Wednesday, June 9, 2010

Nada Surf

Voisin kirjoittaa pitkän tekstin asioista, jotka pyörivät mielessäni. Ehkeivät ne ole mitenkään erityisen syvällisiä tai erikoisia, mutta erilaisia pohdintoja kuitenkin. Ei ajatuksia hiustenväreistä tai vittumaisista työpäivistä.
En kirjoita, koska Internetissä on aika paljon typeriä ihmisiä. Ihmisistä tulee typerämpiä aina Internetissä.
Jos kirjoittaisin, ette ymmärtäisi, tai ymmärtäisitte tahallanne väärin. Ja mitä iloa on kirjoittaa tyhmille ihmisille?
Joskus saan niin käsittämättömiä kommentteja, että joudun miettimään hetken muutamaa asia... onko tämä ihminen:
-Sekaisin vai
-Vitun idiootti vai
-Lapsi vai onko tämä
-Pilaa

Ja sitten täällä on niitä ihmisiä, jotka eivät ansaitse muuta, kuin pintaa ja pinnallisuutta.

206 comments:

 1. Pssst...kyllä täällä ruudun toisella puolellakin mietitään aika usein, oletko

  -Sekaisin vai
  -Vitun idiootti vai
  -Lapsi

  Tai kenties yritätkin vain korjata heikkoa itsetuntoasi kirjoittamalla nettiin niin kovin tiuhaan sanaa "vittu".

  Ikävää, kun ihana, täydellinen Laura joutuu kirjoittamaan netissä tekstejä vitun idiooteille. Hyvin ikävää. Hehe.

  Ps. Saako muuten kysyä, mistä syystä vetäisit tällä kertaa palkokasvin nenän kautta kitapurjeisiin asti? Uskalsiko joku haukkua sinun täydellistä karvanpoistokonettasi? LOL

  ReplyDelete
 2. Toi on niin totta, että ihmisistä tulee tyhmiä anonyymejä netissä (hahaha kirjotin ajatuksissani eka että ihmisiä netissä)

  Mutta pakko sanoa, että voi luoja mikä tukkajumala sinusta on tullut:O

  ReplyDelete
 3. Anonyymi:
  Kyllä, joku sanoi että karvanpoistolaite ei ehkä toimikaan, ja loukkaannuin siitä ikiajoiksi!

  Tai sitten olet juurikin se typerä ihminen Internetissä, joka ajattelee asioita mielellään mustavalkoisesti, koska se on niin mukavaa.

  Anonyymi:
  :) kiitos

  ReplyDelete
 4. Laura oon lukenut nyt livejournalisia suurinpiirtein koko viikonlopun taukoamatta ja pakko nostaa sulle tyttö hattua! Tsemppiä!!
  ja älyttömän kaunista tekstiä.

  ReplyDelete
 5. Olet upea nainen, jolta selvästi löytyy älyä- et ole pilaa. Ihmiset jotka haukkuvat, ovat pilaa!! Rutkasti voimia.
  -Cecila
  p.s. Anonyymi: Katso peiliin! Oletko sinä täydellinen? Et.

  ReplyDelete
 6. Ensimmäinen ano on kuin härkä joka näkee vain viitan, muttei ihmistä joka heiluttaa viittaa.
  Ajattelitko että Lauran teksti oli ehkä kannanotto ihmisten nettikäytökseen? Nettikiusaukseen ja toisten mielipahan aiheuttamiseen?

  Naurettavaa että kaikesta otetaan heti itseensä! Taidatkin muuten olla just sellainen lukija joka käy laittaa aina ilkeitä kommenttei ihan huvin vuoksi vaan.

  ReplyDelete
 7. Tää on Laura mun muistin mukaan ensimmäinen kerta kun oikeasti osoitat täällä, että säkin loukkaannut niistä kommenteista ja että sullakin on tunteet. Yleensä vastaat vittuilukommentteihin vaan jotenkin nasevasti tai sarkastisesti, mutta nyt oikeasti huomaa, että säkin olet vain ihminen. Eihän KUKAAN voi kestää sitä määrää paskaa, loukkauksia ja törkeitä kommentteja mitä sä saat. Ymmärrän hyvin, jos päätät lopettaa, mutta toivon kuitenkin, että jatkaisit. :) <3

  ReplyDelete
 8. Musta on säälittävää kun jotkut anonyymit käyvät haukkumassa tai aiheuttamassa muuta mielipahaa nimettöminä! Ne eivät varmasti pystyisi sanomaan sitä nimellisinä, joten mun mielestä ainakin haukkuvien anonyymien kommentit voisi jättää huomioimatta, vaikka pahat sanat satuttavat. Pidän sun blogistasi itse tositosi paljon!

  ReplyDelete
 9. teiniangst nostaa taas päätään. tai sitte sitä ollaan taas vedetty kännit ja ollaan niiin syvällistä tyttöä että! :DD

  ReplyDelete
 10. ``Ja sitten täällä on niitä ihmisiä, jotka eivät ansaitse muuta, kuin pintaa ja pinnallisuutta.``

  Mitä tarkoitit tuolla lauseella? :)

  ps. sun tatskat on superkivoja, oon niin kade niistä!!

  ReplyDelete
 11. heippa laura! sun ei tarvitse julkaista tätä kommenttia, mutta mun täytyy sanoa että olet niin mahdottoman upea tyttö. oon lukenut sun journalia jo usean vuoden ja sen kautta myös löysin blogisi. ulkopuolisen silmin (blogin lukijan) elämäsi näyttää niin erilaiselta, kuin mitä se todellisuudessa onkaan. kaikki ei sitä ymmärrä. oot uskomattoman rohkea ja mä niin kovasti toivon pelkkää hyvää sulle ja tsemppiä. ihanaa kesää ja vaikka tää onkin niin tyhmä lausahdus, mutta "älä välitä tyhmistä anonyymeista", ei ihan oikeesti kannata välittää. oot kaikkea muuta mitä ne sanoo.

  ReplyDelete
 12. älä välitä tommosista, ei ne oo tollasen vitutuksen arvosia :)))

  ReplyDelete
 13. Mua alkaa aina sanoinkuvailemattoman paljon vituttaa se kaikki paska mitä Lauran niskaan kaadetaan täällä netissä. Internetissä ihmisistä tulee idiootteja, todellakin. Tulee aina ihan älyttömän paha mieli lukea mitään tollasia kommentteja jotka ei sisällä kuin ilkeän ihmisen ajatuksia, saati että ne olis kohdistettu itselle.
  Kukaan ei todellakaan uskaltaisi tulla sanomaan vastaavaa päin naamaa - miksihän..... oon varma että tällaisilla haukkujilla on taustallaan joku vitun lapsuuden trauma tai joku muu negatiivinen tapahtuma minkä johdosta ihminen ei kykene tuntemaan inhimillisiä tunteita kuten sääliä tai empatiaa.

  Ylläolevaan kohderyhmään kuuluvat, toivottavasti saatte pönkitettyä säälittävää paskaitsetuntoanne haukkumalla ja aina negatiivisesti arvostelemalla ihmistä jolle on tapahtunut helvetisti pahempia asioita kuin teille, vapaasti kasvatetuille mamman mussukoille, edes villeimmissä kuvitelmissanne.

  Laura oot ihana kun jaksat bloggailla, vaikka blogin perustamisesta lähtien oot saanu mielettömän paljon paskaa kommenttien muodossa. You rock ! <3

  ReplyDelete
 14. En yleensä jaksa kommentoida mitään, vaikka pidänkin sun blogista ja luen sitä usein. Mutta kun luin näitä tähän tulluja kommentteja niin jumalauta, ei ihmiset voi oikeesti olla noin säälittäviä. Sanot mitä vaan, niin tulee et angstaat tai jos et sano niin oot pinnallinen paska, jonka elämäs ei oo muutaku kengät.
  En vaan ymmärrä. Siis miten joku jaksaa. Kyllä muakin vituttais, kun joudut koko ajan tekemisiin niin helvetin tyhmien ihmisten kanssa. Ja vituttais aivan saatanasti.

  ReplyDelete
 15. Oot aivan oikeassa ihmisistä jotka vaan on niin typeriä, kuten ensimmäisen kommentin anonyymi. Aluksi kun löysin blogisi katoin vähä että mitä ihmettä, mutta aloin mielenkiinnosta seuraamaan ja tykkään tosi kovasti. Sun kämppäs näyttää noissa kuvissa tosi kivalta, ei vissiin oo mikään hirveen iso kun olkkari ja makkari erotettu tuollaisella ihanalla hyllyllä. Älä välitä paskoista ihmisistä, heillä täytyy olla todella huono itsetunto. Pärjäile :)

  ReplyDelete
 16. Moikka Lape!
  Tulin taas pitkästä aikaa kattomaan mitä sulle kuuluu!

  Käännä ne dumaukset energiaksi! Musta on ainakin hienoa herättää mielipiteitä niin paljon, että jopa ne elämäänsä kyllästyneet kotiläskit jaksaa aina kommentoida! Mikäpä sen parempaa, kuin saada joltain ihmiseltä aikaa! ;)

  Kivaa kesää, törmäillään!
  Juulia

  ReplyDelete
 17. =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  Näyttipä osuvan ja uppoavan, kun et uskalla julkaista kommenttiani. Kiitti, kylläpä tekee kutaa :)))

  ReplyDelete
 18. Jokaisen ilkeilijäanonyymin pitäisi perustaa oma blogi.

  ReplyDelete
 19. Anonyymi sanoi...

  =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  Näyttipä osuvan ja uppoavan, kun et uskalla julkaista kommenttiani. Kiitti, kylläpä tekee kutaa :)))

  Olen itse asiassa julkaissut jok'ikisen kommentin, joten kirjoittaisitko kommenttisi uudelleen, ettei jää mieltä kaivertamaan. Etenkin, jos se oli vittuilukommentti, niin pitäähän se saada tänne muiden luettavaksi!

  :)

  ReplyDelete
 20. "Mua alkaa aina sanoinkuvailemattoman paljon vituttaa se kaikki paska mitä Lauran niskaan kaadetaan täällä netissä. Internetissä ihmisistä tulee idiootteja, todellakin. Tulee aina ihan älyttömän paha mieli lukea mitään tollasia kommentteja jotka ei sisällä kuin ilkeän ihmisen ajatuksia, saati että ne olis kohdistettu itselle.
  Kukaan ei todellakaan uskaltaisi tulla sanomaan vastaavaa päin naamaa - miksihän..... oon varma että tällaisilla haukkujilla on taustallaan joku vitun lapsuuden trauma tai joku muu negatiivinen tapahtuma minkä johdosta ihminen ei kykene tuntemaan inhimillisiä tunteita kuten sääliä tai empatiaa.

  Ylläolevaan kohderyhmään kuuluvat, toivottavasti saatte pönkitettyä säälittävää paskaitsetuntoanne haukkumalla ja aina negatiivisesti arvostelemalla ihmistä jolle on tapahtunut helvetisti pahempia asioita kuin teille, vapaasti kasvatetuille mamman mussukoille, edes villeimmissä kuvitelmissanne."

  <-- mikä trauma sun ongelman taustalla on?

  ReplyDelete
 21. <-- mikä trauma sun ongelman taustalla on?

  Kysyitkö multa vai kommentoijalta?

  ReplyDelete
 22. "Kotiläski" = henkilö, joka lukee blogeja ja kommentoi niitä ilman ruskeaa kieltä.

  Aplodit Juulia! hahaha, kyl se elämä on kateissa teiltä, jotka jaksatte päivästä toiseen vittuuntua tuntemattomien henkilöiden kommenteista. Mä esim. kuulun niihin, jotka lukevat blogitekstin 5 sekunnissa, kommentoivat kahdessa sekunnissa ja that´s it. Sen jälkeen oma elämä jatkuu, jos sen nyt sitten voi katsoa katkenneen tuon seitsemän sekunnin ajaksi. Säälittävää on se, jos bloggari märehtii kommenttiani loppuillan ajan.

  ReplyDelete
 23. Aplodit Juulia! hahaha, kyl se elämä on kateissa teiltä, jotka jaksatte päivästä toiseen vittuuntua tuntemattomien henkilöiden kommenteista. Mä esim. kuulun niihin, jotka lukevat blogitekstin 5 sekunnissa, kommentoivat kahdessa sekunnissa ja that´s it. Sen jälkeen oma elämä jatkuu, jos sen nyt sitten voi katsoa katkenneen tuon seitsemän sekunnin ajaksi. Säälittävää on se, jos bloggari märehtii kommenttiani loppuillan ajan.

  lol

  ReplyDelete
 24. Olen itse asiassa julkaissut jok'ikisen kommentin, joten kirjoittaisitko kommenttisi uudelleen, ettei jää mieltä kaivertamaan. Etenkin, jos se oli vittuilukommentti, niin pitäähän se saada tänne muiden luettavaksi!

  Nice try... :DDDDDD

  ReplyDelete
 25. Anonyymi sanoi...

