Friday, August 15, 2014

Vielä blogibileistä! (täynnä)

Pari osallistujaa joutui peruuttamaan flunssan takia, joten nyt olisi kaksi paikkaa jäljellä tämän illan bileisiin!
Kommentoi tähän s.postiosoitteen kanssa, jos kiinnostaa vielä osallistua bileisiin! :)35 comments:

 1. Kiinnostaa kovasti! Olen joka tapauksessa tulossa helsinkiin ja tän illan suunnitelmat täysin auki.

  lotta.mykkanen@hotmail.com

  ReplyDelete
 2. Oot niin mahtavan avoin ihminen <3 Harva bloggaaja antaa mahdollisuutta tapaamisiin ja tutustua, siks susta tykkään! Aattelin vaan sanoa :) jos asuisin edes siellä päin niin oisin kyl halukas tapaamaan sut !

  ReplyDelete
 3. Ja lisäyksenä vielä tohon aikasempaan, ni olis super ihanaa jos mahtuisin mukaa koska itse en saanut täksi päiväksi lippua Weekendiin kun kaverit suuntaa sinne niin tiedossa olis kovin yksinäinen ilta helsingissä, kun lähes ketään en sieltä tunne, niin tää sopis aikatauluun enemmänkun loistavasti ja olis hienoo nähä millanen nainen siellä puolella ruutua istuu sekä tietty muita lukijoita! :) lotta.mykkanen@hotmail.com

  ReplyDelete
 4. Voi harmi, harmi kun nää on aina Hesassa kun itse asun Turussa niin ei pääse paikalle nopealla varoitusajalla. Olisi ollut kiva päästä sinne pirskeisiin, olisko mahdollista että ottaisit vain uusia ihmisiä tästä lähtien tuleviin bileisiin niin että kaikki jotka sut haluisivat nähdä ja oppia tuntemaan niin heillä olisi siihen mahdollisuus? Kivaa iltaa teille! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä taas en ymmärrä tuota. Mitä jos vaikka laura pitää jostain ihmisestä niin pitää sanoa et sorppa oon jo jakanut aikaani sulle ja enää ei onnistu :D

   Delete
  2. Ja kuule sorppa mä en taas ymmärrä sua! Tonne bileisiin pääsi arvonnalla, Laura arpoi ihmiset jotka pääsevät sinne niin mun mielestä kiva olisi ettei samat ihmiset jotka sinne bileisiin ovat jo päässeet niin enää voisi mennä, koska meitä monia muita halukkaita varmasti olisi menemään tutustumaan Lauraan :) Jos Laura pitää jostain ihmisestä niin häntä ei varmaankaan tarvitse laskea noiden 25 ihmisen sisälle jotka nyt näihin bileisiin pääsi vaan Laura voi omalla ajallaan tavata niitä ihmisiä jotka jo tuntee tai joista pitää. Laurahan kirjoitti, että olisi nimenomaan mukava kun on muitakin yksinäisiä jotta voitaisiin kokoontua ja tutustua toisiimme. Miten se kenties onnistuu jos joka kerta siellä on vain Lauran vanhoja tuttuja, edellisistä bileistä pitämiään hlöitä yms? Että näin :)

   Delete
  3. jos arvotaan, niiin se kuka pääsee yksinkertaisesti pääsee. se on ARVONTA.

   Delete
 5. Mahtuuko mukaan vielä!! :)) Olisi ihan mieletöntä ja viikonlopun suunnitelmat tyhjää täynnä.

  inta91@hotmail.com

  ReplyDelete
 6. Jjoooo!!! Just kirjotinkin tohon aiempaan postaukseen, että tää meni multa ihan ohi ja oisin innoissani tulossa! Toivottavasti mahtuis vielä mukaan :) T. Lappeenrannasta tänne muuttanut Lonely-Girl :D layrrra@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Tätä ei varmaan saisi sanoa, mutta ikävä kyllä olet alkanut muistuttaa koko ajan enemmän Johanna Tukiaista olemuksellasi ja poseerauksellasi. Aiemmin olit jotenkin niin fresh ja ainutlaatuinen tyyliltäsi! Mutta toivon kaikkea hyvää sinulle, eihän tyyli ja ulkomuoto ole tosiaan kaikki kaikessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miksi, oi miksi pitää yrittämällä yrittää pahoittaa toisen mieli? Ja tekopyhästi nostaa itsensä jalustalle toivottelemalla hyvät jatkot.

