Sunday, December 23, 2012

NYE vanhalla


31.12.2012 uudenvuodenaattona Vanhalla juhlitaan vuoden vaihtumista NYE-bileissä isolla porukalla, aivan Helsingin ytimessä!
Countdown jättinäytöllä ja live-eesintyjinä mm. Redrama ja Brädi.

Itse olen menossa ystävieni kanssa NYE-tapahtumaan jossain vaiheessa iltaa, ja nyt kahdella teistä blogin lukijoista olisi mahdollisuus tulla viettämään uuttavuotta meidän ja muiden kanssa!

Laita tämän postauksen kommenttiboksiin lyhyt perustelu, miksi sinä ja ystäväsi haluaisitte tulla Vanhalle uutenavuotena.
Arvon yhteensä kaksi VIP-lippua (sis. sisäänpääsy VIP-jonon kautta, pääsy VIP-alueelle), ja liput ovat siis avec, eli voitte ottaa ystävänne mukaan!

Arvon liput torstaihin mennessä! Huom. tapahtuma on k-18

Lisää tapahtumasta NYE-facebooksivuilla!Ihanaa joulua kaikille! ♥

62 comments:

 1. Ensimmäinen uusivuosi täysi-ikäisenä ja suunnitelmat ovat vielä ihan auki, joten olisi ihan mahtavaa voittaa liput tuonne!:)

  mantteli@hotmail.com

  ReplyDelete
 2. Haluaisin mennä koska en oo ikinä ollu ton tyyppisessä tapahtumassa! :)

  Kisumisu_99@hotmail.com

  ReplyDelete
 3. Oi ihana arvonta, kerrankin pääsen osallistumaan näihin k-18 juttuihin :3. Mulle on ollut aina tosi kovapaikka olla kaveriporukan nuorin ja täytän ylihuomenna 18v. Ois ihan supersiistiä päästä juhlimaan uuttavuotta ja aikuistumista teidän kanssa !

  sohvikaroliina@hotmail.com :)

  ReplyDelete
 4. Tulisin vain tonoksen kanssa hämmentämään Tanjaa :---D.

  ReplyDelete
 5. Haluaisin kutsua parhaan ystäväni stadiin ja näyttää että täällä osataan juhlia! Asumme niin kaukana toisistamme, että edellisestä näkemisestä on liki vuosi aikaa.

  panic-@hotmail.com

  ReplyDelete
 6. Ei vitsi olis ihan huikeeta päästä tonne!
  Itellä on aina uudet vuodet menny jollain tavalla pilalle, ja pari vuotta sitten pilasin kaverinkin uv:n... Nyt olis siis mahtava tilaisuus hyvittää tekoni ja viedä se tonne!!:))

  ReplyDelete
 7. Olis ihan mahtavaa ystäväni kanssa bilettämään muualle kuin Nummelaan. En oo ollut ennen baarissa uutena vuonna, olisi hauska lähteä juhlimaan oikein kunnolla. Uusi vuosi on mennyt aiempina vuosina sukuloimassa, milloin poikaystävän luona ja milloin himassa porukoilla. Jospa nyt sitten pääsisi vähän näkemään muitakin nuoria juhlijoita, uudenvuoden suunnitelmat ovat muutenkin vielä auki..:)

  ReplyDelete
 8. krisyaaa@hotmail.com

  sähköpostiosoite puuttui..

  ReplyDelete
 9. Mulla on vielä täysin auki uudenvuoden suunnitelmat joten tonne olis iha siisti päästä. Ja kaverikin olis valmiina jo valittu:D

  milla.honkila@hotmail.com

  ReplyDelete
 10. tänä uutena vuotena haluisin kerranki tehdä jtn kivaa kavereiden kaa. esim. päästä kunnolla bailaa ja vaihtamaan uutta vuotta muuten kuin perus-baarissa!

  ReplyDelete
 11. olisi kiva kerranki viettää uutta vuotta tyylillä, eikä jossai paikallisessa kuppilassa. ja tosiaan uudenvuoden suunnitelmat vielä ihan auki, kun kukaan ei oikein tiedä mitä tehdä ja missä.

  rii-nusnus@hotmail.com

  ReplyDelete
 12. Muutan maanantaiaamuna vihdoin ja viimein maalta Helsinkiin kavereiden luo, ja olisi maailman parasta päästä juhliin sekä muuttoa että uutta ja elämän parasta vuotta samalla kertaa! + että olet tosi ihanan oloinen tyttö ja olisi huippua tavata:)

  a-sofia@hotmail.fi

  ReplyDelete
 13. En ole koskaan juhlinut uutta vuotta missään juhlissa. Tällänen uuden vuoden juhla olisi paras mahdollinen alotus uudelle vuodelle!

