Tuesday, June 15, 2010

Meksikotatuointi

Mulla on tässä alla nyt sama kone, jota käytin Meksikon matkalla, joten ajattelin tehdä tatuointipostauksen, kun sitä on pyydelty - vai onko? No olkoot!
Otin ton tatuoinnin Meksikossa, Playa Del Carmenissa.

Toi kuva on todella yleinen etenkin Meksikossa, kaikki pääkalloaiheiset jutut näin yleensäkin.
Siellä on paljon maalauksia ja taideteoksia luurangoista, ja siksi juuri halunsinkin kuvan, joka muistuttaa matkasta. Kuolleiden päivä.

Tatuoitsija oli itse piirtänyt kuvan, ja sitten se aseteltiin mun käteen, entisten kuvien jatkoksi.
Varmaan vasta neljännellä kerralla kuva oli tyypin mielestä sopivassa kohdassa kuvaa aseteltaessa - ja tässä vaiheessa mulle tuli luottavainen olo. Olihan se aluksi epäilyttävää antaa tehdä iso kuva käteen, jos tatuoijalla itsellään on ihan siistit tyhjät kädet. Etenkin jos oli tavannut kyseisen tyypin baarissa, muutaman teqilan jälkeen. No mutta mut tuntien, ei se oo niin justiinsa koskaan.

Koko hommassa taisi mennä 5-6 tuntia taukoineen kaikkineen.
Älkääkä kysykö, että sattuiko? :D Kipu on suhteellista. Mua ei satu yhtään yleensäkään tatuoiminen, joitakin saattaa taas sattua. Ja onko sillä kivulla mitään väliä? Jos se on siitä kiinni, niin sitten on varmaan parempi olla ottamatta yhtään mitään.
Enkä tyytyväisempi voisi olla! Tyyppi oli ihan uskomattoman taitava. Kaikki koristelut ja teksti tehtiin vapaalla kädellä. Hintaa työllä oli muistaakseni 240 euroa, eli todella halpaa.
Ei paljoa huvittais täällä Suomessa mennä maksamaan viittä sataa jollekin semihyvälle, kun lopputulos voi olla mitä on. (On vähän ikäviä kokemuksia joo..)

Mulla on muuten perjantaina synttärit, ja toivon tatuointilahjaa. :D
Selkään olisi tulossa aika ison kokoinen peitetatuointi, kunhan löydän HYVÄN tatuoijan.

Nyt pitää lähteä -->

103 comments:

  1. älä ota enään tatuointeja :( oot niin kaunis ja pieni tyttö että ne pilaa sun kauneuden, tää on vaan mun mielipide, noi kuvat kädessä sopii kuitenkin mainiosti :) mut liika on liikaa.

    ReplyDelete
  2. Anonyymi:
    Voi olla, mutta mulla on vaan yksi elämä ja aion elää sen täysillä:)

    ReplyDelete
  3. hei laura, mitä tuo teksti tarkoittaa suomeksi tatuoinnissasi? tosi upea on toi! Millaisen aiot ottaa selkään? :)

    ReplyDelete
  4. Musta toi on hyvä asenne! Ittelläki tulossa kohta kolmas tatuointi.. kuitenki oon samaa mielt noista, jos ite tykkää ni, sama se mitä muut sanoo:)

    ReplyDelete
  5. Musta toi on ainaki upee kuva! Ja sopii sulle (: itekki tässä harkinnu jo varmaan vuoden tatuointia ja koko ajan vaa enemmä ja enemmän tuntuu siltä että sellanen tuohon käsivarteen on tulossa. Old school-tyyliä, joka on aina kiehtonu mua tatskoissa. mietin silti vielä, oon aina tällanen kaikessa, pitää miettii kauan jopa karkkikaupassa et mitä ottais :D

    mutta siis, ihana kuva ja tyttö! (:

    ReplyDelete
  6. "älä ota enään tatuointeja :( oot niin kaunis ja pieni tyttö että ne pilaa sun kauneuden"

    Toisaalta tatuoinnit luo myös persoonaa ja loppujenlopuksi ne on kuitenkin osa kantajaansa.
    Ja kauneus on katsojan silmässä, mun mielestä ainakin joillekin tatuoinnit natsaa kuin nenä päähän ja itse asiassa vaan kaunistaa ja koristaa entisestään kantajaansa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin on herpeskin osa kantajaansa ja tuli ku elettiin täysillä tätä yhtä elämää..
      toi on just se ensimmäinen asia mitä teinit sanoo ku niille sanoo esim tupakan vaaroista..