  =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  Näyttipä osuvan ja uppoavan, kun et uskalla julkaista kommenttiani. Kiitti, kylläpä tekee kutaa :)))

  Tossa on muuten säälittävin ihminen vähään aikaan. Hienoa että elämän suolasi tulee muiden ihmisten haukkimisesta.

  Thumbs up for that!

  ReplyDelete
 26. hei tää alkaa olla jo vähän säälittävää. jos teitä noin vitusti ärsyttää jotku asiat mitä Laura tänne kirjottaa tai muuta nii miksi helvetissä tätä sitte pittää lukkee ??!?!?!? antakaa oikiasti olla jos pittää vaa tulla haukkuun -.-
  Laura oot tosi kaunis ja upee naine =) älä välitä nuista ... hauskaa kesää ;) !

  ReplyDelete
 27. Tossa on muuten säälittävin ihminen vähään aikaan. Hienoa että elämän suolasi tulee muiden ihmisten haukkimisesta.

  ________________________________

  Voi jeesus että täällä on tosikkoa väkeä. Mahtava ihmistuntemus sulla, kun pystyt parin rivin perusteella tekemään noin syväluotaavan katsauksen henkilön persoonallisuuteen. Hei kamoon, nettiin voi kuka tahansa heitellä mitä tahansa kommentteja, älä ota noin helvetin vakavasti :D Jopa fiksut ja erittäin tunneälykkäät ihmisetkin kirjoittavat nettiin vittuilukommentteja. Kokeile säkin joskus ja relaa vähän!

  ReplyDelete
 28. Eiks Taavi oo antanu sulle vai mikä jurppii? Ehkä Taavi tahtois vähän isorintaisempaa lyyliä välillä?

  ReplyDelete
 29. Anonyymi sanoi...

  Eiks Taavi oo antanu sulle vai mikä jurppii? Ehkä Taavi tahtois vähän isorintaisempaa lyyliä välillä?

  haahhahahhaaaahaaaaahaahahhaha haaahhhaaaahhaha

  ReplyDelete
 30. Mun mielestä annaa kyl haukutaan viel enemmän :D

  ReplyDelete
 31. Pssst...kyllä täällä ruudun toisella puolellakin mietitään aika usein, oletko

  -Sekaisin vai
  -Vitun idiootti vai
  -Lapsi

  Tai kenties yritätkin vain korjata heikkoa itsetuntoasi kirjoittamalla nettiin niin kovin tiuhaan sanaa "vittu".

  so true! kyllä täälä varmaan enemmän ruudun toisella puolella olijat miettii mitäköhän sun päässä pyörii kaikkien juttujen perusteella. Ja mikä teiniangsti-vaihe sulla oikein vieläkin kakskymppisenä on päällä kun joka kuvassa niin kovana näytetään kesoa. SiIs nIiN cOoL!")(¤#= Rupes ihan myötähäpeä tulemaan, ja entä tää blogin uusi nimi? LOL

  ReplyDelete
 32. öö kuka on taavi ja mitä vittua ?

  ReplyDelete
 33. hahaha jee sota!! tätä on odotettu taas vähä aikaa:D
  lauran ei tarvii ku julkasta pari kuvaa vatsastaan tai parin lauseen teksti ni jengi on ihan sekasi tääl.:D:DD:

  ReplyDelete
 34. <-- mikä trauma sun ongelman taustalla on?

  Kysyitkö multa vai kommentoijalta?

  KOMMENTOIJALTA :)

  ReplyDelete
 35. Nauran täällä ihan kybäl:D

  laura oot paras!

  -anni

  ReplyDelete
 36. Lauraa taitaa vituttaa Annan valkolakki ja se et kohta Anna on kauppakorkeessa tai jotain ja Laura ite myy aina ja aina vaan urpoille tekovaginoita.

  ReplyDelete
 37. Laura sä oot huora

  ReplyDelete
 38. Lauraa taitaa vituttaa Annan valkolakki ja se et kohta Anna on kauppakorkeessa tai jotain ja Laura ite myy aina ja aina vaan urpoille tekovaginoita.

  JEP, kyllä muakin vituttais lape ='((

  ReplyDelete
 39. Oot muuten varmaa ainoo bloggaaja joka aiheuttaa näin pienellä vaivalla näin suurta hulabaloota ja joka viel julkasee kaikki vitun sairaimmatki kommentit.

  ReplyDelete
 40. Ei helvetti mitä kommentteja :D

  ReplyDelete
 41. EI JUMALAUTA!

  Meen sanattomaksi tämmösestä.
  Jos ei ole tarpeeksi kanttia arvostella toista omalla nimellä niin kannattis jättää väliin.

  "Säälittävää on se, jos bloggari märehtii kommenttiani loppuillan ajan.

  lol"

  Jos mulle on joku tuntematon ilkeä niin se todellakin jää vaivaamaan, enkä todellakaan usko että olen ainoa.

  Miltähän teistä itestä tuntuis jos joku alkais vaan randomina kaatamaan paskaa niskaan.

  Minusta on ihanaa että jaksat olla reteästi ihan erilainen kuin suurin osa suomalaisista bloggareista.

  Sivussa vois vähän kiitellä Nelliinaakin, joka ei ota kaikkea nii vakavasti ja vetää omaa linjaansa.

  Kiitos ja kumarrus, jatka samaan malliin!

  -e

  ReplyDelete
 42. Kirjoitin tuon viestin jossa on kellonaika 23.16.

  Mulla ei ole mitään traumaa tai mitään muutakaan ongelmaa, paitsi te typerät perseenreiät joilla on outo käsitys huumorista. Kyllä se on tiedossa että trollaatte kun tylsässä elämässänne ei mitään muutakaan ole, josta päästäänkin siihen että mahdatte olla helvetin ylpeitä itsestänne kun ette saa elämässänne muuta aikaan kuin naurettavia ja lapsellisia kommentteja lifestyleblogiin. Onnea teillekin vaan elämäänne.

  ReplyDelete
 43. "hahaha jee sota!! tätä on odotettu taas vähä aikaa:D
  lauran ei tarvii ku julkasta pari kuvaa vatsastaan tai parin lauseen teksti ni jengi on ihan sekasi tääl.:D:DD:"

  -Kyl sä tsori vaan luulet nyt vähän liikoja sun idolisi vaikutuksesta. On sillä keskarilla vaan kova voima, kun se saa teinitytön noin kuolaamaan :D

  ReplyDelete
 44. laura oot huippu!

  ReplyDelete
 45. En pysty lopettaan nauramista..
  kiitos teille kaikille.

  ReplyDelete
 46. :'DDDDDDDDDDDDD

  ReplyDelete
 47. Maailmasta löytyy aina typerästi käyttäytyviä ihmisiä. Onneksi löytyy myös mukavia ja sympaattisia ihmisiä. Typerästi käyttäytyvillä ihmisillä on usein jotenkin hankala olla itsensä kanssa. Olen kuitenkin niin optimisti, että uskon lähestulkoon jokaisen ihmisen sisältä löytyvän hyvän sydämen. Ehkä kaikki eivät vain ole vielä löytäneet sitä sisältään.

  ReplyDelete
 48. Olen nähnyt Lauran pari kertaa livenä. Kyllä sen vain näkee heti mikä on ongelman nimi. Se on heikko itsetunto. Laura on livenä arka hiirulainen, epävarma. Tuota olemustaan hän yrittää peitellä esittämällä pikkukovista netissä.

  ReplyDelete
 49. Nyt Laura sait taas anonyymien kommenttisodan aikaan, edellisestä onkin kulunut jo aikaa.
  Oli ihan pakko pitkästä aikaa kommentoida kun osa kommenteista tuntuu niin älyvapailta. Tosiaan jos ihmistä ärsyttää 1)Lauran ulkonäkö, 2)Lauran teksti 3) joku muu Lauran piirre, asia, juttu niin miksi vaivautua lukemaan ja katselemaan sellaista, ja sen jälkeen vain haukkumisen ilosta haukkua?
  Itse en esimerkiksi pidä kaikista Lauran vaatteista, mutta mitä sitten? Ei minun tarvitse todeta että "helvetin ruma paita, kattoisit peiliin!!". Mieluummin olen kommentoimatta ja mielessäni mietin, että itse en välttämättä laittaisi päälleni.
  Jotenkin olen Laura samaa mieltä että suurin osa täällä ei tosiaankaan ansaitsisi muuta kuin sitä pinnallisuutta, koska eivät selvästi käsitä että olet paljon muutakin. Harmi meille joiden mielestä olet upea ja pidät hienoa blogia, mutta ymmärtäähän sen että kaikki eivät ole kykeneväisiä ymmärtämään erilaisuutta, omaperäisyyttää ja sitä että esimerkiksi bloggaajillakin on tunteet.

  ReplyDelete
 50. Olen nähnyt Lauran pari kertaa livenä. Kyllä sen vain näkee heti mikä on ongelman nimi. Se on heikko itsetunto. Laura on livenä arka hiirulainen, epävarma. Tuota olemustaan hän yrittää peitellä esittämällä pikkukovista netissä.

  10. kesäkuuta 2010 0.05


  Tää on totta. Big Brother -lähetyksessäkin (viime talvena) Laura istui hiirulaisena hartiat lysyssä katsomossa. Ristiriita tähän netti-imagoon on aika raju..muuta rajua Laurassa ei olekaan.

  ReplyDelete
 51. Sanon vielä sen, että mitä enemmän itsestään antaa, sitä helpompi toisten on satuttaa. Toisaalta mitä enemmän antaa, sitä helpompi on toisten myös rakastaa. Mä ainakin arvostan ihmisiä, jotka ovat niin rohkeita, että uskaltavat heittäytyä ja antaa itsestään irti vähän tavallista enemmän.

  ReplyDelete
 52. En voi sanoa kun että ei saatana ihmiset...tähänkö tää maailma on menny?
  Ihana ihminen joka sietää ja on kokenut asioita enemmän kun kukaan näistä "ilkeistä anonyymeistä" osaa kuvitellakkaan ja silti runnotaan vielä alemmas.
  Olis niin kiva tietää että mitä Laura on tehny teille, muuta kun on olemassa ja sattuu harrastaan blogin pitoa.

  Jaksamisia <3 Tää on ihan blogi,ihania kuvia ja ihana blogin pitäjä.

  ReplyDelete
 53. must on tosi huvittavaa just toi et monien bloggareiden puheet ymmärretään tahallaan väärin ja kärpäsestä tehään härkänen. esim. tälläne on jääny mun mieleen sun blogistas, koska tää oli mun mielestä niin huippu naurettavaa.. oliti jossai postauksessa ottanu kuvan sun kauppa ostoksista ja olit vissii ostanu vahingossa Pupelle senori ruokaa etkä juniori ni heti oli kamalat kommentit et et kai sä aio tota sille syöttää jne. öö kamalaa Laura, nyt Puppe kuolee ja teit sen varmasti tahallasi! huah, mut joo voin ymmärtää vitutuksesi.
  Mut hei kyl tääl ruudun takana on paljon myös sellasii lukijoita jotka kattelee sun upeita asujas täältä ! ( :

  ReplyDelete
 54. "Mulla ei ole mitään traumaa tai mitään muutakaan ongelmaa, paitsi te typerät perseenreiät joilla on outo käsitys huumorista. Kyllä se on tiedossa että trollaatte kun tylsässä elämässänne ei mitään muutakaan ole, josta päästäänkin siihen että mahdatte olla helvetin ylpeitä itsestänne kun ette saa elämässänne muuta aikaan kuin naurettavia ja lapsellisia kommentteja lifestyleblogiin. Onnea teillekin vaan elämäänne."

  mistä sä tiedät mitä kukakin on saanut elämässä aikaan? Aika katkeraa avautumista sulta haha! Taidat tarvita ite sitä onnea kultapieni. pus!

  ReplyDelete
 55. "Jopa fiksut ja erittäin tunneälykkäät ihmisetkin kirjoittavat nettiin vittuilukommentteja" <- tosta voidaan olla useampaa mieltä, tietenkin fiksuuskin on suhteellista. Joillakin toisten mielen pahoittaminen on fiksua kunhan itselle tulee parempi olo..

  Laura, jos kiinnostaa niin tässä ois mun avautumiseni samasta aiheesta:
  http://heranblogi.blogspot.com/2010/05/nettiterapiaa.html

  Siinä on aika tyhjentävästi sanottuna yksi näkökanta aiheesta.

  Mun mielestä vaikutat normaalilta kaksikymppiseltä, sanoivat muut sitten mitä tahansa. Enintään oot epänormaalin nätti, mutta se on ainakin mun mielestä vaan positiivista. :D

  ReplyDelete
 56. Mitä ihmiset oikein olettaa sitten löytävän blogista, joka kantaa nimeä motherfuckin' fashion? Jotain päivittäisiä syvällisiä pohdintoja elämästä? Sitten kannattaa ehkä seurata jotain muuta blogia.

  Musta on uskomatonta, että tänne satelee kaikenmaailman kotkotuksia millon mistäkin, vaikka Laura teet ihan älyttömästi työtä blogin eteen niin itses kuin lukijoidenkin vuoksi. Hienoa, miten jaksat kuvata asukokonaisuuksia ja muita juttuja.

