Friday, January 23, 2015

♥ Freeday (almost) ♥

Oltiin tänään koulun jälkeen äidin kanssa kaupungilla vähän kiertelemässä.
Mun piti ostaa valkoista maalia ihan pieni purkki, kun pari hyllyä pitää maalata, mutta enpä sitten jaksanutkaan. Mulla on täällä kotona vielä jonkin veran tehtävää ja ostettavaa ennen kuin viitsin tehdä asuntopostausta.
Tämä Lolan puolisisko, jolla ei ole nimeä, on ihan rakastunut muhun. Se haluaa olla koko ajan mun vierellä. Ja sitten nää nukkuu Lolan kanssa aina vierekkäin ja leikkii yhtenään.
Mä en varmaankaan voi erottaa näitä. En vaan halua. Niillä on toisistaan paljon seuraa.
Auttakaa keksimään toiselle kissaneidille nimi! Se sais mätsätä Lolan kanssa jotenkin. Tai sitten välttämättä ei!

Nyt mä aattelin ottaa lyhkäset päikkärit. :)Hyvää viikonloppua kaikille ♥

60 comments:

 1. Kaunis Laura, ällöttävä puuhka.

  ReplyDelete
 2. Toi turkis on kyllä niin oksettava.. Mitä eläintä se on?

  ReplyDelete
 3. Kivaa kun postailet taas :) !

  ReplyDelete
 4. Lili, Luna, Mila, Dora... Kivaa viikonloppua :)

  ReplyDelete
 5. Voi että noi kisut on ihania <3

  ReplyDelete
 6. Luna :) ite joskus ajattelin ku mulla oli kaks tyttökissaa et jos oisin aikoinaan ite saanu valita niille nimet niin ne ois ollu Luna ja Lumi tai Luna ja Lola :D kiva kun taas päivittelet menojas tänne! :)

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 8. Olis kiva kuulla sun ajatuksia turkistarhauksesta? Oon saanu susta eläinrakkaan kuvan, mutta et taidakaan olla vaikka koiristasi paljon välitätkin. Kissoja ja koiriakin tarhataan turkisten takia :/ suostuisitko käyttämään koiraturkista? Mutta kyllähän täällä ihmisiäkin pidetään häkeissä ja kidutetaan, että joo.. Turhaa varmaan tänne puran "turkisvihaani" mutta tosiaan olis kiva kuulla sun mielipiteitä aiheesta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mielipide turkistarhauksesta kertookin eläinrakkaudesta. Onko kommentin kirjoittaja 12 vai 13v

   Delete
  2. Mitä se sulle kuuluu mitä toinen vettää päälle? Kaikilla on oma elämänsä, älä jaksa jankuttaa jostain turkiksista, huoh oikeesti....

   Delete
 9. Replies
  1. Ei näitä.. Kannattaa miettiä kissaa nimetessä myös sitä itse kissaa. Menee kisut varmaan ihan sekaisin ketä tarkoitetaan jos nimet on noin samanlaiset.

   Delete
 10. Ihanaa kun postailet taas, oot ihan lemppari bloggari <3

  ReplyDelete
 11. Luna! ihanaa kun bloggaat taas, kaunis asu ja sä näytät upealta ja hyvinvoivalta, hehkut! :)

  ReplyDelete
 12. Näytät upealta Laura, todella naisellinen asu! :) (Täytyy kyllä sanoa, että minä pidän myös tuosta turkiksesta...)

  ReplyDelete
 13. Lolan kaveriks sopis Lilja :) Kiva kun bloggailet taas ♥ kaikkea hyvää Laura♥

  ReplyDelete
 14. Antakaa jo turkisten olla....Onko toi ees aito? Mut nii kissalle nimeks valo? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miksi pitää antaa turkisten olla? Miksei asioista voi keskustella? Onko turkis joku tabu mistä ei saa puhua?

   Delete
  2. Kaikesta saa ja pitääkin puhua, mutta turkistarhausta vastustavien kanssa asiasta keskusteleminen on ihan yhtä tyhjän kanssa, sillä ainoa oikea mielipide heidän mielestään on vastustaa kyseistä asiaa ja mikäli kuitenkin satut ajattelemaan asiasta eri tavalla, olet automaattisesti paska ja vastenmielinen ihminen. Turkistarhausta vastustavat ihmiset ovat ehkä suvaitsemattomin ihmisryhmä, jonka olen koskaan kohdannut.

