Wednesday, February 29, 2012

Äänestä suosikkiblogisi voittoon - Aussie blogaward 2012

Osallistun ensimmäistä kertaa mihinkään bloggaajien kesken järjestettävään äänestykseen, tai ylipäätään mihinkään vastaavanlaiseen, mutta ajattelin että onhan tässä tullut jonkin aikaa blogattua, joten miksipä ei?

Onneksi ehdin vielä ilmoittaa blogini Aussie blogawardsien reader's choice-äänestykseen - luonnollisesti viimeisenä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Olen ehdolla Aussome and Unique-kategoriassa sekä Readers’ Choice -kategoriassa.


Olen todella otettu ja kiitollinen jok'ikisestä äänestä, ihan sama vaikka niitä tulisi vain muutama, koska olen kerännyt rohkeutta pelkkään osallistumiseen, ja olen siitä todella iloinen. 

Eli, jos siellä on joku, jonka lemppariblogi tämä on, niin arvostan suuresti vaivannäköänne ja ääntänne!
Äänen voi antaa osoitteessa http://trendi.fi/Kampanjasivut/Aussie-blog-awards/blogaward/aussieblogaward/readerschoice/  ja alla muutama kuva siitä, miten äänestys sivuilla tapahtuu.

Kaikkien aikojen ensimmäisessä Aussie Blog Awards -blogigaalassa palkitaan raadin valitsemat Suomen huippublogit neljässä eri kategoriassa: Best Fashion Blog, Best Beauty Blog, Best Lifestyle Blog, Aussome and Unique. Lisäksi palkitaan yleisön suosikkiblogi Readers’ Choice -kategoriassa.
Blogien huiput julkistetaan 28.3. Trendin ja Aussien yhteistyössä järjestämässä Aussie Blog Awards -blogigaalassa Astoria-salissa kello 18-22.
Tutustu Aussie Blog Awardsin kategorioihin sekä ehdolla oleviin blogeihin ja äänestä suosikkiblogiasi Reader's Choice -kategoriassa! Äänestämällä voit voittaa tuotepalkintoja ja liput kahdelle Aussie Blog Awards -gaalaan!

"Readers’ Choice -äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan 10 avec-lippua 28.3. Astoria-Salissa juhlittavaan Aussie Blog Awards –blogigaalaan. Lisäksi arvomme Aussie- tuotepalkintoja ja Trendin vuosikertoja. Anna äänesi kuulua ja äänestä suosikkiblogisi voittoon!"


Nyt sinne laivalle kuin olis jo!


<3

Laivalle mars!

Tulin eilen Kristinelle yöksi, ja ollaan tässä valmistauduttu laivalle kuin pikkulapset. Olin viimeksi viime keväänä laivalla, ja en kyllä tykännyt yhtään. En tykkää muutenkaan laivareissuista, (vähän niin kuin Pöysti), mutta yritän nyt psyykata itseäni ja innostua kaikesta pienestä.

Koko aamu on mennyt Krisun pakatessa matkalaukkuaan. Krisun poikaystävä lähetettiin viemään Napoleonia (kissaa) hoitoon. Ollaan lähdössä tunnin sisällä Olympiaterminaaliin, ja Villem ei ole edes pakannut laukkuaan, Krisu pakkaa edelleen ja mä katson Pasilaa. "Minulla on keittiöpsykologin koulutus, Habitaremessuilta!"

Nähdään ylihuomenna!

P.S. Julkaisen Halensin lahjakortin voittajan perjantaina! :)

Monday, February 27, 2012

Raksun synttärit

Raksu kutsui pienen kaveriporukan koolle synttäriensä johdosta, ja niinpä me oltiin eilen Amarillossa syömässä.
Oltiin varmaan kunnon mölyryhmä, mutta eipä toi paikkakaan hyvällä palvelullaan loistanut.
Huomattiin, että Raksun kanankoivet oli raakoja, oikeastaan ihan verisiä, mutta huomattiin se vasta, kun Raksu oli vetänyt puolet koivista napaansa. :D
Very nice!
No toivottavasti siitä ei tule sille mitään.

Oon juossut tässä pari kolme päivää pää kolmantena jalkana, enkä ole oikeastaan ehtinyt edes hengähtää. Mun piti eilen tehdä se vastauspostaus, mutta se siirtyy nyt ainakin parilla päivällä eteenpäin.
Pahoittelen :(

Lähdetään ylihuomenna Kristinen kanssa ruotsinristeilylle. Mitähän siitäkin tulee...:D
Onko kellään muuten hajua, että missä siellä Tukholmassa olisi kivoja kenkäkauppoja ja mistä voisi lähteä metsästämään Stella McCartneyn hajuvesiä? Joku iso tavaratalo varmaan saattaisi myydä niitä.:)
Muitakin vinkkejä otetaan vastaan!

 Ihanaa viikonalkua kaikille <3

Sunday, February 26, 2012

Lauantai-ilta

Oltiin tänään Empun kanssa Iquanassa syömässä ja Kinopalatsissa kattomassa Pappi lukkari talonpoika vakooja-nimistä leffaa. Oon kyllä yksi hemmetin "astronomi", joka uskoo aina tähtiin, eli arvosteluihin.
Oon joka kerta valinnut huonon leffan tähtien perusteella, ja niin kävi nytkin. Okei, en sano, että huono leffa, mutta ei nyt mikään varsinainen menestyskään. Liian pitkäveteinen siihen mielentilaan, ja ainoa mielenkiintoinen asia koko leffassa oli Gary Oldman, jostä tykkään hirrrrweesti. Se oli niin mahtava Léonissa!