      Delete
  7. toi on kyllä uskomatonta jälkeä! :) tatuoija on tosi taitava, eikä noi hyvää jälkeä saa noin halvalla mistään suomesta! Eli ei voi muuta sanoa, kuin että aivan loistava homma ja senkin vielä sanon että tatuoija sai tosi hyvin sommiteltua ton yhteen sen aikaisemman tatuoinnin kanssa!!, vaikka siinä oliki mnny monia kertoja :D

    hei mikä peite tatuointi, onko sulla selässä jo joku vaih? siitä kuvaa :)

    ReplyDelete
  8. Ah, oi että rakastan tätä. Tai sun siis koko käden kokonaisuutta.

    Mulla on vasta yksi pieni vaivainen tatuointi, jota kylläkin rakastan paljon, mutta pian tulee lisää (; ja toivottavasti mullakin käsivarren verran sitten myöhemmin.

    ReplyDelete
  9. kauhee tatskakuume nous taas! =D tosi siisti tuo! en yleensä tykkää hirveen värikkäistä tatuoinneista mut jotenki sun iholle/sulle tuo sopii tosi hyvin. :)

    ReplyDelete
  10. Tiiäks yhtää millanen se inky queen tatska paikka siin sun duunipaikan lähel mahtaa olla?

    ReplyDelete
  11. Daniela:
    ihan hirrrveeeee mesta!!!!!!!
    tää mun kakkachanel on siellä tehty. se ämmä ei edes katso siihen tatuoitavaan kohteeseen kun tatuoi. perkele!

    ReplyDelete
  12. Aih helkkari! siis toi pääkallo on mielestäni kaunein,magein ikinä näkemäni tatska! Aivan törkeen hyvää jälkeä ja niin siisti toi kuvio :) me likes!

    Ja tosiaan, tatuoinnit on persoonallisia ja mun mielestä ne ei kyllä pilaa "sun kauneutta".

    beauty!

    ReplyDelete
  13. Helsingin paikoista ei ole omakohtaista kokemusta, mutta kehuttavan olen kuullut tatuataa ja legacytattoota. Tampereella suosittelisin putkatattoon ileä tai j-p:tä jos tänne sattuu.

    ReplyDelete
  14. Itsekin oon tuolla playa del carmenissa käynyt,tosin en tatuonti aikeissa. Ihana paikka. Jos saisin johonkin uudestaan matkustaa se olisi Meksikoon :) Toi kuolleiden päivä aiheinen tautuointi on niin siisti ja sopii sulle tosi hyvin.
    Itelläkin jossain vaheessa olisi tarkoitus joku tatska ottaa, kun iskä on kauan sitten luvannut mulle mun ensimmäisen tatuoinnin maksaa. :p

    ReplyDelete
  15. mikset menisi vida locaan? eikös sulla ole muitakin siellä otettuja? :) vai mitä mieltä oot paikasta ja jäljestä?

    ReplyDelete
  16. haha :D hyvin sanottu, eiks siitä pitäis saada jotai korvausta kun se chanelin merkki meni pieleen? toi on tosi magee tatska tiiän tosi monta jolla on tollasii pääkallonaisii just tolla tyylillä ja tää on yks hienoimmista =)!

    ReplyDelete
  17. Suosittelen sulle tällaista paikkaa Turussa kuin Individual Ink ja sieltä Lasse Sjöroos. Yksi Suomen parhaita tatuoijia (ja paikka on ainakin Turun paras). Ainoa vaan että Lassella taitaa olla tämä vuosi jo buukattu, että ensi syksynä alkaa ehkä ottamaan aikoja ensi vuodelle..

    ReplyDelete
  18. Lisko galleria, Suosittelen!

    ReplyDelete
  19. Toi sun tatskas on kyllä aivan törkeen upea!

    ReplyDelete
  20. oot asennemimmi ja sun tatuoinnit sopii sun persoonaan tosi hyvin! innolla ootan minkälaisen seuraavaks otat :]

    ReplyDelete
  21. mee jonnekki kat von D:lle :D

    ReplyDelete
  22. se on tatuointi, ei tatuonti

    ReplyDelete
  23. Huvittaa aina lukea kommentteja kun aiheena on tatuoinnit. Ne jakaa mielipiteitä aika kivasti. Tykkään. En tykkää. Eipä sillä taida olla kuitenkaan mitään väliä tykkääkö joku Lauran kuvista vai ei.. Mä kyllä tykkään noista kuvista mitä tässä esittelit, mutta onks silläkään mitään väliä. Jään innolla kuitenkin venailemaan selkäprojektin etenemistä!

