Friday, July 12, 2013

BOY LONDON nelly.com

Boy Londonin tuotteita saa nyt viimein tilattua helposti Nellyltä!

Tästä tuotteisiin http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/merkkivaatteita/boy-london-2783//


18 comments:

 1. tää ei nyt liity tähän postaukseen, mut yleisesti haluisin tietää miten hoidat sun pidennyksiä tai hiuksia muuten! :) Esim. osaisitko suositella erityisesti joitakin tuotteita pidennyksille?

  ReplyDelete
 2. Riippuu vähän pidennyksistä, koska monille pidennyksille on omat tuotteensa. Mulla on käytössä Rapunzelin pidennykset ja rapunzelin omat shampoot ja hoitoaineet.
  Lisäksi mulla on Rapunzelin öljyä pidennyksille, että ne pysyisi parempikuntoisina pidempään. Sitten mä käytän hiuksiin jätettävää hoitoainetta suihkepullossa, se on ihan perus kampaamotuote. Jos kiharran tai suoristan tukkaa, niin laitan aina lämpösuojaa ennen käsittelyä.

  :)

  ReplyDelete
 3. Heippa! Löysin vasta blogisi ja ihastuin siihen! Olet ilmeisesti melko lyhyt ja niin odotan että myös kengänkokosi on pienehkö? Olen itse vain 150cm pitkä ja yleensä 35koon kengät ovat hiukan liian isot. Kysyisinkin siis että mistä löydät pieniä kenkiä tai farkkuja, joissa on tarpeeksi lyhyet lahkeet? Kiitos tuhannesti. Terkuin uus lukiasi :))!!

  ReplyDelete
 4. Tääkää ei ny liity aiheesee. Oon tulos kuun lopus ni mitä kirppareita suosittelisit? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täs piti lukee et tulos helsinkii, mut ei kirjottaminen oikee onnistunu... :D

   Delete
 5. Miksi sä et Laura avaa yhtään että nää on mainoksia? Ei mua mainokset haittaa, mutta tulee vähän tyhmä olo tällasesta. Mitenhän sun blogin käy jos blogimainonnan säännöt tulee pakollisiksi. Oon huomannut että tosi monet on jo alkanut kertomaan mainoksista avoimemmin, niin ei tule kerralla niin suurta muutosta kun säännöt astuu voimaan.

  -Karoliina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuolla alhaalla lukee, että yhteistyö. Toki voin ottaa jatkossa sellaiset tagit käyttöön, että niissä lukee "mainos" tai "commercial" :)

   Delete
  2. Mä luen blogit melkein aina puhelimella ja ei näy noi tunnisteet muuten. Ellei siis erikseen klikkaile näkymää täysversioksi. Et jos puhelimella lukee mobiili-versiona niinkuin mä niin tää muuten näyttääkin just vaan siltä koko postaus et "täs tämmösii *linkki*".
   Aika monet bloggaajat nykyisin tosiaan kirjottaa mainos-postaukset tyyliin aloitin yhteistyön tämän ja sen kanssa ja avaa vähän sitä yhteistyötä ja mainostusta! :)
   Sinänsä ihan sama mulle mut tartuin vaan lähinnä tohon et tageissa mainitaan vaan pienellä präntillä mainos. Mainoshan tää on joo selvästi, mutta siis mainostatki vaan ihan hyvää hyvyyttäsi, että jihuu arvatkaa mitä! Nyt kaikki katsomaan nellystä uusia vaatteita :D

   Delete
  3. mul ei puhelimella näy mobiilisovelluksella tägit :) kyllähän tästä tosiaan varmasti kaikki tajuu että tää on mainos mutta se, et mainostatko ihan omasta tahdostasi vai? sehän se saattaa epäselväksi jäädä ;)

   Delete
 6. suoraan sanottuna rumia :D

  ReplyDelete
 7. pakko tilata ku vihdoin saa;)

  ReplyDelete
 8. koska julkaiset hustle helsingin voittjat?

  ReplyDelete
 9. Ohh mun on pakko saada toi musta boy lippis mikä rihannallakin on nähty.. Hitsi kun niin kalliita :( siisti blogi !

  ReplyDelete
 10. Interesting blog! http://olczixo.blogspot.com/ ENJOY! <3

  ReplyDelete
 11. Hei! Itse kirjoitan myös blogia ja omistan BOY Londonin paidan. Kuitenkin vähä aikaa sitten aloin törmäillä kuviin ja artikkeleihin ko. firman logosta. Oletteko koskaan tajunneet, että se on natsien yksi tunnetuimmista "logoista" heti hakaristin jälkeen. Yhdennäköisyys on liian suuri, että voisi olla vain sattumaa. Itse taistelen nyt itseni kanssa; laittaako ko. merkki boikottiin, vaikka en usko että brändi natsien ideologiaa kannattaisikaan, onhan logo valinta aika mauton.

  Voitte itse katsoa yhdennäköisyyden: https://www.google.fi/search?q=nazi+eagle+boy+london&rlz=1C1CHMO_fiFI539FI539&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=C_toUt2TLejD4gTQmIEw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643#facrc=_&imgrc=4-7EyCbX8yrz2M%3A%3BmncePhMExiBQbM%3Bhttp%253A%252F%252Fimages.huffingtonpost.com%252F2012-05-12-neweagle.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.huffingtonpost.co.uk%252Fdaniel-marriott%252Fextremist-symbolism-in-fashion_b_1930025.html%3B541%3B520

  ReplyDelete