Tuesday, April 9, 2013

Viikkostarttaus!

Huhhuh mikä päivä takana! Heräsin suhteellisen myöhään, mulla on tapana pitkittää aamuja aina tappiinsa asti. Verhot on valkoiset, joten valo tulee jo seitsemän aikaan huoneeseen, koska ikkunat suuntaavat suoraan itään, joten mulla ei ole mitään hyvää syytä loikoilla sängyssäkään, mutta ei se haittaa. Vaikka kämppä on auringon sokaisema, niin mä kyhnötän peiton alla ja yritän nähdä vielä vähän unia. Tästä tavastani huolimatta en ole aamuvirkku. Heräsinpä 07:00 tai 13:30, niin olen yhtä vireä kuin olisin nukkunut 12 tunnin yöunet. Aamuisin mulla on tapana tehdä kaikkea, siivota, syödä, imuroida, pestä lattioita, kuunnella musiikkia, tiskata, katsoa sarjoja, leffoja ja niin edelleen.
Tänään juoksin Hakikseen, postiin ja takaisin. Fiilistelin Hämeentien pikkuliikkeitä. Pakko sanoo, että diggailen Hämeentien multikansainvälisyydestä. Afrikkakauppojen saattelemana lopulta Kurviin.
Mä oon myös alkanu diggailee Kurvista. Helsingin parhaat kulkuyhteydet minne vaan.. ja sitten se porukka. Istuttiin Annan kanssa tänään Kurvin Picknikissä ja hyvällä mielellä naureskeltiin sitä menoa, koko ajan tapahtuu jotain.
Mulla on joka viikko tapana antaa yhdelle romanialaiselle kerjäläiselle pari euroa. Sen miehen rehellisen surullisen kiitollinen katse antaa mulle hyvän mielen. Kun luin Tuomas Kyrön Kerjäläinen ja jänis-kirjan(Kiitos kirjasta isälleni), olin aivan varma, että tuo mies ei kuulu mihinkään rikollisliigaan, vaan se haluaa yksinkertaisesti tienata pari euroa ainoalla pystymällään tavalla- ja ehkä Vatanescun lailla - lähettää pojalleen nappulakengät!
No miksi ei tee töitä? Niin. Siihen en tiedä vastausta.
"Kerjäämisellä ei pärjää, kun kukaan ei anna mitään, mutta lähikaupan roskiksesta löytyy täysin syömäkelpoista ruokaa."


Ja sitten koirien kanssa ulos, ja lisää juoksemista. Tsekkasin yhdestä aplikaatiosta, että olin kulkenut päivän mittaan jo viisi kilometriä. Mä siis hyötyliikun.. Niin ja sitten mä menin elämäni ekaa kertaa spinningiin. Pyysin ohjaajaa kertomaan pyörän oikean korkeuden ja vähän neuvoja, ja pakko sanoa, että se viiskytviis minuuttia tuntui siltä, kuin olis kunnon saunassa käynyt! Pitkin tuntia halusin vain ajatella polkemisen lopettamista, mutta silti sitä jaksoi vain jatkaa.
Radioheadin Creep soi yhdessä vaiheessa, ja jotenkin tuntui, että se kertoi just sillä hetkellä mun elämästä...
Olikohan se joku motivointihetki?
"I wanna perfect body....."
Tunnin jälkeen pukuhuoneessa hyväkuntoinen nainen sanoi, että hänestäkin tuntui ihan siltä, kuin olis saunassa käynyt. Mietin, että jos tolla tunnilla pääsee tohon kuntoon, niin mä menen kyllä seuraavallekin tunnille, ja sitä seuraavalle!
Viime viikon kahvakuulatunnin jälkeen päätin, että tämä tyttö rupeaa nyt liikkumaan!
Sain äidinkin osallistumaan tuntiin, ja nyt hiillostan äitiä osallistumaan samoille tunneille ja sitä rataa.
Torstaina on personal trainerin tapaaminen ja mun jääkaapin ovessa roikkuu viikko-ohjelma.
Kyl se tästä!

Myöhäisillalle mulla oli parin viikon pyykit pestävänä, pyykkituvassa. Ainoa asia, mitä kaipaan entisestä asunnosta, on pesukone!