   Delete
  2. Täysin samaa mieltä. Tyyliin "voi kaaduit rähmällesi kakun päälle, mutta ei se haittaa, kaikki täällä ymmärtävät kömpelyytesi". Vai miten se muumissa menikään kun tuutikki kertoi miten näkymättömälle ninnille oltiin irvailtu. "Et kai sentään aio tanssia kakussa?" Vai miten se oli...

   Delete
 8. Jee, sormet ristissä täällä! anna_wiker@hotmail.com

  ReplyDelete
 9. Iik Laura huomasin vasta nyt et oot ottanut tissit!

  ReplyDelete
 10. Laura.

  Tämä tekstini tulee nyt kommenttina hieman väärään asiayhteyteen, mutta minun oli pakko kirjoittaa. Tiedän, että luet tämän.

  Päädyin blogiisi ensimmäisen kerran n. 1,5 kk sitten. Luin tekstejäsi vuosien takaa, katselin kauniita kuvia.

  Näin myös sen "kohuvideon". Tulin surulliseksi. En siksi, että olisin ajatellut sinua sekopäiseksi, vaan siksi että luulen tietäväni mitä olet käynyt läpi. Se ei ole kaunista koettavaa. Näin mielestäni sen, miltä itse kenties näytin n. 2 vuotta sitten. Oikeasti en tiedä miltä näytin, en haluakaan tietää. Ehkä pahemmalta.

  Tänään avasin blogisi taas parin viikon tauon jälkeen ja näin koskettavat kirjoituksesi, jossa kerrot hyvin avoimesti tunteistasi, elämästäsi, suunnattomuudesta ja vääristä suunnista. Lääkkeistä. Unettomuudesta.

  Kaikki niin tuttua. Valitettavasti.

  Jopa lausahdus "että noillahan nukkuisi jo norsukin", lääkärin suusta kuultuna. Niin varmaan nukkuisi, mutta minä en. Ei niin paljon kiinnosta norsutkaan enää. Haluaisin vain osata nukkua. Ja pelastaa kaikki maailman norsut ensin.

  Meille herkille ihmisille voi käydä juuri näin. Tai mistä minä tiedän mitään sinun herkkyydestäni, kuten en omastanikaan, mutta tämä on paras veikkaukseni.

  Meitä yhdistää myös eläinrakkaus, kaikista viattomista välittäminen. Kenties meistä ei välitetty silloin, kun olimme täysin viattomia ja avoimia, uskoimme vielä kaikkeen. En tiedä. Yritin pelastaa Töölönlahden puput ruokkimalla niitä aina talvella pakkasöisin näkkäreillä, jota ostin kaupasta massoittain. En onnistunut. Joku minua fiksumpi päätti, että ne eivät saa elää. Kukaan tai mikään ei tuhoa elämää yhtä tehokkaasti, kuin ihminen.

  Tie on kalteva, jyrkkä, ja se häviää usein näkymästä. Yritän uskoa siihen, että kaikkeen, mikä tapahtuu, on oikeat syynsä. Elämään, tuskaan, iloon, kuolemaankin. Usko sinäkin.

  "How do you know that your experience has been needed, that it's been the right one to you? Because you've experienced it. Because it happened to you in your life." Tai jotakin tuonne päin. Yritin muistella viisaita sanoja, jotka kerron itselleni päivittäin.

  "As long as you fight life, life will always fight back at you." Saman hemmon tekstiä.

  Hyväksyminen, kaiken sen hyväksyminen mikä tapahtuu, on kaiketi se avain. Avain mihin, ja mistä sen löytää - en tiedä vielä.

  Jos etsit uutta luettavaa, selaile hetken läpi Eckhart Tollen teoksia. Niitä ei ole montaa, mutta ne ovat täynnä elämää, iloa, antautumista ja onnea. Viisautta, kenties. Suosittelen todella lämpimästi. Jos tekstit ovat huuhaata mielestäsi, niin anna siinä tapauksessa olla, ei ole pakko. Itsekin ajattelin niin ensin.

