Friday, August 17, 2012

Summer Heat-ilta


Summer Heat-illan meille siis järjesti Revoltti.

Iltaan valmistumassa. Tehtiin Empun kanssa diili, että juodaan ennen baaria max 4 shottia...
Niinpä niin..
 Chat rouletessa! Tehtiin tonne tunnukset "Girls night out 2012".
Toi oli varmaan illan kohokohta, kun puolet porukasta oli niin outoja, pervoja, hauskoja ja vaikka mitä...Ja minkähänlaisia me sitten ollaan oltu? :S Hehehehee...
 Lähdettiin yhdentoista jälkeen keskustaan, ja meitä tais olla niin monta, että jouduin istumaan Garon sylissä tilataksissa.. Otettiin pari kuvaa tossa mun kadulla, kunnes siihen (yllätys yllätys) ilmestyi pari hieman juopuneempaa herrashenkilöä...
 Ja sieltähän se tulee... =D
 Ja nyt toinen niistä on jo meidän keskellä..
Ja taxilla Vanhalle!

Kun saavuttiin Vanhalle ylioppilastalolle, niin olin ihan kauhuissani siitä jonon pituudesta!
Se ylsi varmaan Zaralle asti, ehkä vieläkin pidemmälle..
 Titta, oikealla, blogin lukija, joka tuli juhlimaan meidän seuraan ystävänsä kanssa! :)
 Lauran tekemiä drinksuja.... yääähhh.. Suhde oli se, että puolet viinaa ja puolet energiajuomaa.
Kellään meistä ei ollut missään vaiheessa kenkiä jaloissa, koska tanssittiin sohvilla, raheilla ja pöydillä.. No mä sitten unohdin, ettei mulla ollut kenkiä, kun lähdin siitä käppäilemään vessaan.
Jonkun ajan kuluttua joku huomasi jäätävän verilammikon lattialla.. Mun jalkapohjaan oli mennyt lasinsirpale, ja verta tuli niin maan perkeleesti..:D
 No, ei se edes sattunut, ja ilta jatkui entiseen malliin! Kiitos jalan paikkaajalle! :)
Me tanssittiin itsemme ihan läkähdyksiin, vaikkakin mulla oli haava jalassa, Lauran korko taas upposi Empun varpaaseen, ja Garo astui myös lasinsirpaleeseen. Mutta mitäs pienistä :)


Laura ehdotti jossain vaiheessa, että lähdetään kotiin... Me oltiin molemmat sen verran huppelissa, että se oli illan paras päätös. Mentiin taksitolpalle, ja sitten siihen ilmestyi joku somalialainen pimeä taksikuski mustassa Volkswagenissaan ja kysyi, että halutaanko kyyti/kyydit... Laura jo istui takapenkillä, kun mä vielä epäröin, että onkohan tää hyvä idea.... Ja ei se ilmeisesti ollut.. somalimies pyysi ihan älytöntä taksaa, ja Laura alkoi riidellä kuskin kanssa, ja sitten yhtäkkiä tuli komenti Lauran suusta, että "NYT HYPÄTÄÄN ulos autosta!!" Ja se oli keskellä Kaisaniemenkatua pahimman yöruuhkan aikaan.....  Siellä kaks humalapäistä Lauraa soikkelehti ajavien autojen seassa...
 No seuraava "taksi" oli myös pimeä taksi, mutta tämä tapaus olikin sata kertaa mukavampi. Mä pääsin hyvin kotiin, ja Laura jatkoi siitä vielä itään, ja kuulemma koko matka oli maksanut 9 euroa...

 Että sellainen ilta tälla kertaa. Kiitos kaikille teille lukijoille, jotka tulitte moikkaamaan meitä lauantaina!
Ja kiitokset Revoltille ja Summer heatille illasta!


P.S.
Vielä ehtii Summer Heat-bileisiin huomenna!

Hyvää viikonloppua kaikille ! :)

20 comments:

 1. Liian hulvaton stoori :D

  ReplyDelete
 2. Miksi sun pitää muokata noi kuvat epäselviksi mössöiksi.. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuka jaksaa kännissä panostaa kuvien laatuun? Nobody :D

   Delete
 3. Itse asiassa näitä kuvia ei ole muokattu :)
  Kamerassa oli yösalama-asetus.