Hyvää viikonalkua kaikille! :)

38 comments:

  1. Heräsin 3:40 yöllä ilman syytä, aivan virkkuna. Jotenkin tää postaus sai todella hyvälle tuulelle. Semmonen olo, en tiedä... Että kaikki on hyvin, vaikka kello on 3:50 yöllä. Kiitos tästä piristyksestä :)

    ReplyDelete
  2. Romanialaisille kerjäläisille ei ole mitään fiksua syytä antaa rahaa. Rahan antamisella vain ylläpidetään kerjäämistä. Kiitollinen katsekin on hienoa harjoittelun työtä. On muitakin, parempia, tapoja auttaa vähäosaisia kun olla edes pienellä osalla mukana sellaisessa, jossa on todistetusti ihmiskauppaa mukana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä mä tiedän tasan tarkkaan, mitä moi puuhaa. Sattunee mun kadulla sijaitsemaan suomen ainoa romanialaisten ja bulgarialaisten kerjäläisten tukipiste.
      Ja lähtihän se mun mun puhelin aikoinaan kesken työpäivän erään romanilaisen varkaan käsiin, mutta onneksi lopulta löytyi, niin ja samalla aika paljon muutakin varastettua tavaraa.

      Delete
    2. Jos tosiaan haluaa näitä kerjäläisiä auttaa, niin antakaa suoraan ruokaa! Ei pitäisi ehtiä "pomojen" suihin.

      Delete
    3. Mutta eihän ne saa syödäkään liikaa etteivät olis liian hyvinvoivan näkösiä :/ aikamoinen oravanpyörä, pitäis tehä vapaaehtoishommia romanien työllistämiseks rehellistä kautta. Ite ainakin tuntuu pahalta et 3/4 menis venäläismafian taskuun... Oravanpyörä.

      Delete
  3. spinning on ihan mahtavaa! siellä tulee kyllä kunnon hiki :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kyllä, mutta jotenkin tunti tuntuu aika pitkältä, kun vain polkee. :D

      Delete
  4. Käyt mun kaa samalla salilla? :D Jee!

    ReplyDelete
  5. Joo spinningissä aika kuluu kyllä ihmeellisen hitaasti :D On se rankkaa mutta sen arvoista! :D Oon muuten lukenut sun blogia tosi kauan mutta kommentoin vasta ekaa kertaa. Tää on kyllä ihan paras :)

    http://somegirls-sara.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, huomasin saman! Kahvakuulatunnilla aika kului tosi nopeasti ja spinningissä tuli välillä kytättyä kelloa. Tuntui kyllä siltä kuiteskin, että kyseessä on tehokas tunti :D

      Ja kiitos paljon <3

      Delete
    2. Sulla oli vaan liian kevyt kuula... :P

      Delete
  6. Asiasta kukkaruukkuun, ootko vielä muuttamassa Jessen kämppään? Se on ihanan näköinen, jännityksellä odotan mitä sun tyylisi sinne keksii ;D

    ReplyDelete
  7. sä oot niin UPEA ja sun blogi on ihan 1# :) <3
    ja ihana että luet KIRJOJA, ku tuntuu et niin useat on silleen: "luin viimeks yläasteel pakosta tuntemattoman sotilaan ja nyt katon vaan geordie shoreee" ...

    ReplyDelete
  8. Sä oot ihan älyttömän hyvässä kunnossa! Sulla on jo se perfect body :)

    ReplyDelete
  9. Alappas vastailla niihi kyssäreihin ku ehit!! :)

    ReplyDelete
  10. Samaa mieltä! Siis että sulla on jo täydellinen kroppa (: Mutta kuntoilu on kivaa ja tekee hyvää sekä mielelle että kropalle! Sun vastauksia ootellen... ;P Jospa nyt sais selkoo minkä väriset silmät sulla oikeesti on ku kaikkia se niin paljon näyttää kiinnostavan! :D

    ReplyDelete
  11. Mistä toi armypaita on? Se on hieno!

    ReplyDelete
  12. Ihanan kuuloinen päivä! :)

    http://katerinaalezandra.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Mistä tienaat elantosi jos et käy töissä..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onko mulla jääny jotaki huomaamatta, vai onko Laura sanonut ettei käy töissä?

      Delete
  14. Hei mikä toi hyötyliikunta application on nimeltään? (:

    ReplyDelete
  15. Hyvä tsemppi pääl. Ite kattelin just Bikram jooga tunteja joihin oon aatellu pitkää mennä 90 min kuulosti ajatuksena jotenki painostavan pitkältä vaikka se on 'vaan' venyttelyä kuumassa. Kai mäki sit otan itteeni niskasta kiinni !

