Monday, January 30, 2012

Voita itsellesi hampaiden valkaisu

Sain  Cityklinikalta lahjakortin hampaidenvalkaisuun, ja haluan arpoa sen yhdelle teistä!

"W-200 Hampaiden valkaisujärjestelmä on erittäin tehokas ja nopea hoito, ½ tunnin hoidon jälkeen saat selvästi valkoisemmat hampaat. Tämä valkaisumenetelmä sopii niille, joilla ei ole aikaa, eikä “hermoja” perinteiseen kotihoitomenetelmään. Tulokset saavutetaan siis HETI ja hoitomenetelmämme on täysin turvallinen. Kauniit valkoiset hampaat ovat lopputulos hoidostamme."

HUOM
Toimenpiteet suoritetaan Lääkäriasemalla – Cityklinikalla, Helsingissä. 
Sinun on oltava vähintään 18 vuotta täyttänyt.

Täältä löydät lisää tietoa kyseisestä hoidosta ja itse menetelmästä.

Arvonnan ohjeet:

1. Kirjoita tämän postauksen kommenttiboksiin lyhyt kommentti, miksi haluaisit hampaiden valkaisuun.
2. Vastausaikaa on perjantaihin kello 00:00 asti!
3.Muista laittaa sähköpostiosoitteesi kommentin loppuun! :)


Onnea arvontaan!

804 comments:

  1. Haluaisin yksinkertaisesti kehdata hymyillä ja näyttää kauniin, mutta KELTAISEN, hammasrivistöni! Olisi ihanaa, jos ei tarvitsisi hävetä saamiaan hampaita niiden värin perusteella.

    karkkimoi@hotmail.com

    ReplyDelete
  2. Hei! Haluaisin hampaiden valkaisun tupakoinnin lopettamisen kunniaksi. Hampaat ehtivät ottaa vähän damagea tupakoinnin takia, ja olisi ihana saada ne taas valkeiksi :)

    buumbuum@hotmail.com

    ReplyDelete
  3. apua vautsi mikä kilpailu! en oo koskaan osallistunut mihinkään sun kilpailuun, mut nyt on ihan pakko koittaa onnea!

    Oon polttanut 4 vuotta säännöllisesti tupakkaa ja muutenkin hampaidenhoito on viimevuosina jäänyt vähemmälle. Tein uudenvuodenlupauksen, että pyrin lopettamaan tupakoinnin, käyn hammaslääkärissä ja hoidan hampaani kuntoon! Tän voittaminen ois piste i.n päälle! Valtavasti motivaatiota lopettamiseen ja valkoisiin hampaisiin ;)

    deryadincer@luukku.com

    ReplyDelete
  4. Yksinkertaista; mulla on kellertävät hampaat. Siksi tahdon valkaista ne.

    shinkairi_@hotmail.com

    ReplyDelete
  5. isot hampaat kun omistan niin myös valkoiset sellaiset ois ihanat!

    pinkkux@hotmail.com

    ReplyDelete
  6. oon jo pitkään halunnut hampaidenvalkaisua jotta uskaltaisin hymyillä mutta mihinkään ylimääräseen ei oikeen oo rahaa :s joten tää tulis enemmän kuin tarpeeseen!
    sannjapp@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. Voi ihanaa ! Mihinkäs asti lahjakortti on voimassa? Täytän tässä parin kuukauden sisällä 18, joten silloin sen voisi käyttää mikäli voitan :))

    Mä haluaisin sen siksi, että oon koko elämäni kärsinyt keltasesta hammasluusta. Nyt vanhemmiten tätä keltasuutta korostaa mm. kahvin ja limujen käyttö, joten hampaiden valkasu olis mulle dream come true :) Uskaltais jopa hymyillä suu auki joskus !

    tiia_hamalainen@hotmail.com

    ReplyDelete
  8. Mulla on tosi paljon valkoista kiillevauriota hampaissa, jota haluaisin "tasoittaa" valkaisulla. Olen aina hävennyt näyttää hampaitani ja toivottavasti saisin siihen vaivaan pian lopun, niin että voisin häpeilemättä nauraa ja hymyillä :-)

    jeuusi(a)gmail.com

    ReplyDelete
  9. Olen arkaillut pitkään hymyillä sillä tavalla, että hampaat näkyisivät koska rivistöni on harmittavan keltaisen värinen. Haluaisin olla miettimättä hymyäni ja näyttää valkoisemman rivistöni kaikille :)!

    mhhytonen@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Hei! Haluaisin hampaiden valkaisun, hammasrautojen pois saannin johdosta!

    suz-ki@windowslive.com

    ReplyDelete
  11. Yksinkertasesti siksi, että oon niin kauan jo halunnut hampaidenvalkasuun, jotta kellertävyys lähtee pois hampaista ja mm. kuvissa voi hymyillä estoitta ja hymy näyttää hyvältä! :)

    jonsqi@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Kaunis ja valkoinen hymy tekee kenestä tahansa kauniin

    panic-@hotmail.com

    ReplyDelete
  13. Haluaisin valkoiset hampaat, koska ne näyttäis tosi hyvältä vanhojen tansseissa :)

    fanipala94_@hotmail.com

    ReplyDelete
  14. Tupakointi on tullut jo puheeksi, mutta liitynpä siihen itsekin: Tupakointi ja kahviaddiktio ovat saattaneet hammaskalustoni samalle väritasolle Ruotsinlipun ristin kanssa, ja hampaidenvalkaisu on pyörinyt mielessä. Muuten huoliteltu ulkonäkö kärsii mokomasta epäkohdasta, ja jos saisin valkaisun tehtyä, lopettaisin tupakanpolton tykkänään. En haluaisi pilata legojani enää.

    hopeless@luukku.com

    ReplyDelete
  15. Köyhä opiskelija haluaa valkoiset hampulit! :-)

    whatclothesaround@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Kotihoito menetelmiä juuri kokeillut ja tupakan jättänyt taakeseni! haaveilen joka aamu hampaita pestessäni että pääsisin hampaitten valkaisuun mutta rahat ei ihan viellä ole kasassa.. :D

    ninn.u@hotmail.com

    ReplyDelete
  17. Huippu kilpailu! Kai se häätyy kokeilla onnea,harvemmin on näissä blogienkilpailussa onni potkaissut:D
    Haluaisin valkaisuun, sillä kahvi-/teeaddikti kun olen, niin hampaat ovat sen näiköisetkin.. ;)Valkaisu tulisi tarpeeseen!

    e.klasila@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Noo ihan lyhykäisyydessä haluaisin valkoiset hampaat keltaisten sijaan :D Opiskelijana ei semmosia hankita ellei onni suosi tämmösissä :)

    niina92-@hotmail.com

    ReplyDelete
  19. miun perustelu on vaan ettei tarviis arkailla hymyillessä ja vois olla ylpee hampaittensa väristä. :)

    miina_kauppinen@hotmail.com

    ReplyDelete
  20. Mun hampaat on snadisti vinot ja kellertävät, joten ois niiiiin hienoo voittaa valkaisua niin elämässäni olisi yksi huoli vähemmän ja kuvissa voisi vihdoin hymyillä kunnolla=)!!

    anna.ohman@helsinki.fi

    ReplyDelete
  21. Mulla on muuten tosi nätit ja suorat hampaat, mutta kiitos kokiksen, kahvin ja punaviinin, ne on tummunu aika ikävän näkösiksi. Teinivuosien pepsodent-hymy kuvista ei oo enää tietoakaan, joten ois tosi kiva saada se takaisin :)

    ReplyDelete
  22. Omaan luonnostaan keltaisemmat hampaat, ja olen kärsimätön hoitamaan niitä pitkällä aikavälillä, enkä ole löytänyt mitään hyvää tuotetta vielä, joka oikeasti toimisi. Tällä hetkellä hymyni saa minut itsenikin jo varpailleen, joten olisi ihana jos voisin kerrankin vapaasti näyttää iloisen tunnetilani muillekin!

    suvihh@luukku.com

    ReplyDelete
  23. Tahtoisin ihan älyttömästi valkoiset hampaat, koska häpeän suunnattomasti nykyisiä, kellertäviä hampaitani ja tämän takia en koskaan hymyile siten, että hampaani näkyisivät. Olisi kiva saada hymy ja kadotettu itseluottamus takaisin! Menisin valkaisemaan itse hampaani, mutta budjetti tulee vastaan. :/

    blogdeardiary@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Ihana Laura kun arvot lahjakortin lukijoillesi :)

    Mulla on tosi kivan malliset hampaat, niitä on kehuttu paljon. Mutta valitettava totuus on se, että mulla on luonnostaan (geeneissä) kellertävä hammasluu ja senpä takia valkeampi purukalusto houkuttelee.