    Jenni

    ReplyDelete
  24. pakko sanoo, et vaikka toi tatuointi on todella hyvin tehty, se on aika ruma. mut tärkeintä tietty et ite tykkää, mä vaan jumaloin tuota sun edellistä, se oli jotenkin niiiin kaunis! oisko siitä kuvaa yksinään :-)?

    mikä muuten meni pieleen chanelin merkissä :o?

    ReplyDelete
  25. Toi tatska on kyl ylisiisti :---)
    Itekki oon aatellu tatuointii, mut seki varmaa vast sitte ko oon 18!

    (Ei kyl sen takii etteikö vanhemmat antais, mut ehk sen takii ettei tarvii järkkää mitää ihme nimmareita matkaan tatuoijalle!)

    ReplyDelete
  26. "Selkään olisi tulossa aika ison kokoinen peitetatuointi, kunhan löydän HYVÄN tatuoijan."

    täs www.rainingbloodtattoo.com/

    ReplyDelete
  27. Suomen paras tatuoija on Antti Rossi (tietty tosta Suomen parhaan tittelistä voi olla montaa mieltä, mutta enivei). Tekee hommia tosin Jyväskylässä, mutta samalla sulle vähän Suomen matkailua ;) Jonot on aikamoiset, mutta hyvää kannattaa odottaa! http://www.firelinetattoo.fi/studio.php

    ReplyDelete
  28. oot yks sellasista henkilöistä joille tatuoinnit sopii, ovat ihan kuin luonnollinen osa sua. upeet tatskat noi!:)

    ReplyDelete
  29. Aivan mahtava tatuointi! Voi että ku itelläki olis rohkeutta ottaa koko käden kokoinen tatska, mut en tiiä sopisko se mun tyyliin sitte... :D

    ReplyDelete
  30. Musta on myös yllättävää se, että ihmisillä on rima todella matalalla tatuointien suhteen. Monen mielestä hyvää/todella hyvää jälkeä on sellanen, mikä mun mielestä on tositosi keskinkertaisen huonoa. Olen miettinyt, että päteekö tässä asiassa taas sama kuin ylipäätänsä piirtämisen ja taiteilun kanssa, niiltä on turha kysyä mielipidettä, jotka ei itse edes osaa piirtää/taiteilla. :D Toki makuasiat on otettava huomioon, mutta kyllä hyvä kuva tulisi erottaa oikeasti huonosta!
    Mun ex-kundikaveri tekee tatskoja ja sen kanssa elellessäni ja touhuja seuratessa + itsekin harrastaneena voin sanoa tietäväni alasta paljon. Ja tämän myötä vaadin myös tatuoijalta todella hyvää, laadukasta jälkeä. Mun ihoon ei ainakaan hakata ihan mitä sattuu! :)

    ReplyDelete
  31. Vitsit, sulle sopii niin hyvin nuo tatuoinnit ja nuo on niin ihania!! Pelottaako sulla ikinä, että jos haluat ne pois niin ne ei lähe tai mitään tollasta?

    Ku haluisin ite tatuoinnin, mut oon kelannu, et jos joskus haluun sen pois ja en saa :/

    ReplyDelete
  32. pyhh noi mitää sun kauneutta pilaa! aivan upee!

    ReplyDelete
  33. ihan pakko kysyä että mitä mieltä sun äitis on sun tatuoinneista ? :D oma äitini ei ainakaan riemastuisi jos tatuioisin koko käteni. nuo on kylläkin niin nättejä että eiköhän vähän rokimpi mami niistä saattais jopa tykätäkkin!

    ReplyDelete
  34. Mäkin haluaisin mennä ottaa tatskan, mut kun se tulisi valokuvasta ja on tosi tärkee mulle niin haluaisin mennä jonkun huipun luokse. Oikeesti ne tekee siinä L.A. Inkissä ihan sairaan hienoja ja tarkkoja. Mut en tiedä viittiiks matkustaa sinne sen takii.

    ReplyDelete
  35. Onkohan pääkaupunkiseudulla jotenkin erityisen kovat hinnat leimoille, kun itse ainakin olen maksanut 150euroa paljon isommasta tatuoinnista kuin sinä tuosta kallotatskasta. Omaan tatuointiini on tosin käytetty vain mustaa ja valkoista inkiä.

    Tatuoija ei tosiaan ollut mikään vasta-alkaja, vaan taas yksi niistä "suomen parhaista." :D En kuitenkaan lähtisi sinulle suosittelemaan, kun tyyppi on erikoistunut mustavalkoisiin ja "näköisiin" tatuointeihin - ei niinkään old school -tyyppisiin.

