Thursday, February 9, 2012

Dui-hoidot

Täältä löydät tietoa DUI-hoidoista.

Rasvoittuva/näppyläinen ja akneiho

on ”lempihoidokkimme”, sillä yli 90%:ssa hoitotulokset ovat ällistyttävän hyviä ja iloitsemme siitä, että asiakas ei joudu turvautumaan voimakkaisiin lääkekuureihin, jotka auttavat vain sen aikaa, kun niitä syödään. Lääkekuureissa on vaarana vakavatkin sivuoireet sekä oman vastustuskyvyn heikkeneminen. Pitkien kuurien seurauksena iho lisäksi ohenee jopa pergamenttimaisen ohueksi. Onneksi Dui-hoidoilla olemme voineet auttaa näitäkin asiakkaita, mutta aina parempi, kun näppyläinen iho saadaan rauhoittumaan ja tasapainottumaan luonnollisella, pehmeällä  Dui -hoidolla.
Huomio! Dui on myös uskomattoman tehokas supistamaan laajentuneita ihohuokosia pysyvästi.
Kotihoitoon ehdottomasti Gel Moisturiser ja Acne Formula, joka parantaa näpyt kuivattamatta ja pitää lisäksi ihon!


Mihin Dui perustuu?

Kaikkien Dui Clinique hoito-ohjelmien tavoitteena on tasapainottaa ihon hydrolipidikalvon toimintoja, normalisoida nestekiertoa (verenkierto ja lymfanestekierto) sekä energiakiertoa, korjata jo olemassa olevia vaurioita ja neutralisoida ihon herkkyyttä ja vahvistaa ihoa. Hoitomenetelmä parantaa ihon, sidekudoksen ja lihasten kuntoa. Dui Clinique on yhdistelmähoito, jossa matalataajuusvirtalaitetta käytetään aktivoimaan kiinalaisen lääketieteen mukaisten yrttipohjaisten tuotteiden vaikutusta. Sähköstimulaatio tehdään hellävaraisilla messinkielektrodeilla ihoa sivellen sekä akupunktiopisteitä rullaelektrodilla aktivoiden. Sähkövirta tuntuu yksilöllisesti – toiset eivät tunne juuri mitään tai vain paikoitelleen niissä kohdissa, joissa iho on ohuempaa. Ritva Oksanen kuvaa parhaiten tuntemusta: ”On kuin pienet muurahaiset kävelisivät iholla!”  Suurin osa asiakkaista vaipuu hoidossa uneen tai unenomaiseen ”nirvanaan”. Käsittely toimiikin parhaiten, kun asiakas on täysin rentoutunut. Päivittäin laajenevan asiakaspiiriimme kuuluu myös runsaasti miehiä, jotka ovat ikionnellisia siitä, että hoito on samalla kertaa tehokasta ja rentouttavaa – ja mikä pääasia, ei satu!
Hoito-ohjelmat kartoitetaan yksilöllisesti ja tehdään aina ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Usein ihossa on samanaikaisesti useita eri ongelmia ja niitä kaikkia on mahdollista hoitaa yhden käsittelykerran aikana."

  DUI-hoidon jälkeen kasvot ihanan rakkaina ilman meikkiä.
Ja kasvot meikattuina.
Tässä näitä mun DUI-tuotteita, joita käytän päivittäin. Muuhun tuotesarjaan en enää vaihtaisi, koska niin hyviä ne oikeasti ovat. Jopa äitini on alkanut käydä DUI-hoidoissa ja nyt ihan koukussa myös tuottesiinkin.


Miten DUI-hoidot ovat vaikuttaneet omaan ihooni?
Olen käynyt reilu puoli vuotta Dui-hoidoissa. Ihan alkuaikoina mulla on oli huomattavasti enemmän näppyjä ja muutamia vanhoja mutta nähyviä arpia.

Varmaan 3-5 kerran jalkeen ihosta oli kadonnut kaikki epäpuhtaudet ja pienet sibelius"ruppyni".

Nykyyän ihollani ei ole lähes koskaan epäpuhtauksia. 

Nyt näistä hoidoista on tullut osa jokapäiväistä viikkorutiiniani, enkä DUIsta osaisi luopua.
Iho on mielestäni jopa nuorentunut muutamalla vuodella sekä tasoittunut väriltään.

