Wednesday, August 6, 2014

iDhair ja liukuvärjätyt pidennykset


Vähän ennen Barcelonan matkaa hankin itselleni Kampin, Fredan iDhairista itselleni liukuvärjätyt hiukset, ja ne oli kerta kaikkiaan ihan loistavat! Missään muualla en ole vastaavanlaisia nähnyt. Toki netistähän nyt löytyy mitä tahansa. (??)

Nää hiukset olivat ihan täydelliset mulle. Kevyet, huomamattomat, ja mikä parasta ne eivät sieltä tulleet mitenkään esiin, kun olivat saman värisiä kuin tyveni..

Kaksi kuukautta tukka pysyi tosi hyvänä. Ja varmasti olisi pysynyt kauempaakin, ellen olisi uinut meressä ja uima-altaissa. Yksikään teippiosuus ei tippunut vaan poistattamiseen tarvitsi ihan siihen tarkoitettua tavaraa.

En muista noiden pidennysten nimeä saatika hintaa, mutta kovinkaan tyyriit ne eivät olleet!

http://www.idhair.fi/

Tuolla voi selailla tarjontaa hintoja yms. muit tuotteita.
Tässä  iDhairin yhteystiedot:

IdHAIR Helsinki

Fredrikinkatu 63
00100 Helsinki
p. 010 279 9010
Avoinna ma-pe 8-18, la 10-15
HUOM! 23.6.-25.7. lauantaisin suljettu!

 Sain tollaista IDhairin omaa Thhink Pink-hoitsikkaa ja shampoota. Ja ovat kestäneet pian kolme-4 kuukautta. Tuotteet sisältävät hitusen silikonia, jotka tekevät hiukselle suojaavan pinnan.
Siispä silikoni hiuksissa ei aina ole niin vaarallista.
Ihana Annika siinä pesee tukkaani.


 Ja lopputulos!
Mielestäni todella luonnollinen, tykkään kovasti, tai tykkäsin. :)
Voin siis suositella noita liukuvärjättyjä pidennyksiä kaikille!

Annikalla on vielä nyt elokuussa etenkin jonkin verran aikoja, joten suosittelen varmaan ajan oitis!
http://www.sunsun.fi/ajanvaraus/luomus/  

10 comments:

 1. Mä oon aina luullu et toi id-hair on vaan ammattikampaajille tarkoitettu liike?:) mutta siis sinne pääsee ketkä vaan vai?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikkia tuotteita ei pysty ostaa kuluttajana kuten Blongin pidennyksiä, mutta kuluttajille myyvät starlocksin pidennyksiä :) ja siis sielt voi ostaa myös kuluttajana shamppoita yms. mut tietty koska kyseessä ammattilaistukku niin alan ammattilaiset ja alanopiskelijat pystyy ostaa tavaraa halvemmalla ku kuluttajat eli kuluttajille omat hinnat :) mut siis jos haluu Blongin hiusta ostaa nii pitää ostaa kampaajan kautta ellei löydy kaveria joka alaa opiskelee :)

   Delete
  2. Oon kokeillut niitä Starlocksin hiuksia enkä valitettavasti voi suositella. Ehkä ne ammattilaishiukset on parempia mutta ne kuluttajatuotteet meni takkuun tosi nopeasti.

   Delete
 2. Sulle sopii kyllä kaikki mahdolliset värit ja leikkaukset hiuksissa! Vitsi kun itsekin uskaltais pokkana vaan kokeilla uutta..

  ReplyDelete
 3. Sä oot kyllä niin rohkee, ei voi kun ihailla ja kadehtia. Vaik ois kuinka vaikeeta niin uskallat netissä meidän kaikkien anonyymien lukijoiden edessä kertoa rehellisesti pahoistakin ongelmista ja uskallat kokeilla kaikkia erilaisia hiustyylejä ja vaatteita.
  Mulla ei olisi rohkeutta tehdä kumpaakaan. Ihailen sua ja vaikka sulla onkin ilmeisesti nyt tosi synkät ajat niin silti toivoisin että saisin ees palasen sun rohkeudestas

  ReplyDelete
 4. Maailman kaunein Laura <3

  ReplyDelete
 5. Täällä myös yksi, jonka ehdoton idoli olet. Tässä blogissa ja sinussa on sellaista aitoutta, joka inspiroi enemmän kuin yksikään muu lukemani blogi. Älä siis ota mitään paineita bloggaamisesta : vaikka et välillä postaisi tai sitten postaat jotain pientä vaan, sinulla on oma lukijakuntasi, joka ei sinua hylkää. Kaikkea hyvää, olet ihana ja kaunis <3

  ReplyDelete
 6. Mageet hiukset :) love you laura<3

  ReplyDelete
 7. Mulla on kolmannet idhairin pidennykset päässä ja kaikki menny ihan hulluna takkuun. En voi suositella kellekkään. :/

  ReplyDelete