä vähän sellainen vartalomalli, että kaikki "massa" kasaantuu reisiin ja kädet on sitten
toooodella ohuet ja pienet :)
 KRISUN VAATEKAAPPI MULLE! Lähdetään varmaan ensi viikolla laivalle ja suunniteltiin jo nyt, että mitä vaatteita otetaan kummaltakin mukaan. Ihanaa kun voi lainailla vaatteita ees taas.:)

 Lähdin kotiin ja mitenkäs muutenkaan kuin että kadotan bussikorttini. Kadotan koko ajan jotain. Tulossa vanhaksi? No kävelin Manskua ees taas etsien bussipysäkkiä ja kun löysin bussipysäkin ja bussi tuli, niin huomasin että kortti oli tippunut perstaskusta hevonhelvettiin. Kirosin siinä ääneen ja katosin suurin äänin etsimään korttiani. No eipä löytynyt. Kiitos sille, joka sen nosti, mutta silti.....
Eipä ollut käteistä, eikä taksejakaan tullut vastaan, joten tilasin taksin sille seisomalle ja mukavat yhdeksän euron aloitusmaksut.... Hieno homma. Olin just ladannut sitä korttia 30 eurolla.... Ei edes vituta? No ei se maailma siihen kaadu....

Kuunnelkaa tää biisi! <3


P.S. Mä alan nyt työstää korukisapostausta. Stay tuned!


52 comments:

  1. Ihania vaatteita.:) Mulla on noi samat sinapinkeltaiset DinSkon kengät. ;)

    ReplyDelete
  2. Laura lisäkilot näyttävät sopivan sulle, vaikka TODELLA hoikka oot vieläkin, mutta näytät kuin olisit puhjennut kukkaan!

    ReplyDelete
  3. Millon tulee kysymyspostaus:)) ?

    ReplyDelete
  4. Minna:
    Ai ne on sieltä:)
    Krisun kengät oli lainassa :D

    Anonyymi:
    Kiitos <3

    Anonyymi:
    Tällä viikolla :)

    ReplyDelete
  5. Oho, 45 kiloa! Alkopa tuntumaan hurjalta oma paino :D Haha noo onneks nuilla jutuilla ei oo niin väliä, kunhan on hyvä olla omassa kropassa. Tykkäsin tästä postauksesta, kivasti kuvia ja sinä oot ihana!

    ReplyDelete
  6. Sita:
    Ei se paino, vaan se miltä tuntuu siinä omassa kropassa. Toki molemmat ääripäät ovat asioita joihin pitää puuttua. Mutta sinä olet todella kaunis<3

    ReplyDelete
  7. Oot kyllä niin hölmö :) Kuulostaa toi sun tavaroiden hävittäminen ihan multa, nytkin kameran muistikortti kadoksissa.. :D

    ReplyDelete
  8. love you love you love you I LOVE YOU LAURA YOU ARE THE BEST.

    and sooo pretty!

    ^^

    ReplyDelete
  9. Nähtiin kavereiden kaa sut tänää Sellossa!!! Se oli niin siistii. Sanoin kaverille, et kato tonne ja se sanoi "AAaaaa LAURA"
    katottiin teitä niiiin pitkään.
    Ja pakko sanoa et olit ihan supersuperkaunis ja ihanat vaateet!!

    ReplyDelete
  10. voi laura, pakko myöntää et piristät aina mun päivät! :)
    oot kyllä tosi hoikka, mutta ei huomaa et oisit lihonnu 2-3kg lisää :) mut ei sillä niin väliä oo ku näytät olevan lyhytkin :)
    olisi todella kiva tutustua suhun :)

    p.s oot aina yhtä kaunis!

    ReplyDelete
  11. Jep, mitä toi Sita tossa kommentoittikin, niin oma paino kuulostaa sotanorsun painolta suhun verrattuna :) Mutta on meissä kyl pituuseroakin aika hurjasti, eli en kuole tähän painoeroon.

    Kaveris on huisin nätti, mutta siis kauniita olette molemmat näissä kuvissa :)

    ReplyDelete
  12. aaa kui ihania vaatteita :) noi vaaleanpunaiset farkut on supersöpöt!

    ReplyDelete
  13. En yleensä kommentoi sun blogiin, mut pakko sanoo et oot ihan mahtava bloggaaja! Oot aina niin aito, ihana ja ystävällinen ja susta oikeesti vaan huokuu semmonen hyväsydämmisyys. Etkä edes pelkää kertoa, jos kaikki ei ole hyvin. Sunlaisia ihmisiä pitäis olla niin paljon enemmän!

    ReplyDelete
  14. Tiedäthän, että ihan henkkareilla ja vaan uuden bussikortin ostamalla ne ladatut eurot jää omaan käyttöön :) Ei siis mee hukkaan, kuhan sulkee bussikortin samaan tapaan ku luottokortitkin kun ne kadottaa. Ihanaa päivänjatkoa sulle!