    Mulla on myöskin tosi vahva kiille hampaissa eikä rei'istä ole ikinä ollut tietoakaan. Siksi uskaltaisin hampejani valkaista pelkäämättä kiilteen rappeutumista.
    En juo punaviiniä, en hiilihapotettuja juomia, enkä kahvia saati polta tupakkaa, joten itse en ole hampejani tärvellyt.
    Omaan luojan luomat keltahampaat.

    Oon monesti haaveillut hampaidenvalkaisusta mutten ikinä suunnitellut sitä tosissaan sen korkean hinnan takia.

    marchese@hotmail.fi

    ReplyDelete
  25. Kaksi vuotta sitten keräsin vaivalla rahat hampaiden valkaisuun, mutta vasta sen jälkeen sain tietää, ettei valkaisuja tehdä alaikäsille (olin tuolloin 17 vuotta). Tyydin sitten ottamaan vain hammaskorun, mutta se näyttäisi mielestä paljon kauniimmalta valkoisten hampaiden kanssa. En saanut säästettyä keräämiäni rahoja siihen asti että täytin 18 vuotta, enkä nykyisin saa enää kerättyä niin suurta summaa kasaan, kun rahat menevät aina kaikkeen muuhun tärkeämpään.

    heidiholmi@hotmail.com

    ReplyDelete
  26. Olen haaveillut hampaidenvalkaisusta jo pitkään! viime joulukuussa oli aikakin varattuna, mutta sitten rahallisista syistä peruutin ajan. Uskoisin, että itsetuntoni nousisi huomattavasti jos minulla olisi valkoisemmat hampaat, niin hymyilisin paljon enemmän :)

    smile_2603@hotmail.com

    ReplyDelete
  27. Hampaidenvalkaisu piristäisi, koska olen ollut murheen murtama kun kuulin vähän aikaa sitten että minulla on 4 (!) reikää hampaissani. :D
    sonja.ronka@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Moi ! Mun hampaat on aina pienestä pitäen ollut tosi keltaiset ja vaikken koskaan ole juonut esimerkiksi kahvia tai kokista joka olisi kellastuttanut niitä lisää. Oon joutunut pienestä pitäen käydä ja kokea kaikenmaailman hammasraudat läpi ja en ikinä oo pystynyt hymyilemään niin että hampaat näkyisi, niitä on aina tarvinnut piilotella. Nyt vihdoin kun oon päässyt raudoista eroon, haluaisin kovin oppia hymyilemään mielummin valkoisilla hampailla kuin keltaisilla ! =) Ois tosi makeeta :) pircklen.joanna@luukku.com

    ReplyDelete
  29. Mulla on muuten tosi nätit ja suorat hampaat, mutta kiitos kokiksen, kahvin ja punaviinin, ne on tummunu aika ikävän näkösiks. Teinivuosien pepsodent-hymy kuvista ei oo enää tietoakaan, joten ois kiva saada ne takaisin :)


    sinkkah@hotmail.com

    ReplyDelete
  30. Musta tulee keväällä ylioppilas, joten juhlissa ja kuvissakin valkeet hampaat ois kivat!:)

    essi.partanen@meili.fi

    ReplyDelete
  31. Hei, haluaisin voittaa tän arvonnan lahjaks tyttöystävälle. Hän kun on niin kauan jo toivonut sellaista!

    jimi---@hotmail.com

    ReplyDelete
  32. suvussamme on jokin geeni jonka takia melkein kaikkien hampaissa on valkoisia/ruskeita läikkiä, siis siinä ihan luussa, ns. värivirheitä. olisi ihanaa jos koko ikänsä tumman ruskeista läikistä kärsinyt siskoni pääsisi hampaidan valkaisuun!

    mulpero@gmail.com

    ReplyDelete
  33. Oon pitkään miettiny hampaiden valkaisua, ja kattellu muutamia valkasuaineita mutta joko 1. ei ole rahaa 2. on vaan jäänyt tilaamatta.
    Joten olis tosi jees nyt saada hampaiden valkaisukin pois bucket listalta ! ;)

    -mynsse2@hotmail.com

    ReplyDelete
  34. Kuka nyt ei haluaisi kaunista valkoista hammasrivistöä (sellaista kun harva luonnollisesti omistaa) :-)

    kee-tu@luukku.com

    ReplyDelete
  35. Haluaisin hampaiden valkaisun siksi että olen aikaisemmin kokeillut kotivalkaisua joka ei kuitenkaan erityisen hyvin toiminut. Haluaisin kokeilla jos tällä kertaa hampaani oikeasti saataisiin valkoisiksi :)

    matleenaah@hotmail.com

    ReplyDelete
  36. harmi etten oo 18 :(

    ReplyDelete
  37. Olisi ihanaa saada täysin valkoinen hymy, nyt esim. kahvikin niitä kellastaa varmasti! Täytän juuri arvonta vklp 18 joten ajattelin että miksikäs ei voisi osallistuu kun vihdoinkin "ikä riittää" :D

    juulia-korhonen@hotmail.com :)

    ReplyDelete
  38. Olen jo kauan halunnut valkaista hampaani ja tähän minulla on eräänlainen syy. Olin yhtenä kesänä Madonnan keikalla ja siellä yleisön joukossa yksi mies sanoi minulle suoraan että mulla on keltaiset hampaat! Siitä asti olen ajatellut että mulla on keltaiset hampaat:(. Vaikka kuinka kaveri sanoisi minulle että ei ne ole keltaiset, niin en usko, sillä se mies sanoi että ne on keltaiset. Eräänlaiset traumat siis jäi. Olisin itsevarmempi ja hymyilevämpi jos hampaani olisi valkaistut:)!

    onegirl-90@hotmail.com

    ReplyDelete
  39. Olen haaveillut hampaiden valkaisusta vaikka kuinka kauan, mutta se on niin kallista ja kotivalkaisut eivät ole oikein toimineet. Hammasluuni on kellertävä ja haluaisin hymyillä suu auki eikä piilotella keltaista hampaimistoa :)

    mizuko85@gmail.com

    ReplyDelete
  40. Olen yrittänyt saada hampaanvalkaisuliuskoilla leegojani valkeimmiksi jo useamman kerran, mutta tuloksia ei näy ja harmittaa, kun hammaslääkärien suorittama valkaisu on opiskelijalle niin kallis :( Inhottaa oma kireä hymy kun en ole koskaan uskaltanut näyttää hampaitani.

    dammm1t@hotmail.com

    ReplyDelete
  41. En tykkää hymyillä suu auki, koska hampaat näkyvissä -hymyni ei oo kivan näkönen. Kivemman näkönen siitä tulisi, jos olis ihanat hohtavan valkoiset hampaat eikä kahvin kellastuttamat!

    zi-ry [at] hotmail.com

    ReplyDelete
  42. Opin vasta hyväksymään hampaani, oikeastaan niiden vinouden, epätäydellisyyden. Uskallan nyt jo hymyillä, mutta en pahemmin nauti näillä keltaisilla kammotuksilla hymyilystä. Haluaisin hymyillä suupielet korvissa ilman minkäänlaista häpeää. Valkeat hampaat olisi ihana kruunaus sille! Ja vaikka kävelen Helsinkiin jos sen voitan.

    molzy7@hotmail.com

    ReplyDelete
  43. Mulla on erittäin keltaiset hampaat, vaikka pesen niitä kahdesti päivässä valkaisevalla tahnalla (tiedä sitten, toimiiko oikeasti). Suuni näyttää siis aina likaiselta, vaikka hygienia on todellakin kunnossa!

