Tuesday, August 14, 2012

Vielä on kesää jäljellä

 Katri Valan puisto. Joku puraisi eilen joltain pikkurillistä palaisen kyseissä puistossa.
(Luin iltalehden sivuilta.)
Laitoin Jesselle Whats Apissa viestiä, että toivottavasti multa ei purra palaa sormesta, kun meen tonne ottamaan aurinkoa, ja se vastasi siihen, että "miks kukaan tekis niin?" :D :D Sörkässä voi tapahtua mitä vain koska vain!
 Mä innostuin kuvailemaan Jessen taloa. Se on kuulemma suunniteltu laivan malliin, ja oli aikoinaan Helsingin suurin asuinrakennus. Ihan kuin Titanic! :D
 Olin pakannut laukkuuni kynän ja paperia, ja tylsyyttäni siinä sitten huvitin itseäni, ja Whats Apin kautta kavereitani. Emppu osaa erityisesti arvostaa taiteellisia näkemyksiäni.
 Tässä on Skeitti-Pappa, joka ei pysty enää kävelemään, siksi siis keppi. Mutta se haluaa uhmata kuolemaa, ja siksi käyttää korkkareita. Skeitti taas puolestaan helpottaa liikkumista, koska sen ei tarvitse näin ollen kävellä korkkareilla.. :)
 Selvitys kuvassa... :D Mutta nimi on lempparinimi Mäyris-Teposta...
 Hän vaan on niin ylpeä.
           Puistosta himpen kautta keskustaan.
 Mä kävin Dui-hoidossa ja valoimpulssihoidossa ja Jesse tuli valkaisee hampit.
 Ja sitten äidin luokse syömään..
Hyppäsin ratikkaan Kurvista, ja istuin suoraan äitiäni vastapäätä, mutten tajunnut, että se istui siinä.
En yleensä tuijottele ihmisiä kaupungilla, joten olin 40 sentin päässä äidistäni, huomaamatta sitä..:D

 Sain Dui Clinicilta testiin Push up-voidetta, jota voi käyttää kaulan, rintojen ja mahan alueelle. Eli rintoja kohottava voide.. O_O ooohh!!

 Innostuin vielä vähän kuvailemaan iPhonellani kotimatkan maisemia.

Hyvää yötä!
:)

63 comments:

  1. mistä noi hapsubiksut olikaan?:) IHANAT

    ReplyDelete
  2. Älä vaan sano, että tykkäät siitä Mamban biisistä. ;) Joka kerta sen vahingossa jostain kuullessani toivon, että kesä loppuis NYT. HETI TÄLLÄ SEKUNNILLA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahhaa! En tykkää siitä, enkä edes tajunnut yhteyttä biisiin otsikkoa tehdessäni, mutta piru vie se biisi alkoi soida päässäni!!! :D

      Delete
  3. Ginasta ainakin ostin omani, sieltä siis ainakin saa :). Lauraa, ekaa kertaa kommentoin. Oot ihana, ja oon jo pitkään lukenut sun blogia :).

    ReplyDelete
  4. Tee postaus sitten tosta voiteesta toimiiko!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol mä voin vastata, ei toimi ja höpsö on se joka tuollaista osta... siis *let's be honest here*

      Delete
  5. kävelit mua juuri pari tuntia sit vastaan tolla teollisuuskadun yli menevällä sillalla enkä olis varmaan muuten ees kiinnittänyt huomiota, mutta ihastuin noihin sun kenkiis :-)

    mun mielestä toi katri valan puisto on tosi "pelottava" paikka. pari kertaa oon siellä kesäisinä iltoina istuskellut ja aina siellä on ollut joku iso porukka piikittämässä ja tappelemassa. ehkä oon vaan sattunu aina huonoon aikaan paikalle :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa :) Joo siitä mä käppäilin! Ja kiitos :)

      Joo harmi ton puiston kanssa, koska sen miljoonaremontin jälkeen siitä on tullut todella kaunis paikka kaikkine koiravessoineen, kuntosalilaitteineen ja jalkapallokenttineen. Kai se on toi Kurvi, joka vetää niitä nistejä ja juoppoja tonne puistoon. Mä olin yks päivä ottaa biksuissa arskaa, kun joka ihme pappa kyttäs mua 30 metrin päästä joku kymmenen minuuttia, tosi rasittava... :D

      Delete
  6. ekaks, rakastan sun blogia ! :D vaikka höpötteletki tänne iha tämmösii perusjuttui, nii niitki on niiin kiva lukee ! mutta piti kysyä, että onko sulla suositella jotain hyvää ripsienpidennys paikkaa, stadista tai espoosta?:)

    ReplyDelete
  7. oot sä työtön nykyään?
    tai siis onhan sulla tää blogi, mut oikea työ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Työ kuin työ. Elän itse tienaamilla rahoillani ja maksan veroja niin kuin työssäkäyvät ihmiset, se ei varmaankaan ole työttämyyttä?