  Meitä kanssakokijoita on varmasti paljon, aivan liian paljon. Yhtä paljon on niitä, jotka eivät tule ikinä ymmärtämään. Kaikki me tarvitsemme lopulta vain rakkautta - täysin ehdotonta rakkautta, ilman mitään vaatimuksia. Sellaista on ainut oikea rakkaus. En tiedä vielä sitä löytäneeni, mutta luulen tunnistavani sen. Ehkä.

  Kukaan muu ei pysty rakastamaan sinua yhtä paljon, kuin sinä itse. Ja se riittää.

  Suza

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olipa ihanasti ja hyvin viisaasti kirjoitettu :)

   Delete
 11. Laura, voisitko kertoa sinun lääkeriippuvuuden hoidosta?

  ReplyDelete
 12. onko sun toinen nimi malena vai maleena :)

  ReplyDelete
 13. Ei liity postaukseen, mutta hoida nyt itsesi ensin kuntoon ennenkuin alat bilettämään jne. Ja yritä päästä niistä lääkkeistä eroon. Kyllä sä siihen pystyt, vaikka vaikealta tuntuisikin. Kyllähän me muutkin ihmiset pystytään elämään ilman lääkkeitä. Mutta sitä ihmettelen, miten näytät noin hyvältä siihen nähden, että et saa nukuttua? Itse olisin todellakin aivan törkeen näkönen valvottuani :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis voi helvvv "kyllähän me muutkin ihmiset pystytään elämään ilman lääkkeitä" siinä olis taas ehkä naiivein kommentti mitä oon ikinä täällä lukenu. Itse en ole siis mitenkään riippuvainen lääkkeistä, nyt tai koskaan ollutkaan mut silti en ikinä ikinä heittäis tollasta kommenttia. Sun täytyy joko olla aivan hemmetin nuori tai sit vaan todella lapsellinen hemmoteltu pelle joka ei ymmärrä mistään mitään. Musta on niin kunnioitettavaa et laura avautuu kaikesta mitä se käy läpi täällä, koska valitettavasti se on todella monen ihmisen arkipäivää nykyään. Ja sit tänne tullaan laukoo ihan ihme kommentteja, ihan ku kaikki olis noin mustavalkosta? Ei kellään olis mitään ongelmia ikinä minkään kanssa jos olis. Vi... Että ärsyttää. Ja toi kommentti ei ollu ees pahimmasta päästä - todellakaan mut kaikki shaiba mitä oon täällä lukenu lauraa kohtaan, enough is enough. Ihmiset oikeesti, miettikää kahteen kertaan ennenku laitatte tänne yhtään mitään.

   Delete
  2. Voi niinpä. Ja varsinkin kun niitä lääkkeitä on syöty oikeasti tarpeeseen, unettomuuteen. Ei kukaan sanois vaikka diabeetikolle et ei me muutkaan mitään pistoksia tarvita.

   Delete
 14. Kyllähän me muutkin pystytään elämään ilman lääkkeitä, mitä vittua ajattelit ku kirjotit ton?! Herää vähän.

  ReplyDelete
 15. Ihailen rohkeuttasi kertoa ongelmistasi. Et tosiaankaan ole yksin ongelminesi. Toivottavasti blogibileet sujui kivasti!

  Itse olen kärsinyt ja kärsin tälläkin hetkellä unettomuudesta. Olen muutenkin enemmän ja ongelmainen ollut nuoresta tytöstä asti, ja ikää nyt pian 24 mittarissa. Unilääkkeisiin en ole koskaan pahemmin kuitenkaan koskenut. Nukun pätkittäin eri vuorokaudenaikoina ja kärsin kroonisesta unenpuutteesta. Melatoniini auttaa välillä. Kukaan joka ei tiedä ei uskoisi. Nämä asiat ei näy ulkopuolisille ennenkuin kaikki todella kaatuu niskaan, joten turhaan täällä anonyymina huudellaan. Syyt varmasti löytyvät ja asiat järjestyy. Itsellänikin taustat ovat alkaneet selvitä viimein, täällä syynä oli neurologinen poikkeavaisuus.

