Sunday, December 8, 2013

Phtotos by Jan Mauritz


Jani tekstas aamulla että, "olen tulossa! Ja siinä vaiheessa mä lopullisisesti sitten heräsin.
Edellisenä iltana oltiin tietenkin vähän rellestämässä.
Ja koko kuvausjutun olin tietenkin unohtanut.

Mulla oli aamulla ihan hemmetin kylmä, ja tän kämpän kylmyyden syy on noi koko seinän ikkunat, eikä niissä taida olla ihan uusia tiivisteitä.

Hain kaupasta Novelle Pluus-juomaa (lempparia)!
Tein pikameikin ja pikasiivouksen, ja sitten aletiin kuvata.

Jani oli ihan loistava kuvaaja, niin rento. Jani neuvoi asentoja ja ilmeitä ja kehui, jos joku ilme oli hyvä.
Mulla on kauhukokemuksia kuvajiista, jotkaa vaan sönköttää paikoillaan ja "neuvoo" jotain onnetonta.

Vaikka mä olinkin väsynyt ja krapulassa, niin kuvista tuli ihan kivoja. Nojoo, oikeesti tosi kivoja ainakin mun mielestä.

Lämmittävät kotivaatteet.





 Tää ei periaatteessa ollut mikään yhteistyö, kumpikaan ei maksanut mitään, ja ollaan tunnettu jo vuosia. Joten tää oli perus frendien ajanviettoa, mutta ajattelin samalla mainostaa vähän Jania, koska Jani OSAA homamansa, ja kyllä suosittelen!

 www.janmauritz.com
 Jos haluut Jain kuvaamaan,
niin studion voi laittaa pystyyn.
Hinnat alkaen 200 eurosta

45 comments:

  1. Mitä toi teksti on olevinaan? Ihanku kehitysvammanen ois kirjottanu :D:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Piti lukea tämä kommentti kertaalleen. Mitä ihmettä?

      Delete
    2. Sitä samaa kuin anonyymi.. Tosin kommenttiani ei ainakaan vielä asian tiimoista julkaistu.

      Delete
    3. varmaan vain sitä väsymystä ja krapulaa, oli kyllä kieltämättä aika monta kirjotusvirhettä :-----DDD

      Delete
    4. HEI HALOO IHMISET TAAS!!!!! Minkä takia teitä kateellisia panettelijoita aina löytyy jostain, onko teillä niin huono itsetunto että pakko tulla tänne nussimaan pilkkua jostain kirjoitusvirheistä?! Ja toisekseen on myös ihmisiä joilla on lukihäiriö, joten melko törkeää tuollaisia kommentteja heitellä täällä, häpeäisitte! En todellakaan sano enkä usko, että Lauralla olisi lukihäiriötä! Joskus ihminen vaan kiireessään kirjoittaessaan tekee inhimillisiä erehdyksiä kuten me kaikki, eikö vain?

      Lauran kuvat ovat upeita jälleen kerran, ihana Laura ♡

      Se on myös kuvaajan sekä kuvatun oikeus kun he tuntevat toisensa muokata kuviaan miten haluavat, enkä usko että kuvissa on mitään muokattua! Vaikka olisikin niin eri valaistuksella, meikillä, piilareilla yms saa eri näköiseksi ihmisen kuin ihmisen ja harvoin kuvauksissa kuvataan vaan yhtä lookkia, vaan nimenomaan erilaisia lookkeja.

      Kysympähän vaan kuinka moni teistä ei olisi joskus muokannyt kuvia esim. sosiaalisista mediaa varten fb, twitter etc. ? Sitähän minäkin, varmasti suurin osa.

      Harmittaa Lauran puolesta, että ihmiset joilla ei ole muuta kuin negatiivista kommentoitavaa jostain silmien väristä yms turhasta niin tulevat tänne purkamaan huonoa oloaan ihan vaan kateellisuuttaan.

