Monday, December 2, 2013

Blogille uusi nimi?

Olen jo jonkun aikaa miettunyt uutta nimeä blogille. Tuntuu, että olen tullut jo siihen ikään, että nimi ei kuvasta enää mua tai blogiani. Se on ehkä hieman lapsellinen. Mitä mieltä te olette? Onko ehdotuksia nimelle?





79 comments:

  1. Nimestä mulla ei oo mitään mielipidettä, koska ite tykkään vanhasta, mutta ei uudistuksestakaan mitään "haittaa" olis :D

    Ihan extranätti toi eka kuva susta <3

    ReplyDelete
  2. Eiiii! Oon aina ollu sitä mieltä, että sulla on parhaimman niminen blogi! :D

    Joten jyrkästi vastustan nimenmuutosta! ;D (Okei, uudistuminen ja muutosten tuulet piristävät kyllä.)

    ReplyDelete
  3. Nimen muuttaminen on loistavaidea! Ei pidä jämähtää tuuttuu vanhaa, vaihtelu on kivaa. Kyllä ne vastustajatki sit lopulta tottuu :D Ainahan kaikkee uudistamista vastustetaa! Musta ainaki nimestä saa vähän väärän kuvan sun nimestä!

    ReplyDelete
  4. Mun mielestä ihan sun oma nimi olis hyvä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sun omasta nimestä tykkäisin minäkin! :)

      Delete
    2. Mulla kävi aivan sama mielessä :)

      Delete
    3. samaa mieltä :)

      Delete
    4. Eih!!!!!! Lauralla on toki nätti nimi,mut persoonaltaan ja blogiltaan aivan liian erityinen ollakseen varustettu niin tylsällä nimellä! Niitä omanimiblogeja on jo niin massoittain..

      Delete
    5. LAURA, lyhyesti ja ytimekkäästi... se olis loistava! muistan kun ennen sun irc-galleria nimimerkki oli laura ja me yläasteella tyttöjen kans selailtiin sun kuvia ja matkittiin sun mahtavia asuja :D Voi niitä aikoija, se laura sä tuut aina olemaan mulle, olet ihana

      Delete
  5. mikäs se sun vanhan blogin nimi oli.. joku give me wings :) se! bäk to roots

    ReplyDelete
  6. Muistelen, että joskus pohdit nimeksi ihan pelkkää Lauraa. Mun mielestä se oisi aika hyvä :) Ei toki korpea jos jää nykyinen nimi, mutta vaihtelu virkistää ;>

    ReplyDelete
  7. Itse en missään nimessä vaihtaisi blogin nimeä! Motherfuckin` fashion erottuu joukosta ja on paras ehdottomaati! xx

    ReplyDelete
  8. Kunhan ei oo mikää Laura's dream life tai Laura's life !

    ReplyDelete
    Replies
    1. tai laura's diary :DDD

      Delete
    2. Tai my life by laura tai laura's way! Tai no jos ei halua nimellä erottua massasta niin... x)

      Delete
  9. Tee niin kuin susta itsestäsi tuntuu :) jos tunnet että oot kasvanut Motherfuckin' fashionista yli, niin odota kunnes mieleen pälkähtää uusi, parempi nimi jonka tunnet omaksesi. Tiedät kyllä jos niin käy! Olipa syvällistä. :D

    ReplyDelete
  10. Älä vaan vaihda! Sopii jotenkin sulle kun oot niin rohkea, sellanen ettet välitä muiden mielipiteistä. Ja ei niin tyypillinen blogi. Paras!

    ReplyDelete
  11. little moment's with Laura

    ReplyDelete
  12. mun mielestä tää nykynen nimi blogille on hyvä! :) eikä yhtään lapsellinen vaan erottuu joukosta positiivisesti.

    ReplyDelete
  13. Mun mielestä sun blogin nimi on täydellinen :D Jos kenenkään blogin nimessä on sana motherfuckin ni se on ehdottamasti sun! Jotenkin noi sun tatuoinnitki komppaa tätä blogin nimeä!

