Monday, January 30, 2012

Voita itsellesi hampaiden valkaisu

Sain  Cityklinikalta lahjakortin hampaidenvalkaisuun, ja haluan arpoa sen yhdelle teistä!

"W-200 Hampaiden valkaisujärjestelmä on erittäin tehokas ja nopea hoito, ½ tunnin hoidon jälkeen saat selvästi valkoisemmat hampaat. Tämä valkaisumenetelmä sopii niille, joilla ei ole aikaa, eikä “hermoja” perinteiseen kotihoitomenetelmään. Tulokset saavutetaan siis HETI ja hoitomenetelmämme on täysin turvallinen. Kauniit valkoiset hampaat ovat lopputulos hoidostamme."

HUOM
Toimenpiteet suoritetaan Lääkäriasemalla – Cityklinikalla, Helsingissä. 
Sinun on oltava vähintään 18 vuotta täyttänyt.

Täältä löydät lisää tietoa kyseisestä hoidosta ja itse menetelmästä.

Arvonnan ohjeet:

1. Kirjoita tämän postauksen kommenttiboksiin lyhyt kommentti, miksi haluaisit hampaiden valkaisuun.
2. Vastausaikaa on perjantaihin kello 00:00 asti!
3.Muista laittaa sähköpostiosoitteesi kommentin loppuun! :)


Onnea arvontaan!

805 comments:

 1. Haluaisin yksinkertaisesti kehdata hymyillä ja näyttää kauniin, mutta KELTAISEN, hammasrivistöni! Olisi ihanaa, jos ei tarvitsisi hävetä saamiaan hampaita niiden värin perusteella.

  karkkimoi@hotmail.com

  ReplyDelete
 2. Hei! Haluaisin hampaiden valkaisun tupakoinnin lopettamisen kunniaksi. Hampaat ehtivät ottaa vähän damagea tupakoinnin takia, ja olisi ihana saada ne taas valkeiksi :)

  buumbuum@hotmail.com

  ReplyDelete
 3. apua vautsi mikä kilpailu! en oo koskaan osallistunut mihinkään sun kilpailuun, mut nyt on ihan pakko koittaa onnea!

  Oon polttanut 4 vuotta säännöllisesti tupakkaa ja muutenkin hampaidenhoito on viimevuosina jäänyt vähemmälle. Tein uudenvuodenlupauksen, että pyrin lopettamaan tupakoinnin, käyn hammaslääkärissä ja hoidan hampaani kuntoon! Tän voittaminen ois piste i.n päälle! Valtavasti motivaatiota lopettamiseen ja valkoisiin hampaisiin ;)

  deryadincer@luukku.com

  ReplyDelete
 4. Yksinkertaista; mulla on kellertävät hampaat. Siksi tahdon valkaista ne.

  shinkairi_@hotmail.com

  ReplyDelete
 5. isot hampaat kun omistan niin myös valkoiset sellaiset ois ihanat!

  pinkkux@hotmail.com

  ReplyDelete
 6. oon jo pitkään halunnut hampaidenvalkaisua jotta uskaltaisin hymyillä mutta mihinkään ylimääräseen ei oikeen oo rahaa :s joten tää tulis enemmän kuin tarpeeseen!
  sannjapp@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Voi ihanaa ! Mihinkäs asti lahjakortti on voimassa? Täytän tässä parin kuukauden sisällä 18, joten silloin sen voisi käyttää mikäli voitan :))

  Mä haluaisin sen siksi, että oon koko elämäni kärsinyt keltasesta hammasluusta. Nyt vanhemmiten tätä keltasuutta korostaa mm. kahvin ja limujen käyttö, joten hampaiden valkasu olis mulle dream come true :) Uskaltais jopa hymyillä suu auki joskus !

  tiia_hamalainen@hotmail.com

  ReplyDelete
 8. Mulla on tosi paljon valkoista kiillevauriota hampaissa, jota haluaisin "tasoittaa" valkaisulla. Olen aina hävennyt näyttää hampaitani ja toivottavasti saisin siihen vaivaan pian lopun, niin että voisin häpeilemättä nauraa ja hymyillä :-)

  jeuusi(a)gmail.com

  ReplyDelete
 9. Olen arkaillut pitkään hymyillä sillä tavalla, että hampaat näkyisivät koska rivistöni on harmittavan keltaisen värinen. Haluaisin olla miettimättä hymyäni ja näyttää valkoisemman rivistöni kaikille :)!

  mhhytonen@gmail.com

  ReplyDelete
 10. Hei! Haluaisin hampaiden valkaisun, hammasrautojen pois saannin johdosta!

  suz-ki@windowslive.com

  ReplyDelete
 11. Yksinkertasesti siksi, että oon niin kauan jo halunnut hampaidenvalkasuun, jotta kellertävyys lähtee pois hampaista ja mm. kuvissa voi hymyillä estoitta ja hymy näyttää hyvältä! :)

  jonsqi@gmail.com

  ReplyDelete
 12. Kaunis ja valkoinen hymy tekee kenestä tahansa kauniin

  panic-@hotmail.com

  ReplyDelete
 13. Haluaisin valkoiset hampaat, koska ne näyttäis tosi hyvältä vanhojen tansseissa :)

  fanipala94_@hotmail.com

  ReplyDelete
 14. Tupakointi on tullut jo puheeksi, mutta liitynpä siihen itsekin: Tupakointi ja kahviaddiktio ovat saattaneet hammaskalustoni samalle väritasolle Ruotsinlipun ristin kanssa, ja hampaidenvalkaisu on pyörinyt mielessä. Muuten huoliteltu ulkonäkö kärsii mokomasta epäkohdasta, ja jos saisin valkaisun tehtyä, lopettaisin tupakanpolton tykkänään. En haluaisi pilata legojani enää.

  hopeless@luukku.com

  ReplyDelete
 15. Köyhä opiskelija haluaa valkoiset hampulit! :-)

  whatclothesaround@gmail.com

  ReplyDelete
 16. Kotihoito menetelmiä juuri kokeillut ja tupakan jättänyt taakeseni! haaveilen joka aamu hampaita pestessäni että pääsisin hampaitten valkaisuun mutta rahat ei ihan viellä ole kasassa.. :D

  ninn.u@hotmail.com

  ReplyDelete
 17. Huippu kilpailu! Kai se häätyy kokeilla onnea,harvemmin on näissä blogienkilpailussa onni potkaissut:D
  Haluaisin valkaisuun, sillä kahvi-/teeaddikti kun olen, niin hampaat ovat sen näiköisetkin.. ;)Valkaisu tulisi tarpeeseen!

  e.klasila@gmail.com

  ReplyDelete
 18. Noo ihan lyhykäisyydessä haluaisin valkoiset hampaat keltaisten sijaan :D Opiskelijana ei semmosia hankita ellei onni suosi tämmösissä :)

  niina92-@hotmail.com

  ReplyDelete
 19. miun perustelu on vaan ettei tarviis arkailla hymyillessä ja vois olla ylpee hampaittensa väristä. :)

  miina_kauppinen@hotmail.com

  ReplyDelete
 20. Mun hampaat on snadisti vinot ja kellertävät, joten ois niiiiin hienoo voittaa valkaisua niin elämässäni olisi yksi huoli vähemmän ja kuvissa voisi vihdoin hymyillä kunnolla=)!!

  anna.ohman@helsinki.fi

  ReplyDelete
 21. Mulla on muuten tosi nätit ja suorat hampaat, mutta kiitos kokiksen, kahvin ja punaviinin, ne on tummunu aika ikävän näkösiksi. Teinivuosien pepsodent-hymy kuvista ei oo enää tietoakaan, joten ois tosi kiva saada se takaisin :)

  ReplyDelete
 22. Omaan luonnostaan keltaisemmat hampaat, ja olen kärsimätön hoitamaan niitä pitkällä aikavälillä, enkä ole löytänyt mitään hyvää tuotetta vielä, joka oikeasti toimisi. Tällä hetkellä hymyni saa minut itsenikin jo varpailleen, joten olisi ihana jos voisin kerrankin vapaasti näyttää iloisen tunnetilani muillekin!

  suvihh@luukku.com

  ReplyDelete
 23. Tahtoisin ihan älyttömästi valkoiset hampaat, koska häpeän suunnattomasti nykyisiä, kellertäviä hampaitani ja tämän takia en koskaan hymyile siten, että hampaani näkyisivät. Olisi kiva saada hymy ja kadotettu itseluottamus takaisin! Menisin valkaisemaan itse hampaani, mutta budjetti tulee vastaan. :/

  blogdeardiary@gmail.com

  ReplyDelete
 24. Ihana Laura kun arvot lahjakortin lukijoillesi :)

  Mulla on tosi kivan malliset hampaat, niitä on kehuttu paljon. Mutta valitettava totuus on se, että mulla on luonnostaan (geeneissä) kellertävä hammasluu ja senpä takia valkeampi purukalusto houkuttelee.