      Delete
    5. Negatiivinen kommentti = kateellinen panettelija.. yeah right :D Tarviiko aina kehua? Ei Laurakaan täällä aina ihmisiä kehu, ja sanoo mielipiteensä varsin suoraan, esim. blogin Facebook sivuilla totesi, että häntä ei haittaa jos Somalia häviää kuin tuhka tuuleen :) Eli eiköhän Laura kestä vähän negatiivisempiakin MIELIPITEITÄ :P

      Delete
    6. siis kehitysvammanen, mieti vähän mitä urpo sanot!! Mageita kuvia :)

      Delete
    7. HAH ja toiset nuoleskelemaan...

      ps. laura on joo ihana. :3

      Delete
  2. upeita kuvia ! mistä on tuo ensimmäisen kuvan huppari ostettu?::)

    ReplyDelete
  3. Upeita kuvia! Onko sulla oikeesti noin kauniit siniset silmät vai onko piilarit? Näistä kuvista huomaa ekaa kertaa kuinka lyhyt oot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://4.bp.blogspot.com/_LjzY6geckPQ/Scp2_81QlZI/AAAAAAAAA-Y/LOSL_Zl6CYI/s1600-h/rips.jpg Siinä taitaa olla oikea silmien väri.

      Delete
  4. Vau, hienoja kuvia! Musta ei tollasia kyllä sais ainakaan krapulassa :'D

    ReplyDelete
  5. Tosi kauniita kuvia! <3
    Viimeinen kuva on kuitenkin hiukan kummallinen, nenä ja huulet näyttää tosi hassuilta, ei ollenkaan sulta.

    ReplyDelete
  6. oot upee<3 käytkö solariumissa?:)

    ReplyDelete
  7. Tosi upeita ja rohkeita kuvia! Sulla on tosi vahvat ja kauniit kasvonpiirteet :) Viimenen kuva on ihana, mutta et näytä siinä jotenkin itseltäs :D

    ReplyDelete
  8. Ootpas sä kyllä lyhyt

    ReplyDelete
  9. Kuuluuko noi hapsut tohon mekkoon vai näinkö oikein että se on tommonen takki? Mistä se on hankittu mikä ikinä onkaan oon ettiny just tollasta!

    ReplyDelete
  10. Sulla on hyvä pylly! Mä ainakin tykkään ;D

    ReplyDelete
  11. Miks mä en näytä tolta krapulassa? :D

    ReplyDelete
  12. mun lemppari on toi eka kuva :)

    ReplyDelete
  13. Kivoja kuvia! :)

    http://beautifulbusinessblogspot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Nätti olet, mutta kuvaaja on kyllä ihan turhaan blurrannut ja pehmennellyt ihoasi.

    ReplyDelete
  15. Hienoja kuvia, kaikki me täällä ihmetellään toltako joku näyttää krapulassa :D

    ReplyDelete
  16. Oot kyllä ehkä maailman upein! Tosi onnistuneita kuvia etkä kyllä yhtään krapulaiselta näytä :-) Ja sun kroppa on ihan täydellinen!

    ReplyDelete
  17. ootko vähän tukevoitunut? mut ei se mitään, hyvältä näyttää silti, ennen olit liiankin laiha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 'Ootko vähän tukevoitunut'?! Siis ootko tosissas?! Jos olet mies niin älä enää ikinä sano tai kysy tuollaista naiselta! Jos olet nainen niin etkö itse ole joskus tukevoitunut tai laihtunut niin kuin normaali ihminen eri elämänvaiheissaan tuppaa tekemään!

      Mun silmiin Laura ei todellakaan ole tukevoitunut millään muotoa, pikemminkin päinvastoin! Jos koitit kirjoittaa kommenttisi mukamas sarkastisesti 'että ootko vähän tukevoitunut - mut ei se mitään - hyvältä näyttää silti etc' niin melko huonosti osus ja uppos, melko naurettavaa tollanenkin kommentointi... Oletpa nainen ta mies niin tiedät varmaan, että naisten ulkonäkö ja paino on muutenkin naisille herkkä paikka tässä nykyisessä maailmassa. Tehdään otsikoita ihmisistä joilla on jopa 'apua hui selluliittia'! Hei haloo kaikilla sitä on halusittepa sitä myöntää tai ette! Pointtini tässä on, että lopettakaa siellä turhanpäiväiset haukkumiset, kritisoinnit, katellisuudet, panettelut ja toisen ihmisen ulkonäön arvosteliminen! Menisitte itteenne, vai oletteko niin täydellisiä muka?