  Musta vaan on jotenki niin harmillista toi, että valittajia aina löytyy. Se on väistämätöntä elämässä, mut tämän lukeminen on vapaaehtoista eikä kirjoittajaan/juttuihin/elämäntyyliin tarvitse samaistua. Siks en käsitä miks pitää edes kommentoida jotain ilkeetä, eihän se keltään muulta pitäis olla pois jos joku tykkää panostaa tyyliinsä. Eikä ihmiset tunnu ymmärtävän, että pinnan alta löytyy muutakin kuin tyttö joka ostelee vaatteita. Tä blogi on vaan murto-osa jostain ihmisestä, ja miten voi edes olettaa että yksi ihminen paljastais muotiblogiin itsestään aivan kaiken.

  Tsemppiä! t.emmi

  ReplyDelete
 57. kyllä nuo kommentit on hirveitä mutta jos sä nautit kirjottamisesta ja muodista yms, mikset tee niin ettei anot saa ollenkaan kommentoida? mun mielestä on ihan hyvä jos tulee positiivista ja negatiivista palautetta, mutta niitä loukkaavia ei tarvis julkaista ollenkaan....

  ReplyDelete
 58. Toi on niin totta, netissä kuka vaan voi vittuilla kenelle vaan ja kertoa mielipiteitään ilman mitään häveellisyyttä, ihmiset ovat tyhmiä netissä.
  Laura sä muuten näytät vähän Jenni Vartiaiselta, ja se on hyvä. :)

  ReplyDelete
 59. Sulla on tyylitajua ja olet kaunis, selvästi fiksu ja blogisi on varmasti luetuimpia, joten onko kumma jos jotkut ovat sinulle niin kateellisia, että he (tai hän) pitävät oleellisena kirjoittaa viisvuotiaan tasolla olevia kommentteja? Olet Laura antanut minulle inspiraatiota pukeutumiseeni näiden kuluneiden vuosien varrella ja blogisi lukeminen on monesti pelastanut päiväni. Kiitos kaunis kun olet olemassa! Toivon kovasti, ettet lopeta bloggaamista, mutta itsekin ymmärrän täysin jos lopetat. Itse en kestäisi jatkuvaa vittuilua, varsinkin ku sitä ei uskalleta sanoa päin naamaa. Toivon sinulle kaikkea hyvää!

  ReplyDelete
 60. On harmillista ettet voi kirjoittaa just niistä asioista mistä haluaisit blogissasi - vähänkin tunnettu bloggari saa heti paskaa niskaan mitä typerimmistä asioista. Itse kuulisin mielelläni ajatuksiasi :>

  Mut hei, you know you've made it when you got some haters! ;)

  ReplyDelete
 61. Mitä ihmiset oikein olettaa sitten löytävän blogista, joka kantaa nimeä motherfuckin' fashion? Jotain päivittäisiä syvällisiä pohdintoja elämästä? Sitten kannattaa ehkä seurata jotain muuta blogia.

  Musta on uskomatonta, että tänne satelee kaikenmaailman kotkotuksia millon mistäkin, vaikka Laura teet ihan älyttömästi työtä blogin eteen niin itses kuin lukijoidenkin vuoksi. Hienoa, miten jaksat kuvata asukokonaisuuksia ja muita juttuja.

  Musta vaan on jotenki niin harmillista toi, että valittajia aina löytyy. Se on väistämätöntä elämässä, mut tämän lukeminen on vapaaehtoista eikä kirjoittajaan/juttuihin/elämäntyyliin tarvitse samaistua. Siks en käsitä miks pitää edes kommentoida jotain ilkeetä, eihän se keltään muulta pitäis olla pois jos joku tykkää panostaa tyyliinsä. Eikä ihmiset tunnu ymmärtävän, että pinnan alta löytyy muutakin kuin tyttö joka ostelee vaatteita. Tä blogi on vaan murto-osa jostain ihmisestä, ja miten voi edes olettaa että yksi ihminen paljastais muotiblogiin itsestään aivan kaiken.

  Tsemppiä! t.emmi

  ReplyDelete
 62. :DDDDDDDDD Täällä on varmaan yks ja sama ihminen joka näitä paskakommentteja kirjoittaa, ja ainakin tekstien perusteella se on joku 14vee-ei karvoja jee-kateellinen pentu. Ei siinä, loistavaa viihdettä. Keep it coming :D

  ReplyDelete
 63. tolla yhellä anonyymillä on vissiin tosi paha olla :D

  positiivisena kuitenkin näen sen että noinkin ahkerasti haluaa purkaa pahaa oloaan tänne kaikkien näytille ja vaivautuu edes seuraamaan blogia jota niin kovasti inhoaa.


  Lauralle pelkkää hyvää! <3

  Alexandra.

  ReplyDelete
 64. Mä en ymmärrä sitä, et ihmiset tulee ja haukkuu anonyyminä toita ihmistä. Eivät tunnu miettivän, että kirjotat tätä blogia meille jotka tykkää lukea tätä, ottaa vinkkejä ja muutenkin. Itse luen blogiasi ja saan sinun avullasi mielettömiä ideoita asuihini. En ehkä pidä kaikesta mitä puet, mitä teet tai muutenkaan aina teksistäsi, mutta ei se tarkoita, että tulisin haukkumaan sinua tänne, koska en itse pidä. Jos lukee tekstejäsi, niin pitäisi kyllä tajuta sen verran, että pitää mölyt mahassaan. Itse pidän blogia, mutta salaa ja en uskalla tuoda sitä julki, koska pelkään ihmisten haukkuja. Olet siis mielestäni rohkea, sekä arvostan sinua. Kadulla olet tullut pari kertaa vastaan, mutta ei ole uskallusta tulla sanomaan päin naamaa, että pidän blogistasi.

  Jatkoa, leuka pystyyn ja kesästä nauttien eteenpäin.

  ReplyDelete
 65. mitä vittua täällä taas tapahtuu :D hieno elämä jollain kun jaksaa tulla tänne riehumaan. voi huoh.

  ReplyDelete
 66. Höh :< Typerät anonyymit pilaa myös meidän mukavien anonyymien maineen! Tosi kiva blogi ja ois kiva lukea kuulumisia enemmänkin, vaikka kuvapainotteinen blogi on yleensä helpommin seurattava. Tsemppiä Lauralle! Kiva blogi<3

  ReplyDelete
 67. Voi helvetti ku lukee näitä teijän kommentteja :D:D hyvä se on tulla vittuilemaan tai aukomaan päätä anonyyminä?! Pistäkää omalla nimellänne niin tuleekohan suusta ihan samanlaista tekstiä :D xd

  ReplyDelete
 68. Huhhuh.. Palan halusta tietää mitä ikäluokkaa nämä nerokkaat kommentoijat mahtaa olla :D Ihan uskomatonta tekstiä ja pistää miettimään kuinka ikäraja nettiin vois olla paikallaan..

  Pitäisköhän itkeä vai ehkäpä nauraa noille pikkuisille anoille joille kommenttiboksit tuntuu olevan hengentuotosten kaatopaikkoja?

  Lauralle jaksamista kusipäälauman kaitsemisessa.. kyllä sun pitäis ehdottomasti palkkaa saada tästä hommasta :)

  ReplyDelete
 69. Kun näin nuo kuvasi mun piti tulla kommentoimaan miten kaunis olet :) Oli erehdys alkaa lukea näitä kommentteja... Mitä täällä oikein tapahtuu? Joiltakin on näköjään seonnut pää todella pahasti. Joidenkin kommentit ovat sitä luokkaa ettei heillä todellakaan ole kaikki hyvin! Elämä on paskaa, mutta apua saa jos sitä hakee. Se, että riehutte täällä, koulussa, töissä, kadulla, missä vain, ei paranna elämänlaatuanne eikä teille oikeasti tule siitä parempi mieli, olo eikä elämä. Päinvastoin. Nupit rullalle ja tohtorille mars. Ja kyllä, tiedän mistä puhun.

  Nimim. Kaikilla on joskus vaikeaa

  ReplyDelete
 70. Kaikille Anonyymeille tiedoksi: Jos olette eri mieltä asioista tai yleensäkin haluatte kommentoida toisten pukeutumisia, elämäntapoja yms., tehkää se ASIALLESESTI ja LOUKKAAMATTA TOISTA! Tuollaisesta huorittelusta ja " Vittu sä oot itserakas paska" kirjoittelusta tulee ensimmäisenä lukijalle mieleen se, että tekstin takana on teini-ikäinen nuori tai huonon itsetunnon omaava ihminen. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että pitäisi vain myötäillä toisa. Eri mieltä saa ja joskus PITÄÄ olla, mutta miettikää, kuinka mielipiteenne ilmaisette. KIITOS!

  ReplyDelete
 71. jokainen voisi mennä itseensä ja miettiä , onko kirjoittamansa kommentti todellakin niin tärkeä , että se täytyy lähettää

  ReplyDelete
 72. :( Surullista ku ihmiset on tollasia. Yks mikä vaikuttaa kans on k-a-t-e-u-s...sä oot upeen näkönen, omaat upeen tyylin ja niitä ei rahalla saa...mua sä et näillä blogikirjotuksillas ainakaan ärsytä yhtään, en mä tätä muuten lukis ja vois vaikka ihmiset keitä noin paljon ärsyttää niin lopettaa kans lukemisen. Rakentavat kommentit vaikkei oiskaan niin positiivisia on jees, mut miks tollasia millä yritetään vaan satuttaa ja muutenki ihan vittu sairaita "Laura oot huora"-kommentteja kukaan lähettää...en tajuu.
  Älä vaan lopeta bloggamistas tai mitään tollasen kaiken pssskan takia, ajattele ennemmin että saat niin pienellä herätettyä niin paljon tunteita hyvänä asiana ja vahvuutena...

  ReplyDelete
 73. Olen nähnyt Lauran pari kertaa livenä. Kyllä sen vain näkee heti mikä on ongelman nimi. Se on heikko itsetunto. Laura on livenä arka hiirulainen, epävarma. Tuota olemustaan hän yrittää peitellä esittämällä pikkukovista netissä.

  10. kesäkuuta 2010 0.05


  Tää on totta. Big Brother -lähetyksessäkin (viime talvena) Laura istui hiirulaisena hartiat lysyssä katsomossa. Ristiriita tähän netti-imagoon on aika raju..muuta rajua Laurassa ei olekaan

  << hmm.. mitähän hemmettiä lauran olisi pitänyt tehdä BIG BROTHERIN KATSOMOSSA, näyttää rajuutensa, vaiko ihan vaan seurata sieltä katsomosta sitä mitä oli sinne menossa katsomaan.
  jos laura nyt kuitenkin olisi näyttänyt oman rajuutensa televisiossa big brotherin katsomossa jonka kyseinen anonyymi olisi varmaan halunnut nähdä niin miltähän se olisi mahtanut sitten näyttää.. voi elämän kevät sentään. ja jos joku lauran on nähnyt livenä ja seurannut häntä ehkäpä muutaman minuutin ajan niin sen perusteella voikin jo alkaa sanomaan millainen on lauran itsetunto, kyllä.

  ReplyDelete
 74. joo-o ei näille anonyymeille voi oikeesti muuta ku nauraa! siis jotai rajaa et jos jonkun blogi voi näin paljon ärsyttää ni miks sit ees vaivautuu lukemaan?

  laura tää sun blogi on kyl yks parhaist, sul on ihan mahtava tyyli ja oot super nätti

  ja joo täytyy sanoo et nää ihanat anonyymit kyl tarjoo hyvää viihdettä ku saa tääl ruudun toisel puolel nauraa maha kippuras ihmisten tyhmyydelle

  ReplyDelete
 75. mä oon seurannu sun tekemisiä jostai vuodesta -04 saakka, ja pakko kyllä sanoo, että on ollu niin rentouttavaa pitkän päivän jälkeen tulla lukemaan sun kuulumisia. tästä on tullu jokapäiväne rutiini. olis outoo jos sä katoisit netistä kokonaan! en mä koskaan kyseenalaista sun tekemisiä, se on sun elämä teet niinku sua huvittaa. älä missään nimessä katoa tai lopeta tätä bloggaamist, murtuisin :D

  ReplyDelete
 76. ooot vitun kaunis ja ennen kaikkea rohkea tyttö. Mun mielestä on huippua että uskallat sanoa blogissasi että nyt vituttaa kaikki ja just sen mitä ajattelet, etkä jauha jostain paskasta ja ole että " jeejeee" jos siltä ei tunnu. Uskon että vittuilu ja haukkuminen johtuu siitä että a)ihmiset ovat kateellisia, b) jotkut ihmiset ovat vaan yksinkertaisesti niin perseestä, eivätkä ymmärrä elämästä yhtään mitään. :D
  - Ihanaaa kesän jatkoa, koita olla välittämättäm vaikka VARMASTI vituttaakin. Mitä joidenkin on varmasti vaikea ymmärtää, olethan niin " kylmä ja itsekeskeinen tunteeton paska" hahah NOT.! tsemppiä! :)

  ReplyDelete
 77. Hei nyt herätkää ihmiset. Mitä enemmmän luin tätä keskustelua sitä enemmän päässäni soi sana "voi vittu". Täällä sotii toisiaan vastaan nyt: lauran ystävät, hämmentyneet, kateelliset, perseennuolijat sekä itseään selvästi vielä etsivät ihmiset. Näistä näköjään koostuu (rajattuna) _Lauran blogin lukijat._

  Suomi on niin pieni maa ettei täällä vielä ymmärretä oikein minkään päälle ei yksilöllisyyden eikä muunkaan. Joten heti kun joku osoittaa että "en oo niinku muut eikä mun tarvi olla ja vaikka olisinki mitä vitun väliä" nousee ihan HIRVEE kohu!

