Saturday, December 22, 2012

Hiusextra Heinilä

Olin viime viikolla Gyylissä, Annikan käsittelyssä, taas vaihteeksi. :)
Ennen kampaamoon tuloa olin käynyt Hiusextra Heinilässä Kasarminkadulla hankkimassa uudet pidennykset. Olin suunnitellut etukäteen, että haluan entistäkin vaaleammat hiukset, ja mulla oli aika selkeä visio, että millaisia sävyjä haluaisin valita.

Heinilllä on omasta mielestäni markkinoiden parhaat hiustenpidennykset.
Itse olen kohta jo vuoden ajan käyttänyt aina välillä Hair talkin pidennyksiä, jotka eroaa ihan selkeästi kaikista muista käyttämistäni pidennyksistä.

Miksi?
"Teippiosio on todella ohut ja huomaamaton ja kooltaan markkinoiden ohuin, ainoastaan 0,05 cm. Materiaali on joustavaa ja todella kevyttä, käytössä huomaamatonta. Osiossa ei ole myöskään ns. tyvihiusta, joka pistelisi käytössä. Hiuksena käytetään erittäin laadukasta 100% remi-hiusta, joka soveltuu rakenteeltaan suomalaiseen hiukan hennompaan hiukseen."

Teippiosio on tosiaan ihan äärettömän huomaamaton ja ohut.
Kun pidennykset ovat päässä, niin teippejä ei tunne, vaikka silittelee päätä. Kampaustenkin teko on helpompaa, koska teipit ovat niin huomaamattomat.
Niin ja totta kai hiusten laatu on ihan ehdottomasti parasta.
Se soveltuu todella hyvin hennoille suomalaisille hiuksille.
Hiustenpesun jälkeen hiukset menevät laineille luonnostaan, mutta suoristusraudalla niistä saa ihan supersileät ja kauniit.
Eli suosittelen.

Heiniltä ei voinut aikaisemmin tilata netin kautta tuotteita, mutta nettikauppa on vastikään avattu, ja nyt sieltä voi tilata mm. Hair talkin hoitotuotteita ja esimerkiksi Nextension-teippipidennyksiä, jotka ovat myös todella laadukkaita.

Jos siis haluat kokeilla Hair talkin pidennyksiä, niin pyydä kampaajaasi hankkimaan hiukset Heinilästä. Koko pään pidennykseen tarvitaan about neljä pakettia hiusta, ja ne maksavat vähän yli 200 euroa. Itselläni tosin ei mennyt ihan niin paljoa hiusta, vaikka näistä tulikin viime kerralla todella paksut!

Pidennysten kanssa käyttämäni hoitotuotteet. Ihan huipputavaraa on toi oikeanpuoleinen pieni putelo, joka on siis öljyä. Sitä laitetaan ihan pieni määrä pidennysten latvoihin. Mulla on pysynyt todella hyvänä ja kauniina aina Hair talkin hiukset, mutta toi öljy kyllä antaa lisäkiiltoa ja potkua niihin. :)
Lisäksi mulla on Hair talkin teipinpoistoainetta, jota suihkautetaan pari suihkausta aina pidennyksen kiinnityskohtaan, ja hetken päästä ne voikin harjata vain pois. Teippi irtoaa todella helposti ja hellävaraisesti, eikä oma hius kärsi ollenkaan tossakaan käsittelyssä.
Voi voi niitä kertoja, kun äiti on repinyt mun tukasta jotain megateippiä, joka on jäänyt kiinni tyveen, ja samalla on jouduttu sitten repimään omaakin tukkaa. :(
Ja vaikka teippi irtoaakin todella helposti aineen avulla, niin se kuitenkin pysyy vaikka kaksi kolmekin kuukautta päässä todella hyvin.
Viime kerralla mulle laitettiin noita kolmea sävyä, eli kasia, seiskaa ja kaksseiskaa. Vaaleata oli kaksi pakettia ja muita yksi, ja vaaleata tosiaan laitettiin eniten. Kuvista huomaa, kuinka ohuita ja siistejä teippiosiot ovat. Niissä on valmiina teippi, joten ne on todella nopea kiinnittää.

Ja tällainen tämä tukka on siis nyt. Laitettiin viime kerralla omaan hiukseeni lisää vaaleita raitoja, mutta tyvi pidettiin tuttuun tapaan tummana. Tää taitaapi olla nyt vaalein sitten moneen vuoteen, mutta mä viihdyn kyllä todella hyvin näissä! :)


Mukavaa viikonloppua kaikille! ♥

37 comments:

 1. Tosi kauniit! Ei näytä yhtään pidennyksiltä. Sinulle sopivat sekä tummat että vaaleat hiukset! :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos paljon! Itsekin tykkään, kun ovat niin luonnolliset :)

  ReplyDelete
 3. Aivan ihanat !! :) pakko kysästä nopee noista tatuoinneista et sattuks selkä tatuointi tossa vasemman puole kylkiluitten kohal tai onks sulla niskassa tauointii et sattuks siin hirveesti ? Kysyn vaa ku ite harkitsen tatuoinni ottoo. Tää ei mitenkää liity tähä postauksee :D p.s. Ihana blogi !!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No siis, mua nyt ei noin yleisesti ottaen satu tatuoiminen. Jos tatuoiminen kestää yli pari tuntia, niin yleensä nukahdan. Tosin mulla on aika korkea kipukynnys. Ehkä eniten on sattunut ranteeseen yks kerta, mutta taas toisella kerralla ei sattunut.

