Tuesday, April 23, 2013

Summer Heat: Kesä 2013!

Kesä lähestyy kovaa vauhtia, ja Summer heatit valtaavat Vanhan jo kymmenettä kertaa!
Minä ja blogini ollaan tänä kesänä tiiviisti yhtä Summer heatin kanssa, ja luvassa on monta ikimuistoista biletysviikonloppua ja erityisbileet teille lukijoilleni!
Itse tulen käymään tuolla varmasti monta kertaa! :)


Haluaisin nyt hyvissä ajoin ennen kesää ilahduttaa muutamaa lukijaa kivoilla palkinnoilla, jotka takaa kesästä ikimuistoisen ja viihdyttävän. ;)

VIP LOUNGE
Voita 8.6 avajaisiin itsellesi ja neljälle ystävällesi ilmaiset sisäänpääsyt, sohvaryhmän ja pullon skumppaa!

SUMMER HEAT VIPPIKORTTI
Voita kesäksi vippikortti, jolla pääsee jonon ohi kaikkiin kesän tapahtumiin.
Sisältää avecin!

Osallistu arvontaan:

1. Tykkää Summer heatista Facebookissa!
2. Kirjoita miksi haluaisit voittaa!
3. Lisää kommenttiisi sähköpostiosoite!
4. Vastauaikaa tasan viikon verran, eli 30.4 kello 00:00 asti!


Arvon kaksi voittajaa ja ilmoitan ne täällä blogissa ensi viikolla!Tasan viikon päästä vappuaattona Vanhalla järkätään Summer Heat Warm Up Wapppu-bileet!
Lisää bileistä tapahtuman Facebooksivulla!

Mukavaa tiistaita kaikille! ♥

87 comments:

 1. Aika mahtava arvonta!
  :)))

  Vietän valmistujaisiani kavereiden kanssa juuri tuolloin 8.6., joten VIP lounge ja pullo skumppaa olisi aika täydellistä. :)) Se olisi aikamoinen huipennus niille pippaloille!

  aveckarolina@gmail.com

  ReplyDelete
 2. Asun Tampereella ja mulla on töistä kesäloma juuri tuolloin, kun on avajaiset, joten olisi supersiistiä päästä Helsinkiin juhlimaan! Ja toki tuolle vip-kortillekin löytyisi käyttöä!

  nnopu@hotmail.com

  ReplyDelete
 3. täytin vasta muutama viikko sitten kahdeksantoista, enkä siis koskaan ole ollut mistään festareilla :( itsellä ei ole varaa lippuihin, köyhä opiskelija kun olen....tuskaa lisää vielä se, että kuulin, että tänä kesänä siellä olisi vielä paljon hyviä artisteja mitkä itseänikin kiinnostaisi. möö ;_____; :D

  riikka.lagergren@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Olis kiva voittaa kesän alkuun jotain näinkin kivaa kun 10.6 alotan koko kesän työrupeaman niin olis tottakai mahtavaa alottaa se näi! Ja just oli synttäritkin.... :)

  nnori-@hotmail.com

  ReplyDelete
 5. Jes mikä arvonta! Haluaisin voittaa, koska en keksi mitään parempaa tapaa nollata raastava ja raskas lukuvuosi! Ja samalla voi juhlia mitä parhaimmalla tavalla kesää!

  headphoness@windowslive.com

  ReplyDelete
 6. Olisi ihan mahtavaa päästä kesällä juhlimaan kunnolla.

  avaimetunelmiini@luukku.com

  ReplyDelete
 7. Ois ihan mahtavaa voittaa kerranki, kun tuntuu ettei mua ikinä onnista. Saan lakin juuri tuona viikonloppuna, enkä kyllä keksi parempaa tapaa juhlistaa sitä!

  inqsu@hotmail.com

  ReplyDelete
 8. Viime vuoden Summer Heatit olivat pirun siistit ja eihän niitä tätä vuonnakaan voi jättää väliin!

  panic-@hotmail.com

  ReplyDelete
 9. Synttärini ovat 8.6. enkä ole muutamaan vuoteen päässyt juhlimaan päiviäni :) Noh nyt poikani täyttää jo kaksi joten pärjää paremmin kuin hyvin yön isovanhemmilla jotta äiti pääsee juhlimaan ;) Lisäksi paras ystäväni muuttaa ulkomaille opiskelemaan joten olisipa huippu tapa päästä viettämään samalla läksiäisiä !

  elisa.kuuttila@hotmail.com

  ps. Toivottavasti innostut kesällä kokeilemaan SUPjoogaa ;)

