Thursday, January 26, 2012

Rouge Coco

Tulin hetki sitten Tokyo 55:sta syömästä. En ole aikaisemmin käynyt kyseisessä sushiravintolassa, mutta todella viihtyisä ja kiva paikka oli!
Tänään on ihanan rauhallinen ja rento päivä. Oon polttanut kynttilöitä taukoamatta, kuunnellut musiikkia ja katsonut areenasta Pasilaa. Se Tallinnanlaivajakso oli niin hulvaton, ja tänään sain sattumalta reissukutsun Tallinnaan.

Mikä siinä muuten on, että joka talvi pitää hukata uudet hanskat jonnekin? Yleensä kyseessä on nahkahansikas ja vain se toinen pari! No tällä kertaa hukkasin molemmat, mutta onneksi ne löytyivät yhdestä ravintolasta, jossa kävin eilen.
Viikonloppuna Tiina hukkasi mun toisen hansikkaan, mutta onneksi joku oli kiinnittänyt sen Tiinan auton ovenkahvaan. Pitäisi ostaa sellaiset lapsille laitettavat nipsukat, jotka kiinnitetään takkeihin.
Mutta mites, jos vaihtelee parin päivän välein takkia... ?

Huulipunan sävy on TÉHÉRAN 56. Meniks oikein?

81 comments:

  1. heipsan! :) jossain kuvassa huomasin että sulla on piilolinssit. onko sulla luonnollisesti noin tummat silmät vai onko värilliset piilolinssit? :) itse haluaisin ruskeat piilarit mutta en löydä tarpeeksi tummia. oma silmienväri kun on niin vaaleansininen nii ei meinaa löytyy tarpeeksi tummia :/

    ReplyDelete
  2. Nui sun hiukset on aivan ihanat! Ja niin oot sinäkin=) Ihanaa, että välillä tällanen vähän runsaampi kuvasaldo:D ja täälläki hukkaillaan hanskoja, yleensä just sillon kun on lainahanskat käytössä..

    ReplyDelete
  3. aaa sä oot super kaunis! ja noi sun hiukset on toosi super kivan väriset :)

    ReplyDelete
  4. mua on häirinnyt pitkän aikaa että ootko ihan täysin suomalaissyntyinen :-) jokin sun ulkonäössä vaan on sellanen ei suomalainen :D

    ReplyDelete
  5. osta jokaiseen takkiin nipsut!

    ReplyDelete
  6. mistä toi ihana huppari on? :)

    ReplyDelete
  7. Upealta näyttää tuo uusi tukka, jotenkin ihanan kevyen oloinen :)

    ReplyDelete
  8. mistä huppari? entä kauluspaita? :)

    ReplyDelete
  9. Hahaa! Se tallinnajakso on ihan paras! Sä voit olla si omalla reissullas Pöysti kakkonen :D

    ReplyDelete
  10. makee poninhäntä!

    ReplyDelete
  11. uih ku ootnniiin kaunis!:) hei voisitsä mitenkään tehä joskus postauksen siit mite teeet kalanruotoletit?:) ja tälleee vaa et kui pitkä oot:D?

    ReplyDelete
  12. Niinpä, joka takkiin omat nipsut! Saattas tosin tulla kalliiksi. Mulla oli joskus sellaset Nalle Puh -lapasnipsut, enää en kehtaa niitä käyttää..
    Oot kyllä superkaunis nainen, oisin kateellinen jos ihastelultani ehtisin :)

    ReplyDelete
  13. ^^ täysin samaa mieltä!!

    ReplyDelete
  14. ihanat noi sun uudet hiukset! :)

    ReplyDelete
  15. Ikinä en oo kommentoinu, nyt on PAKKO! Luin tota sun Turku- postaustasi ihan innolla uudestaan ja uudestaan, varsinkin sitä Pippurimylly-osuutta, oon meinaan töissä siellä (just siinä alakerrassa) :):) ja sit vielä toi hanska! Olitko hanskan löytäjälle antanu löytöpalkkion? ;)

    Mahtava blogi :)

    ReplyDelete
  16. mistä noi housut on?

