Monday, November 28, 2011

Hiukset tilaukseen

Selailin Rapunzelin hiustenpidennysten väritarjontaa taas vaihteeksi, ja pongasin tämän värin, jota ei viimeksi ollut kun hiuksia tuolta tilailin, joten päätin tilata noi ja testata taas vähän eri väriä. Mulla on laatikoissa mustaa, vaaleata, punertavaa, ruskeata ja raidoitettua pidennystä, ja aina on kiva vähän vaihdella väriä. Ainiin, mulla on ihan käyttämättömät mustat sinettipidennykset, jos jotain kiinnostaa ostaa halvalla. :D

Tänään on ollut kyllä niiiin saamaton päivä, että ottaa ihan päähän. Lupasin naapurin pizzerioitsijalle eilen, että meen tänään sen luokse syömään butter chikeniä ja opettamaan sille suomea. Hieno päähänpisto! Miten ihmeessä opetetaan suomea ulkomaalaiselle? Saattaa olla, että teen kaiken ihan väärin, ja sillä menee pasmat sekaisin...

45 comments:

  1. kerro sit miten meni!

    ReplyDelete
  2. siis mitkä pidennykset sulla on ? :) ja voiks pidennyksiä pitää ylhällä isolla nutturalla vai näkyykö ne sinetit/clipsut ?

    ReplyDelete
  3. Heii! Minkä pituset pidennykset kyseessä mustana? Ja millasta hintaa oot ajatellut? Voisin olla halukas ostamaan :-)

    ReplyDelete
  4. Anonyymi:
    :D Jooh selvä homma!

    Anonyymi:
    Teipit, voihan niitä pitää, jos teippejä ei oo ihan niskassa, niin silloin ne ei näy =)

    ReplyDelete
  5. Eedla:
    Noi on 50 cm, noita on viis punttii, joista yks on tummanruskea. Noi tais maksaa 150 e, mutta voisin myydä ne vaikka viidelläkympillä. Ja ihan pakkauksessa ovat siis edelleen :P

    ReplyDelete
  6. Viis punttia pitäis kaiken järjen mukaan riittää koko päähän? =) Enkä usko et se yks tummanruskea on mikään ongelma, sillä sais vähä vivahdetta värii tai sit voi ite värjätä vaikka mustaksi :) Kuitenkin aidosta hiuksesta on kyse? (:

    ReplyDelete
  7. ^^Juu aitoa hiusta on :) Kyllä tota sen mukaan on tilattu, että koko päähän riittäis :)

    ReplyDelete
  8. Pystyisitkö laittaa postissa esim. postiennakolla? :)

    ReplyDelete
  9. .. ja mistä mestata pidennykset on alunperin ostettu? (:

    ReplyDelete
  10. Eedla:
    Rapunzenilta on noi pidennykse tilattu :) Varmaan helpointa postittaa ois, että laitan paketin sulle ja sä laitat rahat tilille? :) :D Postiennakko on mielestäni kalliimpi, ja ton voi tietääkseni laittaa ihan kirjeeni, kun ei ole iso paketti kyseessä, eli postimaksut on vaan pari e :)

    ReplyDelete
  11. Tää kyllä ostais ne pidennykset vaikka samantein!!

    ReplyDelete
  12. Onko tällasesta tuotteesta kyse? :) http://www.rapunzelofsweden.fi/hiustenpidennys-tuotteet/sinettipidennykset/sinettipidennykset-50-cm/1-hiustenpidennys-sinettipidennykset-50-cm Ja mitä sovittais maksamisesta? Puolet heti ja puolet kun paketti perillä vai kuinka? =)

    ReplyDelete
  13. Eedla, asia ei kuulu minulle, mutta yleensä näissä asioissa toimitaan niin, että maksaja maksaa koko summan postikuluineen, ja myyjä sitten lähettää postissa kun rahat näkyvät tilillä.
    Tämä on ihan yleinen käytäntö nettiostoksissa, ja erityisen toimiva kun Laura on tässä omalla kuvalla ja nimellään mukana.

