Friday, July 19, 2013

Voita VIP-liput Summer Sound Festivaliin

Nyt olisi jollain teistä mahdollisuus voittaa Summer Sound Festival-tapahtumaan kaksi kappaletta VIP-lippuja, joiden yhteisarvo on 460 euroa!
Esiintymässä mm. Faithless, Tiësto Gareth Emery, Knife Party ja monta monta muuta!

STARA premium VIP-lippu sisältää:
 • Oman sisäänkäynnin tapahtuma-alueelle
 • Pääsyn STARA premium VIP katsomoon, jossa A-oikeudet sekä suora näkyvyys päälavalle
 • Omat sisä wc:t STARA premium VIP- katsomon alakerrassa
 • Summer Sound Festival- avaimenperän
Arvonnan ohjeet:

1. Perustelut, miksi juuri sinun ja ystäväsi pitäisi voittaa liput tapahtumaan.
2. Sähköpostiosoite mukaan kommenttiin!
3. Vastausaikaa ensi keskiviikkoon kello 00.00 asti!
4. Voittaja julkaistaan ensi torstaina!


SUMMER SOUND FESTIVAL 2013

Tuhannet kädet ilmassa, basso jyrisee, aurinko ja sininen taivas, huikea yhteenkuuluvuuden tunne. Rakkaus, hyvä musiikki, hymyilevät kasvot, ennennäkemättömät erikoisetehosteet, kylmät väreet - kesä tulee taas, ja kesän mukana saapuu sen kohokohta, kaikkien rakastama Summer Sound Festival. Keskellä Helsinkiä, hyvien kulkuyhteyksien ääressä.

27.7.2012 suomalaista historiaa kirjoitettiin uusiksi, kun massiivinen Summer Sound Festival aukaisi ovensa ja imaisi sisäänsä yli 24 000 kävijää. Tapahtuma oli suurin Pohjois-Euroopassa koskaan järjestetty tanssimusiikkitapahtuma. Ennätys rikotaan tänä vuonna uudelleen, kun Summer Sound palaa Helsingin Messukeskukseen entistä suurempana ja kauniimpana. Festivaali toivottaa jälleen tuhannet vieraat tervetulleiksi nauttimaan maailman parhaasta tanssimusiikista ja suosituimmista esiintyjistä.

TAPAHTUMA-AIKA
26.-28.7 
Tapahtuma alkaa perjantaina klo 16:00 ja muina päivänä kello 14:00, ja päättyy kello 01:30. Suosittelemme saapumaan paikalle ajoissa, jotta isommat ruuhkat sisäänkäynnillä vältettäisiin.Onnea arvontaan!


316 comments:

 1. Haluaisin yllättää juuri pitkään sairaalassa olleen lapsuudenystäväni lipuilla, harmikseni varani eivät vaan yksinkertaisesti riitä edes omaan lippuun :/

  ReplyDelete
 2. oon koko kesän tehnyt kahta työtä jotta saisin paikattua viime keväänä palkattomana tehdyn puolen vuoden harjoittelujaksoni aiheuttaman säästöjen hupenemisen. Kaverit on huidellu festareilla ympäri Suomen. Voin ihan vilpittömästi sanoa minunkin välillä ansaitsevan jotain ns kivaa :)Tässä siis syy kaikessa yksinkertaisuudessaan!

  pilvipoutanen@hotmail.com

  ReplyDelete
 3. Oon ollut koko kesän vaan töissä enkä kerennyt yhillekään festareille. Ois huippua jos sais vapaata ja sattuis voittamaan tän :)

  janika.tallila@suomi24.fi

  ReplyDelete
 4. viime vuonna kaverit ylisti tota tapahtumaa, joten nyt olis tosi siistii päästä mukaan! ja parasta olis tietenkin, että sais annettua kaverillekin jotain yhtä mahtavaa :D

  amme90@hotmail.com

  ReplyDelete
 5. Koska meillä on sinä viikonloppuna polttarit ja morsian on suuri Swedish House Mafia -fani, joten nyt hän pääsisi näkemään 2/3 -kyseisestä bändistä :)

  huudot10@gmail.com

  ReplyDelete
 6. Olisi ihana hukkua hetkeksi pois todellisuudesta ja sukeltaa musiikin ihmemaahan.

  marsa.kuva@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Boom Boom Pooowwww!!!! Tommonen reaktio mun päässä ja kropassa ois jos tonne summer soundii pääsisin, ois niin törkeen mageeta ja upeeta! Olisin varmaa jo viikkoo aiemmin istumas intopinkeenä siel messukeskuksen ovien takana jos liput ois hallussa. Toi ajankohtakaan ei vois olla täydellisempi, sillä kyseisenä vklppuna starttaa mun kauan kaivattu kesäloma duunista ja mikään ei ois kingimpi tapa vaihtaa vapaalle, kun tamppaa pari päivää täysii hikisten jersey shore- ihmisten keskellä, hell yeah! Mmmm, me like!

  eveisthebest@hotmail.com

  ReplyDelete
 8. Ei olla keretty mun parhaan ystävän kanssa tänä kesänä tehdä oikein mitään yhdessä, kun mä täytin vasta tän kuun alussa kahdeksantoista ja se joutuikin sitten just päivää ennen sairaalaan, joten suunnitelmat on menneet aikalailla uusiksi :) nyt kun hän kuitenkin on taas terve ja kesää on kuitenkin vielä jäljellä niin ois tosi siistiä päästä kyseiseen tapahtumaan yhdessä!

  mmimosa_@windowslive.com

  ReplyDelete
 9. me ollaan köyhiä ja halutaan joraa!! emma000@luukku.com

  ReplyDelete
 10. On ollut vaan surkea kesä!! Rakas mummi kuoli kesäkuun alussa, siskon kanssa välit on huonossa kunnossa, työmotivaatio kadoksissa ja lomaa ei täksi kesäksi ole luvassa. Kaverilla poikakaveri petti ja teki vielä sen toisen osapuolen raskaaksi. Kuulostaa vähän keksityltä, mutta ikävä kyllä true story. Kreisipailaus olis semmonen oksat pois juttu, että aivot narikkaan ja hauskaa pitämään! fevejii@gmail.com

  ReplyDelete
 11. En ole kahteen vuoteen käynyt millään festareilla, koska oon kummatkin kesät tehnyt pelkästään töitä! Tänä kesänä piti lähteä ilosaarirockiin, mutta sattui juuri töitä viikonlopulle. Oli myös tarkoitus mennä Jurassic rockiin, mut en pääse töiden takia sinnekkään! Oon muuttamassa viikkoa ennen Summer Soundia pääkaupunkiseudulle, ja samalla viikolla alotan opiskelut metropoliassa, joten ois ihan mahtava koulunalotus päästä kaverin tai poikaystävän kanssa sinne! :D

  emmi-1@suomi24.fi

  ReplyDelete
 12. Viime vuonna oli tarkotus päästä Summer Soundeille, mut kaikkee ikävää sattu just samaan aikaan ja ne meni sitte festareiden edelle..
  Tänä kesänä ei vaan yksinkertasesti varaa lähteä, vaikka kovasti tekeeki mieli + olis mahtavaa päästä yllättämään paras kaveri tällä setillä !

  joanna.tauschi@hotmail.com

  ReplyDelete
 13. En ole päässyt tänä kesänä yhteenkään festaritapahtumaan, olisi myös hyvä juhlia kaverin 21-vuotis synttäreitä näin!

  heidu92 (at) jippii.fi

  ReplyDelete
 14. kaikki on hehkuttanu summer soundeja ja ois ihan superia päästä ite kokemaan ja voisin yllättää rakkaani ottamalla sen matkaani!

  ReplyDelete
 15. Näillä lipuilla saisin mulle ja poikaystävälle unohtumattoman viikonlopun :) Ei olla yhtenäkään kesänä päästy töiden ja rahan takia millekään festareille, ja keikoillakaan ei käydä juurikaan koskaan. Poikaystävä juuri viime viikolla fiilisteli Faithlessiä ihan urakalla ja harmitteli ettei varmaan koskaan tuu tätä näkemään. En oo kertonut tähän skabaan osallistumisestakaan, koska jos onni suosii niin tää olisi ihan täydellinen yllätys. Ja kohokohta meidän kesälle, jolloin ollaan eri aikoihin lomilla. Olisi mulle ensimmäinen "tämmöisen" musiikin konsertti, eli enemmän kuin tervetullut tällaiselle fiilistelijälle!!!

  Miijai@hotmail.com

  ReplyDelete
 16. Yllättäisin ja veisin minun ystäväni tuonne, joka kaipaa todellakin muuta ajateltavaa tällä hetkellä (itsekin myönnän sellaista tarvitsevani, mutta kaksi kärpästä yhdellä iskulla!) Nuorempana oltiin kovia reivaamaan, mutta toisen muutettua pois paikkakunnalta yhteiset festarisuunnitelmat jäävät valitettavan usein vain puheeksi. :( Olisi mahtava soittaa ja kertoa " Nyt ämmä lähdetään joraamaan! " ja lähteä tamppaamaan tieston tahtiin ilman velvoitteita neontikut käsissä ja löytää ehkäpä jopa (loppukesän)kesäheilat joista tirskua vielä joulunakin puhelimessa. ;)

  chefale@suomi24.fi

  ReplyDelete
 17. Oon lähdössä vaihtoon Saksaan syksyllä ja viivyn siellä monta kuukautta, tässä olisi ihana tapa juhlistaa parhaan ystävän kanssa elämää ennen mun lähtöä! Ei olla koko kesänä oikein ehditty näkemään kun asutaan eri paikkakunnilla ja molemmilla on duunit ja muuta.

  laura.lahin(at)humak.edu

  ReplyDelete
 18. Pitäis saada kaveri kunnolla reivaamaan, kun on juuri eronnut. Tanssimekkokin ostettiin jo, ja nyt vaan tamppaamaan surut ja murheet pois! Ja eipä tuo itellekään pahitteeks ois. Olis nimittäin meikäläisen ensimmäinen vapaa viikonloppu sitten juhannuksen!

  salrei@utu.fi

  ReplyDelete
 19. JES mikä arvonta! :) Mun pitäs ystävän kans voittaa liput, sillä me niiin tykätään festareista (eikä niille usein päästä) ja tahdottaisiin summer soundeille poikaystäväni ja hänen kavereidensa mukaan, muttei varat todellakaan riitä. Lisäksi matka on niin pitkä, että siihen uppoaa jo pienoinen omaisuus, eikä sen jälkeen huvittais yhtään lippuja enää maksella!

  sole@live.fi

  ReplyDelete
 20. Kerrankin tää on maailman helpointa kertoa perusteluja miksi just mun pitäis nämä liput voittaa!! Parikin syytä löytyy;

  1) Nrj:llä oli se skaba, että viikon ajan he jakoivat joka päivä tuonne lippuja. Noh, poikaystävän kanssa istuttiin joka päivä muutama tunti kärsivällisesti autossa ja pommitettiin puhelinlinjoja ja koitettiin muistaa kaikkien lähetyksien tapahtumat, mutta lopulta ei se homma tuottanut toivottua tulosta eikä päästy edes linjoista läpi.

  2) Viime vuonna piti tuonne mennä, mut mun tuurilla oli käsi kipsissä. Semmosta.

  Toi olis niin mun mesta, huh pelkkä ajatus saa kylmät väreet iholle!<3

  jonsqi@gmail.com

  ReplyDelete
 21. Yksinkertainen vastaus: pakko päästä noihin koviin bileisiin!! Tälle kesälle ei oo ehtiny käyä missään nii tuo olis juuri sopivaan aikaan.:-)

  iina-katariina@hotmail.fi

  ReplyDelete
 22. Tässä kesän aikana on mukavasti lempi leimahtanut aika ihanan poitsun kanssa ja vitsi miten kiva olisi päästä tekemään kunnolla vaikutus viemällä kyseinen tyyppi oikein tyylillä tamppaamaan tajuttoman hyvän musiikin ja basson tahtiin! ;)

  jonna.orava@hotmail.com

  ReplyDelete
 23. Koko kesä menny töissä, eikä festereille ole ollut toivoakaan päästä ja juuri kun tuo kyseinen tapahtuma olisi niin alkaa kesälomani! Mikä kruunaisi alun paremmin kun kunnon bailut + muutamia herkku bändejä pääsis fiilistelemään :)


  aazi_pt@hotmail.com

  ReplyDelete
 24. En oo ikinä ollut festareilla (???!!!) ja olen jo 21-vuotias. :D

  Emmi1.paloranta@gmail.com

  ReplyDelete
 25. Veisin parhaan ystäväni katsomaan erityisesti Faithlessia. Kyseinen yhtye merkkaa paljon meille ja ystävyydellemme ja nyt taitaa olla viimeinen mahis heidät livenä :)

  keepcalm876@gmail.com

  ReplyDelete
 26. Ei olla uuden jätkäkaverin kanssa käyty yhdessä missään keikalla ja just eilen puhuttiin kui kiva olisi mennä yhdessä katsomaan mm Knife partya perjantaina. Tämän takia olisi niin ihana päästä oman rakkaan kanssa fiilistelemään hyvää musiikkia :)
  lisäksi ite en oo ikinä ollut kunnon festareilla ;D

  anni.valtti@hotmail.com

  ReplyDelete
 27. Mielestäni mä ansaitsisin nää liput, koska tämä kesä on mennyt ihan täysin ohi multa töitä tehdessä. Heti koulusta päästyäni tulin suomeen ja rupesin työskentelemään niska limassa, joten multa jäi koulun festarit englannissa kokematta. Nää korvais mulle hyvin sen menetetyn festarifiiliksen :)

  Lisäks haluaisin todella nää liput koska haluaisin viedä mun siskon sinne, sillä mun sisko on tehnyt mun eteen todella paljon. Vaikka nää liput ei sitä kaikkea ehkä korvaisikaan, haluaisin edes antaa jonkun kivan kokemuksen yhdessä.