  Mulla on myöskin tosi vahva kiille hampaissa eikä rei'istä ole ikinä ollut tietoakaan. Siksi uskaltaisin hampejani valkaista pelkäämättä kiilteen rappeutumista.
  En juo punaviiniä, en hiilihapotettuja juomia, enkä kahvia saati polta tupakkaa, joten itse en ole hampejani tärvellyt.
  Omaan luojan luomat keltahampaat.

  Oon monesti haaveillut hampaidenvalkaisusta mutten ikinä suunnitellut sitä tosissaan sen korkean hinnan takia.

  marchese@hotmail.fi

  ReplyDelete
 25. Kaksi vuotta sitten keräsin vaivalla rahat hampaiden valkaisuun, mutta vasta sen jälkeen sain tietää, ettei valkaisuja tehdä alaikäsille (olin tuolloin 17 vuotta). Tyydin sitten ottamaan vain hammaskorun, mutta se näyttäisi mielestä paljon kauniimmalta valkoisten hampaiden kanssa. En saanut säästettyä keräämiäni rahoja siihen asti että täytin 18 vuotta, enkä nykyisin saa enää kerättyä niin suurta summaa kasaan, kun rahat menevät aina kaikkeen muuhun tärkeämpään.

  heidiholmi@hotmail.com

  ReplyDelete
 26. Olen haaveillut hampaidenvalkaisusta jo pitkään! viime joulukuussa oli aikakin varattuna, mutta sitten rahallisista syistä peruutin ajan. Uskoisin, että itsetuntoni nousisi huomattavasti jos minulla olisi valkoisemmat hampaat, niin hymyilisin paljon enemmän :)

  smile_2603@hotmail.com

  ReplyDelete
 27. Hampaidenvalkaisu piristäisi, koska olen ollut murheen murtama kun kuulin vähän aikaa sitten että minulla on 4 (!) reikää hampaissani. :D
  sonja.ronka@gmail.com

  ReplyDelete
 28. Moi ! Mun hampaat on aina pienestä pitäen ollut tosi keltaiset ja vaikken koskaan ole juonut esimerkiksi kahvia tai kokista joka olisi kellastuttanut niitä lisää. Oon joutunut pienestä pitäen käydä ja kokea kaikenmaailman hammasraudat läpi ja en ikinä oo pystynyt hymyilemään niin että hampaat näkyisi, niitä on aina tarvinnut piilotella. Nyt vihdoin kun oon päässyt raudoista eroon, haluaisin kovin oppia hymyilemään mielummin valkoisilla hampailla kuin keltaisilla ! =) Ois tosi makeeta :) pircklen.joanna@luukku.com

  ReplyDelete
 29. Mulla on muuten tosi nätit ja suorat hampaat, mutta kiitos kokiksen, kahvin ja punaviinin, ne on tummunu aika ikävän näkösiks. Teinivuosien pepsodent-hymy kuvista ei oo enää tietoakaan, joten ois kiva saada ne takaisin :)


  sinkkah@hotmail.com

  ReplyDelete
 30. Musta tulee keväällä ylioppilas, joten juhlissa ja kuvissakin valkeet hampaat ois kivat!:)

  essi.partanen@meili.fi

  ReplyDelete
 31. Hei, haluaisin voittaa tän arvonnan lahjaks tyttöystävälle. Hän kun on niin kauan jo toivonut sellaista!

  jimi---@hotmail.com

  ReplyDelete
 32. suvussamme on jokin geeni jonka takia melkein kaikkien hampaissa on valkoisia/ruskeita läikkiä, siis siinä ihan luussa, ns. värivirheitä. olisi ihanaa jos koko ikänsä tumman ruskeista läikistä kärsinyt siskoni pääsisi hampaidan valkaisuun!

  mulpero@gmail.com

  ReplyDelete
 33. Oon pitkään miettiny hampaiden valkaisua, ja kattellu muutamia valkasuaineita mutta joko 1. ei ole rahaa 2. on vaan jäänyt tilaamatta.
  Joten olis tosi jees nyt saada hampaiden valkaisukin pois bucket listalta ! ;)

  -mynsse2@hotmail.com

  ReplyDelete
 34. Kuka nyt ei haluaisi kaunista valkoista hammasrivistöä (sellaista kun harva luonnollisesti omistaa) :-)

  kee-tu@luukku.com

  ReplyDelete
 35. Haluaisin hampaiden valkaisun siksi että olen aikaisemmin kokeillut kotivalkaisua joka ei kuitenkaan erityisen hyvin toiminut. Haluaisin kokeilla jos tällä kertaa hampaani oikeasti saataisiin valkoisiksi :)

  matleenaah@hotmail.com

  ReplyDelete
 36. Olisi ihanaa saada täysin valkoinen hymy, nyt esim. kahvikin niitä kellastaa varmasti! Täytän juuri arvonta vklp 18 joten ajattelin että miksikäs ei voisi osallistuu kun vihdoinkin "ikä riittää" :D

  juulia-korhonen@hotmail.com :)

  ReplyDelete
 37. Olen jo kauan halunnut valkaista hampaani ja tähän minulla on eräänlainen syy. Olin yhtenä kesänä Madonnan keikalla ja siellä yleisön joukossa yksi mies sanoi minulle suoraan että mulla on keltaiset hampaat! Siitä asti olen ajatellut että mulla on keltaiset hampaat:(. Vaikka kuinka kaveri sanoisi minulle että ei ne ole keltaiset, niin en usko, sillä se mies sanoi että ne on keltaiset. Eräänlaiset traumat siis jäi. Olisin itsevarmempi ja hymyilevämpi jos hampaani olisi valkaistut:)!

  onegirl-90@hotmail.com

  ReplyDelete
 38. Olen haaveillut hampaiden valkaisusta vaikka kuinka kauan, mutta se on niin kallista ja kotivalkaisut eivät ole oikein toimineet. Hammasluuni on kellertävä ja haluaisin hymyillä suu auki eikä piilotella keltaista hampaimistoa :)

  mizuko85@gmail.com

  ReplyDelete
 39. Olen yrittänyt saada hampaanvalkaisuliuskoilla leegojani valkeimmiksi jo useamman kerran, mutta tuloksia ei näy ja harmittaa, kun hammaslääkärien suorittama valkaisu on opiskelijalle niin kallis :( Inhottaa oma kireä hymy kun en ole koskaan uskaltanut näyttää hampaitani.

  dammm1t@hotmail.com

  ReplyDelete
 40. En tykkää hymyillä suu auki, koska hampaat näkyvissä -hymyni ei oo kivan näkönen. Kivemman näkönen siitä tulisi, jos olis ihanat hohtavan valkoiset hampaat eikä kahvin kellastuttamat!

  zi-ry [at] hotmail.com

  ReplyDelete
 41. Opin vasta hyväksymään hampaani, oikeastaan niiden vinouden, epätäydellisyyden. Uskallan nyt jo hymyillä, mutta en pahemmin nauti näillä keltaisilla kammotuksilla hymyilystä. Haluaisin hymyillä suupielet korvissa ilman minkäänlaista häpeää. Valkeat hampaat olisi ihana kruunaus sille! Ja vaikka kävelen Helsinkiin jos sen voitan.

  molzy7@hotmail.com

  ReplyDelete
 42. Mulla on erittäin keltaiset hampaat, vaikka pesen niitä kahdesti päivässä valkaisevalla tahnalla (tiedä sitten, toimiiko oikeasti). Suuni näyttää siis aina likaiselta, vaikka hygienia on todellakin kunnossa!