  Laura on varmaan itse tiennyt mihin ryhtyy kun perustaa blogin, eli tiennyt myös sen että paskaa sataa niskaan ja onhan se jumalauta aikuinen ihminen ja osaa jättää tietyt kommentit omaan varjoonsa, mutta jossain se raja kuitenkin tulee vastaan koska onhan se siis IHMINEN.

  Jos te, jotka jätätte näitä teiän "paskaa niskaan"- kommentteja olette mielestänne kovin aikuismaisia, kannattaa tarkistaa se ikioma niin kiva "vittuilu"kommentti ihan vaikka seuraavasti että a) miksi kirjoitin näin, painaako mua joku tosi syvältä ja onko mulla nyt niitä nuoruuden traumoja, mitä mää yritän? b) osaanko käyttää rakentavaa kritiikkiä ja c) jaksanko ees vaivautua?

  Niin ja Laura sulle, Oo ylpee itestäs että oot päässy näinki julkisuuteen. En tiedä onko se sitä mitä haluut mut tää kaikki vaan kertoo siitä että herätät mielipiteitä suuntaan ja toiseen ja aivan helvetin moni muija haluu olla täällä just niinku sä.
  ______
  nyt tuli vuodatus mutta nään punasta kun ihmiset osaa olla niin tyhmiäää

  fuck yeah: vilma

  ReplyDelete
 78. "Tää on totta. Big Brother -lähetyksessäkin (viime talvena) Laura istui hiirulaisena hartiat lysyssä katsomossa. Ristiriita tähän netti-imagoon on aika raju..muuta rajua Laurassa ei olekaan."

  Siis mitä kettua? Se, että Laura istui jossain televisio-ohjelman ruudun reunassa huonossa ryhdissä tekee hänestä pelokkaan ja huonon itsetunnon omaavan hiirulaisen?
  Minä en nyt ihan tajua kaikkien ihmisten logiikkaa.

  ReplyDelete
 79. Laura on ihana tyttö!
  idiootit.

  ReplyDelete
 80. voi jumalauta mitä ihmisiä

  ReplyDelete
 81. voi jumalauta mitä ihmisiä

  ReplyDelete
 82. eiköhän se niin ole, että kaikille suosituille muotibloggareille tulee ihan vtn paljo kaikkee paskaa niskaa.

  mut hei, sehän se just onki, et tietenki mitä kuuluisampi on nii sitä enemmän se jakaa ihmisten mielipiteitä. vrt esim britney spears

  ja se henkilön suosio on myös aika provosoivaa loppujen lopuks, nii tottakai ihmiset vittuilee sille.

  ReplyDelete
 83. Hei saitko ne meidän kysymykset sähköpostiin?

  vastausta odotellen Laura ja Mari

  ReplyDelete
 84. Oot ihan vitun kova muija ja sulla on just oikea asenne! Pidä siitä kiinni!! :)

  ReplyDelete
 85. älä vaan lopeta kirjottamista ! ymmärrän ettei anonyymien säälittävät kommentit ole mitään mukavaa luettavaa , mutta täällä on kuitenkin vielä enemmän niitä ihmisiä jotka lukevat blogiasi joka päivä. olet erilainen kuin muut bloggaajat ja se on vaan hyvä asia (:

  ReplyDelete
 86. voi jestas näitä juttuja. mutta älä lopeta kirjoittamista jos suinkin vaan jaksat, oot ihana !

  ReplyDelete
 87. Nää haukkuvat anonyymit taitaa ite olla jotain vtun rumia hevosenperseitä jotka yrittää pönkittää itsetuntoaan sua haukkumalla :) minkä sille voi jos toiset on kateellisia?

  Olet upea!

  ReplyDelete
 88. hahaha :D naurattaa nuo kommentit. miten jotkut voivat olla noin T Y H M I Ä? eihän kukaan pakota heitä lukemaan blogiasi jos eivät jaksa katsella sinua vai pakottaako ? EI. luulen, että heillä on kotona jtn ongelmia ja pitää vain purkaa pahaaoloaan toisiin... mutta miksi he eivät voi kommentoida edes nimillä ? se se vasta on lapsellista ja naurettavaa. eikä ole edes pokkaa laittaa vittuilu kommentteja OMALLA NIMELLä ! =D

  MUT LAURA OLET AIVAN UPEA NUORI NAINEN JA TYKKÄÄN BLOGISTASI PALJON <3 ZEMII SINNE JA KOITA JAKSAA! ÄLÄKÄ LOPETA BLOGIA ):

  ps. kyllä minuakin vituttais ku ei oo pokkaa kirjottaa omalla nimellä

  pps. koita kääntää nuo jotkutkin positiivisiksi ajatuksiksi. äitini on sanonut, että jos jotkut ihmiset ärsyttää yritä olla välittämättä heistä ja jatkaa elämää (vaikka ne sattuisivatkin) niinkuin ei olisi mtn tapahtunut, koska niillä jotka ovat tuollaisia, on jtn omia ongelmia.

  <3:llä toinen Laura

  ReplyDelete
 89. everyones right and no one is sorry, that's the start and the end of the story.. nada surf <3

  ReplyDelete
 90. hei nää jutut tääl menee jo aika härskeiks:o

  ReplyDelete
 91. oikeesti oon järkyttyny näistä kommenteista :O haluisin nähdä millaisia ihmisiä näiden kommenttien takana oikeen on kun tuommosta tekstiä päästää näppäimistöltään. Ihan tosi anonyymit, se on varmaan tosi rankkaa saada kauheesti jotain paska kommentteja. Hei c'mon Laurakin on ihminen, ehkä vähän erilaisempi ja muista mielenkiintoisempi mutta sehän on vaan hyvä asia? miksi teidän pitää parista kuvasta ja lauseesta vääntää jotain "laura olet huora"-kommentteja? Tietääkseni olette varsin tietoisia että Laura ei ole huora, eikös hänellä ole se Taavi :)

  Laura, sulle kauheen iso voimahali, jaksele! :D toivottavasti laitat joskus jonkun anonyymi kommentti eston ettei niitä kauheesti enää tulis, ei kenenkää tartte sitä sietää.

  ReplyDelete
 92. Huh, en kyllä ymmärrä sellaisia ihmisiä jotka saa mielihyvää siitä että haukkuu toisia. Pidän blogistasi ja syvällisimpiä tekstejä olisi kiinnostava lukea, mutta ymmärrän hyvin ettei sellaisia tee kauheesti mieli kirjoittaa kun heti tulee kauheesti paskaa niskaan. Tsemppiä sulle! :)

  ReplyDelete
 93. laura, sä olet upea! aina ollut.

  ps. se on se kateus, joka saa ihmiset haukkumaan. ja vielä tuntemattomat!!

  ReplyDelete
 94. Hyvä Laura! Helppohan se on anonyymina kommentoida ilkeästi... olis kiva nähdä kuinka moni viitis tulla päin naamaa sanomaan :) Ihan oikein välillä heitä näpäyttää. Tsemppiä, oot ihana!

  -Tiia

  ReplyDelete
 95. Olenko tosiaan ainoa, jota suoraan sanottuna vituttaa, kuinka erittäin huomattava osa ihmisistä käyttäytyy internetin ja nimimerkkien varjolla. Netissähän voikin sanoa ihan mitä vaan, kun kukaan ei oikeastaan voi tulla 'urputtamaan' päin naamaa huonosta käytöksestä.
  Nyt järki päähän ihmiset! Pitääkö ehdoin tahdoin käyttäytyä kuin joku saatanan mulkvisti sika vain siksi, ettei kukaan oikeasti tiedä kuka puhuu paskaa?

  Jos ei kiinnosta, ei tarvitse kommentoida ollenkaan.

  Kannattaa myös opetella miettimään milloin avaa suunsa. Aina ei tarvitse olla muna huurussa vittuilemassa muille ihmisille. Pelaa vaikka mölkkyä jos pitää pahaa oloaan purkaa.

  ReplyDelete
 96. Miks sä et vois laittaa vaikka sitä kommenttien hyväksyntä-järjestelmää käyttöön, missä luet ne kommentit ite ennen julkasua ja jätät sit kaikki ne säälittävät haukkumis-kommentit julkasematta? :)

  ReplyDelete
 97. hei anonyymit, eikö äitinne oo opettanu teille vastuun tuntosta netin käyttöä, vai onko äitinne jotain saatanan narkkareita ku teistäki kasvanu tollasia katkeroituneita. :DDD Menkää kotii kasvamaa ja antakaa Lauran kirjottaa omia mielipiteitää iha rauhassa

  -sanni

  ReplyDelete
 98. Kateellisia tai muuten vaan typeriä ihmisiä löytyy aina. Ei niistä vaan pääse yli eikä ympäri :) Ja kun nyt näin paljon näytät kaikkia puhuttavan ja nämä henkilöt jaksaa kuluttaa energiaansa tälläiseen, niin so what! Pääasia että tiedät itse millainen olet.

  ReplyDelete
 99. Itse tosi harvoin edes eksyn blogien kommenttibokseihin, koska nää anonyymien paskakommentit (jotka aivan selvästi kumpuaa kateudesta) nostaa mun karvat pystyyn. Ei se voi olla muuta kuin kateutta sun kohdallas. Mutta jos se sitten olis jotai muuta, esim. niin raakaa vihaa niin miksi ihmeessä raahautua lukemaan koko blogia? Ajattelis, että jokainen fiksu ihminen (ihan iästäkin huolimatta) pystyy pitää mölyt mahassaan, vaikka onkin niin hieno tilanne, että pääsee kylvää paskaa anonyymina.

  Näistä idiooteista huolimatta ei kuitenkaa sais lannistua, koska siitähän ne vasta saiskin pökköä pesään ja kokee suurta voitonriemua jokaisesta heidän ansiostaan lopetetusta blogista. Mä en tajuu, mut niin se menee.

  Ja Laura sulle toooosi paljon voimia, että pystyt nauttia blogin pitämisestä kaikista ilkeistä anonyymeista huolimatta!

  ReplyDelete
 100. Vittu mitä paskaa jotkut osaa kirjoitttaa, oot mahtava tyttö, oon lukenut sun blogia jo kohta kokonaisen vuoden-jatka samaan malliin kaima!:)

  ReplyDelete
 101. Älä välitä tuosta paskasta! Sun blogi on parantunut koko ajan. Aluksi en itekkää tykännyt sinusta/blogista koska vaikutit omahyväiseltä ja tylyltä. Mutta tämä blogi on muuttunut ihan tosi paljon pienen ajan sisällä,joten kasvamistahan sekin on!

  ReplyDelete
 102. Ja vielä tähän kommenttiin:

  "Anonyymi kirjoitti...
  Laura sä oot huora"

  Laura ei ole huora, koska hän ei myy seksiä. Huora on maksullinen nainen joka myy itseään rahasta. Opetelkaa käsitteet.
  On hyvä ottaa periaatteeksi, ettei huorittele sellaisia jotka eivät sitä ole.

  ReplyDelete
 103. Anonyymi sanoi...

  :DDDDDDDDD Täällä on varmaan yks ja sama ihminen joka näitä paskakommentteja kirjoittaa, ja ainakin tekstien perusteella se on joku 14vee-ei karvoja jee-kateellinen pentu. Ei siinä, loistavaa viihdettä. Keep it coming :D


  joo samaa mieltä, on niin samanlainen kirjotustyyli koko ajan, vaikka yrittääkin peitellä :D

  ReplyDelete
 104. Voin kertoa, että Lauralla on kirjoituksen puolesta paras muotiblogi joka Suomesta löytyy! Kirjoittaako joku muu bloggari noin aidosti kuin Laura? Ei. Lähes kaikki muotiblogit ovat luokkaa "Olen nyt ollut tosi kiireinen opiskelujen kanssa, tässä on päivän asu. Oon nyt viime aikoina ollut tosi ihastunut tohon vaaleaan väriin" ja muuta shittiä. Rivien välistä voi heti tyhmempikin lukea, että Laura on fiksu tyttö! Verbaliikka ja kirjallinen ilmaisu toimii. Ja Laura kirjoittaa ihanan aidosti. Ja just noi lollit ja vitut tuolla tekstin seassa on niin ihania, just niin oikeat ihmiset puhuu. Siis tää on yks mun lempiblogeista, vaikka Lauran vaatetyyli ei oliskaan ihan samanlainen kuin mun, niin diggaan tosta persoonasta joka sieltä tekstin seasta välittyy. Mä en ymmärrä miksei nää haukkujat hyökkää jonkun keskivertobloggaajan kimppuun, koska onhan sellaset mitäänsanomattomat pellet nyt paljon ärsyttävämpiä kuin mahtava Laura, joka selvästi uskaltaa olla sitä mitä on!