Ensi viikolla järkätään yhdessä kosmetologini kanssa jotain DUI-etuisuuksia teille lukijoillekin.
Ja kysyä saa jos haluaa!
48 comments:

 1. Siis voisiko noilla hoidoilla oikeasti saada mustapäät/suuret ihohuokoset katoamaan esimerkikisi poskista ja nenästä? :) Paljonko hoidot maksavat suunnilleen? Esimerkiksi tällainen jolla hoidettaisiin mustapäistä ihoa? :)

  Minulla on siis ongelmana mustapäät ja isot ihohuokoset. Finnejä minulla ei juurikaan ole, joskus satunnaisesti yksittäisiä.

  Kysyin nyt kun sanoit, että saa kysyä :D Jos johonkin ei ole vastausta niin no problem :)

  ReplyDelete
 2. Onks sulla kestopigmentointi kulmissa? Meinaan tossa meikittömässä kuvassa sun kulmat on niin laitetun näköiset. :) Oon jo pidemmän aikaa pähkäillyt, ottaako vai eikö kestopigmentointi kulmiin...

  ReplyDelete
 3. pystyykö noita tuotteita käyttämään tai menemään hoitoihin jos iho on palanut pahasti ? nimittäin minulla paloi kolme kesää sitten iho pahasti, ja sen jälkee kaikki kosteusrasvat joita olen kokeillut ovat aiheuttaneet punoitusta ja sellaista "röpelöistä", aurinkorasva on ainut joka ei aiheuta mitään !

  ReplyDelete
 4. onks sul nenäkoru?:) hihii oot nätti :):)

  ReplyDelete
 5. voi että ! ittelläni on todella paljon näppyjä :( toimisikohan nuo tuotteet minunki kohdallani ?

  ReplyDelete
 6. Hey! Paljonko nuo hoidot maksavat? Edes jotain arvio hintaa :-) Entä tuotteet?

  ReplyDelete
 7. Voi, olisipa meillä Tampereellakin! Todellakin kävisin!

  ReplyDelete
 8. No ei ihme että tehoaa tommosiin siloposkiin ja semmosiin jolla on randomisti jotain näppyjä tai joku ihan lievänlievä akne. Itse kuulun tohon 10%, johon ei DUI-hoidot näemmä auta. Vaikka lääkkeissäkin on huonot puolensa, niin ei niitä tarvii vähätellä koska ne on esim. mulla ainoot mitkä toimii. Hormonaaliseen akneen kun ei paljoa keinoja löydy...

  T. Katkera pizzanaama

  ReplyDelete
 9. heeei onks sul nenäkoru? :) en oo ikinä enne huomannu jos näin on !

  ReplyDelete
 10. Heips, saatko hoidot ilmaiseksi (tai alennuksella) vastineeksi paikan markkinoinnista vai maksatko niistä listahinnan?

  ReplyDelete
 11. kuinka monta vuotta sulla on ollu nenäkoru?:-) eiks sua satu laittaa se aina takasin?? mul on ollu 1½ vuotta ja vieläki sattuu hirveesti jos vahingos vaikka repäsen sen irti tai vaihan korun:-D

  ReplyDelete
 12. Paljo yks tommonen hoito maksais?:) Yritin kattoo tost linkki-sivult mut en löytäny hintoja.

  ReplyDelete
 13. oi! oletko ottanut nenäkorun? minullakin oli joskus ja oli se vaan niin ihana :)

  ReplyDelete
 14. Haluaisin kysyä muilta lukijoilta, että näytättekö tekin noin hyvältä ilman meikkiä? Tuli masennus tuon kuvan nähtyäni, oon kuin elävä kuollut "luonnontilassa". Mahtavaa mainosta Dui-hoidoille todella.

  ReplyDelete
 15. Hmm..kuulostaa niin hyvältä, että alkaa epäilyttää :D:D

  ReplyDelete
 16. paljon tollaset hoidot maksaa. entäs nuo tuotteet? :)

  ReplyDelete
 17. saako Turusta DUI-tuotteita?

  ReplyDelete
 18. mitkä sibeliusrypyt?!:D

  ReplyDelete
 19. Onko hoidoilla ikärajaa?

  ReplyDelete
 20. mitä ihmettä oon lukenu sun blogii sika pitkää ja nyt älysin et sullon nenäkoru?? wooooooot:D mut nii oot kaunis<3

  ReplyDelete
 21. Niin kysysin samaa, eli onks sun kulmat vaa värjätty vai onks niis kestopigmentointi?