   Kylkeen ei myöskään sattunut, ja niskassa ei oo. :)

   Delete
  2. pakko vastata! mulla on niskassa tatuointi, ei sattunut. :-) toinen tatuointi mulla on jalkapöydässä..... se kipu oli suoraa helvetistä :-D

   Delete
 4. UPEAT!! ennen en olisi sulla kuvitellut vaaleampaa tukkaa mut toihan sopii sulle mielettömän hyvin! :) olet ihana bloggaaja <3

  ReplyDelete
 5. Upeat hiukset! Ja aivan ihana väri:)! mulla on täl hetkel clip on-pidennykset ja ne on ihan kauheet:( aikasemmin ollu tosi laadukkaat sinettipidennykset mutta nyt opiskelijana ei oo varaa maksaa sellasii hintoi:(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :)
   Sun pitää pyytää joulu- tai synttärilahjaksi joltain :)

   Delete
 6. Tosi mageet!! Parhaat pitkiin aikoihin:)

  ReplyDelete
 7. Hei minkä kokone tuo sun punane jumpin:)? Ois kiva jos vastaat!!

  ReplyDelete
 8. Tosi ihanat! Rakastan etenkin sun hiusten väriä! Mua houkuttais hirveesti liukuvärjätty tukka mutta tuntuu että se ei varmaan sovi näin lyhkäseen tukkaan kun mulla on hiukset vain jonkun verran hartioitten alapuolelle

  ReplyDelete
 9. Osaatko sanoa että mitäköhän kampaajat suurinpiirtein pyytää tosta hiusten laitosta :)?

  ReplyDelete
 10. pidä tää väri,natsaa sulle ihan älyttömän hyvin! :)

  ReplyDelete
 11. Ihanat hiukset :) Sulle sopii kyllä sekä vaaleet että tummat tosi hyvin!

  ReplyDelete
 12. Aivan upee tukka! :) Mieletön!

  ReplyDelete
 13. Ihanat nuo pidennykset! Näyttää tosi sileiltä ja kiiltäviltä (: Oon joskus itsekin miettinyt noita teippejä, mutta olen miettinyt niiden olevan jotenkin epämukavat kun ne teipit tuntee päässä. Mutta tosi hyvä jos noissa ei tunnu! (:

  XX
  MI MI MENDINE

  ReplyDelete
 14. tosi ihana ja kiiltävä tukka!

  ReplyDelete
 15. mun mielestä sulle ei sovi noin vaalea tukka ollenkaan koska olet niin tumma :( ei näytä luonnolliselta. mut hyvä jos itse olet tyytyväinen :) se on pääasia

  ReplyDelete
 16. moikka! :) osaatko sanoa saisko noita hair talk -pidennyksiä myös luonnonkiharalle hiukselle ? :S

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on luonnonkihara, kun tämän pesee, eli menee kivasti laineille :)

   Delete
 17. Moikka! Siis saako noita Hair talkin pidennyksiä myös Rapunzel of Swedeniltä? Sulla on tossa oikeella toi banneri "täältä tilaan pidennykseni".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei saa samaa hiusta sieltä, banneri on sivulla siksi, että tilailen aina silloin tällöin pidennyksiä myös Rapunzelilta :)

   Delete
 18. ihanat hiukset ja mun mielestä sopii sulle kyllä hyvin! :)

  ReplyDelete
 19. Rapunzenilta saa tota ohutta teippihiusta :)Ja halvemmalla lähtee..
  Törkeen kallistahan toi on yksistä hiuksista maksaa yli 200 euroa :o Onko sulla pidempiaikasta kokemusta millaseks hius menee esim. vuoden käytössä? Tuntuu että sulla toi tukka vaihtuu tiheämmin uuteen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rapunzelilta ei saa tuota samaa Hair talkin hiusta, mutta vähän saman tyyppistä saa. Hius on laadultaan samaa kuin muissakin Rapunzelin pidennyksissä.

   Ja onhan mulla tästä Hair talkista about vuoden kokemus, ja siksi voinkin kehua tuotetta rehellisesti. :)


   Delete
 20. Upeat hiukset, sulle sopii hyvin vaaleekin :)!

  ReplyDelete
 21. Ihanan luonnollisen näköiset, ei näytä yhtään pidennyksiltä. ! Olis muuten sellainen kysymys vielä että toimiiko toi teipinpoistosuihke muihinkin teippeihin? Kun olen löytänyt DreamHairilta nyt unelmapidennykset, jotka on tähän mennesä ollut ehdottomasti parasta laatua! Ehkä ens kerralla kokeilen noita sun suosittelemia pidennyksiä, jos uskallan.. :D Mutta niin. Toi suihke kuulostaisi tosi kätevältä, jos siis käy muihinkin teippeihin.. :)

  ReplyDelete
 22. Ihanat hiukset!
  Otetaanpa vinkit talteen!
  Mulla on usein ollut Dreamhairin pidennykset, mutta nyt viimeisimmät oli Rapunzelilta, ja niiden teipin kanssa oli vähän ongelmia.. auch auch auch!!!

  Oletko muuten pidennysten kanssa kokeillut Moroccan Oilin tuotteita?
  Sopii ihanasti.... meillä on siihen liittyen blogissa arvontakin ;)

  https://theartofesteticdesign.blogspot.com

  ReplyDelete
 23. ihana tää sun nykyinen mainosblogi <3 <3 <3

  ReplyDelete