    Olen myös kovan luokan hammashymytyttö, joten keltaiset hampaat syövät (kirjaimellisesti) pois valokuvien "viehätysvoimaa". Toivottavasti onni osuu kohdalleni, valkaisu olisi todellakin tarpeessa ajatellen läheneviä penkkareita ja ylioppilasjuhlia! :)

    katriina.talvikki@gmail.com

    ReplyDelete
  44. Mulla on aina ollut kellertävä hammasluu, joka on häirinnyt itseäni aina jossain määrin enemmän tai vähemmän. Valkaisevat hammastahnat ei tähän mennessä ole tehonneet ja hampaiden valkaisu ei ole tullut kyseeseenkään hintansa vuoksi. Olis ihana voida hymyillä kunnolla tilanteessa kun tilanteessa miettimättä, kuinka keltasina hampaat hohtaa.

    sini.norviala@gmail.com

    ReplyDelete
  45. Vautsi! Haluan valkoisen hymyn! Mulla on keltaiset hampaat luonnostaan, monseti keltaisemmat kuin esimerkiksi niillä, jotka ovat tupakoineet koko ikänsä. En myöskään kehtaa nauraa niin että hampaat näkyy. olisi aika huikeeta olla piilottelematta hampaita! Haluaisin niin voittaa tämän, kun opiskelijana ei mitenkään olisi varaa tällaiseen :)
    lauranzoni1@msn.com

    ReplyDelete
  46. Valkaisuun olen kauan jo halunnut mennä, mutta opiskelijana ei ole ollut varaa...

    crista.long@luukku.com

    ReplyDelete
  47. Sen lisäksi, että hampaani ovat isot, ne ovat myös melko keltaiset. Olen jo pitkään halunnut valkaista hampaani, mutta en ole löytänyt "sopivan hintaista" valkaisua mistään. Olisi mahtavaa voittaa hampaidenvalkaisu, jotta voisin olla edes vähän enemmän sinut hampaitteni kanssa!

    habeliini@netti.fi

    ReplyDelete
  48. Tupakoin, juon pepsiä ja teetä. Hampaidenvalkaisu toisi lisää itseluottamusta, mulla on vähän oudot kulmahampaat ja piilottelen tosi paljon mun hymyä...

    sleepingsoulmate@gmail.com

    ReplyDelete
  49. Haluun kesäkuntoon! Enkä pelkästään kropasta vaan ihan kaikkialta! :Dlol

    laurv2310@hotmail.com

    ReplyDelete
  50. En tykkää yhtään hymyillä, koska mun hampaat on yksinkertaisesti niin kammottavan rumat. Rautoja en koskaan pienenä saanut, kun ei purentavikaa ollut niin joudun nyt sitten elämään tämän vänkyrän hammasrivistön kanssa. Hieman vaaleammat kun nämä vaan olisi niin sitte (ehkä) jo kehtaisi hymyilläkin joskus!

    nnea93@gmail.com

    ReplyDelete
  51. lähestulkoo ainut asia mistä en tällä hetkellä pidä pärstässäni on hampaat. niiku monella muullaki tupakoinnin lopettaneella, mulla ois myös haaveena hampaiden täysremontti lopettamisen kunniaks! :)

    jossuz@gmail.com

    ReplyDelete
  52. En ole koskaan ns. tuhonnut hampaitani tupakalla, karkkia ja limpparia sen sijaan kului muutama vuosi niin paljon, että sen kyllä näkee nykyäänkin. Olen skarpannut tosi paljon, verrattuna menneeseen, hampaiden hoidossa, mutta kellertävyys olisi ihana saada pois! Siksipä tuo lahjakortti olisi aivan mieletön ilouutinen tähän vuoden alkuun.

    sabanana@netti.fi

    ReplyDelete
  53. Lapsena jouduin pitämään hammasrautoja 6 vuotta ja ne ovat jättäneet jälkensä hampaisiini. Omistan mielestäni kauniin hymyn ja olisi mukava päästä esittelemään sitä useammin häpeämättä hampaita.
    ssaannii@hotmail.com

    ReplyDelete
  54. Oon jo pidempään harkinnu hampaiden valkaisua, mutta en ole vaan saanut aikaseksi oikeasti toteuttaa aietta. Olisi ihanaa saada valkoinen hymy!

    delffiini@hotmail.com

    ReplyDelete
  55. Mulla on aivan kamalat, keltaset hampaat, vaikken ikinä oo polttanutkaan. Oon yrittäny kaikkia mahdollisia kotikonsteja, mut mitkään ei oo toiminnu:( lisäks etuhampaisiin on jäänny kauniit "läikät" ala-asteaikasista raudoista. joten mul ei oo muuta vaihtoehtoo kun hymyillä suu visusti supussa, ja laittaa suu nopeesti kiinni ku tajuun nauravani hampaat näkyvissä:) niin, eli munkin, kuten monen muunki, mielestä ois kiva hymyillä niin että hampaat näkyyy!

    caro.eerola@luukku.com

    ReplyDelete
  56. Pidän hampaistani todella paljon; ne ovat suorat, melko isot ja kauniit. Haluaisin kuitenkin, että ne olisivat valkoisemmat.
    kkatvont@gmail.com

    ReplyDelete
  57. Ihana arvonta! :)
    Tahtoisin hampaiden valkaisuun, koska hampaani ovat aina olleet kellertävät. Olisi kiva hymyillä vapaasti valkoisten hampaiden kera!
    nelppau@gmail.com

    ReplyDelete
  58. Olin tyhmä, ja rupesin nuorena polttamaan, joten tupakka on kivasti saanut hampaani aika keltaiseksi, ja kovana kahvin ystävänä, kahvi ole yhtään jeesannut tilanne!

    Mutta nytten kuin olen melkein kokonaan lopettanut savuttelun, olisi kiva saada siitä "palkinnoksi" uusi valkoisempi hymy :)

    jonnamakkonen@hotmail.com

    ReplyDelete
  59. Arkailen hymyillä, koska nuorempana minulla oli vuosikausia raumat, joka on jättänyt syvät traumat. Jos saisin valkoiset hampaat, uskoisin, että uskaltaisin vihdoinkin luottaa itseeni ja hymyillä enemmän.

    sannaseppis@yahoo.com

    ReplyDelete
  60. Tulossa on wanhojen tanssit ja haluaisin hymyni sädehtivän siellä :)

    be-normal@hotmail.com

    ReplyDelete
  61. Minä, itse saamattomuus, aloitin elämäntaparemontin ja ruokavaliota muutettiin yhdessä poikaystävän kanssa.. tämän lisäksi aloitin urheilun ja toivon kesään mennessä näkeväni huomattavia muutoksia itsessäni! Minulla on aina ollut huono itsetunto, sen takia haluan ns. "parantaa itseäni"...
    Tähän olisi ihana lisä saada kellertäviä hampaitani valkaistuksi, oma mielipiteeni ulkonäöstäni olisi näiden kaikkien jälkeen varmasti kaikkea muuta, kuin kielteinen :)

    affy@luukku.com

    ReplyDelete
  62. Jee, ihana arvonta!

    Mulla on luonnostaan tosi keltaiset hampaat, joten niihin ei oo auttaneet mitkään valkaisevat tahnat tai liuskat tai muutkaan. Siksipä haluaisin epätoivoisesti kunnon valkaisun! Hintansa takia tähän mennessä ei oo siihen tullut mahdollisuutta, joten tärppäisipä nyt ! =)

    emma.vuorenmaa1@jippii.fi

    ReplyDelete
  63. Hampaiden valkaisu olis ihan unelma, koska mulla on luonnostaan melko keltaiset hampaat ja vaikka niitä kuinka hinkkais, ei ne vaan vaalene. Kaiken lisäksi mun hampaita on operoitu lähes mun koko elämän ajan: on vedetty hampaita ja kaivettu leikkauksella yks hammas esille ja on ollu kiinteät hammasraudat.

    Nyt mun hampaat kuitenkin alkaa olemaan siinä kunnossa, ettei mitään enää tarvitse tehdä. Mutta kuinka hienoa olisi, jos hampailla voisi hymyillä rauhassa ja tietää, että hymy on kaunis :)

    neitiratilainen@hotmail.com

    ReplyDelete
  64. Täällä haluis hampaidenvalkaisun, jotta yo-kuvissa tänä keväänä vois hymyillä isosti, sillä juhlaan todellakin on aihetta!
    nellika@luukku.com // nellika

    ReplyDelete
  65. Itellani on ollut tassa muutaman vuotta keltainen varjayma toisessa etuhampaassa, jonka syyta en tieda ja hammaslaakaritkaan eivat osaa sanoa mista se on tullut, koska se on ikaankuin hammasluun sisalla. Sita on yritetty saada kaikin keinoin pois, mutta se ei ole lahtenyt millaan keinoilla. Ainoastaan hamppilaakari sanoi, etta valkaisu voisi ehka toimia, mutta itsellani ei ole varaa niin kalliiseen operaatioon. Olisikin siis ihanaa voittaa, niin voisin hymyilla valittamatta keltaisesta viirusta!:)

    cute_live92@hotmail.com

    ReplyDelete
  66. aiemmat kotona kokeilemani hampaidenvalkaisut eivät ole toimineet enkä niitä oikein uskaltaisikaan jatkuvasti käyttää... Mieluummin valitsisin oikeasti turvallisen ja tehokkaan vaihtoehdon! :)

    laura.lipasti@hotmail.com

    ReplyDelete
  67. Kahvin kellastuttamat hampaat näyttävät kamalilta, olisi kiva kun olisi valkoinen hymy!
    annika.pollanen@gmail.com

    ReplyDelete
  68. Olis tosi kiva hymyillä ilman että laitan vaivihkaa sormet suun eteen tai lasken pään alas tai katselen jonnekin muualle! En halua kuulostaa itserakkaalta mutta ite oon ihan tyytyväinen pepsodent hymyyni mut noi kellertävät hampaat... not nice. Joten tää olis kiva saada :)
    satu.kopo@gmail.com