    ReplyDelete
  14. vanhassa vara parempiDecember 2, 2013 at 5:46 PM

    Rakastan sun blogin nimeä näin, ihanan persoonallinen! Toki se on susta kiinni mitä teet mutta musta hyvää ei kannata mennä vaihtamaan. Noita nimiblogejakin kun löytyy niin pilvin pimein!

    ReplyDelete
  15. Kiva ois vaikka sun etunimi Laura ja sitte sun toinen nimi, jos sulla semmosta on :)

    ReplyDelete
  16. Kiva ois vaikka, että siin ois vaan sun etunimi Laura ja sun toinen nimi, jos sulla semmonen on :)

    ReplyDelete
  17. sun on nimi! ite oon seurannu sua galleria ajoista asti ja muistan et sun nick oli sielkin pelkkä laura. Se oli niin mieleenpainuva ja massasta poikkeava! lauranahan me sut tunnetaan se olis yksinäänki hyvä nimi?:)) -sonja

    ReplyDelete
  18. motherfuckin laura :)

    ReplyDelete
  19. Eii älä vaihda! Sulla on parhaimman niminen blogi ikinä

    ReplyDelete
  20. Pistä oma nimesi blogin nimeksi. Olisi ainakin professional. :D

    ReplyDelete
  21. Laita oma nimi, siihenhä kaikki muutki vaihtaa nykyää

    ReplyDelete
  22. Käännä nykyinen nimi suomeks ;) :DDD no ei kai ! tykkään nykyisestä, mutta en myöskään vastusta vaihtoa !:)

    ReplyDelete
  23. Wanha give wingst to mu lifestyle vai mikä se olikaa, se on hyvä ota se takas! :)

    ReplyDelete
  24. Oon lukenu vuosia sun blogia tällä nimellä. tällä nimellä oon oppinu "tuntemaan" sut. Aattele nyt jos joku päättäis et nirvana bändin nimi vaihdettais vaikka Gulliver nimiseks. Bullshit. Paska esimerkki mut tajusitko pointin.

    ReplyDelete
  25. ei oo lapsellinen yhtään! erilainen ja ainakin minä tykkään toooosi paljon! sun blogi on pysyny mun luottoblogina jo vuosia :)

    ReplyDelete
  26. No jos välttämättä haluat vaihtaa blogin nimeä, niin ei ainakaan pelkkää omaa nimeä. Jokaisella on bloginsa nimenä oma nimi. Tylsää.

    ReplyDelete
  27. Mun mielestä tää nykyinen nimi on sun blogille se ainoa ja oikea!

    ReplyDelete
  28. en kannata nimen vaihtoo, tää on niin legendaarinen !

    ReplyDelete
  29. Ei nimi miestä pahenna, jos ei mies nimeä. Kasva ensin oikeesti vastuuntuntoiseksi ihmiseksi ja mieti sen jälkeen.....

    ReplyDelete
  30. No pelkkä Laura on vähän lyhyt, mut mikäs sun toka nimi on, niin siitä saisi hyvän eli Laura xxxxx olisi neutraali ja ei erotu negatiivisesti, Laura Heija kuulostaa taas liian viralliselta blogin nimenä, sopisi paremmin domain nimeksi.
    Ja onhan toi fuckflash.blogspot.fi myös hieman huomiota herättävä.

    ReplyDelete
  31. Extraordinary Laura
    Kun et sä nyt ihan tavallinenkaan ole.

    ReplyDelete
  32. Muuta blogi kissa blogiksi jossa saamme seurata nils gustafssonin touhuja! Ja nimeksi siis vaikka nils gustafsson ja kumppanit, jos koiratkin tulisivat mukaan! Olis vähän vaihtelua ja massasta poikkeavaa, täällä sun blogissa postaukset on kuitenki niitä samoja nellyn mainoksia kuin muillakin "nyt lukijoilleni ensimmäisenä tämä ale-koodi jne"...
    No kirjoitimpa nyt vaan mitä ekana mieleen tuli

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D en tiiä miks tää kommentti nauratti niin paljon, mutta kannatan! nils tai veikka, eikai senkään niin väliä

      Delete
    2. hehehe gustafsson ja kumppanit :'DD kannatan!

