Wednesday, August 1, 2012

Voita itsellesi ja kaverillesi bileilta meidän seurassa!

Järkkäämme Summer Heatin kanssa bileiltaa kolmelle blogini lukijalle!
Voittajille lähetetään VIP-kortti, jolla kaksi henkilöä pääsee jonon ohi perjantaisin sekä lauantaisin 18. - elokuuta asti, eli vaikka koko loppuelokuun jokaisena viikonloppuna.

Summer Heatit järjestetään tuttuun tapaan Vanhalla ylioppilastalolla.

Ollaan itse menossa kavereiden kanssa Vanhalle, Summer heatteihin 11.8 lauantaina, ja yksi voittajista ja tämän kaveri tai muutama kaveri pääsee viettämään iltaa meidän pöytään ja vähän maistelemaan skumppaa tai mitä siellä nyt juodaankaan! Tarkoituksena olisi, että pääsisin tekemään tuttavuutta blogini lukijan kanssa ja toistepäin.

Eli kolme voittaa vippiliput, ja yksi näistä kolmesta on kutsuttu meidän seuraamme!
Varoitan jo etukäteen, että meidän porukassa voi olla aika levotonta... :D

Arvonnan ohjeet!

1. Kirjoita, miksi haluaisit kaverisi kanssa juhlimaan Summer Heatteihin.
2. Muista listätä sähköpostiosoitteesi kommentin loppuun!
3. Vastausaikaa on sunnuntaihin 5.8 asti. Julkaiset voittajat viimeistään maanantaina 6.8.

Ja kaikki, jotka eivät voittaneet lippua, niin tulkaa kuitenkin 11.8 Vanhalle pitämään hauskaa!
Siellä on silloin Barcelona-ilta, eli bikinin yläosat päälle ja jotkut mageet nahkabootsit jalkaan ;)


Summer Heat facebookissa !

120 comments:

 1. Hyvät bileet maistuu aina!! Tänä kesänä on jäänyt vähä vaisuksi, joten olis mukava ottaa kiinni tässä elokuussa ja nauttia vielä ennenkuin pimee talvi tulee. :)

  ida.tolvanen1 (at) gmail.com

  ReplyDelete
 2. Oon kuullu niin paljon hyvää noista bileistä, mutten ikinä oo päässyt käymään! Innolla lähtisin messiin, jos vaan saisin ;-)

  norah1991@hotmail.com

  ReplyDelete
 3. Onko tää kilpailu k-18??

  ReplyDelete
  Replies
  1. On, kyseessä on siis ihan clubitapahtuma. :)

   Delete
 4. Koska vietän 23 vuotis synttäreitäni 11.8 ja mikä olisi parempi tapa juhlia niitä kuin tuollaset bileet :p
  nnatsku@suomi24.fi

  ReplyDelete
 5. Mulla on 9. päivä synttärit enkä oo näillä näkymin menossa sillon juhlimaan (niin moni kaveri töissä =() niin noi olis ihan mahtavat jälkisynttärit! Lisäks en oo koskaan käyny noissa kekkereissä. mya@netti.fi

  ReplyDelete
 6. Summer Heattiin olisi päästävä, koska yksinkertaisesti haluan kreisibailata. Vanhalla on näppärät puitteet siihen hommaan ja näin kesällä terde pelastaa väistämättömältä hikikuolemalta kun pääsee viilentymään. Ja ois ihan superia päästä teidän porukan kanssa sekoilemaan :D

  inta91@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Töiden takia ei paljoa olla juhlittu, joten nyt ois superhyvä sauma päästä vähän tanssimaan ;) Lisäks kesään on kuulunut sen verran opiskelua, että pieni irtiotto tekisi hyvää

  suvi@bastu.net

  ReplyDelete
 8. Haluaisin Summer Heateihin pitämään hauskaa, koska oon ollut koko tylsän kesän töissä :( Heatteihin on muutenkin aina niin hullut jonot ni ois superia päästä jonottelematta sekoilemaan!

  annik4@ luukku.com

  ReplyDelete
 9. Olisi mukava päästä uusien kavereiden kanssa viettämään aikaa kunnolla, sillä kesä on vienyt kamalasti yhteistä aikaa.

  panic-@hotmail.com

  ReplyDelete
 10. Olis mahtavaa päästä Summer Heattiin tanssimaan ja pitään kivaa koska asun Tampereella ja Tampereen tapahtumat on jo niin nähty! :D Just kavereitten kans mietittiin viime viikonloppuna Helsingissä et kui helmee olis päästä käymää Summer Heateilla ja hei mikä mahollisuus, et viä näin hyvässä seurassa! Blogis on paras kaikista! Oot mahtava tyyppi ja sulla on hyvä huumorintaju! ;)Sähköposti on meri.talasmaki@gmail.com

  ReplyDelete
 11. Haluisin päästä bilettään pääkaupunki seudulle päin, nimittäin en oo ikinä vielä päässyt. Muutenki tänä kesänä jääny biletys vähän vähemmälle töiden takia. Ois niin siistit bileet!! :)
  hannna1@luukku.com

  ReplyDelete
 12. Ois tosi siistiä päästä kavereiden kanssa bilettämään, koska kaikki on tehteen kesällä töitä ja ei ole ollut kauheasti yhteistä aikaa. Suurin osa on mys lähössä opiskelemaan (ja vieläpä eri paikkakunnille), joten ois kiva viettää shoppailu ja bile viikonloppu helsingissä:)

  essi.partanen@meili.fi

  ReplyDelete
 13. Sain yllättäen tietää etten pääse viettämään minkäänlaista kesälomaa. pikkasen vatuttaa :D..... touko-syyskuu pelkkää duunii! tää vois pikkasen piristää :)!
  kaiss@live.com

  ReplyDelete
 14. En oo kertaakaan käyny Summerheatissa, jote nyt ois ihanaa päästä<3!
  kaisa.liekovuori@gmail.com

  ReplyDelete
 15. Olen 21-vuotias yksinasuva neiti ja sen vuoksi rahat todella tiukilla elämisessä. Kesäni on lähinnä mennyt rannalla uiden sekä nauttien. Muutenkin koko kesä mennyt kaiken suht. ilmaisen parissa, kun rahaa ei koskaan ole. Budjetin minimisyyden vuoksi myös kaikki 'siistit kesäjutut', mitä nuorena tulisi kokeilla ovat jääneet vähemmälle, koska tilin saldo arkielämisen jälkeen ilman huvituksia on masentava. Olisi huisia unohtaa yksinelävän arki edes yhdeksi hetkeksi, päästä juhlimaan ja ottaa kaiken irti elämästä.

  elluvepsalainen91@gmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että on aikaa makoilla rannoilla, muttei käydä töissä?

