Friday, January 6, 2012

New tattoo


283 comments:

 1. Aivan helvetin hieno!

  ReplyDelete
 2. hui ompas iso! en ite ottais kyllä tollasta, mut sulle se käy hyvin, koska sulla on jo muitakin tatuointeja:)

  ReplyDelete
 3. sä tuut katuu tota viel joskus, hetken mieliotteesta otettu jossai ulkomailla :D mieti vähän.

  ReplyDelete
 4. ^^
  Nää mun kaikki tatskathan on otettu ulkomailla ja hetken mielijohteessa :)

  ReplyDelete
 5. Ihana ,Ihana! Niin sun tyylinen! Onks ne sulkia? t.mi_mu

  ReplyDelete
 6. Näyttääpä hienolta! Kaikki tatuointisi ovat tosi upeita, eli ulkomailla ja hetken mielijohteesta näyttää olevan the way to go. :)

  ReplyDelete
 7. Näyttää kyl kivalta ^__^
  Hyvää "tapsan päivää" sinne ;D !

  ReplyDelete
 8. .Nekku.

  Kiitos :)
  Itse asiassa tää on yksi ainoista tatskoista, joita oon miettinyt ja suunnitellut joitakin kuukausia. Täällä vaan sattui olemaan sille tekijä otolliseen aikaan :)

  ReplyDelete
 9. Itse olen henk.koht. sitä mieltä, että koska olet pienikokoinen nainen, ei noin suuri tatuointi oikein pue. Se vie huomion sinusta itsestäsi. :)

  ReplyDelete
 10. OMG NAINEN O_O Pilasit sit kätes

  ReplyDelete
 11. VAU!! oon niin kateellinen sun tatskoille, kaikki upeita ja sopii sulle ihan sairaan hyvin!

  ReplyDelete
 12. Wau! Parempaa kuvaa viel tatuoinnista joohan!? -pauliina

  ReplyDelete
 13. Laura upeeta! Sopii sulle helvetin hyvin :)
  Ja mun mielipide katumiseen, on niiin paljon muitakin,asioita joita voi katua ja on isompiikin asioita kun joku tatska jota katua :p

  ReplyDelete
 14. Onpa upea! Jatkuuko tuo tatuointi, että kyynärpään kohdilla olisi esimerkiksi joku lintu? Tai sitten intiaanipäähine?:D

  ReplyDelete
 15. Aivan vitun mahtava! hyvä laura!!

  ReplyDelete
 16. Oi kun on hiano! :D Me like. Sopii sulle. =)

  ReplyDelete
 17. parempia kuvia! loooooks so coool!

  ReplyDelete
 18. i ha na !! mä niiiin rakastan sun tatskoja :>

  ReplyDelete
 19. Justii sun näkönen, HYVÄ!! :)

  -E

  ReplyDelete
 20. taa on niin sua ;D hah! upeee laita parempaa kuvaa ;)

  ReplyDelete
 21. Ihan uskomattoman siisti! sopii tosi hyvin sulle! :)

  http://twoandahalfreasons.blogspot.com/

  ReplyDelete
 22. et varmaan kaipaa näin äidillistä kommenttia, mut miten uskallat ottaa leimaa ulkomailla/tropiikissa? etkö pelkää, et ne tulehtuu? mä oon täällä koto-Suomessakin aina ihan kuumotuksissa.
  - Ida

  ReplyDelete
 23. Eikö sun tarvi sitten varoa tuolla aurinkoa ja merivettä, eikö se harmita yhtään? :(
  Mutta HIENO se on =)

  ReplyDelete
 24. Wautsi toi on upee ja kauniisti tehty:) Itse en uskaltais ottaa noin isoa tatuointia, mutta sullapa näyttää kertyneen noita kyllä kivasti! Sussa on asennetta!

  http://mysecrets-linda.blogspot.com/

  ReplyDelete
 25. oijoijoi! laitas lisää kuvia, ois kiva just nähä miten toi asettuu sun käteen..itellekin tulossa tässä parin kk päästä hihan aloitus ja ite oon suunnitellu sitä vuoden ja satuin löytään itekki just hyvän tekijän (joka on tehny täs jo 3 pientä taskaa lisää mulle näin alkuun)ja en kyl millään malta oottaa et saan hihan valmiiksi! mulle on tulossa sugar skullia ja karppia käsi täyteen :D

  ReplyDelete
 26. Hei sori ei mitenkään pahalla mutta tuo on ruma! Ja tuut oikeasti katumaan vielä noista sun tatuoinneista. :s ois kannattanu vähä miettiä ennenku ottaa noin isoja tatuointeja. ja oon samaa mieltä ton yhen anonyymin kans et oot niin pieni kokoinen et nui isot tatuoinnit ei sovi sulle. tää on muuten ensimmäine kerta ku kirjotan sulle ¨negatiivisen¨ kommentin. soriii... en vaa menis pilamaan noin kaunista ihoa ja naista tollaisilla tatuoinneilla! Piähä hauskaa siellä! ;)

  ReplyDelete
 27. Näytät tosi tyhmältä noitten kans sit ku oot mummo. :D Ei hitsi, ei hyvä.. ei ollenkaan. :(

  ReplyDelete
 28. IHANA tatska, sopii ihan törkeen hyvin sulle !

  ReplyDelete
 29. Kui siiti !! paljon toi makso ottaa siel :) ?

  ReplyDelete
 30. Olet kyllä niin uskomattoman ihana ja kaunis ihminen. Ja noi sun tatskas; ne on upeita!

  ReplyDelete
 31. Näyttää aivan kamalta. Joku pienempi kokoinen sulka-asia olis ollut tyylikkäämpi, noi reunatkin näyttävät kamalan tummilta ja paksuilta eikä sovi sulkateemaan yhtään... Jotenkin toi "kädenympäri" menevä homma (onko käden ympäri? Ainakin puoliksi taitaa olla) saa ton koko tatuoinnin näyttämään joltain kämäiseltä tribaalihässäkältä kädessä. Melko mauton, ei pahalla muttei hyvälläkään.

  ReplyDelete
 32. Mikäs nillitys täällä on taas menossa monilla?? :O Eipä tuo mielestäni kauheasti suurempi ole kuin muutkaan tatskasi :) Mutta aivan upea!!

  ReplyDelete
 33. Upea! Lisää kuvia! ;)

  Kävin itsekin ottamassa uuden tatuoinnin just viime tiistaina. :)

  ReplyDelete
 34. Woooww, toi on magee ! Mun mielest ainaki sopii sun vanhojen kuvien joukkoo :) Mitä se muita liikuttaa jos otat uusii leimoi ittees ? Ei tarvi varmaa lukee koko blogii jos niin häiritsee. Herranjumala ihmiset se on Lauran nahka ei teidä ! :D

  ReplyDelete
 35. "Näytät tosi tyhmältä noitten kans sit ku oot mummo."

