Wednesday, July 17, 2013

Jättiläiskuplia

Oltiin tänään Annan kanssa kaupungilla kiertelemässä ja syömässä. Käveltiin Espan läpi ja nähtiin jättiläiskuplia! Luulin, että noin isoja kuplia on vain Muumeissa, mutta nyt sekin on sitten todistettu!
Käytiin taas Fredan Torilla syömässä, minkä jälkeen Anna halus käydä parissa designliikkeessä, ja mä ostin ihka ensimmäisen desgintuotteeni! Fredan Alessissa oli aika kelpo leikkuulauta + veitsi -30% alessa ja vielä pinkissä värissä, ja koska mä tarvitsin molempia, niin tuli tehtyä kaupat!

Ollaan lähdössä Empun kanssa lauantaina päiväreissulle Tallinnaan. Mennään varmaan ainakin syömään ja ostoksille, mutta Tallinnavinkkejä otetaan vastaan! Oltiin siellä vuosi sitten Annikan kanssa ihan eksyksissä, enkä haluaisi kokea uudestaan sitä haahuilua. :D

Nyt mun lempparisarjan - läskisarjan pariin!
 Äiti toi mulle aika kivan taulun Kreikasta.

52 comments:

  1. vanhassa kaupungissa tallinnassa on aivan uskomaton ruokapaikka, pippurisäkki! tai pepparsack! oven ulkopuolella roikkuu oikee pippurisäkki, siitä tunnistaa! aivan loistava ruokapaikka , kannattaa kokeilla :)

    ReplyDelete
  2. Vau mikä asu Laura! :) Nuo kuplat on kyllä näissä kuvissaki niin siistin näkösiä mutta luonnossa varmaan entistä hienompia! :D

    ReplyDelete
  3. Jos haluu sairaan hyvää intialaista Tallinnassa, suunnatkaa elefantiin syömään vanhaan kaupunkiin :)

    ReplyDelete
  4. Ihana asu! Tosi cool :) Vautsi nuo kuplat, saa isommankin ihmisen iloiseksi. :)

    ReplyDelete
  5. Tallinnassa Rocca Al Maren kauppakeskus on ihan huippu! Bussilla pääsee ilmatteeks Tallinnan keskustasta helposti, suosittelen :-)

    ReplyDelete
  6. Sussa on tosi miehekkäitä piirteitä!

    ReplyDelete
  7. Uuuuu mikä asu <3 oot niin hot! Etkä yhtään mikään jakkupitsihamemassa-tyttö :D kuolaan sua,pidä toi!

    ReplyDelete
  8. Mieki näin ekaa kertaa nuita isoja saippuakuplia ko olin budapestissa ! Siistejä :) Ps.Kauniita kuvia!

    ReplyDelete
  9. oooi mistä toi huppari ja onko kauan sitten ostettu? :o aivan ihana ja niin sinäkin!! <3 oot super kaunis oikeesti!

    ReplyDelete
  10. tosi kivaa vaihteluu toi sun asukokonaisuus! mistä mahtaa toi huppari/liivi hässäkkä olla? :)))

    ReplyDelete
  11. Oon Tallinnasta kotosin ja nytkin täällä, et tiiän jotaki :D
    Viru-kauppakeskuksessa on Kaubamaja ja siellä toisessa kerroksessa on naisten maailma, missä on myös Aura-kahvila mis on superhyviä lettuja suolasella ja makeella täytteellä. :)
    Solaris-kauppakeskuksen eessä ja Rocca al Maressa on Boost juice bar, missä on smoothieita ja muita sen tyylisiä, superhyviä ja terveellisiä!
    Hyvä ravintola on myös venäläinen Troika Raatihuoneen torilla.
    Shoppailua voi harrastaa Virussa, Solarisessa Rottermannissa, Ülemistessä, Rocca al Maressa ja Kristiinessä. Rocca al Mare on mun mielestä huonoin, mutta sinne ne suomalaiset usein suuntaa. :) Netistä löytyy lisätietoa noista.
    Tere tulemast!