   Delete
  2. ^ tiedoksi anolle että ei varmaa kuule hirveesti ole töitä tarjolla kun maailman talous on tässä jamassa. töihin on vaikee päästä jos ei esim ole työkokemusta. Lahdessa ei meinaa päästä mihinkään töihin vaikka työhakemuksia rustaa kymmeniä ja ammatti olisi luettuna. kaikki ei pääse suhteiden kautta töihin ja itse lukeudun niihin ja olenkin yrittäjä nykyisin joten hankin itse oman työkokemukseni yritykseni kautta.

   joten asiat ei välttämättä ole niin mustavalkoisia ja on tyhmää tulla noin sanomaan kun et tiedä mitään toisen ihmisen tilanteesta. :)

   Delete
  3. Sinä nolo anonyymi, enhän maininnut kommentissani mitään käynkö töissä vai en...? Ihan pikku vinkki, muuta yksin asumaan sieltä hemmottelevien vanhempien nurkista, (jos sellainen vielä olet...!), niin palaat tähän todellisuuteen ja huomaat, että vuokran ja laskujen jälkeen, (+ syöminen), ei paljoa jää rahaa mihinkään, kuten kaikki tietävät. Sinuna jättäisin idioottimaiset kommentit itsellesi.

   Delete
 16. Haluaisin mukaan, koska en oo koskaan käynyt siellä ja ois mukavaa kokea sekin tänä kesänä :)

  soiq@windowslive.com

  ReplyDelete
 17. Kaverini erosi juuri pitkästä suhteesta, eikä ole sen koomin elänyt. Haluaisin piristää häntä ja tuo aikakain olis jo sellainen että hän olisi saattanut vähän piristyä sängyn pohjalta.
  Jenni_9199@hotmail.com

  ReplyDelete
 18. Aina nyt vaan on hyvä syy juhlia! Sunnuntaikin ois sattumalta vapaa! ;)

  miina.pesonen@windowslive.com

  ReplyDelete
 19. Oon ahkeroinu töis koko kesän niiin ois mukava saada kunnon palkinto , eli hyvät bileet :)

  marika.elina@jippii.fi

  ReplyDelete
 20. Haluaisin kovasti päästä viettämään iltaa sun seurassa! Ja noi barcelona bileet kuullostaa ihan mahtavilta!! :)

  terkuin Iida Järvenpäästä :)
  PS. meilläkin on jotain yhteistä, meikäläinenkin kävi ala-asteen Mankalan koulussa;)

  iida.alasentie@gmail.com

  ReplyDelete
 21. Paraskaverini on kolmen lapsen yh-äiti, joka harvemmin pääsee ulos bilettämään, mutta kun lapsenvahti on saatu, niin piru on irti. Meillä lyö niin hyvin yhteen kaikki, että me pidetään aina täysillä hauskaa. Tuollon just 11.8. on taas lapsenvahti sovittu valmiiksi ja meidän on tarkoitus viettää railakasta tyttöjen iltaa(ja viettää vähän hänen synttäreitäänkin, jotka oli joskus huhtikuussa)ja paikallisen lähiyökerhon sijaan olis enemmän kuin mahtavaa lähteä kokemaan aito Summerheat :)
  laura.ranne@gmail.com

  ReplyDelete
 22. Mulla on synttärit 11.8 ja tarttis päästä kunnolla bilettää täältä tuppukylästä!! elina.vainio1@luukku.com

  ReplyDelete
 23. koska tän viikon jälkeen mulla loppuu kokoaikainen työ ja alkaa LOMA ja sen jälkeen koulu, joten sitä on syytä juhlia! ;)
  lifeofmaija@wippies.com

  ReplyDelete
 24. Olimme ystäväni kanssa juhlimassa kakskymppisiäni helsingin suunnalla heinäkuun alussa, valitettavasti emme päässeet tapahtumaan silloin, kun ystäväni joutui töihin! Kyllä niin harmitti ja päätettiin yhdessä, että joskus me sinne vielä tulemme! Pääsy tapahtumaan kuulostais paremmalta ku hyvältä!!

  Mansu_92@hotmail.com

  ReplyDelete
 25. Ois huippua päässä käymään viel jossai täältä lapista, ja mukaan ottasin tottakai poikaystävän, koska harvoin nykyään tulee kahestaan lähettyä ja piletettyä ilman muuta kaveriporukkaa. Ja koulut alkaa niin motivaatiota sähköhommiin löytyy tottakai VIP-kortista ;) Siitä tulis huippua! suvbbi@gmail.com

  ReplyDelete
 26. Kirjotin tähän hirveen romaanin ja en saanu sitä julkastua -.- Noh, kuitenki. Ois kiva päästä lapista käymään viel vähän etelämmässä, poikakaveri ollu koko kesän töissä ja harvoin tulee kaksistaa lähettyä mihinkään. Koulut alkaa ja motivaatiota sähköhommiin löytys tottakai ylioppilastalolta ;) suvbbi@gmail.com

  ReplyDelete
 27. Erosin juuri melkein kolmen vuoden suhteesta, ja muutin Jyväskylästä Helsinkiin hieman tuulettumaan. Kaikki paikat vielä vieraita ja muutenkin totuttelemista arkeen täällä.. Kaikki kaverinikin jäivät tietty Jyväskylään, eivätkä voi täällä joka viikonloppu rampata mun kanssa juhlimassa. Olis huippua saada vähän jotain "erilaista" tekemistä ja päästä siis teidän kanssa juhlimaan!
  titt-3@hotmail.com

  ReplyDelete
 28. Juhlat kelpaa aina! :D Mä olen bilettänyt lähinnä Turussa, tai siis vain ja ainoastaan Turussa tän viimeisen vuoden aikana, kelpais jo maiseman vaihtis :P Mä olen juuri löytänyt onneksi itselleni pari kivaa kesäkaveria, jotka on yhtä hulvattoman hauskoja ja spontaaneja kuin itsekin! Rohkaistuin vihdoin ja viimein netin kautta etsimään seuraa ja kyllä kannatti :P

  PS: Toi sun varoitukses levottomasta menosta sai lähinnä leveän hymyn mun naamalle, just oikeeta seuraa mulle hhaha :D

  PPS: Mä niiiiiin toivon, että voitan ja saan tehtyä tästä kesästä vielä THE Kesän!

  minuhno@gmail.com

  ReplyDelete
 29. Suomen kesä ei ole ollut etelässäkään kovin hieno ja vasta tänään alkoi poikaystävälläkin loma. Me siis nauttisimme kovin, jos pääsisimme nauttimaan vielä kesän viimeisistä henkosista juhlien merkeissä!

  damon.variegatus(tööt)gmail.com / Heke

  ReplyDelete
 30. Olen muuttamassa Helsingistä n.300km päähän takaisin kotiseudulle täällä 2 vuotta hengailtuani.