  Mummona sitä on muutenkin nauhtunu, ruma ja kurttunen, että ei sitä näkyä paljon elämästä ja onnellisesta nuoruudesta kertovat tatuoinnit pilaa! ;)

  ReplyDelete
 36. kysymys herää anonyymit, onko isot tatskat vain jättikokoisille miehille :--D? näyttää mageelta !

  ReplyDelete
 37. Mua aina jaksaa huvittaa nää "tuut katumaan vielä" -kommentit. Niinku mitä helvettiä. Vaikka tulisitkin katumaan, niin ei kai se muiden päänsärky ole. :D Elämää pitää elää just tasan niin, ettei ihan hirveesti liikoja mieti, siihen ei nimittäin ihan oikeesti oo aikaa.

  Sitäpaitsi tuo on ihan vitun hieno.

  ReplyDelete
 38. Mä mietin kans että mikä toi on? :D Mut hieno joka tapauksessa!

  Ja oikeesti,i helvetti sentään, oottepahan itse musteettomia mummoina jos se on kerta "parempi" niin, mut antakaa toisten tatuoida itseään :D Musteen ihoon hakkaaminen ei tosiaan oo ihan tän vuosisadan keksintö, sen sijaan teidän ajatusmaailmaa rajoittava kauneusihannekäsitys on!

  ReplyDelete
 39. Sitäpaitsi kuka oikeesti miettii, miltä näyttää sitku on MUMMO. :D Sitä mummouttako me tässä odotellaan. :DD Sittenhän me joo näytetään tosi hyviltä muutenkin, tatskat pilaa sen ihanan, ryppyisen ja roikkuvan ihon. Oh noes.

  ReplyDelete
 40. "Näytät tosi tyhmältä noitten kans sit ku oot mummo. :D Ei hitsi, ei hyvä.. ei ollenkaan. :("

  Kuvat ei ole sun ihossa, joten onko sillä mitään väliä mitä toinen omalle kropalleen tekee. Vanhuksena muutenkin voi olla tarkeämpiä asioita mietittävä, kun se miltä nuorena hommatut kuvat näyttävät. Ainakin on tullut elettyä nuorena siinä hetkessä juuri niin kun on halunnut. Muutenkin, miksi jo nyt pitäisi miettiä sitä miltä vanhana tulee näyttämään ym. ja kaduttaako. Ja mitä sitten jos jotain kuvaa tulee katumaan? Asian kanssa voi ehkä elää.

  ReplyDelete
 41. tosi kiva toi :) niiku kaikki muutki sun tatskat, sopii sulle :)

  ReplyDelete
 42. Ei näytä aidolta :D missä punoitus? Sehän on avoin haava joka ei hetkessä parane...

  ReplyDelete
 43. törkeän hieno ja sopii just täydellisesti sulle!

  ReplyDelete
 44. WAU! otathan vielä paremman kuvan tosta et näkyy selkeesti? :3 ihan sairaan upee mä diggaan kyl suuresti! miks ihmiset valittaa, kerran me vaa eletää ja jos haluaa tatskan ni sitten ottaa..

  ReplyDelete
 45. Saisko parempaa kuvaa vielä :)

  ReplyDelete
 46. Oooo kui magee! Sun kaikki tatskat on ihania ja ne sopii sulle (:

  ReplyDelete
 47. Mitä se on teiltä pois, jos Laura ottaa tatuoinnin, josta hän itse pitää? Ei hän sitä varmaan teitä varten ottanu. Nyt turvat tukkoon tissiposket siellä näytön toisella puolella ja koittakaa kestää. Keskittykää pitämään huolta siitä omasta ihostanne ja siitä millasia leimoja siihen pääsee/ei pääse. Aivan mahtava tatska taas kerran.

  ReplyDelete
 48. Laura, tässä sulle äidilliset neuvot:
  Tee elämässäsi niinkuin haluat ja jos teet jotakin näinkin räväkkää, niin laita kuvia siitä AINA nettiin, jotta kaikkia varmasti ärsyttää!

  GO GIIIRL! ;)

  ReplyDelete
 49. Tää on varmaan kysymys, mihin ei koskaan löydy pätevää vastausta, mutta: Miten hyvän tähden erinäiset ihmiset luulevat _varmasti_ tietävänsä, että Laura vielä tulee katumaan tatskojaan. Yeah right :---)

  Sitten myös meikä tietää kahden vuoden takuuvarmasti, että nää ennustajat katuu itseriittoisuuttaan ja kaikkitietäväistä pätemistään vielä joku päivä. Tai sitten ei -__-

  ReplyDelete
 50. Voi hyvää päivää noita joitakin anonyymejä. :D

  Tuo tatuointi näyttää tosi hyvälle! Toivottavasti laitat pian vielä vähän selvempää kuvaa! :) Ihailen sua kun uskallat tehdä tommosia spontaaneja asioita ja ainakin myös vaikutat sille että elät hetkessä. :)

  ReplyDelete
 51. Hetken mielijohde tai ei niin ainakin hyvä mielijohde! ;---) Komea kuva.

  ReplyDelete
 52. Oot tosi kaunis ja sulle sopii tatuoinnit! Mun mielestä toi sun uusin on just kiva. Harmittaa että ihmiset ei tajua vaan että ehkä se saattaapi olla joku merkityksellinen? merkityksellinen tai ei, ihan sika siisti. eihä sitä voi tietää. Sitä paitsi eikö se vähän oo niiku rasismia ;) sama ku sanois jollekki jolla on lävistyksii että "miks meet pilaa naamas?"

  Olet kaunis! :)

  ReplyDelete
 53. "Tuut näyttämään tosi tyhmältä noitten kaa sit ku oot mummo :/((:(:(:(:((((=("

  Niin 79 vuotiaanahan olis muutenkin niin esteettinen näky.
  Eikö oo turhaa jättää jotakin tekemättä vain sen takia, että 60 vuoden päästä saattaa näyttää vähän tyhmältä ?
  Hohhoijaa..............................

  Upea tatska.

  ReplyDelete
 54. Anonyymi (13.40): "Itse olen henk.koht. sitä mieltä..."

  Hahah, et voisi itseäsi enempää korostaa? :---D Minä itse henkilökohtaisesti omasta näkökulmastani katsonnuna täten olen sitä mieltä että...


  Ei kukaan voi sanoa, että Laura tulee varmasti katumaan. Yhtä suurella todennäköisyydellä Laura voi katua muitakin tatskoja? Mielestäni tuo on upea, hienoa Laura :)

  ReplyDelete
 55. Aivan mahtava tatuointi! :-) upee on!!! Todellakin. Ei oo sanoi kui upee nainen oot ! Pidähän helvetin kiva loma siellä. :)

  ReplyDelete
 56. aivan todella makee!! + kaikki sun muut tatskat. ykskää ei oo ruma, ja kaikki on niii sua! :)

  ihmiset täällä puhuu katumisesta noista tatskoista.. ehkä laura on miettiny asian ennenku menee ottamaan noita.