  Olen myös kovan luokan hammashymytyttö, joten keltaiset hampaat syövät (kirjaimellisesti) pois valokuvien "viehätysvoimaa". Toivottavasti onni osuu kohdalleni, valkaisu olisi todellakin tarpeessa ajatellen läheneviä penkkareita ja ylioppilasjuhlia! :)

  katriina.talvikki@gmail.com

  ReplyDelete
 43. Mulla on aina ollut kellertävä hammasluu, joka on häirinnyt itseäni aina jossain määrin enemmän tai vähemmän. Valkaisevat hammastahnat ei tähän mennessä ole tehonneet ja hampaiden valkaisu ei ole tullut kyseeseenkään hintansa vuoksi. Olis ihana voida hymyillä kunnolla tilanteessa kun tilanteessa miettimättä, kuinka keltasina hampaat hohtaa.

  sini.norviala@gmail.com

  ReplyDelete
 44. Vautsi! Haluan valkoisen hymyn! Mulla on keltaiset hampaat luonnostaan, monseti keltaisemmat kuin esimerkiksi niillä, jotka ovat tupakoineet koko ikänsä. En myöskään kehtaa nauraa niin että hampaat näkyy. olisi aika huikeeta olla piilottelematta hampaita! Haluaisin niin voittaa tämän, kun opiskelijana ei mitenkään olisi varaa tällaiseen :)
  lauranzoni1@msn.com

  ReplyDelete
 45. Valkaisuun olen kauan jo halunnut mennä, mutta opiskelijana ei ole ollut varaa...

  crista.long@luukku.com

  ReplyDelete
 46. Sen lisäksi, että hampaani ovat isot, ne ovat myös melko keltaiset. Olen jo pitkään halunnut valkaista hampaani, mutta en ole löytänyt "sopivan hintaista" valkaisua mistään. Olisi mahtavaa voittaa hampaidenvalkaisu, jotta voisin olla edes vähän enemmän sinut hampaitteni kanssa!

  habeliini@netti.fi

  ReplyDelete
 47. Tupakoin, juon pepsiä ja teetä. Hampaidenvalkaisu toisi lisää itseluottamusta, mulla on vähän oudot kulmahampaat ja piilottelen tosi paljon mun hymyä...

  sleepingsoulmate@gmail.com

  ReplyDelete
 48. Haluun kesäkuntoon! Enkä pelkästään kropasta vaan ihan kaikkialta! :Dlol

  laurv2310@hotmail.com

  ReplyDelete
 49. En tykkää yhtään hymyillä, koska mun hampaat on yksinkertaisesti niin kammottavan rumat. Rautoja en koskaan pienenä saanut, kun ei purentavikaa ollut niin joudun nyt sitten elämään tämän vänkyrän hammasrivistön kanssa. Hieman vaaleammat kun nämä vaan olisi niin sitte (ehkä) jo kehtaisi hymyilläkin joskus!

  nnea93@gmail.com

  ReplyDelete
 50. lähestulkoo ainut asia mistä en tällä hetkellä pidä pärstässäni on hampaat. niiku monella muullaki tupakoinnin lopettaneella, mulla ois myös haaveena hampaiden täysremontti lopettamisen kunniaks! :)

  jossuz@gmail.com

  ReplyDelete
 51. En ole koskaan ns. tuhonnut hampaitani tupakalla, karkkia ja limpparia sen sijaan kului muutama vuosi niin paljon, että sen kyllä näkee nykyäänkin. Olen skarpannut tosi paljon, verrattuna menneeseen, hampaiden hoidossa, mutta kellertävyys olisi ihana saada pois! Siksipä tuo lahjakortti olisi aivan mieletön ilouutinen tähän vuoden alkuun.

  sabanana@netti.fi

  ReplyDelete
 52. Lapsena jouduin pitämään hammasrautoja 6 vuotta ja ne ovat jättäneet jälkensä hampaisiini. Omistan mielestäni kauniin hymyn ja olisi mukava päästä esittelemään sitä useammin häpeämättä hampaita.
  ssaannii@hotmail.com

  ReplyDelete
 53. Oon jo pidempään harkinnu hampaiden valkaisua, mutta en ole vaan saanut aikaseksi oikeasti toteuttaa aietta. Olisi ihanaa saada valkoinen hymy!

  delffiini@hotmail.com

  ReplyDelete
 54. Mulla on aivan kamalat, keltaset hampaat, vaikken ikinä oo polttanutkaan. Oon yrittäny kaikkia mahdollisia kotikonsteja, mut mitkään ei oo toiminnu:( lisäks etuhampaisiin on jäänny kauniit "läikät" ala-asteaikasista raudoista. joten mul ei oo muuta vaihtoehtoo kun hymyillä suu visusti supussa, ja laittaa suu nopeesti kiinni ku tajuun nauravani hampaat näkyvissä:) niin, eli munkin, kuten monen muunki, mielestä ois kiva hymyillä niin että hampaat näkyyy!

  caro.eerola@luukku.com

  ReplyDelete
 55. Pidän hampaistani todella paljon; ne ovat suorat, melko isot ja kauniit. Haluaisin kuitenkin, että ne olisivat valkoisemmat.
  kkatvont@gmail.com

  ReplyDelete
 56. Ihana arvonta! :)
  Tahtoisin hampaiden valkaisuun, koska hampaani ovat aina olleet kellertävät. Olisi kiva hymyillä vapaasti valkoisten hampaiden kera!
  nelppau@gmail.com

  ReplyDelete
 57. Olin tyhmä, ja rupesin nuorena polttamaan, joten tupakka on kivasti saanut hampaani aika keltaiseksi, ja kovana kahvin ystävänä, kahvi ole yhtään jeesannut tilanne!

  Mutta nytten kuin olen melkein kokonaan lopettanut savuttelun, olisi kiva saada siitä "palkinnoksi" uusi valkoisempi hymy :)

  jonnamakkonen@hotmail.com

  ReplyDelete
 58. Arkailen hymyillä, koska nuorempana minulla oli vuosikausia raumat, joka on jättänyt syvät traumat. Jos saisin valkoiset hampaat, uskoisin, että uskaltaisin vihdoinkin luottaa itseeni ja hymyillä enemmän.

  sannaseppis@yahoo.com

  ReplyDelete
 59. Tulossa on wanhojen tanssit ja haluaisin hymyni sädehtivän siellä :)

  be-normal@hotmail.com

  ReplyDelete
 60. Minä, itse saamattomuus, aloitin elämäntaparemontin ja ruokavaliota muutettiin yhdessä poikaystävän kanssa.. tämän lisäksi aloitin urheilun ja toivon kesään mennessä näkeväni huomattavia muutoksia itsessäni! Minulla on aina ollut huono itsetunto, sen takia haluan ns. "parantaa itseäni"...
  Tähän olisi ihana lisä saada kellertäviä hampaitani valkaistuksi, oma mielipiteeni ulkonäöstäni olisi näiden kaikkien jälkeen varmasti kaikkea muuta, kuin kielteinen :)

  affy@luukku.com

  ReplyDelete
 61. Jee, ihana arvonta!

  Mulla on luonnostaan tosi keltaiset hampaat, joten niihin ei oo auttaneet mitkään valkaisevat tahnat tai liuskat tai muutkaan. Siksipä haluaisin epätoivoisesti kunnon valkaisun! Hintansa takia tähän mennessä ei oo siihen tullut mahdollisuutta, joten tärppäisipä nyt ! =)

  emma.vuorenmaa1@jippii.fi

  ReplyDelete
 62. Hampaiden valkaisu olis ihan unelma, koska mulla on luonnostaan melko keltaiset hampaat ja vaikka niitä kuinka hinkkais, ei ne vaan vaalene. Kaiken lisäksi mun hampaita on operoitu lähes mun koko elämän ajan: on vedetty hampaita ja kaivettu leikkauksella yks hammas esille ja on ollu kiinteät hammasraudat.

  Nyt mun hampaat kuitenkin alkaa olemaan siinä kunnossa, ettei mitään enää tarvitse tehdä. Mutta kuinka hienoa olisi, jos hampailla voisi hymyillä rauhassa ja tietää, että hymy on kaunis :)

  neitiratilainen@hotmail.com

  ReplyDelete
 63. Täällä haluis hampaidenvalkaisun, jotta yo-kuvissa tänä keväänä vois hymyillä isosti, sillä juhlaan todellakin on aihetta!
  nellika@luukku.com // nellika

  ReplyDelete
 64. Itellani on ollut tassa muutaman vuotta keltainen varjayma toisessa etuhampaassa, jonka syyta en tieda ja hammaslaakaritkaan eivat osaa sanoa mista se on tullut, koska se on ikaankuin hammasluun sisalla. Sita on yritetty saada kaikin keinoin pois, mutta se ei ole lahtenyt millaan keinoilla. Ainoastaan hamppilaakari sanoi, etta valkaisu voisi ehka toimia, mutta itsellani ei ole varaa niin kalliiseen operaatioon. Olisikin siis ihanaa voittaa, niin voisin hymyilla valittamatta keltaisesta viirusta!:)

  cute_live92@hotmail.com

  ReplyDelete
 65. aiemmat kotona kokeilemani hampaidenvalkaisut eivät ole toimineet enkä niitä oikein uskaltaisikaan jatkuvasti käyttää... Mieluummin valitsisin oikeasti turvallisen ja tehokkaan vaihtoehdon! :)

  laura.lipasti@hotmail.com

  ReplyDelete
 66. Kahvin kellastuttamat hampaat näyttävät kamalilta, olisi kiva kun olisi valkoinen hymy!
  annika.pollanen@gmail.com