    Minäkin olen huomannut ilmiön, että monet ovat tyytyväisiä huonostikin hakattuihin ja suunniteltuihin kuviin. Etenkin, jos itsellä ei ole taiteellisia lahjoja. Itse varmaan purisin oman nahkani irti itkien, jos saisin huonolaatuisen tekeleen ihooni.

    ReplyDelete
  36. Rakastan sun tatuointeja ja haluun itekki ottaa monta tatskaa :) Harmi vaa et äiti vihaa niitä, eli pitää vielä vähä odottaa :D

    ReplyDelete
  37. http://www.myspace.com/juhoforeverink

    lahden other side tattoon Juho tekee ihan mieletöntä old schoolia. sen tyyli sopis sun muihinkin kuviin!

    ReplyDelete
  38. http://www.customx.fi/index.php?page=html&sub=gallery

    ReplyDelete
  39. Vähän pelkäsinki et oot siellä sen ottanu. Luin sen naikkosen sivut ja siit vaa tuli hyvä vaikutelma ensisilmäyksellä.. Mulla on ollu tässä 4 vuottamharkinassa tatuointi ja nyt ku aattelin toteuttaa ni istun ihan lukossa sen kanssa et missä sen tekis, kun ei oo oikee koskaa kuulluu mistään mikä ois hyvä (paitsi bluedragon ja se o kai kalleimmasta päästäki) tai mikä on tosi huono.

    ReplyDelete
  40. http://www.hiddenbones.fi/
    suosittelen lämpimästi :) Paras paikka helsingissä mihin olen törmännyt ja todella siistiä työtä teki,sekä hinnat ei mitään kauhean korkeita,ja ottaa asiakkaan toiveet huomioon..ainut että aikoja saa jonottaa aika kauan, itse 3kk,mutta oli sen arvoista.

    ReplyDelete
  41. Suomessa taso on ihan hyvää, ainoa miinus tulee siitä että siitä joutuu maksamaan helvetisti enemmän täällä kuin esim. ulkomailla jossa on paljon taitavia kavereita jotka tekee todella edullisesti, toi Mexicossa otettu kuva on hieno, se on oikeastaan typerää lähteä sanomaan kenenkään leimaa rumaksi, ellei se sitten tosiaan ole joku vapaalla kädellä vedetty huttu, sekin tietysti voi olla kantajan mielestä hieno. Se vaan on niin että mikä itseään tyydyttää/miellyttää ei kovin usein toisen silmään näytä hyvältä tai pitää suoraan sanottuna kauheana(suomessa tämä on niin normaalia, täällä jengi on niin paheksuvaa ja itseään täynnä olevaa sekä kateellista sakkia että ei mitään rajaa). Kannattaa tosiaan miettiä sitä ensimmäistä tatuointia hartaasti ettei tarvitse sitten myöhemmin katua ja vetää päälle uutta kuvaa peitteeksi, turhan usein vaan on liian kiire ottaa kuva sitä sen enempää pohdittua, oikeasti kannattaa kelata se niin että sillä kuvalla on oikeasti itselle merkitystä, ja että se merkitsee vielä vanhoilla päivillä sitä eikä ole vaan nuorena otettu typerä päähän pisto(itseltä näitä löytyy muutama, toisaalta en ole niistä jaksanut luopua/peittää koska ne kertovat omasta sen hetkisestä tilanteesta), eli kaksi piippuinen juttu tuokin:)

    ReplyDelete
  42. Mä oon ihan samaa mieltä että ku kerta kerran eletään niin se eletään täysillä. Itellä on kans tatuointeja kuusi kappaletta, enkä kadu yhtäkään. Sulla kyllä on niin nättejä noi tatuoinnit, voisin kuvitella itsekki ottavan samantyylisiä :)

    ReplyDelete
  43. CustomX:n Juha Mustonen tekee todella hyvää jälkeä. Tämä sijaitsee Lahdessa

    http://customx.fi/

    ReplyDelete
  44. Anonyymi sanoi...

    Suosittelen sulle tällaista paikkaa Turussa kuin Individual Ink ja sieltä Lasse Sjöroos. Yksi Suomen parhaita tatuoijia (ja paikka on ainakin Turun paras). Ainoa vaan että Lassella taitaa olla tämä vuosi jo buukattu, että ensi syksynä alkaa ehkä ottamaan aikoja ensi vuodelle..

