Thursday, August 7, 2014

Blog party

Sun ei tarvitse tuoda muuta kuin itsesi paikalle. Ruoat ja alkoholit on järkätty teille etukäteen. Mun on tarkoitus olla suhteellisen selvinpäin, jos sitä pari lasia korkeintaan boolia ottaisi. Bileisiin mahtuu 25 henkeä, ja jos aloittelut on Eirassa niin sitten tilataan pari tilataksia Vanhalle. Jos etkot on Vanhalla, niin taksiakaan ei tarvitse stressata! Tarkoitus olisi syödä vähän joitain herkkuja ja tehdä tuttavuutta keskenämme! Ja sitten kun kello alkaa lähennellä kahtatoista, niin siirrytään Vanhan puolelle, eli sille puolelle, missä kaikki juhlinta tapahtuu. Meillä on oma vippiloossi ja ilmaiset juomatarjoilut läpi yön! 

Laita tähän kommenttiboksiin, miksi haluaisit bileisiin ja tutustumaa muhun sekä muihin bloginlukijoihin. Kaikista osallistuneista arvotaan 25 osallistujaa.
Voittajat arvotaan ensi viikon keskiviikkona.

Bileet järkätään 15.8 klo 20--> eteenpäin


Ohjeet:

Kirjoita kommentti, miksi haluaisit bileisiin.
Vastausaikaa ensi sunnuntaihin asti.





50 comments:

  1. Hei, olen vasta muuttanut Helsinkiin, enkä tunne täältä oikeastaan ketään.. Omaa saamattomuutta toki myös, mutta olen tuntenut itseni hyvin yksinäiseksi viime aikoina. Näissä pippaloissa voisi olla oiva tilaisuus saada uusia tuttavuuksia, ehkä jopa ystäviä :) Myös sinuun olisi enemmän kuin mukavaa tutustua, vaikutat tosi symppikseltä! :)

    tyttonenn@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Laura olet upea ihminen. En ole koskaan päässyt minkäänlaisiin juhliin helsingissä. Se olisi upeista upeinta ja päästä tutustumaan sinuun samalla. Kommentoin "kohupostaukseesi", että olet kaunis tyttö kauniine sydämine, ja koska pystyn niin hyvin samaistumaanaisinuun, olisi upeaa päästä tutustumaan juhlien merkeissä. En asu helsingissä ja tästäkin syystä tämä juhla olisi minulle enemmän kuin iso mahdollisuus. Rakastan juhlia ja hyvää ruokaa, uusia ihmisiä ja kokemuksia. :)

    zig@wippies.com

    ReplyDelete
  3. En ole moneen kuukauteen päässyt tekemään mitään hauskaa, koska kaveriporukkani on jakautunut niin eri puolille. Olisi ihan huippua päästä tapaamaan noin monta uutta ihmistä, ja vaan viettää iloista huoletonta iltaa piiiitkästä aikaa. :)

    emmaa@live.fi

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä olen ikävä kyllä sopinut tästä yhteistyöjutusta jo puoli vuotta sitten, enkä halua perua tätä juttua.
      Ja en ole vielä katkaisussa vaan aloittamassa sen, eli pari lasia boolia ei varmaankaan ole suuri synti.

      Delete
    2. ja mä meinasin just sanoa että ihanaa että jaksat silti järkätä tämmösiä vaikka et voikkaan ite juoda paljoa, ihailen sun jaksamista :)

      Delete
  5. Pitkään blogiasi lukeneena, olen usein ajatellut että oispa kiva tavata tuo tyyppi :) Muutenkin olisi ihan virkistävää käydä välillä omien ympyröidensä ulkopuolella

    sirjaelina@gmail.com

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Moi! Haluaisin sun bileisiin, koska oon käsittänyt että sä osaat juhlia ;) Mun kesä on ollut tosi työn täyteinen, joten pieni ripaus irtiottoa ennen koulujen alkamista olis enemmän kun paikallaan! Rakastan uusiin ihmisiin tutustumista, joten olisi tosi huikeeta päästä tutustumaan suhun sekä muihin lukijoihin paremmin! Vaikutat tosi symppikseltä tyypiltä, ja meillä saattais olla paljonkin yhteistä. Kauhee ku tää kuulostaa joltain treffipalstan kuvaukselta, no, anyhow :')