  ReplyDelete
 4. Toi jalka-accident kollaaasi on hyvä! Ihmettelen vielki miten tyynen rauhallisesti chillailit ku sitä verta ryöppys!
  T. Anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Noohh, mä en pienestä hetkahda heh :)

   Delete
 5. Pimeä taksi?! Kuinka säälittävä voi ihminen olla. Ymmärrän että olet vielä lapsi mutta joku raja. Ja luulet vielä olevasi niiiiin hieno ja erityinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiiä minkä ikänen säkin oot, jos Laura on vielä lapsi.. Naisen alku parhaassa iässä! Jos sinä niin vanhana ja viisaana itseäs pidät, niin miksi tuut tänne arvosteleen ja kommentoimaan tai ees luet tätä?! antaa kaikkien elää tavallaan ja tehdä just niinku halaua:-)

   Delete
  2. Miten pimeä taksi tekisi jostain hienon ja erityisen, saatika miksi Laura näin luulisi? : D Kyllä niitä pimeitä takseja riittää Suomessa, vaikkei siitä paljoa puhutakkaan.

   Delete
  3. 23v ei kylläkään ole enää lapsi. Turha varmaan muita kuitenkaan arvostella ja haukkua. Et sinäkään sen parempi ihminen ole.

   Delete
  4. Multa meni nyt ihan ohi se, että miksi olen säälittävä, kun menin pimeään taksiin? Jonot olivat todella pitkät, ja joku tarjoutui viemään kotiin rahaa vastaan, joten win win. Vai?


   Sen myönnän, että pimeän taksin ajaminen on ammatin luvatonta harjoittamista, mutta jos toinen vaihtoehto on seisoa tunti pari taksijonossa tai lähteä korkkareilla humalassa (naisena) hortoilemaan, niin kyllä mä sen kyydin valitsen.

   Sen myönnän, että otin riskin, kun hyppäsin tuntemattoman "pimeän" kuskin kyytiin, mutta koskaan ei voi tietää, kellä napsahtaa päässä. Ei se ole tae terveestä järjestä, jos sulla on laillisesti oikeus ajaa taksia. Muistat varmaan tapauksen, kun eräs taksikuski oli tappanut asiakkaansa.

   Että näin.

   Delete
 6. Hohhoijaa anonyymi klo 14:00, veiköhän joku sulta tutin liian aikaisin pois :) tuossa kommentisassi ei ollut kyllä mitään pointtia, ja Laura onneksi mitä luultavimmin osaa skipata tollaset tyhjänpäiväiset kommentit. Tääki oli ehkä sellainen, teki vain mieli kommentoida kun alkoi itseä ärsyttää toi " ja luulet vielä olevasi niin hieno ja erityinen.

  ReplyDelete
 7. ootteko tehny jotain drinkkejä noista Vitaline-jugurttijuomista kun näkyy ainakin kolme pulloa pöydällä tossa etkoilla? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voishan niistä kai drinksujakin tehdä, mutta me tykätään Empun kanssa ottaa shotin perään vähän tollaista maitojuomaa, tasapainottaa kivasti masua :D :)

   Delete
 8. En yleensä kommentoi mutta nyt tuli sellanen olo! :D Sulle kyllä sattuu ja tapahtuu! Hauska lukea kommelluksistasi! Ja pakko sanoa et ärsyttäviä noi tollaset negatiiviset turhat kommentit. Älä anna niiden lannistaa vaan jatka saamaa rataa! Oon saanu sellasen kuvan blogin välityksellä et oot huipputyyppi ja oma itsesi. Sun blogia on hauska lukea!

  ReplyDelete
 9. Hei toi yks tyttöhän on se kuka oli siinä kasarmi-sarjassa! Vai oonko ihan väärässä? :D

  ReplyDelete
 10. mikäs vika on pimeässä taksissa aikuinen anonyymi?

  ReplyDelete
 11. Nuo bilekuvat on aina parhaita :D oot ihana! ♥

  ReplyDelete
 12. mitä viinaa edi kaa ite oon kokeillu vergii...oli muute ällöähhhh

  ReplyDelete
 13. Paljo maksaa shotit siellä Helsingin suunnassa. Täällä korvessa maksaa noin 5 euroo, että paljonko se sinne etelään mennessä nousee.

  ReplyDelete