Sunday, November 13, 2011

Rento viikonloppu

Ollaan vietetty koirien kanssa todella rentouttavaa laiskotteluviikonloppua. Ollaan ulkoiltu paljon, ja mä olen tainnut herkutella enemmän kuin koko syksynä yhteensä. Pari päivää hain ruokaa lähikiinalaisesta, mutta eilen päätin löntystellä kauppaan ostamaan aineksia tortillojen tekoon.
Oon sen verran vieteltävissä, mitä telkkarimainoksiin tulee, että aina kun siellä mainostetaan ruokaa vaikkapa tex-mex-ruokaa, niin mulla alkaa tehdä just sitä ihan hirveästi mieli. Riittää myös, jos esimerkiksi salkkareissa joku sanoo sanan pulla tai syö pullaa, niin mun on seuraavaksi pakko saada pullaa nimenomaan pullaa! :D
Onko siellä muita ruokamainonnan uhreja?


Ostin jokunen aika sitten GT:stä tollaisen kätevän ja tarpeeksi ison kultaisen meikkipussukan. :)


Hyvää isänpäivää rakkaalle isälle. Meillä on Jessen kanssa isälle eräs kiva lahja, mutta päästään nauttimaan siitä vasta ensi viikolla.
Mieleeni muistui pari päivää sitten eräs hauska muisto isästä ja lapsuudestani. Mulla oli nimittäin partioleiri seuraavana päivänä, ja sinne piti olla partiohuivi valmiiksi ommeltuna. Eli huiviin piti ommella ompelukoneella koko pituudeltaan valkoinen silkkinauha, mutta eihän mulla ollut siihen hätään ompelukonetta. No isäni ompeli nauhaa huiviini koko yön ajan, ihan pienenpienellä tikillä ja vieläpä omin käsin. Lopputulos oli jopa vaativaisen 12-vuotiaan Lauran mielestä todella hyvä.

<3

46 comments:

  1. jep mä oon kans niin mainonnan orja, mitä tulee ruokaan! salkkareissa peppi söi daim-suklaata, ja minä soitin äitille joka oli kaupassa että pakko saada sitä!:D

    ReplyDelete
  2. voi että toi loppu juttu oli ihana osaa ne isät olla hellyyttäviäkin <3!

    ReplyDelete
  3. voi noi koirat on nii sulosia että mä HALKEEN ! <3 ja vähänkö ihana isä sulla (:

    ReplyDelete
  4. Nyt kerrot mulle, että mikä sun vinkki on saada koirat+valkoiset huonekalut toimimaan! Vaikka miten yritän aina pyyhkiä tassuja jne, niin meidän noutajan jäljiltä valkoinen on aina ruskea... Argh!

    ReplyDelete
  5. Sulonen lapsuusmuisto <3 :D Kiva kuulla että säkin oot harrastanu partiota. Mun mielestä se oli ihan huippu harrastus kaikki leirit ja eräily oli tosi kivaa. Olin kyl tosi huono niissä solmuissa ja suunnistuksessa. :D
    Sun koirat on sööttejä.

    ReplyDelete
  6. just mietin et onko sulla vielä koira(t) ku en oo pitkään aikaan nähny niitä täällä blogissa tai sit oon vaan sokee. :D sulla on ihana koti

    ReplyDelete
  7. Anonyymi:
    Joo, siksi en voikaan lukea mitään ruokablogeja tai postauksia, alkaa himottaa aina ihan sikana :DD

    ReplyDelete
  8. ssän:
    Heh kiitos paljon! :)

    Anonyymi:
    No tassujen pyyhkiminen pyyhkeellä aina ulkoilutuksen jälkeen ja sitten sohvien ja sänkyjen imurointi auttaa.
    Noista ei lähe niin paljoa kuraa kuin karvaa ;D

    ReplyDelete
  9. Lumoot kyllä joka kerta sun täällä istuvan lukijas aina yhtä hyvin sun ihanilla postauksilla ja sillä mahtavalla olemuksella, mikä susta huokuu :)

    Heidi

    ReplyDelete
  10. Sulla on tosi kaunis koti! :-)
    aivan ihana!

    ReplyDelete
  11. sulla on niiin kaunis koti! :) ja hei, onko sulla tumblrissa tunnuksia?

