Wednesday, December 5, 2012

Keskiviikon blogi

Eilen pyysin blogini facebook-sivuilla lukijoitani linkittämään omia blogeja, ja yli 70 bloggaajaa osallistui! Mahtavaa :)
Selailin niitä eilen illalla ja tänään aamulla, ja tein valintani. Hehee!

"Paljon ostoksia, kuvia ja ajatuksia päivittäisestä elämästä ja tekemisistä, asuja, inspiraatiota, hyvää musiikkia ja kovaa treeniä."

http://www.siljasofia.com

Otetaaks uusiks vielä joku kerta tällainen extempore?

Hyvää keskiviikkoa kaikille! ♥


22 comments:

 1. Teetkö vielä postauksia niistä kesällä linkitetyistä blogeista? :) Kaipaan lisää luettavaa, ja ihan vähän toivon myös itse löytyväni niistä valituista, hihi ;)

  ReplyDelete
 2. Joo tälläisiä lisää! Uutta luettavaa kaipaillaan ;)

  Ps senkin nättimys!

  ReplyDelete
 3. voi, oot oikeesti niiiiin ihana! jos asuisin helsingissä niin voisin olla sun kaveri:) ja jos asuisin helsingissä ja oisin mies niin voisin olla sun poikakaveri! :DD rauhallista joulunaikaa! :) <3

  ReplyDelete
 4. Laura! <3 <3 Pidä jotkut lukijabileet / lukaijamiittinki. Sellaist siis, että päästäis tapaa teitä !
  Minä ja mun sisko varasti tultaisi sellaiseen!! <3

  ReplyDelete
 5. jeee, lisää lukemista! hyvän blogin valitsit :-) !!

  ReplyDelete
 6. Oi tää oli kiva, ehdottomasti lisää tälläsiä :) joku linkitä blogisi postaus ois hirmu kiva myös!

  ReplyDelete
 7. Tee niistä postaus, siis aiemmin mihin piti linkkailla omia blogei :P Mäki siellä xD

  ReplyDelete
 8. hei mikä tämän videon biisi on nimeltään? :D

  http://www.youtube.com/watch?v=8JnIALUf2mM&list=UL

  ReplyDelete
 9. ööö miks kusetat noist sun huulist? huomaa ihan selvästi et oot ottanu jotai täytettä huulin ! aika noloo valehdella noin selvästä asiasta

  ReplyDelete
  Replies
  1. ööö miks valitat noist sen huulist? huomaa ihan selvästi et joillai on luonnostaa muhkeet huulet ! aika noloo valittaa noin selvästä asiasta

   Joo o. Mulla on vähintään yhtä muhkeat huulet enkä mitään täytettä ole koskaan ottanut. Live with it.

   Delete
  2. Naurattaa nää tällaset kommentit :D on jollain rankka elämä kun kiinnostaa näin paljon onko toisella täytettä huulissa vai ei! Ja entä sitte vaikka oliskin? upeat huulet joka tapauksessa, niin upeat että kauteus ihan iskee itselle!

   Delete
  3. hei pönttö! katoppa lauran vanhoja kuvia jopa vuodelta 2008. samanlaiset huulet. joillakin vain sattuu olemaan muhkeat huulet. sinulla varmaan on ohuet viivat huulesi, mutta joillakin ne on vaan isommat. ja mitä siitä vaikka joku ottaisi täytettä?? ei sitä tarvii kaikille kuuluttaa. eikö se ole henkilökohtaista mitä omalle keholle tai sen osille tekee.....

   Delete
 10. Jos menee tonne Dui Clinicille ja sanoo, että lukee sun blogias niin saako niitä alennuksia vielä? Siitä on kyllä jo aika kauan aikaa ku julkasit sen postauksen, jossa kerroit näistä...

  ReplyDelete
 11. ootko jimi constantinen dirty cinderella musiikki videolla ? :dd jos joo, miten päädyit siihen?

  ReplyDelete
 12. Joo, uusia blogeja suosikkilistalle on niin vaikea löytää. Tälläiset uusien blogien esittelyt ovat tosi tervetulleita!

  ReplyDelete
 13. moikka laura! ootko nyt käyny salilla, miltä se on tuntunu? vai oletko kiireiltäsi ehtinyt :D mua ottaa suunnattomasti pattiin kun nyt tuol on takatalvi (mul on aina kesä) ja en oo viitsinyt lähtee kylmään juoksemaan, kun se ei vaan yksinkertasesti oo natsannu. pitänee kokeilla kunhan nyt joku hyvä päivä säineen kaikkineen sattuis. juoksetko ite ollenkaan kylmällä ilmalla?

  ReplyDelete
 14. Heippa! Olis sellasta kysyttävää, et ootko ollu tyytyväinen siihen sun macbook airiin, ku muistaakseni sulla on se! Kun aattelin ostaa itselleni joululahjaksi, mutta haluaisin hieman tietää mitä mieltä itse oot ollu koneesta, onko ihan huippu vai onko jotain negatiivista sanottavaa? Ja kannattaako maksaa niin paljon siitä? Vai kannattaako sitten hommata vain joku halvempi läppäri, jos on kauheasti negatiivisia asioita? :)

  ReplyDelete
 15. Se on kyllä ihan pro ;) Tykkään nopeudesta, ja muutenkin käyttiksenä tästä, oon ennen ollut vähän peeceefani, mutta tän hankittua oon alkanut ymmärtää macin päälle :) Plussaa ohueasta koosta, mahtuu hyvin mukaan ja kiva datailla kone sylissä. (En ole tablettikansaa, en vaan osaa käyttää kosketusnäyttöjä:D)

  ReplyDelete
 16. Heippa! Ei liity nyt tähän postaukseen mutten löytäny enää sitä missä siitä oli. Mut mikä se menetelmä olikaan millä olit ne karvat saanut pois esim kainaloista kokonaan? Muistelisin, että kirjotit, että oli hyvä ja suosittelet? kiitti vastauksesta etukäteen :)

  ReplyDelete
 17. I can't understand anything of what you write, but you look fucking stunning!

  Alessia
  www.blogforblacklovers.blogspot.com

  ReplyDelete