    -----------

    Lasse on tosiaan yksi Suomen parhaimmista, ja on todellakin jonottamisen arvoinen! Suosittelen :)

    ReplyDelete
  45. Tatuatan Jarno on osaava jätkä, tosin jonot on kuulemma sen mukaset...

    ReplyDelete
  46. diggaan siit et toi sun tatiointi vaan jatkuu :)) ja ne kaikki sopii jotenkin silti niin hyvin yhteen!

    ReplyDelete
  47. Mä suosittelisin ottamaan tatuoinnin EHDOTTOMASTI Vida Loca Tattoon, Rostin tekemänä. Yksi Suomen arvostetuimpia tatuoijia, voittanut monia palkintoja Suomessa ja ulkomailla + hän on järjestänyt muistaakseni n. 12 vuotta kansainväliset tatuointimessut!
    Tarkempia tietoja löydät Vida Loca Tattoon nettisivuilta :)

    ReplyDelete
  48. toi on ihan törkeen siisti! mä oon niin kateellinen sulle kun uskallat ottaa noin ison etkä pelkää että se ei oliskaan sellanen kun haluat. mulla on se just isoin kynnys kun pelkään etten oliskaan tyytyväinen. kyllä hattua nostan. ja kuten joku tossa jo sanoikin niin tatuoinnit vaan sopii sulle ja on osa sun persoonaa, että ota vaan lisää jos siltä oikeasti tuntuu! :) ja olis kiva nähdä kuvaa niistä sun pieleen menneistä leimoistakin, ihan mielenkiinnosta vaan.

    ReplyDelete
  49. Tampereella, Precious Tattoon Hexa tekee myös todella hyviä ja hienoja tatuointeja!

    ReplyDelete
  50. Niin ja muuten Luau Tattoon Iris on myös mahtava tatuoija!

    Jos Tampereelle päin eksyy, kannattaa ehdottomasti varata aika Takomoon!

    ReplyDelete
  51. Siisti! Sopii sulle todella hyvin :)

    ReplyDelete
  52. sä kerroit tosta jo aikasemmin , laita semmone tagi tähä ni tulevaisuudessa voi tulla lukee tän eikä tartte kirjottaa aina uusiks (:

    ReplyDelete
  53. Koitas Laura One Eye Tattoon Pete Voutilaista, on todella taitava :) Sen tekemiä kuvia näkyy hirveästi facebookissa, niiden sivuilla vähän väemmän... mulle se hakkasi kuvaa 10 tuntia, ja rakastan sitä yli kaiken :)

    -Tiia

    ReplyDelete
  54. jes todella ihana tatuointipostaus ja kiva että tykkäät omasta meksiko tatuoinnista niin paljon! i m happy for you koska toi on erittäin HIENO!

    ella x

    ReplyDelete
  55. TEE JATKOA TÄHÄN SIITÄ SUN EKASTA TATSKASTA.. SIITÄ ET OO HIRVEESTI KERTONUT MITÄÄN? ONKO SULLA SIITÄ KUVIA, MISSÄ SE TEHTIIN, KUKA TEKI, KAUAN KESTI, OLETKO TYYTYVÄINEN, PALJON MAKSOI JNE.

    ReplyDelete
  56. Olis kiva nähä sun kaikista tatuoinneista kuvat, ja pieni info niistä(koska otit,miksi otit, missä, mistä sait "inspiraation" siihen, hinta) :) Myös niistä vähän epäonnistuneistakin!

    Oon miettiny kans tota, ku tunnut olevan "hetken mielijohteesta" -ihminen, että eikö sua ikinä mietitytä jälkeenpäin tatuoinnit, tai ne itse kuvat? en sano että on mitää väärää tossa, koska on kiva jos niitä ei hio liikaa, koska silloin ne on varmasta oman näkösiä eniten.

    Oon ite kans aika äkkipikanen ja teen ensin ja mietin sitte. Tatuoinnissa oon yrittäny olla miettiliäs, parii kuukautta kestin "miettiä" :D

    ReplyDelete
  57. saisko niinko lähikuvaa sun kaikista tatuoinneista? :)
    mikä siinä chanelissa meni pieleen ja mikä kuva sulla sitten on selässä minkä haluat peittää?

    ReplyDelete
  58. Kait sulla oli HEPATIITTI-rokotteet voimassa ku nuo menit ottamaan?? :O

    ReplyDelete
  59. No, ei noi kohdat käsistä yleensä hirveen pahantuntuisia ookkaan. Toi on kyllä kaunis tatska. Mistä paikasta sulla on huonoja kokemuksia?