    ReplyDelete
  12. Töissä radiota kuunnelessa ruokamainokset painuu mieleen tosi pysyvästi! Kamalaa odottaa kuus tuntia että pääsee syömään just esim tortilloja. :D Rakastan sun kotia, yleensä en pidä noin valkoisesta mutta sun kodissa kaikki näyttää tosi ihanalta!

    ReplyDelete
  13. Voi miten ihana isi sulla, ku ompeli tyttärensä huivia koko yön. :')

    ReplyDelete
  14. Aivan ihana lamppu!! :) Mistä olet sen hankkinut?

    ReplyDelete
  15. Tommosia isiä pitäis olla enemmän<3Meidän iskä ois sanonu vaan, että oo sit menemättä jos et jaksa ite ommella :D haha. Mutta silti isi<3

    ReplyDelete
  16. Tollaset köllöttely viikonloput hauveleiden kans on varmasti välillä aivan terapeuttisiakin! :> Aina ei vaan jaksa tehdä mitään kovin erikoista, mutta kyllä toi ulkoileminen ja hyvästä ruoasta nauttiminen on aika nannaa... :)

    ReplyDelete
  17. Voisitko tehdä kunnolla postauksen kodistas kun se näyttää niin kivalta=)

    ReplyDelete
  18. Mistä oot ostanut tuon sun ruokailuryhmän? Se on tosi kiva!

    ReplyDelete
  19. yleensä oon tosi laiska kommentoimaa mutta nyt pakkoa sanoa että ihana isä sulla<3

    ReplyDelete
  20. Vaau, ihanasti sisustettu kämppä noiden kuvien perusteella! Ja tuttu tunne mullekin toi ruokajuttu :D

    ReplyDelete
  21. Sulla on kaunis kämppä! Kysyisin vain, että onko se yksiö? ja kuinka monta neliötä? :)

    ReplyDelete
  22. Mulla olis yks juttutoive joka tuli tästä mieleen. Nimittäin että voisitko tehä postauksen siitä kun hankit koirasi. Miks juuri sen rotunen ja miten kaikki on sujunut koulutus ym. Kiinnostais tietää ku ajankohtainen juttu itsellä ja varmaan jollain muullakin :)

    ReplyDelete
  23. Aw miten ihania noi koirulit on!:)

    http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Yleensä kun mietin mitä ruokaa sitä tekis, niin mieleet tulee joku ruokamainos ja sitten sitä mainoksen ruokaa on tehtävä. Tosin sinne päinkin oleva mättö kelpaa hyvin. Sangen inspiroivia mainoksia siis. :D En edes tykkää tomaattikastikkeista mutta nyt rupes tekemään mieli DOLMIOTA?!?!! :D

    ReplyDelete
  25. Miten saan samanväriset hiukset ku sulla? Millä oot värjänny? Haluan kans! Ja mulla on siis mustaksi värjäyty hiukset, luonnostaan ruskeet.

    ReplyDelete
  26. laura ihana postaus...jälleen kerran :) oon niiiiin sun fani, sun blogi on paras :D hei millanen sun asunto on, voisit joskus tehä siitä postauksen tai jtn... :) mut onko se nyt sun toinen asunto missä oot asunu yksin? onko toi yksiö vai kaksio ja sillee :)

    ReplyDelete
  27. OOOI! Mistä noi 2 paitaa on mitkä roikkuu tossa ton kultasen meikkipussin alla? :))

    ReplyDelete
  28. voi vitsit nuo siun koirat on niin lutuja! anna niille paijaukset miun puolesta :)

    ReplyDelete
  29. ooi ihana isi-muisto:)

    ReplyDelete
  30. Aivan ihana tuo muisto lapsuudestasi <3 Liikutuin, sillä tällä hetkellä huonot välit oman isäni kanssa ja tuli mieleen niin monia muistoja, kun isä vielä oli kiinnostunut elämästäni ja välitti todella paljon.