    Katotaan nähdäänkö bileissä ja jos ei niin pitäkää munkin puolesta kivaa!

    viiruzka@hotmail.com

    ReplyDelete
  8. Ens viikolla muutto vantaalle Oulusta ja jännittää!! :) yllättäen. Alkuperäinen suunnitelma oli muuttaa yhdessä parhaankaverin kans, mutta se suunnitelma kuoli ja nyt mä lähen tutustuu ihan uuteen paikkaan yksinäni. Mä rakastan ihmisiä ja tuntemattomien kans höpöttelyy ja must ois aivan mahtava alotus uudelle elämälle joku näin erilainen juttu. Tottakaihan sitä vois lähtä vaan itekseen juhlii, mutta oisko ehkä pikkasen siistimpi lähtä tämmösella blogiyhteisöllä jolla varmasti yhteisiä tekijöitä löytyy. Ja miks just sun blogi pileet?: sun blogia hehkutettiin lukio aikoina, ko en vielä mitään blogeista tiennytkään ja siittä asti oon seuraillu sun kirjotteluja.

    justmyblog@hotmail.com

    ReplyDelete
  9. Heippa Laura! Nyt on kyllä pakko osallistua, koska olet yksi mun lempibloggaajista, ja koska olen vasta äskettäin muuttanut Helsinkiin ja tää olis aivan huikea tilaisuus tavata uusia ihmisiä ja samalla pitää hauskaa! Kotipaikkakunnalleni jäi monia hyviä ystäviä, ja tapaisin mielelläni uusia ihmisiä täällä Helsingissä, + tykkään myös juhlia! :) Aivan huikea juttu olisi myös päästä tutustumaan sinuun, oon jo monta vuotta seurannut sun blogia ja ihaillut sun tyyliä, persoonallisuutta ja kirjoitustaitoa. Vaikutat ihanalta tyypiltä ja uskon että meillä olisi hauskaa yhdessä :) Olen monesti aiemminkin halunnut osallistua tapahtumiisi, mutta koska olen asunut niin kaukana pääkaupunkiseudulta, se ei ole ollut mahdollista. Nyt mä asun täällä ja tulisin tosi innoissani juhlimaan sun ja muiden kivojen lukijoiden kanssa! :)

    Susanne.rantanen@live.fi

    ReplyDelete
  10. Haluaisin bileisiisi, koska olen seurannut sinua jo irc-galleria ajoista lähtien aina tähän päivään saakka, ja vaikutat aivan ihanalta tyypiltä! Olisi aivan mahtavaa päästä tutustumaan sinuun ja kaikkiin muihinkin, joita bileisiin on tulossa. Luulen, että järjestämissäsi bileissä olisi aivan mahtava meininki, enkä tosiaan haluaisi jäädä niistä paitsi! Olisi aivan huippua päästä viettämään iltaa uusien tuttavuuksien kanssa, ja kenties saada vaikka uusia kavereitakin.:) Vaikutat tosi rempseältä tyypiltä, ja luulen että tulisimme hyvin juttuun.
    noorahaapiainen@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Moi! haluisin sun bileisiin koska musta ois ihan huippua päästä tutustumaan suhun. En oo päässy aikasempiin blogibileisiin mitä oot järkänny ja se harmittaa.. Oon lukenut sun blogia tosi pitkään ja vaikutat oikeesti aidolta ja symppikseltä ja ikinä ei voi olla liikaa sellasia ihmisiä elämässä :) oon myös lähdössä itävaltaan vaihtoon nyt syksyllä ja tää ois mahtava tapa päättää työntäyteinen kesä. Mun kesään on mahtunut taan yhdet festarit ja siinä se hauskanpito sitten aikalailla onkin tämän kesän osalta... :D toivottavasti nähdään bileissä :)