  Iitaliita@hotmail.com

  ReplyDelete
 14. toinen uusivuosi täysi-ikäisenä, ja en ole ikinä käynyt missään muualla baarissa, kuin täällä kotona riihimäellä ja hyvinkäällä. Viime uv:n olin töissä, pääsin klo 24 töistä ja aamulla takas :( nyt minulla olisi ilta vapaana ja seuraava aamukin, joten olisi niin mahtavaa päästä jonnekin muualle juhlimaan vuoden vaihtumista! En muutenkaan juhli kovin usein, kun olen aina vaan töissä, niin odotan tätä uutta vuotta innolla :) virkkunen@netti.fi

  ReplyDelete
 15. Olisi mahtavaa päästä stadiin juhlimaan uutta vuotta! Ja koska ton tapahtuman järjestää ilmeisesti samat järkkärit kun summer heatin niin haluan entistä innokkaammin päästä kyseisiin pirskeisiin!:)

  iida.alasentie@gmail.com

  ReplyDelete
 16. Paras kaveri täyttää 18 uutenavuotena, niin tää ois ihan loistava paikka viettää synttäreitä! :)

  ReplyDelete
 17. Ystäväni joutuu tekemään huomenna jouluaattona 8 tunnin työvuoron ja pääsee vasta iltakymmeneltä töistä ja sama putki jatkuu uuden vuoden aaton aattoon asti. Uutena vuoten saisi sitten vähä relata ja pitää hauskaa ;)

  suvi@bastu.net

  ReplyDelete
 18. Piti kesällä käydä Vanhalla, mutta se hieman jäi... Tämä olisi täydellinen mahdollisuus päästä tsekkaamaan paikat! Ja mitä mahtavia esiintyjiä ja uusvuos! Pläänitkin ovat vielä avoinna...

  hesaarijarvi@hotmail.com

  ReplyDelete
 19. Eka uusvuosi 18 vuotiaana ja olis ihan paras joululahja kavereille tää reissu! Mahtavat esiintyjät ja varmasti kova meno, pakko päästä paikanpäälle!
  kiiiia@hotmail.com

  ReplyDelete
 20. Mulla ei oo vielä mitään uudenvuoden suunnitelmia... :( toi olisi mahtava ratkaisu siihen pulmaan! Luin facebookista tietoja noista bailuista ja tajusin että tonne on päästävä. Ikinä en oo vanhalla käynyt, kesällä piti käydä, mutta se jostain syystä jäi.. Niin korjautuis seki ongelma.. Kaks kärpästä yhdellä iskulla ;-D

  jenwaa-@hotmail.com

  ReplyDelete
 21. Olisi ihan mieletöntä olla edes kerran baarissa tai muualla kuin kotona uutena vuotena. Tai edes terveenä, yleensä flunssa on iskenyt aina aattona :/
  Eikä tässä taida olla edes mitään suunnitelmia, joten tuo olisi aivan mieletöntä!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uuden vuoden suunnitelmat mureni justiin, mutta tämä pelastaisi ne ehdottomasti!

   - Sin (ziny.kristalli@hotmail.fi)

   Delete
 22. Osallistutan siskoni tähän kilpailuun, syystä että hän tarvisi kunnon biletys illan tyttöjen kanssa ja paremman alun vuodelle 2013! :) Laitan tähän siis hänen sähköposti osoitteensa :) Siskoni on ollut lukijasi, mutta ei enää kun poisti blogger tilin :/

  rebecka.huhtala@gmail.com

  ReplyDelete
 23. Mitään hyviä kotibileitä ei ole, joten tälläset uv bileet olis tosi kiva!
  pomponpon@hotmail.com

  ReplyDelete
 24. oii! täytän just 18 ja ois ihan uber mahtava synttärilahja ;))!

  emmi.emmus@hotmail.com

  ReplyDelete
 25. Ei oo uudeks vuodeks vielä mitään suunnitelmia, joten toi ois ihan mahtava vaihtoehto! Samalla voisin kutsua mun parhaan kaverin toisesta kaupungista kylään, ja esitellä sille kuinka isossa kaupungissa bailataan ;) Tän ku voittais niin vois kertaheitolla unohtaa vanhan kotikaupungin laimeet bileet ja samat vanhat naamat...