    ReplyDelete
  31. Oi, tollasia isiä pitäis todellakin olla enemmän, oma isäni ei edes vastannut isänpäiväonnitteluihini, mutta ihana kuulla että on vielä olemassa noinkin mahtavia isiä!
    Ja sulla on kyllä melkein kahdedittavan hieno koti, siellä varmasti kelpaakin viettää rentoja laiskotteluviikonloppuja :) ite jo melkein kaipaan omaa rauhaa ja just tollasta rentoilua, mies on aina kotona ni omaa aikaa jää harmillisen vähän :/ nykyään osaa ainakin arvostaa niitä harvoja hetkiä yksin, itekin ku oon aina viihtynyt yksinäni melkein kaikista parhaiten.
    Ihme valituskommentti tästäkin tuli, tarkotus oli vaan sanoa että kiva kuulla et sulla on ollu mukava viikonloppu, ja ihania kuvia susta, koirista ja kodistasi! :D

    ReplyDelete
  32. Onko toi ruokapöytä oikeasti ikean sellanen tumman ruskea? :) muistelen että oon nnähny sun jossain postauksessa joskus semmosen, ja ootko sit maalannu sen itse?

    ReplyDelete
  33. Ihana muisto <3
    Upea tuo lamppu. Mistä olet sen hankkinut? :)

    ReplyDelete
  34. Moi!

    Olen jo pitkään ihastellut asuntosi sisustusta, se on ihan mahtava! :)
    Voisitko joskus tehdä jonkinlaisen sisustus-postauksen? (lähinnä yksiötä koskien)
    Tietty kaikissa yksiöissä on erilainen pohjaratkaisu ja on kauheasti eri kokoisiakin, mutta olisi kiva tietää vaikka miten sä päädyit tuohon ratkaisuun tavaroiden sijoittelun kannalta mikä sulla on kodissasi! :)

    ReplyDelete
  35. Ihania nää postaukset missä on runsaasti kuvia! Osaat valokuvata hyvin, sillä saat sen sun oman fiiliksen ja tunnelman hyvin välittymään myös ruudun toiselle puolelle! :)

    p.s. toi sun tukka käy sulle kyllä parhaiten ikinä <3

    ReplyDelete
  36. Aww, mullaki on ton tapasia muistoja iskästä :) Ihana ku nuo koirat chillailee melkeen joka kuvassa jossain taustalla :--D

    ReplyDelete
  37. tykkään sun blogista niiiin paljon =) Voisit tehdä postauksen sun koirista!!!! Kertoisit, miksi hankit just tuon rotuisia koiria, mihin viet ne kun lähdet ulkomaille, ostitko ne pentuna, miten ne pärjää pitkiäkin päiviä kahestaan kun oot töissä yms! Olisin tosi kiitollinen jos tekisit postauksen suloisista koiristas .

    ReplyDelete
  38. Joo oon kans mainosten orja... Siks en yleensä katokkaan niitä :D

    ReplyDelete
  39. Awws mikä ihana tarina :) Tosi hellyyttävä, tulipa hyvä mieli.. :)

    ReplyDelete
  40. Haluuun muuttaa kämppääsi :P ihana isukki tuitui

    ReplyDelete
  41. me katottiin poikakaverin kanssa leffaa, jossa joku poika sanoi tyyliin "i don't like her, i like pringles". onneks leffa oli kahessa osassa joten päästiin sopivasti siinä välissä kauppaan :D oon ihan uskomaton mainonnan uhri ja kiinnitän mainoksiin aivan erityistä huomiota, siks onki ihanaa ko omistaa tallentavan digiboksin et ne voi kelata !

    ps. isi <3
    pps. oot ihana

    ReplyDelete
  42. Hmm. Näin viime yönä unta että tulin helsinkiin käymään sun luo. Papu oli myös siellä. Seuraavaks oltiinkin jossain satama-alueella, jossa sä heitit mun kananugetit maahan ja suutuin sulle. Sit sä itkit sun paskaa ja yksinäistä elämää ja makasit jossain pienessä veneessä samalla kun mä yritin selittää sulle ettet sä siellä asu. :D Miks sun piti heittää ne mun kananugetit maahan? Mä oisin halunnu syödä ne :(

    ReplyDelete
  43. Ihana muisto sulla iskästäs :)
    Ja noi koirat on ihania! Ja sä kaunis.
    Ja juu, mulle tulee kans aina hirvee syömishimo kun katon jotai ohjelmaa mis syödään, mainoksistaki joskus, ainaki jouluna :D

    ReplyDelete
  44. Täälläkin haluttais tietää, mistä toi lamppu on hankittu? Se on niin nätti :) Ja kiitokset kivasta blogista!
    -pulu-

    ReplyDelete