      Delete
    3. :DDDDDDDDDDDDD huhhuhhhuh

      Delete
  33. Mun mielestä ei todellakaan omaa nimeä blogin nimeks, koska luulen, että tuolla jossain on aika monta Laura-blogia :) Nykynen blogin nimi herätti munkin kiinnostuksen sillon kun aloin seuraan joten ehdottomasti jos haluut vaihtaa nii joku tosi persoonallinen ja massasta erottuva!

    ReplyDelete
  34. Älä nyt ainakaan kysy muiden mielipidettä SUN blogin nimestä..

    ReplyDelete
  35. No kunhan ei jotain "Laura's life"

    ReplyDelete
  36. Mites ois vaan ihan simple "lauraheija.com".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Domain nimeksi ehkä "lauraheija.com".
      Mut blogin nimi on eri juttu.

      Delete
    2. No se nyt vasta urpoa onkin jos domain on eri kuin blogin nimi :D on Laura kuitenkin sen verran tunnettu että voi käyttää omaa nimeään.

      Delete
  37. heheh oli hauska törmääminen namussa lauantaina! oli pakko kiskasta hihasta ku sut näin. olit söpönä! <3 ja kiitos pususta ;D

    ReplyDelete
  38. Mjuuu munkin mielestä tää nykynen nimi on se ainoo ja oikea :D mutta tietenkin jos se ite tuntuu huonolta niiin pitäähän se vaihtaa. Turha kommentti kun en itse keksi mitään uutta nimeä, mutta sanoinpahan vaan :)

    ReplyDelete
  39. naura with laura :-D

    ReplyDelete
  40. Se vanha ''give wingst to my...''

    ReplyDelete
  41. Älä vaihda! Tä on niin ihana ja erottuu joukosta hyvällä tavalla.

    ReplyDelete
  42. Mitä tuo edes tarkottaa suomeksi?

    ReplyDelete
  43. Give wings to my life/style !! <3

    ReplyDelete
  44. Tämä blogin nimi oli se jonka takia aloin lukemaan tätä, on niin mieleenpainuva ja mielenkiintoinen, älä vaihda missään nimessä! Luulenpa että moni muukin on eksyny tänne ihan vain tuon erikoisen nimen takia :)

    ReplyDelete
  45. Laita nimeks "Laur4" ;))

    ReplyDelete
  46. taasko tämä sama homma :---D pidä tää

    ReplyDelete
  47. Tän nykysen nimen takia mäki kiinnostuin tästä blogista. Vaikutat muutenki niin asenne tyypiltä että tää blogin nimi sopii sulle :D mut oon sitä mieltä, et jos tää nimi ei enää kuvaa sua tarpeeks omasta mielestäs, vaihda se ! :)

    ReplyDelete
  48. joku saman tyylinen mitä vanha nimi oli :) tosin ois tyhmää laittaa ihan sama kuin vanhalla blogila, mut jtn saman tyylistä! mun mielestä pelkkä sun nimi on liian massa, siis semmoset blogien nimet yleensäkin niinku kaikki lauras life yms.

    ReplyDelete
  49. Musta tää nimi on tosiaan huokuu teinimäistä uhoa, kun sun tyyli on nykyään enempi maanläheinen ja seesteinen. Mut mieti minkälainen nimi kuvastais sun nykyisiä fiiliksiä blogin meiningistä. Ehkä kuitenkin joku vähän neutraalimpi, ei se raflaava nimi blogia tee vaan sisältö.

    ReplyDelete
  50. Jos Laura kirjoittaa näin: "Tuntuu, että olen tullut jo siihen ikään, että nimi ei kuvasta enää mua tai blogiani. Se on ehkä hieman lapsellinen."
    Niin silloin blogin nimi on syytä vaihtaa, niin on moni tehnyt ja moni myös aloittanut kokonaan uudelta pöydältä. Jos sille tuntuu että blogin nimi ei enää kuvasta sitä miltä itsestä nykyään tuntuu niin silloin se todellakin kannattaa vaihtaa.