  Olisi mahtava järjestää pienimuotoiset bileet parhaiden ystävien kanssa tällaisen tilaisuuden merkeissä kun vielä kerkeää.

  Emmi.Korhonen@hotmail.fi

  ReplyDelete
 31. Maalaiselle kelpais kunnon pääkaupunkireissu!:D Eikä ole tullut helmikuussa olleita synttäreitäkään vielä vietettyä... alisa.ojala@suomi24.fi

  ReplyDelete
 32. En ole tänä kesänä vielä yhtään ehtinyt juhlia jotenki toi sää on masentanu eikä yhtään oo napannu ja aikaaki on jääny tosi vähän joten juhlille ei oo ollu aikaa.:/ Ois tosi hienoo päästä juhlimaan oikeen kunnolla ees ennen ku tää kesä nyt loppuu kokonaan!:)

  incaaa@live.fi

  ReplyDelete
 33. Oon just järkkäämässä poikaystävälle 20v. yllätyssynttäreitä, joka on tällä hetkellä armeijassa :D olis hieno lisä jos päästäis jatkaa iltaa vippinä. Ja poikkiski sais vähä nauttia elämästä, ennen kun taas palaa kasarmille. Ja tietenki ois kiva tutustua suhunkin ;D

  busted-4@hotmail.com

  ReplyDelete
 34. Oi ihan mahtava kilpailu! Olisin kyllä niin messissä. Vaikutat blogin perusteella kyllä niin sydämelliseltä ja persoonalliselta tyypiltä, että oksat pois! Olisi ihana päästä vähän irti arjesta ja loikata teidän mukaan kuumiin bileisiin :)

  krisyaaa@hotmail.com

  ReplyDelete
 35. Pari kertaa Summer Heateissa käyneenä voin sanoa, että on ehdottomasti kesän parhaimpia bileitä! :) Olisin enemmän kuin mielelläni juhlimassa Vanhalla vaikka joka viikonloppu. Sen verran tanssijalkaa vipattaa..

  ajaviagem@gmail.com

  ReplyDelete
 36. Mahtava skaba (jälleen)! Kesään kuuluu ehdottomasti yhdet huippu bileet hyvässä seurassa ;) Näin kotiäitinä olisi hyvinkin rentouttavaa päästä vähä arkiaskarreista sivuraiteille!

  iitaliita@hotmail.com

  ReplyDelete
 37. Oon perus Vantaalainen enkä ole käynyt stadissa juhlimassa kuin vain Venuessa viimetalvena! JOten aivan pakko päästä tsekkaamaan tää mesta kun sitä on kehuttu niin paljon! (:

  ssilja-@windowslive.com

  ReplyDelete
 38. En oo ennen käyny summer heatissä ja haluisin ehdottomasti päästä sinne kavereiden kanssa:) tulee muutenki juostua baareissa tosi usein joten toi vip kortti tulis varmasti joka viikonloppu käyttöön! :)

  merica_sell@hotmail.com

  ReplyDelete
 39. Ensinnäkin pääsisi juhlimaan Helsinkiin ja tuo päivä on minun kaverini muutto päivä Helsinkiin joten olisi kiva yllättää hänet ja viedä summer heateihin. Olen itsekkin bile hirmu ja koskaan en ole päässyt summer heateihin enkä juhlimaan Helsinkiin. Tilaisuus olisi vielä kaiken kruunaava kun saisi nähdä millaista sinun oma menosi on eikä pelkästään lukea täältä blogista.

  matomatala-@hotmail.com

  ReplyDelete
 40. Hei, Olen nähnyt kohta 19-vuotiaan pikkuveljeni liian monta kertaa noissa biletyskuvissa ja näyttää todella hauskalta. Vielä tänä kesänä en ole ollut missään klubilla Suomessa, esim lostarille löydetty korvaavaa paikkaa mihin ajattelematta mennä, ja olis tosi hienoa jos saisi pitää hauskaa ja bailata ensimmäistä kertaa pikkuveljen kanssa.

  JEEEE!! PARTY!

  Kasumi@kupoli.net

  ReplyDelete
 41. oon koko kesän lukenut blogeista kun kaikki ovat käyneet summerheatissa mutta en oo ikinä ite päässy käymään siellä ja tää ois nyt oiva tilaisuus :D!

  so_fia1@luukku.com

  ReplyDelete
 42. En oo todellakaan valmis lopettamaan juhlimista tältä kesältä, mut rahatilanne alkaa oleen aika finito ton summersoundin jäljiltä, joten toi vip kortti tulis kyl tarpeeseen! haluisin ehottomasti nähä mitä meinaat levottomalla meiningillä ;D maikkii@windowslive.com

  ReplyDelete
 43. Summer Heatissa on aina ihan loistava meno, eli ihan vain jo sen vuoksi !

  epsanen@gmail.com

  ReplyDelete
 44. Hihii, Vanha on vaan niin paras ;) Summer Heat on erinomainen kesäklubi jonka jokaisen täytyis kokea. Tän vuoden puolella oon vasta kerran päässy tonne, ihan vaan töitten takia ja lomalla on tullu oltua jossain muualla just viikonloppuna. Musta olis kiva kokea tuo VIP-puoli (+SINÄ!), useammankin kerran. sen verran hienot verhot ja sohvat sinne on roudattu :) Summer Heatia tai Vanhaa ei voi verrata mihinkään muuhun mestaan!

  liinahovi@hotmail.com

  ReplyDelete
 45. Asun etelä-pohjanmaalla eikä täällä oo ikinäkoskaanmilloinkaan kunnon bileitä! Sattumalta mun kesän ainoo viikonloppu vapaa sattus tolle viikonlopullekki! Bailaisin ihan varmana tappiin asti ja olis hauskaa päästä teidän/sun mukaan bailaamaan kun vaikutat niin hassulta ja hauskalta! :)
  heidints@gmail.com

  ReplyDelete
 46. COOOOOL! Mä haluaiisn päästä kavereitteni sinne, koska en ole koskaan käynyt summer heat'ssä, enkä muusakaan tuon kaltaisissa partyissa. Oon tehny duunii koko kesän, joten ois aika päästä vähän irti. :)
  helenateder@gmail.com