      Delete
    2. Joku sai hermoraivarin? Onkohan itsellä ollut liian tukeva päivä? :D
      Kaikki pitäisi muotoille niin, ettei varmasti nyt sitten loukkaannuta. Itse olisi tuosta edellä olevan anonyymin kommentista saanut moista kohtausta...

      Delete
    3. Hermoraivarin? Öö en todellakaan ja ihan tiedoksi ei ole ollut tukeva päivä. Tottakai kaikki pitäisi muotoilla siten ettei toinen loukkaannu, Laura kirjoittaa tätä blogia lukijoiden takia joten onko kivaa lukea tollasia kommentteja ihmisiltä? 'Kohtele ihmisiä niin kuin haluaisit sinua kohdeltavan' voisi tässä tapauksessa hyvin päteä että kirjoita toisille mitä haluaisit itsellesi kirjoitettavan. Ja helpponahan se on anonyyminä kommentoida vaikka mitä, ties vaikka olisit sama ihminen joka ekan kommentin kirjoitti :D Ihmiset voisivat hieman käyttää päätään kun on pakko pienimmistäkin asioista huomauttaa ja solvata toisia ihmisiä. Btw en mitään kohtausta saanut, ärsyttää vaan tollanen ala-arvonen käyttäytyminen.

      Delete
    4. oho, sieltähä lähti jonkun salahoikkuusihannoijan aivolaukaus! ei se aina ole huono juttu jos on pari kiloa tullut lisää :D

      Delete
    5. hahaha joku sai pienen hepulin :DDD

      Delete
    6. Hahah tuo toka ano.. en oikein tiedä mitä sanoa siihen mut eiköhän laura osaa myös puolustaa itse itseään jos kokee et häntä loukataan/haukutaan täällä kommenteissa...;D

      Delete
    7. Ala-arvoisuutta on vedellä itse omia johtopäätöksiä, siitä mitä toiset kommenteillaan tarkoittavat. Sanoin, että itsehän en olisi ekan anon kommasta saanut moista kohtausta, koska siinä ei mielestäni ollut mitään loukkaavaa.. Laura on varmasti saanut paljon pahempaakin kommaa täällä, kun kysymystä tukevoitumisesta :DDD
      ja ihan tiedoksi sinulle Kristiina(huom! ei tukevaa päivää nähnytkään) en ole ollut eka ano.

      Delete
  18. Näistä kuvista tosiaan huomaa pituutesi, mikä ei ole todellakaan huono asia:) Olet upea juuri tuollaisena! Olet todella virkistävä, kaunis ja rohkea "poikkeus" tyyliblogien maailmassa :) Jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
  19. Upeita kuvia, näytät tosi kauniilta

    ReplyDelete
  20. Yks tollanen darra naama tännekki, kiitos! <3 Upeita kuvia. Oonko ainut jonka mielestä muistat kaukaisesti greyn anatomian meredithiä näissä :D

    ReplyDelete
  21. Onks sulla uus tatska kädessä? :o vikassa kuvassa pisti silmään..

    ReplyDelete
  22. Upeita kuvia! :)

    Olisi kiva joskus nähä sun kunnon aitoa hammashymyäsi, aina kun jotenkin vaikutat niin vakavalta. Toisaalta semmonen "vakavuus" kuvissa sopii sun blogin tyyliin.

    Saakoha tosta nyt mitää selvää mitä meinasin :D

    ReplyDelete
  23. Todella hienoja kuvia :) Ehkä ois vähän hiusöljyä tms laittaa mutta eihän se oo niin nuukaa :D <3

    ReplyDelete
  24. Törkeen upeet farkut! Mistä mistä?!

    ReplyDelete