Thursday, August 14, 2014

Ruttopuiston miitti!

Kaikki, jotka eivät osaa tulla Ruttopuistoon, niin sovitaan tapaaminen 15:45 Rautatientorille, ja mennään yhdessä siitä sitten puistoon :)26 comments:

 1. miks sun toinen silmä on mones kuvas sirillään?

  ReplyDelete
 2. Silmätulehdus? :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Punertavaa luomiväriä :)

   Delete
  2. Toi toinen näyttää kun ois tulehtunut! Ihana on toi sun uus tukka! =)

   Delete
  3. Itse en ainakaan tarkoita luomiväriä vaan tuota että jompi kumpi silmä lepsuttaa koko ajan. Tai en tiedä onko tuo sirri-silmä joka kuvassa sama, mutta ei sulla ennen oo noin ollu :0

   Delete
 3. Laura, koska tulee taas videoita? :) <3 uus meikkipostaus vaikka...

  ReplyDelete
 4. Minä tulen ainakin rautatientorille sitten! Heilukaa jossain näkyvälläpaikalla, jotta tämmönen puolsokeekin sit teen löytää :3

  ReplyDelete
 5. Kirjotit/kerroit tuolla edellisessä postauksessa että et oo väleissä sun isään, mutta asut siis hänen omistamassa kämpässä? Pidätkö mitään yhteyttä siis sen asian tiimoilta vuokrat jne ja miten!? Mulla on välit menneet omaan äitiini n. vuosi sitten ja mun luonne ei vain anna periksi mennä häneltä pyytämään apua (äitini omistaa siis yhden asunnot ja mulla olis tarvetta asunnolle) niin miten siis hoitaa tämmöset asiat? Mulla vaan ei luonne anna periksi mennä äidiltäni kysymään vaikka isän kautta asian voisinkin hoitaa..... :/ toimiiko sulla joku tällänen että sun äiti toimii "välittäjänä" kertomaan joistain asioista sun isälle tms?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voisit ajatella sitä vuokralaista siinä asunnossa tällähetkellä. Kehtaatkin vielä ajatella edes tuollaista jos ette ole edes väleissä.

   Delete
 6. niin mutku selvästi toinen silmä on pienempi!

  ReplyDelete
 7. Heei, tiistaiksi on luvattu sadetta :( ja muutenkin koleaa ilmaa

  ReplyDelete
 8. Moi Laura! Kirjotin tätä viestiä moneen kertaan kun haluaisin auttaa ja olla tukenasi, mutta en tiedä voiko tuntemattomalle näin netin välitykselle niin sanoa ja uskooko toinen minua. Elämässä upeinta on rakkaus, jos mahdollista puolisoa perhettä kuin ystäviä kohtaan. Itselläni ystävien rakkaus on ollut suurin kantava voima, jostain syystä heiltä olen saanut aina eniten, jopa perhe rakkauden ylikin. Mulla on kaksi parhainta ystävääni, jotka ovat olleet mukana lapsesta asti. Usein en heitä näe ja olen ajoittain yksinäinen. On silti ihana tieto, että he ovat olemassa. Luottamus ongelmat muihin ja uusiin tuttavuuksiin on aina kortilla. Niin monta kertaa on käynyt, että halutaan pahaa toiselle ja ollaan kateellisia tai yritetään hyötyä toisesta. Näistä syistä ystävyys suhteita on vaikea ollut muodostaa. Kavereita ja tuttuja on, mutta ystävä on se korvaamaton. Sun avoimuus Laura on aina tehnyt muhun vaikutuksen. Rehellistä tekstiä eikä mitään esitystä. Olisi ihanaa tavata sut! En oo tiistaina Helsingissä, onko sulla huomenna perjantaina mitään? :) terkuin Riina

  ReplyDelete
 9. Hieman hassu kysymys ehkä, mutta tuleeko siitä miitistä blogiin juttua kuvien kera? Kun itse harkitsen hieman, jospa sitä tulisi tällaiseen juttuun käväisemään, mutta ns. vierastan ajatusta, että pärstävärkki löytyisi sitten näinkin paljon seuratun blogin kuvista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos otan kuvia, niin sano rohkeasti, että et halua kuviin :)

   Delete
 10. Hei Laura! Olen seurannut blogiasi jo pitkään, tavallaan jo tottumuksesta, sillä oma elämäni on muuttunut hyvin paljon eikä kirjoittamasi asiat ole enää niin ajankohtaisia minulle. Nyt haluan kuitenkin sanoa, että usko itseesi, älä lannistu elämässäsi ja taistele! Mikä tahansa riippuvuus on hankala eikä lääkeriippuvutta pidä yhtään vähätellä. Hoida itsesi kuntoon ja pidä vaikka puolen vuoden tauko kaikista päihteistä. Käy salilla, lenkkeile koirien kanssa ja nauti viilenevästä syyssäästä! :) kaikkea hyvää sulle 😘

  ReplyDelete
 11. Heippa Laura ja muut tapaamiseen osallistuvat! Itse en valitettavasti pääse töiden takia osallistumaan, ja asun vieläpä Turussa, joten en pääse myöhemminkään liittymään seuraanne.. Olisi kuitenkin mukava tutustua muihin yksinäiseksi itsensä tunteviin.. Mitä sanoisitte, jos perustettaisiin facebookkiin (suljettu) ryhmä, voisimme siellä keskustella keskenämme ja järjestää ja suunnitella siellä mahdollisia tulevaisuuden tapaamisia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. itse Ähtärissä asuvana ja täten myöskin estyneenä tulemaan, kannatan tätä anonyymin ideaa :)

   Delete
 12. Näin sut rautatieasemalla just tuona päivänä, olisin halunnu tulla moikkaa, mutta olit kiireisen olonen.:/ Oot kyllä tosi kaunis livenä(kin)!

  ReplyDelete
 13. Olen tulossa tiistaina varmasti :) en tiedä koenko tällähetkellä yksinäisyyttä, mutta se on tuttu tunne. Olen myös käynyt läpi lääke/huumeriippuvuuden ja nyt jaloilla, joten voin tulla elävänä esimerkkinä siitä, että asiat selviää :)

  ReplyDelete
 14. Mitä jos sataa:(

  ReplyDelete
 15. Sää ei oo piknikin puolella. Pitäiskö siirtää tapahtumaa?

  ReplyDelete
 16. On varmaan peruttu?? Oulunkyläs tulee vettä ihan kunnol

  ReplyDelete
 17. On varmaan peruttu???

  ReplyDelete
 18. koska taas postaat :(

  ReplyDelete
 19. haluaisin kuulla miten tapaaminen meni! oisin niin halunnut mukaan (vaikka nyt ei picnic-sää ollutkaan mutta kai nyt jotain keksitte tilalle) ! c:

  ReplyDelete
 20. Miten tapahtuma meni!? Kerro mitä sinulle kuuluu? :)

  http://forever-day.blogspot.fi
  Marjo

  ReplyDelete