  ReplyDelete
 67. Olis tosi kiva hymyillä ilman että laitan vaivihkaa sormet suun eteen tai lasken pään alas tai katselen jonnekin muualle! En halua kuulostaa itserakkaalta mutta ite oon ihan tyytyväinen pepsodent hymyyni mut noi kellertävät hampaat... not nice. Joten tää olis kiva saada :)
  satu.kopo@gmail.com

  ReplyDelete
 68. Olin nuorena tyhmä ja hiisasin tupakkaa minkä kerkesin. Lopputuloksena "nätit" hampaat. Tyhmästä päästä vissiin kärsii sitten koko ruumis. Nyt olen ollut hyvän aikaa polttamatta, ja tämä vaihtoehto on ollu mielessä.. Eipähän tarvisi enää koskaan tupakointia ajatellakkaan, kun katsoo peiliin ja näkee mukavan valkoiset hampaat :)

  emmm-ii@hotmail.com

  ReplyDelete
 69. Olen kahvin suurkuluttaja ja aikaisempi tupakointini on jättänyt jälkensä ja se kusenkeltainen jälki näkyy aina hymyillessä. Kun katson peiliin kaikki muu on kohdillaan, mutta heti kun avaan suuni kokonaisuus järkkyy. Itsetunto siis kohoisi kummasti, jos hampaatkin olisivat valkoisemmat. :)

  stalhane@luukku.com

  ReplyDelete
 70. Hampaidenvalkaisu tulisi ehdottomasti tarpeen. Olen lopettanut kahvin, teen ja limujen yms juomisen sekä tupakoinnin jo aikapäiviä sitten siinä toivossa että hampaista tulisi taas valkoiset. Mutta edelleenkin keltaisilta ne näyttää, ja köyhänä opiskelijana ei ole varaa lähteä kalliisiin hampaanvalkaisuoperaatioihin, vaikka kuinka haluaisin.

  musaboksi@gmail.com

  ReplyDelete
 71. rakastan hymyilemistä ja ois tosi kiva kun olis sellanen pepsodent hymy! :)

  tinde_123@hotmail.com

  ReplyDelete
 72. Täällä myös yksi tupakoitsijaidiootti, joka haaveilee valkoisen hymyn comebackista :) jatkuvasti valkaisua harkitsen, mutta rahatilanne ei sitä tällä hetkellä salli, toivottavasti tärppäisi!

  eatkivela@gmail.com

  ReplyDelete
 73. Olen aloittanut säästämään kunnolliseen (=kalliiseen) hampaidenvalkaisuun kuukausia sitten. Projekti etenee pienellä summalla joka kuukausi, joten unelma hampaat säihkyvät vasta kaukana hamassa tulevaisuudessa.

  Tämä kilpailu tekisi yhdessä unelmastani totta!
  I wanna have a Hollywood smile and kiss in the pouring rain <3

  hohdetta@luukku.com

  ReplyDelete
 74. Isohkojen hampaiden omistajana voisin valkaisun jäljeen
  vaikka häikäistä vastaantulijat! :')

  - ziny.kristalli@hotmail.fi

  ReplyDelete
 75. Mun suuri toive on jo pidemmän aikaa ollut hampaidenvalkaisu. Olen joutunut kärsimään 5 pysyvän hampaan poiston sekä kiinteitä hammasrautoja 3 vuotta ja niiden jälkeen yörautoja... No nyt kun hampaat on suorat ja muutoin täydelliset niin hampaidenvalkaisu saisi minut ehkä vihdoin hymyilemään :)

  littlepieceofhell@gmail.com

  ReplyDelete
 76. en tykkää hymyillä koska hampaani on aika keltaset ja muutenkin olen miettinyt hampaitten valkaisua monta vuotta, mutta haluan saada tuloksen heti enkä monen kerran jälkeen ja hampaiden valkaisu on hintavaa.

  miimas9@hotmail.com

  ReplyDelete
 77. Näin 22-vuotiaana hampaissa näkyy vieläkin jäljet monta vuotta sitten olleista aiva jäätävistä hammasrauta-telaketjuista. Valkaisulahjakortti tulisi siis tarpeeseen!

  milkalaura@luukku.com

  ReplyDelete
 78. Tämä tulis niin tarpeeseen, lopetin tupakoinnin jokunen aika sitten ja hoidatin hampaat lekurilla kuntoon ja viimeinen askel ois tuo hampaiden valkaisu. Oon miettiny pitkään valkaisuun menoa, mutta nuo hinnat hipoo sen verran pilviä meikäläisen budjettiin nähden, eikä näillä tuloilla oikeen edes säästää voi. t.mary
  leavemealone@jippii.fi

  ReplyDelete
 79. Kofeiinipitoiset juotavat ovat jättäneet pahasti jälkensä hampaisiin, siksi olisi kiva saada kaunis hymy :)

  ReplyDelete
 80. omistan ihanan suoran hammas rivin (rautojen ansiosta) mutta keltaisen !

  anni1808@hotmail.com

  ReplyDelete
 81. mulla on luonnostaan tosi keltanen hammasluu, ja se estää mun hymyilemisen suu auki. :(

  janikaa93@suomi24.fi

  ReplyDelete
 82. Mä haluisin, et mun torahampaat olis valkosemmat. Juliarouru@gmail.com

  ReplyDelete
 83. Haluaisin yksinkertaisesti valkoisemmat hampaat että hymyni olisi kauniimpi :)

  mew_@hotmail.com

  ReplyDelete
 84. kokeilen onneani! haluaisin valkoisemmat hampaat yksinkertaisesti siksi, että hymyni näyttäisi paremmalta :D

  punkanderson@hotmail.com

  ReplyDelete
 85. tämä tulisi tarpeen ! hampaani ovat ruman keltaiset kahvin ja limun juonnin takia. Menisin valkaisemaan HETI hampaani jos olisi rahaa :)

  emppu_933@hotmail.com

  ReplyDelete
 86. Haluaisin hampaiden valkaisun, jotta voisin olla itsevarmempi hymystäni ja hampaat näyttäisivät paremmille :)

  nea.lindroth@hotmail.com

  ReplyDelete
 87. Ois vaan hienoo saada hammasluun väri vähän puhtaamman näköiseksi ja säkenöiväksi :D

  Marishka_91@hotmail.com

  ReplyDelete
 88. Oi, olen haaveillut tästä kauan! Ja ansaitsen sen todellakin, sillä nyt olen ollut tupakoimatta jo kolme viikkoa! Takana kuitenkin 15vuotta savullista elämää, joten pieni palkinto olisi ihana ja lisäisi motivaatiota!

  Saatko s-postiosoitteen muuten poimittua, mikäli kommentin jättää Google-tilin kautta?

  ReplyDelete
 89. Hampaat on oiottu, mutta olis kiva saada ne myös hohtavan valkoisiksi :)

  essi.viren@gmail.com

  ReplyDelete
 90. Oon aina ollut tosi arka hymyilemään niin et hampaat näkyy. Hampaat on ollu välillä tosi huonossa kunnossa ja ne on tällä hetkellä aika vinot. Jos mä saisin valkoisemmat hampaat näiden kellertävien tilalle niin ehkä voisin rauhassa hymyillä kunnolla niin et se itsestäkin tuntuu ja näyttää hyvältä! :))

  ReplyDelete
 91. Haluaisin _ja tarvitsen_ hampaiden valkaisun, koska sitten voisin vihdoinki käyttää kivanvärisiä huulipunia ja hymyillä kauniisti :)

  riikka_savolainen@netti.fi

  ReplyDelete
 92. Olen epätoivosesti yrittäny valkaista hampaitani erillaisilla hampaan valkaisu liuskoilla, joita olen tilannut jenkeistä.. Tämän lisäksi olen yrittänyt käyttää valkaisevaa hammastahnaa, mutta mikään ei tunnu vaan tehoavan! Mulla on kohta synttäritkin, olis ihana synttärilahja itelleni ja ois kiva olla valkosilla hampailla synttärijuhlissa! :)

  ina_mononen@hotmail.com

  ReplyDelete
 93. Haluaisin hampaiden valkaisuun, koska olisi ihanaa hymyillä vapautuneesti valkoisen hammasrivistön kanssa! Valkoiset hampaat toisi varmasti myös paljon lisää itsevarmuutta. Aah, hampaiden valkaisu on jo pitkään ollu mun unelma:)

  anniina-v@hotmail.com

  ReplyDelete
 94. Olen lopettanut viime aikoina päivittäisen happamien juomien litkimisen (kupista kahvia en kyl tingi!) ja kellertävät hampulit sain muistoksi ainaisesta kolanjuonnista. Ja muutenki must ois siistii näyttää ruåtsalaiselta. Vai mite se meni. No ei mut kyll mä ansaitsisin sen, mutta opiskelija ei oo varaa laittaa omia massei moiseen=/!

