Wednesday, February 29, 2012

Äänestä suosikkiblogisi voittoon - Aussie blogaward 2012

Osallistun ensimmäistä kertaa mihinkään bloggaajien kesken järjestettävään äänestykseen, tai ylipäätään mihinkään vastaavanlaiseen, mutta ajattelin että onhan tässä tullut jonkin aikaa blogattua, joten miksipä ei?

Onneksi ehdin vielä ilmoittaa blogini Aussie blogawardsien reader's choice-äänestykseen - luonnollisesti viimeisenä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Olen ehdolla Aussome and Unique-kategoriassa sekä Readers’ Choice -kategoriassa.


Olen todella otettu ja kiitollinen jok'ikisestä äänestä, ihan sama vaikka niitä tulisi vain muutama, koska olen kerännyt rohkeutta pelkkään osallistumiseen, ja olen siitä todella iloinen. 

Eli, jos siellä on joku, jonka lemppariblogi tämä on, niin arvostan suuresti vaivannäköänne ja ääntänne!
Äänen voi antaa osoitteessa http://trendi.fi/Kampanjasivut/Aussie-blog-awards/blogaward/aussieblogaward/readerschoice/  ja alla muutama kuva siitä, miten äänestys sivuilla tapahtuu.

Kaikkien aikojen ensimmäisessä Aussie Blog Awards -blogigaalassa palkitaan raadin valitsemat Suomen huippublogit neljässä eri kategoriassa: Best Fashion Blog, Best Beauty Blog, Best Lifestyle Blog, Aussome and Unique. Lisäksi palkitaan yleisön suosikkiblogi Readers’ Choice -kategoriassa.
Blogien huiput julkistetaan 28.3. Trendin ja Aussien yhteistyössä järjestämässä Aussie Blog Awards -blogigaalassa Astoria-salissa kello 18-22.
Tutustu Aussie Blog Awardsin kategorioihin sekä ehdolla oleviin blogeihin ja äänestä suosikkiblogiasi Reader's Choice -kategoriassa! Äänestämällä voit voittaa tuotepalkintoja ja liput kahdelle Aussie Blog Awards -gaalaan!

"Readers’ Choice -äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan 10 avec-lippua 28.3. Astoria-Salissa juhlittavaan Aussie Blog Awards –blogigaalaan. Lisäksi arvomme Aussie- tuotepalkintoja ja Trendin vuosikertoja. Anna äänesi kuulua ja äänestä suosikkiblogisi voittoon!"


Nyt sinne laivalle kuin olis jo!


<3

35 comments:

 1. Oo meen totta kai äänestämään sua ;)

  http://avoir-du-chic.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. En oo äänestänyt ketään tässä kilpailussa aijemmin, koska mun mielestä ollut jotenki turha tms. :D 7

  Mut nyt kun näin tän postauksen niin kävinpä antamassa ääneni sulle! :)

  ReplyDelete
 3. tän tytön ääni meni sulle:) sun blogi on ihan huippu, käyn aina eka kurkkaamassa tän ja uudet postaukset:) tsemppiä äänestykseen!

  ReplyDelete
 4. Sait mun äänen, muita en halunnut äänestää :)

  ReplyDelete
 5. Mietinkin jo että miksi sun blogia ei löytyny tuosta listasta! Ääni annettu, pidän peukkuja :-)

  ReplyDelete
 6. mä kävin ehdottomasti äänestämässä sua ! vaikka seassa olikin blogeja joita myös luen, on sun blogi kaikista mahtavin ! toivottavasti blogisi voittaa sillä olet sen ansainnut ! <3

  ReplyDelete
 7. Ääni annettu sulle! :)
  Mulla olis blogissani koruarvonta menossa jos kiinnostaa osallistua!

  http://lifeofmima.blogspot.com/

  ReplyDelete
 8. Pakkohan sitä oli sinnuu äänestää! :)

  ReplyDelete
 9. Pakkohan sinua piti käydä äänestään!

  ReplyDelete
 10. Kävin äsken äänestämässä sua koska oot vaan yksinkertaisesti paras (: paljon tsemppiä kisaan ! :))

  ReplyDelete
 11. Ehdotomasti piti äänestää!

  ReplyDelete
 12. voted! vaikka listassa oli muitakin lukemiani blogeja, sinun blogisi on aino jossa sydän jättää lyönnin kun huomaan uuden postauksen.. :D

  ReplyDelete
 13. äänestetty :)

  ReplyDelete
 14. Mun ääneni meni sulle (: Perusteluna sun upeat tatuoinnit. Voisit tehdä muuten erikseen postauksen tatuoinneista!