  ReplyDelete
 10. Oi sul on mageet hiukset nois kuvissa! Enpä käyny viiime vuonna kertaakaa ja tänä vuonna maha pystyssä ei oo varmaa kovin kiva mennä:D

  ReplyDelete
 11. Tykätty!
  En oo koskaan käyny tollasissa tapahtumissa lähinnä sen vuoksi, ettei rahaa juurikaan jää mihinkään extraspesiaaliin. Ja myös sen, että silloin kun sitä rahaa jää, kuluu se yllättäen kaikkeen vähän arkisempaan x) Tuonne ois mukavaa päästä vähän juhlimaan ja irrottautumaan arjesta. Vielä kun abivuosi loppuu juuri sopivasti samoihin aikoihin, ois tuolloin hyvä mahdollisuus heittää aivot kunnolla narikkaan tän kokeisiin lukemisurakan jäljiltä.

  arrrested@hotmail.com

  ReplyDelete
 12. ois ihanaa voittaa kerrankin ja kesän suunnitelmat on vielä ihan auki !
  hunajapupunen90@hotmail.com

  ReplyDelete
 13. Tykkäsin Summer heat bileistä viime vuonna tosi paljon, olis mahtavaa päästä tänä vuonna tanssimaan ihan vippinä!

  iida.alasentie@gmail.com

  ReplyDelete
 14. Mä en ole ikinä käynyt summer heateissa koska en oo ikinä saanut ketään mun mukaan sinne :( oon kuullut aika ristiriitasta palautetta niistä bileistä, mutta haluisin todellakin itse nähdä ja kokea mikä meininki siellä on! maikkii@windowslive.com

  ReplyDelete
 15. Oon ahkeroinu 3 vuotta koulussa, ja valmistun nyt toukokuussa. Sain myös viimeviikolla kesätyön ja muutenkin elämä hymyilee tällä hetkellä! Olis siis vaan älyttömän siistiä saada tähän kylkeen vielä tälläsiä herkkuja :D Ehkä ns. palkintona uurastuksesta ja kovasta työstä!

  riiajarvinen@hotmail.fi

  ReplyDelete
 16. Ois ihan s u p e r i a voittaa toi lounge 8.6 käyttöön, sillä mun maailman rakkain pikkusisko Seela saa lakin ja ylpee isosisko haluis muistaa tärkeintä kunnon juhlilla ja kuplivalla kera parhaiden ystävien:) sallarantapelkonen@hotmail.fi

  ReplyDelete
 17. Mulla on synttärit lähellä 8.6. ja voitto ratkaisisi illan suunnitelmat!
  laura.kuivasaari@hotmail.com

  ReplyDelete
 18. 8.6 tulee 20vuotta mittariin :) ois huippua päästä viemään kaverit juhlistaan niitä jonnekkin muualle kun tohon lähikuppilaan!:) enni9393@hotmail.com

  ReplyDelete
 19. kuulostaa aika mahtavalta ja en oo ikinä voittanu missään!

  bloodwiggum@hotmail.com

  ReplyDelete
 20. Tykkäsin! Täytin just 18 ja jos ihanaa päästä juhlimaan kavereiden kanssa!! ella.laine@hotmail.com

  ReplyDelete
 21. Tulen kesäksi töihin pk-seudulle ensimmäistä kertaa. Olen vain kerran käynyt alueen yökerhossa, joten mikä olisikaan parempi tapa tutustua Helsingin yöelämään kuin tämä. Vanha vaikuttaa huipulta biletysmestalta ja olisi mahtava nähdä omin silmin, mistä ihmiset puhuvat.

  souphii@hotmail.com

  ReplyDelete
 22. Olisi vain mahtava päästä summer heatiin :)

  neeppuluv@gmail.com

  ReplyDelete
 23. Eka kesä täysi-ikäsenä, joten olis mahtavaa päästä vippinä tommoseen paikkaan bileisiin ! Lisäks saan myös lakin päähän tänä keväänä joten tää olis hyvä palkinto aherruksesta mulle ja kavereille ;-)

  elina.auvinen@hotmail.com

  ReplyDelete
 24. Summer Heat olisi varmasti mahtava kokemus, ikinä en ole vielä käynyt !