  ReplyDelete
 28. en ole ikinä ollu festareilla ja haluaisin niin mennä !:D

  katsuuuhh@gmail.com

  ReplyDelete
 29. ottaisin parhaan ystäväni mukaan ja siellä esiintyisi kaikkia meidän lemppareita :)

  laughoften97@gmail.com

  ReplyDelete
 30. Koska siellä yksinkertaisesti on ihan parhaat esiintyjät, eikä tänä kesänä oikein ole ollut varaa käydä festareilla, vaikka kovasti olisin halunnutkin!

  kmra.9292@gmail.com

  ReplyDelete
 31. Koska mä saan kesäkuun palkan vasta heinäkuussa, ja toukokuun viimeinen opintotuki ei pitkälle riittänyt! Nyt kuitenkin kolahtais tilille taaloja just ennen näitä soundeja, ja kaikenlisäks mulla ois vielä vapaa viikonloppu!! Valmistuin 31.5 suoraan työelämään ja tää "kesäloma" on mennyt niissä merkeissä, pieni irtiotto parhaillaan.......

  Riiajarvinen@hotmail.fi

  ReplyDelete
 32. Olemme seurustelleet poikaystäväni kanssa kuusi vuotta, emmekä ole koskaan päässeet taloudellisen tilanteemme takia yhteiselle reissulle. Oli syynä sitten armeija, työtilanne tai opiskelut. Toivoisin voittavani nämä liput, jotta pääsisimme poikaystäväni kanssa karkaamaan arkea edes viikonlopun verran hyvän musiikin parissa! :)

  terhilindholm@hotmail.com

  ReplyDelete
 33. Koskaan en ole ko. Festareilla käynyt.. Kiva olisi päästä jortsalle!! Vilma.takala@laurea.fi

  ReplyDelete
 34. Koko kesän olen hinoinnut joillekkin festareillle pääsyä mutta rahatilanne ei sitä minullekkaan ole sallinut (: ja ois tosi huippua varsinkin nähdä toi knife party!

  iida-lilli.laine@pp.inet.fi

  ReplyDelete
 35. En ala sen pidemmin jaarittelemaan miks just mun pitäisi voittaa liput, mutta kesä mennyt ohi töiden parissa aikalailla ja festarit jäänyt kokonaan käymättä rahan ja ajanpuutten vuoksi, lisäks se olis maailman paras lahja ystävälleni jolla on synttärit 20.7 :) pistetään peukut ja varpaat pystyyn!

  ReplyDelete
 36. Parhaan ystävän kanssa olis kyllä mahtavaa päästä tuonne, koska ei tänä kesänä ole tullut mahdollisuutta mennä festareille. :/ Parhaat esiintyjät myöskin! <3

  milla9762@gmail.com

  ReplyDelete
 37. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 38. En oo ikinä käyny missään reissussa mun poikakaverini kanssa, joten tää ois tosi hyvä tilaisuus päästä!

  sara4719@hotmail.com

  ReplyDelete
 39. Poikaystävälläni on ollut jalka 8viikkoa paketissa, eli koko kesän. Nyt kun se on paranemaan päin, niin olisi ihana yllättää hänet :) Handehanna@luukku.com

  ReplyDelete
 40. Sain just tietää että olisikin vapaata vklp joten pääsisinki tulemaan whoop

  valekuva@gmail.com

  ReplyDelete
 41. En ole koskaan ollut festareilla, eikä boyfriendikään kyllä.. Eli olisi loistava tilaisuus päästä!

  ReplyDelete
 42. Olis mahtavaa päästä huippufestareille alottamaan ansaittu mini-kesäloma ystävien kera! :) (garkki-@hotmail.com)

  ReplyDelete
 43. rehellisesti sanottuna ollaan mun parhaan frendin kanssa vaan niin super köyhiä opiskelijoita että ei meillä oo varaa festarilippuihin :D ois ihana huppua päästä festaroimaan jeejejeeeeee!
  amelielindforss@gmail.com

  ReplyDelete
 44. Hey! Olin viime vuonna varanu liput sinne mutta mummo joudui sairalaan ja menetti just siinä viikolla . En silloin pääsy ja jouduin anta lipuni ilmaiteks ettei se mee hukkaa:(. Linsku01@hotmail.com

  ReplyDelete
 45. Mulla oli kesäsuunnitelmissa saada joku kesäduunipaikka, käydä ainakin yksillä festareilla/keikalla ja tehdä ehkä joku pikku matka vaikkapa johonkin naapurimaahan. No, duunipaikkaa ei tullut minkä myötä ei myöskään rahaa niihin festareihin eikä matkaan. Joten, tässäpä ois tilaisuus saada edes yks suunnitelma toteutettua :)
  etta_@hotmail.com

  ReplyDelete
 46. Haluaisimme poikaystäväni kanssa ensimmäistä kertaa kokea nuo festit, joista viime vuonna niin moni hehkutti vielä viikkojenkin jälkeen tapahtumasta, ja jonne vielä keväällä suunnittelimme menevämme. Konemusiikki on meille suhteellisen uusi tuttavuus, eli meillä ei pienempien tapahtumien lisäksi toistaiseksi ole kokemuslistalla vielä tunnetuimpia konemusiikin festivaaleja, joita monilla vuosia seuranneilla tuntuisi olevan useampi. Muutama viikko sitten muutimme hiljattain isompaan asuntoon, joten kesä on mennyt muuttaessa ja Ikeassa ravatessa, jonka johdosta jouduimme karsimaan rankalla kädellä kesän lomailubudjettia, jokaisen festarinkin tähän mennessä, sillä yllättäviä rahanmenoja tuli enemmän kuin oli suunniteltu. Olemme vastahakoisesti alkaneet miettimään, että menisimme Summer Soundeille sitten viimestään ensi kesänä (kiitos takuuvuokran, hajonneen pyykkikoneen ja muiden muuttokustannusten). Tämän arvonnan voittaminen yksinkertaisesti antaisi meille mahdollisuuden päästä juuri sinne festivaalle, johon alunperin ennen muuttoa olimme jo pitkään suunnitelleetkin mennä. Kokemus olisi varmasti sanoinkuvaamaton! ^^

  mermaidariel(@)wippies.com

  ReplyDelete
 47. Mahtavaa olis edes kerran elämässä käydä tällaisessa tapahtumassa. Koko 21-vuoden aikana en ole käynyt edes minkäänlaisilla festareilla. Olisi kiva kokea tämäkin kokemus :) Vakituisen viran vastaanottamisen jälkeen ei ole vielä kertynyt lomaa, ja tämä vkl sattui olemaan vapaana töistä. Joten olisi oiva tilaisuus käyttää viikonloppuvapaa hyödyksi ja pitää edes muutaman päivän mittainen kesis. :) Jo jaksais töissäkin paremmin kun sais hieman irtautua ;) kat.maria@suomi24.fi

  ReplyDelete
 48. Tää olis hieno syy saada paras ystäväni lähtemään noihin älyttömiin bileisiin Kotkan Meripäivien sijaan :D!

  ReplyDelete
 49. Täytän ensi viikon tiistaina 18 ja olisi mahtavaa päästä juhlistamaan synttäreitä parhaan kaverin kanssa kunnon bileisiin! vennnla_@hotmail.com

  ReplyDelete
 50. koska ois suuuuper coolia!

  bloodwiggum@hotmail.com

  ReplyDelete
 51. haluisin yllättää poikaystäväni ja lähteä hänen kanssaan tuonne .. hänelle sattui ikävä juttu ja tuo olisi aivan mahtava piristys sekä mahtava vuosipäivä ylläri/lahja .. kunpa voisikin jättää ja raapustaa tähän itselleen monta arpaa .. itse en ole vielä koskaan festareille päässytkään! siksi olisi jotain aivan mahtava ! ja tuo artisikattauskin on aivan mahtava! kyseiselle festareill olisin kyllä muutenkin ollut halukas, rahaa vain ei ole niin suurelti määrä!


  Jatta.ruokamo@hotmail.com

  ReplyDelete
 52. Oijoi! Tää ois niin loppuhuipennus ihan mahtavalle reivauskesälle! Ollaan oltu kavereiden kanssa ulkomailla bilettämässä ja vielä pitäs kokea suomen kovimmat bileet. Pakko päästä! laura.sillanpaa@windowslive.com

  ReplyDelete
 53. Ahhh!!! Tonne haluisin kyllä tuon parhaan kaverin viedä! Olis aivan mahtavaa päästä kuuntelee kaikkii noit ihanii esiintyjii joita sinne on tulossa! Oma kukkaro ei vaa ihan veny noin paljoo vaikka töissä yritänki viettää enemmän aikaa ku missään muualla. Harmitti aluks ihan sikana mut nyt ku saan kuulla et vois voittaa liput et olis ees pieni mahdollisuus päästä tonne! Eikä olis aivan ihanaa!

  nin.ni.95@hotmail.com

  ReplyDelete
 54. Ei oo mitään nyyhkystooria mutta kun näin tän kilpailun mieleen tuli heti oma äiti joka on mulle kuin paras kaveri ja olisi ihana yllättää äiti festarilipuilla ( kyllä, äiti 50v varmaan suurin faithless fani ikinä XD) siina.korh@gmail.com

  ReplyDelete
 55. Se basson jyrähtely, joka tuntuu sydänytimissä asti, Se hetki kun odotat, että biisi pääsee täyteen voimaansa ja pääset hyppien fiilistelemään sitä täyttä tykitystä. <3

  i <3 housemusic

  norskivenski@gmail.com

  ReplyDelete
 56. omg! :D oon just muuttamassa takaisin suomeen ja oon itkenyt verta ja kyyneliä ettei mul oo ollut tsäänssei päästä festareille suomessa tai edes ulkomailla tänä kesänä.. näiden lippujen voittaminen tekis tästä kesästä täydellisen! (sayittwice ät gmail.com)

  ReplyDelete
 57. OOOOOOOOO onko ehkä kesän PARHAAT festarit?!?!?! Ois ihan mahtavaa päästä nauttimaan super musasta noin luksus meiningeissä. Kaverin kanssa oltais super onnellisia :)

  ReplyDelete
 58. Olisi aivan mahtavaa päästä parhaan ystävän kanssa soundeille varsinkin kun itse en ole ikinä mihinkään festareille asti päässyt! Lisäksi paketin arvo on sen verran korkea, lähemmäksi oman asunnon vuokraa, ettei olisi kyllä näillä tuloilla varaa lippuja ostella!

  nintzu@gmail.com

  ReplyDelete
 59. En oo kertaakaan ollut parhaan ystäväni kanssa missään festareilla, koska kummallakaan ei ole ollut samaan aikaan rahaa, tai muuten vaan joitain muita peruuttamattomia menoja. Molemmat ollaan fiilattu näitä festareita pitkään, mutta taas kerran, raha esteenä ... :D Tää olis niin mahtibonsukokemus ettei mitään rajaa ja vielä parhaimman ystävän kanssa ku pääsis tamppaamaan! Ja tuolla on niiiin huippunimiä herranjumala, ei näitä tekis mieli yhtään jättää välistä :(

  iiinsku__@hotmail.com

  ReplyDelete
 60. 1. en oo kesällä tehny yhtään mitään koska raha. ois jees voittaa mulle ja kaverille et sais ees jotain ikimuistoist tästäki vuodesta
  2. kkuuloke@hotmail.com
  1. Perustelut, miksi juuri sinun ja ystäväsi pitäisi voittaa liput tapahtumaan.
  2. Sähköpostiosoite mukaan kommenttiin!

