Thursday, December 12, 2013

Brown hair

Tilasin Rapunzelilta tummemmat hiukset, koska olin jo vähän kyllästynyt niihin vaaleisiin hiuksiin.
Kuitenkin vielä tänään mä vielä vähän epäröin, että uskallanko värjätä sittenkään tummaksi, vaikka tiesin, että ne sopii mulle mitä luultavimmin.
No, sitten mä istuin Annikan tuoliin ja johan alettiin värjätä.

Pidennyksiä laitettiin neljä pakettia yhteensä, kolme pakettia 
 Tällaiset ne mun hiukset olivat aluksi.
Ilman mitään pidennyksiä.

Säikähdän aina, kun katon peiliin! :D
Kestää pari päivää totutella tummaan tukkaan. Tää on tällainen ihanan suklaanruskea.
Kiitos Annika!! ♥

Ja sitten Annikan mahtaviin tarjouksiin!:


Kokopään pidennys + väri normaalisti 580, mutta nyt 430,00
Tuuhennus normaalisti 430, mutta nyt alennetusti 335,00

Jos tuot omat pidennykset (esim rapunzel) värjäyksen kanssa 120,00
Ja jos tuo omat pidennykset ilman väriä 60,00

Ajan voi varata soittamalla Annikalle 0401483031.
Tai varaamalla ajan TÄÄLTÄ!

Tarjoukset ovat voimassa helmikuuhun 2014 asti.

40 comments:

  1. tekeeks hän pidennyksii lettitekniikalla?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei tee, enkä suosittele kellekään sitä menetelmää.
      Sopii afrohiukseen, ei hentoon suomalaiseen. Repii tukkaa liikaa, ja oma tukka voi alkaa lähteä niin kuin Naomi Campbellilta..... http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/08/09/article-2185897-1474F54D000005DC-815_306x423.jpg

      Delete
    2. Niin hassua, että suomalaiseen tukkaan letit ei sovi yhtään, kun taas afroon se on paras tapa laittaa. Liika tietenkin liikaa! Mustilla naisilla yleensä tukan kemiallinen suoristus ja kokopään letitus kun alkaa siinä 7v niin ei ihme että tukka tippuu päästä kolmekymppisenä :D :/ mutta mulle siis lettitekniikka ehdottomasti paras :)

      Delete
    3. Itsehän oon kokenu lettitekniikan parhaimapa, teipit repi nii pahasti omaa hiusta, että oli ihan kaljuja länttejä pää täynnä. Sinetit teki samaa. Kaikille ei kaikki tekniikat sovi :)

      Delete
    4. Täällä sama - lettitekniikka ollut parhain. Sinetit pilasi, teipit vielä pahemmin ja ommelpidennyksillä pysy kaikista parhaimmassa kunnossa. Hiukset vahvistui ja kasvoi parin kuukauden aikana älyttömästi :)

      Delete
  2. Upeat nuo tummat!! Sopii sulle aivan loistavasti ja eksoottisuutes vaan korostuu tummilla hiuksilla :) Oot nyt aivan jonku pocahontaksen näkönen! :DD Toivottavasti tykkäät itekkin ja annat olla ainakin jonkun aikaa :)

    ReplyDelete
  3. Oiii, noi sopii sulle tosi hyvin! Jes, pidä toi! :)

    ReplyDelete
  4. oot vissiin ollu aika tyytyväinen noihin rapunzelin pidennyksiin, kun sieltä edelleen tilaat.. mie joskus aikoinaan tilasin sieltä klipsi-pidennykset ja joskus sillontällön niitä käytin, itse en ihan hirveen tyytyväinen ollut niihin, tuntui että latvasta tuli 'hamppua' ja huonokuntoista. en oikeastaan kummemmin niitä hoitanut ja ehkäpä siitä se johtui.. kuinka sinä hoidat pidennyksiä ja millä tuotteilla? mitä kiinnitystapaa suosit? :)

    ReplyDelete
  5. Mistä toi ihana neuletakki on??? :)

    ReplyDelete
  6. Kyl sulle noi tummemmat on mun mielestä omimmat :)

    ReplyDelete
  7. aivan ihanat!! noi sopii sulle ihan hirveen hyvin. Ja kiva väri tälleen talveen!! :)
    kyl se brune on vaan toooosi hyvä väri ;)

    ReplyDelete
  8. onko tuo tarjous siis teippipidennyksiin vai...? :)

    ReplyDelete
  9. Mihin asti noi tarjoukset on voimassa? :-) Ajattelin tammikuussa hankkia pidennykset

    ReplyDelete
    Replies
    1. Postauksessahan lukee että voimassa helmikuun loppuun =)

      Delete
    2. Tos luki et helmikuu 2014

      Delete
  10. Nyt olet oma itsesi! Lauralle kuuluu pitkä tumma tukka :)

    ReplyDelete
  11. Jee, paljon parempi ku edellinen!

