Wednesday, February 22, 2012

Värillinen liukuvärjäys

 Oon pitkään rakastanut vaaleanpunaisia hiuksia. Mulla oli lapsenakin kerran vaaleanpunaiset hiukset ja ne olivat aivan ihanat! Ostin vaaleanpunaista sävytettä aikoinaan Tetuanista 60 markalla. No, olin viime viikolla samaisessa kaupassa ja näin taas ne hiusvärit. Nykyään samat hiusvärit maksavat 7 euroa.
Ostin keltaista väriä, koska olin miettinyt sitäkin vaihtoehtoa jonkin aikaa. No nyt mulle tuli sellainen olo, että sen pitääkin olla vaalean - vaaleanpunaista.
Tarkoituksena olisi laittaa ihan vähän latvoihin, liukuvärjäysmeiningein.
Uskon, että vaaleanpunainen näyttäisi paremmalta vähän tummemmassa vaaleessa kuin taas keltainen sopisi ihan vaaleeseen tukkaan.

Sävyte kestää noin 2-4 viikkoa, jonka jälkeen se haalistuu pois.
Se ei kuluta hiusta laisinkaan. Eikä parin viikon kestonsa takia olisi mikään radikaali ja lopullinen juttu. Pientä kokeilua. Vaihtelu virkistää. 

 kuvat we <3 it
Tässä ostamani väri. Tetuan sijaitsee Asematunnelissa, ja siellä on näitä sävytteitä kaikissa väreissä, jos siis kiinnostaa.

 Mitäs mieltä siellä ollaan? Onko ihan no go vai go go?

104 comments:

  1. En tiiä rohkenisinko itse...mutta laita sitten ehdottomasti kuvaa, kun olet dippaillut hiuksesi tuohon! :D

    Missingsparkles.com

    ReplyDelete
  2. ite olis kiva koklaa vähän vaalempaa tonne latvoihin juurikin tolleen että se lähtis pois, koska värjätä en hiuksia halua :) tollain vois olla näppärä kokeiltava!

    ReplyDelete
  3. Jos mul ois boolssei ni heittäisin koko pään hattaranväriseksi :--D
    Sulla on, anna mennä, näyttää varmasti hyvältä!

    ReplyDelete
  4. Ehdottomasti! On muuten ihanan näkösiä noi liukuvärjätyt hiukset noissa kuvissa.

    ReplyDelete
  5. Joojoo go go! :D Se kestää niin vähän aikaakin ja sitäpaitsi näyttää varmasti tosi hyvältä. :) Sitten sen jälkeen voit vaikka hommata heti sen vaaleanpunaisen jos haluat. Ja joo kiitos vinkistä pakko kokeilla itsekin. ;))

    ReplyDelete
  6. Tuo ensimmäinen kuva on aivan ihana, syötävän söpöt hiukset.<3

    Minusta vaaleanpunainen kuulostaa hyvältä idealta, varmasti sopisi sulle. Jotenkin aina tulee ihasteltua karkkivärejä hiuksissa, kun niitä näkee kuvissa tms., mutta itse en ole jostain syystä uskaltanut kokeilla.

    ReplyDelete
  7. Mäkin oon viime aikoina ihastellut vastaavanlaisia liukuvärjättyjä hiuksia eri sateenkaaren väreissä.

    Ehdottomasti YES! Ja tosiaan laita sitten fotoo kun oon saanut värjättyä :)

    londonundergroundyeah.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Juuri tunti sitten liukuvärjäsin latvani Directionin Carnation Pink sävyllä (hoitoaineeseen laimennettuna). Tämä taisi olla nyt viides kerta kun niin teen. Suosittelen, sopisi varmasti sulle!

    ReplyDelete
  9. hih itelläni on melkeenpä identtiset hiukset kolmanneks viimisen kuvan tytön kanssa! ja ai että rakastan näitä ja suosittelen, sopis sulle varmasti :)

    ReplyDelete
  10. Voi että ! Näyttää varmasti hyvältä, odotan innolla kuvamatskua :>

    ReplyDelete
  11. todellakin go go! :)
    mitä sä teet työkses muuten :)

    ReplyDelete
  12. Onko tietoa että onko noita blondiakin väriä ? että vois ruskeisiin hiuksiin latvat dippaa vaaleiksi ? kun en kunnonvärilä haluaisi värjätä :)

    ReplyDelete
  13. Jeeeei niistä tulee ihan varmasti sika makeet!