  hanna.ne@luukku.com

  ReplyDelete
 26. Jokainen uusi vuosi on menny Rukalla, mutta nyt töiden takia joudun vaihtamaan vuoden Helsingissä. Suht uusi kaupunki ja menoista tietämätön neiti täällä tarviis seuraa! =)

  ReplyDelete
 27. Viime uusi vuosi meni ihan pilalle, joten tänä vuonna olisi kiva päästä kunnon bileisiin :) minulla ei ole vielä mitään muita uuden vuoden suunnitelmia kuin, että aion sen viettää ainakin yhden hyvän ystäväni kanssa, jonka olen saanut tänä vuonna takaisin elämääni noin 12 vuoden erossa olon jälkeen :) joten olisi mahtava päästä juhlimaan hänen ja teidän kanssa uutta vuotta!

  emppa_@hotmail.com

  ReplyDelete
 28. Meillä oli isot suunnitelmat ystäväni kanssa uudeksi vuodeksi, ja hommasinkin sen töistä jo hyvissä ajoissa töistä vapaaksi. Työskentelen sairaanhoitotehtävissä ja viimeksi olen pyhävapaita viettänyt pari vuotta sitten, joten nyt oli suuret odotukset vuoden vaihtumisen suhteen. Kävi kuitenkin niin, että suurin osa ystävistämme päättivätkin lähteä viettämää uutta vuotta ulkomaille, joten kävi niin, että nyt olemme ilman suunnitelmia tai bilepaikkaa, saati -seuraa :D Olen pitkään seurannut blogiasi, ja vaikutat naiselta jonka seurassa vuosi vaihtuu taatusti vauhdilla ! Pelasta Laura minun ja ystäväni uusi vuosi, ettemme päädy syömään Ben & Jerrysiä kotisohvalle!

  ReplyDelete
 29. Koska mummon pittää päästä billeisiin! :D terkuin Taru -87

  taru.vaisanen@netti.fi

  ReplyDelete
 30. ois ihan superhienoo päästä tonne! uv suunnitelmat on vielä vähän auki ja tuntuu, että pitäs olla kaikkialla.. tää ois ainakin sit pysyvä suunnitelma! ja mukaan lähtis tottakai ultimate bilehile ystävä, jonka kanssa ei koskaan väsytä juhlimaan ;)

  ReplyDelete
 31. Normaalisti vaput, juhannukset yms menee töiden merkeissä, nyt sitten sattuu olemaan uv vapaa eikä MITÄÄN suunnitelmia :( tää pelastaisi siis ehdottomasti mun uv:n, ja olis myöskin ensimmäinen kerta ikinä Helsingin yöelämässä :)

  nooraneva@gmail.com

  ReplyDelete
 32. Koska uudeks vuodeks ei oo MITÄÄN tiedossa. Ja haluan tehdä jotain! En oo käyny sataan vuoteen ulkona missään, joten piristäis kummasti!

  aladdinsane49@hotmail.com

  ReplyDelete
 33. Tää uusvuos on eka hetkeen aikaan ku pääsee vetää huoletta, mikäs sen parempi paikka ois ku vanha! Summer Heat ei iskeny kesällä kummemmin mut oon valmis antamaan toisen mahdollisuuden ;)

  Satu.a.koskinen@gmail.com

  ReplyDelete
 34. Mun uusivuosi on mennyt jo parin vuoden ajan samojen kaavojen mukaan, joten toivoisin et nyt tänävuonna saisin vähän jännitystä actionia ja crazybiletystä ;D

  mmau@windowslive.com

  ReplyDelete
 35. Kaverin kanssa justiinsa toissapäivänä puhuttiin, että poikaystävät oli järkänny törkeesti omia menoja ja tekemisiä ja meillä siis suunnitelmat avoimet. Me haluttas tehdä jotain uutta ja hienoa ja tää ois todellakin sitä! Ois mahtavaa viettää siisti ja ikimuistoinen uusivuosi ja sais hetkeksi ajatukset arjesta pois, kun opiskelutkin jatkuu nopeesti uudenvuoden jälkeen, ensimmäinen tentti on heti 8.1. :(

  ninnuli_8@hotmail.com

  ReplyDelete
 36. Tää kuulostaa mielenkiintoselle! Enpä oo aiemmin tuolla kyseisessä paikassa käynyt, joten ois varmasti ihan huippua! :)

  blowonmyway@suomi24.fi

  ReplyDelete
 37. Minulla on ihme ja kumma töistä vapaata uutena vuotena, vaikka en sitä edes erikseen ole pyytänyt :D mitään suunnitelmia ei vielä kuitenkaan ole ja pieni stressi iskee päälle! Lisäksi paras kaverini oli ulkomailla melkein koko vuoden töissä ja palasi nyt Suomeen, joten olisi ihan huippua päästä hänen kanssaan kunnon meininkeihin ja aloittaa uusi vuosi bailaten ;)