  pahalakka(at)hotmail.com

  ReplyDelete
 95. Mulla oli pienenä tapana imeä limpparia pillillä niin, että pilli oli kiinni yhdessä hampaassa ja pommitin sitä sitten sokerisella limpparilla minkä tuloksena yhdestä etuhampaastani on hävinnyt kiille->väri kellertävämpi kuin muissa. Haaveilen siitä, että voisin hymyillä ilman huolia siitä kuinka keltaiselta hampaani näyttävät :D

  Maija
  maija_t@luukku.com

  ReplyDelete
 96. Eilen juuri kauhistelin viikonloppuna otettuja kuvia, joissa meikä on joka kuvassa hampaat näkyvillä ja ne näyttää KARMEILTA. Keltaisilta ja tummilta, hyi. Asialle ois todella kiva saada tehtyä jotain...

  bizarreh@hotmail.com

  ReplyDelete
 97. Antaishan se itsevarman olon kun vois hymyillä kunnon pepsodenttia :) vaikka hymyni ei muutenkaan ole parhaimmasta päästä mutta sitten ainakin olis valkoset hampulat!

  criiny@hotmail.com

  ReplyDelete
 98. Olen menossa naimisiin toukokuun alussa ja tottahan morsiamella pitää valkoinen hammasrivistö olla! :)

  annnsofi@hotmail.fi

  ReplyDelete
 99. Vihdoin sain kerättyä rohkeuden viisaudenhampaiden poistoon, joten palkinnoksi olis kiva saada täydelliset valkoiset hampaat :)

  santtu_maria@hotmail.com

  ReplyDelete
 100. Olen pitkään miettinyt hampaiden valkaisua, olisihan se hymy nätimpi ! :)

  noora.hautapaakkanen@hotmail.com

  ReplyDelete
 101. Lopetin tupakoinnin ja vähensin kahvinjuontia paljon. Riippuvuuden selätin mutta keltaiset hampaat jäivät. Hammaslääkärini hioi ja paikkaili lävistysten aiheuttamia lohkeamia, mutta keltaisuus jäi. Opiskelijana ei ole varaa moisiin hienouksiin, joten olisi mahtavaa voittaa moinen lahjakortti. :)

  Sanni
  luuruukukuk@hotmail.com

  ReplyDelete
 102. Hampaani ovat olleet pienestä asti arka paikka minulle pigmenttivirheiden takia. Olisi kiva parantaa hymyä edes valkoisella hammasrivistöllä keltaisen sijaan!
  Olen unelmoinut tästä jo pitkään, mutta lompakkoni ei ole vielä antanut myöten, joten olisi ihan unelmien täyttymys voittaa kilpailu!:)

  hny@luukku.com

  ReplyDelete
 103. Oon yrittäny jo pitkää eri hampaidenvalkaisu hammastahnoja ja muita juttuja, mutta mikään ei oo toiminu! Oon haaveillu jo kauan valkosista hampaista!
  merzie93@hotmail.com

  ReplyDelete
 104. Oma hammasrivistöni on kaikkea muuta kuin kaunis, hampaat ovat eri kokoa ja ylhäällä tuntuu olevan rivistö torahampaita. Toivoisin, että jos hampaat olisivat edes vähän valkoisemmat, niin olisin innostuneempi hymyilemään kunnolla :)

  ReplyDelete
 105. Haluasin hampaidenvalkaisun, sillä omat hampaat ei oo mielestäni tarpeeks valkoset.. Ois kiva voida hymyillä kunnolla, ilman että tarvis pelkää et hampaat näyttää likasilta (:

  Ta_njaa@hotmail.com

  ReplyDelete
 106. Haluasin hampaidenvalkaisun, sillä omat hampaat ei oo mielestäni tarpeeks valkoset.. Ois kiva voida hymyillä kunnolla, ilman että tarvis pelkää et hampaat näyttää likasilta (:

  Ta_njaa@hotmail.com

  ReplyDelete
 107. piristäisi yleisilmettä toooosi paljon + on ollut jo pitkäaikaien haave:)

  lonkero@live.co.uk

  ReplyDelete
 108. Olen itse pilannut tupakan poltolla hampaani, ja nyt kun sain lopetettua tupakan polton, ois kiva "palkita" ittensä valkaisulla . :)

  sadu-@hotmail.com

  ReplyDelete
 109. Ensin kiinnitän huomiota hymyyn ja haluaisin että myös muut kiinnittäisivät huomiota minun kauniiseen Valkoiseen hymyyn ;)

  Olisi myös erittäin kiva synttärilahja kun perjantaina saavutan täysi-ikäisyyden rajan !

  ainoiki-ihana@hotmail.com

  ReplyDelete
 110. Tää ois iha huippua! Kehtais pitkästä aikaa hymyillä hampaat näkyen nolostelematta ja itsevarmuuskin nousisi vähän ;)
  Jonnnna-@hotmail.com

  ReplyDelete
 111. En tykkää hymystäni ollenkaan, joten toivon, että hampaiden valkaisu auttaisi asiaa :)

  hanna.vartinen@helsinki.fi

  ReplyDelete
 112. Haluan hampaidenvalkaisun, koska olen ensi kesän morsian. Kukapas nyt haluaisi astella alttarille suurena päivänä KELTAISIN hampain?? :)

  sähköpostini on annialam@paju.oulu.fi

  ReplyDelete
 113. Olisi ihanaa saada vitivalkoinen pepsodenthymy! : ) Jonna_993@hotmail.com

  ReplyDelete
 114. olen jo pitkään halunnut hampaiden valkaisuun keltaisen hammasluuni takia, mutta hinta vain on hirvittänyt opiskelijaa.

  joanna_93_@hotmail.com

  ReplyDelete
 115. Hampaat on aina ollu mulle arka paikka, ja olenkin ajatellut, että valkoisemmat hampaat toisivat mulle lisää itsevarmuutta huimasti! Voisin jopa oppia tykkäämään hampaistani :)

  ReplyDelete
 116. Olen käynyt säännöllisesti oikomahoidossa 14 vuoden ajan etupurennan vuoksi. Nyt, vihdoin ja viimein, prosessi alkaa olla lopussa ja pääsen kamalasta hammastuestani eroon. Haluaisin kruunata koko jutun hampaiden valkaisulla, ja nauttia kauniista hymystä koko lopun ikääni! :)

  selina.heikkila@netikka.fi

  ReplyDelete
 117. Valkoisemmat hampaat ollut aina unelma muttei varaa ole niihin laittaa. valekuva@gmail.com

  ReplyDelete
 118. Hampaat näyttää inhottavan kellertäviltä, joten valkaisu olisi kiva. En ole uskaltanut itse käytettäviä valkaisuja oikein tilata, joten hammaslääkärin tekemä valkaisu sopisi erinomaisesti!

  harhakuvia @ hotmail.com

  ReplyDelete
 119. Juuri eilen kauhistelin kuinka hampaani ovat kellastuneet, vaikken juo kahvia tai polta tupakkaa. Olisi ihanaa saada taas valkoinen purukalusto!

  leura89@hotmail.com

  ReplyDelete
 120. Haluan valkoiset hampaat, ei kai siihen muuta voi sanoa?

  hihhuli__@hotmail.com

  ReplyDelete
 121. mulla on itseäni häiritsevät, kellertävät hampaat näin tupakan ja kahvin suurena ystävänä:) olis kiva hymyillä täysin itsevarmana omasta, säihkyvästä hymystään. olen kokeillut kaikenmaailman valkaisujippoja ja hammastahnoja ja liuskoja ja muotteja muttei mikään tunnu auttavan, eikä ammattilaisten valkaisuun minulla ole varaa.
  toivottavasti onnetar suosisi tällä kertaa:)
  niiina-@hotmail.com

  ReplyDelete
 122. Haluan valkoiset hampaat, ei kai siihen muuta voi sanoa?

  hihhuli__@hotmail.com

  ReplyDelete
 123. Haluaisin voittaa hampaidenvalkaisun, että voisin kustantaa äitini pitkä aikaisen unelman ja valituksen aiheen. Rakastan häntä ja minusta hän ansaitsisi sen. Hänellä itsellään ei ole varaa kustantaaa hampaiden valkaisua huonon palkan takia ja sen takia, että hänen täytyy maksaa minun ja muun perheen menoja.  mariasi96@hotmail.com
  http://sky-of-red-sparrow.blogspot.com/

  ReplyDelete
 124. Minä oon pienestä pitäen hymyillyt käsi suun edessä, koska olen hävennyt isoja etuhampaitani, joissa ei muiden sanoman mukaan ole mitään hävettävää.