  ReplyDelete
 105. ''Ja mitä iloa on kirjoittaa tyhmille ihmisille?''

  Oon aikasemmin kyllä tykännyt lueskella sun blogia, mutta jos sua ei kerran kiinnosta kirjottaa meille tyhmille ihmisille joita oikeasti kiinnostais niin ei sitte. Ehkä ois parempi että lopetat koko bloggaamisen tämän perusteella. Pidä vaikka päiväkirjaa jos se helpottais sun oloas ettei tarttis tulla nettiin vittuilemaan ihmisille. Puhut muista idiootteina ja tyhminä jne. voisit kyllä välillä istahtaa peilin eteen ja oikeesti miettiä minkälaisen kuvan oot ittestäs täällä antanu. Nyt laski kyllä sun pisteet mun silmissäni, ennen on niin tykännyt lukea sun blogias. Harmi.

  -J

  ReplyDelete
 106. Voi olisin mielellani lueskellut erinaisia pohdintojasi, mutta taas kommenttiboksin katsottuani ymmarran mikset vaivaudu. En voi ymmartaa naita ihmisia, joiden pitaa ihan silmittomasti haukkua ja arvostella toista, jota ei edes tunne. Ehka juuri kun olet niin omanlaisesi niin se kay naita suomalaisia juntturoita vituttamaan. Yrita jaksaa, on taalla ihmisia, jotka ajattelee sinusta hyvaakin! :)

  ReplyDelete
 107. mä oon töissä päiväkodissa ja jo siellä me koitetaan lapsille opettaa että
  "jos toiselle ei ole mitään muuta kuin pahaa sanottavaa niin silloin voi olla mielummin hiljaa, kenelläkään ihmisellä ei ole oikeutta loukata toista!"
  Ei kaikista tarvi tykätä mutta onneksi jokainen saa itse ystävänsä valita, ne joiden seura ei miellytä niin ei niiden asioihin tarvi silloin mitään kommentoida.
  ja täysin eri mieltä oon siitä että "järkevätkin ihmiset haukkuu toisia" vai miten se meni...
  totta on että kaikista ihmisistä puhutaan pahaa, mutta paskan jauhanta on asia erikseen ja jokainen järkevä ihminen osaa sellaisen itsestään kitkeä pois, ja pitää ne pahatkin puheet omana tietonaan. kyllä taitaa olla parilla anolla kasvun paikkoja vielä monta edessä..

  ReplyDelete
 108. Moi Laura, ei mulla mitään muuta erikoisempaa kuin että oon seuraillu sun blogia jo pitkään ja mun mielestä oot tosi mahtava & ihana ihminen. Sun juttuja on aina tosi kiva lukea, vaikutat tosi aidolta ja vilpittömältä. Voin vaan kuvitella miten paljon paskaa säkin saat joiltain pelleiltä täällä niskaan, mut toivottavasti jaksat. Tsemppiä sulle!

  ReplyDelete
 109. Te anonyymit jotka vaan vittuilette täällä Lauralle, niin kannattaako tätä blogia edes lukea, jos Laura on niin "vitun ruma ja huora ja sillä on rumia vaatteita ja sen tekstit on niin perseestä"? Haloo ihmiset!! Mun mielestäni Laura on erittäin kaunis ja omalaatuinen ihminen jolla on ihania vaatteita jotka voisin ottaa heti itselleni.. Muo ärsyttää tommoset ihmiset jotka vaan tulee tänne jauhaa paskaa.. Musta tuntuu, että noi ihmiset jotka kirjottaa tänne ilkeitä kommentteja on just jotain 13-14 vuotiaita kakaroita joilla on oma elämä vähän hakusessa ja jos ne kommentoijat ei ole ton ikäsiä vaan jotain täysikäsiä ihmisiä niin sitten niillä on päässä jotain vikaa.. Tsemppiä sulle Laura oot ihana!!<3

  ReplyDelete
 110. Laura oot ihana! :)

  ReplyDelete
 111. "Tää on totta. Big Brother -lähetyksessäkin (viime talvena) Laura istui hiirulaisena hartiat lysyssä katsomossa. Ristiriita tähän netti-imagoon on aika raju..muuta rajua Laurassa ei olekaan."

  Siis kerrataan nyt vielä; sä näit Lauraa telkkarissa yhteensä suunnilleen minuutin verran ja osasit sen pohjalta arvioida Lauran ujoksi ja nysväksi ja vittu miksikä muuksi :D

  Oikeesti lol ihmiset, hankkikaa elämä. Jos teidän perseitä NIIN kutittaa Laura ja Lauran olemus, niin ä l k ä ä lukeko tätä blogia. :D Haloo, eikö se oo iha itsestäänselvä ratkasu??

  Toi on jo noloa, täytyy purkaa jotain omia sisäisiä angstejaan jossain muotiblogin kommenttiboksissa ja haukkua ihmistä, jota ei tunne muutoin kuin kyseisen henkilön täysin pintapuolisten tekstien kautta.

  Pitäisi mun mielestä jokaisen ymmärtää, että tää blogi on vain ja ainoastaan pintaraapaisua Lauran elämästä - ei todellakaan se kokonaan.

  Sanoin mielipiteeni siksi, että mun mielestä on tarpeetonta haukkua ja loukata ihmistä, jota ei edes tunne. Ja ennen kuin kukaan järjen jättiläinen väläyttää mitään, niin ei, en väitä itekkään tuntevani Lauraa. :D

  Mun mielestä oot Laura ihana <3

  ReplyDelete
 112. Tyhmät ihmiset näyttää olevan yliedustettuna sun kommenttiboksissa, mut se tuskin on ees 1/20 sun kaikista (ihanista) lukijoista:) Kateudesta ne haista paska-kommentit kumpuaa.Keep it going girl!Ja ehkä se ano-kommenttien julkaisematta jättäminen rauhoittais asiaa.

  ReplyDelete
 113. hei plz kaikista ei oo pakko tykätä, mutta onko ne omat mielipiteet pakko sanoa näin netissä ja viel ku ei oo edes pokkaa laittaa omalla nimellä ?
  kasvakaa aikuisisks !

  lauran puolustaja

  ReplyDelete
 114. Silloin kun Laura oli vielä se "gallerian Laura", et oikein persoonallasi iskenyt. Tai iskit, mutta aivan väärällä tavalla. On kuitenkin selvää, että sinne kirjoitteli näitä "Läskit on rumia ja laihat kauniita ja punanen tukka oksettaa"-provoja vielä teini-Laura, kun taas tänne blogin puolelle kirjoittaa jo aikuistunut Laura.

  Luulen, että anojen ongelma on juuri se, etteivät he voi hyväksyä sitä, että sinulla on omia ajatuksia muustakin kun muodista, ja siksi se täytyy tuoda esille idioottimaisella ja lapsellisella tavalla. Monien on vaikea hyväksyä, että kauneus ja äly on samassa paketissa ;)

  En minä itsekään aina tykkää kaikesta mitä sinä kirjoitat tai puet tai millaisia kuvia otat, mutta olisipahan tylsää lukea blogia, joka ei millään lailla säväyttäisi :o Jotain ne anotkin täältä itselleen saa, kun kerran täällä jaksavat ravata.

  Oot kaikenkaikkiaan aika suloinen tapaus, etkä pelkästään ulkoisesti. En vielä muutama vuosi sitten uskonut sanovani niin, mutta ihmisetpä muuttuu, sinä oot menny hyvään suuntaan mielestäni :)

  ReplyDelete
 115. vittu et ihmiset on tyhmiä !!! koita kestää laura!:D

  ReplyDelete
 116. siis mitä vittua porukka alkaa analysoimaa tääl niille täysin tuntemattoman ihmisen luonnetta? mahtaa olla porukka jotai saatanan meedioita ku näkee jostai bb lähetyksest et millai oot oikeesti luonteeltas. ja mitä vittua sit jos joku onki hiiri ja koittaa pönkittää itsetuntoaan olemal netissä """"vitu kova"""" mitä vitun väliä sillä on mitä vittua aaaa???? vittuun koko sakki!

  laura, oot ihana ja törkeen asenne mimmi ja tunnen suurta samaistumist sua kohtaa. kaikkee hyvää, oikeesti.

  ReplyDelete
 117. en edes jaksanut lukea loppuun tätä kommenttisotaa, mut vittu et on lapsellista porukkaa liikkeellä. tottakai laura itsekin varmaan sen ymmärtää, ettei kaikkia voi miellyttää ja että tälläsen julkisen blogin pitämisessä on omat huonot puolensa (esim. juuri nuo idiootit jotka jotenkin kostuvat siitä kun saa bloggaajalle pahan mielen), mut en silti tajua että tarviiko lauran blogia lukea jos laura kerran on niin perseestä ja teininangsti jne? tuleeko siitä hyvä mieli kun pääsee oikeen irrottelemaan nettiin anonyymina?

  voimia sulle laura ja muista ettei me kaikki lukijat olla tollasia idiootteja! olet ihana :)

  -miia

  ReplyDelete
 118. Mua kyllä naurattaa ja ärsyttää enemmän nää OI LAURA, OOT NIIN IHANA JA ROHKEE JA ERILAINEN OOT NIIN TÄYDELLINEN JA OLLAAN OIKEESTI NIINKU SISKOKSIA nuol nuol nuol arrrrr hei ihan oikeesti nyt jotain rajaa. Ja anoragettajat vois kanssa rajottaa vähän. Tää on vaa blogi hei come on oikeesti

  ReplyDelete
 119. Voi teitä, ymmärtääköhän monet teistä kommentoijista toimivansa juuri tämän postauksen antaman esimerkin mukaan? :D

  Vaikka monien mielestä tuo kuulostaisikin angstaukselta, niin jokainen älykäs ihminenhän sen jo tajuaa ettei internetflameemisessa ole mitään järkevää tai arvostettavaa.

  Varmaan mukava elämä kun pää on täynnä vihaa.

  ReplyDelete
 120. Kertokaas nyt mulle te paskanjauhajat, että millä tavalla toisen ihmisen kehuminen tekee vaikkapa minusta ruskeakielisen perseennuolijan? Onko Suomi oikeasti näin masentava ja kateellinen maa, että toiselle ei muka rehellisesti voi sanoa, että "olet todella kaunis" vaan se on jollain tavalla nuoleskelua?
  Ja miksi ihmeessä nuoleskelisin anonyyminä netissä vaikkapa Lauraa, mitä se minua hyödyttäisi? Hän ei ikinä saisi tietää kuka olen ja miksi häntä kehuin? Miettikääpä että ehkä osa ihmisistä on täällä oikeasti sitä mieltä, että Laura on vaan upea nuori nainen.
  Osalla tuntuu olevan sellainen ajatusmaailma, ainakin näiden älyvapaitten vistiensä perusteella, että jos ei pidetä jostain niin haukutaan. Ja jos joku pitää jostain/on kohtelias niin se on väärin, koska ei kukaan voi pitää siitä ja se on vaan perseen nuolemista.
  Mutta nyt olen ihan vitunmoinen perseennuolija ja sanon että Keep going Laura! Oot upea nuori nainen!

  ReplyDelete
 121. Kyllä ne vittuilijat blogista diggaa ku kerta jaksaa lukea säännöllisesti. Kateellisia ihmisiä...

  Harvoja blogeja jaksan itse lukea ja sun on yksi niistä. Toivottavasti et viitti välittää niistä kateellisten kommenteista ja jaksat kirjotella viellä.

  Ps nyt on kiva tukka!

  ReplyDelete
 122. Yhtä asiaa en ymmärrä. Miksi anonyymina saa kehua mutta ei haukkua? Jos nuolette persettä, tehkää se omalla nimellänne kiitos.

  ReplyDelete
 123. Hahahhahahaha painukaa nyt ihmiset jo vittuun ei ihan tosissaa jaksais enää kattella:___D Vaik hauskaahan tää on, ei siinä sit mitää...HUHHHUH :D:D:D

  Oot Laura ihan törkeen kova mimmi, et väärässähän nää kaikki luuseri-haukkujat on:D You know it as well!:D

  Hei minun-on-helppoa-kommentoida-tätä-paskaa-koska-olen-anonyymi-tyypit: Leuka kohti rintaa ja katse päin uusia pettymyksiä!:D Ja ostakaa nyrkkeilysäkki vaikka...TAI JOTAIN


  ahahahahha

  ReplyDelete
 124. Espanjan kielessa sana ANO tarkoittaa persereikaa. Ja nakojaan blogimaailmassakin :D

  Tsemppia, Laura!!

  t: Elsa

  ReplyDelete
 125. Mä en oikein tiedä mitä mieltä mä olen susta. Joskus kirjoitat että läskit on rumia ja joskus hyväksyt kaikenlaiset ihmiset, tai ainakin mä oon saanut sellaisen kuvan. Mutta kyllä mä susta ja sun tyylistä pidän :P + AH sun hiukset on uskomattomat.