  ReplyDelete
 57. OHOOO, enemmän kuvia!

  ReplyDelete
 58. Aivan sairaan mahtava kuva, milläs se on maalattu ;-)

  ReplyDelete
 59. Mahtavan näköinen! Maksoiko muuten miten paljon?

  Ja anonyymit jotka vinkui siitä että Laura pienenä ihmisenä pilaa oman ulkonäkönsä tatuoinneilla, niin saanko kysyä mitä tekemistä sillä ruumiinrakenteella asian kanssa on? Varsinkin kun Laura on tyyliltää ihminen jolle ne tatuoinnit sopii ihan älyttömän hyvin.

  ReplyDelete
 60. Toi idea olisi toiminut ehkä vähän paremmin kevyemmillä varjostuksilla, kaukaa katsottuna näyttää ehkä joltain muulta kuin sulilta.. Mutta anyways rohkea ja hyvin lauramainen tatska!

  ReplyDelete
 61. no onneks teijän anonyymien ei tartte pilata elämäänne jos ette halua, vittu LOL! eikse kaduta enemmän sitte VANHANA jos ei oo ees eläny elämäänsä. että miettikää ite vähän ennenku tänne tuutte aukoo.

  t.tilhi

  ReplyDelete
 62. vähänkö hieno;)

  ReplyDelete
 63. mahtava tatska :) peittääkö toi sen sun riikinkukon?

  ReplyDelete
 64. Oi voi Laura.. Tulee vain mieleen kysymys; miksi? No, jos itse kerran tykkäät niin ei kai siinä sitten mitään. - Ella

  ReplyDelete
 65. mite sää uskallat jossai ulkomailla vaa hetken mielijohteesta ottaa :D:D ite varmaa katuisin heti seuraavana päivänä :D

  ReplyDelete
 66. Iha sairaan upee !!!! toi käy sulle tosi hyvi ja on muutenki tosi hieno !! :)

  ReplyDelete
 67. Olisit NIIN kaunis ilman tatuointeja!

  Tai olet nytkin, mutta ne tekevät ihmisestä vähän "sottaisen/halvan/epäsiistin" näköisen.

  But whatever floats your boat...

  ReplyDelete
 68. Toi on tosi hieno !:)

  ReplyDelete
 69. meniks se sun riikinkukko piiloon ton tatskan alle, vai onko toi koko ranteen ympäri ''menevä'' :D

  ReplyDelete
 70. tosta tatskasta tulee vähä jotenki mielee joku UFC painija :D:D hyvällä tavalla siis!

  ReplyDelete
 71. Herranjumala miten ihana, oon aina kelannu et sulat näyttää aina hienoilt mut tollee en oo ees koskaa kuvitellu wau

  ReplyDelete
 72. Mitä nää ihmiset tääl itkee? :D sun kroppa ja sun iho :D pääasiahan on se et sä tykkäät sun tatutoinnistas :D ite en kans ottais, mut johtuu varmaa siit etten uskaltais :D mut sun tylii toi sopii :) you go girl!

  ReplyDelete
 73. Hei Lauraan kuuluu tatuoinnit! Sen takii se on niin kiinnostavan nakönen ja oloinenki. Mitä te valitatte et se tulee katuu noita? Joku joka ottaa ehkä yhen tai kahen pienen sinne tänne ehkä katuu, mut Laura on jo ihan eri tasolla täs jutus. Se muistuttaa jo taideteosta :) Must toi on ihan mielettömän upea ja erityisesti upeasti tehty tatuointi ::) Eiks sul käyny mieles mitkää värit tätä suunnitellessa?

  ReplyDelete
 74. Kaikki anot jotka valittaa tosta on vaan kunno pussyfaceja! Toi on upee, oon kade sulle ku uskallat ottaa ja sulle käy,ite oon vaan nössö girly girl, lame -.-

  ReplyDelete
 75. uuubersiisti! (:

  ReplyDelete
 76. Vau, lisää kuvia siitä :P

  ReplyDelete
 77. vautsi laura, ihanku tuo ois sulla ollu aina, sopii niin hyvin :) terkkuja suomesta ja nauti vielä sielä, täällä on kamalan kylmää ja pimeetä :'D

  ReplyDelete
 78. vähän siisti :D

  ReplyDelete
 79. aaaargh pistää vituttamaa osa näistä kommenteista! Omapa on kätes ja tatuointis ja saat tehä ihan mitä haluat ilman näitä "hyiii kun oot ruma, oot mummona näitten kans ruma bläbläblä"

  ReplyDelete
 80. UPEEEE!!!!! HERRAJUMALA :oo rakastan sulkia :))

  ReplyDelete
 81. I think that is fucking awesome !!!

  ReplyDelete
 82. omg it's awful!...ly beautiful ! hitto ei ois itellä pokkaa. mut toivottavasti paranee äkkii ni nähdään isompii kuvii. supermahtava! hyvää reissunjatkoo!

  ReplyDelete
 83. En voi ymmärtää miten joku voi tulla sanomaan että "Ja tuut oikeasti katumaan vielä noista sun tatuoinneista.". Ihan ku se ois kiviin kirjotettu että todellakin tulet katumaan, koska anonyymi näin sanoi :D Jos miettii tilanteen omalle kohdalleen ja toteaa, että tulisi itse katumaan, ei se tarkota että automaattisesti kyseisen tatuoinnin omistajakin tekee niin. Voi hyvää päivää :D Mielestäni tatuointisi on upea. Olen itsekin ottanut ulkomailla tatuoinnin, kuva, tai oikeastaan teksti oli kyllä ollut mietittynä jo pitkään, muttei se että otanko tatuoinnin missä ja milloin. Sitten vaan otin sen, hetken mielijohteesta, eikä ole kertaakaan kaduttanut. Ei se tee tatuoinnista yhtään "varmempaa", että se on otettu kotisuomessa. Ja kyllä jokaisella on sen verran järkeä päässä, että vaikka sen ulkomailla ottaisikin, osaa katsoa sen paikan laatua vähän tarkemmalla silmällä.

  ReplyDelete
 84. Sopii sulle kuin nenä päähän !! Vaikka noi anot jotai aukoo päätänsä, mutta mun mielestä toi on ihana ja tekee susta vaan kauniimman :)
  maksoks paljo jaa kui kaua kesti tehä ? ::)

  ReplyDelete
 85. Mitä ihmettä nää jotkut tulee tänne sanomaan että se on hetken mielijohde ja että tuut katumaan sitä? :DD etköhän sä itte tiiä pikkusen paremmin ja saa tehä ihan mitä ite tahot :) sopii tosi hyvin sulle!