  ReplyDelete
 61. Harmittaa ku tän kesän festarit on jääny kokonaan välistä ajan puutteen vuoks enkä oo päässy kokemaan sitä ihanaa festarihumuu ja fiilistä. Paljon löytyy kesävaatteita kaapin pohjalta joita ehottomasti haluisin käyttää, varsinki näinki kovissa bileissä, heh! Ikinä en oo Summer Soundissa käyny, ja se olis varmasti paras kokemus pitkää aikaan, hyvä musiikki ja hyvä meininki! Olis niin parasta saada tällanen kokemus, vielä parhaan kaverin kanssa! marju_tsokkinen@hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haluaisin yllättää rakkaan poikaystäväni, joka lähti armeijaan muutama viikko sitten. Hän kovasti pelkäsi ettei ehditä nauttia kesästä, mutta summer sound festivalit olis hieno tapahtuma ja olisi ihana päästä viettämään rakkaan kanssa vielä yhteisiä hetkiä ennen pitkää talvea.
   lukkala.johanna@gmail.com

   Delete
 62. Meillä ei ole ollut aikaa parhaan kaverin kanssa työni takia. Kaikki mukavat festaritkin menivät ohi. Noin sais hyvin vietettyä hyvää aikaa :)
  matturinsessa@gmail.com

  ReplyDelete
 63. 1. en ole koskaan päässyt tämän tyyppisille festareille ja tahdottais kovasti miehen kanssa päästä katsomaan noita mahtavia esiintyjiä livenä!!!!
  2. nina.ketonen@gmail.com

  toivottavasti arpaonni suosii kerrankin ;)

  ReplyDelete
 64. En ole koskaan ollut missään isoilla festareilla ja haluaisin poikaystäväni kanssa päästä ehottomasti käymään täällä! Olisi mukavaa kun saisi kokea isojen festareitten meininkiä ja nähdä erinlaisia ihmisiä! jonna.emilia91@gmail.com

  ReplyDelete
 65. Hello!

  Olisi ihanaa viettää vuosipäiväämme Summer Soundeilla! Tapasimme tosiaan viisi vuotta sitten Australiassa ja kiertäessämme maata Knife Partysta kehittyi yhteinen lemppari-travelmusamme! Popitimme sitä aina radiosta ja fiilistelimme elämää! Olisikin mahtavaa päästä fiilistelemään alkuaikoja ja saamaan uusia muistoja!

  Nyt olemme asuneet Suomessa muutaman vuoden ja haluaisin yllättää hänet maailman parhaalla vuosipäivälahjalla, jota ei voi päihittää! Hän kun useimmiten vie sen pidemmän korren lahjoissa. Not gonna happen this time! :)

  Terkuin,
  Linda

  lindahanninen@luukku.com

  ReplyDelete
 66. Itselläni mennyt koko kesä hukkaan. Ensin vietin 15 päivää sairaalassa kovassa keuhkokuumeessa. Pääsin sairaalasta ja tämän jälkeen meni viikko kun sain kuulla että kaksois siskoni om kuollut. Perheeni asuu ruotsissa ja täällä minulla on ollut tukiverkostonani ainoastaan ystäväni. Haluaisin kiittää parasta ystävääni viemällä hänet kyseiselle festarille, mutta rahatilanteeni on tällä hetkellä sellainen että minulla ei ole varaa ostaa lippuja. Joten tämä olisi juuri mahtava palkinto voittaa.
  jansku_90@luukku.com

  ReplyDelete
 67. Lyhyesti ja ytimekkäästi: Olen köyhä opiskelija, ja en oo IKINÄ ollut festareilla, enkä edes kenenkään keikalla. Enkä edes vitsaile...
  sini.siponen@gmail.com

  ReplyDelete
 68. En halua aloittaa mitään nyyhkytarinaa mutta näillä mennään nyt: Heräsin tänään maailmaan kaameimpaan tunteeseen, pelkäsin menettäväni äitini. Hän kertoi joutuneensa sairaalaan yön aikana ja tutkimukset alkavat, nyt hän ok. Juuri 2,5kk sitten menetin isäni yllättäen ja en halua pelätä enää menettäväni toisen vanhempani...Olen elänyt melko sumussa ja surun keskellä. Kaipaisin irtiottoa arjesta ja kaikesta, hetken vetäytyä musiikin ja tunnelman maailmaan. Muusikin avulla olen tähänkin asti itkenyt, naurunut ja eläytynyt. Hyvän ystävän kanssa voisin lähteä tuonne ja nauttia! En ole muuten ikinä tuolla käynytkään!
  jasneverland@gmail.com

  ReplyDelete
 69. En oo koskaan aijemmin käyny missään festareilla ja haluaisin lähtee tonne mun ihanan ystävän kans joka aina yllättää minut mutta minulla ei ole oikeastaan milloinkaan mitään jolla yllättäisin hänet, ja tässä olisi aivan huippu yllätys!

  sanni.niemela1@gmail.com

  ReplyDelete
 70. 1. en oo KOSKAAN päässyt vielä festareille, ja ystävälläni ois just tollon synttärit, eli en voi muuta ku pitää peukkuja kovasti pystyssä ja toivoo että arpaonni suosis vihdoinkin! lisäksi ollaan ties miten kauan suunniteltu hesan reissua, mutta ei kovin koskaan opiskelijabudjetilla olla päästy toteuttaan sitä :( jos nää liput voitettas nii viiletettäs helsinkiä kohti pää kolmantena jalkana!!! :)

  lauraselk@hotmail.com

  ReplyDelete
 71. Koskaan en ole päässyy käymään minkäänlaisilla festareilla. Olisi mahtava kokemus päästä käymään.

  anni_katariina@hotmail.com

  ReplyDelete
 72. Lauraa :):) oot tuolla ------> http://www.iltalehti.fi/catwalk/201307170143548_ca.shtml

  ReplyDelete
 73. Olisi aivan superia päästä festareille! Kaivattaisiin jotain hauskaa ja repäsevää kesään joten tämä olisi aivan täydellinen tapa! Hyvää seuraa ja hyvää musiikkia, se olis mahtava "kesän lopetus" ! kaislakivi@gmail.com

  ReplyDelete
 74. Olis superia päästä festareille hyvän kaverin kanssa nauttimaan hyvästä menosta ja hyvistä artisteista! Niiiiiin tahtoisin sinne mutta ite en ole saanut lippuja. Olisi mahti kesän "lopetus" ! kaislakivi@gmail.com

  ReplyDelete
 75. Oon jo kauan tuonne halunnut päästä!! Ei olla mieheni kanssa päästy tänä kesänä tekemään yhtään mitään kahestaan, meillä siis on pieni tyttö. Joten olisi kivaa voittaa liput, yllättää mieheni ja saada vähän vapaata tästä normiarjesta ! :P Myös ei ole ollut tänä kesänä sitä kesäfiilistä ja olis jo viimenen aika hankkii se fiilis, ennen kuin kesä on ohi ja summer sound festarit olis varmasti se paras tapa saada kesän tunne :))

  k2tuu_@hotmail.com

  ReplyDelete
 76. Kuulostaa ihan mahtavalta! Mulla alkaa kahden viikon loma juuri ensi viikolla, joten olisi upeeta pitkästä aikaa päästä festareille juhlimaan ja oikein kunnolla tanssimaan. Lisäksi en ole koskaan ollut missään tapahtumassa vippinä, niin olisi kerrankin luksusta. Esiintyjälistakin näyttää huikealta, esim. Faithless, Knife Party & Hardwell!

  jojo.haha@suomi24.fi

  ReplyDelete
 77. 1. En ole KOSKAAN käynyt minkäänlaisilla festareilla. Sain kolmen vuoden ponnistelujen jälkeen opiskelupaikan ja tämä olisi kiva tapa juhlistaa sitä!

  2. effyliini@hotmail.fi

  ReplyDelete
 78. Tässä kesälomaa viettäessä,kaverina masa kukkarossa sain niskaani kivan pommin - joudun hakemaan uutta työtä,koska tunteja vähennetään radikaalisti. Loppuloma meneekin siis ressatessa ja pohtiessa mites nyt sitten. Rakastan nimittäin nykyistä työtäni. Kesäsaundit ovat lomani viimeisenä viikonloppuna, pumppu ja mieli kyllä kiittäisivät vähän erilaisesta rytmihäiriöhoidosta.
  h-emmo@hotmail.com

  ReplyDelete
 79. HALLOOOOOOOOO KUKKUUUUU!
  Oon kalastellu kyseisiä lippuja aika paljon, mutta ei ole onni potkassu mua...Mutta jatkan yrittämistä. Summer Sound artisti kattaus on niiiiiiiin mun makuun ja olis vaan superia saada kyseiset liput, sillä taloudellisti mä en yksinkertaisesti vaan voi ostaa lippuja. Täydellinen lopetus löhöilylle ja lomalle - SUMMER SOUND FESTARIT. :):):)Hope for the best.
  Kiitos.
  Levina@live.fi

  ReplyDelete
 80. Heipsis! ihan loistava kilpailu, koska synttärini ovat 27.7. ja tämä olisi aivan loistava tapa viettää niitä! TÄmän kesän festarit on jääneet rahan takia ja olen joutunut rikkomaan perinteen vähintään yhdet festit/kesä, siispä tämän voitto olisi ihan superia!
  kaizuliini@gmail.com

  ReplyDelete
 81. Tnä kesänä en ooo tehnyt MITÄÄN muutamista illanistujaisista kavereiden kanssa lukuunottamatta, yhtään festareita ei olla käyty läpi ja baarissakin vissiin kerran. Oon tällä viikolla muuttanut omaan kämppään ja ylimäärästä summer soundeihin ei ole, ois kuitenki tän senttien viilaamisen ohella niiiin siistiä viettää ees yks kunnon viikonloppu ystävien kanssa, joista kaikki asuu muutenkin nyt ihan toisessa kaupungissa kun itse.. kaikenlisäks tää on viel ainoo festari mihin niin paljon haluisin ku en oo koskaan ollut! :D

  merica_Sell@hotmail.com

  ReplyDelete
 82. Koska en oo koskaan käynyt festareilla ja olisi ihan mahtavaa saada kokea minkälaista se on, varmasti ihan parasta sillä mä rakastan musiikkia. Se tunne kun joku biisi räjähtää on niiiin ihanaa. Ottaisin mukaani yhden parhaista ystävistäni, Patrician. En edes osaa sanoin kuvailla miten upeeta ois voittaa, hyppäisin varmaan taivaaseen asti ja nauraisin ja itkisin samaan aikaan.

  Miranda_Stubb@hotmail.com

  ReplyDelete
 83. Parhaan ystävän kanssa oli tarkotus lähteä perjantaina 26. päivä Summer Soundiin, mut liput ehti valitettavasti loppua. Kolmen päivän lippuun taas ei oo varaa, ja sen takia oonki osallistunut vaikka kuinka moneen arvontaan jossa voi voittaa liput. Halu on kova (kummallakin), ja se meno ois aivan järjetöntä! Parasta musaa, ihania ihmisiä, uusia tuttavuuksia.

  janita.pitkanen@hotmail.fi

  ReplyDelete
 84. Olis vaa iha parasta päästä fiilistelee hyvää musiikkia ja menoa parhaassa seurassa :)))

  sansukka@hotmail.com

  ReplyDelete
 85. Mun ja mun ystäväni tulisi voittaa liput koska tuleva vuosi on viimeinen jonka vietämme yhdessä, kun tämä muuttaa mitä luultavammin ulkomaille opiskelemaan. Haluan viettää mahdollsimman monta hauskaa hetkeä hänen kanssaan ennenkuin meidän näkemiset rajoittuu ihan minimiiin.. :(

  tanjuska@wippies.com

  ReplyDelete
 86. Haluaisin voittaa liput, koska Summer Soundeissa on parhaimmat esiintyjät ja paras meininki!

  laura.kemppi@gmail.com

  ReplyDelete
 87. Haluaisin voittaa liput, koska Summer Soundeissa on mielestäni parhaat esiintyjät ja paras meininki!

  laura.kemppi@gmail.com

  ReplyDelete
 88. Moikka! Mun koko kesä on mennyt töissä huolimatta ulkomaanmatka- ja festarisuunnitelmista, mahdollisuuksia ei vaan tullut työni takia (työn piti kestää kuukauden ja kun kuulin sen kestävän kaksi, en voinut muuta kuin myöntyä tarjoukseen). Ahkerana työläisenä siis uskon, että minä ja paras kaverini ansaittaisiin töiden loppumisen ansiosta pääsy festareille, joista olen kuullut aivan upeita kehuja!!
  Kivaa kesänjatkoa Laura :)
  ssalla.p@hotmail.com

  ReplyDelete
 89. Olen käynyt vain kerran festareilla ja se ainutkin kerta oli hirveä.

