Tuesday, January 20, 2015

Kuulumisia videomuodossa


51 comments:

 1. Hyvä Laura :) Ja kyllä kiinnostaa! Ihania pikkukissoja <3

  ReplyDelete
 2. Laura ihana kun olet tullut takaisin! Olen päivittänyt sun blogia ties kuinka monesti toivoen postausta. Toivottavasti alat taas kirjoittelemaan, terveisin sua jo Irc-galleriassa seurannut!

  ReplyDelete
 3. Ihana Laura, tosi mukavaa kuulla susta! Opiskelet varmasti ihan oikeaa alaa, vaikutat niin empaattiselta ja sydämelliseltä ihmiseltä! Yritä olla välittämättä ihmisten ilkeistä kommenteista.. Tsemppiä sulle kaikkeen tulevaan, ja olis kyllä huippua jos jatkaisit bloggaamista ♡

  - Milla

  ReplyDelete
 4. En yleensä tälläsiä kommentoi mut nyt tuli jotenkin tarve kommentoida kun olin kattonu ton videon. Vaikutat todella upealta ihmiseltä ja tosi paljon tsemppiä sulle jatkoon<3:)

  ReplyDelete
 5. Oot kyllä vahva nainen ja musta on hienoa että uskallat pyytää anteeksi ja avautua asioista. <3 <3 tsemppiä sulle koulunkäyntiin ja kaikkeen muuhunkin ja teit hyvän päätöksen käydä vieroituksen läpi,samojen asioiden kanssa oon itsekkin joskus paininut ja tuun olemaan loppuelämäni onnellinen että päätin tehdä muutoksia elämääni. Oot kaunis,sisäisesti ja ulkoisesti <3

  ReplyDelete
 6. Käääk, oot nii ihana ja sympaattinen<3 ja aivan varmasti tulet pärjäämään hoitoalalla jos vaan tahdot ja uskon, että moni vanhus, nuori ym. saa sinusta paljon iloa elämäänsä :) itsellänikin ollut vaikeaa, mutta nyt valmistun pian sairaanhoitajaksi ja muutenkin saanut asiat järjestykseen.

  Paljon Zemppiä tulevaan :)

  ReplyDelete
 7. Ihanaa että sulla näyttää menevän paremmin, ja voi että mitä kissavauvoja ♡ Pienenä varoituksen sanana pakko kuitenkin mainita, että sillä cola zerolla saa aika tehokkaasti tuhottua oman elimistönsä nimimerkillä kokemusta on :(

  ReplyDelete
 8. Teetkö joskus postauksen sun uudesta kämpästä? ja saako kysyä et mitä maksat vuokraa tosta ? :)

  ReplyDelete
 9. Vaatii kypsyyttä ja rohkeutta kertoa asioistaan noin avoimesti ja myöntää virheensä. Arvostan! Onnea kouluun pääsystä! Itse lähes valmiina sosionomina (perhanan oppari...) voin sanoa, että kiinnostavan ja monipuolisen alan olet kyllä valinnut. Ja työllistyminen etenkin lähärinä on taattu! :) Kaikkea hyvää alkaneeseen vuoteen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pakko kyllä sanoa, että nykypäivänä lähihoitajan ammatti ei valitettavasti enää takaa työllistymistä ainakaan pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

   Delete
  2. Vanhusten hoidossa on jatkuva pula työntekijöistä, sijaisia otetaan koko ajan, mutta vakituista paikkaa on vaikeampi saada.

   Delete
 10. Ihanaa oli katsoo tuota videoo kun näytit niin hyvinvoivalta :) Rohkeutta sulta ei ainakaan uuvu! Itse valmistuneena lähärinä ja nykyisenä terveydenhoitajaopiskelijana pakko sanoa että ihanan, kasvattavan ja antoisan alan oot valinnut ja toivon että myös itse viihdyt :) Työllistyminen ja mahdollisuudet on tosi hyviä ja oma kokemus ei varmastikkaan tee huonoa, päinvastoin. Kaikkea hyvää sulle ja toivottavasti jatkat bloggailua <3

  ReplyDelete
 11. Oon lukenut sun blogia jo vuosia mutten koskaan ole kommentoinut. Ihana kuulla että sulla menee paremmin ja että oot löytänyt alan joka kiinnostaa sua! Eikä kannata välittää ilkeistä kommenteista, aina joku löytää jotain negatiivista kaikesta :)

  Ihania kissoja!!

