Thursday, June 10, 2010

:D

69 comments:

 1. hahahah :DD niinpä:D

  ReplyDelete
 2. hgfj en olis kyl ajatellu et tollaseen postaukseen tultais sit viel heittää jotain paskaa, kun just ite postauksessa mietiskelet mikä ihmisiä vaivaa. mikäköhän niitä siis edelleen vaivaa.... you'll never know :D
  <3

  ReplyDelete
 3. :---DDDDDDDDDDDDDD

  ReplyDelete
 4. Mua oikeesti pistää vituttamaan oikein olan takaa ku luen noita anojen kommentteja. Oot kuitenkin ihanaihanaihana ihminen, sunlaisia pitäis olla enemmän tässä maailmassa. Älä masennu noiden urpojen kommenteista, ne on ihan vitun sairaita ja pitäis pistää hoitoon saatanaaaaaaa.

  oot ihq<3

  ReplyDelete
 5. Mikset sä estäisi anonyymillä kommentoimista? Onhan noi jutut aika usein ihan hauskoja mutta kyllä mua harmittais vähän. Ja kun pitäis kommentoida omalla naamalla, niin se kynnys heittää paskaa kasvaa aika huimasti. Mut nojoo kommentoin nyt itekin anonyymillä ku oon vaan liian laiska kirjautumaan sisään..:D

  ReplyDelete
 6. onko tässä tarkotus lukea jotain? mä en nää muuta ku otsikon.

  ReplyDelete
 7. Laura laura laura...

  t. Salkkareitten aaro

  ReplyDelete
 8. Turha ottaa huomioon keskenkasvuisten ja kateellisten ihmisten kommentteja. Aina jonkun täytyy olla se vastarannan kiiski, joten jätetään heidät sinne vastarannalle ja viskataan ydinpommi perään. johhooh.

  ReplyDelete
 9. Tänne tulee kyllä aika tyhmiä kommentteja joskus, mutta toi ylempi :-----D hajos :D

  ReplyDelete
 10. :DDD oot huikee

  ReplyDelete
 11. just niin laura :D voi oot niin ihana!<3 tääki postaus :D en tiiä ees mitä sanois mut ei voi ymmärtää noiden idiootti ihmisten ajatuksenjuoksua. mutta oikee homma mitä voi tehdä onkin vaan NAURAA :D love you<3

  ReplyDelete
 12. oot huippu<3 =D ainaki nauratti!:D

  ReplyDelete
 13. Ja perseennuoleminen jatkuu :) varmaan 99% edelliseen postaukseen kommentoineista vaan ylistää Lauraa, ihan turha valittaa mistään APUA kommenttiboksisodasta kun siellä on pari negatiivista kommenttia ja niistäkin osa ihan hyvin argumentoitu.

  ReplyDelete
 14. pöyristyttävää!

  ReplyDelete
 15. tää ei nyt oo mitkään vittuilukommentti! :D mutta siis "asiaan"
  Mua ihmetyttää se, että jos Lauran luonnetta dissaa (esim.tyyliin "oot epävarma hiirulainen lässytilää, oot vaan pinnallinen, ylimielinen pissis plääplää") niin alkaa kauhee älämölö siitä että miten kukaan voi pelkän blogin tai kadulla näkemisen perusteella tuntea Lauran persoonan. Mutta jos kehutaan miten rohkea, ihana, hauska, symppis, persoonallinen, fiksu ym. ym. olet, ei tätä kyseenalaisteta ollenkaan. MISTÄ KUKAAN JUMALAUTA TIETÄÄ PELKÄN TEKSIN JA KUVAN PERUSTEELLA MINKÄLAINEN JOKU OIKEESTI ON?? eikö tämä ole muotiblogi? keskitytään niihin vaatteisiin, ok?

  t. minea

  ReplyDelete
 16. Laura laura laura...

  t. Salkkareitten aaro
  Osu ja uppos :-----------------------------------------------------------------------------D

  ReplyDelete
 17. Laura laura laura...

  t. Salkkareitten eero

  ReplyDelete
 18. :D:DDD laura näin viime yön unta, et minä ja sinä hakattii eräs mun ryhmäläinen, ketä inhoaan ja oon aina halunnu lyödä sitä, mutta joo me mentii hakkaa se tais olla muumien se talo, tai muute vaan joku korkee rakennus, jossa yläkerrassa sitte hakattii se hehhe en kyllä yhtää tiiä miten sä oli siinä unessa mutta joo.. sen jälkee oltiin itäkeskuksen metroasemalla

  ReplyDelete
 19. "Ja perseennuoleminen jatkuu :) varmaan 99% edelliseen postaukseen kommentoineista vaan ylistää Lauraa, ihan turha valittaa mistään APUA kommenttiboksisodasta kun siellä on pari negatiivista kommenttia ja niistäkin osa ihan hyvin argumentoitu."