  Jonotin kaverin kanssa Helsingin paikallisbussia 2h. Oli siinä aika kireellä hermot, kun alle 20 km matkassa kesti kulkea lähes 4h, täpötäydessä kuumassa bussissa kännisten teinien keskellä auto ruuhkaa. Ihmiset hyppivät bussista ulos puska pissalla ja saivat bussin kiinni helposti kävellen.
  Lopulta päätin kaverin kanssa juosta loput 4km festarialueelle. Juoksimme kuin hullut pellon poikki huutaen Skrillexin Cineman lyriksejä, jotka kaikuivat festari alueelta. Se olikin viimeinen biisi. Lippujamme ei viitsitty edes tarkistaa, annettiin vain mennä suoraan porttien läpi. Nestehukassa ja nälkäisinä kävimme nopeasti hakemassa sapuskaa ja suoraan katsomaan David Guettaa.

  Pois lähteminen oli myös erittäin "mukavaa". Kaikki taksit olivat varattuja, joten kävelimme Helsingin keskustaan päin kylmässä vesikasteessa keskellä yötä muiden satojen ihmisten kanssa jonossa tien viertä ja yrittäen turhaan liftata kyytiä. Ympäristö oli pelkkää peltoa ja metsää, ainut matkamme varrella oleva paikka josta olisi saanut ruokaa,vessan ja lämpöä oli tupaten täynnä jonon jatkuessa ulos asti. Hampaat kalisten shortseissa ja topissa kävelimme yhteensä kolme tuntia, kunnes vihdoinkin klo. 3 saimme taksin (olikohan edes meidän tilaama vai jonkun toisen, sitä on mahdoton siinä häslingissä arvailla). KIITOS WEEKEND <3

  Siinä sai tosiaan kivasti kokea sitä festari tunnelmaa =))). Olisi mahtavaa että saisi uuden hyvän festari kokemuksen! SUMMER SOUND FESTIVAL 2013:ssa on mahtavaa housea, knife party, faithless, tiesto... muissa festareissa on pelkkää rockia joka ei iske. Mennyt kesän alkupuolisko opiskellessa joten olisi awesomee päästä kunnolla revittelemään PUT A PARTY UP PEOPLE MAKE SOME NOISEEE !!!!!

  20v pallohamsteri@gmail.com

  ReplyDelete
 90. En ole koskaan aiemmin päässyt kyseiseen tapahtumaan tai mihinkään muuhunkaan. En asu enää suomessa ja olen nyt vain tämän kesän täällä ja siksi olisikin loistavaa, jos pääsisin soundeihin parhaan ystäväni kanssa ketä näenkin todella harvoin nykyään pitkän välimatkan vuoksi. Olisi täydellinen kesä suomessa jos saisin kokea tämän! suzkii_@luukku.com

  ReplyDelete
 91. Mulla alkaa kesäloma just to25.7 ja oon lähössä täältä savon sydämestä (ainoalle) kesälomareissulle Helsinkiin moikkaamaan rakasta lapsuudenystävää. Tää ois aivan mahtava loman alotus! riiatorvinen@gmail.com

  ReplyDelete
 92. Eräs ystäväni oli ihana ja hommasi meille liput hustle hki:n, ja olisi aivan mahtavaa jos voisin nyt vastapalvelukseksi viedä hänelle lipun Summer Soundeihin!
  Ja pakko myöntää, olen haaveillut itsekin pääseväni tuonne, valitettavasti opiskelijabudjetti + tuleva muutto eivät suosi tuollaisia huvituksia :/

  hepemau@gmail.com

  ReplyDelete
 93. Moi!

  Mä haluaisin noi liput itselleni muutamastakin syystä. Tää kesä on mennyt jotenkin tosi nopeasti ja oon moneen otteeseen löytänyt itseni ihmettelemästä että "sinne ja sinne festareille olisin halunnut mennä mutta nekin oli jo". Mä oon muuttamassa 19.8 Amerikkaan ainakin kahdeksi vuodeksi töihin ja mitä on Suomen kesä ilman yhtiäkään festareita, pitäen mielessä että tulevina kesinäkään en pääse niistä nauttimaan. Tässähän alkaa siis jo pikkuhiljaa tulla kiire. Lisäks nämäkään festarit ei ole mulle budjetillisesti mahdolliset koska jokainen ylimääräinen penni on käytännössä mennyt säästöön muuttoa varten.

  Sitten mun ihana ystäväni Annika on ammatiltaan yrittäjä kauneusalalla. Annikan työpäivät on usein 10-14h pitkiä jolloin vapaa-aikaa jää nipinnapin nukkumiseen. Annika lupas, että ottaa töistä vapaata pitkän viikonlopun jos saan meille liput järjestettyä ja se on oikeesti aika iso lupaus! Tämä ihana aurinkoinen ja rempseä tyttö on mun mielestä ehdottomasti irtioton arjestaan ansainnut!!

  Jos me saatais nää liput niin sä todella tarjoaisit unohtumattoman kokemuksen parhaille ystävyksille, luultavasti viimeistä kertaa hetkeen yhdessä.

  Ihanaa ja aurinkoista kesää sulle joka tapauksessa!
  ida.lehtinen@kaenpesa.net

  ReplyDelete
 94. Mä ansaitsisin liput koska olen aivan jäätävä housemusic fani! En myöskään viime kesänä pääsyt tapahtumaan osallistumaan koska olin koko kesän kiinni urheiluharrastuksen takia. Vietän kesääni Suomessa jenkki vuoden jälkeen ja tämä kruunaisi kesäni ennen takaisin menoa!!!! Se tunne joka mut valtaa kun kuulen Hardwellin Spacemanin on jotain uskomattoman upeeta, joten mitä se tulisi olemaan livenä?!?! Olisin äärettömän iloinen lipuista ja saisin vietyä sinne kaverinikin, kun kummallakaan eivät nämä rahatilanteet loista. evi@iiskola.fi

  ReplyDelete
 95. Mun mielestä mun täytyis saada nää liput, koska mä eikä mun parasystävä, jonka kanssa ollaan tunnettu nyt tasan 18vuotta, ei olla koskaan elämämme aikana käyty millään festreilla. Summer Sound on ollut yksi suurimmista haaveista monena vuotena electronisen musiikin rakastastajina. Kuitenkin joka vuosi rahatilanne on ollut mitä huonoin tai ajankohta väärä ja kaikki festrit jääneet väliin ja niin on käymässä tänäkin vuonna, ellei ihmettä tapahtu. Suunnitelmissa oli lähteä yhdessä viettämään minun 20v ja ystäväni 18v synttäreitä (molemmat täytimme kesällä) Soundeihin, mutta kesätöiden saaminen osoittautuikin mahdottomuudeksi täällä tuppukylässä ja kesä on mennyt seiniä tuijotellen. Tämä olisi meille valtava mahdollisuus kokea soundit ensimmäisinä festareinamme, samalla juhlia synttäreitämme ja mikä tärkeintä; pelastaa lähes kokonaan pilalle mennyt kesämme!

  jennieannihilation@hotmail.com

  ReplyDelete
 96. Siskollani ois juuri sinä viikonloppuna 20v synttärit eli hän täyttää pyöreitä ja olis aivan mahtavaa viedä hänet tonne festareille koska hän on vienyt mua kaikkialle mun synttäreinä ni haluisin antaa jotain takasin :) Olis tosi mahtavaa voittaa kerrankin jotain :P

  joldeboy@gmail.com

  ReplyDelete
 97. Haluaisin viedä mun siskoni tonne festareille koska hän täyttää tona viikonloppuna 20v eli olis kiva viettää hänen pyöreet siellä. Lisäks hän on vienyt mua aina mun synttäreillä jonnekkin joten ois kiva antaa hänelle jotain takaisinkin päin. :) ois myös kiva joskus voittaa jotain hehe :P

  joladeboy@gmail.com

  ReplyDelete
 98. Olis mahtavaa voittaa noi liput koska siellä on tajuttoman hyviä esiintyjiä! Köyhällä opiskelijalla ei oo varaa ostella festari lippuja, joten tää kyllä pelastais koko kesän ja sais mahtavia kokemuksia mitä muistella talven pimeydessä :)

  hennatiia.niemi@hotmail.com

  ReplyDelete
 99. Täytin alkuvuodesta 18, joka on avannut ihan uuden maailman juhlimiseen jne , menevänä tyyppinä, ihme ja kumma, en ole yksilläkään festareilla käynyt, ja summersoundit ois ehkä maailman mahtavin tapa laittaa niissäkin käynti pystyyn! Elektronisen tanssimusiikin rakastajana mikään ei olisi parempaa kun päästä kyseisille festareille parhaan kaverin kanssa reivaamaan!
  Kyseisen kokemuksen, ja vip paketin voitto ois varmasti yksi nuoruuden kohokohdista mulle ja mun ystävälle!


  emppu.j@hotmail.com


  emppu.j@hotmail.com

  ReplyDelete
 100. Täytin alkuvuodesta 18, ja se on avannut täysin uuden maailman juhlimiseen. Ihme ja kumma, vaikka aika menevä mimmi oonkin, en ole yksilläkään festareilla käynyt ja mikäs muu ois parempaa ku päästä summer soundeille hengittämään bilefiilistä ja reivaamaan täysillä! Ikuisena elektronisen/tanssimusiikin rakastajana, olis huippua voittaa liput soundeille ja päästä fiilistelemään lemppari bändejä parhaan kaverin kanssa. Se olisi varmasti sellainen kokemus joka muistuisi mielessä pitkään!

  emppu.j@hotmail.com

  ReplyDelete
 101. Koska tää kesä on menny joiltakin osin vähän pepulleen, eikä tässä oo vielä kauheesti tullu mitään erikoista tehtyä. Sama juttu kaverillakin, joten olis ihan mahtava piristys meille molemmille. :) iiiriss(at)hotmail.com

  ReplyDelete
 102. Olisi mahtavaa päästä tänä kesänä käymään edes jossain festareilla. Summer Sound olisi ehdottamasti paras musiikkitarjonnan perusteella. Olen opiskelija eikä rahat riitä lippuun. Majoitus ja kyydit kyllä järjestyisi, joten lipuille olisi enää tarvetta! :)
  jaana.ka@hotmail.com

  ReplyDelete
 103. 1. Koska knife partyn internet friends on mun ehdottomasti lemppari biisi ollut jo yli vuoden ajan ja ois ihan huippua päästä kuulemaan se livenä!
  2. so_fia1@luukku.com

  ReplyDelete
 104. Kirjoitan kommentin nyt aivan avoimesti, ja tämä olisi aivan loistava tilaisuus voittaa liput Summer Soundiin. :) Kirjoitan tämän ystäväni puolesta, mutta koska olen hänen ystävä niin kirjoitan hänen puolestaan sen kuitenkin. Pidän kaverin nimen anonyyminä. Keväällä 2012 kaverini sairastui vakavaan masennukseen, ja kävi samalla läpi helvetin. Hän yritti itsemurhaa kahdesti onnistumatta siinä (luojan kiitos). Hän kävi läpi osastohoidot suljetulla ja avohoidossa, kävi läpi eron avomiehensä kanssa, menetti ystäviä "hulluutensa" takia, menetti perheensä "sekoilujen" takia. Kaikki tämä sairastumisen jälkeen, mutta se mitä ennen sairastumista tapahtui - se on jäänyt meiltä kaikilta tietämättä, hän ei vain halua puhua siitä. Nyt kesällä 2013 asiat ovat alkaneet vasta menemään parempaan suuntaan ja muistan kun hän sanoi minulle vielä viime syksynä, että tämä oli hänen viimeinen kesä (kesä 2012). Lupasin hänelle, että kesästä 2013 tehdään unohtumaton yhdessä, ja tähän mennessä kesä on ollut aivan unohtumaton hänen kanssaan! Olisi vielä aivan mahtavaa päästä toteuttamaan kaverin unelma Summer Sound 2013 (yllätyslahjana siis), jossa on hänen lempiesiintyjiään liuta! Kukaan ei uskonut että hänen kailtainen ihminen voi sairastua sairauteen nimeltä masennus tai yrittää lähteä täältä ennenaikojaan. Se, että kaverini selvisi ja taisteli läpi tuon kaiken - voin sanoa, että kaverini on taisteli elämästään - ja tällä hetkellä nauttii elämästään.
  Joku voi ottaa tämän säälittävänä ruikutus tarinana, säälin hakemisena tai minä tahansa. Whatever. :)
  hennikoo@gmail.com

  ReplyDelete
 105. Apua! Tää olis enemmän kuin siistii ja tulis niin tarpeeseen. Minulla on maailman ihanin yksivuotias Pienimies, mutta olisi silti aivan huippua päästä
  Tänä kesänä tekemään ja kokemaan jotain kivaa ja tässäpä sitä vasta olisikin!
  <3 noora.rantonen@ oyk.fi