  ReplyDelete
 86. toi on just tosi hieno! en ymmärrä näitä ihmisiä jotka tulee tänne valittamaan että kadut tuon ottamista vielä, eipähän oo niitten elämä ja valinta:D

  ReplyDelete
 87. Voi hyvä ihme taas näitä "tuut vielä niin katumaan tota"- besserwissereitä :D kuinka jaksatte tulla kirjottaan tollasta.

  ja hei, sitten kun Laura on vanha ja ryppynen, taitaa siihen aikaan olla poikkeavampaa, jos ei ole ottanut elämässään yhtäkään tatuointia. Ja totta kai iho muuttuu ja tauointi sen mukana, se kuuluu elämään. Ja vielä, jos elää vanhaks ja ryppyseks, lienee sitä sillon parempaakin ajateltavaa kuin "hitto tää mun ryppynen tatuointi on ny ruma" tai "hitto ton toisen ryppynen tatuointi on ruma". Jos ei, niin ei tainnu olla kovin kummoinen elämä ;)

  Toki kaikki ei tykkää tatuoinneista, ja se on tietty ihan ok, mutta tollaset kommentit on suoraan sanottuna TYHMIÄ.

  Ny lopetin. Mutta vielä, paljon toi Laura maksoi, jos kerrot? :)

  ReplyDelete
 88. ihan _älyttömän_ hieno. suu auki täällä tuijottelen, lisää kuvia!! oooo

  ReplyDelete
 89. ihan sika hieno toi tatska! sopii sulle ja sun tyyliis tosi hyvin !! :-)

  ReplyDelete
 90. hassuu ku muut tulee kommentoimaa, että mitä tuut katumaan :D tos tatskas on asennetta!

  ReplyDelete
 91. en tajua miten ihmiset tuntee muka niin hyvin sut että voi sanoa että TULET KATUMAAN TUOTA. kaikilla ihmisillä ei vaan oo tapana katua kaikkia tekosiaan. eihän sitä tiedä vaikka kuolisi huomenna, miksi ei siis toteuttaisi (tatuointi)unelmiaan?
  itse oon tehnyt niin paljon tyhmiä asioita elämässäni, että tatuointini ovat viimeisin asia jota alkaisin katumaan.

  ReplyDelete
 92. AHahahahahah mä RAKASTAN näitä "noi näyttää tyhmältä sit ku oot mummo"-kommentteja! :::D
  Mitä sitten? Mä ainakin katselen vanhana mieluummin ryppyistä roikkuvaa ihoani kuvien peitossa kun paljaaltaan. Ja onpahan jotain puhuttavaa vanhainkodissa, että kenen tatuoinnit on nähneet elämää eniten.

  ReplyDelete
 93. En ymmärrä näitä ku tullaan haukkumaan ja kertomaan että tuut katumaan vielä. Ja tuskinpa Laura sitä ottaisi jos olisi pienikää epäilys että tulis katumaan? Ja tottakai mielipiteensä voi ilmaista mutta vois kyllä hieman asiallisemmin kun sanoo vain ''ompa ruma!''. Ja tärkeintähän tässä on että sä ite tykkäät siitä! Toi sopii ihan mahtavasti sulle! :) Kauan sä muuten vielä viiivyt ulkomailla? :)

  ReplyDelete
 94. Tosi kivan näkönen!

  Hah, ite en kyllä jaksa miettiä ollenkaan että mitä jos sitten kaduttaa kun mummo :D Mielummin on tyytyväinen siitä kun on joskus ottanut hienoja tatskoja, joista on saanu nauttia koko elämän kuin mummona miettiä että oiskohan pitäny ottaa..

  -Suvi

  ReplyDelete
 95. toi on upea! sopii sulle niin täydellisesti :)

  ReplyDelete
 96. Turpa kiinni anonyymit.

  Miten jaksatte aina kitistä ja arvostella ja olla niin mahdottoman kaikkitietäviä. Kukaan ei voi sanoa että Lauraa alkaa tatuointi kaduttaan, paitsi hän itse. Jos alkaa.
  Joten älkää te pliis stressatko siitä :OOOSS.

  KIITOS.

  ReplyDelete
 97. mä en vaan voi käsittää miten joku voi kokea olevansa oikeutettu arvostelemaan toisen tatuointia. kyseinen ihminen on valinnut kuvan, jonka kanssa tulee viettämään loppuelämänsä ja on päätöksestään onnellinen. mä en vaan ymmärrä, miten joku voi pitää itseään niin korkeessa arvossa, että luulee tietävänsä mikä on toiselle henkilölle sopiva kuva. etenkään kun se toinen ihminen tunnetaan vain blogin kautta. ja jos tuo ihminen tatuointejaan myöhemmin katuu niin mitä sitten? ei se minuun mitenkään vaikuta.

  ReplyDelete
 98. Kun ihmiset kovasti sanoo, että "sä tuut vielä katumaan tota jnejne" niin haluisin sanoa, että ainakin omasta kokemuksestani tatuoinneista tulee osa kantajaansa. Toki voi olla, että joku kuva ei ajan myötä enään miellytäkkään mutta niiden kanssa oppii elämään (tai nykypäivänä ne voi vaikka poistaa tai niitä voi muuttaa, kuten kukin haluaa). Ei elämää voi elää miettien tuleeko tätä ja tota asiaa katumaan joskus, mikä tuntuu hyvältä TÄLLÄ HETKELLÄ on ennemmin se minkä mukaan minun mielestäni kannattaa elää. Mut joo, kivan näköinen kuva, toivottavasti saadaan nähdä se täällä vielä kokonaisuudessaan :)

  ReplyDelete
 99. Mua kyllä nyt naurattaa osa näistä kanssa-anonyymeistä.

  Miten se ketään muuta ensinnäkään liikuttaa, jos joku itselle täysin tuntematon ihminen ottaa tatuoinnin? Miten te muut anonyymit tiedätte, mitä Laura "tulee oikeesti katumaan" huomenna, eilen tai hamassa tulevaisuudessa?!

  Musta Lauran tatuoinnit on hienoja (vaikkakaan ei mun tyylisiä) ja ne ei mitenkään oo kytköksissä _mun mielestä_ siihen, millainen Laura noin muuten on ruumiinrakenteeltaan, HEI HALOO.

  Anonyymit voi nyt mennä vaikka katsomaan itseään peiliin ja elämään omaa "sivistynyttä" elämäänsä, jota eivät ikinä koskaan milloinkaan tule sitten katumaan. :-----)

  Terkuin,

  anonyymi numero biljoona

  ReplyDelete
 100. Aivan upea tatuointi!
  Ja te, jotka mietitte, miltä Laura tulee näyttämään mummona. Eläisitte tässä hetkessä! Mitä väliä sillä sitten vanhana on, miltä näyttää. Mun mielestä on hiukan väärä elämänasenne, jos nuorena (tai minkä ikäisiä kommentoijia mahdatte ollakaan) miettii vaan, miltä tulee näyttämään mummona...