  ReplyDelete
 47. Olen kuullut että vanhalla on ihan älyttömän hyvä meno ja tosi monet tutut ovat kehuneet Summer heattia. Aina joka vklp ei vaan ole varaa lähteä helsingin klubeille viihteelle niin tämä VIP-kortti olisi ihan mahtava niin pääsisin itsekkin kokemaan kuinka kivaa siellä on ! Ja tietenkin pääsisi tutustumaan sinuun oikeesti kun olen jo jonkun aikaa tätä blogiasi lukenut :) 31.8 olisi ihan parhautta päästä sinne nimittäin olisi kiva silloin juhlia synttäreitä siellä!!

  jeanette.jaaskelainen@gmail.com

  ReplyDelete
 48. Parasystävä täytti tuossa kesäkuussa 18 mutta koska olen ollut kiinni töissä ja muutenkin rahaton omien synttäreiden jälkeen niin olis kiva yllättää ystävä ja järkätä jotain kivaa ja tietty myös päästä yhdessä juhlimaan ihan kunnolla!:)

  regina.roomets@luukku.com

  ReplyDelete
 49. Ei mulla mitään tähän postaukseen liittyvää, mut kun sulla on vielä toi linkkaa blogisi, niin mun mielestä olis kiva et sä nostaisit sieltä niitä blogeja, joilla on vielä alle viisisataa lukijaa, ja varsinkin niiden blogeja, jotka ovat nuoria vielä ja kehittyviä bloggaajia :) ne varmaan ilahtuisivat älyttömästi tuollaisesta, että suomen yks ihanimmista bloggaajista valitsis juuri niiden pienen blogin. Ittelläni e ole blogia, mutta toivottavasti silti vastaat tähän edes jotain mielepidettä (:

  ReplyDelete
 50. Kesä ei oo mitään ilman ettei käy Summer Heatissa edes kerran! Viime kerralla multa varastettiin puhelin eikä siltikään bileistä jäänyt paha maku suuhun :--D

  khmsalin@gmail.com

  ReplyDelete
 51. summer soundit jäi välistä, niin summer heatin meno varmasti korvais menetetyn viikonlopun! Ja viellä parempihan ois juhlia se uudessa ja luultavasti mahtavassa seurassa! :)

  jennieannihilation@hotmail.com

  ReplyDelete
 52. kuullostaisi mahtavalta!! Ei ole vielä ikinä tullut käytyä Summer Heat:ssa joten jo sen takia pitäisi päästä näkemään se mistä kaikki aina puhuu. ja toiseksi, ollaan kaverin kanssa oltu koko kesä menossa jonnekin mutta ei olla vielä päästy minnekään sillä meillä ei ole mennyt vapaat millään lailla yhteen :( ja nyt loppuu kesätyöt niii sitäkin pitäisi hieman juhlia;)

  hanninen.karoliina@gmail.com

  ReplyDelete
 53. mun pitää voittaa koska ollaan muutenki menossa 11.8 ulos ja en oo ikinä ennen ollu summer heatissa! :)

  ReplyDelete
 54. niin siis laitoin ton äskeisen kommentin.. että ollaan muutenkin menossa ulos 11.8 ja en oo aikasemmin ollu summer heatissa ! :)

  ja sposti vielä : ellimakeup@gmail.com

  ReplyDelete
 55. No siis tähän kesään kaivataan just tommosta bilefiilistä ja meininkiä!!1 Ja mahtavinta tässä olis se, että olis erittäin hyvä syy lähteä kerrankin Hämeenlinnasta ja bilettää vihdoinkin jossain muualla. Ja seura olis varmasti huippua, kerrankin oon löytänyt ihmisen kenellä on samanlainen huumorintaju. :'D Ja tietty mukaan ottaisin parhaimmat kaksi ystävää, toinen häipyy kuun lopulla Espanjaan vuodeksi ja toinen tammikuussa inttiin. Iik.

  saija.hyvarinen@hotmail.com

  ReplyDelete
 56. Minulla ja miehellä on 11.8 hääpäivä, 5 vuotta. Lisäksi minulla on tuolloin nimipäivät joten juhlittavaa riittää :)

  hoohoohotin@hotmail.fi

  ReplyDelete
 57. Kaverin kanssa oli puhetta lähteä bailaamaan juuri 11.8, ja mikäs sen parempi paikka olis ku Vanha ja Summer Heat >:D Paljon olen hyvää kuullut, mutten ikinä päässyt vielä itse kokemaan joten eiköhän nyt olisi aika. Kaverini kun on tottunut Vantaan baareissa rilluttelemaan, niin haluaisin päästä hänelle näyttämään oikeen kunnolla Helsigin meininkiä ja vielä huippu seurassa !

  noora.hautapaakkanen@hotmail.com

  ReplyDelete
 58. Kaverin kanssa oli puhetta, että lähdettäisiin bailaamaan juuri 11.8 ja mikäs sen parempi paikka olisi kuin Vanha ja Summer Heat >:D Paljon olen hyvää kuullut, mutta en ole viel itse päässyt kokeemaan. Nyt olisi sen aika ! Kaverini on tottunut rilluttelemaan näissä Vantaan baareissa, niin haluaisin hänelle päästä näyttämään kunnolla Helsingin meininkiä. Ja vielä varmana melkoisessa huippu porukassa !

  noora.hautapaakkanen@hotmail.com

  ReplyDelete
 59. Olin pari viikkoo sit summer heatis mut olin niin naamat etten oikee muista mitään tai saanu siit mitään kunnolla irti :D Ni ois hauska käydä uudestaan kattoo..

  laura_lahin@hotmail.com

  ReplyDelete
 60. En tiiä tuliks tää kommentti jo kerran!
  Mut olisi niiiin kiva päästä Summer Heatiin, koska en ole käyny koko kesänä MISSÄÄN, en ulkona, en matkoilla, en edes Helsinkiin ole päässyt täältä Lappeenrannasta! Enkä Summer Heatissa ole siis koskaan käynyt. Olen ollut koko kesän töissä, ja alkukesän luin vielä lisäksi pääsykokeisiin. 11.8. osuu kuitenkin sopivasti pienelle lomalleni ja pääsisin rentoutumaan vähän ennen raskaan opiskelutalven alkua. :) Olisi myös mahtavaa tavata sinut, koska blogisi kuuluu suosikkeihini ja vaikutat hauskan villiltä ja aivan ihanalta tyypiltä!