    ReplyDelete
  60. voitko ottaa kuvan missä näytät minkä tatuioinnit oot peittämässä? (:

    ReplyDelete
  61. Ainakin Legacy Tattoossa on todella hyviä tatuojia!

    ReplyDelete
  62. Anonyymi sanoi...

    Mä suosittelisin ottamaan tatuoinnin EHDOTTOMASTI Vida Loca Tattoon, Rostin tekemänä. Yksi Suomen arvostetuimpia tatuoijia, voittanut monia palkintoja Suomessa ja ulkomailla + hän on järjestänyt muistaakseni n. 12 vuotta kansainväliset tatuointimessut!
    Tarkempia tietoja löydät Vida Loca Tattoon nettisivuilta :)


    Jees, Rostille mä varmaan meenkin, se on tehnyt puolet tästä mun kädestä, ja tyytyväinen olen ollut:)

    ReplyDelete
  63. Itse suosittelisin lämpimästi Vida Loca Tattoota Helsingissä, jos/kun oldschool viehättää (http://www.vidaloca.fi/). Kyseisen paikan leimaajat, Rosti ja Samuli on molemmat palkittu mm. Suomen parhaina tatuoijina. Ja molemmat aivan hurmaavia persoonia :D!

    Jos realistisempaa jälkeä kaipailet, niin suunta Art For Life Tattoohon (http://www.tattooart.fi/etusivu), myöskin Helsingissä. Petri Syrjälä on kevyesti Suomen parhaimmistoa alallaan.

    Onnea oikean paikan etsintään! Ja tuo meksikontuliainen kädessäsi on upea!

    ReplyDelete
  64. LEGACYssa osataan. Mulla on half sleeve Jussi K:n käsialaa.

    En ole koskAAAN tajunnut sitä, että tatuoinneista puhuttaessa vertaillaan hintoja/puhutaan hinnoista. Sillä ei pitäisi olla MITään väliä, mitä se kuva maksaa. Ainoastaan jäljen laatu merkitsee.

    ReplyDelete
  65. Tatuoinnit ei kuulu missään nimessä hienon naisen tai miehen tyyliin! Monissa maissa jopa leimataan täysin alaluokkaiseksi pelkän tatuoinnin perusteella. Esim. Ranskassa tatuointeja ei näe muilla, kuin ns. vanhoilla huorilla ja narkeilla... Sama juttu lävistyksissä. Suomi on siitä erikoinen maa, että täällä kuljetaan naama nitojalla hakattuna, keho täynnä piirroksia, hiukset mitä omituisimmin räikein värein sutattuina ja sitä pidetään persoonallisena ja rohkeana vetona.

    ReplyDelete
  66. Tatuointisi ovat todella hienoja, varsinkin tuo pääkallo !:) ja parhaat asiat tosiaan tapahtuu spontaanisti ja turhia miettimättä.

    -N-

    ReplyDelete
  67. Pakosen Mika Oulussa, red & white inkissä

    ReplyDelete
  68. "Esim. Ranskassa tatuointeja ei näe muilla, kuin ns. vanhoilla huorilla ja narkeilla."

    hajoominen :DD so not true ! jospa otat selvää ennen kuin avaudut. ja toisekseen.. tää ei oo ranska ! :P

    T. Ranskassa kahdeksan vuotta asunut

    ReplyDelete
  69. Öö sä teit jo tälläsen postauksen? Mut ihan miten vaan :D

    ReplyDelete
  70. mistä toi sun napapaita on mikä sul on tosa yläkuvas ? (-:

    ReplyDelete
  71. äääh hirvee myötähäpeä ja "eeeih"-olo täällä päässä. uskomatonta paskaa jengi suoltaa ja nää kommentit on just sellasii, mitä tulee ihmisten suusta joilla ei oo yhtään kuvaa. ite oon baarimikkona töissä ja kropasta tatuoitu kädet, rinta, selkä, maha ja jalkoja ja voi tsiisus kuinka paljon menee duunis hermot tuntemattomien ihmisten kommentteihin ja kysymyksii!! ei, tatuoinnilla ei tartte olla mitää merkitystä, kyllä, mul on omasta mielestäni rumiakin kuvia voivoi no can do, ei, en oo aatellu yhtää miltä nää näyttää vanhana eikä kyllä kiinnostakaa koska 80-vuotiaana ei muutenkaa oo ihan hehkeimmillää, mielummi otan ilon irti nyt JA MUA EI AINAKAA KIINNOSTA SUNLAISEN KÄNNIURPON MIELIPIDE NÄISTÄ! :D ylläolevat kommentit on just tota samaa luokkaa enkä voi itselleni mitään kun istun tääl naama käsiini upotennuna ja hirvee tuskasoija päällä. ja laura oot varmaa huomannu et miksei selvinpäi/päi naamaa kukaa koskaa kehtaa tai uskalla kysyy tai kommentoida tatuointeja mut tällei anonyymiyden suojaamana (mun tapauksessa kännin) voi laukoo mitä kuola suuhun tuo?