    ReplyDelete
  69. Olin nuorena tyhmä ja hiisasin tupakkaa minkä kerkesin. Lopputuloksena "nätit" hampaat. Tyhmästä päästä vissiin kärsii sitten koko ruumis. Nyt olen ollut hyvän aikaa polttamatta, ja tämä vaihtoehto on ollu mielessä.. Eipähän tarvisi enää koskaan tupakointia ajatellakkaan, kun katsoo peiliin ja näkee mukavan valkoiset hampaat :)

    emmm-ii@hotmail.com

    ReplyDelete
  70. Olen kahvin suurkuluttaja ja aikaisempi tupakointini on jättänyt jälkensä ja se kusenkeltainen jälki näkyy aina hymyillessä. Kun katson peiliin kaikki muu on kohdillaan, mutta heti kun avaan suuni kokonaisuus järkkyy. Itsetunto siis kohoisi kummasti, jos hampaatkin olisivat valkoisemmat. :)

    stalhane@luukku.com

    ReplyDelete
  71. Hampaidenvalkaisu tulisi ehdottomasti tarpeen. Olen lopettanut kahvin, teen ja limujen yms juomisen sekä tupakoinnin jo aikapäiviä sitten siinä toivossa että hampaista tulisi taas valkoiset. Mutta edelleenkin keltaisilta ne näyttää, ja köyhänä opiskelijana ei ole varaa lähteä kalliisiin hampaanvalkaisuoperaatioihin, vaikka kuinka haluaisin.

    musaboksi@gmail.com

    ReplyDelete
  72. rakastan hymyilemistä ja ois tosi kiva kun olis sellanen pepsodent hymy! :)

    tinde_123@hotmail.com

    ReplyDelete
  73. Täällä myös yksi tupakoitsijaidiootti, joka haaveilee valkoisen hymyn comebackista :) jatkuvasti valkaisua harkitsen, mutta rahatilanne ei sitä tällä hetkellä salli, toivottavasti tärppäisi!

    eatkivela@gmail.com

    ReplyDelete
  74. Olen aloittanut säästämään kunnolliseen (=kalliiseen) hampaidenvalkaisuun kuukausia sitten. Projekti etenee pienellä summalla joka kuukausi, joten unelma hampaat säihkyvät vasta kaukana hamassa tulevaisuudessa.

    Tämä kilpailu tekisi yhdessä unelmastani totta!
    I wanna have a Hollywood smile and kiss in the pouring rain <3

    hohdetta@luukku.com

    ReplyDelete
  75. Isohkojen hampaiden omistajana voisin valkaisun jäljeen
    vaikka häikäistä vastaantulijat! :')

    - ziny.kristalli@hotmail.fi

    ReplyDelete
  76. Mun suuri toive on jo pidemmän aikaa ollut hampaidenvalkaisu. Olen joutunut kärsimään 5 pysyvän hampaan poiston sekä kiinteitä hammasrautoja 3 vuotta ja niiden jälkeen yörautoja... No nyt kun hampaat on suorat ja muutoin täydelliset niin hampaidenvalkaisu saisi minut ehkä vihdoin hymyilemään :)

    littlepieceofhell@gmail.com

    ReplyDelete
  77. en tykkää hymyillä koska hampaani on aika keltaset ja muutenkin olen miettinyt hampaitten valkaisua monta vuotta, mutta haluan saada tuloksen heti enkä monen kerran jälkeen ja hampaiden valkaisu on hintavaa.

    miimas9@hotmail.com

    ReplyDelete
  78. Näin 22-vuotiaana hampaissa näkyy vieläkin jäljet monta vuotta sitten olleista aiva jäätävistä hammasrauta-telaketjuista. Valkaisulahjakortti tulisi siis tarpeeseen!

    milkalaura@luukku.com

    ReplyDelete
  79. Tämä tulis niin tarpeeseen, lopetin tupakoinnin jokunen aika sitten ja hoidatin hampaat lekurilla kuntoon ja viimeinen askel ois tuo hampaiden valkaisu. Oon miettiny pitkään valkaisuun menoa, mutta nuo hinnat hipoo sen verran pilviä meikäläisen budjettiin nähden, eikä näillä tuloilla oikeen edes säästää voi. t.mary
    leavemealone@jippii.fi

    ReplyDelete
  80. Kofeiinipitoiset juotavat ovat jättäneet pahasti jälkensä hampaisiin, siksi olisi kiva saada kaunis hymy :)

    ReplyDelete
  81. omistan ihanan suoran hammas rivin (rautojen ansiosta) mutta keltaisen !

    anni1808@hotmail.com

    ReplyDelete
  82. mulla on luonnostaan tosi keltanen hammasluu, ja se estää mun hymyilemisen suu auki. :(

    janikaa93@suomi24.fi

    ReplyDelete
  83. Mä haluisin, et mun torahampaat olis valkosemmat. Juliarouru@gmail.com

    ReplyDelete
  84. Haluaisin yksinkertaisesti valkoisemmat hampaat että hymyni olisi kauniimpi :)

    mew_@hotmail.com

    ReplyDelete
  85. kokeilen onneani! haluaisin valkoisemmat hampaat yksinkertaisesti siksi, että hymyni näyttäisi paremmalta :D

    punkanderson@hotmail.com

    ReplyDelete
  86. tämä tulisi tarpeen ! hampaani ovat ruman keltaiset kahvin ja limun juonnin takia. Menisin valkaisemaan HETI hampaani jos olisi rahaa :)

    emppu_933@hotmail.com

    ReplyDelete
  87. Haluaisin hampaiden valkaisun, jotta voisin olla itsevarmempi hymystäni ja hampaat näyttäisivät paremmille :)

    nea.lindroth@hotmail.com

    ReplyDelete
  88. Ois vaan hienoo saada hammasluun väri vähän puhtaamman näköiseksi ja säkenöiväksi :D

    Marishka_91@hotmail.com

    ReplyDelete
  89. Oi, olen haaveillut tästä kauan! Ja ansaitsen sen todellakin, sillä nyt olen ollut tupakoimatta jo kolme viikkoa! Takana kuitenkin 15vuotta savullista elämää, joten pieni palkinto olisi ihana ja lisäisi motivaatiota!

    Saatko s-postiosoitteen muuten poimittua, mikäli kommentin jättää Google-tilin kautta?

    ReplyDelete
  90. Hampaat on oiottu, mutta olis kiva saada ne myös hohtavan valkoisiksi :)

    essi.viren@gmail.com

    ReplyDelete
  91. Oon aina ollut tosi arka hymyilemään niin et hampaat näkyy. Hampaat on ollu välillä tosi huonossa kunnossa ja ne on tällä hetkellä aika vinot. Jos mä saisin valkoisemmat hampaat näiden kellertävien tilalle niin ehkä voisin rauhassa hymyillä kunnolla niin et se itsestäkin tuntuu ja näyttää hyvältä! :))

    ReplyDelete
  92. Haluaisin _ja tarvitsen_ hampaiden valkaisun, koska sitten voisin vihdoinki käyttää kivanvärisiä huulipunia ja hymyillä kauniisti :)

    riikka_savolainen@netti.fi

    ReplyDelete
  93. Olen epätoivosesti yrittäny valkaista hampaitani erillaisilla hampaan valkaisu liuskoilla, joita olen tilannut jenkeistä.. Tämän lisäksi olen yrittänyt käyttää valkaisevaa hammastahnaa, mutta mikään ei tunnu vaan tehoavan! Mulla on kohta synttäritkin, olis ihana synttärilahja itelleni ja ois kiva olla valkosilla hampailla synttärijuhlissa! :)

    ina_mononen@hotmail.com

    ReplyDelete
  94. Haluaisin hampaiden valkaisuun, koska olisi ihanaa hymyillä vapautuneesti valkoisen hammasrivistön kanssa! Valkoiset hampaat toisi varmasti myös paljon lisää itsevarmuutta. Aah, hampaiden valkaisu on jo pitkään ollu mun unelma:)

    anniina-v@hotmail.com

    ReplyDelete
  95. Olen lopettanut viime aikoina päivittäisen happamien juomien litkimisen (kupista kahvia en kyl tingi!) ja kellertävät hampulit sain muistoksi ainaisesta kolanjuonnista. Ja muutenki must ois siistii näyttää ruåtsalaiselta. Vai mite se meni. No ei mut kyll mä ansaitsisin sen, mutta opiskelija ei oo varaa laittaa omia massei moiseen=/!