  iida.dimov@hotmail.com

  ReplyDelete
 61. Koko kesänä päässyt oikein kesän makuun, kun kotihiireily ottanut vallan! Mutta sitten kun mennään, niin mennään eikä meinata! ;) Räväkkä leijonatyttö täällä huutelee:)

  mminde_@hotmail.com

  ReplyDelete
 62. Parasta olisi voittaa noi liput, sillä nyt vasta iski tajuntaan kuinka yksinäinen kesä mulla olikaan. Ensimmäinen kesä Helsingissä asuvana ja oon missannut ihan kaiken! Yhden ainoan vapaan viikonlopun vietin ystävien seurassa juhlien, muuten kaikki viikonloput ovat menneet töissä. Kuitenkin rakastan tuota duunia, mutta pidemmän päälle kyllästyttää katsoa suru puserossa, kun muut lähtee baariin/festareille ym ja meikä lyllertää aamuvuoroon. Pian loppuu työt ja opinnot jatkuu, sitä ennen ois upeaa viettää kesän viimeinen biletys hyvällä klubilla ja ilmeisen uskomattomassa seurassa! :)

  paulapaivarinta@hotmail.com

  ReplyDelete
 63. Haluaisin tarjota Summer Heat-illan ainakin toiselle ystävälleni! Toinen ystävistäni työskentelee kesän paikkakunnalla, joka on kaukana hänen kotoaan. Hän on tehnyt kovasti töitä ja päivät ovat venyneet 10 tuntisiksi. Viikonloppuisin hän joutuuu matkustamaan 6 tuntia nähdäkseen perhettään ja kavereitaan. Toinen ystäväni taas on tehnyt siivoustöitä koko kesän ja työt loppuvat kun hänen on taas aika palata lääkiksen kirjojen pariin. Kumpikaan ystävistäni ei ole saanut lomailla ollenkaan ja olisi mahtava tarjota heille mahtava ilta Summer Heatissä, jossa he voisivat nauttia koko kesän edestä ja unohtaa kaikki työt yhden illan ajaksi!

  cajsar9@spray.se

  ReplyDelete
 64. Viettelen ensimmäistä kesääni iän laillisella puolen enkä oo käyny bailaamassa oikeestaan kertaakaan koska täällä maalla ei oo muuta bailuseuraa kuin lehmät ja lampaat, ja olishan se muutenki mukava päästä vähä tsiigailemaan miten ihmiset joraa vähän etelämpänä..:)

  emma.vaisanen@hotmail.fi

  ReplyDelete
 65. Tässä on nyt mun juttu!!:) Asun melko pienessä kaupungissa Pirkamaalla ja just tollon oon tulossa kohti stadia, kun seuraavana päivänä pitäis mennä katsoon Madonnaa! Joten toi sopis mulle paremmin ku hyvin! En oo koskaan ennen ollu edes Hesassa baarissa, vaikka mut on parhaaks bilettjäks valittukin kotikyläs!:)Joten tonne olis kyllä hienoo päästä:)
  alsku_0@hotmail.com

  ReplyDelete
 66. Oh mahti kilpailu!! Ois niiin siistiä päästä isoon kaupunkiin bilettämään ku täällä meillä päin ei oikee kunnon paikkoja oo. Yli 500km matkaa Helsinkiin joten en oo vielä päässy kattomaan siellä yöelämää, mut sun postauksista päätellen aika vauhdikasta ja sehän oiski mahtava kokee! ;D Ja toiseksi, mulla on tulossa niin rankka ens vuosi koulussa, että ois huippua päästä vielä viettämää loman loppumista jonnekki muualle ku homehtua vaa tänne pienelle paikkakunnalle. Mulla alkaa siis alle kahen kuukauden päästä kirjotukset ja ku käyn vielä kaksoistutkintoa niin mun pitää tehä näyttöjä, liikesuunnitelmaa ja opinnäytetyö eli tulevana lukukautena ei niin hirveesti biletellä! Ois kyl mahtava kokemus, ja huhhuh ku tuli pitkä kirjotus :D Mut niin, toivotaa et onni potkii. (:

  leena_junttila@hotmail.com

  ReplyDelete
 67. Damn, oon ite duunissa tuolla joka viikonloppu. Ois ollu kiva bilettää teijän kanssa! Mutta jos uskallan ni tuun moikkaamaan :))

  -karolly

  ReplyDelete
 68. Moikka!
  Syyks pistän, että käyn kyllä summer heatissa aika usein, mutta AINA pitää jonottaa sata vuotta ja ois nii siistii kyl päästä jonon ohi ku kuningas haha:D Ja ois hienoo päästää viettää iltaa sun kaa, koska vaikutat hyvältä bilettäjältä (niiku minäki:P) ja muutenki mageelta tyypiltä. En siis yritä imarrella sillä se ei oo mun alaa, mut kuha sanoin:) Onnee arvontaan minulle jee :)

  Terveisin sinua ihaileva Veera
  veerahaimakka@hotmail.com

  ReplyDelete
 69. Moikka!
  Kerron nyt syyks semmosen jutun, että käyn tuol summer heatis aika usein !mutta! aina pitää jonottaa joku sata vuot ja ois nii siistii päästä jonon ohi ku kuningas:D Ja muutenki ois mageet päästä tapaa sua koska vaikutat hyvältä bilettäjält (niiku mäki oon:P)ja muutenki oot hieno persoona ja oon aikalailla aina ihaillu sun elämäntyylii. En yritä imarrella koska se ei oo mun alaa, mut kuha totesin sen mitä varmasti jo itekki tiiät!:) Ja kohteliaisuus antaa molemmille osapuolille hyvän mielen hehe tää teksti ei nyt iha kuulosta multa:D

  Terkuin Veera
  veerahaimakka@hotmail.com

  ReplyDelete
 70. Summer Heatiin olisi ihan mahtavaa päästä parhaan kaverin kanssa. Ei nykyään ehditä/ saada aikaiseksi treffata joten tässä olisi hyvä syy nähdä pitkästä aikaa ja juhlia kunnolla!

  tiiinaa-@hotmail.com

  ReplyDelete
 71. Olen jo pidemmän aikaa itsekin bloggailut, ja todennut, että tää on se mun homma. Siitä ja mun oman tyylini löytämisestä saan kiittää sua. Sillä kun olin vähän nuorempi, sun tyyli oli se jota ihailin ja kopioin. Olen jo niin pitkään kun muistan seuraillut sua, sun IRC-galleria kuvista jo jostain vuodesta 2003 ja give wings to my life/style blogista vihdoin tähän sun nykyiseen blogiin. Pakko sanoa, että olet yksi harvoista ihmisistä (mun äidin ja isän lisäksi ahahah) joita kunnioitan yli kaiken. Mua välillä naurattaa sun postaukset ja tapa jolla puhut niissä, koska näen niin isossa osassa itseni :D Just kaikki noi ampiais -, "mitä-vittua-tapahtui-eilen" -, ja oikeasti jopa ne vitutus jutut ovat ihan samanlaisia kuin mitä itse päästelen suustani. Itse en käy melkeinpä koskaan ulkona enää bilettämässä, mutta sun kanssa se olisi varmasti mahtava ja ainakin mieleenpainuva kokemus! terv. 19 v. nainen 34 jalan koolla ja suurella temperamentilla ja suulla varustettuna.