    ReplyDelete
  72. pilaat kauniin vartalosi noilla tatuoinneilla :/ varsinkin kun olet noin siro, iso tatska selässä vaikuttaa aika järkyltä!

    ReplyDelete
  73. oliks se wilma schlizewski ketä teki sulle sen kakkachanelin?

    ReplyDelete
  74. Miten sun käsi voi olla noin siistinnäköinen heti tatskaamisen jälkeen! Mulla iho on ollu aina jonkin aikaa ihan turvonnu ja tulipunainen! :D

    ReplyDelete
  75. MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ???!?!! inky gueenis voi myös amputoida vaikka varpaansa???!!!!!!!! sairasta!

    ReplyDelete
  76. pilaat kauniin vartalosi noilla tatuoinneilla :/ varsinkin kun olet noin siro, iso tatska selässä vaikuttaa aika järkyltä!

    ai pitää olla joku kaappi tai iha vaa läski

    ReplyDelete
  77. oon ihastellu pitkään tota sun tatuointia, ite en kyl varmaa uskaltais ottaa ku muutan mieltä aina niin nopeesti ja kyllästyn:D mut sopii sulle törkeen hyvin ;)

    ReplyDelete
  78. oliks se wilma schlizewski ketä teki sulle sen kakkachanelin?

    ^^

    ReplyDelete
  79. eli ne joilla ei oo tatuointeja/eivät pidä niistä, eivät voi elää elämäänsä täysillä? okei

    ReplyDelete
  80. Oon aina inhonnu kädessä olevia tatuointeja naisilla koska ne saa naiset näyttämään aika miehekkäiltä mut sun tatuoinnit ei oo yhtään miehekkäät vaan ihan älyttömän kauniit! Itse pitäisin kädet tuommoisina koska jos on liikaa kuvia niin tulee sotkuinen kokonaiskuva.
    Mä haluaisin tatuoinnin myös mutta mä en oo keksiny vielä mitään niin hyvää kuvaa josta pitäisin aina. Sen tarviis merkitä mulle paljon ja olla kivassa paikassa ja sitten olen vielä niin kovin nirso että mikä tahansa räpellys ei kelpaa:D Ja nyt kun luin näitä kommentteja niin alkoi myös pelottaa että jos tatuointi meneekin pieleen. :/ Mut kyl mä silti aion ottaa kunhan keksin jonkun ihanan!

    ReplyDelete
  81. näin joku aika sitten galleriassa miehen jolla oli melkeimpä aivan samanlainen tatuointi kuin toi sun meksikossa ottama. taitaa siis olla suosittuja :) väritkin taisivat olla samat.

    ReplyDelete
  82. "Pakosen Mika Oulussa, red & white inkissä"

    laura varmasti lähteekin ouluun asti helsingistä ottamaan jotain tatuointia?

    ReplyDelete
  83. WOW! You rock girl! Arvostettava naisen alku! Jaksat painaa blogias ja pitää vankasti tyylis vaikka jotkut nuijat sitä koittaakin horjuttaa. (Nyt te, jotka sitä harrastatte, tungitte varmaan herneen nokkaanne, mutta osoitan tämän teille ilman epäröintiä sillä negatiivinen palautteenne a) ei ole rakentavaa vaan muotoiltu lapsellisesti b) harvoin pitää paikkaansa.) Whatever, asiaan! Kätesi tatuointi on kyllä yksi makeimmista! Itse haluaisin hirveesti alavatsasta lonkkaluun yläpuolelta keskiselkään ja sitä kautta yläselkään (:D) kulkeutuvan tatuoinnin, jonka olisi tarkoitus olla ns. "taideteos", mutta myönnän olevani sen verran piimä vielä että mietin ihan kauheasti kokoajan että pidänkö siitä aikuisena, miltä se näyttää kun vähän lerpahdan, haittaako se jos se on vain "kaunis" vai pitääkö sillä olla merkitys jnejnejne... No, ehkä sitten kun kuva on ajankohtaisempi niin lopetan tän maitoilun :D Oli aika hyvä tuo mitä sanoit siitä että on vain yks elämä, niin miksi ei sitten elää sitä täysillä... Jaa a, totta :)

    Keep going!