      Delete
  8. Voi ei mite söpö oot :D ja kerro ehottomasti jos toi tissienkohotusrasva toimii!! :D

    ReplyDelete
  9. vieläkö käyt ottaa kainaloon valohoitoa vai muihin alueisiin? olisi mielenkiintoista kuulla miten hoidot ovat tehonneet? vai ovatko tehonneet ylipäätään.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, aina silloin tällöin tehdään toi hoito kainaloihin. Karvaa siellä ei enää kasva ollenkaan, joskus jokunen erehtyy kasvamaan, mutta oikeastaan siinä se.
      Noin 5-6 kertaa riittää, että karvoja ei enää kasva. Olen ottanut valoimpulssihoitoja myös brassialueelle, mutta hoitoja ollaan ehditty tekee pari kolme, joten kaikki karvat eivät ole lähteneet, mutta vähentyneet huomattavasti. Suosittelen siis kaikille teille, jotka haluatte pysyvästi eroon jonkin alueen karvoituksesta. Niin ja käy siellä miehiäkin, eli vinkkinä mieslukijoillekin, jos vaikka selkäkarvat häiritsee :)

      Delete
  10. Tuo Ylpeä on ihan paras :D nauroin ääneen sille ja tekstille :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahhahaa! Mä nauran aina, kun katon sitä.. :D En tajuu, miksi mua naurattaa aina kaikki ylpeä-ilmeet, ja tossa tyypissä on särmää!

      Delete
  11. Sun blogi on vaa nii piristävää luettavaa. Se on mielenkiintosta luettavaa :) oot sairaan nätti ja sul on älyttömän hieno tatska! Ylpee!!

    ReplyDelete
  12. ONko nää kuvat otettu jollain kännykän ihmetoiminnolla vai miks ihmeessä oot muokannu monet noista kuvista, esim tuo missä on kirkko, aivan hirveän näkösiksi? :/ ei tuosta saa mitään selvää, ihan ku ois yö.

    ReplyDelete
  13. Oot oikeessa, et Sörkässä voi käydä mitä vain! Sain narkkkarilta(naiselta) turpaan siellä keskellä päivää !!

    Vihlooko hampaidenvalkaisu? Ja paljo maksaa? :)))

    ReplyDelete
  14. sun blogis on aina ihanan erikoisia kuvia, love it!!:)

    ReplyDelete
  15. Ihana postaus :) ja ihan mielettömän kivat noi punavalkoset farkkusortsit.

    ReplyDelete
  16. Moi,
    Tämä on hyvä blogi!
    Mistä tuo laukku on? Kivan näköinen ja näyttää tilavalta.
    Mukavaa LOPPU kesää ;)

    ReplyDelete
  17. heii kerro ihmeessä sitten mitä mieltä oot tosta voiteesta! en oo ikinä kuullutkaan tollasesta, ja kuulostaa aika uskomattomalta!:D

    ReplyDelete
  18. Mikä sovellus/ohjelma toi on millä muokkaat kuvia? :) Tulee ihan sairaan hienoja kuvia nimittäin! Ja sulla on ihana blogi!

    ReplyDelete
  19. Monta kertaa oot käyny ottaa noita valoimpulssihoitoja kainaloihin ja aiotko vielä käydä? Mietin kun luin jotain valoimpulssihoitokokemuksia joissa sanottiin että karvat on alkaneet kasvaa takaisin 6kk-12kk päästä kun on lopettanut hoidot. Kun oon kauheesti miettinyt et pitäskö mennä mut en oo vielä uskaltanut! :D

    ReplyDelete
  20. Kerro ihmees miten sulla on värit pysyny tatuoinnes? Siis meinaan ku ite haaveilen isommasta kuvasta tossa samassa kohtaa olkapää käsivarsi alueella ja haluisin värillistä mutta pahoin pelkään et auringon palvominen ottaa mult veroo siihe.. mut miten sulla on pysyny? =)

    ReplyDelete
  21. Hahahaa ! Mitä ihmettä siun mielessä liikkuu ! Nuo piirtämäs kuvat parhautta ! :DNauroin ääneen taas :D

    ReplyDelete
  22. voi vitsi sä oot sit kaunis !<3 voisin itekki olla noin nätti ::)

    ReplyDelete
  23. Yhdyn edellisiin, ihania kuvia, varsinkin toi neljäs! Mut tuntuu oudolta et jotkut miehet panostaa ulkonäköönsä niin paljon, esim.just valkaisemalla hampaat tai poistattamalla karvoja selästä tms. Mä oisin sellasten jätkien mielestä varmaan perämetsästä tullut rölli-peikko XD

    ReplyDelete
  24. miten se sun treenausjuttu on sujunu? :) ihana kroppa ja koko nainen, terkkuja oulusta!