    ReplyDelete
  17. Ihanat noi hiukset kiinni!!! :)

    ReplyDelete
  18. Se Tallinnanlaivajakso on ihan mahtava! Hahahah!!
    "oliko sun vanhemmat simpukoita kun susta tuli tollainen HERKKUPERSE! "

    ReplyDelete
  19. ooooi ! noi sun hiukset on unelma ! viittisitkös millään kertoa mistä tuo paita on kotoisin ? :) tykkäsin noist sun housuista ihan älyttömästi et ostin omat ;)

    ReplyDelete
  20. Jennina:
    Sininen kauluspaita on H&M:n ja musta huppari GT:stä =)

    ReplyDelete
  21. Ääää, aivan ihana tukka! :---)

    ReplyDelete
  22. miten sait ton otsikon ja paivamaaran toho keskelle miten muokkasit sen sillee ? )

    ReplyDelete
  23. Noista nahkahansikkaista.. Mä tuppaan joka vuosi LÖYTÄMÄÄN ainakin yhden orpoutuneen parin jostakin. Yleensä pukukopeista, ihmetyttää miten ihmiset hukkaa juuri nahkahanskojaan! Tosin minulehan vain plussaa, tuppaan ottamaan orpolapset aina mukaani... :D

    ReplyDelete
  24. ihan täydelliset hiukset sulla ja oot muutenki niiiiin nätti<3

    ReplyDelete
  25. "Mutta mites, jos vaihtelee parin päivän välein takkia... ?"

    -useemmat nipsut megeen. on meinaa hyvän sävynen huulipuna, pitää varmaa mennä metsästää.

    http://life-is-a-beautiful-mess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. Ihanan hempee toi punan sävy. ^^

    ReplyDelete
  27. mun on ihan pakko kysyy että mistä toi sun taustalla oleva pyörä on?:) aivan älyttömän söpö ja swagg!

    ReplyDelete
  28. Ostin joskus itselleni juurikin sellaiset nipsuttimet, joilla kuvittelin lapasten pysyvän tallessa...Luonnollisesti olin tietenkin kuvitellut väärin. Muutaman viikon jälkeen hukassa oli lapanen JA se nipsutin. En ole sen jälkeen ostanut nipsuttimia. :)

    ReplyDelete
  29. Oot niin nätti noissa 3 viimesessä kuvassa :)

    ReplyDelete
  30. voi juma oot ihan liian kaunis!! noi kuvat missä hiuksesi on ponnarilla, kauniimpaa ihmistä saa hakea! <3

    ReplyDelete
  31. Se Tallinnanlaivajakso oli kyl todellakin ihan ykkönen! Niin osuvaa Suomi-junttien pilkkausta, että meinasin kuolla nauruun! :D

    Noi sun hiukset on makeet!

    ReplyDelete
  32. Hiukset näyttää ihanilta tossa luonnonvalossa :)

    ReplyDelete
  33. Anonyymi sanoi...

    uih ku ootnniiin kaunis!:) hei voisitsä mitenkään tehä joskus postauksen siit mite teeet kalanruotoletit?:) ja tälleee vaa et kui pitkä oot:D?


    Kiitos paljon! <3
    oon 156 cm pitkä ja voin tehdä leteistä postauksen :)

    ReplyDelete
  34. Anonyymi sanoi...

    Ikinä en oo kommentoinu, nyt on PAKKO! Luin tota sun Turku- postaustasi ihan innolla uudestaan ja uudestaan, varsinkin sitä Pippurimylly-osuutta, oon meinaan töissä siellä (just siinä alakerrassa) :):) ja sit vielä toi hanska! Olitko hanskan löytäjälle antanu löytöpalkkion? ;)

    Mahtava blogi :)


    Kiitos paljon! :)
    Hanskan oli ottanut talteen ravintolan työntekijät ja toisella kerralla löytäjästä ei ollut tietoa, kun se siinä auton kahvassa nökötti :)
    Mutta ehkä löytöpalkkioksi riittää suuri hymy ja isot kiitokset, kun kyse on vain kädenlämmikkeistä? :)

    ReplyDelete
  35. Esme:
    Pitää mennä lastenvaatekauppaan siis! :D

    ReplyDelete
  36. Turhaan sitä kymmentä pari nipsuja ostelee. Yhdetkin riittää, jos viitsii vaihtaa niitä takista toiseen. Itselläni on Halpa-Hallista lastenosastolta ostetut siniset nallekuvioiset nipsuttimet, hintaa oli alle kolme euroa ja hyvin on pysyneet tallessa :-) Toinen tosin hajosi kerran, mutta kaikkien osien löydyttyä osasin itse sen korjata kuin uudeksi.

    ReplyDelete
  37. sarkku sanoi...

    Hahaa! Se tallinnajakso on ihan paras! Sä voit olla si omalla reissullas Pöysti kakkonen :D


    Ai että mä rakastan sitä jaksoa! Katsoin sen tänään kahteen kertaan!
    Kontiovaara on niin mainio hahhaaa!!!

    ReplyDelete
  38. Hei Laura! Mistä sun piilarit on? Ne on niin täydellisen väriset! Oon ettinyt jo vuosia tuloksetta semmoisia mitkä haluaisin...

    ReplyDelete
  39. Sulla on todella nätit hiukset! Itellä on mustat ja oon kans harkinnu niiden vaalentamista hiljalleen suunnilleen tuollaiseksi kuin sullakin, mutta tuntuu kauheen työläältä prosessilta niin en oo vielä uskaltanut lähtee kokeilemaan D: Montako kertaa olet vaalentanut tähän mennessä?