    ReplyDelete
  14. tuo lady gaga on kyllä ihan karsee, mutta muut on aivan ihania ja väriliukuvärjäykset muutenkin nam ! en kyllä tiiä uskaltaisinko ite teesiä, ei ois ehkä ihan mun tyyliin... tai sit oon vaan nössö ;)

    ReplyDelete
  15. Vois tulla ihan sairaan hyvännäköset!

    ReplyDelete
  16. Eikä ! laita heti kuvia niistä hiuksista varmaa ihan sairaan kivat sitku värjäät ja dippailet niit siihen väriin :) mut hei mikä väri sopis viininpunapäälle?(:

    Ja siis mistä noita voi ostaa?

    ReplyDelete
  17. anna paukkua vain. itse vedin koko fledan räikyvän pinkiksi ja on ollut kiva piristys :)

    ReplyDelete
  18. mulla oli pari vuotta sitte sähkönsininen liukuvärjäys hiuksissa ja se oli niin ihana. paitsi se että kävin parturissa ja se makso 80euroo niin se vähä kirpas:D

    ReplyDelete
  19. GO GO! Vitsi olis siistit jotkut hattaralatvat <3 Joskus jos poikkeen ton ohi, ni pitää kyl käydä ostamassa kokeilun vuoks :D

    Onks tossa purkissa niiku yhtä kertaa varten vai saisko sil värjättyy latvoista pikkasen esim. 2 kertaa vaai?

    ReplyDelete
  20. Anonyymi Anonyymi sanoi...

    GO GO! Vitsi olis siistit jotkut hattaralatvat <3 Joskus jos poikkeen ton ohi, ni pitää kyl käydä ostamassa kokeilun vuoks :D

    Onks tossa purkissa niiku yhtä kertaa varten vai saisko sil värjättyy latvoista pikkasen esim. 2 kertaa vaai?


    Kyllä tosta riittää hyvin vaikka koko päähän, eli helposti riittää kolmeenkin kertaan. Ja tosiaan 7 euroa ei ole paha :)

    ReplyDelete
  21. Anonyymi sanoi...

    Onko tietoa että onko noita blondiakin väriä ? että vois ruskeisiin hiuksiin latvat dippaa vaaleiksi ? kun en kunnonvärilä haluaisi värjätä


    On noita muistaakseni platinablondia, mutta sävyte ei vaalenna tukkaa, eli vaan vaaleeseen hiukseen. Punaisia ja muita kirkkaita värejä voi laittaa tummempaan tukkaan helposti :)

    ReplyDelete
  22. ehdottomasti GO GO ! ja kuvaa heti kehiin :) Vaaleenpunaset hiukset on muaki jotenki ruvennu kiehtoo, mut ei oo pokkaa rupee kokeilee mitään. Joskus ajattelin sillain että laittais muutaman vaaleenpunasen hiustenpidennyksen mustien sekaan, vaikka se varmaan luokiteltais heti "emohtavaks" mut so what !

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. kannattaa kokeilla Kevin Murphyn Colour Bugia. Se on ''väriliitu'' hiuksille. lähtee pesussa pois ja saa väriä tummaankin pohjaan :)

    ReplyDelete
  25. GO GO! Itsellänikin on liukuvärjäys tosin kestovärillä ja tosin se on vaalea, mutta oon myös unelmoinut värillisestä liukuvärjäyksestä! En mauta oottaa sulla tota lopputulosta :)

    ReplyDelete
  26. go go! :)
    Mun radikaalein hiustyyli taitaa tällä hetkellä olla aika laimee: mustat violeteilla raidoilla. Mutta nyt blondattuihin hiuksiin ajattelin että ennen paluuta tummaan vois kunnolla repäistä ja pistää tukan vaikkapa juuri pinkiksi. Toi ensimmäinen kuva on kyllä aivan ihana, noi hiukset näyttää ihan joltain hattaralta <3 Paljon kuvia tuloksista, jooko?

