Sunday, December 29, 2013

♥ OnePiece ♥

Sain OnePieceltä jokunen aika sitten vähän uusia haalareita, yhden neuleen ja lippiksen. Niin ja Gusselle vaatteita, mutta eihän kissa vaatteita pidä päällään, joten annoin ne Garon pikkuLunalle. :) 
 Gusse on muuten nykyään niin veijari tai oikeastaan fiksu, että se osaa avata ovia. Se hyppää kahvaan kiinni ja avaa oven. En tajuu miten se on sen oppinut.
Sitten sillä on kauhea "fetissi" mun korvatulppiin! Vaikka mä piilottaisin ne kuinka hyvin, piilotan tavaroiden alle, niin se vaan haistaa ja löytää ne! Fiksu kissa ilmeisesti.
Sille ei vaan oo kauheasti noista koirista seuraa, joten tänään mulle tuli sellainen ajatus, että mitä jos hankkisin sille kissakaverin. Onko tää teidän mielestä ihan järjetön ajatus? Tää musta onepiece on ihan lemppari. Se on aina päällä. Niin helppo vaan vetää päälleen aamulla tai kun käy esimerkiksi kaupassa!
Se on muuten normaalisti 169 euroa, mutta nyt 101 euroa :)
Tossa yllä olevassa kuvassa mulla on myös onepiecen ohut ja kevyt harmaa haalari.
Se päällä voi vaikka nukkua. :)
 Tota lippistäkin on tullut jonkin verran käytettyä. Sopii hyvin huonoihin hiuspäiviin. :D
 Toi neule on myös Onepieceltä, ja se on mun tän hetkinen lempparivaate! ♥

Mitäs uuden vuoden suunnitelmia teillä on? Mihin te suuntaatte tiistaina illalla?

Sain haalarit + muut tuotteet yhteistyön merkeissä.

12 comments:

 1. Kissan totuttaminen uuteen kissaan voi olla aika työläs prosessi. Kissat kun ovat niin reviiritietoisia eläimiä. Meillekin muutama kuukausi sitten tuli kaksi kissaa, jälkimmäinen kaksi viikkoa ensimmäisen saapumisen jälkeen, kun ei samasta pentueesta kahta pentua saatu. Jo siinä kahdessa viikossa ekasta kisusta oli tullut niin reviiritietoinen, että kämppä oli pakko jakaa kahtia ja ostaa uudelle tulokkaalle omat hiekkalaatikot, lelut ja muut. Jos ne olisi päästänyt heti samaan paikkaan niin olisi toisesta tullut varmasti rukkaset. Meillä kisujen totuttamiseen meni vähän päälle viikko, mutta joissain tapauksissa voi mennä kuukausiakin ja oli se viikkokin aika työlästä aikaa, mutta toisaalta sen arvoista. Nyt kisut ovat parhaat kaverit ja tekevät kaiken yhdessä. Voihan myös olla, että kisut tulevat toimeen Kannattaa siis ainakin miettiä asiaa tarkkaan ja varautua henkisesti. :)

  ReplyDelete
 2. meillä taas oli ensin yks kissa joka oli 6kk kun hankittiin toinen kaveriksi. ei ollu mitään ongelmaa ja niillä suju leikit yhteen heti! molemmat on tyttöjä ja luonteeltaan muuten täysin erilaisia. hanki ihmeessä toinenkin kissa! :)

  ReplyDelete
 3. Kissakaverin hankkiminen on aina niin 50-50, joko kissat tottuvat toisiinsa tai sitten eivät yhtään. Kissat ei muutenkaan ole laumaeläimiä, niin uutta tulokasta ei välttämättä osata ajatellakkaan kaverina, vaan jonain vieraana otuksena joka on tullut toisen reviirille. En nyt enää muista missä vaiheessa kissan otit, mutta ehdottomasti jos meinaat sille kaverin hankkia niin se on pentuvaiheessa helpointa, kun reviiritietoisuus ei ole vielä niin syvälle päähän juurtunut. Tuuripeliä siis, ainakin kannattaa olla joku hyvä plan b suunniteltuna, jos eivät sitten tulekkaan toimeen niin ettei tarvitse laittaa toista kissaa miksikään kiertopalkinnoksi maailmalle.

