Wednesday, January 21, 2015

Kuvia viimeajoilta

Tässäpä tulee nyt kunnon kuvapläjäys viime kuukausilta. Suurin osa näistä kuvista on instagramissa, mutta kaikki teistä ei varmaankaan mun instaa seuraa, niin laitan nää nyt tännekin.
Mun insta on muuten ihan vaan lauraheija.

Oon nyt päivitellytkin mun instagramia tiheempään tahtiin. Ehkä siksi, että se on sellainen askel tai tai yritys alkaa päivittää myös tätä blogia useammin. Mähän aikoinaan aloitin tämän nettipersoonani irc-galleriassa, jonne vain lisäilin kuvia, ja joskus kirjoittelin sinne päiväkirjaan typeriä ja naiiveja, mutta ehkä omasta mielestäni hauskoja päivityksiä. Ja ehkä jonkun muunkin mielestä.
Niistä piti ymmärtää se sarkasmi ja tahallinen vitsailu. En ole oikeasti ikävä tai ilkeä ihminen.
Ja oonkin tosi iloinen nyt koulussa, kun voin tutustua uusiin ihmisiin ihan vaan pelkkänä Laurana.
En Mff Laurana tai GalleriaLaurana.
Voin kertoa, että oon käynyt lukion ja tehnyt erilaisia kesätöitä ja muita töitä.
Ei jotenkin tulisi edes mieleeni mainita, että olen viimeiset kolme vuotta tehnyt työkseni blogia. Tai no viimeiseen vuoteen en ole kyllä tehnyt lähes yhtään mitään....
Se olisi varmasti monelle jotenkin niin sellainen juttu, mitä on vaikea ymmärtää tai sisäistää.
Tai ehkä mä oon väärässä, en mä tiedä. Mutta mä en todellakaan kulje siellä nokka pystyssä blogiLaurana.

Juu, ei mulla nyt mitään ihmeempää.
Puuhailen kissojen kanssa vielä vähän aikaa niiden lempileikkiä, eli kissanminttuhiirellä heittelyä ja sitten taidan mennä nukkumaan. Toisaalta olisi pieni houkutus mennä Erottaja baariin muutaman tutun kanssa. Ihan vaan sosiaalisista syistä. Pääsisi ihmisten ilmoille ja höpöttelemään.
Asunkin niin vieressä, että kai se on pakko. :D

Mutta joo, tämä nyt oli tällainen "ei mihinkään kategoriaan kuuluva postaus".
Kunhan kirjoittelin!
Noniin moikka!
NIIN ja tällaisena salkkarifanina mua NIIN ärsyttää se, että miten Marianna nyt muka on hommannut jonkun tyrmän ja kaksi kookasta kundia sinne muka kantanut ja mistä se on hankkinut ne peitot ja patjat, ja eikö niiltä lopu happi siellä?
Kusella ja paskalla ei olla viikkoon käyty - eikä tunnu missään!
Pääsisinpä mä kirjoittamaan salkkareiden kässäriä! :D




Mukavaa keskiviiikkoa kaikille teille ihanille tsemppaaville lukijoille, jotka olette pysyneet mukana jo kuusi vuotta tai vaikka vaan viisi kuukautta!

33 comments:

  1. Oi, oi, oi kuinka kivoja kuvia! Uuu ja mitä voisin tuosta legacyn kortista päätellä, oot vieraillu siellä (uutta kuvaa tiedossa ? ;)) ? Ja onnea uuteen kouluun, ihan mahtavaa jos oot saanut jonkun tuommoisen uuden asian/tekemisen - niistä saa hirmusesti voimia ja energiaa puuduttavaan arkeen (tai ainakin allekirjoittaneelle kaikki uudet tuulahdukset ovat tervetulleita) :))

    rolssi.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Onpa mukava lukee sun kuulumisia pitkästä aikaa! Oot niin erilainen bloggaaja kun muut, aito ja rehellinen, etkä välitä muiden mielipiteistä. Se on harvinaista nykyään, ja arvokas luonteenpiirre ihmisessä.