  ~ pullaposkilaura@hotmail.com

  ReplyDelete
 25. Huippu startti kesälle minne olin muutenkin suunitellu ekaa kertaa meneväni ja avajaiset oli jo merkitty kalenteriin! :) Paras kaveri täyttää samaisella viikolla 18v ja itse myöskin hieman ennen noita bileitä joten samalla voisin juhlistaa kaverin täysi-ikäisyyttä! :) En viime vuonna päässyt bileisiin kun ikä ei riittänyt mutta kesäkuun alkuun mennessä minä ja useammat muut kaverit ovat täyttäneet 18v joten kesäloman aloitusta ei voisi paremmin juhlistaa! :)

  s.u.s.k.i@hotmail.com

  ReplyDelete
 26. Ois ihan mahtavaa viettää 19v. Syntymäpäivä siellä!! Ja toi vip lounge houkuttelee koska syndet on 8.6. Ja ei pari kaverii mukaan kuulosta yhtään pahalta;)
  Blomster-@hotmail.com

  ReplyDelete
 27. Tykätty! :) Tulen Suomeen Ranskasta heinäkuussa jolloin olis mahtia nauttia bileistä täällä :) lottatoivonen@hotmail.com

  ReplyDelete
 28. Oon koko ikäni toivonu joskus pääseväni summer heatiin! Itseasiassa en oo koskaa ollu millään festareilla :-( lisäks saan lakin päähäni 1.6 joten mikä oiskaan parempi vaihtoehto lähtee sitä juhlistamaan!? :) plus se että tahtoisin niiiin kovasti päästä etelä-suomeen tapaamaan ihania tätejäni, ja sekin ois todennäköistä jos summer heatiin pääsisin. mahdollisesti heidät nappaisin mukaan tapahtumaan! :)


  lauraselk@hotmail.com

  ReplyDelete
 29. Ihan loistava arvonta! :> itse haluaisin päästä summer heat-tapahtumaan, koska olen kuullut siitä paljon positiivista, meno on kuulemma aina mahtava. Lisäks täytän kuukauden kuluttua 18 ja niin haluaisin jotain elämääki mun kesään ku muuten työt vie koko kesän... :)

  nannapallo@gmail.com

  ReplyDelete
 30. Viime vuonna sain vain katsoa vierestä kun muut kaverit juoksivat Summer Heatissa, kun minä podin alaikäisyyttä kotona. Tänä kesänä asiat on toisin kun täysi-ikäisyys viimein tuli! Tämän takia olisi mahtavaa päästä avajaisiin tai vaikka saada koko kesän vip-liput ! :) Tulisi varmasti ahkeraan käyttöön!

  sanni.pykalamaki@pp.inet.fi

  ReplyDelete
 31. Viime vuonna pääsin yksiin summer heat-bileisiin. Rakastuin, mutta asuessani eripaikkakunnalla se jäi siihen. Nyt olisi mukava päästä nauttimaan ekoista bileistä parhaan ystävän kanssa, jolle voisin jättää tämän yllätykseksi sillä hänellä on tuolloin 18v synttärit!
  Tämä vuonnahan ensituntuma kertoo, onko bileet parantunut viime vuodesta ;)

  jennieannihilation@hotmail.com

  ReplyDelete
 32. Mä en oo ikinä käynyt Vanhalla ja oon kuullut vaan hyvää Summer Heateista! Viime kesänä piti mennä käymään, mutta se vähän jäi. Mä haluisin voittaa ihan vaan siks, että pääsis tsekkaamaan nää bileet joko tuolloin 8.6. tai jos vip-kortin voittais niin mua varmasti näkyis siellä kesällä aika paljonkin!

  ida.tolvanen1@gmail.com

  ReplyDelete
 33. Olen ollut elämäni aikana yhdillä festareilla ja täytin juuri 18 niin olisi aivan mahtava päästä juhlimaan oikein kunnolla :) ja opiskelijan budjetilla ei oikein noita festarilippuja osteta. Siksi tuo VIP kortti tulisi todella tarpeeseen ;)

  alllu95@hotmail.com

  ReplyDelete
 34. Olis mahtava tapa aloittaa ensimmäinen kesä täysi-ikäisenä tällä tavoin! :) ja köyhänä opiskelijana ei tunnetusti ole varaa omasta takaa vaikka kuinka yrittäisi nipistää :( ässä arvonta kyllä! :)

  emilii-@hotmail.com

  ReplyDelete
 35. Haluaisin voittaa, koska viime kesä meni täysin töitten parissa stressaten ja tuntui kuin koko kesää ei olisi ollutkaan. Tänä kesänä oon päättäny olla stressaamatta töistä ja ottaa rennosti ja nauttia jokahetkestä! Mikä oiskaan parempi aloitus kesälle, kun summer heatit parhaiden tyttöjeni kanssa ja koko kesän VIP! huikeeta :)