  Itse luin sen lapi ja siella oli kaiken maailman "Laura on huora" "Eiko Taavi anna"-juttuja, ei todellakaan mitaan asiallasia 'hyvin argumentoituja' kommentteja.

  Ja ehka nama 'rohkeus' ym. kommentit tulee siita, etta tama blogi on erilainen kuin mita nama kaikki muut muotiblogit. Mina ainakin tykkaan, ja jos sina et, niin ala tule tanne valittamaan.

  ReplyDelete
 20. Ihana Laura<3 Oot niin kaunis ja siistin persoonan oloinen.

  JA SÖPÖ! Jatka samaan malliin.

  ReplyDelete
 21. Laura laura laura...

  t. Salkkareitten aaro

  < EI HITTO AAMUN NAURUT :D:D::D:D:D KIITOOOSSSHHHH!!!! HAHHAHAHAHHA
  laura oot paras<3

  ReplyDelete
 22. :D:D mitä muuta tähän voi sanoa! jos ihmisiä ärsyttää sinä/sun blogi, NIIN MIKS HELVETISSÄ ne sit pyörii täällä lukemassa sun juttujas :DDD ahahahahah siis mä en vaan voi kestää ihmisten kateellisuutta ja se on kyllä ihan varma, et ehkä 1/100 näistä anonyymeistä ei uskaltais sanoa sulle mitään päin naamaa! on se niin helppo istuu kotona koneen takana ja leikkii jotain kovaaki tyyppiä ja keksiä asioita mistä valittaa sulle. käy kyllä sääliks nää ihmiset, joilla ei oo muuta elämää. mut hei, kokemuksesta voin kertoa et niitähän löytyy! :DD

  ReplyDelete
 23. nyt oli pakko kommentoida... susta tulee tän blogin perusteella todella lapsellinen ja kiittämätön vaikutelma.. Ajattele mitä mahiksia oot jo saanu ja varmasti tuut saamaan vaan ja ainoastaan tän blogin perusteella, silti sä kirjotat lukijoilles (jopa niille negatiivisille) tosi alentuvasti, just esim. edellisessa postauksessa. Mun ehdotus onkin siis, ja taas kaikella kunnioituksella, nöyrry vähän, anna negatiivisten kommenttejen lennellä ohitse ja suck it up! käytä hyväksi tää tilaisuus ja tartu kaikkiin mahiksiin mitä voit tän blogin kautta saada.

  ReplyDelete
 24. "Laura laura laura...

  t. Salkkareitten aaro"

  HAHAHAH

  ReplyDelete
 25. Monta neliöö sun asunnossa on? onks se yksiö vai kaksio? tosi kivasti sisustettu:)

  ReplyDelete
 26. mistä vitusta ihmiset keksii tätä juttua postaukseen, jossa ei ole hymynaamaotsikon lisäksi mitään

  ReplyDelete
 27. täydellinen postaus ton edellisen postauksen kommenttiboxin perusteella! oon aivan samaa mieltä -> :D

  ReplyDelete
 28. Anonyymi Anonyymi sanoi...
  Laura laura laura...
  t. Salkkareitten aaro

  ^hahahahahaha, hajosinko edes:D

  mut joooo, ihania nää suomalaiset ihmiset joilla ottaa välillä vähä oiretta :D(y)

  ReplyDelete
 29. Postaa Laura niinku ennenkin.. tyhmää kun käy täällä koko ajan kääntymässä, eikä mitään ole tullut! :/

  ReplyDelete
 30. Anonyymi kirjoitti...

  Laura laura laura...

  t. Salkkareitten aaro


  :SDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDFDDS haahhahaahhaha ei vittu putosin melkein sohvalta

  ReplyDelete
 31. Laura laura laura...

  t. Salkkareitten aaro

  ReplyDelete
 32. Anonyymi kirjoitti...
  Laura laura laura...

  t. Salkkareitten aaro

  Hahahahah

  ReplyDelete
 33. itse en ottais anonyymien kommentteja turhan vakavasti. siellä ruudun takana voi istua kuka tahansa kateellinen teinityttö joka kaataa niskaan paskaa ja lähettää itse vaikka 20 vittumaista kommenttia. Joten en ees julkasis niistä kun osan :) tämä lapsellinen anonyymi varmasti saa mielihyvää siitä että haukkuu sut tai muuta ikiävää.

  oot aivan upee ja loistava persoona ja nätti! jatka samaan malliin kuin ennenkin <33 :) jaksele!