  ReplyDelete
 106. Wohoo mikä arvonta!!! Summer Soundiin ois aivan mahtavaa päästä ja oon fiilistelly sitä siitä lähtien, kun esiintyjiä alettiin julkistamaan:)) opiskelijana budjettiin tulee vaan aavistuksen liian iso kuluerä, joten haikein mielin piti passata lippujen osto. Toivottavasti arpaonni ois myöten ja pääsisin kuin pääsisinkin kaverin kanssa fiilistelemään Summer Soundeille!! :)

  viivii_734@hotmail.com

  ReplyDelete
 107. 1. Haluaisin yllättää ystäväni, joka oli aikeissa mennä Summer Soundiin erityisesti Tiëstoa kuuntelemaan, mutta on nyt sitten raha-tilanteen vuoksi estynyt pääsemästä :c. Itsellä kyllä aika sama tilanne, tosin opiskelujen takia jatkunut festarittomuus jo useamman vuoden.
  2. chione705@gmail.com

  ReplyDelete
 108. Tää olis jotain aivan mahtavaa! Ei olla ikinä käyty kihlattuni kanssa missään ja summer soundeihin oli tarkotus mennä, mutta suunnitelmat mureni kasaan kun kihlatultani lähti työpaikka alta niin ei sitten ollutkaan enää varaa lähteä ostelemaan lippuja minnekkään =( Ja mä en ole ikinä ollut yhdilläkään festareilla! Ja tuolla on kaikki parhaat <3
  m.elokivi@gmail.com

  ReplyDelete
 109. Olen kesän töissä pienessä kylässä kaukaa kotoa ja kaupungistani. Kesäni on ollut hyvin tylsä ja yksinäinen, en tunne kylästä ketään ja kaikki aikani kuluu töiden parissa. Nyt sain vihdoin viikon loman juuri summer soundin ajaksi ja olisi hienoa nähdä ystäviäni pitkästä aikaa, sillä ystäväni ovat menossa tapahtumaan. En ole ollut ikinä summer sound- festareilla, joten se olisi minulle täysin uusi kokemus ja varmasti kesän suurin muisto ja ainoa tapahtuma minne pääsisin!
  liisa.syrjanen@gmail.com

  ReplyDelete
 110. Ollaan avopuolison kanssa tanssimusan ystäviä ja Heikki L, Tiesto ja Kunnari kovimpia suosikkeja (minä tosin huomattavasti enemmän, mutta avopuoliso kiltisti intoutunut tanssimusasta myös). Avopuoliso on ikävä kyllä myös raviurheilun suuri ystävä ja meillä on käynnissä PIENEHKÖ vääntö, että mennäänkö 26-28 katsomaan raviurheilun huipputapahtumaa Kuninkuusraveja Kuopioon VAI jäädäänkö kotikonnuille ja suunnataan kohti Summer Soundeja.

  Tämä vääntöhän ratkeaisi helposti, jos nämä liput voittaisin. :D Pelastaisit minut reissulta Kuopioon katsomaan konien takapuolia.

  Niin tai näin, kesän jatkoja. :)

  tiinaka@luukku.com

  ReplyDelete
 111. Oon suht varaton ja ois mahtavaa päästä osallistuun tälläseen tapahtumaan, ja antaa vielä ystävällekkin näin upea kokemus mitä oon kuullut noiden festareiden olevan ;-)

  juliai@hotmail.fi

  ReplyDelete
 112. Sovittiin ystäväni kanssa talvella, että ensi kesänä mennään Summer Soundeihin, oli mikä tahansa. Suurina tanssimusiikin faneina nyt lähemmäs 6 kk on ko. tapahtumaa odotettu. Tilanne vähän muuttui, kun luin maaliskuu-kesäkuun puoliväli oikiksen pääsykokeisiin (maksettuani itse valmennuskurssin ja kirjat) hiki hatussa. Olin luottavainen, että nyt mennään sisään eikä meinata. Toisin kuitenkin kävi, en päässyt kouluun ja olen nyt rahahuolien jälkimainingeissa pakertanut pääsykokeista asti 6-7 päivästä työharjoittelu-/työviikkoa tänne hetkeen asti, jotta saisin joskus sen verran rahaa, että vuokran saisi huoletta maksettua.
  Olen joutunut kaikki kesän menot jättämään väliin rahapulassa, enkä ole kertaakaan päässyt tuulettumaan kokeen jälkeen. Lisäksi siskoni sairastui juuri sopivasti nuorille harvinaiseen, pysyvään tautiin. Koen, että alan olla niin pohjalla jaksamisen kanssa, että jos nyt ei liput ja sen myötä tämä erittäin suuri piristys osu kohdalle, en tiedä mitä tehdä. Olen osallistunut lähes 5 kilpailuun, jossa olen yrittänyt lippuja SS:eihin voittaa, tuloksetta. Jos liput joskus, jossain elämäntilanteessa, jonkun henkilön, joka ne ansaitsisi, tulisi voittaa, koen sen olevan minä.
  Olen elämässä ollut aina ikuinen optimisti, mutta pilvet mun yläpuolella alkaa vaan pikkuhiljaa olla liian tummia.

  sara_manninen@luukku.com

  ReplyDelete
 113. Haluaisin niin yllättää tyttöystäväni, ja palkita hänet hänen raskaasta keväästä ja koen SS:n lippujen olevan meille kummallekin täydellinen, yhteinen getaway kesän kohta valitettavissa viime hetkissä :) Olemme hulluja Gareth Emery -faneja!

  violaattori@hotmail.com

  ReplyDelete
 114. Olen koko kesän tehnyt töitä ja monet hyvät bileet on menny ohi suun. Nyt olis tiedossa vapaa viikonloppu just samaan aikaan kun summer sounds hestarit olis mut liput puuttuu vielä. paplo93@msn.com

  ReplyDelete
 115. Ollaan mun parhaan kaverin kanssa haluttu kyseisille festareille jokainen vuosi, mutta vasta tänä vuonna on mittariin napsahtanut tarpeeksi ikää. Olis ihan mahtavaa päästä paikalle ja kyllä nuo vip-liput ovat aina piste iin päälle!

  tia.kasurinen@hotmail.com

  ReplyDelete
 116. Kesän ainoa vapaa viikonloppu ja ehdottomasti vuoden parhaat bileet & festarit - enough said!

  ovaskatr@gmail.com

  ReplyDelete
 117. Kesän ainoa vapaa viikonloppu sekä ehdottomasti vuoden parhaat bileet ja festarit! Enough said.

  ovastkatr@gmail.com

  ReplyDelete
 118. Harmittaa kauheesti et tää blogi oli yks mun lemppareista yhes vaiheessa mutta nyt tää blogi on enää vaa tämmönen mainosblogi tai et on kauheesti arvontoja yms.

  ReplyDelete
 119. Ai että miksi! Koko kesä on mennyt himassa ollessa kun ei ole rahaa lähteä mihinkään.
  Harmittaa hirveesti, jos kesälle ei oikein tuu mitään kivaa tekemistä :( Mä rakastan ihmispaljoutta.
  JA olisi hirveen kiva yllättää joku kaveri tuollaisella lipulla, että "lähdetäänkö ;)"
  plus tietenkin, hyvä musiikki tuo sen parhaan fiiliksen menoon ja menininkiin!
  elina.pietila@hotmail.fi

  ReplyDelete
 120. Miespuolisen kaverini kanssa höpötettiin pari tuntia sitten sulle ja kaverillesi ratikassa, sitten sanoin että arvopas mulle jotain kivaa sun blogisi arvonnassa :D Toivottavasti ei vaikutettu ihan idiooteilta, oli laivalla meinaan juomat maistunu :D Olikos hauskaa risteilyllä? Meillä oli, kotiuduttiin juuri :) Hyvä syy miksi mun pitäisi voittaa tulee tässä: jäin muutama kk sitten työttömäksi, kun firmasta jossa olin töissä lomautettiin aika paljon ihmisiä... Nyt on työttömänä ollut melko ankeaa, ja nuo liput toisivat piristystä arkeen :) hauskaa oli muuten nähdä sut livenä tänään kun muutaman vuoden ajan olen seurannut blogiasi :)johanna.nurmi@live.fi

  ReplyDelete
 121. En oo viettäny kesälomaa vuosiin mut tällä hetkellä olen huimalla kahden viikon lomalla. Summer sound olis kyllä ihan mahtava loman loppuhuipennus! :) hanne.kasurinen@luukku.com

  ReplyDelete
 122. Voisin tällä tavalla saada parhaan kaverin noihin älyttömiin bileisiin Kotkan Meripäivien sijaan! :D

  lottaeronen@hotmail.com

  ReplyDelete
 123. Mä ja mun paraskaveri ollaa suunnitteltu jo pitkää et ois siistii käydä joillai muillaki festareilla ku sil mikä on meidä omas kaupungis...mut sit todettii et kaikki mihi kovasti oltais haluttu on liian kalliita meidän perheelle ja oltii vähä surullisii ku mihinkää ei päästä yhessä vaik suunnitelmii oli paljo...ja sit se kaveri kuitenki halus tehä kesäl jotai ja se meni yhe toisen kaa talliinnaan ja olin kunno surulline ku en päässy mukaan ja itekki haluisin tehä kesäl jotai mun rakkaan kaverin kaa...tai sillee et saisin ikimuistosen kesän ja jäis hyvii muistoi mun kaverin kaa :) ja leijusin nii pilvissä jos saisin nää ja voisin yllättää mun parhaan kaveri tai jonku muun kaverin tällasel kival jutul!!:') ja oon kaukosuhtees ja ois nii täydellistä oikeesti nähä samal mun rakasta ja saada ihana kesä hyvi päätettyy !! elisa.nousiainen@windowslive.com

  ReplyDelete
 124. Awwww man nuo liput olis mun unelma! Voin vaan kuvitella sen fiiliksen: kädet ilmassa, basso jytisee, ihmiset sekoaa, kun artistit (erityisesti Knife Party) astuu lavalle.
  Oon löytäny konemusiikin joskus 2011 Pendulumin ja Skrillexin kautta ja siitä kehittyi suuri rakkaus erityisesti Knife Partyyn, mutta myös muuhunkin konemusaan. Olis aivan supersiistiä päästä näkemään Knife Party livenä!!!! Itseasiassa mulla on jo nyt iho kananlihalla. VIP-katsomo, suora näkyvyys päälavalle, ah kuulostaa aivan huikeelta.
  Toisen lipun antaisin ehdottomasti poikaystävälleni, sillä meillä oli juuri tällä viikolla puolivuotissöpöilypäivä ja poikaystävänikin on kuunnellut konemusiikkia monet vuodet ja itseasiassa soittaa sitä itsekin, mutta hänkään ei ole Knife Partya päässyt vielä näkemään. Knife Party on meidän yhteinen juttu tällä hetkellä ja ei vaan voi sanoin kuvailla kuinka paljon merkkaisi päästä katsomaan kyseisiä dj:tä poikaystäväni kanssa.
  Eikä siinä vielä kaikki (ihan kun ostos-tv:ssä), nimittäin reilun viikon päästä muutan Australiaan syksyksi ja näin ollen olen 4,5kk toisella puolella maailmaa poikaystäväni jäädessä Suomeen. Tarvitsisin siis TODELLA coolit läksärit ja mitä muuta Summer Soundit olisi! Tämä on ollut muutenkin ensimmäinen stadikesäni, kun tulin tänne kesätöihin ja minulla on ollut ihan huikeeta täällä, joten huikee päätös kesälle olis huikee. Toistinko tarpeeks sanaa huikee :D
  Enkä vielä maininnut, että olen ollut vain kerran festareilla, vaikka ikää on kohta 22 vuotta. Aika säälittävää, mutta perus festarimeininki ei ole minua varten. Tykkään enemmän tällaisesta meiningistä, mitä soundit tarjoaa eli keikkaa voi kuunnella sisällä (jos sattuis vaikka huono sää) ja keikkojen jälkeen voi kömpiä kämpille nukkumaan.
  Ihan en osannu perustella lyhyesti ja ytimekkäästi, mutta ainakin minulla on monta hyvää syytä, miksi minun tulisi voittaa liput :)
  noora.rissanen(at)outlook.com

  ReplyDelete
 125. en ole päässyt tänä kesänä vielä yksillekään festareille rahan puutteen takia niin ois jees päästä tänne :-) ja sisävessat jes! en yhtään syty ulkovessoille ees festareilla!