    ReplyDelete
  12. Laura! Mikä se Annikan nettiosoite on, josta voisi ajan varata, ja osaatko sanoa, että paljon maksaa jos on kyseessä sinettipidennykset? Musta tää tumma on ihana<3

    ReplyDelete
  13. Onko mahdollisuutta ihan vaan tyven tai koko pään värjäykseen? :) ei hirveesti oo tarvetta pidennyksille :D

    ReplyDelete
  14. Noi on kyllä noin satamiljoonaa kertaa paremmat kuin blondit + se tyviväri. Musta se ei sovi sulle yhtään, tulee sellainen tunkkanen "Onnelapissis"-look. Nyt näyttää hyvältä!

    ReplyDelete
  15. Kyllä tummat sopii siulle parhaiten! Vaalee oli kivaa vaihtelua mut näytät paremmalta näissä uusissa! :)

    ReplyDelete
  16. Mulla repi teippipidennykset ihan sikana tukkaa, varsinkin ohimon "sivustat" kärsi eniten. Ihan oikeita kaljuja läikkiä, kyllä siinä itku pääsi kun teipit alkoi pikkuhiljaa valumaan ja pääsi sormilla kokeilemaan sinne alle.. EN ENÄÄ IKINÄ laita teippejä, vaikka tuolla laatikossakin on ihan uudet teipit odottamassa mutta ei. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo on niin jännä miten yksilöllistä voi olla hiuslaatu ja miten se kestää tota teippiä /sinettiä tai mitä lie. Itellä on ollut varmaan 3 vuotta teipit lähes non-stoppina ja aina irrotuksen yhteydessä värjätty tyvi ja taas uudelleen päähän! Eikä mulla oo hiukset kärsineet juuri lainkaan.. Mut tosi harmi jos tulee teipestä tuollasia mukavia lisiä..ei varmaan tee mieli laittaa uudelleen..:/ mut omat siis on ollu nimenomaa rapunzelilta aina! Että tyytyväinen oon ja on laadukkaita hiukset!:)

      Delete
  17. Tiiätkö tossa missä sul on hiukset värimöhnässä, näytät ihan jollekkin vanhalle filmitähdelle. Susta tulee mieleen semmonen classic beauty. Sopisi ihan uskomattoman hyvin noin lyhyetkin sulle!
    Ps.mut noi sun uudetki on kivat!

    ReplyDelete
  18. Mun mielestä toi tumma tukka on niiin paljon parempi sinulle :) sinusta kuoriutui tyylikkäämmän ja jopa kauniimman näköinen nuori nainen :) pitäisit nyt ainakin jonkun aikaa noin :) tosi kivat!

    ReplyDelete
  19. Ihanaa! ...Että sulla on taas tumma tukka, meinaan sopii niin paljon paljon paremmin. Ja näin sivustakatsojan silmin sun ehdottomasti tulisikin korostaa sitä että omaat nimenomaan eksoottisia piirteitä.
    Jos en väärin muista niin joskus halloween/muissa vastaavissa naamiaispippaloissa sulla oli intiaaniteema, ja se sopi niin älyttömän hyvin, tai ei sopinut vaan näytti että olet originaali, ja tämä on kohteliaisuus.

    Niitähän sulla välillä vilahteleekin, mutta toivon niin kovasti että käyttäisit edes välillä enemmän maanläheisiä sävyjä ja hapsuja & sulkia sun muita vastaavia, näytät sillä lailla kovin eteeriseltä ja entistä ihanammalta.
    -Lina

    ReplyDelete
  20. onko toi tukka hyvälaatuista ja kauan se pysyy hyvänä ennenkuin itse vaihdat uusiin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samaa tahtoisin kysyä.. tilasin ekaa kertaa rapunzelilta ja teippien seasta löytyi mustia hiuksia jotka todennäköisesti ovat muovia :( Ja tilasin siis vaaleaa hiusta.
      Joten ihmettelen miksi laura suosittelee rapunzelia, en oikeasti koe niiden olevan niin laadukkaita. Vai johtuuko siitä että saat yhteistyön merkeissä tota hiusta ilmaiseksi?

      Delete
  21. Heippa! Olisko sulla enää tonne Rapunzelille alennuskoodeja? :)

    ReplyDelete
  22. Noniin, juuri kun olen päättänyt ryhtyä vaalentamaan tätä kulahtanutta lettiä, heitin koko ajatuksen roskakoriin! Kiitos vaan ;D aivan upeat hiukset ja ehdottomasti paremmat kuin vaaleat, nyt kokonaisuus on rauhallinen ja väri korostaa upeuttasi. Mitä sävyä tyveen laitettiin :) ?

    ReplyDelete
  23. Ihan huikean hienot hiukset! Yläpeukku!

    ReplyDelete
  24. beautiful... you are very cute ...nice work!

    ReplyDelete
  25. kirjoitatko vielä livejournaliin?=)

    ReplyDelete
  26. Heey! Tuossa jossain postauksessa oli sulla nimikoru nimesi.fi (?) sivustolta, mietin että onko se kuinka kestävä - lähinnä sitä että jos se kastuu etc. meneekö heti pilalle? Kaulakorut meinaa aina unohtuu suihkuun.

    http://forever-day.blogspot.fi

    ReplyDelete