  Ajattelin, että jos mulla olisi valkoinen hammasrivi niin sitä ehkä sitten voisi näyttääkin. Ei se ainakaan näitä legoja rumenna ;).

  beakagem@gmail.com

  ReplyDelete
 125. Parin viime vuoden aikana mennyt kolme ja puoli tonnia hampaiden hoitoon (kiitos geenit), hammaslääkärissä ravattu kuukausittain ja viimeinkin tässä kuussa oli vika käynti. Vihdoinkin mulla on terveet legot ja hammaslääkäripelostakin selvitty, sitä olisi kiva juhlia valkaisulla :) anni.kaukonen (a) luukku.com

  ReplyDelete
 126. Suvussa keltaanen hammasluu, joten vaikka kuinka hampaita harjais ja söis terveellisesti, niin silti hampaat kellertää. Ja pirteenä ihmisenä haluisin hymyillä hammashymyäkin ihan rohkiasti. :)
  teea.vilkki@hotmail.com

  ReplyDelete
 127. Valkoiset hampaat tuovat hurjasti itsevarmuutta. Ne vaan ovat superisti kauniimmat kuin keltaiset

  pauliina.soini@gmail.com

  ReplyDelete
 128. Pitkään kärsityn oikomishoidon ja parin vuoden runsaan tupakoinnin jäljiltä hampaat ovat väriltänsä kaukana filmitähden hymystä. Nyt kun molemmat ovat jääneet menneisyyteen, haluaisin taas hymyillä ja nauraa vapaasti.

  redmount@hotmail.fi

  ReplyDelete
 129. En ole polttanut ja enkä ikinä alkaisikaan. Kahvista pidän kovasti, mutta koska hampaani ovat luonnostaan (hyvin) kellertävät en kahvia siksi juo ja edesauta kellastumista.
  Minua loukkasi, kun mummuni sanoi rippukuvaani katsoessaan, että onpas keltaiset hampaat.

  Joten pyydän: Nyt 19-vuotias, ensi kesän ylioppilas saisi ylioppilaskuvaansa valkoiset hampaat. Ei hollywood hampaat, mutta edes sellaiset etteivät ne pistäisi silmää. :)

  -Laura

  lura.93@hotmail.com

  ReplyDelete
 130. Hei Laura!

  Hampaidenvalkaisuun haluaisin, koska olen kaikki mahdolliset kotikonstit jo kertaalleen yrittänyt ilman pysyvää tulosta eikä opiskelijana minulla ole rahaa ollut ammattilaisen tekemään hampaidenvalkaisuun, joka tulisi todella tarpeeseen!

  NinaKT@luukku.com

  Hyvää viikon jatkoa ja viikonlopun odotusta! :)

  ReplyDelete
 131. Aivan lapsesta asti astmasta ja allergioista kärsineenä hampaani ovat erilaisten lääkkeiden vaikutuksesta kellastuneet, joka haittaa ihan päivittäistä elämääni. Olen luonnostani iloinen ja hymyileväinen, mutta tiedostan aina sen, että hampaani näyttävät likaisilta.
  Asun Turussa, mutta olisin valmis matkustamaan Helsinkiin saadakseni aihetta leveämpään hymyyn!

  bratenile@gmail.com

  ReplyDelete
 132. oishan se kiva saada valkeat hampaat kun omat sattuu olemaan kellertävät :)

  emma__223@hotmail.com

  ReplyDelete
 133. Oon vihdoin oppinut rakastamaan hampaitani monien vihavuosien jälkeen. Suorat nämä ovat aina olleet, mutta isot etuhampaat ja rako niiden välissä ovat kiusanneet aikaisemmin. Vanhemmiten hammasrivistöäni on lähinnä kehuttu, mutta nuorempana kuullut kommentit inhottivat.
  Lisäksi tupakasta irtipääsyn kunniaksi hohtavan valkoiset hampaat olisivat kuin kruunu pään päälle.

  ReplyDelete
 134. Valkaisu olis kiva ihan vaan siksi, että kun lapsuuden traumaattiset oikomishoidot on käyty läpi, niin olis kiva näyttää niitä hampaita vielä vähän täydellisempinä, nimittäin valkoisina :D

  essiiih@hotmail.com

  ReplyDelete
 135. Haluaisin käyttää huulipunia ja muutenkin hymyillä miettimättä onko hampaat tarpeeksi valkoiset vai ei :D oon jo pitkään halunnu kokella hampaiden valkaisua mut se ei oo kuitenkaan tälleen opiskelijalla ihan tärkeysjärjestyksen ykkösenä.

  minna.mustonen@windowslive.com

  ReplyDelete
 136. haluisin valkoiset hampaat että kehtaisin hymyillä kerrankin oikein kunnolla. tykkäisin hymyillä kuvissa, mutta kun tiedän kuinka keltaiset hampaani ovat, ei paljon hammashymyjä näy.. =) siispä olisi aivan super hienoa saada hampaiden valkaisu !!


  lotttaam@hotmail.com

  ReplyDelete
 137. Haluaisin ihanat valkoiset hampaaat tarviiko muuta syytä!! en polta tai juo paljon limpparii joten mua vois palkita siitä :DD jasminie3@hotmail.com

  ReplyDelete
 138. haluaisin valkaisun, koska en erityisemmin pidä hampaistani (näin yleisestikään) ja tästä johtuen välttelen minkä kerkiän hammashymyä :D

  että ehkäpä jos hampaat olisivat asteen pari valkoisemmat, olisi itsevarmempi fiilis hymyillä reippaasti hampaat näkyvillä? :-)

  iizza@hotmail.com

  ReplyDelete
 139. Valkoiset hampaat kasvattavat itsevarmuden pilviin :)

  pauliina.soini@gmail.com

  ReplyDelete
 140. Olen kauan jo haaveillut valkoisemmista hampaista. Mutta koskaan en ole uskaltaunut, eikä kyllä rahaakaan ole tuohon toimenpiteeseen. Itselläni luonnostaan keltaiset hampaat,eivät ole auttaneet mitkään kotikonstitkaan:(
  http://jwhynot.blogspot.com, käy kurkkaamassa.
  savonenjanika@gmail.com.

  ReplyDelete
 141. Olis mahtavaa voittaa toi lahjakortti, antaisin sen maaliskuussa 18v täyttävälle siskolleni lahjaksi, kun se on toivonut sitä jo vuosia. Olis ihan mahtava lahja :) Toivottavasti arpaonni suosii

  ReplyDelete
 142. Haluaisin hampaidenvalkaisun siksi, että olen (lähes) aina jollain tapaa kärsinyt hampaistani. Ensin ne oli vinot ja purenta päin pyllyä. Kokeilin vuosien ajan kaikenmaailman oikomishoitoja, varmaan jokaista mitä on olemassakaan. Kyllä niillä ihan nätit ja suorat hampaat sai, ainakin hetkeksi. Nyt tilanne on kuitenkin palautunut entiselleen. Olisi siis kiva, jos näistä hampaista saisi edes valkoiset, kun muuten olen todennut ne jo mahdottomiksi tapauksiksi :)

  mmaimai@hotmail.fi

  ReplyDelete
 143. Täydellinen palkinto! kukapa ei haluaisi omistaa "jenkkihymyä"?;) Haluaisin hampaiden valkaisun yksinkertaisesti sen takia, että kehtaisin hymyillä niin että hampaat näkyy ja voisin häpeilemättä hymyillä kauniisti.Omistan kellertävät hampaat joten hampaidenvalkaisu mulle, heti kiitos!:)

  jenwaa-@hotmail.com

  ReplyDelete
 144. Ois mahtavaa saada kellastumat pois ja saada kaunis valkoinen hymy:)

  mira.sipola@hotmail.com

  ReplyDelete
 145. Toi viesti jossa kirjotin että antaisin sen siskolleni niin sähköposti on:

  winkuuh@hotmail.com

  ReplyDelete
 146. Olen pienestä pitäen kärsinyt kellertävistä hampaista ja kuullut monet haukut lapsuudessani hammaslääkäriltäni, josta jäljellä on vain traumat. Haaveilen joka ikinen päivä vaaleasta hammasrivistöstä, mutta opiskelijana se jää haaveilun asteelle, rahat kun menee suoraan elämiseen!
  Tämä olisi unelmien täyttymys! :)

  majkuittinen@gmail.com

  ReplyDelete
 147. Olen haaveillut valkoisista hampaista jo erittäin pitkään, kuten varmasti monet muutkin! Hymy ei maksa mitään mutta antaa niin paljon. Ai niin ja nyt minulla olisi erittäin hyvä syy tulla käymään pitkästä aikaa Helsingissä - viime visiitistä kun on aikaa jo ihan liian monta vuotta! :) polkadotpaula @ wippies.com

  ReplyDelete
 148. Sen takia, koska inhoon mun hampaita!! En halua edes hymyillä, koska nää on niin kauheet.... valkasulla sais ees vähän parannusta asiaan!