    ReplyDelete
  15. Missä sä muuten olet töissä nykyään?

    ReplyDelete
  16. Ihanaihana takki mistä olet ostanu?

    ReplyDelete
  17. Valkosuklaa original on mun lemppari ! :) Olet Laura niin ihanan oloinen ihminen !

    ReplyDelete
  18. kuinka pitkä oot ja paljonko harrastat urheilua hui kamala kuinka laiha ootkaan ois niin kiva tietää, että syötkö esim useasti herkkuja. ja oisko laihutus vinkkejä ;)

    ReplyDelete
  19. again hyvä postaus! kuinka pitkä oot muuten? :-)

    ReplyDelete
  20. Painohan itsessään ei kerro mitään, jollain samanmittaisilla ihmisillä voi olla samannäköiset kropat mutta paino voi heittää silti jopa 10kiloa keskenään.. Ei pointtia, tai oli, siis se että aivan sama paljon painat, mutta mun mielestä näytät juurikin nyt erittäin hyvältä :-)

    ReplyDelete
  21. Tohdinko nyt tässä kysyä, että ootko sä sen takia jotenkin alitajunnassa "pelännyt" alipainostasi (40kg) lihomista kun "massa kasaantuu reisiin/alakroppaan"?

    Mulla on tismalleen sama homma kun sulla. Se siis, että lihominen painottuu alakroppaan yläkropan ollessa pieni. Oon sua vähän lyhyempikin, mutta paino on silti lähempänä 50kg, kuin 40 ja olen silti ihme ja kumma (?) hyvin pienikokoinen.

    Tulin oikeestaan vaan sanomaan, että oot oikeassa, nimittäin näytät oikeasti paremmalta ja naisellisemmalta nyt hieman (ihan hieman) pyöristyneempänä. Sun pitäis vaan saada päästä pois se ajatus, että kun olet lyhyt niin on ok olla alipainoinen ja syödä kuin hiiri! ...Kun ei kuitenkaan näytä aivan niin laihalta kuin pitkät tytöt.

    Mikäs sen kivempaa kuin pieni, mutta naisellinen nainen. Pitäisi itse kunkin vähän rentoutua näissä kokoasioissa.

    ReplyDelete
  22. näytät paljon terveemmältä nykyään

    ReplyDelete
  23. Mistä tuo Krisun ihana pallopaita on peräsin? :)

    ReplyDelete
  24. bussikortin arvon saa sinne takaisin menemällä hsl toimipisteeseen henkkarit mukanaan, pitää maksaa kortin hinta(11e) ja muuta ei sitten tarviikkaan! eli kantsii kävästä siellä:)

    ReplyDelete
  25. Kaunis!<3 ois kiva, jos tekisit joku pv taas meikkipostauksen! niin kivasti kyl täski postaukses meikit!

    ReplyDelete
  26. kui pitkä oot ? :D

    ReplyDelete
  27. Voisit hyvin ottaa vastaan vielä toiset +5kg! Näytät tällä hetkellä paremmalta kuin koskaan, ja varmasti näyttäisit vieläkin paremmalta! Naisellisemmalta! Keep ur head up girl ;)

    ReplyDelete
  28. Hehe, toi on niin hauskaa ja parasta kun voi vaihdella vaatteita kaverien tai siskojen kanssa! Ja muutenkin olin just sanomassa ennen kun luin ton paino jutun että sulle on tullu vähä pebaa ja se on hyvä asia ;) Heh Oot kyllä niin kaunis neiti! Ihania postauksia !! <3

    ReplyDelete
  29. ootko töissä nykyään?

    ReplyDelete
  30. Ihanaa, että suhtaudut painon nousuusi noin terveellä tavalla, kun monet ovat heti "omg oon läski pakko laihduttaa". Näytät todella hyvälle, ja vaikka oot edelleen tosi pieni niin vähän muotoja pitää aina olla! :)

    ReplyDelete
  31. jaha Alice tuli seivailee :D great!

    ReplyDelete
  32. Kuinka usein oikein pidät koiria itselläsi? :)

    ReplyDelete
  33. Tykkään sun postauksista tosi paljon, koska sulla on paljon erilaisia kuvia! Ei vaan yhdenlaisia :) Piristät joka kerta mun päivää näillä sun postauksilla!

    Ja näytät oikeesti aivan hehkuvalta lisää elopainoa saatuasi! Ja tärkeintähän on, että viihtyy omassa kropassa :--) vai mitä?

    Ostin muuten vaaleenpun. housut tässä pari viikkoa takaperin ja oon ajatellu 'säästäväni' niitä kevääseen, mutta kun näin näissä kuvissa sulla jo näin talvella pinkit housut ja tajusin että miksipä ei jo nyt, niin taidan kaivaa omatkin rakkaushousuni kaapin perältä käyttöön! ;) Jotenka siis; kiitos rohkaisusta!

