Saturday, January 24, 2015

Bannerikilpailu!

Nyt starttaa bannerikilpailu, mikäli kukaan ei edes halua edes sellaista tehdä. Paras banneri tulee käyttöön ja postin kautta ihan joki pieni lahja parhaan bannrerin teosta.Kuvan voi laittaa vaikka mun meiliin. :) 
Ainiin, ja sellaista ajattelin kysyä, että missäpäin Helsinkiä olis parhaat kirpputorit? Ei mitään itsepalvelukirppistä, eli esimerkiksi Hietsun kirpputorin kaltainen. 17 comments:

 1. Pasilan veturitallin kirppistä suosittelen! Uusi valtterin kaltainen kirppis. Myyntiaika 11-16 ja paljon pöytiä :) vielä ei ole yleisöryntäystä tullu, mutta kyllä tavara liikkuu. Yritetään kertoa tästä mahdollisimman paljon eteenpäin niin tietämättömätkin saisivat tämän tietoonsa!!:)

  ReplyDelete
 2. sulla on kyllä täydelliset kasvonpiirteet!!

  ReplyDelete
 3. Jäähallin kirppis:)

  ReplyDelete
 4. Heii ihanaa, että oot palannu ja voit paremmin! <3 voisko toivoo kysymys postausta? Olis kiva päästä ajan tasalle mitä sulle kuuluu ja mistä tällä hetkellä tykkäät ym? :)

  ReplyDelete
 5. bannerin tekoon voi varmaan käyttää kuviasi vapaasti? :-) en tiedä oliko tyhmä kysymys :D

  ReplyDelete
 6. No toi banneri mikä sulla nyt on, on aivan kauhee. Kuina sä olet laittanut itsestäsi tollasen kuva esille?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei mun mielestä ole! :) Mutta täytyy sanoa, että ehkä joku vähän tarkempi kuva olisi parempi.

   Ihanaa, kun taas postailet! :)

   Delete
  2. Mun mielestä toi banneri kuva on mahtava! cool :)

   Delete
  3. Perustele? Todella kaunis ja muodikas kuva Laurasta. Se siis missä sillä oli se ponnari ja jalat silleen ristissä, sitä tuo ensimmäinen anonyymi niin irvokkaasti arvioi.

   Delete
 7. Kysyn, että oletko itse ikinä Roaccutania syönyt? Kun niin tietäväisestl asiasta puhut. Kun akne on mennyt tarpeeksi pahaksi, siihen ei mitkään kosmetologit auta kun whkä hetkellisesti. Roaccutan on ainoa markkinoilla oleva apu (ihotautilääkärin määräämänä tottakai), joka todella auttaa ja voi parhaimmillaan viedä aknen kokonaan pois. Ei tietenkään saa olla raskaana kun lääkettä käyttää jos siinä niin sanotaan? Monissa lääkkeissä on vahvat sivuvaikutukset, ja akne on sairaus, johon varmasti moni haluaa saada apua ja kun antibiootit eivät auta tulee vuoroon Roaccutan. Turhaa alkaa jakelemaan neuvoja kun ei ole itse ikinä kyseistä lääkettä syönyt. T: kiitollinen roaccutanin syöjä ja aknesta parantuja

  ReplyDelete
 8. Pidä tämä nykyinen banneri, se on tosi hieno!!

  ReplyDelete
 9. mun oli pakko tulla kertomaan että mä niin rakastan sun videoita. ihanaa kun joku juttelee sieltä ruudun toiselta puolelta. Olet ihana<3

  ReplyDelete
 10. Kuka sen nimikorun voittaja on?

  Voisitko kertoa jotain sun koulusta? Haluaisin itsekin lähteä opiskelemaan lähihoitajaksi ja kaikki siihen koulutukseen liittyvä kiinnostaa.

  ReplyDelete
 11. Meinaatko tehä sun kissoista turkiksia? :)

  ReplyDelete
 12. Sulla tulee aina tää sama et "nyt alan kirjottelee taas tänne!" Ja sit se innostus kestää kolme päivää

  ReplyDelete
 13. missäs se sun valkonen kissa on?

  ReplyDelete
 14. Pidä blogikirppis niin siihen pääseen osallistumaan kaikki! Olisin ainakin itse kiinnostunut ostamaan sun vaatteita :) Tai laita huutonettiin myyntiin.

  ReplyDelete