  -Larza93@hotmail.com

  ReplyDelete
 72. En ole ikinä ollut Summer Heatissa ja olisi kiva juhlia edes kerran tänä kesänä, ennen opiskeluiden alkua ja olis mukava tutustua uusiin ihmisiin, ja ois aivan mahtavaa päästä selvittämään millainen bailaaja, Laura olet :)

  hihhulis91@hotmail.com

  ReplyDelete
 73. oon tehnyt 6-7 päivää viikossa töitä toukokuusta asti, ja viikonloppuisin on pakko yrittää nollata ja rentoutua että jaksaa taas seuraavan viikon! sitäpaitsi olisi tottakai aaaevan mahtavaa päästä sun kanssa yhdessä juhlimaan :D seurannut sun blogia alusta asti ja saanut bloggaamiseen hyviä vinkkejä :)
  jenny.224@hotmail.com

  ReplyDelete
 74. 1. I hate that I love those hot summer heat nights !
  2. Tulen just sopivasti ensi viikon torstaina sinne huudeille - ja aion pysyä.
  3. Aika klisée, mutta peuhasin erään komistuksen (!) kanssa koko alkukesän. Sitten hän lähti 2 päivän varoitusajalla 400km päähän juurikin Helsinkiin. Haluun yllättää hänet lipuilla!
  4. Huikeinta kaikesta on tutustua uusiin ihmisiin ! Ah.
  5. Kesä on vain kerran vuodessa.
  6. Himoitsen lukee juurikin tätä kyseistä blogia. Tähän on jotenkin helppo samaistua, hihih.
  7. Sitten perus: I've got no summer holidays, joten nyt on korkea aika juhlia !
  8. Let's have a good night ;)
  9. irav9@hotmail.com

  Voi kuin iloinen olisinkaan!

  Cheers,
  Ira Valta

  ReplyDelete
 75. Olisi niin huippua voittaa tämä, sillä viime kesänä kävimme useampaankin otteeseen Summer Heatissa, ja joka kerralla oli ihan huippuhauskaa! Tänä kesänä emme ole kuitenkaan päässeet mukaan, sillä kesä on ollut niin täynnä kaikenmaailman kissanristijäisiä (ihanien ystävien toki <3).
  Nyt jos voitto kolahtaisi kohdilleen, niin sitä olisi vain yksinkertaisesti pakko lähteä pitämään hauskaa Summer Heatiin! <3 (Ja kyllä, joka ikiseen Summer Heat -kilpailuun ollaan osallistuttu useamman kaverin voimin, aina toivoen voittoa, koska silloin olisi suunnitelmiin tehtävä pieni muutos ja mahdutettava Vanha ja Summer Heat mukaan illan ohjelmaan!)

  betzymetzy@gmail.com

  ReplyDelete
 76. becous i wanna party and fuck all nigth long!

  ReplyDelete
 77. Minö ja ystäväni rakastamme biletystä ja summer heat on yksi upea paikka, missä sitä voi tehdä! Meno on aina ollu mahtava! Ja meidän seura tulee myös olemaan aika levotonta jos teidän kaa päästään bilettää!
  inejau-@windowslive.com

  ReplyDelete
 78. Koska en oo koskaan aikaisemmin ollut!

  annakristiina@meininki.net

  ReplyDelete
 79. kui siistii, ihana arvonta !! <3 Ja miksi haluaisin voittaa kerrankin arvonnan ihan tosissani?!Helsingin baareissa en oo vielä kertaakaan käynyt, vaikka kovasti sitä uhottiin kun täysikäisyys saavutettiin alkuvuodesta :D Tässä kun lueskelin näitä muiden jättämiä kommentteja, sain Summer heatista toosi hyvän kuvan (varmaan pakko tsekata kuitenkin :D) Syksyllä alkais kirjotukset ja koko kesä menny töissä, joten aivan mahtava kesän lopetus ois teijän kaa päästää juhlimaa!

  irqs2@hotmail.com

  ReplyDelete
 80. yksinkertasesti mahtava mesta ja ois asiallinen syntymäpvä lahja kaverilleni^^ ;)

  Live Free & Party Hard ;)

  funzeeh@gmail.com

  ReplyDelete
 81. Kesäloma loppui ja tuntuu, että se loppui juuri silloin kuin kaikki kiva vasta alkoi. Pakko päästä bilettämään ja fiilistelemään viimeisistä kesäöistä.

  Maatu

  ReplyDelete
 82. noi liput ois aivan superhyvät just nyt, koska yksi tosi hyvistä kavereista täyttää 10.8. komeat 18-vuotta ja hän on pysynyt ulkona baareista tähän asti (ei sen takia ettei olisi halunnu, vaan sen takia et jäis jotain odotettavaa ja uutta kun täyttää sen 18) ja tää ois aivan mahtava tapahtuma hänen ensikerraksi :)

  suzaar@yahoo.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. ja siis tietenki mä menisin sen mukaan ja me biletettäis ankarasti, jos ton vippilipun sais niin varmaa joka viikonloppu ku toi on käytössä!

   Delete
 83. Haluaisin viettää mahtavan biletysillan hyvässä seurassa ,kesä alkaa lähenee loppuaan ja on rikollista jättää tälläiset kekkerit välistä.
  perhoinen84@hotmail.com

  ReplyDelete
 84. Minulla olisin synttärit 8.8 , nii olisi mahtavaa päästä juhlimaan niitä summer heattiin 10.8 kaveritteni kanssa. Tänä kesänä en ole ollut kertaakaa viel summer heat:ssa , nii synttärit olisi oiva tilaisuus päästä nauttimaan vielä , viimeks olin viime kesänä.

  Terveisin Joonas Arponen
  joonas-samuli@hotmail.com

  ReplyDelete
 85. kesämami haluaa vaihtaa kunnolla vapaalle ja päästä nauttii loppukesäst upeisii bileisii.
  werty_014@hotmail.com

  ReplyDelete
 86. En oo koskaan käynyt tuolla mut aina oon halunnu mennä, asun sen verran kaukana että kyydit on vaikee hommata ym mutta ton vip-lipun ansiosta hommaisin kyydin vaikka kuuhun! Ois tosi kiva päästä:)
  innnuska@hotmail.com

  ReplyDelete
 87. Oon nyt ihan rehellinen enkä lähe selittelemään mitään turhanpäivästä, vielä ei oo summer heatissä tullut käytyä mutta viikonloppuna tarkotus olis sinne suunnata:) Haluan liput kovasti!