    Jos saa toivoa postauksia, niin sellanen "20 faktaa minusta" ois täällä toivelistan ykkösenä! Ja myös joku missä kertoisit perusteluineen&kuvineen sun lemppariasioista, kuten suosikki Helsingin kaupunginosa, lempivaate/-kenkäpari, kivoin baari, suosikkipuuha vapaa-ajalla, suosikkimatkakohde, lempiruoka, lempparipaikka kotona tms. Kiinnostaisi myös tietää mikä matkakohde on ollut suurin floppi, ja miksi :D

    Videopostaukset ovat mahtavia, sä todella osaat olla rento kameran edessä ja persoona tulee esiin hienosti :)

    Kaikkea hyvää kevääseen! :)

    ReplyDelete
  3. Miks toi sun toinen silmä roikkuu joka kuvassa? Onko noi ripset liian painavat sun silmille? Sulle sopis muutenki vähän luonnollisemmat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suurimmalla osalla ihmisistä ei vaan ole symmetriset kasvot :) Musta ripset on kauniit niin kuin Lauran kasvot muutenkin :)

      Delete
    2. En usko että silmäluomen roikkuminen johtuu ripsien painosta. Itselläni ei ole tekoripsejä/mitään mutta silti toinen silmäluomeni on hieman alempana kuin toinen. :) Ihan normaalia. Laura näyttää mielestäni kauniilta sellaisena kuin on.

      Delete
  4. onko ketään hottis poikaa kuvioissa?=) millasen tatuoinnin hankit ja mihin?

    ReplyDelete
  5. tämmöset höpöttely postaukset on just parhaita :)

    ReplyDelete
  6. Laura tee asuntopostaus, kun sulla on aikaa. :)

    Missä oot nyt viimeksi käynyt kampaajalla, kun kuvissa vilahti ensin hiukan lyhyempi tukka ja lopussa olikin jo pitkää. :) Mageet! <3

    Oot rohkee!

    ReplyDelete
  7. Hyvä Laura!
    Itse olin aikoinaan lukion jälkeen sellaisessa tilanteessa, että mikään ei kiinnostanut tai huvittanut. En tiennyt, mitä haluaisin opiskella tai tehdä työkseni. Tein parin vuoden ajan hanttihommia joita inhosin, vain koska en edes ollut päässyt hakemiini kouluihin. Masensi ja tunsin itseni huonoksi vertaillessani itseäni toisiin. Olin kuullut, että lähihoitajaksi on melko helppo päästä opiskelemaan. Aiemmin olin ajatellut, että en ikinä menisi hoitsuksi ja puhunut siitä työstä huonoon sävyyn. Lopulta hain siihen kouluun, sillä päätin, että näin ei voi jatkua ja on pakko ryhtyä edes johonkin. Tulin valituksi. Koulu sujui melko hyvin ja tykkäsin työharjoitteluista, kouluaineista, ihan kaikesta. Olin ja olen todella iloinen siitä, että menin opiskelemaan hoitajaksi! Valmistuin ja tein töitä vanhusten parissa. Tällä hetkellä opiskelen ammattikorkeassa ja kouluja edeltävät muistot koen vain vahvistaneen minua, vaikka ikäviä olivatkin.

    Tsemppiä! Olet tehnyt hyvän päätöksen ja uskon, että vielä jonain päivänä muistelet ikävämpiä aikojasi "ilolla". Olet vahva ihminen :)

    ReplyDelete
  8. Oot edelleen ja aina mun lemppari bloggaaja! :) terveisin galleria stalkkeri :D

    ReplyDelete
  9. Oon tosi iloinen sun puolesta jos sulla menee paremmin! :) Hekotan välillä näille sun jutuille ääneen (kuten esimerkiksi nyt koulun kirjastossa... noloa...) Ihailen sun tyyliä kirjoittaa, kuvata ja elää ihan omilla ehdoilla. Mietin tosi usein kuinka siistiä ois olla tollanen ystävä!