Heräsin viime yönä neljän aikaan siihen, kun joku urpo tulee taksista ja rallattaa puoli tuntia putkeen "HIRRRRWEEN KIVA, HIRRRWEEEEN KIVA!" Oli niin lähellä, etten huutanut "TURPA KIINNI" ikkunasta.
Myyrä-Emppu:D Naurettiin tälle niin paljon! :D

Fiilistelen! Ainiin, kuten eräs kommentoi, mun plussaTV-paketti tuli eilen postissa! En ole vielä ehtinyt asentaa sitä, mutta ajattelin, että se on seuraava juttu, minkä teen. Siitä alkaakin sitten loputon surffaus!


Hyvää yötä <3

Friday, February 24, 2012

Voita hiustenpidennykset!

Nyt olisi taas mahdollisuus jonkun teistä voittaa Rapunzel Of Swedenin hiustenpidennykset.
Arvon tällä kertaa pidennyksiä kahdet, eli kaksi osallistujaa voittaa itselleen upouudet valitsemansa hiukset!

Voittajille lähetetään samantien postissa Rapunzelin aitohiuspidennykset ja ne tulevat 2-4 päivän sisällä.

Arvonnan ohjeet:


1. Klikkaa itsesi Rapunzelin-sivuille

2. Valitse sivuilta mieleisesi pidennykset ja linkitä ne tämän postauksen kommenttipoksiin!

3. Kirjoita lyhyt vapaavalintainen perustelu, miksi tahtoisit kyseiset hiukset.

4. Vastausaikaa on ensi viikkoon 29.02.2012 kello 00:00 asti!

5. Muista jättää sähköpostiosoitteesi kommentin loppuun!

Ja paljon arpaonnea kaikille ! <3

Thursday, February 23, 2012

Ompelutaitoisia, vaattureita, vaatesuunnittelijoita, opiskelijoita?

Mulla ois hieman erikoinen idea, jota olen miettinyt jo monta vuotta.
Tosiaan, mua kiinnostaisi kamalasti suunnitella muutamia "omia" vaatteita, joita voisin käyttää joissain erityistilanteissa tai ihan muutenvaan. En haluaisi suunnitella mitään perusjuttuja, vaan jotain ihan överiä ja sellaista, joka olisi jotain erikoisempaa.
Omat ompelutaitoni ovat onnettomat, toki osaan ommella, yleensä äitini avustuksella, mutten ymmärrä yhtään materiaaleista tai kaavoista.

No asiaan! Sattuuko siellä ruudun toisella puolella olemaan kiinnostuneita tekemään mun kanssa mukavaa yhteistyötä? Esittelisin vaatteita, henkilön omia ideoita, mahdollisia luomuksia ja ompelutaitoja blogissani tuhansille lukijoilleni.
Maksaisin toki itse vaatteisiin käytettävät materiaalit.
Mulla on alustavia ideoita ja muutamia tapahtumia tulossa, joissa vaatteet pääsisivät kivasti esille.
Toki olisi kiva suunnitella ihan sellaisiakin vaatteita, joita voisi käyttää päivittäin.
Olen avoin kaikille ideoille ja kokeilen mielelleläni jo valmiita luomuksia.

Olisi ihanaa päästä suunnittelemaan ja touhuamaan lempparipuuhan pariin!

Jos siellä joku kiinnostui, niin laitapa mailia osoitteen laura.heija@gmail.com
Olisin todella innostunut aloittamaan puuhastelun vaikka heti!
Ja teen mielelläni vaikka useammankin osaavan ihmisen kanssa yhteistyötä.


Bar Llamas

Oltiin tänään Krisun kanssa Roban Bar Llamasissa kaakaoilla.
Tosi viihtyisä paikka vaikka kaakaot eivät nyt mitään erityistä herkkua olleetkaan. Käyn tosi harvoin missään tai ylipäätään missään uusissa paikoissa, joten tää oli ihan kiva ylläri. Varmaan ollut toikin mesta tossa ties kuinka kauan, mutta mulla onkin tapana tulla vähän jäljessä mitä nyt näihin baareihin ja kahviloihin tulee.
Keinuttiin baaritiskitien edessä kuin pikkulapset. Olisko vähän kivaa, jos kotonakin olis tollainen lautakeinu? Sijoittaisin sen tohon eteisen ja "olkkarin" väliseen oviaukkoon. Ois kivaa katsoa telkkaria ja keinua samalla.

Tässä mun tän hetkinen lempparibiisi!
Mulla on Spotify premium ja kuuntelen spottaria varmaan sen 4-8 tuntia päivässä.
iPhonessa se toimii myös ilman mitään ongelmia. Unlimited maksaa 9,95, mutta onhan Sonerallakin koko ajan kaikenmaailman tarjouksia. Tilasin muuten viime viikolla PlussaTV-paketin, mutta eipä oo paljoa siitä kanavapaketista mitään kuulunut.

Katoitteko muuten toissapäivänä salkkarit? Ismon "eli lähes poliisi itsekin" oli NIIN hauska! Nauroin Ismolle silmät vedessä. 
Hohhooh..:D