    ReplyDelete
  27. ootko tosissas? totally no no go!!

    ReplyDelete
  28. Värjää ehdottomasti! Vaihtelu virkistää ja muutos ei ole edes pitkäkestoinen, joten antaa palaa.

    Itse haluaisin kokeilla jotain tällaista: http://thebeautydepartment.com/2011/06/to-dye-or-not-to-dye/

    ReplyDelete
  29. kaveri vetas ton gagan ja naytti upeelta! Silla tosin blondimmat hiukset! :) mut toi vaaleenpunanen sopii sulle salee ja miksei myos keltanen :)

    ReplyDelete
  30. Tykkään erittäin paljon! Oon pitkään kuolannu vaaleanpunasia hiuksia ja vähän aikaa sitte päätin vetää sellaset sit ens kesänä noilla sävytteillä. Ainaki latvat ellei muuta :----D Eli ehdottomasti go go!

    ReplyDelete
  31. http://beatissa.blogspot.com/2011/11/colour-bug.html

    Tässä inspistä :-) kokeile ihmeessä!

    ReplyDelete
  32. vitsi että tykkään näistä sun postauksista! :) on jotain juttuja (esim tämä hiusten liukuvärjäys "sateenkaaren" väreillä) mitä en ikinä lähtis tekemään tai luulen että ne ei sopis ihan mun tyyliin, mutta sitte tulet sinä ja kokeilet kaikkea tämmöstä! Ihan mahtavaa !! viet ennakkoluuloja pois :--)

    -E

    ReplyDelete
  33. Oon itekki ajatellu liukuvärjätä. Kuhan hiukset vähän kasvais! :-)

    ReplyDelete
  34. keltainen !! just paras!

    ReplyDelete
  35. Ite kävin just viikko sitten ostamassa tetuanist flamingo pink värin, koska oon ite iha rakastunu taas pinkkiin :) itellä hiukset päältä blondit keskelt pinkit ja alta mustat, TOIMII !

    ReplyDelete
  36. Eikun kokeilee! Siisti ois itekki kokeilla mut ei taida rohkeus riittää noin radikaaliin väriin :D

    http://myownstorieshaidi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. Iteki oon tollasista haaveillu pitkään, mut jotenki pelkään mun hiusten kunnon puolesta, kun ne on luonnostaan nii tummat ja tulokseks haluisin ihan sellasta hattaraa:0 mutta sulle ehdottomasti go go!:)

    ReplyDelete
  38. Noilla kuvien tytöillä kyllä näyttää ihanalta tuo vaaleanpunainen tukka - enkä olis ikinä uskonu että sanon näin, haha.

    ReplyDelete
  39. Haha, mahtava ajoitus. Oma tukka on tällä hetkellä syvän anilliininpunainen :oD Mut ehdottomasti tykkään!

    ReplyDelete
  40. Noita vois varmaan kokeilla tummatukkaisetkin jos löytyy vaaleita raitoja.. hmm.. Brittany oli vaan niin mualiman kaunein. Siinä oli nainen joka häikäs esiintymyskyvyllään ja kauneudellaan.
    PINK PINK go go go, go with the flow

    ReplyDelete
  41. Kannatan ehdottomasti kokeilemista ja nimenomaan vaaleanpunaisen - odotan myös mielenkiinnolla lopputulosta sekä käyttökokemuksia. :)

    ReplyDelete
  42. Varoitan, että tuo on suoraväriä ja se ei välttämättä lähde _ikinä_ pois sitten niistä latvoista vaikka niin purkissa lukeekin. Siinä on todella vahva pigmentti ja se tarttuu hiukseen sähkövarauksella. Suoraväriä ei voi poistaa myöskään värinpoistolla, koska siinä on erilainen mekanismi kuin kestovärissä. Tuo myös tarvitsee todella vaalean pohjan, että se näkyy.

    ReplyDelete
  43. Meinasin itse valkoiseen tukkaan laittaa tuhkan vaaleanpunaista latvaan tosin kestovärillä, luovuin valkosesta tukasta joten luovuin unelmasta vaaleanpunaiseen tukkaan! Kokeile ihmeessä, mä tulen ehdottomasti perässä :) vaikka tukka onkin nykyään ruskea !