  ssalla_@hotmail.com

  ReplyDelete
 149. Vau, mikä kilpailu! :)
  Mä oon pitkään miettinyt valkaisua, mutta jostain syystä rohkeus ei ole riittänyt. Tässä olisi täydellinen mahdollisuus saada kaunis hymy! :)

  tiina91@luukku.com

  ReplyDelete
 150. Minulla oli vuosia todella vinot hampaat joita sai aina hävetä. Nykyään hammasrivistö on jotakuinkin kasassa ja olisi ihanaa kun hampaat olisivat kaiken lisäksi vielä valkoisetkin :)

  milka__k@hotmail.com

  ReplyDelete
 151. Haluaisin hampaidenvalkaisuun, koska olen ollut 1,5 vuotta polttamatta, ja olisi mukavaa jos hampaatkin näyttäisivät siltä :)


  ruusunmarja87@gmail.com

  ReplyDelete
 152. Yksinkertaisesti haluaisin hampaiden valkaisun saadakseni kauniin ja valkoisen hymyn! Ei näitä hampaita kehtaa muuten edes näyttää.

  pepzi4@hotmail.com

  ReplyDelete
 153. Oon jo pitkään halunnut valkaista mun hampaat, sillä oon aina omannut todella keltaisen hammasluun. Ei siinä paljon hymyilytä se että on täysin ehjät hampaat, kun väri on aivan keltainen. Oon ottanut viimeaikoina enemmänkin selvää eri valkaisuista, mutta ongelmaksi on muodostunut hinta. Näin opiskelijana ei rahaa paljon ylimääräistä ole ja aina kun rahat on saanut kokoon tulee jotain muita suuria menoja. Olis kyllä tosi ihanaa voittaa tälläinen valkaisu, ehkä sitten olis yksi murhe vähemmän!:)

  janniii@wippies.fi

  ReplyDelete
 154. mulla on aina ollu vinot hampaat ja monta vuotta niitä oiottiin. olen siis aina peitellyt hampaitani jos hymyilen tai nauran. nyt oon viimein alkanut vähän tykkäämään suorasta hammasrivistöstäni ja alkanut hymyillä enemmän, mutta kuitenkin vähän vielä arkailen koska hampaani ovat kellertävät. olisi ihanaa saada valkoisemmat hampaat, jotta voisin huoletta hymyillä enemmän :) olen niin iloinen ja positiivinen ihminen ja tykkään hymyillä mutta samalla vähän ujostelen sitä

  janskiuu@hotmail.com

  ReplyDelete
 155. Mulla on muuten tosi hyväkuntoset ja tasaset hampaat, mutta mun hammasluu on tosi keltanen. Ilmeisesti kulkee suvussa.. Olis kiva jos olis ihanat valkoset hampaat, sais roimasti lisää itsevarmuutta ja ne sopis hyvin mun vitivalkoiseen juuri ostettuun kevättakkiin. ;)
  Opiskelen Lapissa, jossa hampaiden valkaisut ovat huomattavasti pääkaupunkiseutua kalliimpia.. :( Voisin tulla etelään hampaidenvalkaisureissulle ;)

  maiju.alakurtti@eduppopisto.fi

  nimimerkkiä käyttäisin maipsi :)

  ReplyDelete
 156. Voi vitsi, mä tahtoisin hampaidenvalkasun yksinkertasesti sen takia et sillon kehtais hymyillä! Mulla on "vaalentumia" etuhampaissa ja jos ois ihan valkeet hampaat, niitä ei näkyis!

  kokkonen.heini@gmail.com

  ReplyDelete
 157. Mä rakastan punaviiniä ja kahvia, joten vaikka oon vasta 18-vuotias niin mun hampaat on alkaneet jo vähän värjäytyä. :-D Ja lisäksi rakastan huulipunia ja ne toki näyttäis paremmilta jos mulla ois aivan valkoiset hampaat<3

  emmilol@hotmail.com

  ReplyDelete
 158. Lopetin tupakoinnin aikalailla tasan vuosi sitten, mutta röökin aiheuttama keltaisuus tuli jäädäkseen. Olisi ihanaa saada 'palkinto' siitä, että onnettomien yritysten jälkeen onnistuin viimein lopettamaan polttamisen. :)

  katrinaa@live.fi

  ReplyDelete
 159. Olen ala-asteesta asti joutunut hymyilemään ja nauramaan käsi suun edessä, koska minulla on ollut aina tosi keltainen hammasluu. Olisi tosi kiva saada hymyillä ja nauraa kunnolla ja se toisi paljon itsevarmuutta elämääni! :)

  vilmaprinssi@hotmail.com

  ReplyDelete
 160. siksi,koska tupakointi ja kahvinjuonti ovat tehneet tehtävänsä.

  kari-maikki@hotmail.com

  ReplyDelete
 161. Olen pitkään jo halunnut hampaiden valkaisuun, koska minulla on suuri addiktio kahvin juomiseen :D Juon kahvia monta kuppia päivässä, joten hampaani kellertävät kovin! Olisi kiva kerrankin voittaa jotain hyödyllistä ! :D

  s0hvi@hotmail.com

  ReplyDelete
 162. Kahvia ja kokista kuluu todella paljon, joten hampaiden valkaisu tulis aika tarpeeseen. :) Sais itsevarmuutta ja olis varmasti hymy herkemmässä! Vihaan kellertäviä hampaita. :(

  sanna.toivonen@wippies.fi

  ReplyDelete
 163. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 164. itselläni on aina ollut erittäin vino ja epätasainen hammasrivi ja en tykkää hymyillä niin, että hampaat näkyy. valkaisulla olisi myönteinen vaikutus ulkoiseen olemukseeni ja siihen, että uskaltaisin hymyillä enemmän! :-)

  iiinae@hotmail.com

  ReplyDelete
 165. Juon paljon kahvia päivittäin, joten hampaani ovat päässeet hieman kellastumaan. Olisi siis mukava saada valkoisemmat hampaat, joilla varmasti kelpaisi hymyillä!

  jenni.wickstrom@hotmail.com

  ReplyDelete
 166. Tämähän olisi mukava tilaisuus saada onnettoman keltaiset hampaani vihdoin kuntoon. Olisi ihanaa saada kaunis hymy. :)

  - Annie

  saivartelija@gmail.com

  ReplyDelete
 167. No siks että oon jo kauan halunnut käydä peräaukon.. eiku tää oliki hampaidenvalkaisu, kuitenkin. Sen takia että mun hampailla on oma tahto ja ne haluaa sojottaa vähän joka suuntaan, oon myös coca-colan suurkuluttaja joten voit kuvitella miltä mun kalusto näyttää. Joten tahtoisin hampaidenvalkaisuun koska sen jälkeen voisin uskaltaa vaikka hymyilläkki, kirpaseva hinta on aina ollu esteenä. pozzuli@hotmail.com

  ReplyDelete
 168. ala-asteella häpesin hammasrautojani niin paljon että opettelin hymyilemään suu kiinni valokuvissa. jotenkin se vaihe vain jäi päälle, ja nyt olisi aivan mahtavaa saada itsevarmasti esitellä upeaa valkoista hammasrivistöä mikä vaivalla oikomisen kautta hankittu! :)

  jenny.224@hotmail.com

  ReplyDelete
 169. Oon nyt reilun kahdeksan kuukauden ajan paisunut raskauden myötä ja saanut nauttia kaikista hormonitoiminnan muutoksista mm. finnien ja rasvoittuvan letin muodossa. Nyt alkaa vihdoinkin loppusuora häämöttää ja voi miten olisikin ihana panostaa taas vähäsen enemmän omaan ulkonäköönsä - valkoinen hymy voisi olla hyvä alku. :)

  myexploration@hotmail.com

  ReplyDelete
 170. Olen erittäin hymyilevä persoona ja nyt tummentuneiden hampaiden vuoksi olen epävarma hymyilemisen suhteen. Hampaiden valkaisu tulisi siis erittäin tarpeeseen. :)

  ReplyDelete
 171. Olen onnistunut lopettamaan tupakanpolton ja siitä olisi kiva saada palkinnoksi valkoiset hampaat :)

  ReplyDelete
 172. Haluaisin hampaidenvalkasuun, koska oon niin epävarma mun hampaista. Hammasluu on aika keltanen eikä siis pesemällä valkene ja hampaat on aika vinotkin. Valkosuus auttais asiaan kyllä huimasti, niin vois hymyillä ihan vapaasti suu auki vaikka koko päivän. Hehe. :D

  sinisiili@hotmail.com

  ReplyDelete
 173. No siks että oon jo kauan halunnut käydä peräaukon.. eiku tää oliki hampaidenvalkaisu, kuitenkin. Sen takia että mun hampailla on oma tahto ja ne haluaa sojottaa vähän joka suuntaan, oon myös coca-colan suurkuluttaja joten voit kuvitella miltä mun kalusto näyttää. Joten tahtoisin hampaidenvalkaisuun koska sen jälkeen voisin uskaltaa vaikka hymyilläkki, kirpaseva hinta on aina ollu esteenä. pozzuli@hotmail.com