  ReplyDelete
 101. en ymmärrä miksi ihmiset kertoo tatuoinnin ottajalle että "tuut vielä katumaan ym......" mitä helvettiä se muille kuuluu?

  ReplyDelete
 102. hahhah mua nii naurattaa miten jengi jaksaa kertoa että "sua nii tulee vielä kaduttaa toi tatuointi!!" siis täh? eikö jokainen elä tässä omaa elämäänsä ja tiedä mikä itselle sopii. jotkut elää tässä hetkessä ja nauttii täysillä, toiset miettii sitten sitä tulevaisuutta ja jättää asioita kokematta koska "ehkä joskus kaduttaa".

  jos lauralle sopii elämästä nauttiminen tässä ja nyt ja jos siihen kuuluu isot, hetken mielijohteesta ulkomailla otetut tatuoinnit niin nostan hattua! jos joku haluaa harkita kaiken tarkkaan ja pelätä aina sitä että joskus ehkä kaduttaa niin siitä vaan, turha silti toisen elämäntyyliä arvostella.

  ja ylipäänsä asioiden katuminen on kakspiippunen juttu. miks katua elettyä elämää? tohonkin tatuointiin tulee varmasti liittymään niin paljon muistoja että ei sellaista noin vaan ala katumaan. tatuointi se vaan on ihmiset!

  ReplyDelete
 103. suututtaa noi tommoset "tuut vielä katuu tota oikeesti", joo kertokaa vaan ihmeessä mullekki mitä mulle tapahtuu 10 v päästä kerran ku näätte tulevaisuuteen;) keep it on laura tatskas on upeita ja sun näkösiä! -janni

  ReplyDelete
 104. Otappas nyt parempi kuva niin näkyilee kunnolla. Ja mitäköhän sekin kenenkään persettä raapii otatko sä suomessa vai ulkomailla tatuointis? Ja mietitkö sitä vuoden vai päivän? Ite päätin edellisenä päivänä minkälaisen tatuoinnin otan, ja tyytyväinen oon molempiin. Huhhuh

  -MJ

  ReplyDelete
 105. Vautsi! Ompas kiva! Just jotenki sua mun mielestä:))) Muutenkin blogis on huippu!

  Muuten, mistä te muut kun laura tiiätte, että se ei ois miettiny tätä? Kuten jo sano, ni tätäki oli miettiny..

  ReplyDelete
 106. "Näytät tosi tyhmältä noitten kans sit ku oot mummo. :D Ei hitsi, ei hyvä.. ei ollenkaan. :("

  Niin, SINUN mielestäsi.. Itse varmaan meinaat vanhuksena vielä esitellä kiinteitä käsivarsisasi vai? :D

  ReplyDelete
 107. "Hei sori ei mitenkään pahalla mutta tuo on ruma! Ja tuut oikeasti katumaan vielä noista sun tatuoinneista. :s"

  Mistäköhän ihmeestä SÄ sen tiedät mitä Laura tulee katumaan ja ei?

  ReplyDelete
 108. Wow makee! Ja sopii mun mielestä tosi hyvin vaikka muut jotain muuta väittäiskin! Laita myöhemmin vielä koko tatskasta kuvaa? :)

  ReplyDelete
 109. niin siisti! heti kuvia lisää:)!

  ReplyDelete
 110. omg toi on ihan tajuttoman UPEE ! oon kateellinen hehe, ite en uskaltais oman ihon takii ottaa, ja sit oon varma et mun tuuril se menis jotenki pilalle :d mut oikeest kaikki sun tatuoinnit on aivan ihanii ja ne just sopii sulle ihan tajuttoman hyvin :) ja mitähän se pituus merkkaa kannattaaks ottaa tatuointii vai ei.. kaikki saa kyl hakkaa vaikka koko ihonsa täyteen tatuointei jos haluaa :D

  ReplyDelete
 111. Love It! ♥

  i think you are gorgeus, always read you.

  Saludos desde Venezuela.
  Kisses!

  http://marielgzlz.wordpress.com/

  ReplyDelete
 112. Ootan kyllä kans isompaa kuvaa tosta, jännä nähä miten tuo sopii kaikkien vaatteiden kanssa!

  ReplyDelete
 113. laurast tulee rokki-mummo ;)

  ReplyDelete
 114. sopii sulle..muuten en tykkäis :D

  ReplyDelete
 115. Eikä näytä tyhmlätä vanhana, kun just siisti, elämää elänyt mummeli!

  ReplyDelete
 116. Vitsit taas ottaa pannuun jotkut ihmiset, jotka tulee haukkumaan tatuointias rumaksi. Ehkä ne ei osais elää tollasen leiman kanssa, mutta mun mielestä toi näyttää helvatun hyvältä kun sä kannat sitä "ylpeydellä". Se on sun iho ja tärkeintä että sulla on hyvä olla siinä.

  Oon itekkin pohtinu vaihtoehtoa ottaa tatuoinnin ulkomailla. Miten oot valinnut tekijän/paikan vai ootko käyttäny vaan maalaisjärkeä? Olisko mitään hyviä neuvoja, kun oot noin hyvin onnistunut kalastamaan itelles noin taidokkaat tekijät?

  ReplyDelete
 117. Laura sussa on asennetta enemmän ku pienessä kylässä!!

  ReplyDelete
 118. ja mistäs te tiedätte onko Laura suunnitellut tätä tatuointia 6kk vai 6minuuttia? Tuskin on jälkeinen.
  Joten, pitäytykää faktoissa ja lopettakaa luulo-haukkumiset.

  ReplyDelete
 119. Löysin blogisi äskettäin ja olen kahlannut postauksia läpi. Jään jatkossakin seuraamaan ja sulla on överi makeet hiukset!

  ReplyDelete
 120. tatuoinneissa ei sinänsä ole mitään vikaa - mielipidekysymys, tykkääkö vai ei ja onko pokkaa ottaa ulkomailla kun tiedä mitä tauteja neuloista voi saada. aina pitää uskaltaa olla oma itsensä, mielestäni tatuointien pointti on juuri muistuttaa sellaisen ottajaa siitä ajasta/hetkestä kun se on otettu. vähän kuin päiväkirja iholla, mihin kuuluu myös muuttuneet mielenkiinnon kohteet ja tyylit. "kadut tota mummona, ei sovi vanhuksille"-kommentit on typeriä: kuka nyt kakskymppisenä haluis jonkun söpön kiikkutuoli-tatuoinnin mitä sitten voi vanhainkodissa ylpeenä esitellä?

  sen sijaan se mikä vähän harmittaa on, että noin persoonallisen oloinen mimmi leimaa itsensä täyteen tämän vuosituhannen kliseisimpiä tatuointiaiheita: timantti, pääkallo, se perkeleen lintu joka vilkkuu joka käsivarressa - ja nyt vielä höyheniä. enää rusetit puuttuu !