    ReplyDelete
  40. toi sun NY-hupparis on ihana! muutenkin oot ihan hirmu nätti ja hiukses on jotain upeeta:-)

    ps. toi huulipuna näyttää herkullisen väriseltä

    BLACKBERRY

    ReplyDelete
  41. Ihania kuvia jälleen kerran!

    ReplyDelete
  42. Housut on Gina Tricosta, SS/11 mallistoa. Nyt löytyy vastaavanlaiset hopeilla vetskareilla.

    ReplyDelete
  43. Heippa!

    Mä haluaisin kysyä nyt yhtä asiaa ihan koskien useampaakin bloggaajaa/blogia. En pyydä että vastaat niitten muitten puolesta tai mitään sellasta, mutta olen vain miettinyt tätä asiaa lukemieni blogien kohdalla.

    Eli kun blogit mainostaa, niin onko se mahdollista että OIKEASTI tienaa KOKO elantonsa pelkällä blogilla? (Tyyliin yli tonnin kuussa?) En meinaa ruveta bloggaajaksi, enkä mitenkään mollaa tai MITÄÄN SELLAISTA EI EI EI, tämä on vain herättänyt mielenkiintoni, ja kun monikaan bloggaaja ei puhu aiheesta..?


    Kiitos jo etukäteen jos pystyt/saat vastata tähän edes jollain tapaa? :)

    ReplyDelete
  44. Noi lapasten nipsuttimet ei oo lähellekään niin varma keino pitää hanskojaan tallessa, kun "hanskanaru" (tää nyt on ite keksimä termi tälle) :DDD eli siis ompeluliikkeistä voi hommata nauhaa/nyöriä/narua tms minkä itselleen kelpuuttaa, ja ommella tarpeeksi pitkä nauha kummastakin päistään hansikkaiden alareunaan kiinni. Sitten, hanskat pujotetaan takin sisälle hihoihin ja käsiaukosta ulos. Tadaa, nauha jää takin sisäpuolelle pitämään hanskoja roikkumassa hihoista :)

    Tämmösiä narulla yhdistettyjä lapasia oon nähnyt silloin tällöin myytävänä myös ihan jossakin perus henkkamaukoilla tms, mutta harvemmin niihin törmää sillon kun sellasia just eniten etsii :)

    ReplyDelete
  45. mulla menossa varmaan kolmas talvi samoilla mummon kutomilla lapasilla. oon elämäni aikana kadottanu varmaan yhden lapasen. :D eilen meinas itku tulla ku jäin bussista ja laitoin kädet taskuun eikä ollu lapasia mut olinki laittanu ne mun kassiin. mulla oli joskus sellaset lapaset mitkä oli pitkällä narulla kiinni toisissaan. ne oli kätevät. ostin ne kai tarjoustalosta.

    ReplyDelete
  46. muokkaaksä sun kuvia vai miten oot aina niin täydellinen? voi kunmpa itsekkin voisin panostaa ulkonäkööni niinkuin sinä, esim nuo ripset ja tekotukka.timmi kroppaki vielä,nam!

    ReplyDelete
  47. Kyllä, talvessa menee ainakin kolme paria hanskoja hukkaan, riippuen siitä onko ne mitä materiaalia :D Oikeen ärsyttää! Kesällä toiset mitä hukkailen ja rikkoilen jatkuasti, on aurinkolasit. Mut tuo narujuttu, taidampa ite ottaa tuon käyttöön tänätalvena :D (mun talvi alkaa enskuun alusta, takaisin suomeen!) jospa en nyt ehtis hukata ku yhen parin..

    ReplyDelete
  48. näin susta unta viimeyönä! se uni oli kyllä ihan crazy.... olin sun ja joidenkin muka kaveriesi kanssa bailaamassa ja sitten sain jonkun päähänpiston näyttää sulle rusketusrajojani (siis vain rajan, ei mitään muuta).. no laskimpa sitten vähäsen pöksyjä niin sieltä pomppasikin esiin ainoastaan mun alapään karvoitus, eikä rajoja näkynyt niiden alta ollenkaan :DDDDDD haha! olen kyllä maailman noloin kun tän vielä sulle kerron, mutta kuitenkin....

    ReplyDelete
  49. Harmi kun sää et ennää hymyile sun kuvissas.

    ReplyDelete
  50. toi tukka on ihan superkiva! älä ihan heti mee vaihtamaa väriä tai mallia, sopii meinaa ku nyrkki silmään! :3

    ReplyDelete
  51. Voisitko tehdä joskus postauksen ripsipidennyksistäsi esim. minkä pituiset, miten ovat pysyneet ja monesti huollat niitä ym? Itse laitoin ripsipidennykset ja mieitn pystyykö esim. ripsiväriä tai eyelineria käyttää niitten kanssa?