  'Suomi on niin pieni maa ettei täällä vielä ymmärretä oikein minkään päälle ei yksilöllisyyden eikä muunkaan.'

  Mitä vittua? Mä olen aivan eri mieltä ja sä taidat asua jossain perseessä.

  ReplyDelete
 126. Älä vaan missään nimessä lopeta bloggaamista, sun blogin lukeminen on tullut päivittäiseksi rutiiniksi ja tykkään kovasti lukea juttujas :)

  Voimia ja hyvää kesää <3

  ReplyDelete
 127. menkää ihmiset ulos leikkimään, siellä on nätti ilma.

  laura oot tosi kaunis ja varmaan ihana ihminen muutenkin

  ReplyDelete
 128. Laura mitään blogia lopeta, koska tarvitsee niin paljon huomiota ja kehuja kaikilta. Laura on pohjimmiltaan varmasti aivan tavallinen, huomaamaton ja hissukka tyttö. Ei mikään erikoinen kuin mitä tämän blogin kautta antaa ymmärtää.

  ReplyDelete
 129. Mikä sun livejournalin osoite on? Ja voiks sitä lukea kaikki, vai milleen? Haluisin lukea!

  T: Ella

  ReplyDelete
 130. mun mielestä susta löytyy asennetta ja huumorintajua, kun julkaiset noitten lapsellisten anonyymien ininät etkä anna (ainakaa toivottavasti) niiden vaikuttaa itseesi!
  oikeen hauskaa kesän jatkoa!

  t.anna

  ReplyDelete
 131. voimia sulle! oot tosi kaunis ja niin omaperäinen, ettei sua voi muuta kuin ihastella.

  ReplyDelete
 132. Mun mielestä sä kitiset turhaan. Ei kukaan sua pakota olemaan täällä netissä kaiken kansan pällisteltävänä. Sä ITSE pidät tätä blogia, kirjoitat tänne ja esittelet itseäsi, tavaroitasi jne. Tietenkin on typerää haukkua ja arvostella sinua täällä, mutta itse olet tiesi valinnut. Et voi olettaa, että kaikki tykkää susta ja on nii vitun kateellisia sulle ja sä saat paistatella ihmisten huomiossa niin rinta rottingilla ettet tajua kuinka pitkälle sun perse sojottaa. Mä en tosissaankaan tajua mitä sä marmatat siellä, vittumaisia anoja on aina ja niitä tulee aina olemaan, sun vaihtoehdot on joko sietää niitä tai lopettaa tää netissä esiintyminen. Niin yksinkertaista se on, it's your call.

  ReplyDelete
 133. moikka. eikös täällä ole mahdollisuus muuttaa kommentointi mahdolliseksi vain jos omistaa nimimerkin? suosittelisin sitä! silloin pääsisi eroon noista anoista, kun vaan sellaset joilla on tunnukset pääsis kommentoimaan. ja jos jollain (kuten mulla nyt) kivalla ihmisellä on jotain tärkeää asiaa, niin helpostihan ne tunnukset hankkiikin. vähenisi vaan toi paskan määrä! tsemppiä!

  ReplyDelete
 134. Tää hiusväri muuten sopii ihan mielettömän hyvin sun silmien ja ihon sävyyn, näyttää kivan luonnolliselta!

  ReplyDelete
 135. Laurako verbaalisesti lahjakas? Mistä lähtien perusnormaali blogisepustus vittuineen ja lolleineen on tehnyt lahjakkaan kirjoittajan? Okei, Laura osaa kirjoittaa ymmärrettävästi (nimenomaan ymmärrettävästi). Kirjoittaako Laura ylipäänsä muuta kuin blogia? Runoja tai novelleja? Harrastaako ylipäänsä kirjallisuutta?

  ReplyDelete
 136. Moikka Laura<3
  kauheen monella bloggaajalla on tällä hetkellä sota negatiivisia lukijoitaan vastaan :D onks tää nyt jotai muotii vai?

  Laura älä välitä,puolet sun lukijoistas haluu vaan provota sua että sais susta jotain ihmimillistä irti. Älä mee siihen lankaan että loukkaantuisit jostain,sitä ne hakee vaan,että sanoisit jotain vastaan tai että susta sais jotain irti..

  Tsemppiä ja koita kestää eräitä ääliöitä<3 Parempi ku et lukiskaan noita paskakommentteja.

  ReplyDelete
 137. Hei Laura!

  Hmmph. Tulee ihan surku sinun puolestasi, kun olet täällä ihmisten sylkykuppina... Onneksi nopea kommenttiboksin läpikahlaaminen paljasit, että näitä fiksuja ja asiallisia tyyppejä on kuitenkin enemmistö! :) Kiitos kaunis ihanasta blogistasi (olen sitä käynnyt aika ajoin enenkin kommentoimassa). Luonnettasi en lähde analysoimaan sen kummemmin, koska en tunne sinua, mutta blogi-minästäsi välittyvä kuva on vertaansa vailla! Meikä tykkäilee. :) Kaunista ja kivaa kesän jatkoa sinulle!

  t. Sofia

  ReplyDelete
 138. Ihan itse kerjäät verta nenästäsi. Mulle ei tulis mieleenkään levitellä elämääni kaikelle kansalle netissä ja vieläpä julkaista ihan omasta tahdostani kaikki vittuilukommentit ja sitten vielä porata niitä. Tsiisös mitä pellemeininkiä. Se on kuule ihan yksinkertainen toimenpide estää anonyymien kommentit. Kysymys kuuluu vain, miksi et halua tehdä kyseistä toimenpidettä. Niinpä niin, on niin kivaa leikkiä marttyyria ja heilutella keskaria kaikille jotka sun täydellisyyttäsi uskaltaa arvostella. Kasva hei aikuiseksi.

  ReplyDelete
 139. voi vitturainen miks jotkut täällä alkaa toisen luonnetta arvosteleen "päläpälä hiirulainen käläkälä tosielämässä blaalbaa kerranki kaupungilla"-sontaa...
  joo varmaan kaikki te räväkät ihmiset yksin siellä kaupungilla kävellessänne heilutte ja nyitte pakkoliikemäisesti ja huudatte päättömästi jatkuvasti tuntemattomille ihmisille?! wtf seriously..?! oikeesti joku järki käteen..

  Laura, pliis muuta kommenttiboksi sellaseks, että vain bloggeriin kirjautuneet voi kommentoida. nää lapsethan sekoo täällä kun saa anonyymina sanoo ties mitä paskaa, täähä alkaa olla kun joku huoltsikan vessan seinä mihin kirjotellaan mitä sylki suuhun tuo :/

  ReplyDelete
 140. HOH, hei oikeesti, relaa.

  sillä jos joku, niin tämmöne angstailu ja "yhyy netiz gaigi on iha quuuuzibäit!!!11wiil wiil"-vineily on lapsellista ja so-out-of-fashiooon, joten, älä.

  naama messingillä, takki auki, reteesti kohti uusia haukkuja :D

  jatka blogia, se on aivan hyvä, kuten sinäkin.

  ReplyDelete
 141. sun kommenttiboksi oli taas mun illan pelastus<3 ei uskois että suomesta löytyy näin paljon sekopäitä vai painottuuko se vaan sun blogin lukijoihin??? oot söpskä :>

  ReplyDelete
 142. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd meinasin jättää kommentoimatta tähän, mutta pakko kai se on omakin mielipide tuoda esiin...

  Mutta naurattaa ihan oikeesti, siis MIKS pitää tehdä näin iso ja kauhee juttu tällasesta ?!:D Hullujako nää ihmiset on. Tietysti joka ikinen suosittu bloggari saa jotain vittuilu viestejä ja ne kirjottaa ihan vaa sitä mitä mieleen tulee, siis jotakin rajaa tässä suhtautumisessa nyt hei!

  JA JOS EI KIINNOSTA NII EI OO PAKKO LUKEE?!

  En tajua niitä ihmisiä, jotka tulee vaan haukkumaan toisia ilman syytä ja vaikka ei edes tunne. Voin vaan kuvitella millasta tekstiä oot Laura saanu. Ja ei todellakaan kannatta ottaa noita tosissaan:'D

  jooo ja ihmiset nyt relax !:D

  ReplyDelete
 143. Wow :) toi eka ano oli kyl jo aika jotain.. se pistiki vähä miettii et te jotka tuutte haukkuu ja vittuilee tänne ni onko teillä muuta elämää ku vittuileminen anonyyminä?
  Vai onks teiä elämä muuten vaa nii perseestä et pitää tulla purkaa sitä kaikkee paskaa tänne?
  Ens kerral ennen ku kirjotatte ni voisitte kyl ees vähä miettiä... :P

  ReplyDelete
 144. Tykkään sun blogista mielettömästi, mutta silloin jätän postauksen lukematta kun matkit Erlend Loen kirjoitustyyliä.

  ReplyDelete
 145. Lopeta bloggaaminen nii loppuu ruikutus.

  tykkään tästä blogista tosi paljon mutta ymmärrän sun kommentin: "Ja mitä iloa on kirjoittaa tyhmille ihmisille?"

  Eikö blogeja saa laitettua niin että pelkästään kutsutut voi lukea? (En oo niin perehtyny tähän hommaan.)

  -Janna

  ReplyDelete
 146. Kuin-sanan eteen ei tule pilkkua. Asia opetetaan peruskoulussa.

  ReplyDelete
 147. Kyllä on taas Suomen kerma liikkeellä :D Lauralle kovasti jaksamista ja toivottavasti jaksat pitää blogia edelleen pystyssä, oot huippu! :)

  ReplyDelete
 148. Laura vie anonyymejä kyllä 6-0. Laura sanoo kaiken mitä sanoo omalla nimellään, mutta anot haukkuu nimenomaan anonyyminä! Ois kiva nähdä semmonen anonyymi, jolla on munaa pistää tohon oma nimi ja kuva. Ei muuten tasan löydy suomen maasta ku pari semmosta. Loput keksii varmaan jonku vihamiehensä nimen siihenki.
  mut enivei laura rokkaa. anonyymit toivon että teiän isä raiskaa teiät perseesee ni ois teilläki jotai muuta ajateltavaa ku jonku bloggaajan ajatukset.

  ReplyDelete
 149. mä haluaisin vaan tietää, että minkä ikäisiä nää sun ilkeiden kommenttien kirjoittajat on.. kuulostaa joltain 15-vuotiaiden pahanolon purkauksilta :DD

  no, mutta ihan hyvää viihdykettä ovat minun tylsään koti-iltaani, joten kiitos vain teille =)))

  ReplyDelete
 150. Laurako verbaalisesti lahjakas? Mistä lähtien perusnormaali blogisepustus vittuineen ja lolleineen on tehnyt lahjakkaan kirjoittajan? Okei, Laura osaa kirjoittaa ymmärrettävästi (nimenomaan ymmärrettävästi). Kirjoittaako Laura ylipäänsä muuta kuin blogia? Runoja tai novelleja? Harrastaako ylipäänsä kirjallisuutta?

  ..Tietäisitpä vain.
  Niin paljon pelkän blogin perusteella voi olettaa.

  ReplyDelete
 151. TOTTA

  voi jumalauta on aikasemminkin pistäny vihaks noi ERÄÄT kusipää huora anot.

  Ihan epäreilua että joudut ottaan YHTÄKÄÄN paskanlöpinä haukkuma kommenttia vastaan...

  Kannattaisi jokaisen helvetin agressiivisen oksettavan kommentoijan perustaa itse blogi, kirjoittaa ITSESTÄÄN, OMASTA ELÄMÄSTÄÄN, OMASTA PERHEESTÄ, OMASTA LEMMIKISTÄ, OMASTA KODISTA,kaikesta, kuvien kera, oman pärstän kera....ja päivittää sitä joka päivä.

  Eikö kaiken ton laittaminen internetiin koko maailman nähtäväksi ja luettavaksi jo ole aika rohkeaa? kyllä on

  ja vielä päälle TUO KAIKKI PASKA kommentointi, joka on kaiken lisäksi TURHISTA ASIOISTA. helppoko on loukata "julkkista netissä" kun tietää ettei kuitenkaan joudu vastuuseen. kai se on.

  Vinkkinä lauralle jos rupee tulemaan liian törkeätä tekstiä niin ip osotteet talteen ja poliisille. THAT'S IT.

  ei enää helmiä sioille :)

  ReplyDelete
 152. En ymmärrä noita, sähän oot ihan huippu!! Hyvää kesää Laura sulle ja sun blogis on ehdottomasti paras kaikista, ja seuraan aika montaa!:)

  Julia

  ReplyDelete
 153. Ja vaikka anojen kommenteista ei pitäiskään välittää, niin onneksi on Puppe, joka varmasti lohduttaa <3 Nimim. Itsellä piiiiiientä koirakuumetta havaittavissa :D

  ReplyDelete
 154. kateellisten panettelua noi anonyymien vamppikommentit.. sun blogi on ihana ja persoonallinen, jatka samaan malliin :)

  ReplyDelete
 155. Alennun nyt kommentoimaan ei herranjumala.