  Jere Reinikainen
  jehre@hotmail.com

  ReplyDelete
 88. Mulla oli ihan kamalat ennakkoluulot Summer Heattia kohtaan, mutta pari viikkoa takaperin otin itteeni niskasta kii ja lähin parin tyttökaverin kanssa sitä kohti niin käsitys siitä muuttu kokonaan!!! Itse kun r a k a s t a a tanssimista niin toi oli paratiisi! Hyvää musaa, kiva meininki, hyvin järjestetty! Ehkä mä sitten olenkin ihan bilebimbo ja haluun sekoilla teidän kanssa!

  fear__dark1@hotmail.com

  ReplyDelete
 89. Oon vasta muuttanut Helsinkiin (1.8.) ja olis hienoo päästä kunnolla bilettää täällä. Ja plus sillon on myös mun nimipäivät!

  poutanen.sanna@gmail.com

  ReplyDelete
 90. Moikka! 20v nuori pohjoisen mies. Oon aina halunnut tutustua suhun Laura. Muistan, kun oon ollut jotain kuudennella luokalla peruskoulussa, ja oon stalkannut sua irc-galleriassa, ja myöhemmin jatkuvasti sun blogia.
  Mä vihdoin koen olevani vapaa kahleista, jotka on hallinnu mun elämää, ja vihdoin pääsen aloittamaan koulun. Musta tulee hiusmuotoilija :) Oon useampana vuotena käynyt Helsingissä bilettämässä, shoppailemassa ja näkemässä lukuisia kavereita/ystäviä, mut tänä kesänä en. Pakolliset hommat kyllä kävin hoitamassa siellä alkukesästä.
  HALUUN MYÖS BILETTÄÄ IHAN KUNNOLLA JA RAJUSTI, et mua ei levoton meininki haittaa ;D plussaahan se on, et ei ole laimee tunnelma. Mä takaan, et mun seurassa ei ole tylsää. Vaikka toi niin kliseiseltä kuulostaakin xD
  Tää Oulu ei tarjoa mulle bilepuitteita mun tarpeisiin! :DDDD

  jar-01@hotmail.com

  ReplyDelete
 91. Olen yleisesti todella rauhallinen ihminen ja juhlimisiltoja vietän erittäin harvoin, mutta kun vietän niin vietetään kunnolla ja isolla porukalla! Baari reissuja tänä vuonna voisin laskea oikeastaan kahden käden sormilla, eli todella vähän. Käyn tällä hetkellä vain töissä(toisin sanoen melkein elän töissä) niin en edes ehtinyt käymään koko kesänä missään ja se surettaa aivan älyttömästi.
  Pidän siitä että saa valmistautua johonkin iltaan niin saa laittaa parhaimpia päälle ja laittautua ja tuntea olonsa naiselliseksi eikä kamalaissa miesmäisissä työvaatteissa. Olisi ihan mahtava kesän pelastus tämä vippi kortti ja pääsisin kanssa ystävieni kanssa rentoutumaan(JUHLIMAAN KUNNOLLA, koko kesän edestä) ja mikä tärkein itse pääsin ulkoilmoille ihmisten kanssa, tutustua, tanssia ja nauttia kesästä!

  -Maria
  mariasavo@hotmail.com

  ReplyDelete
 92. Oon kuullut kyseisestä tapahtumasta kaikkea hauskaa ja viime kesänä kävelin ohi kateellisena. Täytin tässä kesällä 18 ja olisi aivan supermahtavaa päästä bailaamaan vielä viimeisen kerran kesällä - ja täysi-ikäisenä! Kokemuksia ei oo koskaan liikaa :)
  henspu@gmail.com

  ReplyDelete
 93. Mä en varsinaisesti tajua, miks joku erityisesti haluis voittaa tilaisuuden hengailla bloggarin kanssa. Lippujen arpomisen ymmärrän enemmän kuin hyvin, kuten myös sen että jengi pitää sua hyvänä ja kiinnostavana tutustumisenarvosena tyyppinä mitä todella varmasti ootkin, mutta mä tuntisin itteni jotenkin typeräksi ja ois jotenkin "nöyrää" hengailla suht samanikästen ihmisten kanssa vaan siksi, että oot palkintona jostain saanut luvan liittyä seuraan, epäilisin kokoajan ettei mun seura kiinnostais oikeesti vittujakaan. Tai vähintäänkin koko tilanne tuntuis vaan superteennäiseltä, vaikka voishan se juttu luistaakin ja ilta olla ihan mahtava :-D Bloggarit kun ei kuitenkaan oo mitään justin Biebereitä joiden tapaaminen ois once in a lifetime-tsäänssi.

  Eikä siinä, varmasti moni ajattelee ihan toisin kun mä ja haluaa innolla hengailla teidän porukassa hyvissä bileissä! Hauskaa teillä on varmasti ainakin tiedossa! :-)

  ReplyDelete
 94. Hei Laura!

  Anteeksi ku asiani ei koske nyt tätä postausta ollenkaan, mutta miten kirkosta eroamis prosessi silloin joskus kun erosit meni? Ja oon koittanu ehtiä vanhoista postauksista vastausta siihen, että mistä katsot etukäteen ulkomaalaisia ohjelmia, mitkä esimerkiksi esitetään jo amerikassa, eli samaa tahtia amerikan kanssa? :D

  ReplyDelete
 95. Heyy!
  Haluaisin viettää enemmän aikaa kavereideni kanssa. Näin kesällä kaikki ovat hujan hajan omilla teillään, ansaitsemassa vuokratienestejä, ja yhteinen aika on kortilla. Tarvittaisiin juurikin tällainen, jotta kesä saisi vähän juhlaa :)

  elisakujansuu@gmail.com

  ReplyDelete
 96. oon tässä koko kesän vääntäny niska limassa duunia, vapaapäiviä takana helvetin vähän ja lomaa nolla! nyt kävi kuitenki silleen et ois just vapaata tolloin 11.8. olis siis mukava voittaa tommonen ylläripylläri, jonka avulla vois vähän rentoutua kavereiden kanssa. kyseiseen klubiin en oo koskaan eksyny, koska jonot hipoo aina sekopäisyyttä :-)

  nelli.johanna@hotmail.com

  ReplyDelete
 97. Minä onneton täytän 18 juuuuuuuri viimeisenä Summer Heat bileviikonloppuna eli 17.8. ja pitääköhän edes mainita että olisi aiivan mahtava lahja päästä juhlan kunniaksi vippinä jonon ohi ;DD
  katrin.monikainen@hotmail.com

  ReplyDelete
 98. haluiaisin voittaa, koska en ole koko kesän aikana ehtiny kuin muutaman kerran kunnolla juhlimaan ja esimerkiksi omia synttäreitänikään en ehtinyt baarissa juhlia ja tämä olisi oiva tilaisuus. olen siis koko kesän istunut abikursseilla ja lukenut kirjoituksiin, joten olisi mahtavaa vikana viikonloppuna ennen koulun alkamista juhlia kunnolla, koska koulun alettua ei ennen ylioppilaskirjoituksien loppumista paljoa juhlita. mulla on myös pari kaveria, jotka ovat saman luku-urakan keskellä ja joiden kanssa ei ole ehditty kunnolla nähdä, joten tämä olisi meille kaikille täydellinen tilaisuus juhlia oikein varastoon syksyä varten ja muutenkin mun synttäreitä :) elikkä voitto tulisi täydelliseen saumaan!

  kinja.pakarinen@gmail.com

  ReplyDelete
 99. Moikka!