  ReplyDelete
 121. Näyttää ihan hyvin tehdyltä, mut toivon ettei toi ole pelkkä kasa sulkia, koska eihän tuossa ole mitään järkeä, eikä se kovin kaunista ole :D

  ReplyDelete
 122. mitä vit, oot pieni joten isot tatuoinnit ei sovi sulle?!?! WTF :---D samassa suhteessahan ne kuvat tulee oli iso tai pieni?!

  ReplyDelete
 123. en oikeesti ymmärrä mite voit ottaa nui nopeesti tatskoja, mutta en hauku vaan kadehdin sua! oot vieny monet mun ideat, joita oon miettiny ihan sairaan kauvan! kaikki on siistejä ja kivoja ja sopii sulle! vähä seurannu sun blogii ja oot aivan helvetin spontaani kuten minäkin! jatka vaain eteenpäi oot siisti =)

  ReplyDelete
 124. Hhahaa hienosti joiltakin kommentoitu nuo "tulet vielä katumaan blaabatiblaa", mitä helvetin väliä sillä nyt on kun se kuva on jo ihossa! Antakaa ihmisen olla iloinen omista päätöksistään jos joskus katuu niin sitten katuu. Ei se ole muiden huoli se.
  Hieno kuva sitä paitsi.

  ReplyDelete
 125. Anteeks ihmiset mut saanko sanoo suoraa? Mun mielestä teillä ei ole juurikaan varaa arvostella bloggaajan tatuointia koska se on ainoastaan mielipidekysymys haluaako tatuoinnin vai ei, tai että onko se sitten minkä kokoinen tai mikä vain. Naurettavaa lähteä edes kiistelemään onko hieno vai ei (toki on hieno! :D) ni et mitä mieltä ootte. Pitäiskö Lauran varmuuden vuoks kysyy kaikilt lukijoilta et "saanko ottaa tän tatuoinnin?" no ei helvetis :D Kai te tajuutte et se on vain ihmisestä kyse onko tatuointi kenen mielestä hieno vai ei. Kaikkia kun ei saa siihen yhteen muottiin. P.S. ootte muutenki perseest te negatiiviset kommentoijat, eriasia jos on oikeesta asiasta :D

  -A.E.

  ReplyDelete
 126. nyt oon vähän sanaton

  ReplyDelete
 127. Hei te ihmiset, jotka kommentoitte bloggarin tatuointien ulkonäköä/kokoa negatiivisessa mielessä. Huomaa kyllä, ettei teillä yhdelläkään ole ainoatakaan leimaa. Jos olisi, tajuaisitte, ettei tatuoinnin omaavaa henkilöä kiinnosta muiden ihmisten mielipiteet. Leimat otetaan itseä varten, ei todellakaan niitä, joilla ei ole muuta sanottavaa kuin pelkkää blaablaasitätätätotapaskaa. Sori tää avautuminen, mutta menee hermot itteensä täynnäoleviin ihmisiin, jotka kuvittee omaavansa oikeuden muiden arvostelemiseen, koska ne on ite "niin paljon parempia ihmisiä" tai yksinkertasesti ei vaan ymmärrä tatuointitaiteen päälle yhtään :D Heh.

  ReplyDelete
 128. vaikee mun mielestä tästä kuvasta sanoo et sopiiks toi sulle vai ei, mut ei kai siinä jos sä tykkäät ja näyttäähän toi mageelta :b
  mut hei kuka oikeasti miettii että "voi en voi ottaa tatuointia kun se ei sovi sitte ku oon mummo!" -.- siis ÄLYHOI. kun mä olen mummo niin ei kukaan mua muutenkaan kattele niin mitä sitte. fuck it :---D

  -amanda

  ReplyDelete
 129. ois kyllä kiva että sais koko kuvaa sun vartalosta että toi tatskaki näkyis kivasti koska tosta ei saa kauheen hyvin selvää.. :// mut miltä se näyttää nii se näyttää tosi ihanalta♥

  ReplyDelete
 130. Niin siisti! Ootan miltä näyttää muitten tatskojen seurana.:)

  Ja mun on pakko sanoa, että mulle tulee niin surullinen olo sun puolesta noista haukku-kommenteista. Ei oo todellista mitä ihmiset sulle sun omassa blogissa sanoo..:S

  ReplyDelete
 131. nyt tarvii kyllä sanoa että jos tää on ainut sun suunniteltu tatuointi niin lopeta suunnittelu ja ota ne hetken mielijohteesta niinkuin ennenkin :D

  ReplyDelete
 132. Ette voi sanoa että "tulet katumaan tota!!!!!", luulenpa että Laura itse tietää paremmin katuuko vai eikö, mutta eihän sitä kukaan tiedä vielä kaduttaako joku joskus! :D

  Ja musta on kivempi elämäntapa sellainen, että toteuttaa asioita joita haluaa ja elää täysillä. Mielummin kuin että unelmoisi koko elämänsä tatuoinnista muttei viitsi ottaa, siksi että se näyttäisi mummona tyhmältä :D Mun mielestä mummot ei nyt muutenkaan näytä miltään silmäänpistävän hyviltä, joten ei mua ainakaan todellakaan haittaisi vaikka olisi ryppysessä ihossa ryppysiä tatuointeja! :D Olipa romaani, mut oli pakko avautua :D

  ReplyDelete
 133. Vaudeeee!! Siipi, mitä tatska symbolisoi sinulle?

  ReplyDelete
 134. aivan upee! tulee mieleen vähän Black Swan leffa :)

  ReplyDelete
 135. Siis todella magee. Naiset ei yleensä uskalla laittaa noin isoa. Hienoa, että sinä teet just nii ku haluat.

  ReplyDelete
 136. Hei halooo kaikki jotka kommentoitte. Hetken mielijohteesta, tulet vielä katumaan ym.... Mitä vittua sehän on vain yks tatska. Tänne on tultu elämään ja Laura elää just omalla tyylillään.

  ReplyDelete
 137. Enkelille enkelin siipi :)

  ReplyDelete
 138. Aw I wish it would show better! :C

  ReplyDelete
 139. Ite oon vanhusten sairaalas työharjottelus ja tänää just mietittii ku kaikki sanoo et naisilla ne tatuoinnit näyttää nii kamalalta sit mummona, mitä väliä jos ne sit vanhana näyttää kauheilt? Onhan noil miehilki niitä eikä nekään mitää kovin kauniita oo :D eikä sitä enää paljoo vanhana hypitä bikineissä tai muissa niin paljastavissa vaatteissa! Puhdas mielipide kommentti vain. Ja parempaa kuvaa kaipaan tostakin :)

  ReplyDelete
 140. wau ompas hieno ja just sun tyylinen!