    stinaeinola@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Moikka Laura! Olis ihana päästä tutustumaan suhun kunnolla ja juhlia sun kanssa! Oon lukenut sun blogia jo viisi vuotta ja oot aina ollut mun yksi lempi bloggaajista. Oot niin rehellinen, aito, rohkea ja samalla niin suloinen ja hyväsydäminen ihminen. Kävin sillon viime vuonna sun synttäreillä Vanhalla ja nekin olivat hyvät bileet. Harmi vain, että siellä oli niin paljon ihmisiä, ettei sulle pystynyt niin helposti silloin tulla juttelemaan, parit yhteiskuvat sain meistä muistoksi! :D Mutta olisin ikionnellinen, jos pääsisin mukaan näihin kemuihin. Sun ja vapaapäivän kunniaksi, eikä tuttavia/kavereita voi ikinä olla liikaa! :)

    jossu--90@suomi24.fi

    ReplyDelete
  13. Kirjotin sulle jo edelliseen postaukseen, että olisi (vihdoin ja viimein) aivan mahtavaa päästä tapaamaan sinut :) tekstin luettuani en voinut kuin samaistua ja ajatella että ton kanssa varmaan synkkais paremmin kun hyvin! Lisäksi tuolloin loppuu just duuni ja koulu putki (päivät 7-22...) ja olisi kiva päästä isossa porukassa pitämään hauskaa!
    Ja ei, ei niinkään se alkoholi siinä kiinnosta, enemmän se että pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin kun tänne muuttanut toiselta paikkakunnalta :)

    hennikoo@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Mä tulisin niin mielelläni koska oon tän koko kesän vaan viettänyt lähinnä yksin, muutin takaisin pk-seudulle muutama kuukausi sitten ja olen ollut asunnottomana äitini luona.
    Mulla on mennyt kaikki aurinkoiset kuumat päivät vaan riutuessa sisällä yksinäni ja levottomuus alkaa iskeä, olisi mielettömän siistiä päästä oikeesti ulos pitämään hauskaa! Ja olisi lisäksi kiva tavata sut, olen lukenut blogiasi vuosia ja blogisi perusteella arvelen että tultaisiin hyvin toimeen! :) olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin vaikka vähän ujo saatankin aluksi olla ;P


    lindas@live.fi

    ReplyDelete
  15. Nyt on sen verran kiehtova bilekonsepti, että pakko kokeilla onneaan! Ois kiva nähä ja jututtaa pitkään seuraamaansa bloggaria livenä ja tavata siinä sivussa läjä muitakin uusia tyyppejä. Ja ylipäätään tehdä jotain randomsiistiä johon ei millon vaan ole mahdollisuuta, koska ärsyttää oma jumittaminen. Heh. Toivottavasti arpaonni suosii!

    jonnajeejee@gmail.com

    ReplyDelete
  16. muutin juuri vantaalle enkä tunne täältä mun poikaystävän lisäks ketään. oon aina pitäny sua ihan supermielenkiintosena ihmisenä, suurin syy siihen on susta hehkuva aitous. oikeesti harva ihminen pystyy pelkästään blogin välityksellä huokumaan tommosta aitoutta ja viattomuutta, varsinkaan kun sun blogi on niin suosittu.

    toisaalta mua jännittää ajatus että tulisin bloggaajan bileisiin, koska en itse oo mitenkään hirveen 'muodikas' eikä mulla oo mitään special tyyliä. jos mut kuitenkin valittais mukaan niin tulisin kyllä erittäin mielelläni. kaikkea hyvää sulle!<3

    ruona95@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Haluan bileisiin koska kuka nyt ei haluais!! Olin alkukesän töissä ja nyt elokuun lomalla. Olis ihana kruunata loma sillä että pääsis super bileisiin!! En oo koskaan osallistunu mihinkään kilpailuun mutta nyt on pakko. Jospa mä pääsisin mukaan ;D
    greta-90@windowslive.com

