Thursday, April 25, 2013

Members.com ja huippuetuudet!

Members.com on täysin maksuton palvelu ja sinäkin voit tienata vähän shoppailurahaa kutsuessani ystäviäsi liittymäään members.comiin!

Memberssillä on nyt taas paljon vaatteita -50% ja jopa -70%.
Nyt sielä on esimerkiksi Svean vaatteita -50%, Pepe Jeans -50% ja Emporio Armanin aurinkolasit -50% sekä
jotain nellyn mekkoja sekä muita mekkoja -41%.
Kannattaa siis liittyä, sillä näin pääset seuraamaan huipputarjouksia!

 

Allaolevasta linkistä pääset liittymään members.comiin ja se täysin maksutonta!
https://members.com/fi

Kutsu myös ystaväsi members.comin jäseneksi !
Saat viisi euroa shoppailurahaa!

Kerro ystävillesi että olet membersin jäsen ja auta heitä liittymään jäseneksemme.
Toivomme että pidät tunteesta, kun voit tilata mieluisan tuotteen edulliseen hintaan. Kutsumalla ystäviäsi jäseneksemme, saavat ystäväsi mahtavia members.comin kampanjatarjouksia. Tämän lisäksi annamme sinulle ja ystävällesi 5 euroa shoppailurahaa ystäväsi ensimmäisen tilauksen yhteydessä.
Lähetä kutsu niin monelle ystävällesi kuin haluat!

6 comments:

 1. Tykkään membersistä niin paljon! Eikä oo kertaakaan ollu toimitusvaikeuksia. En keksi oikeestaan mitään valitettavaa :)

  ReplyDelete
 2. Miten tuolta Membersiltä voi tilata mitään? Liityin jäseneksi, mutta kun yritän avata jonkin kategorian tai tuotemerkin, tulee näkyviin kuinka monta päivää kanpanja on voimassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama homma, en ymmärrä! :D

   Delete
  2. Painakaa vaan sitä tekstiä, missä lukee kuinka kauan kampanja voimassa. Painakaa monta kertaa :D

   Delete
 3. Membersissä on kyllä paljo huippuja tarjouksia, ja siksi sorrun kerta kerran jälkeen tilaan tuolta jotain.. vaikka oonki monet kerrat saanu väärän tuotteen/koon ja kerran jopa kävi niin, että yli kuukauden odottelun jälkeen mun tilaamaa tuotetta ei vaan kuulunu. Otin yhteyttä asiakaspalveluun, josta vastattiin että niillä oli loppunu kyseinen tuote kesken, enkä voikkaan saaha sitä. Mikä pettymys!! Onneksi asiakaspalautteeseen on aina vastattu ja hommat hoidettu kuntoon kaikista töppäilyistä huolimatta.. mutta sen verran usein on menny mun (ja myös poikaystävän!) tilaukset mönkään että alkaa mennä pikkuhiljaa usko tuohon kauppaan.

  ReplyDelete
 4. Oon pari kertaa tilannut tuolta, mutta toimitus kestää aina tosi pitkään, noin 3 viikkoa, että tuolta ei kannata tilata, jos tarvitsee jotain nopeasti... :)

  ReplyDelete