    pahalakka(at)hotmail.com

    ReplyDelete
  96. Mulla oli pienenä tapana imeä limpparia pillillä niin, että pilli oli kiinni yhdessä hampaassa ja pommitin sitä sitten sokerisella limpparilla minkä tuloksena yhdestä etuhampaastani on hävinnyt kiille->väri kellertävämpi kuin muissa. Haaveilen siitä, että voisin hymyillä ilman huolia siitä kuinka keltaiselta hampaani näyttävät :D

    Maija
    maija_t@luukku.com

    ReplyDelete
  97. Eilen juuri kauhistelin viikonloppuna otettuja kuvia, joissa meikä on joka kuvassa hampaat näkyvillä ja ne näyttää KARMEILTA. Keltaisilta ja tummilta, hyi. Asialle ois todella kiva saada tehtyä jotain...

    bizarreh@hotmail.com

    ReplyDelete
  98. Antaishan se itsevarman olon kun vois hymyillä kunnon pepsodenttia :) vaikka hymyni ei muutenkaan ole parhaimmasta päästä mutta sitten ainakin olis valkoset hampulat!

    criiny@hotmail.com

    ReplyDelete
  99. Olen menossa naimisiin toukokuun alussa ja tottahan morsiamella pitää valkoinen hammasrivistö olla! :)

    annnsofi@hotmail.fi

    ReplyDelete
  100. Vihdoin sain kerättyä rohkeuden viisaudenhampaiden poistoon, joten palkinnoksi olis kiva saada täydelliset valkoiset hampaat :)

    santtu_maria@hotmail.com

    ReplyDelete
  101. Olen pitkään miettinyt hampaiden valkaisua, olisihan se hymy nätimpi ! :)

    noora.hautapaakkanen@hotmail.com

    ReplyDelete
  102. Lopetin tupakoinnin ja vähensin kahvinjuontia paljon. Riippuvuuden selätin mutta keltaiset hampaat jäivät. Hammaslääkärini hioi ja paikkaili lävistysten aiheuttamia lohkeamia, mutta keltaisuus jäi. Opiskelijana ei ole varaa moisiin hienouksiin, joten olisi mahtavaa voittaa moinen lahjakortti. :)

    Sanni
    luuruukukuk@hotmail.com

    ReplyDelete
  103. Hampaani ovat olleet pienestä asti arka paikka minulle pigmenttivirheiden takia. Olisi kiva parantaa hymyä edes valkoisella hammasrivistöllä keltaisen sijaan!
    Olen unelmoinut tästä jo pitkään, mutta lompakkoni ei ole vielä antanut myöten, joten olisi ihan unelmien täyttymys voittaa kilpailu!:)

    hny@luukku.com

    ReplyDelete
  104. Oon yrittäny jo pitkää eri hampaidenvalkaisu hammastahnoja ja muita juttuja, mutta mikään ei oo toiminu! Oon haaveillu jo kauan valkosista hampaista!
    merzie93@hotmail.com

    ReplyDelete
  105. Oma hammasrivistöni on kaikkea muuta kuin kaunis, hampaat ovat eri kokoa ja ylhäällä tuntuu olevan rivistö torahampaita. Toivoisin, että jos hampaat olisivat edes vähän valkoisemmat, niin olisin innostuneempi hymyilemään kunnolla :)

    ReplyDelete
  106. Haluasin hampaidenvalkaisun, sillä omat hampaat ei oo mielestäni tarpeeks valkoset.. Ois kiva voida hymyillä kunnolla, ilman että tarvis pelkää et hampaat näyttää likasilta (:

    Ta_njaa@hotmail.com

    ReplyDelete
  107. Haluasin hampaidenvalkaisun, sillä omat hampaat ei oo mielestäni tarpeeks valkoset.. Ois kiva voida hymyillä kunnolla, ilman että tarvis pelkää et hampaat näyttää likasilta (:

    Ta_njaa@hotmail.com

    ReplyDelete
  108. piristäisi yleisilmettä toooosi paljon + on ollut jo pitkäaikaien haave:)

    lonkero@live.co.uk

    ReplyDelete
  109. Olen itse pilannut tupakan poltolla hampaani, ja nyt kun sain lopetettua tupakan polton, ois kiva "palkita" ittensä valkaisulla . :)

    sadu-@hotmail.com

    ReplyDelete
  110. Ensin kiinnitän huomiota hymyyn ja haluaisin että myös muut kiinnittäisivät huomiota minun kauniiseen Valkoiseen hymyyn ;)

    Olisi myös erittäin kiva synttärilahja kun perjantaina saavutan täysi-ikäisyyden rajan !

    ainoiki-ihana@hotmail.com

    ReplyDelete
  111. Tää ois iha huippua! Kehtais pitkästä aikaa hymyillä hampaat näkyen nolostelematta ja itsevarmuuskin nousisi vähän ;)
    Jonnnna-@hotmail.com

    ReplyDelete
  112. En tykkää hymystäni ollenkaan, joten toivon, että hampaiden valkaisu auttaisi asiaa :)

    hanna.vartinen@helsinki.fi

    ReplyDelete
  113. Haluan hampaidenvalkaisun, koska olen ensi kesän morsian. Kukapas nyt haluaisi astella alttarille suurena päivänä KELTAISIN hampain?? :)

    sähköpostini on annialam@paju.oulu.fi

    ReplyDelete
  114. Olisi ihanaa saada vitivalkoinen pepsodenthymy! : ) Jonna_993@hotmail.com

    ReplyDelete
  115. olen jo pitkään halunnut hampaiden valkaisuun keltaisen hammasluuni takia, mutta hinta vain on hirvittänyt opiskelijaa.

    joanna_93_@hotmail.com

    ReplyDelete
  116. Hampaat on aina ollu mulle arka paikka, ja olenkin ajatellut, että valkoisemmat hampaat toisivat mulle lisää itsevarmuutta huimasti! Voisin jopa oppia tykkäämään hampaistani :)

    ReplyDelete
  117. Olen käynyt säännöllisesti oikomahoidossa 14 vuoden ajan etupurennan vuoksi. Nyt, vihdoin ja viimein, prosessi alkaa olla lopussa ja pääsen kamalasta hammastuestani eroon. Haluaisin kruunata koko jutun hampaiden valkaisulla, ja nauttia kauniista hymystä koko lopun ikääni! :)

    selina.heikkila@netikka.fi

    ReplyDelete
  118. Valkoisemmat hampaat ollut aina unelma muttei varaa ole niihin laittaa. valekuva@gmail.com

    ReplyDelete
  119. Hampaat näyttää inhottavan kellertäviltä, joten valkaisu olisi kiva. En ole uskaltanut itse käytettäviä valkaisuja oikein tilata, joten hammaslääkärin tekemä valkaisu sopisi erinomaisesti!

    harhakuvia @ hotmail.com

    ReplyDelete
  120. Juuri eilen kauhistelin kuinka hampaani ovat kellastuneet, vaikken juo kahvia tai polta tupakkaa. Olisi ihanaa saada taas valkoinen purukalusto!

    leura89@hotmail.com

    ReplyDelete
  121. Haluan valkoiset hampaat, ei kai siihen muuta voi sanoa?

    hihhuli__@hotmail.com

    ReplyDelete
  122. mulla on itseäni häiritsevät, kellertävät hampaat näin tupakan ja kahvin suurena ystävänä:) olis kiva hymyillä täysin itsevarmana omasta, säihkyvästä hymystään. olen kokeillut kaikenmaailman valkaisujippoja ja hammastahnoja ja liuskoja ja muotteja muttei mikään tunnu auttavan, eikä ammattilaisten valkaisuun minulla ole varaa.
    toivottavasti onnetar suosisi tällä kertaa:)
    niiina-@hotmail.com

    ReplyDelete
  123. Haluan valkoiset hampaat, ei kai siihen muuta voi sanoa?

    hihhuli__@hotmail.com

    ReplyDelete
  124. Haluaisin voittaa hampaidenvalkaisun, että voisin kustantaa äitini pitkä aikaisen unelman ja valituksen aiheen. Rakastan häntä ja minusta hän ansaitsisi sen. Hänellä itsellään ei ole varaa kustantaaa hampaiden valkaisua huonon palkan takia ja sen takia, että hänen täytyy maksaa minun ja muun perheen menoja.



    mariasi96@hotmail.com
    http://sky-of-red-sparrow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  125. Minä oon pienestä pitäen hymyillyt käsi suun edessä, koska olen hävennyt isoja etuhampaitani, joissa ei muiden sanoman mukaan ole mitään hävettävää.