  Tuuli18@gmail.com

  ReplyDelete
 36. Mun viime kesä oli ihan hirveä. Sain tietää äitini vakavasta sairaudesta, joka myös rikkoi välimme. Olosuhteet pakottivat myös omaan asuntoon muuttamisen, mikä oli pelottavaa ja ahdistavaa.. (mutta tietenkin myös siistiä). Kesä meni oikeastaan sairauslomalla, en ehtinyt ottaa aurinkoa ja näytin kalmankalpealata anorektikolta suoraan sanottuna. Ruokakaan ei maistunut tai jos maistui se ei pysynyt sisällä..
  Paljon on kuitenkin vuodessa tapahtunut, sekä hyviä että huonoja asioita, mutta mun tärkein päämäärä on nyt onnistunut ja onnellinen kesä. Mulla on aikaa nauttia siitä ja antaa itselleni vapaus olla rentoutunut ja vapaa. Rivien välistä voi ehkä lukea, ettei mulla hirveesti oo ollu mahiksia tienata isoja tuppoja rahaa, joten kaikki tälläinen edulline kiva mitä on tarjolla on mulle plussaa! :) Ois upeeta voittaa jompikumpi palkinnoista ja päästä tanssimaan rennoissa ja kesäisissä bileissä <3

  Kiitos sulle kun kirjoitat tätä blogia ja järjestät meitä lukijoita varten tälläisiä kilpailuja. :)

  ReplyDelete
 37. Mun viime kesä oli aika hirvee. Sain tietää mm. läheiseni vakavasta sairaudesta ja meidän välit muuttuivat aika konkreettisesti. Muutin olosuhteiden pakosta omaan asuntoon ja yhtäkkiä piti itsenäistyä nopeesti. Se oli tietenkin hienoa, mutta myös pelottavaa. En kuitenkaan ehtinyt juuri nauttia kesästä.
  Paljon on vuoden aikana tapahtunut, sekä hyvää että pahaa, mutta nyt mulla on aika pysähtyä ja miettiä omaa jaksamistani. Mun tavote on nyt nauttia seuraavasta kesästä ja antaa itselleni lupa olla vapaa ja rentoutunut. Siispä kaikki tälläinen edullinen tekeminen on just sitä, mitä tarvitsen. Ois upeeta voittaa jompikumpi palkinnoista ja päästä nauttimaan iloisten ihmisten seurasta ja hyvästä musiikista.<3
  Kiitos sulle kun jaksat kirjoittaa tätä blogia ja järjestät meille lukijoille tälläisiä kilpailuja. :)

  ReplyDelete
 38. Kukapa ei haluaisi voittaa noin mahtavaa palkintoa? En ole koskaan käynyt vanhalla, mutta ystävät hehkuttaa sitä niin paljon, että uskon että noissa bileissä on hyvä meno! Viime kesänä kun sun ja parin muun blogissa alkoi tulla päivityksiä koskien summer heat bileitä, päätin että mun on aivan pakko päästä tonne! Niin paljon olen niistä hyvää kuullut. :) Viime kesänä yritettiin pari kertaa päästä noihin bileisiin, mutta aina oli ihan hirveät jonot ja ystävilläni loppui kärsivällisyys jonottamiseen. Nyt tänä kesänä on aivan pakko päästä tonne! Voitin tai en, haluun tänä kesänä toteuttaa pitkäaikasen haaveen. :)

  Tykätty

  jenwaa-@hotmail.com

  ReplyDelete
 39. Voitto ois ihan super, koska bilettäminen pienellä lisämausteella ja luksuksen kera toimii aina! ;)

  inta91@hotmail.com

  ReplyDelete
 40. Viime kesänä oli jo tarkoitus osallistua Summer Heat-bileisiin, mutta rahatilanne oli esteenä. Tänä kesänä olisi mahtavaa päästä sinne juhlimaan valmistumista ja kesän alkamista, vip-liputkin tulisivat varmasti ahkeraan käyttöön!;)

  kanerva_123@hotmail.com

  ReplyDelete
 41. Tykätty!
  Voitto tulisi niin tarpeeseen, en oo koskaan ollut vanhalla ja tyttöjen ilta olisi mitä mainioin pitää tuolla ;)

  nennuu@hotmail.com

  ReplyDelete
 42. En ole koskaan aikaisemmin Summer Heatissä käynyt, joten tää ois loistava tilaisuus päästä tutustumaan näihin bileisiin kun niistä niin paljon hyvää olen kuullut. :)

  mattila.tiiamaria@gmail.com

  ReplyDelete
 43. Aivan mahtava arvonta taas! Olisi kyllä todella mahtava alku kesälle. Piristäisi varmasti parhaita kavereitanikin käydä jossain muualla kuin keravalla juhlimassa ja skumppa kelpaa meille aina!