    24vee ajatusmaailma on hieman muuttunut siitä mitä blogin perustamisen alussa oli ja loppupelissä ihmiset kyllä blogia lukee vaikka ei se erottuva oliskaan, postaukset on ne jotka lukijat blogiin tuo.
    On tietysti niitä jotka tulee katsomaan et ompas hurja nimi blogilla, mut jos se sisältö ei ole niin hurjaa, niin eipä sen blogin nimikään tarvi enää niin hurja olla.

    Aikansa kutakin ja välillä uudistuksia ja taas homma jatkuu, kunnes tulee taas joku välietappi.
    Ei se erikoinen blogin nimi mikään välttämättömyys enää ole, kun suurin osa lukijoista on vakkareita. Nimi voi erottautua massasta, mut sen voi sanoa lapsille ja mummolle ilman häpeää.
    Ja kyllä yhteistyö eri yritysten kanssa on helpompaa, kun on normaalin tuntuinen blogin nimi mihin yritys yhdistetäään.

    ReplyDelete
  51. lartsan läpätykset :D

    ReplyDelete
  52. Would you mind check out my blog?I would really apprieciate if you follow me as im trying to make an audience ...thank you in advance for your time ,hope to see you soon.
    afashionistastateofmind.blogspot.com

    ReplyDelete
  53. Would you mind check out my blog?I would really apprieciate if you follow me as im trying to make an audience ...thank you in advance for your time ,hope to see you soon.
    afashionistastateofmind.blogspot.com

    ReplyDelete
  54. Oisko 'out of my yard' hyvä nimi. kuvaistais hyvin sitä kuinka monesti oot joutunu ulos omalta mukavuusalueelta, mutta silti pitäny oman alueesi ja perhe-elämäs kunnossa :)

    ReplyDelete
  55. Kannatan!! Motherfuckin fashion on nolo ja lapsellinen, agreeeeeeed. Muuten tykkään blogistasi ja postauksistasi. cheers xxxx

    ReplyDelete
  56. Älä vaihda! Tossa on asennetta, niin kuin sussakin!! :)

    ReplyDelete
  57. Pelkkä "Heija" ois hyvä ;)

    ReplyDelete
  58. motherfuckin' fashion on jo legendaarinen! me ainakin kavereiden kesken puhutaan välillä "näitkö sen ihanan takin motherfuckin' fashion lauralla" etc. :-D älä vaihda, sehän kuvastaa vaan sun kasvua, joskus olit motherfuckin fashion nimen alla, mutta sisältö on muuttunut ajat sit ja nimi toimii, edelleen!

    ReplyDelete
  59. Give wings to my life/style

    Aina paras, mieleenpainuvin, alkuperäinen, kulta-aika, kuvastava... Näin muutamalla synonyymillä heittääkseni :D lauraheija.com domainina toimis, kun voihan blogin nimi olla Give Wings To My Life/Style (ja sit perus nykytrendin muotoilupräntti By Laura Heija sinne jonnekin). Älä pliis laita pelkkää etunimee, etunimen ja toisen nimen yhdistelmää, etunimen ja sukunimen yhdistelmää, etc koska ne uppoaa massaan.

    ReplyDelete
  60. Give wings to my life/style takaisin!

    ReplyDelete
  61. Näytät vähän Jennifer Lopezilta! (Hyvää tarkoitan, tietenkin)

    ReplyDelete
  62. En tykännyt kun vaihduit motherfuckin fashioniin. Muutenkin tuo äidinnussija nimi on aika teinimäinen, jos aiot pitkään jatkaa. Eli ihan eri mieltä olen kuin muut. Olen seurannut suo irc laura ajoista. Tyylisi on muuttunut täysin. No..olen pettynyt, mutta se on vain minun mielipiteeni. Nykyään blogi on persoonaton ja seksistinen.

    Toivoisin siis myös henkistä kasvua ja sitä, että ottaisit taas sen persoonallisen otteen. Ymmärrän, että jokainen haluaa olla upea. Sitä olet, mutta blogista on tullut mielestäni tylsä, tämän uuden nimen myötä.

    ReplyDelete