    ReplyDelete
  18. Mä olisin halunnut tulla mutta mulla on liput weekendeille! Kaikkea hyvää sulle ja toivottavasti tulee mahtava ilta :) Ehkä nähdään Helsingin yössä sitten! :)

    ReplyDelete
  19. Olisi tosi kiva päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja tietysti suhun! olen lukenut blogia pitkään, mutta hyvin harvoin uskallan mitään kommentoida :)

    ReplyDelete
  20. Olisi ihana päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja tietysti suhun! Ihan mahtava idea tälläinen tapaaminen :) olen lukenut blogia pitkään mutta en koskaan uskalla mitään kommentoida. -iipa

    ReplyDelete
  21. Tää olis ihan täydellinen kesänlopetuksen juhlistaminen että olis kyl niiiin huippua päästä mukaan! Sopivasti tää viikonloppuki vapaana ;) uusiin ihmisiin on aina kiva tutustua ja erityisesti sun kanssa uskon että juteltavaa riittäis!
    noooraa_@hotmail.com

    ReplyDelete
  22. Moikka! Olis kiva vaan hullutella ja pitää hauskaa ihan erilaisessa porukassa, kun mitä on tottunut! Ja toivon mukaan selvitä illasta monta uutta ystävää rikkaampana! :)

    anni leena sini at gmail com

    Anni

    ReplyDelete
  23. Moikka! Haluaisin osallistua bileisiin, koska olis kiva tutustua suhun ja muihin blogin lukijoihin. Oon lukenut enemmän tai vähemmän aktivisesti sun kirjotuksia ja katsellut kuvia jo IRC-Galleria ajoista asti. Olen juuri muuttanut Helsinkiin, enkä oikein tunne vielä ketään, niin olis siistii tutustua täältäkin päin jengiin, niin ei tarttis olla niin yksin.

    ReplyDelete
  24. No siis perkele. :D Usein oon miettinyt, että kehtaisko osallistua mutta nyt kun on vielä lomaa ja kaikkea niin what the hell. Oon niin huonosti päässyt mihinkään bilemeininkeihin viime aikoina, joten vois olla ihan tervetullutta vaihtelua tämmöset pippalot. Lisäksi uudet kasvot piristäisivät eloa kummasti. Kokeillaan.

    kissaamma@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Mun mielestä on hölmöä, että käyt kasvohoidoissa, joiden tarkoitus on ilmeisesti ennaltaehkästä vanhenemista ja säilyttää iho nuorekkaana (?) ja samaan aikaan kuitenkin kertomas perusteella syöt melkosen epäterveellisesti, joka taas tekee iholle ihan päinvastaista. Rahat siinä vaan hukkaan menee! Loppujen lopuks kasvisten syönnillä ja terveellisillä elämäntavoilla säilyisit luultavasti varmemmin nuorennäköisenä ja selviäisit vielä halvemmallakin. Mutta tietenkin saat käyttää omat rahas kuten haluat. :)

    ReplyDelete
  26. Moi! Haluisin ehdottomasti osallistuu ja ois ihan mahtavaa tavata sut ja sun lukijoitas :) ! Ja kaikki sun entiset blogibileet on vaikuttanu tosi hauskoilta, että ois tosi siistii olla iteki mukana tällä kerral :D Etenki kun oon muuttanu pari kuukautta sitten takasin Helsinkiin kahden vuoden ulkomailla oleskelun jälkeen ja aika yksinäistä on ollut, kun kaverit on muuttaneet muualle, niin ois tosi kiva tutustuu vielä uusiin ja hyviin tyyppeihin!

