Monday, August 20, 2012

Hemmottelua @ Studio Backstage

Olin viime keskiviikkona Hakaniemessä, Sörkän rantatiellä Studio Backstagella Titan ihanassa hemmottelussa. Titta on juuri muuttanut Jyväskylästä Helsinkiin ja alkanut tehdä kauneudenhoitopalveluja kyseisessä mestassa.

Mulle tehtiin anti age-kasvohoito (oon niin neuroottinen vanhentumisen kanssa), kulmien kestovärjäys plus jalkahoito.

Hoidon jälkeen kasvot tuntuivat ihanan kosteilta ja kimmoisilta. Jalat olivat sileät kuin vauvanpeppu ja  kulmat olivat maaagisen upeat (hehee :D)

Titta haluaa tarjota kaikille teille lukijoille kauneudenhoitopalvelut -20% alennuksella, ja tarjous on voimassa kaikista elokuun aikana tehdyistä varauksista.
Titta muuten tekee ihan törkeän kauniita ja ammattimaisia geelikynsiä!
 
Studio Backstagen nettisivut ja Facebooksivut
Ja hinnastoa pääset tarkastelemaan täällä ja kaikista kauneudenhoitopalveluista -20 & kun ajan varaa elokuun sisällä!

Studio Backstage - Sörnäisten rantatie 6 - 00530 Helsinki - p. 044 361 9977

6 comments:

 1. Ihanii kuvii sulla ja muutenki tosi kiva blogi !:)

  ReplyDelete
 2. Oon aina ajatellut, ettei nuorten ihmisten edes varmuuden vuoksi kannattaisi käyttää mitään anti-age -mönjiä. Tämä siis siksi, että Anti-age tuotteet nopeuttavat ihosolujen uusiutumista ja jos nuori iho tottuu anti-age -tuotteisiin, niin tuotteet eivät enää tehoa samalla tavalla enää silloin kuin niiden todella tarvittaisiin tehoavan. Olikohan kosmetologilla mielipidettä tähän asiaan? Kiinnostaa nimittäin, kun itse tosiaan käsitän asian näin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon kans kuullu et Anti-age- tuotteita tulis välttää mahdollisimman kauan, just siks et ne ei sit toimi enään ku pitäis ja et ku käytön lopettaa niin iho alkaa rypistymään nopeammin vaikka nuori olisikin. Itse en ainakaa koe tarpeelliseksi käytää kyseisiä tuotteita vielä kymmeniinvuosiin.

   Delete
  2. Anti-age tuotteita suositellaan että käyttö aloitettais n +25 vuotiaana. Tietenkin ei heti mitään tujuimpia ryppyvoiteita käyttöön vaan pikku hiljaa iän myötä sit siirrytään "vahvempiin" tuotteisiin.. Yleensäkin usealla ammattikosmetiikkasarjalla on eri ikäisille tarkoitetut anti-age tuotteet (+25, +30, +35 jne.)
   Terkuin Kosmetologi :)

   Delete
  3. juuri näin! Anti-age tuotteita on todellakin eri ikäisille, mutta muistuttaisin silti, että aina ei ihmisen ikä ja ihon ikä täsmää. Eli käyttö suositeltavaa tietysti nimenomaan ihon iän / kunnon perusteella ;)
   Titta

   Delete
 3. Eikä, Titta oli mun luokalla ala-asteella kun asui vielä Keuruulla ! En ole hänestä aikoihin mitään kuullut, ja nyt sitten luen hänestä täällä :D

  ReplyDelete