  johannassusanna@gmail.com

  ReplyDelete
 126. Nyt ois takana rankka kesätyöputki ''mansikkatyttönä'', joten tää tyttö tarviis nyt kunnon bileet! Jostain syystä mä en oo ikinä päässy käymään festareilla, joten nyt olis hyvä aika korjata tämäkin tilanne sillä ikäkin riittäs! Tänä kesänä on jo ehitty parhaan kaverin kanssa tsekkaamaan Alanyan bilemestat ja nyt erinomainen tilaisuus
  tarjoutus siihen myös täällä Suomessa, joten ois hyvä päättää tämä loppukesä kunnon partyihin ja vieläpä huippuseurassa. Mä ja mun kaveri tarvittas nyt ennen kaikkea kunnon nollaus, sillä rankka abivuosi lähestyy liiankin nopeeta vauhtia, mutta ennen sitä Summer Soundit sopis meille mainiosti!:)

  neea.tarvainen@gmail.com

  ReplyDelete
 127. Haluaisin Yllättää parhaimman ystäväni viemällä hänet tapahtumaan, korvatakseni kaiken mitä hän on minun eteen tehnyt ja kustantanut monet kerrat, kun olemme yhdessä tehneet jotain. Hän on jo asennoitunut, että ei tule koska ei ole varaa lippuun enään ja tapahtuma on alle viikon päästä. Tämä olisi mahtava yllätys hänelle! :)

  n.k.p1407@gmail.com

  ReplyDelete
 128. Veisin kaverin viettään synttäreitään tonne!! :) lottatoivonen@hotmail.com

  ReplyDelete
 129. Minun ja ystäväni pitäisi voittaa liput, koska se on kohtalo! ;D

  sitbackrelapse@gmail.com

  ReplyDelete
 130. kavri täyttää tuollon 18, niin tästähän saisi parhaan mahdollisen synttrilahjan :3
  roosa.pienihakkinen@hotmail.com

  ReplyDelete
 131. Rahatilanne opiskelialla senverran heikko että ei pahemmin ole festareilla tultu käytyä tänä kesänä...liput olis enemmän kun tervetulleet! :)

  sofia.hilowie@hotmail.com

  ReplyDelete
 132. Ois niin huippukivaa päästä nauttimaan parhaista esiintyjistä paikan päällä, kelpais ihan normaalitkin liput mutta mikä sen parempaa kun oikein VIP! Vapaa vkl töistä ja muut kaverit menossa, ois niin huippuu liittyä seuraan, plus ottaisin toisen (rahatomman mutta innokkaa) kaverini mukaan!! :D leisi@wippies.com

  ReplyDelete
 133. Olis niin huippua voittaa noi, ollaan mun parhaan kaverin kans ihan hulluja krebaan, ja nyt todellaki tekis hyvää päästä irrotteleen :) itsellä talous ei anna periksi lippujen ostamiseen :| reeta.reinikka@suomi24.fi

  ReplyDelete
 134. Mä veisin äidin 50v kunniaks vähän humputtelee...;) Äiti on vippi!<3 swagmama@luukku.com

  ReplyDelete
 135. Summer Sound olis hyvä paikka menettää festarineitsyys! Menisin kihlatun kanssa, ja me tuhottais puukkobileiden kaa kaikki laasereilla! Eli Knife Party ois SE juttu:)
  Minidonitsi@hotmail.com

  ReplyDelete
 136. Ollaan kaverini kanssa haluttu joka vuosi summer soundeille, mutta syystä tai toisesta ei olla päästy. Me kaksi hullua tanssilattian kuningattaria noin mahtavilla festareilla? Siitä tulisi täydellistä ;)

  anniefff@gmail.com

  ReplyDelete
 137. En halua lippuja itselleni. Tai siis haluaisin tietysti, mutta asun tällä hetkellä vielä Lontoossa, joten lipuista ei olisi hirveesti hyötyä minulle itselleni. Sen sijaan haluaisin liput parhaalle ystävälleni. Hänellä on ollut vaikeaa koko kevään, raha-ongelmia, uuden työn etsimistä yms elämän aiheuttamia hankaluuksia. Sen lisäksi ystäväni on ollut aika yksinäinen viime aikoina ja se aiheuttaa minulle itselleni pahaa mieltä koska en voi täältä Lontoosta käsin auttaa muuten kuin juttelemalla skypessä/facebookissa. En voi olla fyysisesti paikalla, mennä ulos, pitää leffailtoja tai muuta sillaista mikä yksinäisyyteen auttaa. Ystäväni on erittäin suuri musiikin ystävä ja on ollut innoissaan suunnittelemassa festareille menoa vähäisillä rahoillaan, mutta kukaan muu hänen kavereistaan ei ole voinut rahapulan takia lähteä hänen mukaansa, joten ei sitten yksin ole viitsinyt mennä. Ei sellainen yksin olisin yhtä hauskaa. Näin on käynyt usein, ystäväni useasti kertoo että vaikka hän kuinka yrittäisi keksiä tekemistä niin kaikki kaverit aina vastaa ettei ole rahaa. Itse hän olisi valmis käyttämään vähätkin rahat siihen että saisi kokea/tehdä jotain hauskaa. Haluaisin nyt jotenkin auttaa ja piristää ystävääni, haluaisin voida antaa hänelle nämä liput, että hän pääsisi vihdoinkin tuulettumaan ja heittämään kunnon hyvästit kaikille alkuvuoden harmeille/vaikeuksille. Ja kerta lippuja olisi kaksi, hän saisi luultavasti jonkun toisen kaverin mukaanki ilman että raha on esteenä. Harmittaa etten itse voisi mennä mukaan, mutta jos se tarkoittaa että ystäväni pääsee pitämään hauskaa niin suon sen ilon myös jollekkin hänen toisista kavereistaan.
  khatja88@hotmail.com

  ReplyDelete
 138. En ole iiikinä ollut festareilla, ja nyt on eka kesä kun olen 18 vuotias, eli Summer Sound olisi mulle just se place to be tänä kesänä!! Haluisin viedä sinne kaverini joka on ollut toimistohommissa koko kesän ja ansaitsis nyt kunnon palkinnon siitä hyvästä :)

  inqsu@hotmail.com

  ReplyDelete
 139. En halua lippuja itselleni. Tai siis haluaisin tietysti, mutta asun tällä hetkellä vielä Lontoossa, joten lipuista ei olisi hirveesti hyötyä minulle itselleni. Sen sijaan haluaisin liput parhaalle ystävälleni. Hänellä on ollut vaikeaa koko kevään, raha-ongelmia, uuden työn etsimistä yms elämän aiheuttamia hankaluuksia. Sen lisäksi ystäväni on ollut aika yksinäinen viime aikoina ja se aiheuttaa minulle itselleni pahaa mieltä koska en voi täältä Lontoosta käsin auttaa muuten kuin juttelemalla skypessä/facebookissa. En voi olla fyysisesti paikalla, mennä ulos, pitää leffailtoja tai muuta sillaista mikä yksinäisyyteen auttaa. Ystäväni on erittäin suuri musiikin ystävä ja on ollut innoissaan suunnittelemassa festareille menoa vähäisillä rahoillaan, mutta kukaan muu hänen kavereistaan ei ole voinut rahapulan takia lähteä hänen mukaansa, joten ei sitten yksin ole viitsinyt mennä. Ei sellainen yksin olisin yhtä hauskaa. Näin on käynyt usein, ystäväni useasti kertoo että vaikka hän kuinka yrittäisi keksiä tekemistä niin kaikki kaverit aina vastaa ettei ole rahaa. Itse hän olisi valmis käyttämään vähätkin rahat siihen että saisi kokea/tehdä jotain hauskaa. Haluaisin nyt jotenkin auttaa ja piristää ystävääni, haluaisin voida antaa hänelle nämä liput, että hän pääsisi vihdoinkin tuulettumaan ja heittämään kunnon hyvästit kaikille alkuvuoden harmeille/vaikeuksille. Ja kerta lippuja olisi kaksi, hän saisi luultavasti jonkun toisen kaverin mukaanki ilman että raha on esteenä. Harmittaa etten itse voisi mennä mukaan, mutta jos se tarkoittaa että ystäväni pääsee pitämään hauskaa niin suon sen ilon myös jollekkin hänen toisista kavereistaan.
  khatja88@hotmail.com

  ReplyDelete
 140. Minä ja mun paras kaveri ollaan vähän sellasia 'sattuu ja tapahtuu' tyyppejä. Molemmilla repeilee housut julkisilla paikoilla tai jäädään auton alle matkalla töihin/kouluun (tai jotain muuta tän kaltaista)
  ja usko tai älä, kaikki kommellukset on täyttä totta.

  Jo jonkin aikaa ollaan vaan naurettu meidän onnettomalle tuurille mutta nyt alkaa tuntumaan että jotain muutakin vois sattua ja tapahtua kuin liikenne onnettomuudet tai muut nolot tilanteet.

  Jokaisen pitäisi edes kerran elämässä tuntea itsensä tärkeäksi eikä vaan humoristiseksi toheloksi. V.I.P = minä.
  ilonaohjay@gmail.com

  ReplyDelete
 141. Ollaan kaverin kanssa vähän sellasia 'sattuu ja tapahtuu' ihmisiä. Meillä housut repeilee kaupungilla, me jäädään auton alle matkalla töihin/kouluun ja jostain kumman syystä ainakin minä näytän lintujen silmissä jonkin näköiseltä yleisvessalta. Kirjaimellisesti paskahomma siis.

  Onhan se kiva olla kaveripiirissä se humoristinen tohelo jolla on aina kaikki vinksinvonksin ja olla se joka osaa ottaa kaiken huumorilla mutta eikös jokaisen tytön pitäisi edes kerran elämässään tuntea olonsa paremmaksi kuin muut ? V.I.P im ready !

  Ilonaohjay@gmail.com<3

  ReplyDelete
 142. Mun pitäisi päästä tuonne koska meillä on ollut kaverin kanssa useita suunnitelmia lähteä, mutta työt on pilanneet suunnitelmat. Nyt olisi sekä finanssipuoli että vapaapäivät kunnossa tuon viikonlopun suhteen. Meillä nyt vaan olisi niin superhauskaa!! :)
  kihkih@suomi24.fi

  ReplyDelete
 143. Olen parhaan ystäväni kanssa konemusiikin intohimoinen kuuntelija, mutta olemme molemmat lähes kaikki viikonloput töissä, jolloin emme pääse ikinä keikoille, joista ihmiset niin innoissaan puhuvat. Nyt meillä molemmilla on sattumoisin kesän ainut yhteinen vapaa viikonloppu ja suunnitelmat täysin avoinna. Mikä olisikaan parempi tapa yllättää ystävä kuin liput konemusiikkifestareille?

  annasblog@hotmail.com

  ReplyDelete
 144. Minä ja mun ystävä molemmat ansaittais noi liput, KOSKA: mulla on tuolloin mun kesän ensimmäinen ja ainoa kahden päivän vapaa. Olis ihan toivottoman upeeta saada heittää hetkeks aivot narikkaan ja päästä reivaamaan ihan olan takaa, koska oon tehnyt koko kesän töitä lähes joka päivä. ja ystävä jonka ottaisin mukaan, on puhunut summer soundista koko kesän ja harmitellut, kun ei tiedä kenen kanssa lähtisi ja raaskiiko ostaa liput. Nyt hän on hylännyt koko ajatuksen mutta olispa kiva yllätys päästä sittenkin :-)

  anniina_o@hotmail.com

  ReplyDelete
 145. Oon koko kesän kysynyt vaan töissä "Minkäslainen leipä sulle tulis? Juusto ja paahto? Mitäs kasviksia? Entä kastikkeita? Mausteita, oliiviöljyä tai punaviinietikkaa? Syötkö täällä vai lähteekö mukaan?" ja nyt alkaa riittäääääääääääääääää. 5 päivää töitä jäljellä ja oon ollut 4 kuukautta selvinpäin jee! ja oon ollu koko kesän töissä joka viikonloppu, joten juustot ja paahdot voi painua sinne mistä on tullukin ja mä haluun festareille, kiitos :-D

  terveisin sandwich artist

  krista.julkunen@gmail.com

  ReplyDelete
 146. Mun pitäis voittaa lippu tapahtumaan, koska oon koko kesän toistanut samoja lauseita "Minkäslainen leipä sulle tulis? Juusto ja paahto? Mitä kasviksia saa laittaa? Entä kastikkeita? Tulisko mausteita tai oliiviöljyä/punaviinietikkaa? Syötkö täällä vai lähteeks mukaan? Haluutko supermegaylihyviä whiteship macadamian cookieita?!!!" ja nyt alkaa riittää. 5 päivää vielä töitä jäljellä ja se olis sillä selvä, joten olis kiva alottaa loma festareilla, aamen.

  terveisin sandwich artist

  krista.julkunen@gmail.com

  ReplyDelete
 147. Siiis yksinkertasesti olis vaan maaailmann parasta päästä reivaa kaverin kansa paikalle!! Sitä sykettä ja meiningin määrää :D

  Ersa93@hotmail.com

  ReplyDelete
 148. Itselläni on jo liput kyseiseen tapahtumaan, mutta olisi mahtavaa voittaa lisäliput jotta voisin mahdollistaa parin sellaisen kaverin pääsyn Summer Soundeille, joilla ei muuten olisi varaa lähteä ! :)

  noora.hautapaakkanen@gmail.com

  ReplyDelete
 149. En ole koskaan ollut millään kunnon festareilla, ja nytkin melkein koko kesä on mennyt tylsästi kotosalla rahanpuutteen vuoksi, vaikka alunperin suunnitelmissa oli festarit kavereiden kanssa. Muutan elokuussa toiselle paikkakunnalle opiskelemaan, joten ennen koulunpenkin puhki kuluttamista olisi aivan mahtavaa päästä vähän nollaamaan ja nauttimaan hyvästä musiikista :)

  miila.vikman@hotmail.com

  ReplyDelete
 150. Ciao ja kiitos ihanasta blogista!