  Parhaimmillaan toki kissat voivat tulla hyvinkin toimeen keskenään ja leikkiä kuin parhaat kaverukset. Itselläni on kaksi kissaa samasta pentueesta, ja nauttivat kyllä toistensa seurasta paljon vielä näin aikuisiälläkin.

  ReplyDelete
 4. Hanki ehdottomasti toinen kissa nyt kun gussekin on noin nuori vielä. Kissa ei ole yksineläjä ja jollei se saa koiristasi hirveästi seuraa niin kyllä se ehdottomasti tarvitsee kaverin itselleen.

  ReplyDelete
 5. Meille otettiin heti kaks kissaa myös. Toisaalta ovat sisarukset, niin ei ole ollut reviiriongelmia. Ja varmistaaksemme,ettei tätä ongelmaa tosiaan tulis tulevaisuudessa, niin me otettiin tyttö ja poika. Kaverukset ovat nyt 7 kk, ja tietysti tulivat sitten samaan aikaan sukukypsiksi... Meillä ei ollut varaa leikata heitä ennen veronpalautuksia, niin neiti sai itselleen sitten e-pillerit väliajaksi :D Kolli on nyt leikattu. Hän on aika villi tapaus, mutta alkaa mun mielestä selvästi jo rauhoittua. Mutta pointti siis oli, että jos on sisäkisu, niin kannattaa ottaa kaksi. Pitävät seuraa toisillee ja tekevät vähemmän pahojaan kuin yksinäinen tylsistynyt kisu. Kaveri otti itselleen toisen kisun vasta vuoden toisen jälkeen ja he tulivat hyvin nopesti toimeen keskenään, ei merkkailua eikä mitään. Rapsutuksia ihanalle Gusselle :)

  ReplyDelete
 6. Toi musta haalari ah oon kuolannu sitä hetkisen jo hmm se on ihana!!! Ja hanki ihmeessä kisukamu! Kannattaa vaan tuo nykynen katti ottaa sitten messiin ku meet kamua kattomaan ni näät samantien tuleeko toimeen !!! Hyvä idis!! Ja täällä kiltisti kotosalla uutena vuotena (kk takaperin hankin koiravauvan ja se kaipa täällä kaveria kanssa tarttee)

  ReplyDelete
 7. Voiks tehä postausta siitä valoimpulssihoidosta? Onko se toiminu ja näi:)

  ReplyDelete
 8. Ehdottomasti suosittelen kissakaveria! Varsinkin, kun kisu on noin nuori vielä niin varmasti oppii tulemaan toimeen :) Ei tuu niin huono omatunto jättää kissoja yksin, kun tietää, että niitä on kaksi ja toisistaan seuraa. Ja kun keskenään temuavat, niin ne saa paljon enemmän liikuntaa ja ovat aktiivisempia kuin yksin elävät kisut.

  ReplyDelete
 9. Hanki kissakaveri heti, kun Gusse on vielä pentu! Mulla oli haave toisesta kissasta, mut huomasin miten tuo oma käyttäyty muiden kanssa, niin haaveeksi jäi. Sen käytös muuttuu ihmisiä kohtaankin aivan toiseksi, kun on muita kissoja lähellä. Vielä pentuna voisi kissa hyväksyä toisen kissa.
  Ihana tuo neule, sitä aiemmin kyselin sun postauksesta. Hinta vaan on aikamoinen.... :P

  ReplyDelete
 10. Kissakaveri ehdottomasti! :) Kaikkeen tottuuu, ekat päivät toki voi mennä kiukutellen..mutta yleensä parhaat kaverukset niistä tulee....Toinen oli kerennyt kuukauden pari oleen meillä yksin, kunnes sain sille kaverin. Ekan päivän murisi ja sähisi tälle tulokkalle, mutta tokasta päivästä lähtien on nukkunut samassa pedissä. On niistä vaan niin paljon seuraa toisilleen, esim työpäviien ajan ym.. Kyllä elämä aina lajitoverin kanssa on mukavempaa, leikkii, nukkuu, syö ja peseytyy yhdessä :)

  ReplyDelete
 11. Meillä on kaks kisupoikaa ja pk collie mummeli, koira viihtyy omissa oloissaan mut nää kaks 4kk kissaa on yhdessä KOKO ajan, ne nukkuu päällekkäin, syö yhdessä, käy vessassa yhdessä ja painii.. :D

  ReplyDelete