    Tsemppiä kouluun! :)

    ReplyDelete
  10. Ihanaa kun kirjoittelet taas! Sun kuulumisia on niin mukava lukea ja olen tosi onnellinen sun puolesta, kun ilmeisesti aurinko jälleen paistaa elämääsi ja asiat ovat paremmin! Tosi kiva jos jaksat taas bloggailla, mutta toivon myös ettei siitä koituisi sulle mitään ylimääräistä stressiä tms. Mukavaa kevään odotusta <3

    ReplyDelete
  11. Sun koti näyttää kivalta, ois kiva nähä siitä lisää kuvia :) ja mukana oon ollu irc-galleria ajoilta asti. Ihanaa, kun oot taas blogin äärellä :) <3

    ReplyDelete
  12. Ihanaa kuulla taas susta :) Ja innolla oottelen myös uusia tulevia tekstejä :)

    ReplyDelete
  13. Mitäs kissoja nää pallerot nyt on? :O

    ReplyDelete
  14. Ihanaa, kun oot taas tekemässä paluuta bloggaamiseen! <3

    ReplyDelete
  15. Moikkelismoi, kiva lukea et sul menee paremmin!:)
    saako udella et ootko jo miettiny mihin suuntaudut opinnoissas? :)

    ReplyDelete
  16. Kenen kisuja nää on? Ja ootko laittanu huuliin uudelleen täytettä? :)

    ReplyDelete
  17. Oisitko halukas myymään sun lv toista lv laukkua? :D kun sulla on kerta uuskin.... :D damier ebene kuosilla ja onko isoin koko?

    ReplyDelete
  18. Onko toi Neverfull kokoa MM?

    ReplyDelete
  19. Hei Laura ! Poistit turkiskuvasi instagramista, siksi kommentoin tänne. Vastasitkin aiheeseen jo edellisessä videopostauksessa. Minulle tuli mieleen, olet ehkä tämän jo monesti kuullutkin, mutta sanompa silti; kun haluat käyttää turkiksia, niin olisiko ne mahdollista hankkia käytettyinä? Vintagea siis. :)
    Sanoit, että kanin tai minkin henki on sinulle arvoton. Joku ilkeä sanoisi, että 25-vuotiaan aikuispissiksen ja narkomaanin henki on arvoton. Älä käsitä väärin, minun mielestäni jokaisen ihmisen ja eläimen henki on arvokas. Tarkoitukseni on vaan yrittää saada sinut ajattelemaan ja miettimään, oletko sinä tai kukaan muukaan vikoinesi (tai ilman), oikeutettu arvottamaan toisen olennon alemmaksi.
    Älä pliis vastaa taas, että syömmehän mekin lihaa ja käymme henkkamaukalla tai muissa vaateliikkeissä, joissa vaatteet on tehty lapsityövoimalla. Kieltämättä tosi hyvä pointti, asioita jotka täytyisi nostaa pöydälle myös, mutta jotkut tiedostavat nämäkin jo. Sitäpaitsi käytäthän itsekin näitä liikkeitä? En tee edellämainituista itse mitään, olen kyllä nuorempana tehnyt, mutta älysin muuttaa tapani. Empatiakyky on ohjaillut päätöstä jättää nämä. Kehut itseäsi empaattiseksi, kehitä sitä taitoa! Mitä minä teen tai en, ei ole edes tärkeää, minusta tuntui, että yritit lähinnä siirtää kritiikin ja huomion itsestäsi. Voithan taas keksiä tähän jonkin vastineen, mitä pahaa muut ihmiset tekevät, ja jolla oikeutat turkiksesi.
    Sanoit provosoineesi, mutta et anteeksipyytäessä antanut mitään fiksua vastinettakaan. Lihaa syövät tekevät sen elääkseen, uusi turkistakki on vain tappamista turhamaisuuden takia. Se on turhaa ja julmaa! Minua inhottaa, kun puolustelet tälläistä valintaa. Uskon itsekin ihmisten valinnanvapauteen, mutta en muiden kustannuksella.

    Seurasin blogiasi innokkaasti pitkään, muistan sinut myös irc-galleriasta. Olen sinua pari vuotta nuorempi ja sinä olit idolini, jota katsoin ylöspäin. Olen hämmästynyt, miten nykyisin tunnut ihan pikkutytöltä.

    Toivotan sinulle voimia opiskeluun, olet valinnut alan, josta voit olla ylpeä. Toivotan sinulle myös henkistä kasvua. Hyvää alkavaa kevättä <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erittäin hyvä kommentti^

      Delete
    2. hyvä kommentti,samaa mieltä!

      en oikein ymmärrä jos Laura olet tollaista sanonut niin millä perusteella koirien esimerkiksi omien koiriesi henki arvokkaampi kuin minkin/kanin ym?