  ReplyDelete
 34. Meikä ei ymmärrä miks ihmiset lukee jotain blogia mistä sit pitää kuiteski valittaa... heittäkää tietokoneenne jorpakkoon!
  Anot -.- Käy sua sääliks...

  ReplyDelete
 35. Teki mieli alkaa kattoo salkkareita
  <3

  ReplyDelete
 36. salkkareitten uusinnat ma-pe maikkarilla<3

  ReplyDelete
 37. Onhan se aika huvittavaa, että nää Lauran "puolustajat" ensin haukkuu anonyymejä siitä kuinka he eivät voi haukkua heille täysin tuntematonta ihmistä ja blogin perusteella arvioida toisen luonnetta.

  MUTTA.. sitten kommentin lopuksi tulee se tuttu rykelmä "Laura, sä oot ihana, niin persoonallinen ja kova mimmi ja blaa blaa..." Ristiriitaista? Oh yes!

  Jos te tiedätte, kuinka ah-niin-ihana Laura on blogin perusteella niin miksi anonyymit eivät voi olla sitä mieltä, että Laura on ah-niin-ärsyttävä?

  ReplyDelete
 38. No miks et jo antais tän asian olla. Musta tää koko naurunaamapostaus on aika naurettava. Fiksumpi osaa lopettaa.

  T: Oon "sun puolella" mutta ihan totta huoh

  ReplyDelete
 39. "Meikä ei ymmärrä miks ihmiset lukee jotain blogia mistä sit pitää kuiteski valittaa... heittäkää tietokoneenne jorpakkoon!
  Anot -.- Käy sua sääliks..."

  Oon itsekin miettinyt,kun niin monet tulee heittämään ihan käsittämättömiä kommentteja, että miksi ihmeessä uudestaan ja uudestaan tulee lukemaan?

  Älä ota turhan vakavasti<3

  ReplyDelete
 40. JOS LAURA LAKKAA TAAS POSTAILUN INHOANOJEN TAKIA, NIIN MULLA EI OO ELÄMÄÄ.

  ReplyDelete
 41. Laura laura laura...

  t. Salkkareitten aaro

  ReplyDelete
 42. harva blogaaja saa pelkällä hymiöllä yli 40 kommenttia :D

  ReplyDelete
 43. Minea: "rohkea, ihana, hauska, symppis, persoonallinen" voi kaikki liittyä vaatteisiin ja ulkonäköön eikä luonteeseen. Joten fair enough? Fiksuus on asia erikseen. Monikaan ei varmaan tätä blogia lue siksi, että Laura on fiksu vaan siksi, että hän täyttää tietynlaisen ulkonäköunelman. (ei sillä, että sanoisin lauraa tyhmäksi. sitähän en voi tietää, kun en häntä tunne) enkä usko, että monikaan kommentoija on käyttänyt tuota termiä.

  ReplyDelete
 44. pus baby youre amazing <3

  ReplyDelete
 45. JOS LAURA LAKKAA TAAS POSTAILUN INHOANOJEN TAKIA, NIIN MULLA EI OO ELÄMÄÄ.

  ^

  ReplyDelete
 46. Ymmärrettävää toki on, että kaikkia ei voi miellyttää kun näinkin julkisesti/laajasti blogia kirjoittelee, eli varmasti tulee negatiivistakin palautetta, mutta anonyymina haukkuminen on naurettavaa! On helppo sanoa jotakin, kun ei tarvitse seisoa sanojensa takana. Lisäksi 'huorittelu' yms muu säälittävä haukkuminen ei ota asioihin kantaa mitenkään. Asiansa voi esittää rakentavamminkin!

  Ja ne ketkä eivät tätä blogia tykkää lukea, mutta tulevat haukkumaan, mitä siitä saatte irti?

  ReplyDelete
 47. Sanna:
  On aika luonnollista, että me keiden mielestä Lauran blogi on viihdyttävä ja Lauran tekstejä on kiva lukea, käymme myös kertomassa kyseisen blogin pitäjälle mielipiteemme ja kannustamassa häntä.
  SE taas on outoa, että ihmiset joiden mielestä Laura on "ah niin kamala", käyvät silti jatkuvasti hänen blogissaan ja vaivautuvat vielä kommentoimaan.
  Ymmärrätkö siis eron näiden "Laura on ihana" ja "Laura on kamala" kommentointien välillä?

