Friday, November 11, 2011

Nellykuumotuksia

Aloin eilen illalla selailla Nellyn valikoimaa, ja teinkin parit kollaasit kuumottavista mekoista, takeista ja kengistä.

Toi keskimmäinen punainen mekko on niiin ihana, että sen mä ainakin tilaan. Ja kengistä vikat oikeella, koska ne on matalimmat. Vaikka korkkareilla kävely onkin ihan helppoa, niin mukavuudenhaluni vie aina voiton ja valitsen ne matalimmat. Tosin rakastuin Pauliinan Fashion awards-korkkareihin ja jos niitä löytyy vielä 35:en koossa, niin mä haluun samat! Niissä oli valehtelematta 15 sentin korko, nice!


Nyt me aletaan puuhailla koirien kanssa jotain, kun noi kaks tuijottaa mua sen verran tylsistyneinä. :)

10 comments:

 1. MUN ON SAATAVA TOI KESKIMMÄINEN MEKKO!!! Ihana ♥ Ja on noi muutki jutut ihania hihi!

  ReplyDelete
 2. Tosiaankin ihana toi keskimmäinen mekko! Harmi että mulla on jo pikkujoulumekko valmiina... ei siis tekosyitä jäljellä.

  ReplyDelete
 3. Toi punainen mekko kyllä on ihana! Mut samoin toi valkoinen pörrötakkikin <3

  ReplyDelete
 4. Oi munki täytyy saaha tuo ylinkeskimmäinen punanen! Paljoko sää olitkaan pitkä? Mulla meinaa aina nuo mittasuhteet olla ihan vinossa, tuollaset mekot vielä onnistuu mutta tuo alempi vasen ihana valkonen takki, (ah<3) mutta prkl on varmasti liian pitkä.. terveisin 150senttiä :D Sulla on kyllä hyvä maku!

  ReplyDelete
 5. Hei Laura! Yks aiheeseen liittymätön kysymys (liittyy aiempaan hiuspostaukseen). Ootko kokeillut monesti väjätä pidennyksiä itse ja millä menestyksellä? Tai vaalentaa esim raidoittamalla?

  ReplyDelete
 6. Anonyymi:
  Olen sävyttänyt edellisiä pidennyksiä punertaviksi ja ruskeiksi. Molemmat kerrat onnistuivat hyvin. Olen myös kerran raidoittanut yksiä pidennyksiä, mutta huomasin ettei vaalentaminen kannata. Hiuksista tulee aika kuivat ja ne takkuuntuvat helpommin.

  Eli suosittelen tilaamaan kokonaan uudet ja vaaleammat pidennykset :)

  ReplyDelete
 7. mulla on toi musta takki, voin kertoo et on kyl hintansa arvone! se on nii lämmin ja ihana päällä :)

  ReplyDelete
 8. hei etkös sillo joku aika sitten kyselly ihmisiltä niiden blogiosoitteita niin meinasitko tehdä niistä jonkun top10 postauksen tms? miekin nimittäin etsin uusia blogeja luettavaksi :))

  ReplyDelete
 9. Anonyymi:
  Joo, teen postauksen heti kun saan kaikki loput blogit tsekattua. Nyt oon noin parisataa katsonut läpi:)

  ReplyDelete
 10. Hei! Ihana blogi ja laadukkaita kuvia!:)
  Mistä nuo oikeanpuoleisimmat kengät on? Jotenkin rakastuin niihin : D

  ReplyDelete