    ReplyDelete
  84. noi tatuoinnit o iha sairaaa hienoi! itekki oon aatellu ottaa tatuoinnin, mut äiti ei oikee tykkää (oon vast 15 vuot) mut onks niide hoito vaikeet jaja meneeks ne helposti pilal? ja mist oot ottanut ton lintu tatuoinnin, se on ihana?=)ja hei tieks sattuuks se jos laittaa tatska lapaluu kohal ? jaja oot nätti ja sul o hienoi vaatteit ja tää su blogi o sairaa hyvä ja se o tullu osaks mu arkee (luen joka päivä..;)

    ReplyDelete
  85. Mun käsityksen mukaan, tai no arvauksen mukaan se on wilma Schlizewski joka on tehny Lauran tatuoinnin. Luin tatuointipaikan nettisivuja ja siellä on vaan Wilmasta juttua. Mut korjatkoon Laura tai joku muu mun käsitystä, jos oon väärässä, kun en ole aivan varma :)

    ReplyDelete
  86. naurattaa kyllä joku chanel tatuointi. lol

    ReplyDelete
  87. Helsingissä Moonchild's Art Tattoo, suosittelen!

    http://mcatattoo.palvelee.fi/

    ReplyDelete
  88. ''Suomi on siitä erikoinen maa, että täällä kuljetaan naama nitojalla hakattuna, keho täynnä piirroksia, hiukset mitä omituisimmin räikein värein sutattuina ja sitä pidetään persoonallisena ja rohkeana vetona.''

    mitä helvettiä? eiköhän jokaisessa maassa oo kaikenmaailman punkkareita, hevareita yms että älä jaksa yleistää. :P

    ReplyDelete
  89. lasse sjörooooooos!

    ReplyDelete
  90. Sun tatuointi on ihan vitun magee ja aika mielenkiintoinen tarina sillä. Tollaset yksilölliset tatuoinnit on harvassa ja kaikkein hienoimpia.

    ReplyDelete
  91. Hei! ois kiva nähä sun kaikki tatuoinnit? Tekisitkö niistä postauksen erikseen?? :)

    ReplyDelete
  92. mun suosikki on edelleen toi ensimmäinen tossa kädessä, eli toi timanttisateenkaarihommeli :D kaunein tatuointi mitä oon ikinä nähny <3 varastaisin idean jos et olis niin kuuluisa ;D

    ReplyDelete
  93. Oon ettiny reilun puol vuotta ton tapasta tatuointia netistä tai vastaavasta. oon suunnitellu ottavani syksyllä tatuoinnin, mut en löydä ton tapasta, mut kuitenki tosi erillaista mistää, ja miten voisin selittää tatuoijalle minkä tapasta haluun, tietäisitkö jotain sivua tai vinkkiä?

    ReplyDelete
  94. FATBOYYSS TATTOOO MYNÄMÄKI

    ReplyDelete
  95. FATBOYS MYNÄMÄKI JEES

    ReplyDelete
  96. ite en tatuoinneista tiedä paljoa, mutta tosta kuvasta näkee tyhmempikin, että sen tekeminen on vaatinu _taitoa_! Sulla kävi ihan helvetin hyvä tuuri jos baarissa tapaamasi tyyppi osas tehä tollasen :D Mutta u pe a!!!!

    ReplyDelete
  97. Niinku tyypit on jo ehdottanu ni Vida Loca tai sit itiksen Duck's tattoo ! Jälkimmäisen Leena teki mulle tosi hienon korjauksen tatuointiin jonka alunperin teki se sama joka sulle teki "kakkachanelin" kuten sanoit ylempänä.. Ihan paskaa jälkeä oli mullaki, köhköh.

    Joku oli myös suositellu Liskogalleriaa, ei kannata, on huonoja kokemuksia siitäki.

    ReplyDelete
  98. Tost tuli sikasiisti muute! :) Haaveissa olis mullaki tatska mutku en vaa ite osaa piirtää :(

    ReplyDelete
  99. paras tatska evör

    ReplyDelete
  100. Duck's Tattoon tatuoija Jartsa on todella hyvä! ootko ikinä käynyt? :) mulle tehnyt pari kuvaa.

    ReplyDelete
  101. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2030269166477&set=a.1710461171477.2093497.1536561871&type=1&theater TRUE FANI ? :D

    ReplyDelete
  102. todellakin onnistunut tatska! ja kuva on erittäin ihana, kadehdin ;) missä päin Playaa otit tatuoinnin?? vaikuttaa hyvin hyvin ammattitaitoiselta!

    ReplyDelete