    Oli pakko puuttua! :D

    ReplyDelete
  14. Sä oot niin Kaunis ja personaallisen näköinen!:) T.Mi_mi

    ReplyDelete
  15. Anonyymi, mielestäni esitin kysymyksen Lauralle. Eli kysymykseen Laura voi vastata siten kun haluaa, vaikka että koko raha tilille ja tuote postiin. En tyrmännyt ko. vaihtoehtoa missään vaiheessa mielestäni. Mind your own business<3

    ReplyDelete
  16. Eedla:
    Helpointa ois tosiaan, että rahat kerralla tilille. Laita sun osoitetiedot mulle spostiin, niin voin lähettää sulle noi hiukset, ja mä paan mun tilinumeron sulle :)

    ReplyDelete
  17. hei miten sä teet ton kun sun kuvien ympäril ei oo tota kehystä? ku mulla tulee ne automaattisesti ? :D

    http://thenextepisode-katarina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. ota lehti mukaan ja lukekaa sitä. sillä tavalla näkee aika hyvin, millä tasolla ollaan. Tai jos hänellä on lauseita, jotka haluaa oppia, ni sit on aikas helppoa. Tai sit juttelette vaan ja korjaat, kun hän sanoo väärin. näillä on menty joskus, mut enhän mä tiiä oliks siitä hyötyä sille, jonka ois pitäny oppii jotain..;)

    ReplyDelete
  19. Laitoin mailia sulle Laura! :)

    ReplyDelete
  20. tyhmä kysymys varmaan mutta olisko noi lukijajuhlat sellaset k18v juhlat. Jos on niin voihan perä

    ReplyDelete
  21. Heeei Laura :)

    Monesti oon kuullut että Rapuzeliin ei voi luottaa, huonolaatuista hiusta jne. Onko ihan höpö puhetta? Suositko itse sinettejä vai tuollasta pidempää kaistaletta? Miten laitat kiinni, ompeletko? Anteeks kyselyikä, oisin vaan tosi kiinnostunut tilaamaan vaaleat pidennykset... :) Kiitos jos jaksat vastata! <3

    <3: Amelie

    ReplyDelete
  22. Kuinka pitkät hiukset sulla itelläs on ? (:

    ReplyDelete
  23. luin sun ihan kaikki postaukset äsken:--) hihi;) sulla on mahtavin blogi !

    ReplyDelete
  24. hei nelly.comis oli pari päivää sit just ton värin tukkaa alennuksessa!

    ReplyDelete
  25. täällä on halukas ostaja pidennyksille!!

    ReplyDelete
  26. sinulla on käyttämättömät pidennykset :)? onko ne sinetit vai mitkä? minkä hintaiset ja paljonko pyydät :))?

    ReplyDelete
  27. Mulla on pari suomen opiskelijaa - toisella on jo hyvät perustaidot (itseopiskeltu tehtävä- ja kielioppikirjoista) ja toinen on vielä melko lähtökuopissa. Kannattaa selata omia ekoja vieraiden kielien kirjoja ja seurata samaa mallia opetuksessa, eli eka tervehdykset ja muut perusfraasit ja esittelyt, siitä yleensä lukusanojen ja ekojen verbien (olla, puhua etc) avulla eteenpäin. Fred Karlssonin 'Finnish, an essential grammar' on ihan huipputeos, jota seuraamalla voi opettaa kieliopin perusteet. Kun pari verbimallia ja substantiivin taivutuksen perusteet on jonkinmoisessa käytössä, siirrytään täydentävien sanojen opetukseen. Sanastoa pitää tosin oppilaan myös itse aktiivisesti täydentää muodostamalla lauseita jo opituista sanoista. Suomalaisen musiikin kuunteleminen ja lasten kirjojen lukeminen on loistava apu aloittelijalle. Pari vinkkiä alkuun, en tosin itse ole ammattilainen, mutta on tässä jo aika hyviä tuloksia saatu :)