   Delete
  3. Enpä ole koskaan kuullu mitään järkeviä argumentteja turkistarhausta kannattavilta, sillä motiivina vääryyteen on lähes poikkeuksetta turhamaisuus. En ymmärrä miks viattomien eläimien kärsimystä tulis sietää, kerro se minulle? Kannan mieluusti suvaitsemattomuuden leimaa - sinä, rakas ystävä, olet brutaali. Maailmassa on paljon materiaaleja, joista tehdä hienoja vaatteita, joten mun mielestä ketulla on oikeus pitää turkkinsa - ja vaikka ei olisikaan, pitäis ketun olot tehdä hyviksi, antaa olla ilman kärsimystä se pieni hetki jonka tuo elää.

   Delete
 15. Mä ihmettelen, miten sulle voi sopia aina kaikenlaiset vaatteet, kaikki näyttää sun päällä hyvältä! Ääh. Ihanaa kun postailet taas, i'm happy! :)

  ReplyDelete
 16. Lola ja stitch :D

  ReplyDelete
 17. Monet on ehdottaneet Luna-nimeä, mut mun mielestä Lulu ois kivempi! Ja jos ei tarvitse mätsätä toisen kissan nimen kanssa niin sitten mun nimiehdotus ois Nana :>

  ReplyDelete
 18. muistathan kattien turkin hoidon =)

  ReplyDelete
 19. Mulle tuli mieleen Mimosa heti kun näin ton pikkuisen näissä kuvissa :)

  ReplyDelete
 20. Raili olis aika symppis! :D

  ReplyDelete
 21. Itselle tuli heti ensimmäisenä mieleen nimeksi Lily :) Kaunis ja vähän erikoinenkin.

  ReplyDelete
 22. Nala? Niinkuin Leijonakuninkaassa :) tai vaikka Bella tai Jade

  ReplyDelete
 23. hei, mistä toi kimono tai toi kiva takki on? :) tosi kaunis!

  ReplyDelete
 24. Hauskoja nää "OLEN ELÄINRAKAS" -ihmiset jotka mässää mäkkärin läskiluukulla paskasti tuotetttua lihasafkaa ja silittelee koiranpentuja ja samalla kun possut kärsii lihatuotannosta ja sitten jaksetaan valittaa turkiksista. Kaksinaismoralismia. Olette säälittäviä.

  ReplyDelete
 25. Mimosa! Joskus mun nuoremmat serkut sai kanin, joka mun ehdotuksesta nimettiin Lolaksi. Myöhemmin Lolalle päätettiin ottaa tyttökani kaveriksi ja sain jälleen päättää nimen(ah pienet, jumaloivat serkut). Niin kanista tuli Mimosa. Kuukauden päästä tapahtui ihme, sillä Lolan ja Mimosan yhteisestä pesästä löytyi kasa kaninpoikasia. Mimosa ei siis ollutkaan tyttö, sukupuoli oli katsottu eläinkaupassa väärin. Poikakani kuitenki pysyi Mimosana hamaan loppuun saakka.

  ReplyDelete
 26. Lola ja Cola.

  :-----)

  ReplyDelete
 27. Kira :) ihanaa että postailet taas ja voit paremmin!

  ReplyDelete
 28. Mitä edelliselle katille tapahtui? Vai roikkuuko se sun kaulassa...

  ReplyDelete
 29. Voi ottakaa ny rauhas😂😵 Ei roiku, Laura on tuola aikasemmin kertonut missä kissu on :) Jos on noita mielipiteitä ja energiaa niin kannattaa varmaan suunnata se johki muuhun... esim siihen turkistarhauksen vastustamiseen... nää turhat kommentit tuskin teidän asiaa edistää joten menkää pyörimään pihalle jonku lipun kanssa. Huoh! Ei aina jaksa jos jollain on pala jotain karvaa niin n. 100000 kommenttia siitä. Ei varmaan kannata lukea jos ottaa niin luonnonpäälle ;-) Mutta Oon odottanut tosi paljon että kirjottelet taas ja mahtavaa kun oot paremmassa kunnossa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitihän se arvata, että aiheesta ei järkevää keskustelua saada aikaiseksi. Ehkä parempi puhua vaan rakennekynsistä ja ripsistä ;)

   Delete
 30. Lola ja Leidi
  Lola ja Aida
  Lola ja Unna(tarkoittaa suomeksi 'pikkuinen') ♥

  ReplyDelete
 31. MILO!!! Lola ja Milo. Sehän olis täydellinen parivaljakko! Ei liian samanlaiseg nimet mutta siltikki! Ihana yllätys ku sulta oli tullu kolme uutta postausta viimekäyntini jälkeen!
  -js

  ReplyDelete
 32. Kisu näyttää ihan Anitalle! ! Lola ja Anita

  ReplyDelete
 33. Replies
  1. Meinasin ehdottaa tätä myös :)

   Delete
 34. Tarja kissalle nimeks hahahhaahhaaaa :DDD

  ReplyDelete