    ReplyDelete
  52. Anonyymi sanoi...

    mua on häirinnyt pitkän aikaa että ootko ihan täysin suomalaissyntyinen :-) jokin sun ulkonäössä vaan on sellanen ei suomalainen :D


    Olen suomalainen ja ihan täysin siis :)

    ReplyDelete
  53. Anonyymi sanoi...

    miten sait ton otsikon ja paivamaaran toho keskelle miten muokkasit sen sillee ? )

    En itse asiassa enää muista. Tappelin noiden koodien kanssa varmaan kolme tuntia ja sain sen jotenkin siihen. Siellä oli joku kohta, johon vaihdoin tekstin center, oisko ollut header? :)
    Oon oikeesti ihan superhuono näissä tietokonejutuissa:(

    ReplyDelete
  54. Miks ihmeessä et vastaa noihin piilarikysymyksiin?? Kaikki näkee, että noi on piilarit...

    ReplyDelete
  55. hei seurasit ainakin jossain välissä sellasen kakskymppisen tytön blogia, joka oli muuttanut afrikkaan jotain avustustyötä tekemään..en löytäny sitä linkitystä sulta enää, nii oisitko voinu linkittää sen tähän, jos muistat, mitä tarkotan?:)

    ReplyDelete
  56. Anonyymi sanoi...

    Miks ihmeessä et vastaa noihin piilarikysymyksiin?? Kaikki näkee, että noi on piilarit...


    Olen kertonut jo aikaisemmin, että ne on piilarit :)

    ReplyDelete
  57. Ihanat noi sun hiukset=)! Söpö oot!

    ReplyDelete
  58. minkä väriset silmät sulla on oikeesti?:)

    ReplyDelete
  59. heei kerrotko sinä ollenkaan siitä miksi matkasi loppui aikaiseen?:( asia jäi vaivaamaan ja onko muutenkaan tulossa enää lisää kuvia matkalta nekun ovat niin ihania!:) ihana koko blogi muutenkin:)

    ReplyDelete
  60. Viel tosta Pippurimylly-jutusta :)

    Joku oli jättänyt suklaalevyn löytöpalkkoiksi hanskan löytäjälle, meinasin jos se olit sä. Mut joo hymy ja "kiitos" riittää just hyvin! :)

    ReplyDelete
  61. vähä sul on ohuet hiukset

    ReplyDelete
  62. hei gossip girlin eka kaus ja neljäs jakso niin serena näyttää ihan sulta siinä valokuvaus kohassa ;)

    ReplyDelete
  63. moikka! ekaks on pakko sanoo et oot tosi kaunis näissä kuvissa, ja ihana huppari!! harmittaa että noi on loppunut ainakin tän kaupungin ginasta:( mut jokatapauksessa, ois aivan ihanaa että tekisit postauksen jossa ois kaikkia julkaisemattomia matkakuvias! kun oot matkaillu niin kamalasti ja vähän kaikilla toi kesä ikävä ja matkakuume painaa niin ois ihanaa jos tekisit sellasen postauksen:)

    ReplyDelete
  64. Jotenkin hullun kivoja nuo alimmat kuvat, toi musta huppari sopii sulle!

    ReplyDelete
  65. Käytätkös jtn ripsiseerumia vai onks sul ripsipidennykset ku varsinki vikassa kuvassa näyttää olevan pitkät räpsyttimet. Jos seerumii ni mitä ?

    Älyttömän nätit silmät ja muutenki ihana ja kaunis oot ! :)

    -Ansku

    ReplyDelete
  66. voisitko sä millään tehhä ensiviikolla tiiätkö niiku videopostausta kun jotenkin omasta mielestä ne on niin mahtavia kun sun ääni kuulostaa kivalle yms ja sä näytät niin pirtsakalle niissä :) toinen kysymys oli se että voisitko sä tehdä noista sun tatuoinneista myös postausta missä sä kerrot niistä ja sillee :) eip muuta

    - veeeeeeeeeeeeeeeeeeera :)

    ReplyDelete
  67. Hei tosi kivan näkönen pyörä .oon ite etinny tollasia mutta aika vähän on löytynyt (: mistä ostit tai misstä ostettu jos saan kysyä (:

    ReplyDelete
  68. hei miten sul on pysyny toi sormi tatuointi noin hyvin :oo

    ReplyDelete
  69. Harmi kun Ginan netissä ei ole noita housuja..

    ReplyDelete
  70. http://www.nimesi.fi/sinkkuelamaa-carrie-nimikoru-p-42.html

    Haluaisin korun koska se on vain yksinkertaisesti niin kaunis! :)

    ReplyDelete