  ReplyDelete
 22. Missä sä oot tatuoinnut sun kulmakarvat? :)

  ReplyDelete
 23. Ois kiva mennä tollasee hoitoo :) muute onks toi hampaitte valkasu jutun voittaja menny miulta ohi vai eiks sitä oo viä päätetty? :> :P

  ReplyDelete
 24. Kuulostaa juuri sellaselta mitä mun iho kaipaa! Oon mooonta vuotta joutunut syömään lääkkeitä että saan ihoni pysymään edes jonkinlaisessa kunnossa (olen siis pian 25v). Joku lupasi että teinivuosien jäätyä taaksepäin alkaa ihokin rauhottua mutta eipä ei.. Harmi etten täältä Hämeenlinnasta löytänyt tuollaisia hoitoja :/

  ReplyDelete
 25. Mulla on ihossa vanhoista finneistä jääneitä arpia ja poskipäät punaiset uskon sen olevan couperoosaa. Haluan todellakin todella paljon apua tähän, haluaisin tietää mikä hoito tai tuote auttaisi tasoittamaan ihon väriä, häivyttäisi vanhoja arpia sekä estäisi finnien tuloja.

  Minulla siis ei ole akne, mutta finnejä tulee silloin tällöin nii olisi mukava päästä eroon niistä :)

  ReplyDelete
 26. Onko valoimpulssihoidot vielä puoleen hintaan,jos ilmottaa olevansa sun blogin lukia?:O

  ReplyDelete
 27. Nyt täytyy kyllä kommentoida ku on alannut hieman ärsyttää!

  Blogistasi on tullut todella kaupallinen. Lähes jokaisessa postauksessa mainostat jotain paikkaa missä itse käyt tai teet lukijoille kilpailuja! Varmasti saat itse niistä hyötyjä, sehän on selvä, mutta blogisi painottuu liikaa kaiken maailman kilpailuille ja mainostukselle.

  Olisi paljon mukavempi lukea elämästäsi ja katsoa asukuviasi yms! Tosi kiva kun katsoo että uusi postaus on tullut niin taas on joku kauneusklinikkamainos tai nelly.fi hehkutusta.

  -Jasmin

  ReplyDelete
 28. sun iho on täydellinen! :-)

  ReplyDelete
 29. täytyy kyl kompata ylempää et ite en kans luota noihi ihme hoitoihin enemmän ku lääkkeisiin. et en ehkä elättelis finniposkisena toivoa siitä että noi Dui-hoidot ihmeitä tekis :D Itellä siis ei oo finniongelmaa mut tiedän monia kellä vaan lääkkeet oli pelastus. tosin mustapäät on ongelma Y-alueella, varsinki nenässä. Sitkeitä ovat, eli kysymys kuuluuki et onko sulla ollu mustapäitä (huomattavasti enemmän) ku mitä nyt kun oot Dui-hoidoissa käyny? :) Vois olla pelastus mulle jos näin on!

  ReplyDelete
 30. you're such a beaut :) and you've got a so pretty blog!

  xoxo

  http://www.flirting-with-fashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 31. Anonyymi 1: Dui -hoito supistaa huokosia jo ensimmäisellä hoitokerralla todella huomattavasti! Mustapäät ovat hieman ongelmallisempia, mutta nekin kyllä yleensä lähtevät muutaman kerran hoitosarjalla.

  Anonyymi 2: Hoidot tekevät varmasti hyvää palaneelle iholle. En usko, että aiheuttavat ainakaan enempää punoitusta.

  Riina Maria: Hoitojen hinnat löytyvät nettisivuilta: Palvelut > Dui Clinique. Tuotteiden hinnat löytyvät myös sivuilta.

  Kara M.: Tampereella on yksi Dui-hoitola ja toinen on tulossa ihan pian!

  Turku-Anonyymi: Turussa ei vielä ole Dui-hoitolaa/myymälää, mutta tuotteita saa tilattua nettisivuilta!

  ReplyDelete
 32. Kyllä noi semmosilla toimii joilla on muutenkin hyvä iho. Mun iho ei ole kovin pahassa kunnossa, mutta mulla on miliumeja, mustapäitä, arpia ja kuiva iho ja mistään noista en pääse eroon vaikka mitä yrittäisin. Kyllä mulle finnit lähtee aina helposti, mutta muut tulee aina jäädäkseen. Oon jo niin turhautunut tähän kaikkeen, joten en jaksa uskoa tonkaan hoidon toimivuuteen. Tahtoisin edes yhden esimerkin henkilöstä, jolla on paha iho ja toi hoito on auttanut. Sulla iho on muutenkin kuin vauvan peppu, joten eroa ei ainakaan pysty näkemään.

  ReplyDelete
 33. Jessus, että oli pelottava toi toka alimmainen kuva. Jäätävän ruma!