    Ajattelin, että jos mulla olisi valkoinen hammasrivi niin sitä ehkä sitten voisi näyttääkin. Ei se ainakaan näitä legoja rumenna ;).

    beakagem@gmail.com

    ReplyDelete
  126. Parin viime vuoden aikana mennyt kolme ja puoli tonnia hampaiden hoitoon (kiitos geenit), hammaslääkärissä ravattu kuukausittain ja viimeinkin tässä kuussa oli vika käynti. Vihdoinkin mulla on terveet legot ja hammaslääkäripelostakin selvitty, sitä olisi kiva juhlia valkaisulla :) anni.kaukonen (a) luukku.com

    ReplyDelete
  127. Suvussa keltaanen hammasluu, joten vaikka kuinka hampaita harjais ja söis terveellisesti, niin silti hampaat kellertää. Ja pirteenä ihmisenä haluisin hymyillä hammashymyäkin ihan rohkiasti. :)
    teea.vilkki@hotmail.com

    ReplyDelete
  128. Valkoiset hampaat tuovat hurjasti itsevarmuutta. Ne vaan ovat superisti kauniimmat kuin keltaiset

    pauliina.soini@gmail.com

    ReplyDelete
  129. Pitkään kärsityn oikomishoidon ja parin vuoden runsaan tupakoinnin jäljiltä hampaat ovat väriltänsä kaukana filmitähden hymystä. Nyt kun molemmat ovat jääneet menneisyyteen, haluaisin taas hymyillä ja nauraa vapaasti.

    redmount@hotmail.fi

    ReplyDelete
  130. En ole polttanut ja enkä ikinä alkaisikaan. Kahvista pidän kovasti, mutta koska hampaani ovat luonnostaan (hyvin) kellertävät en kahvia siksi juo ja edesauta kellastumista.
    Minua loukkasi, kun mummuni sanoi rippukuvaani katsoessaan, että onpas keltaiset hampaat.

    Joten pyydän: Nyt 19-vuotias, ensi kesän ylioppilas saisi ylioppilaskuvaansa valkoiset hampaat. Ei hollywood hampaat, mutta edes sellaiset etteivät ne pistäisi silmää. :)

    -Laura

    lura.93@hotmail.com

    ReplyDelete
  131. Hei Laura!

    Hampaidenvalkaisuun haluaisin, koska olen kaikki mahdolliset kotikonstit jo kertaalleen yrittänyt ilman pysyvää tulosta eikä opiskelijana minulla ole rahaa ollut ammattilaisen tekemään hampaidenvalkaisuun, joka tulisi todella tarpeeseen!

    NinaKT@luukku.com

    Hyvää viikon jatkoa ja viikonlopun odotusta! :)

    ReplyDelete
  132. Aivan lapsesta asti astmasta ja allergioista kärsineenä hampaani ovat erilaisten lääkkeiden vaikutuksesta kellastuneet, joka haittaa ihan päivittäistä elämääni. Olen luonnostani iloinen ja hymyileväinen, mutta tiedostan aina sen, että hampaani näyttävät likaisilta.
    Asun Turussa, mutta olisin valmis matkustamaan Helsinkiin saadakseni aihetta leveämpään hymyyn!

    bratenile@gmail.com

    ReplyDelete
  133. oishan se kiva saada valkeat hampaat kun omat sattuu olemaan kellertävät :)

    emma__223@hotmail.com

    ReplyDelete
  134. Oon vihdoin oppinut rakastamaan hampaitani monien vihavuosien jälkeen. Suorat nämä ovat aina olleet, mutta isot etuhampaat ja rako niiden välissä ovat kiusanneet aikaisemmin. Vanhemmiten hammasrivistöäni on lähinnä kehuttu, mutta nuorempana kuullut kommentit inhottivat.
    Lisäksi tupakasta irtipääsyn kunniaksi hohtavan valkoiset hampaat olisivat kuin kruunu pään päälle.

    ReplyDelete
  135. Valkaisu olis kiva ihan vaan siksi, että kun lapsuuden traumaattiset oikomishoidot on käyty läpi, niin olis kiva näyttää niitä hampaita vielä vähän täydellisempinä, nimittäin valkoisina :D

    essiiih@hotmail.com

    ReplyDelete
  136. Haluaisin käyttää huulipunia ja muutenkin hymyillä miettimättä onko hampaat tarpeeksi valkoiset vai ei :D oon jo pitkään halunnu kokella hampaiden valkaisua mut se ei oo kuitenkaan tälleen opiskelijalla ihan tärkeysjärjestyksen ykkösenä.

    minna.mustonen@windowslive.com

    ReplyDelete
  137. haluisin valkoiset hampaat että kehtaisin hymyillä kerrankin oikein kunnolla. tykkäisin hymyillä kuvissa, mutta kun tiedän kuinka keltaiset hampaani ovat, ei paljon hammashymyjä näy.. =) siispä olisi aivan super hienoa saada hampaiden valkaisu !!


    lotttaam@hotmail.com

    ReplyDelete
  138. Haluaisin ihanat valkoiset hampaaat tarviiko muuta syytä!! en polta tai juo paljon limpparii joten mua vois palkita siitä :DD jasminie3@hotmail.com

    ReplyDelete
  139. haluaisin valkaisun, koska en erityisemmin pidä hampaistani (näin yleisestikään) ja tästä johtuen välttelen minkä kerkiän hammashymyä :D

    että ehkäpä jos hampaat olisivat asteen pari valkoisemmat, olisi itsevarmempi fiilis hymyillä reippaasti hampaat näkyvillä? :-)

    iizza@hotmail.com

    ReplyDelete
  140. Valkoiset hampaat kasvattavat itsevarmuden pilviin :)

    pauliina.soini@gmail.com

    ReplyDelete
  141. Olen kauan jo haaveillut valkoisemmista hampaista. Mutta koskaan en ole uskaltaunut, eikä kyllä rahaakaan ole tuohon toimenpiteeseen. Itselläni luonnostaan keltaiset hampaat,eivät ole auttaneet mitkään kotikonstitkaan:(
    http://jwhynot.blogspot.com, käy kurkkaamassa.
    savonenjanika@gmail.com.

    ReplyDelete
  142. Olis mahtavaa voittaa toi lahjakortti, antaisin sen maaliskuussa 18v täyttävälle siskolleni lahjaksi, kun se on toivonut sitä jo vuosia. Olis ihan mahtava lahja :) Toivottavasti arpaonni suosii

    ReplyDelete
  143. Haluaisin hampaidenvalkaisun siksi, että olen (lähes) aina jollain tapaa kärsinyt hampaistani. Ensin ne oli vinot ja purenta päin pyllyä. Kokeilin vuosien ajan kaikenmaailman oikomishoitoja, varmaan jokaista mitä on olemassakaan. Kyllä niillä ihan nätit ja suorat hampaat sai, ainakin hetkeksi. Nyt tilanne on kuitenkin palautunut entiselleen. Olisi siis kiva, jos näistä hampaista saisi edes valkoiset, kun muuten olen todennut ne jo mahdottomiksi tapauksiksi :)

    mmaimai@hotmail.fi

    ReplyDelete
  144. Täydellinen palkinto! kukapa ei haluaisi omistaa "jenkkihymyä"?;) Haluaisin hampaiden valkaisun yksinkertaisesti sen takia, että kehtaisin hymyillä niin että hampaat näkyy ja voisin häpeilemättä hymyillä kauniisti.Omistan kellertävät hampaat joten hampaidenvalkaisu mulle, heti kiitos!:)

    jenwaa-@hotmail.com

    ReplyDelete
  145. Ois mahtavaa saada kellastumat pois ja saada kaunis valkoinen hymy:)

    mira.sipola@hotmail.com

    ReplyDelete
  146. Toi viesti jossa kirjotin että antaisin sen siskolleni niin sähköposti on:

    winkuuh@hotmail.com

    ReplyDelete
  147. Olen pienestä pitäen kärsinyt kellertävistä hampaista ja kuullut monet haukut lapsuudessani hammaslääkäriltäni, josta jäljellä on vain traumat. Haaveilen joka ikinen päivä vaaleasta hammasrivistöstä, mutta opiskelijana se jää haaveilun asteelle, rahat kun menee suoraan elämiseen!
    Tämä olisi unelmien täyttymys! :)

    majkuittinen@gmail.com

    ReplyDelete
  148. Olen haaveillut valkoisista hampaista jo erittäin pitkään, kuten varmasti monet muutkin! Hymy ei maksa mitään mutta antaa niin paljon. Ai niin ja nyt minulla olisi erittäin hyvä syy tulla käymään pitkästä aikaa Helsingissä - viime visiitistä kun on aikaa jo ihan liian monta vuotta! :) polkadotpaula @ wippies.com

    ReplyDelete
  149. Sen takia, koska inhoon mun hampaita!! En halua edes hymyillä, koska nää on niin kauheet.... valkasulla sais ees vähän parannusta asiaan!