  ReplyDelete
 12. illan piristys tämä video! ihana sinä ja super söpöt kissat awww

  ReplyDelete
 13. Rohkea olet! Onnea opiskeluihin! 😊

  ReplyDelete
 14. Kiva kuulla susta :) Ehdottomasti jatka bloggailua, omaan tahtiin ja omilla säännöillä :) Kaikkea hyvää uuteen vuoteen<3

  ReplyDelete
 15. <3 voi ihanaa että sulla vaikuttaa olevan kaikki hyvin, olet upea!

  ReplyDelete
 16. Voi että, ihanaa! :) Kiva kuulla susta taas ja hienoa että sulla menee hyvin. Toivottavasti toi hoiva-ala on sua varten, vaikutat just sellaselta lämpimältä ja empaattiselta ihmiseltä jollaisia niihin töihin tarvitaan. Onnea opintoihin ja uuteen kotiin!

  ReplyDelete
 17. Hei Laura.

  Ensinnäkin, voin kertoa että olet varmasti valinnut oikean alan itsellesi. Olen itse työskennellyt lähihoitajana nyt kohta 4 vuotta vammaistyön parissa, ja voin kertoa että se jos jokin on palkitsevaa työtä. Vaikka en itse olekaan kovin kauaa ollut vielä työelämässä, niin olen kyllä nähnyt jo monenmoista työntekijää ja voin sanoa että sinä vaikutat juuri sellaiselta ihmiseltä ja työntekijältä, joka tulee tekemään tätä hommaa tunnollisesti ja sydän mukana. Vaikka koulu onkin välillä rankkaa harjoitteluineen kaikkineen, niin voin kertoa että lopussa kiitos seisoo ja siinä on sitten elämänmittainen ammatti takataskussa.

  Laura, toivotan oikein paljon onnea ja iloa koulunkäyntiin ja elämääsi muutenkin <3 Olet aivan ihana ja vahva ihminen. Mukava kuulla, että sulla menee nykyään jo paljon paremmin. Täytyy vielä mainita että kotisikin näyttää ihanan kotoisalta ja lämpöiseltä.

  Kaikkea hyvää <3 -A

  ReplyDelete
 18. Mua kiinnostaa! Mukava, että voit paremmin. :)

  ReplyDelete
 19. mahtava kuulla, että sulla menee paremmin! ennen kaikkea hienoa, että olet saanut korjattua välit perheesi kanssa. perhe on tärkein ja varmasti saat heiltä paljon voimaa arkeen!
  onko koirat vielä tavanneet Lolaa? mitä jos eivät taaskaan tule toimeen? vähän ehkä pikainen päätös, mutta toivottavasti olet harkinnut asiaa kunnolla eikä ongelmia tule. :) paljon voimia opiskeluun!

  ReplyDelete
 20. Kuka muuten tuon nimikorun voitti?

  ReplyDelete
 21. en sano nyt mitenkään todellakaan ilkeilymielessä, vaan ihan ystävällisesti kissaihmiseltä toiselle, että olethan varmasti tietoinen persialaisten turkinhoitoon liittyvistä asioista? :) ajattelin vaan, kun kerroit, ettet sen enempää suunnitellut kissan ottoa. jos et tiedä siitä turkinhoidosta, niin kannattaa etsiä tietoa! pitäisi löytyä netistä. saatat kyllä tietenkin jo tietääkin kaiken mitä pitää,
  mutta kissaihmisenä aina tykkään olla muistuttelemassa erikoisuuksista etenkin noiden persialaisten kanssa! :)

  ReplyDelete
 22. Mitä sille edelliselle kissalle tapahtui?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Katsoitko videon? Siellähän se kerrottiin.

