Wednesday, January 18, 2012

Bubbleroomin ALE

Tein eilen Bubbleroomin aleista muutamat kollaasit vaatteista, joihin ihastuin, ja yhden näistä meninkin jo tilaamaan itselleni.


14 comments:

 1. Ihania saappaita!
  Ja onkohan toi voimassaolopäivä 2012?:-)

  ReplyDelete
 2. oi saakeli toi kerry toppi ja noi takit ! :) ihania

  ReplyDelete
 3. Harmi kun varmaan puolet sun postauksista on jotain nellykollaaseja tai muit mainosjuttuja, niinkun tääki. Tylsää!

  ReplyDelete
 4. Kivoja vaatteita ja hyvää nimipäivää Laura :)

  ReplyDelete
 5. Mä voisin kotiuttaa kaikki noi vaatteet itelleni, mut ykskään ei varmaan sopis mun omaan vaatetyyliin. Prkl.. Tai ylipäätään mun päälle ;D
  Rakastan sun blogia ja oon lukenu tätä pidemmän päälle, taisin löytää tän alunperin Bloglovinista ku etin mielenkiintosia blogeja :o

  Jos viittisit mun johonki omaan blogipostaukseen heittää pienen arvioinnin mun alussa olevasta blogista, ni olis mahti :) !

  newuski.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Yleempään anonyymiin viitaten, että aika monissa blogeissa on näitä mainosjuttuja ja näistä sentään huomaa, että Laura on ettinyt sellasia omantyylisiä juttuja, eikä vaan ottanut viittä ensimmäistä, kuten joidenkin olen huomannut tekevän :D "puolet sun postauksista" Voi herran jestas mitä touhua oikeasti..


  http://the-nomi.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Älä laita mua shoppailemaan noita ihanuuksia..

  ReplyDelete
 8. Kyllähän se vähän harmittaa, kun niin moni postaus osoittautuukin mainosjutuiksi. Ymmärtäähän sen, mutta onneksi välissä on myös oikeita kunnon juttuja. Jatka vaan samaan tapaan.

  ReplyDelete
 9. "Harmi kun varmaan puolet sun postauksista on jotain nellykollaaseja tai muit mainosjuttuja, niinkun tääki. Tylsää!"

  Oon tehny sellasen havainnon että täs laaruskan blogin päivityksissä on suhkot vähän kaikenlaista "mainosroskaa" verraten muihin tunnettuihin blogeihin,..tarkoitan, ei ole kertaakaan tullut sellanen tympästyny olo että taasko täytyy mainostaa (rahan takiakos se vaan tätä tekee)

  ReplyDelete
 10. Kyllä mun luku inspis on kuollut tähän blogiin kun joka toinen postaus on joku paska mainostus nellylle tai muulle sivulle...

  mut siitähän sulle maxetaa!

  ReplyDelete
 11. onko toi keskimmäinen tabo jacket kenties loppu bubbleroomilta kun en löytänyt sitä tuolta mistään :o

  ReplyDelete
 12. Uuu ensimmäinen parkatakki ja pitsipaituli kolahtavat :] En ookkaan koskaan tilannut Bubbleroomista...Ei noi valikoimat oikein silleen muuten vakuuta :/

  Aa hei muuten kivaa Lauran päivää!

  ReplyDelete
 13. Mie veikkaan, että tilasit ton EBU-8 mekon ;)

  ReplyDelete
 14. ihana harmaat francesco bootsit vai mitkä lie ovatkaan :p mutta toi kommetti mitä sulle oltii heitetty nii tosi lapsellista:D tosi makee toi tatska:))

  ReplyDelete