      Delete
    3. Minua inhottaa, kun kaltaisesi ihmiset tulevat tuputtamaan omaa elämänkatsomustaan tänne. Olet tällä hetkellä samaa sarjaa kiihkouskovaisten kanssa, jotka pakottavat omaa ideologiaansa kaikille "vääräoppisille". Jospa antaisit Lauran harjoittaa empatiaa omalla tavallaan.

      Sinulle taas suosittelisin käytöstapojen harjoittelua, ja mielesi avartamista.

      Delete
  20. Hyvä kommentti anonyymiltä (klo 11:21) tuossa yllä! Sain itsekin ajattelemisen aihetta. Kiitos :)
    Hienoa Laura, että olet nyt aloittanut opiskelut, olet valinnut hienon alan! Itse olen lääkäri, mutta arvostan suuresti meidän kaikkien terveydenhuoltoalan ihmisten koulutusta ja omaa panostustaan työhön ihmisten hyväksi :)
    Toivon sinulle kaikkea hyvää, olen itsekin seurannut sinua galleria-ajoilta asti enemmän ja vähemmän (olen sinua vuoden vanhempi). Viime vuodet ja varsinkin ihan tämä viimeisin on kyllä olleet todella surullista seurattavaa, kun siitä upeasta "galleria-Laurasta" ei yhtäkkiä ollutkaan enää mitään jäljellä ja persoonasi ja tyylisi ihailun sijaan enemmänkin hieman säälitti ja suretti kuinka tuhlasit elämääsi vuosia, ja ajauduit lääkkeiden väärinkäyttäjäksi ja vieroitukseen asti. Ja jaoit kaiken julkisesti tuhansille ihmisille. Hurjaa :/ Mutta todella hienoa nähdä, kuinka olet saanut elämään otetta, älä anna periksi! Tsemppiä ja onnea opiskeluihin! Susta voi tulla vielä mitä vain :)

    ReplyDelete
  21. Moikka, saako kysyä minkä hintainen lv oli ostohetkellä? Kivoja kuvia! :)

    ReplyDelete
  22. Ihme kommenteja jotkut anonyymit^ viitsivat kirjoittaa vaikka eivat tunne sinua.. vaikutat aidolta ja ihanalta ihmiselta. Vaikeuksien kautta on mahdollista loytaa todellinen rauha ja tyytyvaisyys itseensa, jollei ole koskaan kokenut todellisia vaikeuksia ei tieda elamastajuuri mitaan.

    ReplyDelete
  23. Mielestäni on typerää tulla tänne kommentoimaan, että "olit ennen idolini, mutta voi kun elämäsi lähti alamäkeen ja viimeaikoina olet ollut aika säälittävä"-tyylisiä kommentteja. Varmasti Laura itse tietää, ettei ehkä mennyt ihan putkeen, mutta elämä on ja virheistä oppii. Sitäpaitsi kuka tahansa meistä voi ajautua millaiseen tilanteeseen vaan elämän aikana.

    Itse en ainakaan tekisi mitään sellaista, mitä en haluaisi (viittaan tässä kommenttiin, jossa puhuttiin Lauran elämän tuhlaamisesta) vaan odottaisin, että löytäisin itselleni oikean alan opiskella. Se ei ole elämän tuhlaamista, kaikki vaan ei tiedä heti haluavansa lääkäriksi tai parturikampaajaksi. Elämän tuhlaamista olisi ennemminkin opiskella ammatti, joka ei sitten olekkaan se oma juttu.

    En vaan ymmärrä, miten jollakin ihmisillä on tapana kuvitella olevansa jotenkin muiden yläpuolella tai sisällyttää jokaikiseen kommenttiinsa jotakin negatiivista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huomaa, että ymmärryksessäsi on tosiaan vikaa. Viestissähän kritisoitiin Lauran turkisten käyttöä ja sen puolustamista. Ja kommentteja tyyliin "minulle kanin tai minkin henki on arvoton"

      Delete
  24. Helsingin hienoimpia mestoja tuo kirkko :)

    ReplyDelete
  25. ootko ortodoksi vai tykkäätkö muuten vaan ikoneista? :)

    ReplyDelete
  26. alat näyttää noiden törröhuuliesi kanssa jo hieman liian naurettavalle.

    ReplyDelete