  Miettikäähän nyt ihan oikeasti ja kaikessa rauhassa!

  ReplyDelete
 48. muoti on muutakin kun vaan vaatteita.
  blogi on lauran näköinen, jos vaikka laura olisikin "hiirulainen", mitä sitten, kyllä hiirulaisetkin saa olla omia vahvoja itsejään.

  enkä ymmärrä mitä perseennuolentaa on tykätä ja tsempata jotain ihmistä?

  ReplyDelete
 49. Aaro on muuten tavallaan aika kuuma. Don't you think?

  ReplyDelete
 50. Sun blogi on ihana! ja toisaalta voisti estää anot, mutta ite kommaan aina anona joten se olis harmi :(
  ei kannata välittää niistä kyllä ne sit tajuaa et ne ei oo kovin fiksuja ja ymmärtää lopettaa, jos ymmärtää :D

  mitä oon tätä blogia lukenu oot ihan sairaan ihana luonne ja pystyt oleen 100% oma ittes

  koita jaksaa(:

  ReplyDelete
 51. Jos Laura lopettaa postailut se merkkaa että nää huutelevat anot voittaa tän kamppailun :)
  Tsemppiä ja jatka samaan malliin!

  t. free-toimittaja

  ReplyDelete
 52. Laura mitä jos tekisit semmosen postauksen mis haukkuisit kaikki lyttyyn, tyyliin "olen varma että kaikki on perseestä, haistakaa vittu" , vois mennä vähän sanattomiks kaikki haukkujat hetkeks :--D ja sen jälkeen vasta sota syttyis, 500 kommenttii vähintää <3

  ReplyDelete
 53. En edes jaksanut lukea noita kaikkia kommentteja, mitä edelliseen postaukseen on tullut - osan vaan, ja silti höyryy tulee korvista saakka.

  Miten ihmiset voi olla noin tyhmiä? Siellä nää kaikki anonyymit lauran fanivihaajat kuitenkin illasta toiseen jaksaa tarkastella että ootko päivittäny uutta.

  Oot harvinaisen kaunis ja mielenkiintoinen ihminen, toivottavasti jaksat kääntää tän kaiken myös vahvuudeksi.

  t. se tyttö, jolla on pilalle mennyt ja korjattu keijutatska :)

  ReplyDelete
 54. En mä lopeta, ei tosiaan pelkoa siitä! :) Ja nyt työn tekoon-->

  ReplyDelete
 55. JOS LAURA LAKKAA TAAS POSTAILUN INHOANOJEN TAKIA, NIIN MULLA EI OO ELÄMÄÄ.
  ^^^^^^
  luin ton aluks et

  "jos laura lakkaa taas postailun IHOKARVOJEN takia, niin mulla ei oo elämää" :D:DDD

  heheheeee laura oot paras paras ja puppe<3

  ReplyDelete
 56. laura, laura, laura...

  t. salkkareitten eero

  ReplyDelete
 57. uu näin sut eilen illalla 102T bussissa.. oli tosi outoo nähä sut oikeesti, ku oon lueskellu tätä blogia kuitenki aika pitkää. tää on ollu mun lemppari blogeja ihan sen takia, että tää on persoonallinen ja erilainen. oot tosi söpö tyttö ja sun touhuja on kiva seurailla tän blogin kautta!

  Iso kiitos, että jaksat nähä vaivaa ja kirjotella tänne :--)

  ReplyDelete
 58. Mistähän sulle sais näin paljon kommentoijia?

  are you feeling fashionable, postaus 11.6. kommentoijia 773 kpl

  On sulla raukka matkaa noihin lukuihin :DDD

  ReplyDelete
 59. Anonyymi kirjoitti...

  Laura laura laura...

  t. Salkkareitten aaro

  :----------DDDDDDDD

  ReplyDelete
 60. "Anonyymi kirjoitti...
  Mistähän sulle sais näin paljon kommentoijia?

  are you feeling fashionable, postaus 11.6. kommentoijia 773 kpl

  On sulla raukka matkaa noihin lukuihin :DDD"

  hehehe idiootti, oiskohan syynä se et siinä Nadjan postauksessa on kilpailu..?

  ReplyDelete