    ReplyDelete
  25. Eikö sun äitiskään reagoinu mitenkään :D? OOt kyllä hupsu!!

    ReplyDelete
  26. ''Hän vaan on niin ylpeä.'' Ahahah naurattaa! :-D ihania piirustuksia! Oot niin ihana :-D

    ReplyDelete
  27. mitä tossa sun sormitatskassa lukee? (=

    ReplyDelete
  28. Minkä pituinen oot? Oliko se 159 cm? Ainaki jossain postauksessa tais olla niin. Ihanat bikinit:)

    ReplyDelete
  29. hahaa eikä! vähän hauskoja noi sun piirrustukset! :D

    ReplyDelete
  30. sä oot ihan huippu tyyppi! ku luen sun juttuja huomaan sussa iha samoja juttuja mitä mussakin on,oot paras!

    ReplyDelete
  31. hei eihän tonne dui-clinicalle ois enää mitään alekoodia sun kautta ollut tulossa? :)

    ReplyDelete
  32. Heh..tuttu tunne tuo ihmisten huomaamattomuus liikenteessä :P

    Ei tule itsekään kytättyä porukkaa, etenkään dösissä sun muissa mestoissa ja sit ihmiset ottaa pahalla, jos ei niitä huomaa.

    Frillycakes ♥

    ReplyDelete
  33. Mun mielestä toi Sörkän titanic- talo on aina ollut vähän pelottava! Ehkä kun on niin iso, ja korkeella, vaikka onkin pinkki.. :)

    ReplyDelete
  34. Miten uskallat tai pystyt asumaan sörnäisissä? Tuollainen puolustuskyvytön pieni viehättävän näköinen nainen? Siellähän liikkuu suurimmaksiosaksi vain roskaväkeä ja hulluja. Edes autoa en uskaltanut viimeksi kadulle jättää kun oli niin järkyttävän agressiivisen näköistä porukkaa! Se on kyllä hyvä ettei tuijottele ihmisiä yleisellä paikalla, varsinkin tuollaisessa kaupunginosassa. Minäkin olen muutaman kerran istunut raitiovainussa kauhusta jäykkänä ja tuijottanut jalkojani kun vieressä tapellaan ja heitellään pulloja juurikin jossain kurvista hieman eteenpäin...

    ReplyDelete
  35. http://www.youtube.com/watch?v=iD1JNhDRW18

    :--D hittoo mitä oon missannu kun nyt vasta löysin tän....haha!

    ReplyDelete
  36. aaah tosi hauska postaus :D
    näytät kyllä niin hyvältä! :)

    ReplyDelete
  37. LAURA näin sut eilen Cubassa ja olit ihan uskomattoman kaunis!!! <3

    ReplyDelete
  38. Terppa! Millon meinasit tehdä postia lukijoiden linkittämistä blogeista?

    ReplyDelete
  39. saatko siis rahaa kun pidät tätä blogia vai?, mä en oikee ymmärtänyy......

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo kyllä, mainoksien ja muiden kautta ja sais saada enemmänkin rahaa jotta jaksavat bloggarit tehdä tätä meille lukijoille!

      Delete
  40. Kiitti vaa kovasti, nyt soi seuraavat kolme viikkoa päässä toi "vielä ooon kesäää jäljelläää vielä tulee kauniita päiviää"!! :D Hei mistä kannattaa ostaa iPhoneen kuoria??:)

    ReplyDelete
  41. Vitsi sulla on kyllä mahtava kroppa, oon niin kateellinen :) Ite koitan saada tän löllökropan taas kuntoon, ja näyttämään hyvältä.

    ReplyDelete
  42. ihanat bikinit ja taas ihania kuvia, mahtavat hauvavauvat:)) täältä energiaa: http://ekorut.blogspot.fi/?view=classic !!

    ReplyDelete
  43. voi oot niin kaunis :) ihan kateelliseks vetää!
    hyvää kesän loppua sulle<3

    ReplyDelete
  44. KATO TÄÄ
    http://www.youtube.com/watch?v=ky8XvlUbzmg

    Se varmasti piristää sua ja jää soimaan päähän.

    ReplyDelete
  45. Hei, toivottavasti lukijoiden blogeja käsittelevä postaus tulee pian :) sitä oon tässä odotellu innolla, edellinenkin oli niin hyvä!
    Sun blogia on aina kiva lukea, jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
  46. Sä niiin saat turpaas jos joskus kävelet mua kallios vastaan!
    Et ei kannata ilta aikaan olla yksin siellä liikenteessä....

    ReplyDelete
  47. Aivan ihana tuo kuva missä seisot tuolla kadulla aurinkolaseissa ja isossa vaaleanpunaisessa laukussa! Me like! - tanja

    ReplyDelete