    ReplyDelete
  34. se on aika lottovoitto että ne kertyy alakroppaan, mun mielestä. mieti jos kaikki rasva tulis esim leuan alle tai käsiin :D nice

    ReplyDelete
  35. Pyöreät reidet ovat vain todella naiselliset! Ole onnellinen niistä:)

    SUlla on ihan mielettömän naisellinen kroppa nyt! Paljon kauniimpaa on naiset joilla pieni ylimääräinen, jos sitä ylimääräiseksi voisi mitenkään sulla sanoa, kertyy alakroppaan.
    Leveät hartiat, iso maha ja isot kädet saavat naisen näyttämään mieheltä ja tästä hyvä esimerkki on bloggaaja-Sharon, joka muistuttaa rakenteeltaan aivan miestä.


    Ole ylpeä itsestäsi Laura sillä olet yksi kauneimpia jonka tiiän <3

    ReplyDelete
  36. Anonyymi sanoi...

    kui pitkä oot ? :D


    155 uusimman tiedon mukaan :)

    ReplyDelete
  37. ootko oikeesti 155 :O näytät pitemmältä?

    ReplyDelete
  38. Ollaan lähes saman pitusia ja painosia! Ite oon kans nyt vähän lihonnu ja painan sen päälle 40. Mulla oli kauan syömishäiriö ja nyt tuntuu että vihdoinki pystyy olemaan onnellinen tälläsenä. Ihanaa! Avautuminen..... :D Mut tuli tosi hyvä mieli tästä postauksesta.

    ReplyDelete
  39. tosta painosta. mä oon 177cm ja oon aina olla se laiha tyttö. 57kg oon ollu siit asti kun tohon mittaan kasvoin, ja alipainon rajoillahan toi menee. nyt painoa tullut lisää saliharjottelun/massakauden aikana 64 kiloon, eikä vieläkään oikeestaan rasvaa paljon löydy mun kehosta :D esim. mahdun ginan 26 tuuman housuihin, vaik ei välttis usko melke 65 kilosesta :D

    et todellakin riippuu iha pituudest/lihasmassasta kuinka paljon painaa, ja sullehan on normaalia painaa noinkin "vähän". ja silti näytät normaalilta etkä alipainoselta :)

    ReplyDelete
  40. Mun mielestä on kaunista jos hoikalla naisella on aavistuksen verran pyöreyttä reisissä! se on naisellista ;) Olet upea Laura <3

    ReplyDelete
  41. Onko toi sun ystävä Krisu kotoisin Etelä-Pohjanmaalta? Ajattelin, että tutunnäköinen, mut postaamies kuvien ja juttujen perusteella ihan eri oloinen kuin mun tuttu ("tuttu"....) Krisu tai ainakaan ei vaikuta niin ylimieliseltä :D

    ReplyDelete
  42. Laura miten saa nuo kuvat tonne banneriin tai ylästunnisteeseen, miten voi lisätä monta siihen

    ReplyDelete
  43. Mäkin oon tosi lyhyt tyttö, en taida ees sitä 160 senttiä olla. Ja mulla on just se, että mulla kaikki rasva imeytyy reisiin. Ja mun mielestä se on just se paikka, mistä sitä on vaikeinta saada pois... :D Mutta sä saat olla ylpee kropastas, okei !? :))

    ReplyDelete
  44. tosi ihanat noi vaaleanpunaiset farkut ja sopii sulle ihan älyttömän hyvin!♥ oot niiin kaunis :)

    www.henssi-myblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  45. Oi, ihana postaus !<3
    oot nii superüber nätti <3

    Sulle sopi nii hyvin ne korkeevyötäröiset shortsit.
    iha sika ihanat ne housut<3

    :::D<3

    ReplyDelete
  46. Ihania kenkiä, ihania vaatteita ja vielä ihania kuvia! :) ...+ tosi kaunis oot :)

    ReplyDelete
  47. Mulla katos just viime viikolla bussikortti koulumatkalla ja menin seuraavana päivänä kysymään sitä Rautateintorilta HSL:n toimistosta ja sieltä se löyty :) Kannattaa käydä kysymässä!

    ReplyDelete
  48. Laura,

    Olet ihana

    Olet kaunis

    Ja sulla on todella kuuma perse ja kaunis vartalo :)

    Koska catwalk mallit ovat pitkiä ja laihoja siksi että "vaatteet istuu paremmin ja näyttää paremmalta" niin tollanen pätkä ja uhkeamuotoiseksi laiha, sulle silti sopii kaikki vaatteet tai sä näytät melkein mikä vain päälle :))

    <3

    ReplyDelete
  49. sun reidet näyttää tosi hyvältä naisellisempina! koklaa jotain treeniä haboihin, ja protskuu niin saat niihinkin massaa:)

    ReplyDelete
  50. Onko Krisulla blogia? :> Kiva tyyli hänellä.

    ReplyDelete
  51. oon ettiny tollasia shortseja! mistä ostit? tosi kivat!

    ReplyDelete