    ssalla_@hotmail.com

    ReplyDelete
  150. Vau, mikä kilpailu! :)
    Mä oon pitkään miettinyt valkaisua, mutta jostain syystä rohkeus ei ole riittänyt. Tässä olisi täydellinen mahdollisuus saada kaunis hymy! :)

    tiina91@luukku.com

    ReplyDelete
  151. Minulla oli vuosia todella vinot hampaat joita sai aina hävetä. Nykyään hammasrivistö on jotakuinkin kasassa ja olisi ihanaa kun hampaat olisivat kaiken lisäksi vielä valkoisetkin :)

    milka__k@hotmail.com

    ReplyDelete
  152. Haluaisin hampaidenvalkaisuun, koska olen ollut 1,5 vuotta polttamatta, ja olisi mukavaa jos hampaatkin näyttäisivät siltä :)


    ruusunmarja87@gmail.com

    ReplyDelete
  153. Yksinkertaisesti haluaisin hampaiden valkaisun saadakseni kauniin ja valkoisen hymyn! Ei näitä hampaita kehtaa muuten edes näyttää.

    pepzi4@hotmail.com

    ReplyDelete
  154. Oon jo pitkään halunnut valkaista mun hampaat, sillä oon aina omannut todella keltaisen hammasluun. Ei siinä paljon hymyilytä se että on täysin ehjät hampaat, kun väri on aivan keltainen. Oon ottanut viimeaikoina enemmänkin selvää eri valkaisuista, mutta ongelmaksi on muodostunut hinta. Näin opiskelijana ei rahaa paljon ylimääräistä ole ja aina kun rahat on saanut kokoon tulee jotain muita suuria menoja. Olis kyllä tosi ihanaa voittaa tälläinen valkaisu, ehkä sitten olis yksi murhe vähemmän!:)

    janniii@wippies.fi

    ReplyDelete
  155. mulla on aina ollu vinot hampaat ja monta vuotta niitä oiottiin. olen siis aina peitellyt hampaitani jos hymyilen tai nauran. nyt oon viimein alkanut vähän tykkäämään suorasta hammasrivistöstäni ja alkanut hymyillä enemmän, mutta kuitenkin vähän vielä arkailen koska hampaani ovat kellertävät. olisi ihanaa saada valkoisemmat hampaat, jotta voisin huoletta hymyillä enemmän :) olen niin iloinen ja positiivinen ihminen ja tykkään hymyillä mutta samalla vähän ujostelen sitä

    janskiuu@hotmail.com

    ReplyDelete
  156. Mulla on muuten tosi hyväkuntoset ja tasaset hampaat, mutta mun hammasluu on tosi keltanen. Ilmeisesti kulkee suvussa.. Olis kiva jos olis ihanat valkoset hampaat, sais roimasti lisää itsevarmuutta ja ne sopis hyvin mun vitivalkoiseen juuri ostettuun kevättakkiin. ;)
    Opiskelen Lapissa, jossa hampaiden valkaisut ovat huomattavasti pääkaupunkiseutua kalliimpia.. :( Voisin tulla etelään hampaidenvalkaisureissulle ;)

    maiju.alakurtti@eduppopisto.fi

    nimimerkkiä käyttäisin maipsi :)

    ReplyDelete
  157. Voi vitsi, mä tahtoisin hampaidenvalkasun yksinkertasesti sen takia et sillon kehtais hymyillä! Mulla on "vaalentumia" etuhampaissa ja jos ois ihan valkeet hampaat, niitä ei näkyis!

    kokkonen.heini@gmail.com

    ReplyDelete
  158. Mä rakastan punaviiniä ja kahvia, joten vaikka oon vasta 18-vuotias niin mun hampaat on alkaneet jo vähän värjäytyä. :-D Ja lisäksi rakastan huulipunia ja ne toki näyttäis paremmilta jos mulla ois aivan valkoiset hampaat<3

    emmilol@hotmail.com

    ReplyDelete
  159. Lopetin tupakoinnin aikalailla tasan vuosi sitten, mutta röökin aiheuttama keltaisuus tuli jäädäkseen. Olisi ihanaa saada 'palkinto' siitä, että onnettomien yritysten jälkeen onnistuin viimein lopettamaan polttamisen. :)

    katrinaa@live.fi

    ReplyDelete
  160. Olen ala-asteesta asti joutunut hymyilemään ja nauramaan käsi suun edessä, koska minulla on ollut aina tosi keltainen hammasluu. Olisi tosi kiva saada hymyillä ja nauraa kunnolla ja se toisi paljon itsevarmuutta elämääni! :)

    vilmaprinssi@hotmail.com

    ReplyDelete
  161. siksi,koska tupakointi ja kahvinjuonti ovat tehneet tehtävänsä.

    kari-maikki@hotmail.com

    ReplyDelete
  162. Olen pitkään jo halunnut hampaiden valkaisuun, koska minulla on suuri addiktio kahvin juomiseen :D Juon kahvia monta kuppia päivässä, joten hampaani kellertävät kovin! Olisi kiva kerrankin voittaa jotain hyödyllistä ! :D

    s0hvi@hotmail.com

    ReplyDelete
  163. Kahvia ja kokista kuluu todella paljon, joten hampaiden valkaisu tulis aika tarpeeseen. :) Sais itsevarmuutta ja olis varmasti hymy herkemmässä! Vihaan kellertäviä hampaita. :(

    sanna.toivonen@wippies.fi

    ReplyDelete
  164. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  165. itselläni on aina ollut erittäin vino ja epätasainen hammasrivi ja en tykkää hymyillä niin, että hampaat näkyy. valkaisulla olisi myönteinen vaikutus ulkoiseen olemukseeni ja siihen, että uskaltaisin hymyillä enemmän! :-)

    iiinae@hotmail.com

    ReplyDelete
  166. Juon paljon kahvia päivittäin, joten hampaani ovat päässeet hieman kellastumaan. Olisi siis mukava saada valkoisemmat hampaat, joilla varmasti kelpaisi hymyillä!

    jenni.wickstrom@hotmail.com

    ReplyDelete
  167. Tämähän olisi mukava tilaisuus saada onnettoman keltaiset hampaani vihdoin kuntoon. Olisi ihanaa saada kaunis hymy. :)

    - Annie

    saivartelija@gmail.com

    ReplyDelete
  168. No siks että oon jo kauan halunnut käydä peräaukon.. eiku tää oliki hampaidenvalkaisu, kuitenkin. Sen takia että mun hampailla on oma tahto ja ne haluaa sojottaa vähän joka suuntaan, oon myös coca-colan suurkuluttaja joten voit kuvitella miltä mun kalusto näyttää. Joten tahtoisin hampaidenvalkaisuun koska sen jälkeen voisin uskaltaa vaikka hymyilläkki, kirpaseva hinta on aina ollu esteenä. pozzuli@hotmail.com

    ReplyDelete
  169. ala-asteella häpesin hammasrautojani niin paljon että opettelin hymyilemään suu kiinni valokuvissa. jotenkin se vaihe vain jäi päälle, ja nyt olisi aivan mahtavaa saada itsevarmasti esitellä upeaa valkoista hammasrivistöä mikä vaivalla oikomisen kautta hankittu! :)

    jenny.224@hotmail.com

    ReplyDelete
  170. Oon nyt reilun kahdeksan kuukauden ajan paisunut raskauden myötä ja saanut nauttia kaikista hormonitoiminnan muutoksista mm. finnien ja rasvoittuvan letin muodossa. Nyt alkaa vihdoinkin loppusuora häämöttää ja voi miten olisikin ihana panostaa taas vähäsen enemmän omaan ulkonäköönsä - valkoinen hymy voisi olla hyvä alku. :)

    myexploration@hotmail.com

    ReplyDelete
  171. Olen erittäin hymyilevä persoona ja nyt tummentuneiden hampaiden vuoksi olen epävarma hymyilemisen suhteen. Hampaiden valkaisu tulisi siis erittäin tarpeeseen. :)

    ReplyDelete
  172. Olen onnistunut lopettamaan tupakanpolton ja siitä olisi kiva saada palkinnoksi valkoiset hampaat :)

    ReplyDelete
  173. Haluaisin hampaidenvalkasuun, koska oon niin epävarma mun hampaista. Hammasluu on aika keltanen eikä siis pesemällä valkene ja hampaat on aika vinotkin. Valkosuus auttais asiaan kyllä huimasti, niin vois hymyillä ihan vapaasti suu auki vaikka koko päivän. Hehe. :D

    sinisiili@hotmail.com

    ReplyDelete
  174. No siks että oon jo kauan halunnut käydä peräaukon.. eiku tää oliki hampaidenvalkaisu, kuitenkin. Sen takia että mun hampailla on oma tahto ja ne haluaa sojottaa vähän joka suuntaan, oon myös coca-colan suurkuluttaja joten voit kuvitella miltä mun kalusto näyttää. Joten tahtoisin hampaidenvalkaisuun koska sen jälkeen voisin uskaltaa vaikka hymyilläkki, kirpaseva hinta on aina ollu esteenä. pozzuli@hotmail.com