    jenifairie @ gmail.com

    ReplyDelete
  27. Olis kiva päästä mukaan, koska haluaisin tutustua uusiin ihmisiin ja en edes muista koska oisin viimeks ollut juhlimassa..

    iina91@hotmail.fi

    ReplyDelete
  28. Hitto, miksi ei! Ei mitään sen kummempaa syytä miksi haluaisin osallistua, tuli vaan semmonen fiilis että jes :)

    ReplyDelete
  29. Koska yövuorot loppuu... koska kesäloma alkaa... koska en biletä juuri koskaan ja nyt olis hyvä sauma siihen. Ja tottakais siks koska silloin tapaisin sut ja sun lukijoita :)

    ReplyDelete
  30. Tää olis ihan mahtava kesänlopetus. Asuin tossa pari kuukautta ulkomailla ja sen jälkeen oonkin vaan yrittäny saada elämää takaisin kuosiin. Olis ihana päästä tutustumaan suhun :)

    nea.hiltunen23@gmail.com

    ReplyDelete
  31. Haluaisin mukaan, koska se olis kivaa vaihtelua ja mahtava tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin! :) sara.antonacci@hotmail.com

    ReplyDelete
  32. oon blogannu vuosia, tahtonut tutustua muihin bloggaajiin joista varamasti löytyisi samankaltaista seuraa. kuitenkin olen vähän ujo ja harvoin itse uskallan tehdä aloitetta tutustumisen suhteen, tämä olisi siis oiva mahdollisuus tutustua muihin bloggaajiin ja ehkä saada myös uusia tuttuja helsingistä, sillä niitäkin kaivataan kun juuri kk sitten tänne vasta muutin :) toki olisi myös ihana tutustua suhun paremmin, kerran olen sun pikkujouluissa ollut mutta siellä ei kauheasti kanssasi juteltu joten jos nyt olisi uusi mahdollisuus?:)

    jennieannihilation@hotmail.com

    ReplyDelete
  33. Olispa kiva päästä tommoseen mukaan. Harvoin baareissa tai oikeen missään tutustuu tyttöihin, varsinkaan kerralla noin moneen. Nyt kun kaikki on samalla asialla ja hyvillä mielin niin syntyykin niitä tuttavuuksia ja keskusteluita, verrattuna normi baari-iltaan jossa kateellisena vaan katsellaan nenänvartta pitkin. Sen lisäks ton "kohupostauksen" myötä käsitys susta ihmisenä on muuttunut positiivisemmaksi, ja samoin myös huomannut kommenteista kuinka suuri määrä hyviä tyyppejä sulla on lukijoina ja varmasti tähän osallistuneet on myös näitä kommentoijia! Ihmisten on nyt varmasti helpompi lähestyäkkin sua, kun itsellä ainakin ollu ennen tosi ylimielinen kuva susta, vaikka sun surullisen hymyn ja väsyneen ilmeen takana oon epäillytkin olevan jotain tämmöstä. Pystyn samaistumaan suhun monissa jutuissa ja tiedän etenkin tosta kuinka vaikea oikeita ystäviä on saada kun on blogi, puhumattakaan sitten kun on Suomen tyyliin luetuin blogi kuten sulla... Itsekin löysin kaverit ja ihan melkeempä uuden elämän bloggailun lopetettua... Paljon helpompaa näin!

    janna.lepisto@luukku.com

    ReplyDelete
  34. Moikka, olis ihan mahtavaa päästä mukaan koska mulla on just nyt sellanen elämäntilanne että olis tosi jees päästä ulos tuulettumaan ihan uusien ihmisten kanssa, ja parhaimmassa tapauksessa saada uusia ystäviä. Sä olet ihan mahtava bloggaaja, ainoa jota jaksan vielä seurata ja ilta sun kanssa laura ja tietysti muiden osallistujien ois ihan sikahienoa :) mietin pitkään uskallanko edes osallistua koska saatan olla uusissa tilanteissa tosi ujo mutta tämmösiä tilaisuuksia ei hirveen usein tuu. :) siiripakkala@gmail.com