    ReplyDelete
    Replies
    1. miten pääsee kätevimmin kristiineen? jos on hyvä sää niin sen matkanhan voi kävellä? kuin pitkä matka se on ja mitä kautta fiksuin mennä? :)

      Delete
    2. Johdinautoa eli trollia suosittelen enemmän :) ja se ilmaisbussi menee myös kristiineen satamasta, mut rocca al maren kautta. Kantsii kattoo Kristiinen sivuilta lisää :)

      Delete
  12. Laivasta ulos ja terminaalin edestä lähtee ilmainen bussi kauppakeskus Rocca al mareen. Todella hyvä kauppakeskus josta löytyy erilaisia putiikkeja. Sama bussi menee myös toiseen kauppakeskukseen (nimeä en muista) joka ulkoapäin näyttää aika mitättömältä mutta kyllä sieltäki kauppoja löytyy vaikka millä mitalla. Tietysti merekeskus sataman lähellä jos ei arastele ostaa feikki kamaa.

    Tasokas ruokapaikka nimeltä kohvikmoon, ruoka oli tooodella hyvää ja paikka näytti suositulta mutta sijainti oli kyllä aika huono joten kannattaa netistä bongata osoite, tai edes nimi ja taksilla mennä paikan päälle :) Taksi maksoi muistaakseni 4-6euroa ja matkaa oli about 10km tuolta yhdestä kauppakeskuksesta ruokapaikkaan.

    Ps. toi tyyli <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se toinen kauppakeskus minne menee ilmainen bussi on Kristiine keskus, joka on mielestäni paljon parempi kuin Rocca al mare tai monta kertaa nähty Viru keskus! Viru keskuksen "sivulla" on myös sellanen kahvila/lounas paikka nimeltä kafe mmuah, ja sieltä saa parhaita lounas-annoksia vaikka myös vanhan kaupungin ravintolat ei koskaan petä. Terveisin puoliksi Tallinnassa asuva nuori ! :D

      Delete
  13. Et näytä päivääkään yli 15-vuotiaalta. Luulisi että yli parikymppinen nainen ei tarkoituksella haluaisi näyttää lapselta pukeutumalla mauttomiin teinirääsyihin mutta tyylinsä kullakin... Amislätsä ja camo-kuosi kruunaavat koko kauheuden.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En oo ikinä ymmärräny miten se on toiselta pois miten kukakin pukeutuu...... :D

      Delete
    2. LOOOOL mä oon 20v nainen ja omaan samanlaiset housut, samanlaiset kengät ja samanlaisen repun kun kuvan leidillä on päällään. Joten suck it in your face ano, tai kaiva ainakin ne xs-koon stringit ulos peppuvaostas.

      Delete
  14. Rakastan sun tyyliä tässä postauksessa!

    ReplyDelete
  15. Biggest Loser on paras, oletan että se on tää sun läskisarja :D plus ihan mielettömän siistit vaatteet!

    ReplyDelete
  16. voisitko laittaa postauksiin maininnan mistä olet asun "palaset" ostanut??

    ReplyDelete
  17. Tuntuu jotenkin typerältä linkittää oma blogi/postaus tähän, mutta tässä on mun omat Tallinnavinkit kun kerta siellä opiskelen ja asun: http://highwaytosun.blogspot.fi/p/about-tallinn.html
    toivottavasti on jotain apua ja iloa :)

    ihanaa matkaa! <3

    ReplyDelete
  18. Äläkää uudestaan menkö sinne Rocca AL mareen... Kristiineä suosittelen ja ulemostekin on parempi! :) ja vanhassa kaupungissa sijaitseva peppersäck ravintola on nam!!

    ReplyDelete
  19. MISTÄ NUO SHORTSIT? törmäsin eilen lähikaupassa toiseen tyttöön jolla oli samanlaiset tai samantyyliset ainakin, ja en jaksaisi uskoa että olette omista army-kuvioiduista pillifarkuistanne saksineet shortsit.........koska tahdon samanlaiset!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gina Tricotissa ainakin oli ihan samanlaisia, tosin täällä päin ne ainakin oli jo alennuksessa. Eli ei varmaan kauaa löydy

      Delete
    2. Gina tricotista, itsellä samanlaiset :)

      Delete
  20. Kahvila nimeltä Kehrwieder vanhassa kaupungissa jonkin aukion laidalla on i h a n a.