  hjeid@hotmail.com

  ReplyDelete
 38. uudet vuodet on yleensä koostunut tästä: tunnin jonotus kylmässä, pienellä kaveriporukalla, paskaan baariin. Kerrankin olisi kiva mennä kunnon uuden vuoden bileisiin hyvässä seurassa ( vanhassa toive voisi toteutua!!!)
  ps. en oo varma tuliko viesti kahteen kertaan, mutta sehän osoittaa vaan halukkuuteni vanhan uv bileisiin! :D

  korhonenelina@windowslive.com

  ReplyDelete
 39. Koska elämä ei oo mitään ilman frendejä.Ttäällä olis yks elämää kaipaava hassuttelija.Haluisin kokeilla osaako lanteet tehdä töitä enää ja jaksaako kädet kantaa tuoppeja.milliina@hotmail.com

  ReplyDelete
 40. ois siistii, kun ei oo keksitty vielä mitään pläänejä. :)

  little.monster@luukku.com

  ReplyDelete
 41. Oon ollu just kolme kuukautta ulkomailla, ja kova olis nyt taas halu päästä kreisibailaamaan stadissa! :D

  nina_samet@hotmail.com

  ReplyDelete
 42. Tahtoisin liput minulle ja rakkaimmalleni, sillä edellinen, ensimmäinen yhteinen UV:mme meni täysin mäkeen, ihan alkuillan verisistä polvista pakkasaamun parituntiseen "väärällä pysäkillä pois" vakioon. Pakko silti mainita, että odotukset oli liian korkella - olihan eka UV uudessa, yhteisessä kämpässä (muuttolaatikoita purettu vasta yksi väsynyt ilta). Haluaisin siis tarjota minulle ja elämäni rakkaudelle jotain ihanaa, ja tämä lippupaketti sopisi siihen kuin hymy avopuolisoni huulille. <3

  (elisakujansuu@gmail.com)

  ReplyDelete
 43. juuri helsinkiin muuttaneena, olenkin etsiskellyt hyviä uuden vuoden juhlia täältä päin. ja nämä kuulostavat kyllä must go-juhlilta. muutaman viime uuden vuoden olenkin viettänyt ulkomailla, joten nyt ehdottomasti olisi loistavaa päästä kokemaan Helsingin uuden vuoden bailut. muita suunnitelmia ei oikein olisikaan, koska en ole saanut ketään tuttua lähtemään uudeksi vuodeksi vielä helsinkiin ja itsehän aion uv.ni täällä viettää;)
  ämj

  ReplyDelete
 44. ämj email: j.tassig@gmail.com

  ReplyDelete
 45. En ole koskaan vielä juhlinut tuolla ja olisi kiva yllättää poikaystävä lipuilla kun ei ole vielä mitään suunnitelmia. :)

  kristalli_@hotmail.com

  ReplyDelete
 46. Olis tosi huippua päästä tonne, kun uv:n vietän ihan vaan helsingissä. Kaiken lisäksi mun kämpän seinät on paperia ja naapurissa asuu lapsiperheitä ja vanhuksia, niin läpi yön pidettävän kotibileet on mahdoton ajatus :D

  riinamariaa@gmail.com

  ReplyDelete
 47. moikka laura! olen lukenut sun blogia tosi pitkään ja on ilo huomata että olet alkanut taas kirjoittamaan enemmän:) olisi tosi mahtii voittaa liput koska mitään suuria pläänejä ei ole muutakuin tsiigailla ilotulitukset kaverin kattoterassilta!

  hyvää joulua :)

  ihanvaanlaura@gmail.com

  ReplyDelete
 48. En ole keksinyt vielä mitään suunnitelmia uudeks vuodeks niii ois kiva päästä bailaamaan! Baaritki on niin täynnä, että niihin ei viitti edes lähtee.
  saralaikkola@luukku.com

  ReplyDelete
 49. Moi! Yhdellä parhaista ystävistäni on juuri uutenavuotena synttärit ja toinen kaveri lähössä inttiin tammikuussa! Ja kaiken lisäksi tuolla ois esiinytmässä vielä Redrama ja Brädi! Oon todellakin suuri fani :D Tuo kaikki ja vielä vip-alueella ihan vatsanpohjasta ottaa tää innostus!