    ReplyDelete
  44. en varmaan ite rohkenis värjää mutta sulle noi vois sopiikkin :)! ainakin noi lady gagan keltaset hiukset on tosi kivat :)

    ReplyDelete
  45. Ehdottomasti kyllä! ja vaaleanpunaiset! ja kiitti vinkistä, itelläkin himotellut pastellihiukset (tai lähinnä latvat) jo piitkään, ehkis siis vihdoin toimin nyt ku tiiän mistä väriäkin saa!

    ReplyDelete
  46. cool! itelleni ei varmasti sopis tuollaset hiukset mutta sulla näyttää varmaan tosi hyvältä:-)

    ReplyDelete
  47. Hei laita vaan, tosi söpöt tulee varmasti! Minä oon kesästä lähtien sillon tällön iskeny latvavärjäystä pinkin, lilan ja violetin sävyillä. Vinkkinä muuten, jos haluat enemmän pastellisempaa värjäystulosta: sekoita shokkiväriä esimerkiksi hoitoaineeseen tai hiusnaamioon ja levitä sit hiuksiin haluttuihin kohtiin.

    ReplyDelete
  48. Go go go! todellakin :) sopis sulle, I know.

    ReplyDelete
  49. Ei hitsi nyt tekee itelläki mieli värjätä vaaleista hiuksistani latvat pinkiksi! :D

    ReplyDelete
  50. Wau ! Tosi siistiä! En malta odottaa lopputulosta! Värjäisin kyllä itekin :)!

    ReplyDelete
  51. go go!!!!! ah haluun tota vaaleenpunasta kesäks!!

    ReplyDelete
  52. Kuinka monta kertaa tosta yhdestä purkista saa, tiiäkkö? Tai lähinnä että kauan se kestää avattuna? :)

    ReplyDelete
  53. Ehdottomasti! Mutta sellaset vaaleenpunaset ennemmin :) Toi ekan kuvan väri varsinmin mmm :)

    ReplyDelete
  54. Mä laitoin viime kesänä pinkit latvat mun tummiin hiuksiin ja tykkäsin kovasti :) kokeilin myös sinistä, mutta se ei onnistunut kauhean hyvin. Nuo värit ainakin haalenee mulla parin kolmen pesun jälkeen ja oon saanu loput pois värinpoistolla. Nyt haaveilen vaalean vaaleanpunaisesta myöskin, mutten ole varma sopisiko se ihoni sävyn kanssa.

    ReplyDelete
  55. Itellä kävi niin että värjäsin just tollasella lyhytaikaisella värillä...joka kerta kun sitä 3-4 vkon aikana pesi normaalisti, huuhteluveteen tuli viel paljon väriainetta, JOKA VIELÄ MONEN VIIKONKIN JÄLKEEN värjäsi kylppärin pintoja siinä normaalisti tukkaa pestäessä. En muista oliko ihan sama tuote kun toi mitä meinsit koklaa, mutta itsellä sit jäi noi lyhytaikasten värien koklailu siihen. Oli vieläpä pinkki väri, ja vielkin on pieni pinkin kajo kylppärilattian muovimatossa<3 eli suosittelen pientä varovaisuutta noiden kaa :D

    ReplyDelete
  56. Lopputulos on kaiketi joko ehdottoman Go Go tai sitten NO NO. :D Voi olla että näyttäis vähän kulahtaneelta, tai sit just äärettömän mageelta!

    Toisaalta vaihtelu virkistää ja noihan ei ilmeisesti ihan hirveen ikuinen juttu ole...haluaisin kyllä nähdä nää sulla, että miten toimii ja miltä näyttää!:)
    ~m~

    ReplyDelete
  57. Ehdottomasti go go ja sen jälkeen pics or didn't happen. :D Mä haluun ja! Onneks on platinanvaalee tukka ni voi joskus vaikka koklaakin! :)

    Mäkin muistan joskus teininä ostaneeni tetuanista jotain just pinkkiä tai jotain tukkaväriä ja se tuoksu ihan sormivärille. En sit uskaltanu ikin laittaa sitä kuitenkaa. :D

    ReplyDelete
  58. Musta tuntuu, et laitat sä päälles mitä tahansa tai teet hiuksilles mitä tahansa, nii aina osaat kantaa sen ja onnistut näyttämään upeelta :). Eli go go!