    Ja hienoa, että autat integroitumisessa! Kielen oppiminen ja paikallisiin tutustuminen jos mikä on äärimmäisen tärkeää maahanmuuttajalle :)

    ReplyDelete
  28. Ouuu ihanan väristä toi tilaamas hius :]

    ReplyDelete
  29. hei sullahan oli ne klipsipidennykset mitä et kuitenkaan käyttäny pahemmin kai? nii onks sul viel ne ?:D

    ReplyDelete
  30. yllä olevalle anonyymille vastaus yhdeltä lukijalta:

    Kyllä ne Rapunzelit on aivan hyvää laatua kun ajattelee et suhteellisen edullista pidennyshiusta ovat :) Rapunzelin hius on juuri aasialaista remy-hiusta, joten tottakai jos tilaa esim ihan vaaleaa blondattua pidennystä, se voi olla vähän huonompi kuntoista kun tumma hius, luonnollisesti. Mutta siis, blondia rapunzelin pidennystä käyttäneenä, kyllä voin suositella!

    ReplyDelete
  31. itse olen tilannut myös rapunzelilta, mutta parhaimmat clip-on pidennykseni olen kyllä löytänyt foxylocksilta. Hiusta tulee enemmän ja halvemmalla ja laatukin on parempi. http://foxylocksextensions.com/ ;)

    ReplyDelete
  32. Hei Laura, jos et saanut myytya noita mustia pidennyksi niin oon halukas ostamaan <: !! ja rahat voin pistaa tilille vaikka heti

    ota yhteytta jos haluat!! (:

    noora.kyllonen@jippii.fi

    ReplyDelete
  33. Pssst

    http://linnunradanlapsi.blogspot.com/2011/11/blogeja-joita-itse-seuraan-paivittain.html

    <3

    ReplyDelete
  34. Mä en kyllä voi suositella Rapunzelia enää kenellekään..Laatu ei ole enää yhtä hyvä kuin ennen ja esimerkiksi teippipidennykset menee todella kamalalle takkupallolle, hoiti niitä sitten kuinka tahansa..Aiemmin en muita käyttänytkään, mutta nyt on vaihto edessä! Ootko sä Laura huomannu eroa sinettien ja teippipidennyksen välillä laadussa?

    ReplyDelete
  35. Tiijätkös et oon ihan ihastunu tähän sun blogiiin! Ois aivan mahtava tutustuakki suhunn!!! :))

    ReplyDelete
  36. Oi, söpö tuo viimeisen kuvan letti! ..Miten ihmeessä tuollainen väsätään? :--)

    ReplyDelete
  37. Osaisiko joku suositella hyviä ja mielellään halpoja sivuja joista saisi hyviä SINETTI pidennyksiä..? Kiiiiituus :)

    ReplyDelete
  38. Ootko koittanut tilata pidennyksiä ebay:stä tai muusta vastaavasta? Hinnat on siellä vaan niin paljon halvemmat kun muualla :) Sun hiukset on ihan supermakeet.

    ReplyDelete
  39. siis minkälaiset pidennykset sul on ja missä käyt laittaa ne? (: mä yritän metsästää hyvää hiustenpidennyspaikkaa...

    ReplyDelete
  40. MINÄ HALUUN SUN MUSTAT SINETTIPIDENNYKSET, JOS NE EI OO VIELÄ MENNY! voin maksaa enemmän ku ton 50e, vaikka 70-80e :)?

    Jos kiinnostaa, laita spostia osotteeseen: tuominen_4@hotmail.com

    ReplyDelete
  41. ihanii kuvii :) muutenki upee blogi ja oot älyttömän kaunis ♥

    http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. Laura, ur hair are just awesome!!!! I love you!!! xoxo

    ReplyDelete