  Ahkera työskentely koko kesän on verottanu bilettämistä ja kavereita tosi paljon! Nyt oliskin loistava tilaisuus siis ottaa kaikki mun menetetty aika takasin!

  -linneahm@luukku.com

  ReplyDelete
 100. Oii nyt on pakko osallistua! Haluaisin voittaa siksi koska oon ollu koko kesän töissä ja nyt vihdoin pääsin alottaan loman, jotan ois ihan mahtavaa päästä kunnolla juhlimaan ennen ku koulut taas alkaa ja en oo vielä ees synttäreitäni ehtiny juhlia ku ei oo ollu yhtäkään viikonloppu vapaata :( eli tää ois kyllä ihan täydellinen kilpailu voittaa!! No tulipas sekava kommentti taidan olla vähän unessa :D mutta eiköhän pointti tullu selväksi! ;)
  jjohannna@luukku.com

  ReplyDelete
 101. Haluasin voittaa, koska en ole ikinä ollut missään suurissa bileissä ja olen ollut viimeisen pari vuotta äitiyslomalla ja haluaisin kruunata sen loppumisen jollain hauskalla! Kuitenkin tämän mammaloman jälkeen palaan kouluun tai töihin, joten voin unohtaa vapaat pitkäksi aikaa. Tälläinen mahdollisuus olisi huikea, josta riittäisi puhuttavaa sekä muistoja varmasti myös :)

  heltsuh@luukku.com

  ReplyDelete
 102. Työt on verottanut hauskanpitoa koko kesän ajan, joten irtiotto olisi paikallaan!

  kukkanen11@luukku.com

  ReplyDelete
 103. Olen tulossa lomailemaan kaverini kanssa Helsinkiin eikä tiedossa ole vielä erityisempiä suunnitelmia. Tässäpä olisi mahtava ohjelmanumero lomailijoille!

  Sarahi_90@luukku.com

  ReplyDelete
 104. surullista että päivität nykyään niin harvoin blogias :( ei oikee enää jaksa ees vaivautua tulla kattomaa että oisitko vaikka laittanukki jotai uutta kivaa..ootko menettäny kiinnostukses bloggaamiseen? just saying

  ReplyDelete
 105. Mun kaikki parhaimmat kaverit on lähdössä tän kuun aikana muihin kaupunkeihin opiskelemaan ja mä jään yksin tänne, joten haluaisin vielä kerran päästä kreisibailaamaan niiden kanssa. :( Oon koko kesän painanu kahta duunia, elikkä keskimäärin 45h/vko, joten pieni(suuri..) rentoutuminen tekis aika poikaa! Summer Heatit oli ainakin viimekesänä superkivoja (ja siellä on söpöjä poikiaa), joten jos voitto osuu kohdalle niin aion bilettää aivan täysillä. Ja jos vielä teidän pöytään pääsis, niin uskon että kruunais koko illan, kun sä vaikutat Laura niin superkivalta tyypiltä ainakin tän blogis perusteella :)

  lumikarpalo@hotmail.com

  ReplyDelete
 106. susta on tullut kamalan ''kaupallinen'' bloggaaja:(

  ReplyDelete
 107. Olemme tulossa tyttöporukalla viettämään viimeisiä viikkoja ennen opiskelun alkua Helsinkiin. Tälläiset bileet olisi enemmän kuin paikallaan!

  Liljamaria@luukku.com

  ReplyDelete
 108. Syyskuussa alkaa opiskelut kaukana Helsingistä, joten elokuu pitäisi pyhittää vielä juhlimiselle :-D Samassa tilanteessa olevat ystävät olisit varmasti mukana menossa!

  Helmisimpukka11@luukku.com

  ReplyDelete
 109. En oo ikinä ollu Summer Heatissa, eikä mulla tosin olis nyt varaa ostaakkaan lippua... Joten olis mahtavaa jos voittaisin :)

  ReplyDelete
 110. ainiin, kisumisu_99@hotmail.com

  ReplyDelete
 111. ääh,mulla on lainaa lyhennettävänä ja kaiken maailman laskuja aina ja tulee siks töitä paiskittua aika ahkeraan harvoin on aikaa lähteä mihinkään tai rahaa, viimeks helsingissä ollut juhlimassa viime vuoden puolella. siks ottaisin mielelläni lipukkeen vastaan niin pääsisin juhlimaan taas pitkästä aikaa kunnolla kavereiden kanssa ! merillalaitiomaki@gmail.com

  ReplyDelete
 112. Kauhee muuttostressi päällä ja ois kiva päästä välil relaamaan, kun en oo pitkään aikaa käyny missään ja tuolloin on vissiin kaverin kanssa tyttöjen ilta niin sopis just mainiosti ! :)

  neamaria@hotmail.fi

  ReplyDelete
 113. Pläääh mitä vastauksia. Ei oo rahaa, on muuttostressi ja pakko päästä kavereiden kanssa ulos ennen arjen ja syksyn alkua! Mä haluan vaan lähteä tanssimaan niin paljon että jalkoihin sattuu ja niin tyhmältä ku kuulostaakin ni musta tuntuu Laura, että me tultais hyvin toimeen ja saatais oivat bileet aikaiseksi. Oon tälläne 20-vuotias juniori Helsingistä ja vanhalla en oo koskaan vielä käynyt (?!?!) ja sun blogia oon lukenu nyt hmmm hieman yli 3 vuotta! skumppaa mulle nami maiskis x
  petra.perttula@helsinki.fi

  ReplyDelete
 114. miten sun treenaaminen on sujunut? Ja kun kattoin äske youtubest sun kaikkii videoit ni ne oli kivoi, ne bareloona tyypit osas kaikkee hienoo, mis ooot muute töis? (.

  ReplyDelete