  ReplyDelete
 15. Tuol ois varmaan ollu monia superhyviä blogeja, mut äänestin silti sun blogia! Tää on jotenki vaaan niin piristävä!! :)

  ReplyDelete
 16. Onnea! Olethan jo pitkään blogannut,turhaan pelännyt osallistua tämmöisiin:-) Ei siinä mtn häviä !

  ReplyDelete
 17. Annoin ääneni sulle :)

  ReplyDelete
 18. http://2.bp.blogspot.com/-KygzrfD97IA/T0lnqEYs2LI/AAAAAAAAN6A/8-07_NDuPCI/s1600/IMG_1411.jpg


  HEII kerro kerro pliis mitä huulipunaa sulla mahdollisesti on vaikka tossa kuvassa käytössä?

  ReplyDelete
 19. Ääni annettu :) kiitos ku jaksat kirjotella, ihana blogi sulla!

  ReplyDelete
 20. Kiitos kaikille niiiin hirmuisesti kommenteista ja äänistä! Olette maailman parhaita <3

  ReplyDelete
 21. Oot varmaan eka joka on kirjoittanut että blogi piti itse ilmoittaa mukaan. muiden bloggaajien kirjoituksista oon jotenkin ymmärtäny että "minut on laitettu ehdolle", siis ihan kuin olisi jo puolvoittoa olla ehdokkaana.. tai jotain. Tyyliin niinku Oscar gaala, että on jo hienoa olla ehdolla. hih :)

  Liisa

  ReplyDelete
 22. Minusta tuo awards on harmillista bloggaajien hyväksikäyttöä. Ehdolle laitettu lähes kaikki vähäänkään enemmän lukijasuosiota nauttivat blogit ja pääpalkintona vuodeksi Aussie tuotteita sekä trendin vuosikerta?! Eli siis saadaan kaikki nuoret blogitytöt hälisemään kilpailusta - trendi ja aussie saa hirveästi näkyvyyttä - ja nuoret tytöt eivät tajua olevansa hyväksikäytön kohteita :( Blowaradsien tulisi kunnioittaa bloggaajia - ei hyväksikäyttää :( Aika edullista markkinointia...:/

  Eli sanon tämän siisä teitä bloggaajia arvostaen ja Trendit&Aussien toimintaa paheksuen. Jotkut sinunlaisesi suuret blogit (jotka ehdolla kahdessakin kategoriassa) ovat olleetkin asiasta aivan hiljaa... Luulenpa että heitäkin harmittaa tuo hyväksikäyttö :/

  Toivottavasti tulevaisuudessa olisi kisoja missä teitä oikeasti pidettäisiin arvossa ja kisan järjestely olisi sen mukainenkin! Kaikkea hyvää sinulle Laura! Blogisi on ihana ja ehdottomasti kuuluukin olla tällaisissa ehdolla:)

  ReplyDelete
 23. Äänestimme sinua ystäväni kanssa ydessä. Olet meidän mielestä suomen paras bloggaaja!  <3: Anni & Melissa

  ReplyDelete
 24. Inhoan tuota kilpailua siksi, että siellä on todella monta blogia, jotka ansaitsisivat voittaa, mutta kun kaikille ei voi ääntä antaa, niin jouduin lopulta arpomaan viiden parhaan joukosta :/

  Minäkin muuten olin luullut, että tuonne "kutsuttiin" ehdolle, ihan uutta että sinne piti itse ilmoittautua? Vai onko niiden kategorioiden välillä eroa?

  ReplyDelete
 25. "Minäkin muuten olin luullut, että tuonne "kutsuttiin" ehdolle, ihan uutta että sinne piti itse ilmoittautua? Vai onko niiden kategorioiden välillä eroa?"


  Sain joskus helmikuun alussa mailin:
  "ja sinun blogisi on valittu mukaan Not Like Others- ja Readers’ Choice -kategoriaan."

  En muistanut silloin vahvistaa osallistumistani, ja asia sitten unohtui. Kuukauden myöhässä vastasin, eli ilmoittautuin mukaan gaalaan.

  Kaikki ovat saaneet samat meilit, "että blogisi on ehdokkaana", mutta kaikkien on myös pitänyt ilmoittaa, osallistuuko he kyseiseen tapahtumaan.


  Mutta siis joo, eli ihan kuka tahansa ei voinut osallistua, koska saimme sähköpostia, että blogimme on valittu siihen tai siihen kategoriaan ehdolle.

  ReplyDelete