  Voimia sinulle selviämiseen Laura <3

  ReplyDelete
 16. Moi, Laura! En tiedä mistä pieni postaustaukosi johtuu, mutta olisi kiva saada lukea kuulumisia tiistaiselta blogimiitiltä. Odotan innolla saada lukea miten tapaaminen meni! Et ilmeisesti nyt jaksa tai ehdi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Ps. Jouduitko taas poistamaan lataamasi videon kommenttien takia? Todella surkeaa, jos näin on. Idioottien mielipiteistä ei pitäisi välittää, mutta rajahan siinäkin tulee vastaan, ettei enää osaa olla välittämättä. Eivätkä ne kommentit olleet sävyltään huolestuneita, vaan halveksivia. Todella ikävää että olet taas joutunut sellaisen kommentoinnin uhriksi vaikeuksiesi vuoksi. Toivottavasti saat yhä voimaa positiivisista kommenteista.

  ReplyDelete
 17. voisitko pitää blogikirppiksen? :)

  ReplyDelete
 18. Vaikutat ihanalta tytöltä Laura ja oot äärettömän rohkea kun uskallat avoimesti puhua vaikeista asioista. Kyllä sä pystyt tähän kunhan vaan jaksat puskea eteenpäin. Muista että sulla on paljon lukioita jotka oikeasti välittävät ja oikeasti haluavat että sulla on kaikki hyvin. Miten sulla menee nyt? hirveästi tsemppiä sulle arkeen!

  ReplyDelete
 19. Olet älyttömän kaunis! :)

  http://combering.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 20. Taitaa olla Laura parempi sulle ja meille lukioille että laitata blogin hetkeksi säppiin ja hoidat itsesi kuntoon (: Omaa terveyttä ei rahalla voi ostaa takaisin, uuden blogin voi aina perustaa yms! (: Nyt tsemppaat tän läpi ja jätät tämän nettimaailman hetkeksi ihan omaan rauhaan ja painoon. Sä tarvitset nyt aikaa itsellesi ja biletys sekä tämä blogi eivät sitä sulle suo.

  -Elina

  ReplyDelete
 21. Kuuntelen Coldplayn Paradisee ja mietin tuleeko musta mitään. Itse juuri ihmisiin ja itseeni pettyneenä ja muutenkin masentuneena yritän saada elämänhaluni takaisin. Poistin twitter, facebook ja instagram tilini kun ne ahdisti niin paljon. Sun kannattaisi poistua kokonaan nettimaailmasta ja hoitaa itsesi kuntoon !

  ReplyDelete
 22. Missä koirat on nykyään?

  ReplyDelete
 23. Tästä tuli taas hyvä mieli, netin arkistoja :)http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/muotiblogit_modernit_muotilehdet_77344.html#media=77343

  ReplyDelete
 24. Lopetin blogisi lukemisen vuosi sitten kun se tuntui muuttuneen tylsäksi vaate ja bileblogiksi jossa ei ollut mitään sisältöä. Tuossa aamutuimaan sitten ajattelin aikani kuluksi katsoa mitä täällä tapahtuu ja huh huh. Luettuani ongelmistasi ja elämästäsi viimevuosina nousi kyllä suuri ahdistus ja häpeä itseäni kohtaan, kun olen sortunut niinkin perinteiseen virheeseen kuin luomaan tietyn mielikuvan ja arvostelemaan sinua mielessäni elämästäsi mitään oikeasti tietämättä. Anteeksi siitä. Olet nuoresta asti ollut mielestäni kiinnostava ja valovoimainen ja se onkin saanut minut palaamaan blogiisi uudestaan ja uudestaan, Toivottavasti löydät vielä oman tiesi ja todella toivon sinulle paranemista ja moniamonia ilon ja valon täytteisiä päiviä elämääsi!

  ReplyDelete
 25. Ootko tilannu Rapuenzilta sitä aasialaista, eurooppalaista vai luxury hiuslaatua?:) onko niissä ollut hyvä laatu?

  ReplyDelete