  Ollaan vihdoin parhaan kaverin kanssa irtauduttu surullisenhupaisista parisuhteista ja nyt olis aika löytää taas se elämän flow, ja mikä oiskaan parempi kun tehdä se kädet ilmassa soundeilemassa parhaassa seurassa! Oltiin lippujen kanssa liian myöhään liikkeellä ja on soiteltu nrjn kisat läpi ja käytetty kaikki epätoivon rippeetkin, mutta konstit on nyt lopussa. I keep my fingers crossed!

  Hauskaa kesää,

  essi.horppila@hotmail.com

  ReplyDelete
 151. Koska haluisin yllättää parhaan ystäväni lipulla hänen täyttäessään vuosia tuolloin! :)

  jjohannna@hotmail.com

  ReplyDelete
 152. Oltiin viime vuonna mun poikaystävän kanssa ekaa kertaa yhdessä festareilla (weekendissä), ja olisi mukava tehdä tästä sellainen meidän oma juttu, että kierreltäisiin festareita yhdessä :)

  nnummelin@hotmail.com

  ReplyDelete
 153. Viime vuonna näin vaan videoita kyseisestä tapahtumasta ja itkin silti kun olin niin fiiliksissä, niin olishan se siistiä päästä tänä vuonna paikanpäälle poraamaan oikein huolella! :'D ja olishan se ihanaa päästä yllättämään oma paras ystävä jonka kanssa ei oo saanu pitkään aikaan mahista kunnon krebaukseen! <3 koskinen.veera@gmail.com

  ReplyDelete
 154. Täytettiin tänä kesänä juuri lapsuuden kaverini kanssa 18 eikä olla päästy tekemään mitään kivaa kun ei oo kummallakaan yksinkertasesti rahaa, ei edes syntymäpäivälahjaan ollut rahaa nii tää vois olla vähän ku synttärilahja kaverilleni :)

  -Laura-Kaisa
  hirvonen_95@hotmail.com

  ReplyDelete
 155. Voi Laura, nyt olisi huikea mahdollisuus tehdä eräs miespuolinen konemusiikin ystävä äärettömän onnelliseksi - nimittäin veljeni :) Kaksosveljeni kesä ei ole ollut sieltä parhaimmasta päästä: naiset ovat aiheuttaneet päänvaivaa, Pohjois-Suomessa säät eivät suosineet loman aikana ja mahdollisuutta ulkomaille karkaamiselle ei ole ollut. Vähemmästäkin mieli on maassa! Rakas veljeni on kovan luokan Tiësto ja Faithless-fani, joten tiedän varmasti, että murheet unohtuisivat näiden biittien tahdissa. Ja mikä olisi huikeampi tapa viettää yhdessä laadukasta sisarusaikaa (välissämme on 600 km) kuin Summer Sound Festival - bootysheikkaus kun kulkee geeneissä! ninamaria.kinnunen@gmail.com

  ReplyDelete
 156. Maria TarkiainenJuly 21, 2013 at 3:22 PM

  En ole käynyt tänä kesänä festareilla ja viime kesänä nämä vuoden parhaimmat bileet jäivät myöskin väliin koska kaverilla oli poltatrit samaisena viikonloppuna. Nyt pyysin loman tälle ajankohdalle mutta heräsin lippujen haalintaan liian myöhään ja nehän oli jo loppuunmyyty. Musiikki kolahtaa täysillä ja olisi mielettömän hyvä kokemus josta saisi virtaa tulevaan pitkään talveen. Lomakin loppuisi ihanissa tunnelmissa, eikä viimeaikojen sadesää haittaa enää yhtään.
  elisatar@hotmail.com

  ReplyDelete
 157. Siskoni on halunnut koko kesän päästä Summer Soundeihin mutta hänellä ei ole ollut varaa hankkia lippuja, joten tässä olisi mahtava tilaisuus saada yllättää hänet lipuilla :)
  suojatie@hotmail.com

  ReplyDelete
 158. Tulemme kaverini kanssa viettämään pidennetyn viikonlopun Helsinkiin ensiviikolla. Meidän pikku paikkakunnalla ei paljonkaan isoja artisteja nähdä, jos Markku Aroa ei tähdeksi luokitella. Tietysti innostaisi ihan liput itsekkin hommata, mutta rahaa menee kuitenkin hotelliin, juomiin ja juna/bussimatkaan. Olisi kiva maalaisjunttina tulla katsomaan vähän isompaa meininkiä !
  anneleene.poikala@pp.inet.fi

  ReplyDelete
 159. 1. Jo viime kesästä ollaan kavereiden kaa ootettu tän kesän soundeja ja koko porukalla varattiin kunnon mansion, kunnes minä ja paras ystäväni jäätiin molemmat yllättäen alkukesästä työttömäksi ja jouduttiin perumaan itku silmässä koko viikonloppu meidän osalta. Harmittaa ihan sikana, sillä osa porukasta lähtee Aasiaan vaihtoon elokuussa ja tästä suunniteltiin viimestä "ultimate krebaus viikonloppua" meidän iki-ihanalla ja -omalla possella! Tätä varten ollaan etkoiltu koko vuosi ;D

  layrrra@hotmail.com

  ReplyDelete
 160. Alle neljän viikon päästä koittaa muutto yksin uuteen kaupunkiin, ja kaikki kaverit päätyy eripuolille Suomea. Haluaisin viedä vaikka jokikisen kaverin Soundeille nauttimaa vikoista yhteisistä hetkistä, mutta yks niistä parhaista tamppaa mun kanssa kyllä tän musiikin tahdissa enemmän ku hyvin!Tonne kun päästäis yhessä joraamaan, ni tietäis ainakin ettei se mua ihan heti unohda! susssi-@hotmail.com

  ReplyDelete
 161. Oon ollut koko kesän töissä ja nyt on viikon loma, kunnes työt taas jatkuu.. Olisi ihana päästä irrottelemaan kunnolla tollaseen tapahtumaan!
  retriika-anna@hotmail.com

  ReplyDelete
 162. Aloitan siitä että minulla ei ole edes ystäviä, oon koko ajan yksin ja viime kesänä kun näin youtubessa videot summer soundista itkin koska tuntuu siltä että kaikilla on hauska ja paljon kavereita ja mä oon yksin kotona :( mä en käy klubeissa tai misään juhlissa mutta pidän tosi paljon kaikista summer soundin artisteista ja musiikista. Minulla on koko ajan tylsä ja huono olo koska minulla ei ole kavereita, haluaisin tosi paljon löydä tyttöystävän ja yksi tosi kaunis ja nätti tyttö on just pari viikko ennen muutanut mun taloon. Me keskusteltiin pari kerta hiisissa, kysyin häneltä onko hän menossa summer soundiin, hän vastasi ei koska ei ole kenen kanssa lähteä, hänen kaikki ystävät asuvat tampereella josta hän muuttui helsingiin. Ajatelen koko ajan kuinka ihana olisi mennä hänen kanssa summer soundiin. Mä pidän hänestä tosi paljon, minun mielestä hän tosi fiksu ja hauska ja kaunis, mietin että jos saisin ne lipput ehkä minun elämä muutuusi iloisemmaksi:) tämä minun mielestä olisi tosi hyvä ystävyyden alku. Ole hyvä auttakaa:) olisin niin tosi tosi iloinen ja toivoisin sinulle parasta elämässäsi jos autaisit minulle:) se oli siinä kiitos:)

  Sähp:aaruniero@hotmail.com

  ReplyDelete
 163. Olimme kahden kaverin kanssa suunnitelleet weekend festareille menemistä. Kaikki oli jo valmiiksi suunniteltu, liput ostettu ja hotelli varattu, kunnes selvisi, että toinen ystävistäni ei pääsekkään sinä viikonloppuna vapaalle. Hänen on _pakko_ olla töissä :( Nyt on weekend-suunnitelmat hänen osaltaan peruttu. harmittaa niin hurjasti hänen puolestaan, että jos voittaisin nämä liput, antaisin ne ystävälleni lahjaksi. Olisi ihana piristää häntä tälläisellä lahjalla, ja vaikka itse en välttämättä pääsisi näihin kemuihin töiden takia, pääasia kuitenkin on, että ihana ystäväni pääsisi! :)

  julia.juliaff@hotmail.com

  ReplyDelete
 164. Koska: Mun on pitänyt mennä tänä kesänä kaksille festareille ja ne on peruuntunut koska oon joutunut töihin. Ja missasin mun parhaankaverin synttärit siksi koska jouduin töihin, joten musta ois ihana päästä festareille ja yllättää mun ystävä viemällä tonne ja pitää hauskaa kaksistaan pitkästä aikaa! Ja molemmat on tämän tyylisen musiikin ystäviä! ;)

  viivimn@gmail.com

  ReplyDelete
 165. Koska: Mun on pitänyt mennä tänä kesänä kaksille festareille ja ne on peruuntunut koska oon joutunut töihin. Ja missasin mun parhaankaverin synttärit siksi koska jouduin töihin, joten musta ois ihana päästä festareille ja yllättää mun ystävä viemällä tonne ja pitää hauskaa kaksistaan pitkästä aikaa! Ja molemmat on tämän tyylisen musiikin ystäviä! ;)

  viivimn@gmail.com (sori jos tuli kaks kertaa)

  ReplyDelete
 166. Koska mä haluan viedä mun kaverin tonne yllätykseksi (se kyllä vihaa yllätyksiä, mut tästä tykkäis varmasti;)) ja pitää huippu hauska vklppun tyttöjen kesken kun meijän miehetki lähtee muualle päin maailmaa :D

  viivikatariiina@gmail.com

  ReplyDelete
 167. Tänä kesänä (kuten viime kesänäkin) on kaikki tapahtumat jääneet käymättä kesätyön takia. Tänä vuonna kuitenkin summer sound viikonloppu olisi vapaata, mutta kellään kavereista ei ole varaa ostaa lippuja tapahtumaan :( sen takia olisikin niin hienoa voittaa pari ilmaislippua, koska silloin saisin jonkun ystäväni mukaan ja minäkin pääsisin juhlistamaan kesää oikein kunnolla! emmi.parviainen@luukku.com

  ReplyDelete
 168. Täältä itä-suomesta käsin tällä opiskelijan ja kesätyöttömän rahamäärällä pystyy vaan haaveilla pääsevänsä edes joskus tän kaltasille loistofestareille. Summer Soundien esiintyjäkaari raapii lisäks niin pahasti sydäntä laiminlyödessään mua osallistumattomuudellani. Auts.


  jonna92@jippii.fi

  ReplyDelete
 169. Täältä itä-suomesta käsin tällä opiskelijan ja kesätyöttömän rahamäärällä pystyy vaan haaveilla pääsevänsä edes joskus tän kaltasille loistofestareille. Summer Soundien esiintyjäkaari raapii lisäks niin pahasti sydäntä laiminlyödessään mua osallistumattomuudellani. Auts.


  jonna92@jippii.fi

  ReplyDelete
 170. koska varsinkin lauantain kaikki artistit on niiiin to die for, että itkisin ilosta jos pääsisin niitä kuuntelemaan ihan livenä! rahatilanne ei vaan näillä näkymin anna periksi :(

  hayhii@gmail.com

  ReplyDelete
 171. Tää kesä on ollu muutenkin yks parhaimmista, summer soundit vaan kruunais koko komeuden! Ja mukaanhan lähtis parhain likkakaveri :)

  Tikruh_@hotmail.com

  ReplyDelete
 172. Yksinkertaisesti ei vain ole varaa lippuihin ja olisi mahtavaa tehdä jotain ikimuistoista tänä kesänä

  laura.salo@hotmail.fi

  ReplyDelete
 173. Paras kaveri lähtee syksyllä opiskelemaan ja ei tulla näkee sen jälkeen kovin usein. Kaveri ei oo käyny tänä kesänä missään festareilla huonon rahatilanteen takia ja se on hehkuttanu haluavansa päästä nimenomaan Summer Soundsiin. Olis mullekin täysin uus festari, joten ois ihan mahtavaa päästä! Tulis varmasti ikimuistoinen reissu ja ihana yllätys sille!
  janni.mannisto@gmail.com

  ReplyDelete
 174. Haluaisin liput itselleni ja poikaystävälleni koska emme ole koskaan päässeet festareilla käymään saatika tänä kesänä missään. Poikaystäväni sairasti koko kevään ja nyt uudestaan mutta joutuu silti tekemään jatkuvasti rankkaa työtä ilman mitään lomia huonolla palkalla. Hyvä musa ja vähän reissuun lähtö tekis meille hyvää! katri.m.l@hotmail.com

  ReplyDelete
 175. Olisi hienoa lähteä nauttimaan mahtavasta äänentoistosta ja valoefekteistä, pukeutua reivivaatteisiin maalien kera, tottakai hyvässä seurassa!