  ReplyDelete
 141. tosi siisti!! ihailen sun rohkeutta ja luovuutta :-) pisti kyl silmään, kun näin yhen vaatekaupan myyjällä miltei samanlaisen kuvan kuin tuo sinun dulce muerte..

  ReplyDelete
 142. Oho, on kyllä ihan sunnäkönen tatuointi:) Itelle ei sopis noin iso mut sulla näyttää upeelta:D
  On kyl upee toi sun taito elää hetkessä ja tehä jotain noin extempore

  ReplyDelete
 143. Tatuoinnithan on muistoja jostain.. Huomioittehan kaikki "negatiivisen" kommentin laittaneet myös sen että nykyään hyvin monella on tatuointi tai enemmänkin jotka myös pysyvät vanhalla iällä. Tämän päivän vanhuksilla niitä ei hirveästi näy, koska niitä ennen pidettiin merimiesten ja vankilakundien juttuna. Jokainen voi leimata omaan kehoon juuri sitä mistä itse tykkää.

  ReplyDelete
 144. meinasin laittaa että älä välitä noista tyhmistä valittavista anoista, mut oot tottunu siihen näin tunnettuna bloggaajana, vastaat aina tosi kohteliaasti, toi on tosi kiva !

  ReplyDelete
 145. Toi on iha sika siisti ! aika kiva paikka noin isolle mut joillekki se sopii, ainaki sulle.
  mäki oon miettiny jotain ton kaltasta tautointia mut en ehk noin isoo, ja toi on kyl iha helevatun hieno! <3

  ReplyDelete
 146. Oon samaa mieltä, hieno tatska ja sopii sulle. Mut alkaa toiki kuulostaa aika hauskalta, ku viimeset 100 kommentoijaa on sanonu: "mitäs se teille kuuluu mitä Laura tekee ihollaan" ja "Miksi joku miettii miltä näyttää mummona?" LOL.

  ReplyDelete
 147. En oikeasti ymmärrä ihmisiä, joita kiinnostaa niin paljon muiden tatuoinnit että kokee tarpeelliseks tulla haukkumaan ja saarnaamaan niistä. Huolehtikaa tekin vaan omasta ihostanne.

  Mut hyvältä näyttää mun simmuun, parempaa esittelyä odotellessa ;)

  ReplyDelete
 148. Toi on hino,sun näkönen. en ymmärrä että mitä vittua se muille kuuluu millanen se on. :D luulis ettei näiden anonyymien juustonsyöntiä haitta!

  ReplyDelete
 149. Joillekkin vaan sopii tatuoinnit niin hyvin! itellä en osais kuvitellakkaa, mut sä näytät täydelliseltä oli se sit mikä harakka tahansa, toi on kyl magee:)

  ReplyDelete
 150. Ihan sairaan makee :D peititkö tolla jonkun edellisen?

  ReplyDelete
 151. Lauran käsi, älkää te katumisesta viniskö!
  Toi on sitä paitsi todella hieno, oot ihana kun aina ''repäiset'' :D

  ReplyDelete
 152. http://www.iltasanomat.fi/viihde/talta-nayttaa-kun-kaunis-nainen-tatuoi-otsansa--mita-mielta-olet/art-1288440413019.html  Pitäskö sun ens kerralla ottaa joku tuommonen tatska???

  ReplyDelete
 153. Luin pari ensimmäistä kommenttia ja kyllä meni huuruun. Mitä vittua te kitisette jonkun tuntematton tatuoinneista ja että tulee katumaan niitä vanhana..? kutittaako se teiän persettä, jos joku toinen uskaltaa tehä sitä mitä haluaa. Ja kuulkaas EI SITÄ VANHANA KADU, jos NUORENA ON TEHNYT SITÄ MITÄ HALUAA !!! Just hyvät muistot jää!!! Vielä kun ulkomailla on ottanut monet niistä, hyvillä reissuilla! huhhuh sanon minä

  ReplyDelete
 154. Parempaa kuvaa, makee toi! :---D

  ReplyDelete
 155. mageeta leimaa. joskus olit niin tikis ja älytön, kurjaa/siistiä nähdä että säkin otat vähän syvyyttä.

  ReplyDelete
 156. Aivan mahtava!! Etkä varmasti kadu, kukapa katuisi asoita jotka muistuttavat jostain mahtavasta reissusta tai kokemuksesta!! :)

  Toivottavasti reissusi on uskomaton :)

  Hyvää uutta vuotta sinulle Laura!

  ReplyDelete
 157. Vanha tai nuori, tatuoinnit ovat mulle silti kaunista taidetta iholla. http://28.media.tumblr.com/tumblr_lkdsqwL5Rn1qgxdjxo1_500.jpg

  ReplyDelete
 158. laura, mä en välitä oikeastaan yhtään mitä mustetta ihoosi painatat, mutta mä vaan jaksan ihannoida tätä miten jengi pistää väittelyt käyntiin näistä sun tatuoinneista! eiiii, taidan olla pikkaisen humalassa että edes jaksan kommentoida tai valittaa tästä,,, ymmärät varmaan, mutta niin humalassa en ole että en ymmärtäisi että jengi toistaa ja toistaaaaa toisiaan tän osuuden 172 kommentissa peräkkäin all the time. myötä ja vastaan. oikeasti. sun blogi on kiva, mutta näitä kommentteja en taida selailla läpi enään ikinä,,,,,,,,pakko suakin on huvittaa

  ReplyDelete
 159. "Ei tarvi varmaa lukee koko blogii jos niin häiritsee. Herranjumala ihmiset se on Lauran nahka ei teidä ! :D"

  Ai jos lukee blogia nii ei saa laittaa yhtään negatiivistä kommenttia? Yksi negatiivinen kommenntti ei tarkoita sitä ettei blogista/bloggaajasta tykkäis.

  ReplyDelete
 160. "sen sijaan se mikä vähän harmittaa on, että noin persoonallisen oloinen mimmi leimaa itsensä täyteen tämän vuosituhannen kliseisimpiä tatuointiaiheita: timantti, pääkallo, se perkeleen lintu joka vilkkuu joka käsivarressa - ja nyt vielä höyheniä. enää rusetit puuttuu !"

  NO TÄYSIN SAMAA MIETIN MINÄKIN..

  ReplyDelete
 161. Voitteko mennä tänne vinettämään http://ugliesttattoos.com ;] tuolta löytyy oikeasti rumia tatuointeja ja varmasti niiden ottajat myös oikeasti katuvat niitä.