  ReplyDelete
 174. koko iän suurin kauneusongelmani, hampaat!
  nyt kun on komea melkein sormen mentävä aukko hampaiden välistä saatu täytettyä niin olisi kiva jos hampaiden värinkin saisi kuntoon. niin ehkä sitä sitten uskaltaisi kuvissakin hymyillä eikä vain mutristella suuta :D
  mia.maaria@hotmail.com

  ReplyDelete
 175. Olisi mahtavaa kokeilla hymyillä kauniilla valkoisilla hampailla! Petollinen kahvi on värjännyt mokomat kellertäviksi.. Olisi aivan huippulahja ja varsinkin kesää ajatellen! :)

  zilla_@luukku.com

  ReplyDelete
 176. Nää minun hampaat on jo vinot, olis kiva jos ne olis sitte edes valkoiset! Että kehtais joskus vähä hymyilläkkin : >
  sohviiii@hotmail.com

  ReplyDelete
 177. Olen monta vuotta jo haaveillut hampaidenvalkaisusta.Myös minä aloitin tyhmänä nuorena tupakanpolton,seurauksena tietenkin keltaiset hampaat! Nyt vanhempana olen tajunnut jo lopettaa. Olen kokeillut valkaidenhampaisu kynää (halvan hinnan vuoksi) ,mutta eipä se tietenkään tehonnut.:(

  chanel_006@hotmail.com

  ReplyDelete
 178. Oon niin katkera ku oon perinyt keltaset hampaat! Poikkiksellani joka juo kahvia päivittäin ja polttaa tupakkaa on aivan valkoiset hampaat, toisin kuin minulla enkä edes juo kahvia/polttele! Tosi epistä! Ja tää ois nyt niin paikallaan, kun alotin työt sisustusmyyjänä, kehtas vähä hymyilläkki :)

  iia.haikonen@hotmail.com

  ReplyDelete
 179. Olen valkaissut hampaita ennenkin kotikonstein ja hyvin tuloksin, nyt en ole sitä pitkään aikaan mukamas ehtinyt tehdä/tilata tuotteita niinpä tämä olisi mahtava tilaisuus ennen ulkomaan reissua saada valkoiset hampaat.
  hentzu_@hotmail.com

  ReplyDelete
 180. Olen haaveillut hampaiden valkaisusta jo pitkään mutta opiskelijana en ole sitä raaskinut vielä kokeilla. Lisäksi olen juuri lopettanut tupakanpoltonkin joten valkaisu olisi kiva palkinto siitäkin hyvästä! :)

  heidi.ri@hotmail.com

  ReplyDelete
 181. Haluaisin hampaiden valkaisuun siksi, koska hymyileminen on kivaa! Myös näillä hampailla, mutta siinä olis yksi hymynaihe lisää :)

  susssssku@hotmail.com

  ReplyDelete
 182. Minulla on kellertävät luonnostaan ja hieman epätasainen väri pitkän oikomishoidon takia. Nyt kun hampaat on suorat niin olisi kiva saada valkoiset hampaat niin kehtaisi hymyillä :)

  fanni0710@gmail.com

  ReplyDelete
 183. Opiskelijana olisi mukava saada jotain ylimääräistä piristystä, johon ei itsellään ole varaa tällä hetkellä(tai liekö koskaan:D). Hampaani ovat ihan nätin malliset, mutta en ole väriin tyytyväinen. Minulla on myös pigmenttivirhettä...Onneksi en polta,enkä kahvistakaan pahemmin välitä,joten valkaistut hampaat ainakin pysyisivät valkoisina!:D

  blue_bubble_90@hotmail.com

  ReplyDelete
 184. KÄytin viime syksynä Crestin liuskoja ja olin tulokseen tosi tyytyväinen, mutta nyt on alkanut tuntua että käsittelyn voisi pikkuhiljaa uusia. Olis siis kiva kokeilla jotain uutta menetelmää tällä kertaa:)

  ReplyDelete
 185. Kokeilen vaan onneani. Olkoon se puolellani!

  Mulla värjäänty joskus pentuna omenamehusta (??) hampaat ruskeiksi, eikä ne suuhygienistilläkään kauheesti parantuneet. Nyt ne on vaan rumat ja keltaset, yllättävää. Ja mulla on niin pienet ja rumat hampaat ettei niitä kehtaa ikinä muutenkaan näytellä. Buu

  emiliauotila@luukku.com

  ReplyDelete
 186. Tää rivistö alkaa jo olla parhaan hehkunsa menettänyt. Tosin siitä saa vain itseään syyttää kun ei lapsena oikeen hammastenpesu maistunut :D

  nina_samet@hotmail.com

  ReplyDelete
 187. En ole koskaan päässyt kokeilemaan hampaiden valkaisua suolaisen hinnan vuoksi. Olisi mukava kokeilla ja saada kauniimpi hymy:)

  nna-@hotmail.com

  ReplyDelete
 188. Mulla ei ole luonnostaan niin vaaleat hampaat kuin haluaisin, joten nuo valkasevat hammastahnat ei auta riittävästi. Hymyn suurkuluttajana ois ihana saada kauniin vaaleat hampaat.

  jennianneli(a)gmail.com

  ReplyDelete
 189. Koska rakastan punaviinia ja kahvia liikaa. Simple as that.

  ReplyDelete
 190. Hampaidenvalkaisu siksi, että kehtaisin hymyillä suu auki. Liika limppari on värjännyt nää leegot, olisi ihana nähdä ne kirkkaanvalkoisina :)

  ReplyDelete
 191. Oon lopettanu kahvin juonnin ja röökin polton (no okei juhliessa oon polttanu) nyt n. kuukausi sitten. Aiempien tapojen vaikutus kuitenkin näkyy purukalustossa, ja ois ihana saada kaunis valkoinen hymy, kun olen nuo pahat tavatkin, etenkin polttamisen, lopettanu. Vähän niinkuin palkintoja itselleni =)

  laura_lahin@hotmail.com

  ReplyDelete
 192. yksinkertainen vastaus: mulla on kellertävät hampaat joten haluaisin hampaiden valkaisuun. Enkä ole koskaan päässyt moista kokeilemaan, vähän kallista!

  inksu13@hotmail.com

  ReplyDelete
 193. Olisi ihanaa saada kellastunut hammasrivistöni raikkaan vaaleaksi! Sitten kelpaisi hymyillä päivät pitkät :)
  noora.emilia@yahoo.es

  ReplyDelete
 194. Mulla on iso suu, ja tykkään hymyillä. Valkoisemmilla hampailla se oli Paljon kivempaa.

  rosahenrietta@jippii.fi

  ReplyDelete
 195. Olen käyttänyt aina silloin tällöin IsoSmilen Crestejä lievään valkaisuun, mutta on todella työlästä päivästä toiseen istua liuskat suussa kuolaten puolisen tuntia kerrallaan. Olisi ihanaa jos homma olisi kerralla hoidettu! :) Olen pohtinut valkaisua, mutta juuri opiskelut aloittaneena budjetti ei ole sallinut kokeilua. Tämä olisi oiva tilaisuus taata koko kevääksi syy hymyillä raskaan raatamisen keskellä!

  minna.loukkaanhuhta@luukku.com

  ReplyDelete
 196. olen haaveillut hampaidenvalkaisusta niin kauan kuin jaksan muistaa, mutta köyhänä opiskelijana siihen ei toistaiseksi ole ollut varaa. ja tässä olisi aivan mahtava tilaisuus toteuttaa yksi unelmani! :)

  jenni.terhimaria@gmail.com

  ReplyDelete
 197. Mulla ei ole kaikista suorimmat "pepsodent" hampaat :S Mulle on kehittynyt ongelma siitä, että hampaiden pitää olla vaaleat. Tämä epätäydelinen hammasrivistö saisi vähän pelastusta, jos saisin hampaidenvalkaisun ja antaisi pientä epäsymmetriaa hieman anteeksi :D

  saaganen@hotmail.com

  ReplyDelete
 198. Mä olen jo tosi kauan unelmoinu hampaitten valkaisusta! Tunnen itteni välillä epävarmaks kun hymyilen näillä hampailla. Tää tulis enemmän ku tarpeeseen :) ollu mun unelma jo kauan!

  anniaa_@hotmail.com / anni

  ReplyDelete