  Jumalauta mitä skeidaa. Kuvitteleeko ihmiset oikeesti tulevansa tänne kommenttiboksiin kiljumaan ja yhdellä kommentilla saavansa näiden niin kutsuttujen ilkeiden anonyymien päät kääntymään? Tarkoitan nyt näitä ÄLÄ OLE ILKEÄ ja EI TARVII TÄNNE TULLA PURKAAN PAHAA OLOA ja JOS ON JOTAIN PAHAA SANOTTAVAA MEE POIS -kommentteja. Ja sitten loppuun vielä LAURA OLET IHANA IHMINEN JA UPEA JA UUH ÄLÄ VÄLITÄ NOIST ANOIST. Aika lapsellista touhua puolin ja toisin =) Oikeestaan ei niin väliksi jos täällä olis muutama tollanen kommentti mutta ei vittu kaikkienko se pitää tänne tulla ilmoittamaan.

  Kamoon. Netti on aina netti ja jos tämä kommenttilaatikko pursuis ainoastaan hehkutuskommentteja niin kävis varmaan aika pitkäksi itse kullakin. Ja jos on niin vitun heikko itsetunto niin ei luoja kannattais keksiä joku muu keino ilmaista itseään.

  huhu rajottakaa kaikki paitsi mä

  ReplyDelete
 156. Laura oot paras. Keep it going girl! :D

  ReplyDelete
 157. LOL? Huora?
  Ensinnäkin, pitää olla helvetin älyvapaa, kun kirjoittelee tollasia.
  Toiseksi, kukaan, joka on pelkästään blogin lukija, ei tunne Lauraa. Ei se, joka on Lauran nähnyt BB:n suorassa lähetyksessä, kulkenut Lauran ohi kadulla, lukee Lauran jok'ikisen postauksen... Ja mä en tajua, kuka blogin lukija on edes saanut sellasen käsityksen? Mistä ihmeestä tulee kommentit: hiirulainen, angst, etc.?

  On ainoastaan yks vaihtoehto pistää loppu kaikille anosodille:
  Anojen selvä tarkotuis on osoittaa kateellisuutensa, huono egonsa ja laskeva itsetuntonsa panettelun ja ilkivallan merkeissä. Miksi ihmeessä me (järkevät&ihanat) kommentoijat sitten tartutaan näihin? Miksi blogin pitäjä tarttuu näihin?
  Ymmärrän, että Karkkipäivä-blogin Sanni puolusti omaa blogiansa, kun siellä myytäviä tuotteita vaadittiin ilmaiseksi. Siinä vaiheessa oli hyvä tarkentaa muutama epäselväkohta, ettei muille lukijoille tule samanlainen väärä käsitys.
  Useimmissa blogeissa on kuitenkin kyse mielipiteestä, ei väärinkäsityksestä, kun puhutaan näistä ihanista haistavittuoothuora -anokommenteista. Niihin ei tarvitse kommentoida. Jättää ne vain omaan arvoonsa, niin eiköhän ne siitä vähene :)

  Anot on perseestä.

  BY: MICKEY

  ReplyDelete
 158. ANONYYMIT

  laittakaa linkki naamataulustanne,
  täällä tuntuu olevan muutama MISU joidenka nenää vois vähän muotoilla uudestaan. ihan sillä
  että jos nähdään irl niin turpaan ansaitsette pellet

  kuka uskaltaa ;)? ei YKSIKÄÄN veikkaan minä

  ReplyDelete
 159. Nännissä roikkuvilleJune 11, 2010 at 12:41 AM

  Näillä anonyymeillä on menossa äidin tissistä irtautumisvaihe. Yritä Laura ymmärtää heitä yhtä hyvin kuin he yrittävät ymmärtää sinua ;)

  ReplyDelete
 160. Faktahan on se, että ne ihmiset (ja niitäkin toki on), jotka sinusta eivät syystä tai toisesta pidä, eivät täällä blogissa käy koskaan.

  On aivan selvää, että näille kommenteissa kiukutteleville lapsille on tullut sinusta suorastaan jo pakkomielle.

  Kyllä he vielä siitä kasvavat ja alkavat nauttimaan omasta elämästään ilman katkeroitumista ja pahaa oloa.

  Olet upea nainen, jatka samaan tyyliin!

  ReplyDelete
 161. hahah voiko näille kommenteille muutakun nauraa :D

  ReplyDelete
 162. aattelin vaa ehdottaa että jos et käytä enää niitä h&m lyhyitä röyhelöhameita, mitä tais olla peräti mustana, harmaana ja vaaleenpunasena nii voisit laittaa tonne blogikirppikselle. mä olisin ainaki kiinnostunu :)

  http://3.bp.blogspot.com/_UeRFJeoHwuk/STQRlEdg7_I/AAAAAAAACU8/iikMq2njq2E/s400/Asuja+ja+muuta+074.jpg

  noita siis =)

  ReplyDelete
 163. (Tämän kommentin voisit jättää julkaisematta)

  Olen istunut tässä jo yli 30minuuttia (pysähdyttävä tapaus tai sitten vain jumitan kello; tähän aikaan), miettien mitä kirjoittaisin, miksi kirjoittaisin. Kiinnostaako sinua edes lukea suurimmaksi osaksi täysin tuntemattomien selityksiä. Teenkö itsestäni naurunalaisen tai typerän. Sitä en tiedä.

  Mutta lopulta päätin kirjoittaa sinulle, bloggaaja-Laura. Seuraan murto-osaa elämästäsi 500km päästä, netin välityksellä, en siis oleta että tuntisin työ-Lauraa tai kaveri-Lauraa tai ketään muutakaan, vain sinut, bloggaaja.

  Pelottaa sanoa itsestäni yhtään mitään, kun enhän edes tiedä julkaisetkö tämän vai et. Mutta, nimeni on Karoliina, ikää 19vuotta. En tiedä miten sinä asian ajattelet, mutta minulle on suurta paljastaa jotain itsestäni tuntemattomalle.

  Kaduin taas kun menin ja selasin kommenttiboksin läpi. Jo kauan sitten päätin etten lue kommentteja, säästyisin siltä tunnelmalta mikä niissä valtaosin vallitsee, blogien seuraamisesta tulikin heti antoisampaa ja mukavampaa minulle itselleni.

  Jälleen kerran tulin sanattomaksi (tästä hehtaaritekstistä ei sitä ehkä olettaisi, heh!). Hävettää kaikkien puolesta, niiden jotka tulevat lyömään toista sanoillaan lyttyyn (tai ainakin yrittävät) ja niiden jotka tulevat lyömään lyöjiä. Hävettää myös itseni puolesta.

  Olin ennen katkera ja kateellinen. Kamalia tunteita, etenkin kun ne vain syövät kaiken muun pahan lisäksi itse tuntijaa. Mikä uskomaton helpotus onkaan, kun tiedän itse päässeeni noista tuntemuksista yli ja uskon että moni muukin kommentoija täällä tulee pääsemään. Täysin "parantunut" en suinkaan ole, tietenkin lähipiirissäni on joku, jolla on enemmän rahaa, sirompi maha tai jotain muuta paremmin. Mutta enää en takerru siihen, sillä tajuan miten paljon myös itselläni on hyvin.

  Olen ajatellut tätä ilmaislahja-asiaa. Itselleni tulee hetkiä kun ajattelen; voi, miksi minä en saanu tuollaista laitetta/nuita ilmaislippuja/tuota kutsua avajaisiin, mutta se menee kyllä nopeasti ohi, sillä minusta te bloggaajat ansaitsette kaiken minkä saatte.

  Minusta on valtava asia tehdä itsestään julkinen. Puhumattakaan vaivasta (aineiston kerääminen ja julkaiseminen) jonka näätte. Tähän lisätään vielä se, miten helppo muiden "paremmin" tietävien on tulla arvostelemaan sinun omia tekemisiäsi

  Ihmisillä on rumia ajatuksia, täysin ymmärrettävää, mutta miksi niitä pitää viljellä jonnekkin julkiseen paikkaan, suutuspäissään, täysin eirakentavasti. Silti kukaan meistä ei ole toivoton tapaus,vaan jokaisella on onneksi varaa kasvaa.

  Tekisi mieli painaa ctrl+alt ja poistaa koko teksti. Mutta en taida. Tuntuu että oloni helpottuu kun julkaisen tämän, sain sanotuksi edes jotain. Mietin myös että ainahan sinä voit jättää tämän lukematta, joten pahaa ei tästä ainakaan pitäisi seurata.

  En koe tarpeelliseksi toivottaa voimia/jaksamisia, mitä vaan. Sinulla on omassa, todellisemmassa elämässäsi henkilöitä jotka pitävät sinusta huolen, eikä kenenkään meistä anoista tarvitse sitä tehdä.

  ReplyDelete
 164. Vaikka bloggaaja on "valinnut tiensä itse", miksi pitää ymmärtää sitä kaikkea paskaa, mitä niskaansa saa, ja vain sietää sitä? Miksi bloggaajan pitää siirtää kaikki inhimillisyytensä sivuun lukiessaan kommentteja, kun anonyymit saavat kirjoittaa ihan mitä tahansa ajattelematta yhtään mitään?
  Menee nyt vähän ohi, miksi blogin pitäjiä ei pidetä ihmisinä ollenkaan, ja miten heidän pitäisi luopua kaikista oikeuksistaan ihan vain siksi, että sattuu kirjottelemaan julkisesti netissä.

  Tsemppiä sulle Laura, olet upea!

  ReplyDelete
 165. Eiköhän juttu oo iha just nii, että jos kerran vapaaehtoisesti pitää yleistä blogia jota kaikki ihanat ja vähemmän ihanat ihmiset lukee ja kommentoi, ni pitää olla just nii kovakuorinen, että ottaa kommentit kommentteina eikä yleisinä elämää räjäyttävinä lauseina. Toisesta korvasta sisää ja toisesta ulos! onko sillä väliä mitä toiset on mieltä? kaikkia ei voi kuitenkaa mielyttää ja se on vaa ikävä tosiasia, että ihmiset tykkää haukkua, arvostella, pilkkaa ja katsoa nenänvartta pitkin "erilaisia" jotka tekee totutut asiat toisin. Sellaset kannattaa antaa vaa pyristellä omassa ilkeydessään. Ja loppuenlopuksi omaksi iloksi sitä blogia pitää! vai?

  Ja blogien lukijat! älyhoi! Jos ei kerran tietyn blogin (oli se sitte mikä tahansa) sisältö mielytä silmää ja elämänfiilistä ni ei sitte tarvi lukea saati kommentoida! tuhahtakaa sisäisesti ja jatkakaa elämäänne eiköhän tästä worldwidewebistä löydy jokaiselle jotakin josta tykkää!

  jesjeswohoo!
  Hyvää kesää!

  ReplyDelete
 166. Laura on:
  -kaunis
  -näyttävä
  -massasta eroava bloggaaja
  -viisas
  ja ihana

  joten fuck you haukkujat

  ReplyDelete
 167. En tajua miksi pitäisi laittaa kommenttisensuuri päälle, mitä se hyödyttäisi? Laura joutuisi kuitenkin lukemaan itse näiden paska-anonyymien huorittelut, vaikka muut ei niitä näkisikään. Ehkä se kyllä vähentäisi näitä "haukkujat on vaan kateellisia, tosi lapsellista, niillä on traumoja"-kommentteja, jotka on varmasti tosi rasittavia nekin kun niitä tulee sata peräkkäin. Mutta pointti oli, että musta on tosi arvostettavaa, että joku bloggari julkaisee vielä kaikki kommentit. Keep it up!

  ReplyDelete
 168. Mua kiinnostais ne pari juttuu josta oisit halunnu kertoo.oot niin kaunis ja inspiroiva ! jos näkisin sut kaupungilla olisin varmasti vauuu miten kaunis.. harmi vain että näkee sua vaan kuvissa !:)

  ReplyDelete
 169. Hei Laura! Kivasti on tullut taas tekstiä tähän kommenttilaatikkoon..mut kun luin nämä hiton 165 kommenttia vai montako niitä tällä hetkellä olikaan niin huomaa että yli puolet kommentoijista haluu sun jatkavan kirjottamista ja pitävät sun blogistas aidosti joten jatka blogin kirjottamista ja estä nimettömien kommentit niin paljon mukavempi sitten pitääkin blogia, turhaan otat haukkuja vastaan ja saat huonon fiiliksen. Ja tää sun kannanotto anojen ilkeisiin kommentteihin oli tosi rohkeeta!Mut kuten me kaikki tiedetään, nii ei se auta kuinka yritätte sotia "ilkeitä"anoja vastaan ja puhua niille järkeä=TURHAAN. Estä anojen kommentointi vaan kylmästi ja anna niiden puhua jotka uskaltaa nimellä pistää kommentteja.