  Oskari.kruth@gmail.com

  ReplyDelete
 176. Liput kesän Summer Soundeihin olisi mun ja ystäväni suurin yhteinen unelma, sillä tanssimusiikki ja tanssiminen yhdistää meitä vahvasti <3 Ei ole muita perusteluja, kuin se, että tekisit kahden opiskelijatytön kesän kohokohdan lahjoittamalla VIP-liput meille. Huoh, mikä mahdollisuus!

  sara.manninen@edu.hel.fi

  ReplyDelete
 177. Haluaisin yllättää rakkaan siskoni näillä upeilla vip-lipuilla! Hän tulisi suurena Gareth Emery-fanina niiiiin iloiseksi!

  salla.manninen(at)hotmail.com

  ReplyDelete
 178. 1. Viime vuonna festarit olivat kesän kohokohta ! Tänä vuonna toivoisin samaa, mutta tällä hetkellä rahapula meinaa estää festareille pääsyn :/

  2. ilopilleri.ilona@hotmail.com

  ReplyDelete
 179. oon ollu koko kesän töissä ja valehtelematta ehkä yks mun 18:ta vapaapäivästä on paistanu aurinko. ois kiva piristys kesän loppuun päästä tonne kun ei oo ehtiny ulkona tai kavereiden kanssa olla melkeen ollenkaan!
  jorma96-@hotmail.com

  ReplyDelete
 180. Haluan liput koska asun tässä vieressä ja muuten harmittaa liikaa jos en saa olla jytkeessä mukana. puj@fc.fi

  ReplyDelete
 181. Summer Sound osuu monien tärkeiden merkkipäivien kohdalle, kuten nimipäivieni ja minun ja poikaystäväni kolmekymmentäkuukautispäivälle, joka on vähintään vipin arvoinen saavutus. Nykyinen mieheni esitteli minulle ensimmäisen kerran näitä musiikkityyppejä ja monen festarillakin esiintyvän bändin, enkä voisi keksiä parempaa paikkaa juhlia rakkautta toisiimme ja musiikkiin. heidijs@windowslive.com

  ReplyDelete
 182. Perustin oman kauneusalan firman(rakennekynsiä, suihkurusketuksia, ripsiä) keväällä ja asiakkaiden saaminen tälläisessa markkinatilanteessa on hiukan haastavaa. Oma lompakko ei siis anna periksi ostaa lippuja kyseiseen tapahtumaan :( Viime vuonna olisi liput ollut valmiina mutta olin tuolloin armeijassa eikä lomaa herunut ns. "ylimääräiseen menoon". Olisi aivan tajuttoman mahtavaa saada lipput näihin kinkereihin ja päästä tuonne BAILAAMAAAAAAAAAN!!!!!!!

  ihanvaanlaura@gmail.com

  ReplyDelete
 183. Haluisin liput minulle ja parhaalle ystävälleni :) Tämä olisi loistava yllätys hänelle, sillä hän joutui kieltäytymään rahatilanteensa vuoksi festareista :( Olisi ihana yllättää hänet!

  saaganen@hotmail.com

  ReplyDelete
 184. jennasrml@gmail.com

  Vajaan 3 viikon päästä palaan opiskeleen ensihoitoa. Näin tänään rankan kolarin Espoossa ja tää lisäsi mun palavaa halua valmistua jonain päivänä alalle, jossa ihmishenkiä on mahdollisuus pelastaa. Tätä ennen olis sairaan siistiä päästä nollaan aivot ja bailata paikat hapoille. ny ku on poikaystäväkin, niin meiän köyhien olis mahtii päästää nauttiin siitä mitä eniten rakastetaan (toistemme lisäksi) KONEMUSIIKKIA ! <3

  ReplyDelete
 185. jennasrml@gmail.com

  Vajaan 3 viikon päästä palaan opiskeleen ensihoitoa. Näin tänään rankan kolarin Espoossa ja tää lisäsi mun palavaa halua valmistua jonain päivänä alalle, jossa ihmishenkiä on mahdollisuus pelastaa. Tätä ennen olis sairaan siistiä päästä nollaan aivot ja bailata paikat hapoille. ny ku on poikaystäväkin, niin meiän köyhien olis mahtii päästää nauttiin siitä mitä eniten rakastetaan (toistemme lisäksi) KONEMUSIIKKIA ! <3

  ReplyDelete
 186. Parasystäväni palasi heinäkuun alussa yli vuoden mittaiselta matkalta, joten olisi aivan upeaa päästä viettämään paluuta näinkin mahtavaan tapahtumaan! Viime vuoden Summer Soundit oli mitä upeampaa, joten uskoisin että tämän kesän kohokohdaksi kohdistuisi tämä tapahtuma! Olisi ihana saada iloiseksi minun konemusiikkia rakastavaystäväni ja tietysti ittenikin:)
  jenna-a@hotmail.com

  ReplyDelete
 187. Poikaystävälläni ei ole lippua soundeihin joten olisi ihanaa yllättää hänet :)

  nennuu@hotmail.com

  ReplyDelete
 188. Heippa! Haluisin toooosi paljon voittaa noi mulle ja mun kaverille, koska me ei ikinä olla käyty festareilla ja koska tuol on niin sairaan hyvät artistit!! Oon niin kauna halunnu tonne mut ei oo oikeen ollu varaa lähtee :/ Oon nyt ollu muutenki koko kesän melkeen joka päivä töissä enkä oo päässy nauttii hirveesti mut ton festarin kautta voisin muistella tehneeni edes jtn kivaa :)Tää ois kans maailman paras synttärilahja mun kaverille ku se rakastaa hyvää musiikkia ja tanssii ihan täysii niille:) ois ihan sairaan mageeta voittaa sanon vaan.. täällä pitelen peukkuja jospa onnistuisin kerranki voittaa jtn siistii ^^,

  patz-@hotmail.com

  ReplyDelete
 189. Haluaisin voittaa liput Summer Soundiin, koska se olisi ainoa vapaaviikonloppu ja ainoa tapahtuma mihin pääsisin tänä kesänä koska olen viettänyt koko kesäni töissä. Ja tässä tapahtumassa on just niitä esiintyjiä mitä haluaisin nähdä eikä Suomessa tule toista tälläistä tilaisuutta! Kaverin kanssa ollaan kelattu mennä tänne mut rahatilanne on ainoo este... Tää ois vaan niin unelma. :)

  julia.lahtivuori@gmail.com

  ReplyDelete
 190. Ollaan muutettu puolison kanssa helsinkiin muutama kuukaus sitten ja olisi kiva nähdä helsingin paikallisia festareita! villeschroderus@wippies.fi

  ReplyDelete
 191. Hei APUA ! Oon ettiny tällästä kisaa ja tässä se nyt on ! Me ollaa mun miehen kans yritetty päästä yhteisille festareille jo pari vuotta mutta nyt päästäis lähtee nii kiikastaa rahasta! Meil oli just muutto ja oon yksin joutunut maksaa kaiken ku mies pääs vasta intistä. Lupasin sille et tänä vuonna me todellakin mennää soundeihin koska siel on molempien lemppareita ja sinne on päästävä. ja nyt jouduin tuottamaan pettymyksen kun rahaa ei ollut yksinkertasesti. Viime vuonna oltii jo menossa soundeihi ja weekendii, no toiset olin kipeenä ja toiset sitten mies oli intissä :( me todella halutaan tonne niin palavasti ! Olis ihana tehä tänä kesänä ees tota. JA WE<3MUSIC & DANCE !! vaikka ollaanki pari, nii ei olla lässynlää vaan me biletetään ja kunnolla ! Hui oikein sydän lyö ku tätä kirjottaa !! Jösses... Toivottavasti päästään mukaan bilettää ! Tää olis niin loistava tapa yllättää mun mies !

  ninni.rosa@gmail.com

  ReplyDelete
 192. Tapasin viime vuonna Summer Soundien aikaan ihanan mieheni ensimmäisen
  kerran. Ei tavattu kyseissä tapahtumassa, koska minä olin onnistunut
  missaamaan liput tapahtumaan. Tavattiin siis päivällä ennen tapahtumaa.
  Mieheni oli niin ihana ;) että kidutti minua mm. Dash Berlinin videoklipeillä
  kännykän kautta, kun tiesi kuinka minua harmitti etten päässyt mukaan.

  Jälleen kerran, tänäkin vuonna minä onnistuin missaamaan ainakin
  perjantain lipun Summer soundeihin..

  Miehen kanssa molemmat diggaillaan hulluna Summer soundeja ja konemusiikkia.
  Meillähän on nyt sitten tapaamisen vuosipäivä tapahtuman aikoihin ja nyt
  siis tuplasti harmittaa että juurikin perjantain lippu meni sivu suun.

  Olisi siis ihan unelma voitta pe-su liput kyseiseen tapahtumaan että en varmasti jää ilman ja että voidaan mieheni kanssa juhlia vuosipäivää tyylillä :)

  Milka
  milca@netti.fi
  http://fashionmyobsession.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 193. Tapasin viime vuonna Summer Soundien aikaan ihanan mieheni ensimmäisen
  kerran. Ei tavattu kyseissä tapahtumassa, koska minä olin onnistunut
  missaamaan liput tapahtumaan. Tavattiin siis päivällä ennen tapahtumaa.
  Mieheni oli niin ihana että kidutti minua mm. Dash Berlinin videoklipeillä
  kännykän kautta, kun tiesi kuinka minua harmitti etten päässyt mukaan.

  Jälleen kerran, tänäkin vuonna minä onnistuin missaamaan ainakin
  perjantain lipun Summer soundeihin..

  Miehen kanssa molemmat diggaillaan hulluna Summer soundeja ja konemusiikkia.
  Meillähän on nyt sitten tapaamisen vuosipäivä tapahtuman aikoihin ja nyt
  siis tuplasti harmittaa että juurikin perjantain lippu meni sivu suun.

  Olisi siis ihan unelma voittaa pe-su liput kyseiseen tapahtumaan että en varmasti jää ilman ja että voidaan mieheni kanssa juhlia vuosipäivää tyylillä :)

  milca@netti.fi
  http://fashionmyobsession.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 194. Halusin jo viime kesänä päästä tuonne, mutta jäi sitten liput ostamatta seuran puutteessa :/ nyt oon vuoden oottanu että pääsen tuonne, mutta hienosti kävi kun laukku varastettiin ja siellä mukana säästetyt rahat lippuun!eikä enää oo rahaa ostaa lippuja mööh >___< ihaninta ois se, että sais yllättää rakkaan ystävän ja tehä jotain ihanaa yhessä tänä kesänä. ois todellakin mun kesän pelastus <3. takaan että bailaisin noi 3 päivää ihan täysiä :D wohoo

  henna.jaakola@hotmail.com

  ReplyDelete
 195. Muutettiin vähä aika sitten parhaan kaverin kassa eri kaupunkeihin ja ei sen takia olla koko kesän aikaan ehitty näkee. Olis aivan mahtavaa yllättää se tälläsellä viikonlopulla. Saatais viettää aikaa yhessä ennen kun taas opiskelut jatkuu :)

  annnu.92@hotmail.com

  ReplyDelete
 196. Haluan festareille, tanssimaan ja saamaan ihania muistoja kavereiden kanssa, joita tänä kesänä en festareilla olekkaan saanut.
  Jonskyy@hotmail.com

  ReplyDelete
 197. Mun perustelut siihen miksi mun ja mun ystävän pitäisi voittaa liput näihin älyttömän mageisiin festareihin!! Oon ollut täällä kaikki ne kerrantmitä tää on järjestetty ja ollaan ystäväni kanssa uskomatonta reivi kansaa! tää musiikki on kaikki kaikessa. Oltiin yhdessä valottaa Kroatiaa Ultra Europe festareille muutaman viikonloppu sitten ja siellä meininki oli aiiiiivan sanoin kuvaamaton. Nyt sitten suomessa tarjolla melkein sama lineup, joten ihan uskomaton hinku olisi päästä vielä kerran fiilistelemään nää huippu dj:t! <3 Mutta kummanki kukkaro näyttää vähän toista.. :/ So save us!! Varmat bileet taattu ku me ollaan paikalla.. ;D Saatiinha me Kroatiassakin lisänimi "Craziest finnish girls ever" :D

  -jenna.ronimus@gmail.com

  ReplyDelete