    ReplyDelete
  175. koko iän suurin kauneusongelmani, hampaat!
    nyt kun on komea melkein sormen mentävä aukko hampaiden välistä saatu täytettyä niin olisi kiva jos hampaiden värinkin saisi kuntoon. niin ehkä sitä sitten uskaltaisi kuvissakin hymyillä eikä vain mutristella suuta :D
    mia.maaria@hotmail.com

    ReplyDelete
  176. Olisi mahtavaa kokeilla hymyillä kauniilla valkoisilla hampailla! Petollinen kahvi on värjännyt mokomat kellertäviksi.. Olisi aivan huippulahja ja varsinkin kesää ajatellen! :)

    zilla_@luukku.com

    ReplyDelete
  177. Nää minun hampaat on jo vinot, olis kiva jos ne olis sitte edes valkoiset! Että kehtais joskus vähä hymyilläkkin : >
    sohviiii@hotmail.com

    ReplyDelete
  178. Olen monta vuotta jo haaveillut hampaidenvalkaisusta.Myös minä aloitin tyhmänä nuorena tupakanpolton,seurauksena tietenkin keltaiset hampaat! Nyt vanhempana olen tajunnut jo lopettaa. Olen kokeillut valkaidenhampaisu kynää (halvan hinnan vuoksi) ,mutta eipä se tietenkään tehonnut.:(

    chanel_006@hotmail.com

    ReplyDelete
  179. Oon niin katkera ku oon perinyt keltaset hampaat! Poikkiksellani joka juo kahvia päivittäin ja polttaa tupakkaa on aivan valkoiset hampaat, toisin kuin minulla enkä edes juo kahvia/polttele! Tosi epistä! Ja tää ois nyt niin paikallaan, kun alotin työt sisustusmyyjänä, kehtas vähä hymyilläkki :)

    iia.haikonen@hotmail.com

    ReplyDelete
  180. Olen valkaissut hampaita ennenkin kotikonstein ja hyvin tuloksin, nyt en ole sitä pitkään aikaan mukamas ehtinyt tehdä/tilata tuotteita niinpä tämä olisi mahtava tilaisuus ennen ulkomaan reissua saada valkoiset hampaat.
    hentzu_@hotmail.com

    ReplyDelete
  181. Olen haaveillut hampaiden valkaisusta jo pitkään mutta opiskelijana en ole sitä raaskinut vielä kokeilla. Lisäksi olen juuri lopettanut tupakanpoltonkin joten valkaisu olisi kiva palkinto siitäkin hyvästä! :)

    heidi.ri@hotmail.com

    ReplyDelete
  182. Haluaisin hampaiden valkaisuun siksi, koska hymyileminen on kivaa! Myös näillä hampailla, mutta siinä olis yksi hymynaihe lisää :)

    susssssku@hotmail.com

    ReplyDelete
  183. Minulla on kellertävät luonnostaan ja hieman epätasainen väri pitkän oikomishoidon takia. Nyt kun hampaat on suorat niin olisi kiva saada valkoiset hampaat niin kehtaisi hymyillä :)

    fanni0710@gmail.com

    ReplyDelete
  184. Opiskelijana olisi mukava saada jotain ylimääräistä piristystä, johon ei itsellään ole varaa tällä hetkellä(tai liekö koskaan:D). Hampaani ovat ihan nätin malliset, mutta en ole väriin tyytyväinen. Minulla on myös pigmenttivirhettä...Onneksi en polta,enkä kahvistakaan pahemmin välitä,joten valkaistut hampaat ainakin pysyisivät valkoisina!:D

    blue_bubble_90@hotmail.com

    ReplyDelete
  185. KÄytin viime syksynä Crestin liuskoja ja olin tulokseen tosi tyytyväinen, mutta nyt on alkanut tuntua että käsittelyn voisi pikkuhiljaa uusia. Olis siis kiva kokeilla jotain uutta menetelmää tällä kertaa:)

    ReplyDelete
  186. Kokeilen vaan onneani. Olkoon se puolellani!

    Mulla värjäänty joskus pentuna omenamehusta (??) hampaat ruskeiksi, eikä ne suuhygienistilläkään kauheesti parantuneet. Nyt ne on vaan rumat ja keltaset, yllättävää. Ja mulla on niin pienet ja rumat hampaat ettei niitä kehtaa ikinä muutenkaan näytellä. Buu

    emiliauotila@luukku.com

    ReplyDelete
  187. Tää rivistö alkaa jo olla parhaan hehkunsa menettänyt. Tosin siitä saa vain itseään syyttää kun ei lapsena oikeen hammastenpesu maistunut :D

    nina_samet@hotmail.com

    ReplyDelete
  188. En ole koskaan päässyt kokeilemaan hampaiden valkaisua suolaisen hinnan vuoksi. Olisi mukava kokeilla ja saada kauniimpi hymy:)

    nna-@hotmail.com

    ReplyDelete
  189. Mulla ei ole luonnostaan niin vaaleat hampaat kuin haluaisin, joten nuo valkasevat hammastahnat ei auta riittävästi. Hymyn suurkuluttajana ois ihana saada kauniin vaaleat hampaat.

    jennianneli(a)gmail.com

    ReplyDelete
  190. Koska rakastan punaviinia ja kahvia liikaa. Simple as that.

    ReplyDelete
  191. Hampaidenvalkaisu siksi, että kehtaisin hymyillä suu auki. Liika limppari on värjännyt nää leegot, olisi ihana nähdä ne kirkkaanvalkoisina :)

    ReplyDelete
  192. Oon lopettanu kahvin juonnin ja röökin polton (no okei juhliessa oon polttanu) nyt n. kuukausi sitten. Aiempien tapojen vaikutus kuitenkin näkyy purukalustossa, ja ois ihana saada kaunis valkoinen hymy, kun olen nuo pahat tavatkin, etenkin polttamisen, lopettanu. Vähän niinkuin palkintoja itselleni =)

    laura_lahin@hotmail.com

    ReplyDelete
  193. yksinkertainen vastaus: mulla on kellertävät hampaat joten haluaisin hampaiden valkaisuun. Enkä ole koskaan päässyt moista kokeilemaan, vähän kallista!

    inksu13@hotmail.com

    ReplyDelete
  194. Olisi ihanaa saada kellastunut hammasrivistöni raikkaan vaaleaksi! Sitten kelpaisi hymyillä päivät pitkät :)
    noora.emilia@yahoo.es

    ReplyDelete
  195. Mulla on iso suu, ja tykkään hymyillä. Valkoisemmilla hampailla se oli Paljon kivempaa.

    rosahenrietta@jippii.fi

    ReplyDelete
  196. Olen käyttänyt aina silloin tällöin IsoSmilen Crestejä lievään valkaisuun, mutta on todella työlästä päivästä toiseen istua liuskat suussa kuolaten puolisen tuntia kerrallaan. Olisi ihanaa jos homma olisi kerralla hoidettu! :) Olen pohtinut valkaisua, mutta juuri opiskelut aloittaneena budjetti ei ole sallinut kokeilua. Tämä olisi oiva tilaisuus taata koko kevääksi syy hymyillä raskaan raatamisen keskellä!

    minna.loukkaanhuhta@luukku.com

    ReplyDelete
  197. olen haaveillut hampaidenvalkaisusta niin kauan kuin jaksan muistaa, mutta köyhänä opiskelijana siihen ei toistaiseksi ole ollut varaa. ja tässä olisi aivan mahtava tilaisuus toteuttaa yksi unelmani! :)

    jenni.terhimaria@gmail.com

    ReplyDelete
  198. Mulla ei ole kaikista suorimmat "pepsodent" hampaat :S Mulle on kehittynyt ongelma siitä, että hampaiden pitää olla vaaleat. Tämä epätäydelinen hammasrivistö saisi vähän pelastusta, jos saisin hampaidenvalkaisun ja antaisi pientä epäsymmetriaa hieman anteeksi :D

    saaganen@hotmail.com

    ReplyDelete
  199. Mä olen jo tosi kauan unelmoinu hampaitten valkaisusta! Tunnen itteni välillä epävarmaks kun hymyilen näillä hampailla. Tää tulis enemmän ku tarpeeseen :) ollu mun unelma jo kauan!

    anniaa_@hotmail.com / anni

    ReplyDelete