  ReplyDelete
 170. en jaksa osallistua ano-sotaan mutta onpa kauniita kuvia, tosi upeita jotenkin lämmin tunnelma!

  ReplyDelete
 171. Viitsitkö lukaista sähköpostisi:)

  ReplyDelete
 172. Joo enpä sano noihin aikasempiin viesteihin yhtikäs mitään.. :D

  Mutta sen sanon, että toi tukka on nyt PERFECT ! jätä toi väri, se sopii sulle todella hyvin=)

  ReplyDelete
 173. Sun teksti oli asiaa, internetin oleellinen osa on herkkänahkaiset ja provosoituvat ja provosoivat anonyymit.

  Pakko lukea kommentit vielä! :D

  ReplyDelete
 174. eiköhän se tuo kateus ole mikä helpoiten ajaa tohon tilanteeseen :) oothan sä nyt jumalattoman kaunis nainen ei siitä pääse yli eikä ympäri. ei kaikki tietenkään voi tykätä samoista asioista, mutta miksi lukea blogia joka ei ole lähellä omaa tyyliä jne ? hyvä kuitenkin että et ota kommentteja liian itseesi. olen lukenut blogiasi jo kauemmin kun edes muistan ja tykkäilen siitä ihan mielettömästi! tsemppiä jatkoon :)

  nina

  ReplyDelete
 175. voi teitä ihmiset ku jaksatte aina valittaa!
  Olisko teillä pokkaa kirjottaa omaa blogia ja olla kaupungilla niin että sua katotaan pitkään että kaikki tunnistaa sut? en usko että ihan jokasella olis! Eli nauttikaa siitä omasta elämästänne ja turha tänne tulla valittamaan oman elämänne paskamaisuutta! ei kukaan pakota sua tätä blogia lukemaan! :D

  ReplyDelete
 176. HAHHAHAHA mikä kommenttiboksi :DDDDDD
  näille on aina kiva nauraa.

  ReplyDelete
 177. Anonyymi sanoi...
  Yhtä asiaa en ymmärrä. Miksi anonyymina saa kehua mutta ei haukkua? Jos nuolette persettä, tehkää se omalla nimellänne kiitos.

  10. kesäkuuta 2010 14.27

  JUURI NÄIN! Ja ei, en ole "paskaaniskaanheittäväano". Pidän tästä blogista, mutta pieni reality check vois olla ihan paikallaan kaikilla kommentoijilla. Ja mitä tulee tuohon että yks ja sama anonyymi kommentois kaikki paskat, eipä ne kehumiskommentit toisistaan tyyliltään sen enempää eroa että...

  Mutta Laura, keep it up! <3

  ReplyDelete
 178. kyllähän julkkiksiakin arvostellaan aina netissä, tavallisia ihmisiä arvostellaan julkisesti, kiusataan koulussa. eihän sille voi mitään. c'est la vie.
  kyllä varmaan useampi täällä kommentoneista jotka sua niin palvoo on arvostellut jotain ihmistä negatiivisesti. niin varmaan sinäkin. täällä kuitenkin voisit estää kommentoinnin.

  ReplyDelete
 179. kuin te jaksatte rakkaat ihmiset?
  ihanista ihmisistä tulee täällä pölkkypäitä, enkä puhu vain niistä, jotka haukkuu.
  relax

  ReplyDelete
 180. älä julkaise ees noita " sä oot huora " kommentteja, mitä vittua sä oot muka tehnyt niille toi on niin helvetin tyhmää et porukka tulee tollast kirjottaa vittuuuu tekis mieli nähä ku nää tulis snomaa päi naamaa toi on niin säälittävää..
  ei tunnu varmaankaa kivalta lukee noita huorittelukommenteja.. älä ota niit tosissasi, eihän ne sua tunne

  ReplyDelete
 181. Hei oikeesti... _olkaa hiljaa_ on ihan sama mitä te tänne lässytätte

  ReplyDelete
 182. ”..Tietäisitpä vain.
  Niin paljon pelkän blogin perusteella voi olettaa.”

  Riittääkö aivokapasiteettisi perustellun vastauksen kirjoittamiseen, ano?

  ReplyDelete
 183. Suosittelen anokommenttejen esto sulle, ja monelle monelle muullekin bloggarille.

  ReplyDelete
 184. NII JUST LAURA KEEP IT UP <<3<33<3

  Lol ei vittu mitä porukkaa -.-

  ReplyDelete
 185. :D Nauran teille kaikille. Vitsi ku on vakavaa. Get a life, everyone?

  ReplyDelete
 186. HAHAHHAHHHAHAHAHHA EI VITTU... Pakko viel vähän: HAHAHAHAHAHHAH. Sain kyllä elämäni naurut tästä sun kommenttiboksista :D

  Paras oli kommentti "Eiks Taavi oo antanu sulle vai mikä jurppii? Ehkä Taavi tahtois vähän isorintaisempaa lyyliä välillä?" - Sielä joku läski vissiin yrittää kohottaa omaa itsetuntoaan.

  Ihmiset ovat vaan pohjimmiltaan niin perkeleen kateellisia. Ja sussa löytyy paljon mitä kadehtia. Mutta ei sen pitäis olla muoilta pois jos sun geenit on hiukan paremmat ku normaalin tallaajan. Oot upee ja oon lukenu sun blogii sen pystyttämisestä asti ja sitä ennen stalkannu irc-gallerias. Haha kuulostipa karulta :D Mutta oot huippu, kaunis, persoonallinen, upea kroppainen ja upean tyylin omaava nainen! Minäkin kadehdin sinua monessa asiassa. Tsemppiä Laura :)

  ReplyDelete
 187. Toi viimeinen lause on niin vitun syvällinen. "Pintaa ja pinnallisuutta", kiitos Laura, tulen nauramaan tälle varmaan jonkin aikaa. Saat inhottavia kommentteja anonyymeiltä vain siksi, että itse sen mahdollistat. Julkaiset jopa ne lapsellisimmat läpät. Miksi? Saadaksesi entistä enemmän huomiota?

  Huomaatko Laura, että sinulla on mahdollisuus saada äänesi kuuluviin ja kertoa ajatuksistasi tuhansille ihmisille. Sinua kuunnellaan, ihmiset ovat kiinnostuneita. Saatat pitää sitä itsestäänselvyytenä. Se ei kuitenkaan todennäköisesti tule kestämään ikuisesti. Jos oikeasti koet, että sinulla on potentiaalia muuhunkin kuin ostostesi esittelyyn (mikä sekin on eräänlaista provosointia, kaikilla ei näet ole mahdollisuutta samanlaiseen kulutustasoon kuin sinulla), suosittelisin sinua hyödyntämään tilannetta. Toisaalta helpompaa on toki vähätellä lukijoita "voisin kirjoittaa vaikka mitä mut ette te tajuis" -tyylisillä letkautuksilla ja ylimielisellä asenteella.

  ReplyDelete
 188. ei voi niinku mittää muuta sannoo ku että voi vittu mitä kommia :D iha suosiolla jätän normisti aina kommentit lukematta ku ei täältä ikinä mittää järkevää tekstiä löydä.
  Lauran blogi on omasta mielestä kiva ja itellekki saa aina kivoja vinkkejä täält:)

  -ty

  ReplyDelete
 189. PLEASE RELAX BEFORE I GRAB MY EYEBALLS OUT OF MY HEAD AND SQUISH THEM INTO PAP AND MIX THE SHIT WITH MY CAT'S URINE AND MAKE YOU DRINK IT

  ReplyDelete
 190. Näyttää siltä että täällähän on ihan itse mestari ihmistenlukija paikalla! Jos näkee jonkun ihmisen pari kertaa niin eihän siitä voi arvioida onko kyseessä rouva hiiri vai tiikeri? Lisäksi musta vaan tuntuu että nää meidän ihqut anonyymimme jotka haukkuvat sua vaan kerjäävät tätä, kun kokoajan vaan jatkuu tommonen rutina sun virheistäs. Mitä vittua? No mut mitä sitten? Kaikkillahan on omat mielipiteensä ja tykkään hirmusesti Laurasta jolla on asennetta! Nii ja te jotka siellä valitatte niin haistakaa vittu venäläisetkääpiöhomorunkkarihuorat ja astukaa naulaan. :D
  Laura, viitta niskaan ja ylöspäin!

  t. Anndi

  ReplyDelete
 191. Riittääkö aivokapasiteettisi perustellun vastauksen kirjoittamiseen, ano?

  Riittääkä sinun aivokapasiteettisi ymmärtämään, että pelkän blogin, ja blogitekstien perusteella on täysin naurettavaa lähteä heittämään tuollaisia aivopieruja, kuten sinä edellisessä kommentissasi.

  ReplyDelete
 192. Jess, luin kommentit puoleenväliin ja scrollasin alas jättääkseni omani, tästähän onkin tullut kunnon keskustelupalsta! Harmikseni ehdin sen verran lukea että näin sen hartiat lysyssä BB-katsomossa-kommentin. Lyön pääni pantiksi, että jos Laura olisi katsomossa näyttänyt "rajuutensa", alkanut moshata ja ärjyä kun toiset aploodaavat, heittänyt niittikorkokengällään Vappu Pimiää päähän ja huutanut SOITTAKAA PARANOID hiljaisen kohdan aikana, olisi sama kommentoija kirjoittanut: "Hui kun tämä Laura onkin pelottava livenä." Hei, ne jotka kommentoivat täyttä skeidaa, eivät kommentoi saadakseen asiaansa esille, vaan siksi, että haluavat aiheuttaa yleistä härdelliä ja olla lämpimikseen negatiivisia. Henkilökohtaisuuksiin menijät; niittikorkokenkää päähän teille.
  ÄLÄ VÄLITÄ, LAURA. Olet loistava.

  ReplyDelete
 193. : DDD Laura sitä ja Laura tätä, Laura tuntee näin ja noin. Mistä vitusta kukaan tietää mitä tää päässään ajattelee? Ja mitä vitun väliä, blogi on blogi ja sinne voi julkasta just mitä itsellä huvittaa. Paloja elämästä tai kuvia päivistä ja vaatteista. Kommentoida voi ja kaikenlaista kommenttia tulee. Jos tämmöstä sotaa aletaan käymään jostain raukoista anonyymikommenteista, niin ei se saakeli ole ihme että niitä tulee aina vaan lisää..

  ReplyDelete
 194. ”Riittääkä sinun aivokapasiteettisi ymmärtämään, että pelkän blogin, ja blogitekstien perusteella on täysin naurettavaa lähteä heittämään tuollaisia aivopieruja, kuten sinä edellisessä kommentissasi. ”

  Miksi kukaan peittelisi lahjakkuuttaan tekemällä asiat tavallisesti niin kuin vähemmän lahjakkaat?
  Balettitanssija astelee harjoitussalin ja näyttämön ulkopuolellakin sirosti ja ryhdikkäästi pää pystyssä; jokainen liike on viehkeä ja harkittu. Verbaalinen lahjakkuus näkyy tavassa muodostaa sanataiteellisuutta edustavia lauserakenteita ja tavassa käyttää ennalta arvaamattomia ja herkullisia sanoja. Laura kirjoittaa niin kuin kuka tahansa bloggaaja, ei niin hyvin kuin kirjailija. Samalla tavalla kuin ystävänsä Anna, ja silti Anna saa paljon enemmän kuraa niskaansa anojen tehdessä tahallaan lommoja neidin itsetuntoon - kuten on todettu.
  Verbaalisesti lahjakas ihminen puhuu ja kirjoittaa omaa kieltään, eikä voi kuin ihastella miten äidinkielellä saa ilmaistua itseään niin kauniisti. Pelkkä sanavalmius ei tee kirjailijaa, novellistia tai runoilijaa.


  -B

  ReplyDelete
 195. Kukaan joka ei ole Lauraa tavannut ei voi sanoa hänen luonteestaan mitään. Mutta minä tykkään hänessä kaikesta mikä blogissa näkyy ja välittyy <3

  ReplyDelete
 196. Kukaan joka ei ole Lauraa tavannut ei voi sanoa hänen luonteestaan mitään. Mutta minä tykkään hänessä kaikesta mikä blogissa näkyy ja välittyy <3

  ReplyDelete
 197. En haluaisi kuulua itsekkin niihin arvostelijoihin, mutta.... Ymmärrän että ihmiset voivat olla vituttavia toisinaan ja saahan siitä tietenkin huomauttaa. Mutta sitä en ymmärrä, että valitat kommenteista ja kuitenkin julkaiset kaikkien paskanpuhujienkin (tai mistä minä tiedän) kommentitkin. Ei kannata valittaa jos julkaisee kaikki kommentit. Tyypit suosittelee että sallit vain kirjautuneiden kommata, mutta sitähän sinä et voi tehdä, koska menetät kommentit ja etkä voi sanoa saaneesi niin ja niin monta kommenttia. Säälittävää.

  ReplyDelete