  ReplyDelete
 34. Hei! Olisin kiinnostunut tuotteista, mutta paikkakuntani on liian kaukana isoista kaupungeista. Mietin että olisiko tuotteita mahdollista tilata nettikaupasta tai saada pieniä testereitä?

  - Jenna

  ReplyDelete
 35. Hei! Satutko tietämään saako kyseisiä palveluja Tampereelta vai onko vain Helsingissä?:)
  T.Kirsi

  ReplyDelete
 36. Voi että! Oon tapellu lievän akneni kanssa vuosia, ja houkuttaisi kovasti käydä kokeilemassa näitä hoitoja. Kiva olisi tottakai saada myös tuotteita kotiin edesauttamaan aknen hoitoa, harmi kun tuotteet ovat hintavia siinä mielessä että ei opiskelijlla ole varaa montaa tuotetta ostaa :(

  ReplyDelete
 37. ei kyllä kovin raikkaan näköinen ilme tossa kuvassa XD

  ReplyDelete
 38. http://risingtaste.com/ löysin ihanan ja ennenkaikkea EDULLISEN nettikaupan missä oli myös pieniä kokoja varsinkin kengissä ja mulla tuli sinä mieleen :D muutenkin kun oon pekingissä käynyt ostoksilla niin eiköhän tuoltakin löydy sulle vaikka ja mitä :)

  ReplyDelete
 39. Moi Laura!
  Seuraavan linkin takaa löytyy blogihaaste, johon oon just siut haastanut. Olis mahtavaa jos löytäisit aikaa tän tekemiseen, sillä oot yks niitä bloggaajia joita ihailen ja jotka on vaikuttanut muhun jotenkin! :)

  http://makemeup-linda.blogspot.com/2012/02/all-money-in-world-challenge.html

  Linda

  ReplyDelete
 40. "että asiakas ei joudu turvautumaan voimakkaisiin lääkekuureihin, jotka auttavat vain sen aikaa, kun niitä syödään"

  Väärin. Ainoa oikea hoito akneen on lääkkeet. Pahasta aknesta kärsineenä tiedän mistä puhun. Nykyään minulla o miltei täydellinen iho.

  ReplyDelete
 41. Itse en ainakaan tahdo syödä lääkkeitä, joilla on paljon ikäviä sivuvaikutuksia. Mieluummin maksan hieman enemmän ihanista hoidoista ja hyvistä kotihoitotuotteista!

  Kiitos Laura tästä kattavasta postauksesta, varmasti varaan ajan ko. hoitoon!

  ReplyDelete
 42. Olen todella kiinnostunut, koska itse en haluaisi lääkekuureja. Onko Lappeenrannassa mahdollisuutta käydä Dui hoidossa?:)

  ReplyDelete
 43. Anonyymi 11.16 on oikeassa! PLIIS ihmiset keillä on oikeasti paha akne, MENKÄÄ LÄÄKÄRIIN!! Sieltä saatte lääkket jotka todella auttavat aknen oikeaan lähteeseen. Siinä samalla tai hoidon loputtua on varmaankin ihan hyvä testailla erilaisia hoitoja mutta on ihan FAKTA että akne, siis oikea hormonaalinen akne ei millään paikallisilla hoidoilla tai rasvoilla parane.

  ReplyDelete
 44. Lappeenrannassa tehdään Dui-hoitoja; http://www.kunto-mimosa.fi/ ( > kauneus > kasvohoidot)

  ReplyDelete
 45. voisko toi auttaa jos ostais vain yhden tuotteen?

  ReplyDelete
 46. HEIP!

  Kiinnostuin kovasti DUI klinikasta ja olen harkinnut kestopigmentointia kulmiini. Oletko itse kestopigmentoinut kulmasi vai piirrätkö ne aina? ::--)

  -N

  ReplyDelete
 47. (( Anonyymi kirjoitti...
  "että asiakas ei joudu turvautumaan voimakkaisiin lääkekuureihin, jotka auttavat vain sen aikaa, kun niitä syödään"

  Väärin. Ainoa oikea hoito akneen on lääkkeet. Pahasta aknesta kärsineenä tiedän mistä puhun. Nykyään minulla o miltei täydellinen iho. ))

  AI ETTÄ MÄ NAURAN! Kun et edes tiedä. . . . FAKTAA MUKAMAS ON PELKÄSTÄÄN LÄÄKKEET :D Käy kokeilemassa ennen kuin tuut mussuttamaan tollaisia. T. Kokemus kertoo, ettei tarvita ihoa pilaavia lääkkeitä.

  ReplyDelete