    Pakko kommentoida vielä tota postausta jossa kerroit painostasi ja suhteestasi vartaloosi. Arvostan todella sun rehellisyyttä ja sitä, että kerrot rehellisesti ettei alipaino ole normaalia tai tee onnelliseksi. Jaksan esim aina ärsyyntyä siitä, kun bloggaajat kuten Shelley Mulshine selittää, että syövät normaalisti ja blabla - ei merkittävää alipainoa synny, jos oikeesti syö normaalisti.

    ReplyDelete
  59. tommoset vaaleanpunaiset ois varmaan tosi upeet ja uskon et sulle sopiski ne!:)

    www.henssi-myblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  60. Go go! Muaki himottais hirveesti värjätä latvat vaaleenpunasella tai violetilla, muttei saa aikaseks ;(

    ReplyDelete
  61. vittu toi eka kuva on U P E A :o

    ReplyDelete
  62. värjää ehdottomasti! tykkään noista vaaleanpunaisista :)

    http://leijonaametsastan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  63. okei ei hemmetti!!!! oon tulos hesaan ens to, ni pakko käydä hakee tota pinkkii värii ja heittää latvat siihen!!!! ei jumbe nyt innostuin ja kovaaa :-DD
    jeee!!! ja heheh mun tyyli on tosiaan sellanen bisnes, ni siihen sit pinkkii likuvärii vaaleeseen tukkaan huuups ;DD

    ReplyDelete
  64. okei ei hemmetti!!!! oon tulos hesaan ens to, ni pakko käydä hakee tota pinkkii värii ja heittää latvat siihen!!!! ei jumbe nyt innostuin ja kovaaa :-DD
    jeee!!! ja heheh mun tyyli on tosiaan sellanen bisnes, ni siihen sit pinkkii likuvärii vaaleeseen tukkaan huuups ;DD

    ReplyDelete
  65. "se ei välttämättä lähde _ikinä_ pois sitten niistä latvoista vaikka niin purkissa lukeekin"

    hui, ne latvathan on niin vaikeaa leikata pois? minäkin tykkään noista, tosin itse oon ajatellut punasella värjätä latvat tummanvaaleisiin hiuksiini:)
    pinkkejä ei saattais pomo kattoa hyvällä. :D

    ReplyDelete
  66. Mitenniin vaaleenpunaset latvat käy tummempiin? Näyttää iha hirveiltä tossa yhessä rantakuvassa. Jos meinaa liukuvärjätä latvat v-punasella niin sitten kannattaa olla ihan vaaleet vaaleet hiukset!!!!

    ReplyDelete
  67. voisitko lyhyesti kertoa värin käytön ? ja saako noita normi kaupoista tai kampaamoista ? ja millä nimellä tuo pitää pyytää ?

    ReplyDelete
  68. Kivan näköisiä kuvia, pitäis varmaan itekkin ostaa ! MicMacissa on kans noita, en vaan muista hintaa. Mut kaikenlaisia värejä :)

    ReplyDelete
  69. mä värjäsin muistaakseen 2010-2011 tolla directionsin pinkillä mun platinablondiin tukkaan (latvoihin) ja ei kyllä meinannut millään lähteä pois !:D kirkkaanpinkki haalistu nätin vaaleanpunaiseksi jonkun ajan jälkeen mutta loppujen lopuksi piti tehdä 2 värinpoistoa (!!) että se lopullisesti lähti. ei hiukset siitä tykännyt mutta kokonaisuudessaan tykkäsin kokemuksesta ja pinkin ja blondin yhdistelmästä:)
    että varoitus blondatuille hiuksille !

    ReplyDelete
  70. vaaleanpunainen tukka olis IHANA! harmi vaa että tuo mun ukko kuulemmaa antaa mulle kenkää jos värjäisin hiukset vaaleenpunaseks :-D

    ReplyDelete
  71. Minkä ikäinen oot ?(:

    ReplyDelete
  72. laura sä oot niin teini xD ei voi muuta ku nauraa siulle. rahallahan saa. voi vaan kuvitella miten rikkonainen oot sisältäpäin .

