Friday, June 4, 2010

Miettikää sitä

17 comments:

 1. Oho, osuinpas heti päivityksen jälkeen paikalla. Sellasta kysyisin, että hyväksytkö vielä livejournaliin uusia lukijoita? Että kannattaako pistää anomus tulemaan? :D

  ReplyDelete
 2. Hyväksyn kyllä edelleen, aika vaisusti kylläkin, mutta jos esimerkiksi laitat liitteenä facebookprofiilisi tai jonkun vastaavan, niin silloin uskallan lisätä, kun tiedän hieman, kuka on kyseessä :)
  Eli laita vaan tulemaan:)

  JEESUS ME MENNÄÄN NYT NUKKUU-->

  ReplyDelete
 3. Siis ihan tuntemattomiakin kö sä sinne otat? Vaikka et tuntis mutta näyttää normaalilta tms? :DD

  ReplyDelete
 4. niin ihana tää sun blogi :-) ja oot tosi nätti myös!

  ReplyDelete
 5. Anonyymi:
  Kyllä hyväksyn myös tuntemattomia, mutta haluan vaan tietää, että lukija on joku "tunnistettava" tyyppi, eikä mikään tietojen levittävä. :)

  mette:
  kiitos <3

  ReplyDelete
 6. Vedit takas mustaks? :)

  ReplyDelete
 7. sullahan on ihan mielettömästi kavereita LJssä, niin luetko sä sun lj-kavereiden entryjä? :o

  ReplyDelete
 8. Onko mahdollista, että kun teet postauksia missä sun asu näkyy, että kirjotat mistä vaatteet on ostettu?
  Thanks! :)

  ReplyDelete
 9. Toi eka kuva: supernätti!.. sulle sopii noi tummat kyllä paljon paremmin :-)

  ReplyDelete
 10. Joudun dataa kännykällä kun rikoin läppärini enkä saa selvää tosta alimmasta kuvasta !:( eli mitä tossa oikeen on

  ReplyDelete
 11. vi.... mitä pissislässytystä. Eks teil ole muuta elämää kuin bloggaaminen, niiden lukeminen, rätit, lj, lj-kavereiden entryt? oo sä mun kaveri ni mä oon sun.

  ReplyDelete
 12. osaisitko neuvoa, että kun mulla on korsettitoppi, missä ei siis ole olkaimia ollenkaan, eikä rintsikoita sinne voi laittaa koska takaa rintsikat näkyvät tosi paljon, niin mitä voisin siis käyttää rintsikoiden sijasta?

  ReplyDelete
 13. vi.... mitä pissislässytystä. Eks teil ole muuta elämää kuin bloggaaminen, niiden lukeminen, rätit, lj, lj-kavereiden entryt? oo sä mun kaveri ni mä oon sun.

  Sanot sinä joka parhaillasi luet ja kommentoit lauran blogin kommenttiboksia? hahahaha mitä vittuaaaa :DDDDDDD

  ReplyDelete
 14. Anonyymi: Sä oot vajaaälynen, jos luulet, ettei bloggaajilla oo muuta elämää kuin bloggaus, vaatteet ja LJ. :D C'mon, ota vähän järki käteen ja tuu sit höpäjämään tollasta, ku oot esim. joskus lukenut Lauran LJ:tä. :) Se on sivumennen sanottuna mielenkiintosta ja suoraa tekstiä ja kaukana pissislässytyksestä. :D

  ReplyDelete
 15. osui silmiin sinä joka kysyit mitä vois laittaa korsettitopin alle ettei rintsikat näy takaa.. ni on olemassa semmosia "liima rintsikoita" jotka on siis vaan kaks kuppia jotka pysyy paikallaan semmosen liiman/tarran avulla. ne toimii avoselkästen toppien alla hyvin :) oisko unique bra nimeltään? ainaki joku niist merkeistä tais ol ton niminen, voi ol muitakin.. koit googlat!

  ReplyDelete