    ReplyDelete
  35. Haluaisin päästä mukaan bileisiin, koska viime bile kerrasta on tooosi pitkä aika, ja sen lisäksi ois huippua päästä tutustumaan uusiin ihmiseen. Olen toiselta paikkakunnalta kotoisin, ja huomannut että tässä iässä on tosi vaikee saada uusia ystäviä/kavereita. Ja oon seurannut sua jo irc-galleria ajoista lähtien, joten ois mukava tavata ihan livenä:)
    mirjazz88@luukku.com

    ReplyDelete
  36. Haluaisin osallustua blogibileisiin, kun viimeksikin oli niin hauskaa!! 😊 olis kiva taas nähdä sua ja tutustua muihin lukijoihin ☺️
    mira.sabrie@luukku.com

    ReplyDelete
  37. Haluasin osallistua koska olen aina halunnut tavata sut ja olis muutenkin mahtavaa päästä tutustumaan samankaltaisiin ihmisiin!!! <3

    anette453@luukku.com

    ReplyDelete
  38. On ihan parasta päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja jotain samaa meissä kaikissa on pakko olla kun tänne sun blogiin ollaan eksytty! Kesäki lähenee uhkaavasti loppua, joten pitää ottaa kaikki irti näistä vikoista ihanista päivistä niin on taas hyvä vähän nollata ja saada uutta energiaa kohdata syksy ja palata siihen normi arkeen:)
    eli_na_@hotmail.com

    ReplyDelete
  39. Olisi hienoa päästä juhlimaan sun ja muiden samanhenkisten lukijoiden kanssa. :) Oon lukenut blogiasi ihan alusta asti ja itseasiassa ollaankin tavattu kerran ja tultiin hyvin juttuun. Haluaisin tutustua suhun vielä paremmin ja tietysti muihinkin lukijoihin. Aikaisemmat bileet on näyttäneet niin kivalta että olisi tosi mukava päästä mukaan :) Kesän olen ollut töissä ja viikonloppuvapaita vähän, seuraava olisi vapaa :) njenni86@gmail.com

    ReplyDelete
  40. Koska.. miksipä ei?:) Oon seurannut blogiasi kauan, vaikutat mielenkiintoiselta tyypiltä ja olisi kiva päästä tutustumaan suhun, ja tietty saada muutenkin lisää uusia tuttavuuksia! Lisäksi mulla loppu just kesätyöt enkä oo ollu oikeen koko kesänä missään viihteellä, ja olis myös kiva päästä Turun ulkopuolista yöelämääkin joskus vaihteeks näkemään :--D

    ReplyDelete
  41. Oho, s-posti jäi äskeisestä! larski.m3@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Vain blogia lukemalla saa vääristyneen kuvan ihmisestä. Sut olisi ihana tavata livenä ja muutenkin nautin uusien ihmisten tapaamisesta! noora-laine@hotmail.com

    ReplyDelete
  43. Vaikutat blogin perusteella niin vahvalta ja upealta ihmiseltä, että olisi mahtava päästä tapaamaan livenä :)

    Hepemau@gmail.com

    ReplyDelete
  44. marie_eveliina@gmail.com

    Olis huippua päästä näihin kemuihin ja ennen kaikkea tutustua suhun <3

    ReplyDelete
  45. Lauraa! Koska tulee lisäinffoa tästä tapahtumasta? Ketkä pääsee mukaan? :) Tsemii sulle laura ja toivottavasti nähään pian. Ehkä näissä bileissä tai sit TTT:ssä! :) oot ihana <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samaa minäkin odottelen:) onko tapahtuma peruttu?

      Delete
  46. Laitan huomenna kaikkien voittajien/osallistujien email-osoitteet tänne blogiiin! <3

    ReplyDelete