Thursday, November 14, 2013

Perusperus

Tänään on ollut aika leppoisa ja mukava päivä. Kävin Dui Clinicillä hemmoteltavana, ja Laura kokeili mun kasvoihin jotain uutta valohoitoa.
Nyt mä oon koko illan pessyt pyykkiä ja siivoillut kotona.Tästä tuli nyt tällainen pikapäivitys, kun aivot lyö tyhjää ja väsyttääkin jo melkoisesti, vaikka kello vasta puoli kymmenen.

22 comments:

 1. Ootko tulossa indiedayssin blog awardseihin?

  ReplyDelete
 2. Oih kun tuo sun asunto näyttää super ihanalle!:)

  ReplyDelete
 3. Tuo kissanpentu on niin suloinen! :) Jos sille ei ole vielä nimeä, niin miten olisi Simo? Mulla ainakin tuli tosta alimmasta kuvasta heti Simo mieleen. :D

  ReplyDelete
 4. Eikö kissalla ole vieläkään nimeä? Miksikäs sä sitten kutsut sitä? :D

  ReplyDelete
 5. Voiii suloinen kisuli :) Kattelin niitä nimiehotuksia ja Napoleon tuli taas jotenkin mieleen kun tän näki, ehkä se sitten näyttää Napoleonilta :D

  ReplyDelete
 6. Toivottavasti sun koti on alkanut tuntua enemmän kotoisalta <3

  ReplyDelete
 7. Eikä tuo kisu on ylisöpö!! Joko oot keksiny sille nimen?
  Itellä on niin kova kisukuume, mut ainoo vaa et en haluu mtn kissaa raapimaan mun kalusteita ja sohvia...
  Onko toi sun kisu vielä tehny mitään tuhoja?:)

  ReplyDelete
 8. oih kuin vanha toi pikkuinen on? :3

  ReplyDelete
 9. http://www.onepiece.fi/fi-fi/naiset/jumpsuits_3/rajoitettu/jeansy-onesie-grey-melange

  ....Koska erikoinen, kaunis, miellyttää silmää! :-) Ja tulisi käyttöön, aivan varmasti!

  sarikalliokuusi@suomi24.fi

  ReplyDelete
 10. oot 24v ja pukeudut kun 15v. miten et aikuistu ollenkaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm, millainen aikuinen on sellainen ihminen, jonka perusteluna aikuisuudelle on jokin tietty pukeutuminen?

   Delete
  2. Jos aikuiselta näyttäminen vaatii sitä, että näyttää keskiverto 30-70 vee "aikuiselle" naiselle niin luulempa vaan että suurin osa meistä päälle 20 ei tahdo sillä tavalla "aikuisille" oikeasti näyttää. Mielummin pukeutuu nuorekkaasti ja omalla tavallaan vaatteisiin jotka mielyttää silmää ja tuntuu hyvälle kantaa- eletyt vuodet kun ei pukeutumista määrittele vaan persoona. :)

   Delete
  3. Jos aikuiselta näyttäminen vaatii sitä, että näyttää keskiverto 30-70 vee "aikuiselle" naiselle niin luulempa vaan että suurin osa meistä päälle 20 ei tahdo sillä tavalla "aikuisille" oikeasti näyttää. Mielummin pukeutuu nuorekkaasti ja omalla tavallaan vaatteisiin jotka mielyttää silmää ja tuntuu hyvälle kantaa- eletyt vuodet kun ei pukeutumista määrittele vaan persoona. :)

   Delete
 11. Ihan mieletön asunto, niin paljon kiinnostavia yksityiskohtia! Ärsyttää kun nykyään kun melkein kaikki asunnot on täytetty pelkästään ikean massatavaroilla ja niillä hemmetin keep calm-tauluilla :D Sun kämpästä näkyy hienosti sun oma tyyli.

  ReplyDelete
 12. Kissukka on ihana. Samoin sun pipo :)

  Ps. jos kissalla ei ole nimeä, niin miten olisi ihan vain Kisu? Tai Chisu :D

  ReplyDelete
 13. Ikonit on kauniita koristeita. Olen itsekin ostanut niitä mm. Tallinnasta ja Pietarista (1/8 -venäläinen ja ortodoksi kun olen, vaikken uskonnollinen). Onko sulla itsellä "kytköksiä" johonkin vai muuten vain olet hankkinut sisustusta kaunistamaan?

  //UnnaNatalia

  ReplyDelete
 14. Minkälaisenhan turkin saisit tuosta kissasta? :)

  ReplyDelete
 15. Moi Laura! Pakko sanoa, että tuo kisunen on aivan samannäköinen kun mun nykyisin jo nelivuotias karvalapsi oli pentuna! Harmaa läikkä päälaella oli ainoa keino erottaa valkoiset kaksoispoikani toisistaan. Läikkä alkoi kuitenkin jo pentuna haalistumaan, ja nyt sitä ei ole enää ollenkaan! Nykyisin kissojani toisistaan ei eroita kukaan muu kuin minä ja mieheni :- ) Ihanaa syksyä <3

  ReplyDelete