    ReplyDelete
  16. Etkö on enää ginassa töissä?

    ReplyDelete
  17. Upea staili Laura ! Ihanaa viikkoa sinullekin :)

    ReplyDelete
  18. Spinning on huippua! Kantsii kokeilla myös bodypumpia, jos sitä on sun salilla tarjolla:)

    ReplyDelete
  19. heei sulla on magee blogi!! tykkäilen ihan kympillä! <3 olis hauskaa jos tekisit videopostausta kämpästäsi! vai onko multa menny ohi jo semmoin?:D

    ReplyDelete
  20. Hhaha tuo kännykän vaimo :D

    ReplyDelete
  21. Miten sulla on hiukset laitettu noissa ekoissa kuvissa? näyttää kivalta:P

    ReplyDelete
  22. Tuli mieleen kun lueskelet paljon noita Kiinan ja P- ja E-Koreoihin liittyviä kirjoja että tässä voisi olla yksi mikä ehkä kannattaisi sun lukea, mikäki toi kuvaus nappaa suhun :)
    http://www.suomalainen.com/fi/Kiinan-kadotetut-tytt%C3%A4ret-sku-P9789517969017

    ReplyDelete
  23. Kerjäläinen ja jänis oli kyllä ihana! Joissain kohdissa ihan itketti :). "Elämä on satu"

    ReplyDelete
  24. Olet joskus maininnut muutamia kirjoja, joita olet lukenut. Kuulostavat todella mielenkiintoisilta, koska eivät sitä "normihömppää". Voisitko listata joitakin kirjoja, joista olet tykännyt. Tai tehdä vaikka oman postauksenkin, jossa kerrot lyhyesti vähän tarinaa. Olisi muutenkin kiva kuulla lukuharrastuksestasi, oletko aina lukenut kirjoja vai vasta nyt aikuisena?

    Kiitos että jaksat kirjoitella tätä blogia, oon seurannu jo vuosia :) Koirasi ovat todella söpöjä ja niiden kuvia on aina kiva nähdä. Ne on aina niin iloisen näköisiä! <3

    ReplyDelete
  25. Lareeee, mihin oot hävinny ku et oo kirjotellu? :)

    ReplyDelete
  26. oot niin ihanan oma itses ja just sellanen kuin itse tahdot, en voi kun kadehtia :) kaikilla pitäis olla yhtä paljon rohkeutta kun sulla!

    http://sweeterafterdif.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  27. Kattelin jonkun ohjelman näistä Suomessa olevista kerjäläisistä telkkarista viime vuonna. Siinä niille kaduilla oleville 'kerjäläisille' tarjottiin töitä, kerrottiin missä tavataan ja mihin aikaan. Näistä vain muutama ilmesty paikalle ja yksikin mies löydettiin vähän matkan päästä istuskelemasta ja sitten kun kysyttiin, että miksi ei ilmesty paikalle, niin vastausta ei saatu (tai se oli kiertelyä ja kaartelua.) Se on jännä, kun valitetaan nimenomaan että ei pärjää, mutta sitten kun töitä tarjotaan niin se ei kelpaa... Kumma juttu!

    ReplyDelete
  28. Ihanaa kun löysin blogin missä ollaan muodikkaita vaikka löytyykin tatuointeja, oon vaan selaillut tosi klassisentyylin blogeja! Itellä kans tatuointeja paljon ja oon niin ylpeä niistä ja ne on osa mun asua joka päivä. Ikinä en niitä vaihtais, sunkin tatuoinnit on tosi kauniita. ps. sattuko ottaa tohon kainalon alas ? :) Mun pitäis käydä ottamassa siihen sulka ja teksti :) !
    Tässä mun blogi jos haluut käydä kurkkaa ;) !!
    http://dinni-styleandlife.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  29. Vaikka Kurvin "maine" onkin mitä on, niin täältä löytyy kans toinen joka viihtyy siellä paremmin kuin hyvin !♥ Esimerkiksi Ravintola Kurvittaressa on kyllä tullut käytyä monenmoisia ja mitä erikoisempia keskusteluja näiden paikallisten vanhempaa sukupolvea edustavien kanssa ;D!

    ReplyDelete