  Ihailen sua Laura, oot niin uskomattoman rohkea tyyppi, että hävettää oma nössöyteni. Lisäkuvia odotellessa!

  ReplyDelete
 162. Tuohan näyttää tuossa hienolta! Lisää kuvia odotellessa..=P

  ReplyDelete
 163. toi "tatuoinnit näyttää kamalalta vanhana" on aika vanhanaikanen ajatus. Mut sen voi kait ymmärtää, ettei tämän hetken mummeli-ikäisissä näy paljoo tatskattuja kurttunahkoja, kun tatuoinnit on olleet kuitenkin vasta niin vähän aikaa hyväksytty ja hieman trendikäskin juttu. Nyky mummeleiden mielestähän tatskat on rumia ja niitä ei hyväksytä, olit sit minkä ikänen tahansa.

  Mielipiteet ja käsitykset vaihtuu hitaasti, ja kun meidän ikäiset (~20-30 vuotiaat) on vanhoja ja vaivasia, niin tatskojen vilahtelu sairaalakaavun lomasta ei tuu oleen mikään harvinainen näky. Ja meidän sukupolvi suhtautuu niihin hyvin arkisen hyväksyvästi. Itseäni ei huoleta tatskojeni tulevaisuus kurttuisena ja luulen, että olen mummona jopa hieman ylpeä niistä ;D

  ReplyDelete
 164. kadehdin sun rohkeuttas! itse en ikinä menisi ottamaan koko käsivarteen tatuointia, mutta sulle se sopii aivan täydellisesti! vau :)

  ReplyDelete
 165. Anonyymi sanoi...
  Toi idea olisi toiminut ehkä vähän paremmin kevyemmillä varjostuksilla, kaukaa katsottuna näyttää ehkä joltain muulta kuin sulilta.. Mutta anyways rohkea ja hyvin lauramainen tatska!

  mun on pakko sanoo, tatuointihan haalenee huomattavasti kun se siihen iholle asettuu :D

  ja mummona tuskin mennään enää missään pikkutopeissa yms, hihoilla saa hienosti piiloon ja jos joskus vituttaa nii poistattamaan vaa, ihanku olis niin hirveetä jotku tatuoinnit!

  Anonyymit vähän vallannu kommenttilootan, ettekö kehtaa kommentoida ns julkisesti? :D

  Mut aivan ihana toi tatuointi!<3

  http://alittlenails.blogspot.com/

  ReplyDelete
 166. Vau *drool* Enemmän kuvia siitä äkkiä äkkiä!

  Oikeesti jättääks joku teistä ottamatta tatzkoi sen takia et pelkäätte niiden näyttävän hirveeltä sit MUMMONA. Ihanku sil olis jotain väliä enää sillon. Just kiva muistella ja leveillä muille vanhainkodis tai mis ikinä satutte sillon rumana ja ryppysenä oleen et ''joo ja tän mä otin siellä sillon parikymppisenä''

  ELÄKÄÄ TÄYSILLÄ ÄLKÄÄKÄ JÄTTÄKÖ ASIOITA TEKEMÄTTÄ KOSKA LUULETTE KATUVANNE NIITÄ ''SITTEN MUMMONA'', lol!

  ReplyDelete
 167. Mun mielestä noi ulkomailla otetut tatuoinnin siistejä kun sitten myöhemmin voi muistella että missä ne on ottanu ja ymsyms :)
  Mut saisko myöhemmin vähän oarempaa kuvaa mun päätä selvittämään tästä kuvasta, muta kivalta tosiaan näyttää!

  ReplyDelete
 168. Ensin vähän "järkytyin", mutta uskon, että tuo näyttää päivänvalossa ja erilailla esitettynä upealta! :) Rohkea veto!

  ReplyDelete
 169. "Anonyymi kirjoitti...

  laurast tulee rokki-mummo ;)"

  Laurahan onkin niin persoonallinen ja ROCK. Ihan tavallinen vanhempien hemmottelema heruttelija joka kulkee "rock"-villityksen mukana ja ottaa tatskoja ja kuvaa kesokuvia blogiinsa. Niin persoonallista ja PUNK. Siis oot niin rohkea kun otat noita tatskoja. Menkää ny perseen nuolijat itteenne, mielipiteettömät paskiaiset.

  ReplyDelete
 170. mikä näit anonyymeja (itsekkin..) vaivaa?!?! "tuut viel katuu tota mummona" mitä helvetin väliä sillä on jos tykkää siitä NYT jos sillä on NYT jotain merkitystä tai tunnearvoa??? pidä hauskaa siellä :)

  ReplyDelete
 171. ihana blogi ♥

  http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  ReplyDelete
 172. Hieno <3 Voisit tehä semmosen postauksen kaikista sun tatuoinneista ???

  ReplyDelete
 173. Hienoa Laura! En voisi koskaan kuvitella tatuoivani ihoon mitään ISOA tatuointia, mutta onneksi sinä teet sen puolestani ja voi kuinka synkkä tämä elämä olisikaa jos kukaan ei tekisi mitään erillaista tai rikkoisi rajoja!
  Täytyy sanoa että vaikutat Laura ihanalta ihmiseltä! ja herran jestas kun olet kaunis ja sulla on iha mahtava kroppa, joten sinänsä nuo tatuoinnit pukevat sinua! olet yks lemppari bloggareistani!

  ReplyDelete
 174. Ihan sairaan hieno! Mä aina ajattelen silleen (vaikkakaan en vielä yhtään tatskaa omista) et kun otan sen kuvan joskus ihooni, en ajattele et "hmm, kadunkohan tätä 20 vuoden päästä." Voin katua monia muitakin asioita myöhemmin.

  Sä et yhtään helpota tätä mun tatuointihinkua nainen! :)

  ReplyDelete
 175. Laura oot oikeesti yks kaunneimmsta naisista! Älyttömän ihana! Noi tatuoinnit on kauniita just sun päällä, ilman niitä et olis se laura johon oon tykästyny!

  ReplyDelete
 176. Nyt ihmiset sanoo että hui kauhee, mutta sitten viidenkytävuoden päästä kaikilla mummoilla on näitä tatuointeja, eli ei oo enää mitää epänormaalii. Kulttuuri ja suvaitsevaisuus kulkee käsikädessä, eli muutaman vuosikymmenen päästä on epänormaalia että ei oo ottanu leimaa ihoonsa ja ihmiset on paaaljon suvaitsevaisempii. Tää tatuointi on vaan sua varten. Suosittelen että jokainen joka heittää täällä negatiivista kommenttia, menee ottamaan yhen tatuoinnin ja katotaan sit tuleeko enää aukoon päätään kun ne on tajunnu kuinka hieno ja erityinen juttu se tatuointi on. ---Vivi

  ReplyDelete