    ReplyDelete
  21. Ihana Laura! <3 (ja ihana Annakin siellä :D) <3 http://www.iltalehti.fi/catwalk/201307170143548_ca.shtml

    ReplyDelete
  22. Moikka Laura! Ihan pakko kommentoida sulle, en tiedä miksen ole sitä aikaisemmin tehnyt. Oon seuraillut blogiasi melkein alusta asti, ja n. viikko sitten aloin pläräämään tekstejä ihan ensimmäisestä kirjoituksesta asti. Oot TODELLA inspiroiva ihminen. En oo koskaan todennut ketään muuta, jonka päällä vaate kuin vaate on hyvännäköinen. Lisäksi oot herttainen, sydämellinen ja sulla on kadehdittavan rohkea ote elämään! Ja kauneuttasi ei voi edes sanoin kuvailla. On inhottavaa, että joudut kestämään kateellisia anonyymejä ja heidän älyvapaita kommenttejaan, et ole laisinkaan ansainnut yhtäkään niistä. Tyylisi on ajaton, ja aina vain paranemaan päin. Sun kirjoituksia on ilo seurailla, ja toivon, ettet lopettaisi tätä touhua! :) Jos jollain on ongelma sen kanssa, että postailet kun huvittaa, olkoon. Oothan sä jo vuosia pitänyt tosi tiheää postaustahtia! Kaikkea hyvää sulle elämääsi ja toivottavasti unelmasi ja haaveesi toteutuvat :)

    Ps. Loppuun tämmöinen oma älyvapaa kysymykseni, harottavatko silmäni, vai lukeeko bannerissa oikeasti "motherDuckin fashion" ?? :D

    -M

    ReplyDelete
    Replies
    1. kyllä siinä taitaa oikeasti lukea motherducking..:P

      Delete
  23. Aivan ihania kuvia ! Ja mun on pakko kysyä että koskiko paljon tuo kylki tatska? :)

    ReplyDelete
  24. Voi satutko tietämään mistä tuo sun ystävän hame on? Aiva ihana. :)

    ReplyDelete
  25. Jännä asu kyllä, mut jollaim tavalla kans toimii! Tälläsiä postauksia toivoos kyllä enemmän, noi mainos postaukset ym on vähän vieny hohdokkuuden tästä sum blogista, ei pahalla :) onneks sentään edes joskus laitat tälläsiäkin, nää on kivoja ♡

    ReplyDelete
  26. ''ei enää ikinä helsinkiin''

    ReplyDelete
  27. suosittelen menemään satamasta suoraan kristiine-kauppakeskukseen taksilla. maksaa joku 8 euroa. kristiinestä löytyy tally weijl, new yorker, terranova, zara yms. tiistaina olin ja aleet oli viel tosi kovat! hyviä ruokapaikkoja ei oikee sielt löydy, mut taksilla virukeskuksen luo ja siitä samala rotermanniin, mistä löytyy pull&bear, stradivarius ja bershka. otettiin siitä vielä taksi takaisin satamaankin ni päästiin helposti ja nopeesti.

    ReplyDelete
  28. Ihania kuvia ja ihanan rento asu ! Jänniä noi kuplat :D En ite sais varmaan yhtäkään tollasta kuplaa aikaseks :D

    ReplyDelete
  29. Rakastan sun asua <3

    ReplyDelete
  30. shortsit on varmaan ginasta, olivat alessa :)

    ReplyDelete
  31. Ihanat vaatteet Laura!!
    Kantsii liikkua Virossa takseilla ja tosiaan niillä KELTASILLA, koska ne on luotettavimmat jos ei busseilla halua liikkua. Kannattaa käydä Vanhassa kaupungissa, koska sieltä löytyy niin paljon hyviä kahviloita, ravintoloita ja pieniä kauppoja :) Ja jos ootte iha kunnon shoppailureissulle menossa niin Rocca al Maressa kantsii käydä vilkaisemassa ja tietysti Virussa ja Kristiinessä ;) Hyvää reissua! :)

    ReplyDelete
  32. Vähä siistei noi jättikuplat! Itsekkään en ole ikinä nähnyt tollasia :D

    http://passionblogi.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  33. Taulun nimi on ikoni :)

    ReplyDelete
  34. ^ itsekin olin just samaa kommentoimassa, ei se mikään taulu ole vaan ikoni :D uskonnollinen symboli etenkin ortodoksisessa uskonnossa.

    ReplyDelete
  35. Ikonissa taitaa olla arkkienkeli Mikael. Aika hurja enkeli!

    ReplyDelete
  36. Oot kaunis ja toi asu is a wonderfull

    http://young-womanlife.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  37. joo aika erikoista omistaa ikoni jos ei sillä ole mitään uskonnollista merkitystä sulle. No toivottavasti joku päivä saat johdatusta ja käännyt oikeelle tielle! (:

    ReplyDelete
  38. Tosiaan, "taulusi" on ikoni jota ei yleensä käytetä sisustuksessa vaan se on tärkeä osa jokaista hartausta :'3
    Ortodoksi tässä vain, hei. Ajattelin vain sanoa, no h8!

    ReplyDelete