  salmijulia1@gmail.com

  ReplyDelete
 50. Olen tullut vähän aikaa sitten vuoden reissusta takaisin Suomeen ja uusivuosi maailmalla oli toki kokemus, mutta juhla yksin vieraassa maassa ei ihan vetänyt vertoja koti-Suomen juhlinnalle ystävien keskellä. Nyt olisi siis hyvä mahdollisuus paikata viime vuodenkin uusivuosi parhaassa mahdollisessa seurassa :)

  johanna.virtala@wippies.fi

  ReplyDelete
 51. voivoi syitä on monia, mutta tärkeimpänä haluaisin antaa tämän tilaisuuden tytölle, joka kultaisena ystävänä lensi viime uudeksi vuodeksi minua moikkaamaan toiselle puolelle eurooppaa kesken ikävän vaihto-oppilasvuoteni. Tämä olisi täydellinen tapa antaa rakkaalle ystävälleni jotain mitä han todella ansaitsee...

  inkku9@hotmail.com

  ReplyDelete
 52. aaaaa olis parasta! joka vuos on ollut uudelle vuodelle suuret suunnitelmat ja perseellenhän ne on tietenkin menny. mm. pari vuotta sitten juhlin vuoden vaihtumista bussipysäkillä keskellä ei-mitään, kun taas viime uus vuos meni kaverin oksennuksessa saman tyypin liittymää ja pankkikorttia sulkiessa. eli täydellinen midnight-kiss on jääny kaukaseks haaveeks tähän asti haha! ekaa kertaa ei oo vuodenvaihtumiselle vielä tiedossa mitään suurempii suunnitelmia (vinkvink :)) joten tää olis kohtalaisen bueno! who knows, ehkä tää on se juttu joka pelastaa mut katastrofi-vuodenvaihtumisten kierteestä ja mä saan täydellisen keskiyön hollywood-pusun! jee!!

  -tessa
  thessa000@gmail.com

  ReplyDelete
 53. Mulla on synttärit uutenavuotena ja 18vuotta tulis täyteen, joten olisi tosi kiva päästä oikein vip-lipuilla bilettämään kunnolla ja saamaan oikeen prinsessakohtelua :) Ja tietenkin ettei puolet ajasta menis siihen jonotteluun yms.
  oonaa-94@hotmail.com

  ReplyDelete
 54. Kun täyttää uusia vuosikymmeniä vuoden viimeisenä päivänä, olisi totisesti siistiä päästä sitä juhlistamaan ystävän kanssa tälläisellä tavalla :)!

  maelsasof ät gmail piste com

  ReplyDelete
 55. Olen tänä vuonna muuttanut Helsinkiin ja haluaisin ehdottomasti viettää UVn täällä uuden opiskelutoverini kanssa, mutta rakas ystäväni ei osaakkaan päättää jääkö hän sittenkään Helsinkiin sillä meillä ei ole mukamas ¨varmoja suunnitelmia¨ niin eiköhän VIP ilta vanhalla olisi tarpeeksi lupaava suunnitelma :)

  susk_@hotmail.com

  ReplyDelete
 56. Ei oo vielä minkäänlaisia suunnitelmia, ja kuulin just että kaverilla on ekaa kertaa pitkästä aikaa uusivuos vapaana duunista, joten pakkohan se on juhlia!!!!

  ReplyDelete
 57. Ei oo vielä minkäänlaisia suunnitelmia, ja kuulin just että kaverilla on ekaa kertaa pitkästä aikaa uusivuos vapaana duunista, joten pakkohan se on juhlia!!!!

  sinkkah@hotmail.com

  ReplyDelete
 58. En oo ikinä päässy bilettää Helsinkii vaan aina oon ollu jumissa täällä mun pikkukaupungissa jossa ei koskaan tapahdu mitään. Tää ois ihan mahtava tilaisuus päästä juhlimaa uutta vuotta kunnolla ihan varmasti huippupaikkaan huippuseurassa!

  jennijosefiina1@gmail.com

  ReplyDelete
 59. Olisi mahtavaa päästä ekaa kertaa isoihin bileisiin!

  heltsuh@luukku.com

  ReplyDelete
 60. Uutena vuotena olisi mahtavaa kreisibailata ja tanssia jalat rakoille. Kaiken lisäksi saisi tutustua uusiin ihmisiin ja olla parhaassa seurassa. Olisi ihan mahtavaa ja hauskaa!!

  ReplyDelete
 61. Haluan jotain elämää mullistavaa, minkä muistaa vielä vanhustenkodissa keinutuolissa istuessa.

  anniefff@gmail.com

  ReplyDelete