   Ihana Laura kuulla susta, oon vasta pari vuotta lukenu sun blogia mutta toivon älyttömästi, että jatkat bloggailua! Oot ihan huippu. Onnea opiskeluihin, haastavaan, mutta myös erittäin antoisaan ammattiin oot opiskelemassa. Pus <3

   Delete
 23. Ihanaa kuulla että olet saanut elämäsi taas raiteilleen. :) Tsemppiä uuteen kotiin ja opiskeluihin ja toivottavasti Lolan kanssa eläminenkin sujuu hyvin. Käyn lähes päivittäin päivittämässä josko olisi uutta postausta tullut enkä varmasti ole ainoa, joten varmasti sulla on vankka lukijakuntakunta vaikka välillä pitäisitkin blogista taukoa. Hyvää jatkoa! :)

  Salla

  ReplyDelete
 24. Mahtavaa, että sinulla menee paremmin. Toivon sulle paljon tsemppiä ja intoa opiskeluun! :) Haluan myös kertoa, että ihailen kuinka rohkea olet ja kerrot sekä hyvistä hetkistä että vaikeuksistasi. Kaikilla meillä on jossain vaiheessa elämää vaikeaa ja surullisia vaiheita, mutta tärkeintä on yrittää elää parhaansa mukaan ja pitää lähipiiri lähellä. Muista, että negatiivisia ihmisiä tulee aina olemaan, eikä heidän puheitaan pidä ottaa itseensä. Jokainen voi vaan itse elää omaa elämäänsä ja itse tietää omat voimavaransa. Onneksi voit nyt tukeutua perheeseesi.

  Kaikkea hyvää Laura!

  ReplyDelete
 25. Oot näissä videoissa aina niin aidon ja sympaattisen oloinen! :) Mahtavaa, että olet löytänyt itseäsi kiinnostavan alan. Itse olen kohta valmis sairaanhoitaja, ja kannustan miettimään myös sitä vaihtoehtoa tulevaisuudessa. ;) Monipuolista ja haastavaa työtä. Varmasti pärjäät alalla, kun vaikutat jotenkin niin avoimelta, mitä ominaisuutta hoitoalalla kyllä tarvitaan.

  ReplyDelete
 26. Heippa todellakin jatkat. Ja kirjotat oman fiiliksen mukaan ja voimavarojen mukaisesti. Itsekkin oon seurannut sua jo vuosia. Oot vahva ihminen ja hoitoalalle oikeinki sopiva. Itsekkin oon läpikäynyt masennuksen kanssa osasto hoidit ja tiedän että ne on rankkoja asioita ja niistä kun selviää niin selviää mistä vaan(tosin oltiin eriasioista hoidoissa ja erillaisissa paikoissa mutta silti). Arvostan sua kun uskallat julkisesti puhua omilla kasvoilla noista suuri hatun nosto. Hyvää alkanutta vuotta ja lämpimiä haleja! :) t. Eveliina

  ReplyDelete
 27. Ihana sinä! Kaikkea hyvää <3

  ReplyDelete
 28. Tosi kiva kuulla että voit paremmin =) Ihania kisuja <3

  ReplyDelete
 29. U go girl!<3 Oot ihana ja tuut varmasti pärjäämään tolla alalla! Mulla on kans puoliks persialainen, puoliks angora kisu ollut jo 15.v ;) Ihana luonne vaikka onkin vähän diivamainen, jos noin voi kissasta sanoa...