    ReplyDelete
  73. toi vaaleenpunanen kuulostaa kivalta. anna mennä vaaaan ja kuvaa sitte :) !

    ReplyDelete
  74. sul sopis ehkä joku liila tai sinine mut kyl kai se vaaleenpunane sopii kans (:

    ReplyDelete
  75. AA GOGO! Haluaa kanssa! Saiskohan tota mistään Tampereelta....?:D

    ReplyDelete
  76. Anna mennä! ite värjäsin syksyllä ruskeiden hiuksieni latvat violeteiksi, tykkäsin tosi paljon ja harmitti kun haalistui niin nopeasti pois :--D!

    ReplyDelete
  77. Ittelläni ihan samat suunnitelmat heti hiihtoloman jälkeen koulussa (opiskelen siis kampaajaks :D)!

    ReplyDelete
  78. Ekassa kuvassa on tosi mageet, samoin toi blondit hiukset liloilla latvoilla! Mutta toi keltanen....yyhh definite no no :/

    ReplyDelete
  79. USKOMATTOMAN upeaa ihanaa ostaisin heti sieltä pinkkiä/violettia, mutta asun lapissa... no seuraavan kerran kun pääsen helsinkiin niin kirmaan tonne!

    ReplyDelete
  80. gogogo! en oo ikinä värjännyt hiuksiani, sellaset suht vaaleat kauniin väriset. Mutta nyt ajattelin myös että lilat latvat ois AIKA jees! GO GO!

    ReplyDelete
  81. ehottomasti GO GO!
    ite aijon repasta joskus kavereitten kans, vaikka ku lähetää ulkomaille nii sielä ;)

    ReplyDelete
  82. go go!

    mulla on ollu vaikka mitä suoraväriä, ja sen saa tosi helposti pois joten miksi ei!

    aiotko värjätä pidennyksiä vai ihan omaa hiusta?

    ReplyDelete
  83. Tosiaan go go!! Oon itekkin sävyttämässä tota mun vaaleeta liukuvärjäystä baby pinkiks sit, ku tää alkaa vähän kuluu:-)

    ReplyDelete
  84. suosittelen.. itellä on ollu directionilta pääs vaikka minkälaista. pinkkiä, vihreetä, sinistä, violettia, punasta, luumunväristä, turkoosia ja oranssia. itellä oli kyllä semi-permanenttivärejä... mut on loistavia noi värit. (ainut mikä voittaa ni manic panic mut seki vaan siks koska niitten värit kestää kauemman)

    ReplyDelete
  85. GO GO!!! itekki oon haaveillu, kuvia sitte tulemaan jos päätät laittaa!

    ReplyDelete
  86. ittelläni on ollut rukseasta-punaiseen liukuväri, jota oon sitten aina parannellu shokki värillä. Kaikista oudointa on se että, punanen shokki väri ei haalistu pesussa niin paljon , kuin taas punanen kestoväri.
    Itse aattelin nyt värjätä , ruskeasta-siniseen toisen puolen. Ja toisen puolen ruskeasta-liilaan :)

    ReplyDelete
  87. Anna mennä vaan! Ite tein just parille asiakkaalle liukuvärit :) pinkkiä, lilaa ja punaista ja toisessa pelailtii liilan ja keltaisen kanssa (vastavärit) tuo on tällä hetkellä aika pinnalla tuo liukuvärjäys ni suosittelen kokeilemaan ja nimenomaan jollain suoravärillä ettei kuitenkaan kestona lähe laittaa :)

    http://diamondsandlollipops.blogspot.com/

    ReplyDelete
  88. Enpä itse oo kauheesti(muualla kuin weheartit sivulla) törmäilly tollasiin mut tiiäkkö yhtään minkä merkkisiä liukuvärejä amerikassa myytäis kun oon sinnepäi menossa kesämmällä?

    ReplyDelete
  89. hei miten toi liukuvärjäys käytännössä sit toteutetaan? :D

    ReplyDelete