Thursday, December 5, 2013

alennuskoodeja.fi

Tutustuin jokinen aika sitten http://www.alennuskoodeja.fi/-sivustoon, ja tutkin erilaisia alennuskoodeja eri sivustoille. Siellä on todella suuri ja laaja valikoima eri nettikauppojen alennuskoodeista. Sivuston idea on siis se, että se kerää eri sivustojen alennuskoodit yhteen paikkaan.
Monesti sitä vaan menee johonkin nettikauppaan tilaamaan jotain, tietämättä siitä, että tilattavista tuotteista voisi saada alennuksen.
Sivustolla on lähes 450 verkkokauppaa ja uusia koodeja päivitetään päivittäin. Parhaimmillaan alennukset on olleet 80 prosenttiakin, mutta yleisesti koodilla saa 10-20% alennuksen, ilmaiset toimitukset tai ylimääräisen tuotteen ostosten yhteydessä.

Itse käytin Booztin -25% alennuksen hyödyksi ja tilasin alla olevat mekot.
Alennusta sain about 60 euroa, eli ihan kivasti.

http://www.alennuskoodeja.fi/ eli tuolta voi käydä tsekkaamassa tämän hetken tarjoukset.Postaus on toteutettu yhteistyössä.

4 comments:

 1. Olen itsekin käyttänyt tuota alennuskoodeja.fi sivua. Tosi paljon siellä on kyllä koodeja. Omasta mielestä yksi parhaista ellei paras. Vasta tuli ostettua uus takki Zalandosta ja sain vajaan 50e alennusta tuosta vaan :)

  ReplyDelete
 2. kuinka monta kertaa sulta on varastettu lompakko yms kännykkä? muistan vaan joskus ku kirjotit siitä ku sun kännykkä varastettiin, aika ikävää

  ReplyDelete
 3. Mitä sää saat tästä yhteistyön tiimoilta :) ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olisin kiitollinen jos vastaisit.. Ei vaatisi paljoakaan!

   Delete