  ReplyDelete
 30. Ihana video, tosi mukava kuulla että oot saanu elämän järjestykseen! tsemppiä opiskeluun :)

  ReplyDelete
 31. en suosittele sulle tosiaankaan lasten kanssa työskentelyä, varsinkaan päiväkodissa. tosi rankkaa hommaa ja stressaavaa! siinä pitää jaksaa ja olla skarppina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No missä työssä ei? Vanhusten hoito vasta rankkaa onkin, samoin mielenterveys puoli. Lasten kanssa on ehkä lähärin helpoin työskennellä, tai siis se on helpoin niistä vaihtehdoista verrattuna vanhuksiin tai esim. ensihoitoon ;)

   Delete
  2. et selvästi ite oo alalla? varsinka pääk seudulla. rankkaa hommaa, ei sijaisia, pitkiä tyopäiviä, isot lapsiryhmät jne. kyl ne haastattelus selvittää kaiken..

   Delete
 32. Apua mistä toi ihana paita on?:)

  ReplyDelete
 33. Ihanan symppis video! Oon saman ikäinen kuin sinä ja vaikutat jotenkin tosi saman henkiseltä, ja itsekin aloitin juuri sosiaali-ja terveysalan opinnot, pitkään tuli myös mietittyä että mitä sitä lähtis opiskelemaan mutta tää tuntuu kyllä oikeelta :) näillä näkymin varmaan kevään aikana muutto stadiin, olispa kyllä mukava suhun jossain tutustua! :)

  ReplyDelete
 34. voi että mitä kisuja!! :) ihastelin jo instagramissa niitä ja esittelin kaikille kavereillekki että kattokaa kuinka söpöjä :D

  ihanaa että oot taas bloggaamassa ja onnea kouluun pääsystä! :)

  ReplyDelete
 35. Jee, kiva kuulla että bloggailu jatkuu! Ei haittaa yhtään vaikka aiheet vaihtelisivat vähemmän pinnallisiksi, sun kuulumisia on kiva lukea aina :) Terkkuja Hollannista!

  ReplyDelete
 36. Todella kiva kuulla, että elämässä pyyhkii nyt hyvin! Olen jo useamman vuoden lukenut blogiasi ja toivon todella että jatkat kirjoittamista, sekä videoiden tekoa! :) Lähetän paljon voimahaleja ja tsemppiä opiskeluihin! :) p.s. Ehkä suloisimmat kissat mitä oon ikinä nähnyt <3

  ReplyDelete
 37. Musta on MAHTAVAA että lähit lähihoitajakoulutukseen! :) Arvostan ihan hirveästi sitä työtä, oot varmasti pätevä alaa varten! Oot ihanan empaattinen ja fiksu ihminen. Odotan innolla mitä tekstiä sun blogiin tulee tulevaisuudessa, oli mukavaa saada taas video :)

  ReplyDelete
 38. onhan siulla varasuunnitelma jos jostain syystä isäsi ei kissaa pystyisi pitämään? miten tää kissa tulee koirien kans toimeen?,

  ReplyDelete
 39. Jee! Lisää videoita! :) http://getinspiredwithme.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 40. Ihana video!! Kuulostat paljon pirteämmältä ja vaikutat onnelliselta <3 Ihanat kisut! tsemppiä opiskeluille :)

  ReplyDelete
 41. Laura ihana kuulla että voit hyvin. :) oon seurannut sun blogia suunnilleen vuodesta 2010, ja huomasin huolestuvani kun sulta ei tullut postauksia, ajattelin että onkohan jotain ikävää sattunut. oli ihan tosi ihana kuulla että sulla menee näin upeesti. :)
  ihana että sun isä muuten on ajatellut noin että voitte mennä vierailemaan siellä Porvoossa vähän pitempäänkin kun teille löytyy omat huoneet, iskät <3. se on jotenkin tosi mukava kaupanki, etenkin kesällä.
  onnittelut opiskelupaikasta ja tsemppiä koulunkäyntiin ja arkeen. toivottavasti unitutkimuksista olisi jotain hyötyä!

  ReplyDelete
 42. jatka kirjottamista. Oon mies ja varmaan 5v seurannu ku on joku nainen jonka juttui jaksaa lukee:) sä oot kumminkin näitä oikeita bloggaajia:)

  ReplyDelete