  FischerSarita@yahoo.com

  ReplyDelete
 44. Mä aion olla nyt ihan rehellinen ja perustella mun voitonhalua sillä, että kuka EI haluis voittaa kumpaakaan noista? :D Ja toiseks vois olla kiva voittaa ekaa kertaa elämässään arvonnasta jotain. ;)

  iiris.valikainen(at)hotmail.com

  ReplyDelete
 45. Tykätty! :)
  Haluaisin liput, koska ikinä aiemmin en ole ollut Summer Heatissa mutta tänä vuonna haluasin sinne bilettämään! :)Ja tuo olisi kesäloman mahtava aloitus.

  kkrista_91@hotmail.com

  ReplyDelete
 46. Jee. Olis todella mahtava päästä käymään pitkästä aikaan Helsingissä, ja viettää aikaa ystävien kanssa, joita olen nähnyt viimeksi todella kauan aikaa sitten. Opiskeluun on saanut upotettua rahaan tässä kuluneen lukukauden aikana, joten siksi reissaaminen jäänyt miinuksen puolelle. Siis Oulusta olen! :DD
  Olis niiiiin makeeta vaan päästä juhlimaan ja crazy bailaamaan. Ah ♥ kesä tule jo. :DDD

  jar-01@hotmail.com

  ReplyDelete
 47. Liκe you, Environmentally friendlу
  Smoke had been the first brand namе I tried and I аbsоlutely love thіs.

  They've been around so long that they have really fine-tuned their own product that is actually easy to use, great for new electronic cigarette smokers. It's still my faνoгitе.


  Нere iѕ mу site - green smoke electronic cigarette review

  ReplyDelete
 48. En omista kesälomaa joten parasta mitä vapaapäivänä olisi tehdä on voittaa liput ja mennä bilettämään!

  pikkumekko@luukku.com

  ReplyDelete
 49. en ole koskaan ollut festareilla tai minkään avajaisissa vaikka olen kovasti halunnut mennä. olen kohta 19v ja olisi MAHTAVAA päästä ystävien kanssa kesän alkua juhlistamaan avajaisiin!! myös VIP- liput olisivat aivan mahtava kokemus :) olisi kiva päästä ajattelemaan välillä muutakin kuin opiskelua ja iltatöitä!

  anniiin@hotmail.com

  ReplyDelete
 50. Olisi mahtava voittaa, sillä tahtoisin niiin näihin bileisiin!! 8) viime kesänä ei löytynyt sellaista vkl, jolloin olisi paikan käynyt tsekkaamassa... :( mutta nyt aijon todellakin mennä Summer Heattiin ja tottakai kesäkauden avajaisiin! VIPpinä se vasta olisikin superia!

  hesaarijarvi@hotmail.com

  ReplyDelete
 51. Voitto ois ihan älyttömän mahtava. En oo koskaan päässy minnekkään festareille, näin landetyttönä jo pelkkä matkustaminenki paikanpäälle on tuottanut ongelmia. Tänä kesänä kaiken pitää kuitenkin muuttua! Ois nii mahtava voittaa! (:

  julcise@gmail.com

  ReplyDelete
 52. Mä en oo olluy ikinä missään festarilla nii tää olis ihan mahtava voittaa!! ja mulla ei oo ikinä hyvä tuuri näis kilpailuis en oo ikinä voittanu :D

  pauliina.lindedahl@hotmail.com

  ReplyDelete
 53. Joo tää oiski kiva voittaa kun suunnitelmissa olisi tulla asusteleen taas pääkaupunkiseudulle kesäksi!:)
  riksutinathotmail.com

  ReplyDelete
 54. Tämä kulunut vuosi on ollut melko raskas, siihen on kuulunut rahapulaa, sairastelua sekä koulun&töiden kanssa painamista. Kesäkuuhun asti pitäisi tsempata, ja sitten alkaa se kauan odotettu kesäloma. Ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa loma, kuin parhaiden ystävien ja skumpan voimin :)

  Ja juuri muutama päivä sitten puhuttiin ystävien kanssa, kuinka ärsyttävää välillä on kun jengi pääsee jonon ohi :D nyt olisi meidän tilaisuus olla niitä ärsyttäviä, ei ärsytettyjä (lue: kateellisia) ;)

  Hepemau@gmail.com

  ReplyDelete
 55. Kesäni menee heinäkuun loppuun saakka töissä, viikonloppuja lukuunottamatta. Voitto olisi siis enemmän kuin tervetullut piristämään työntäyteistä kesää..
  En myöskään asu pääkaupunkiseudulla, joten olisi mahtavaa päästä näkemään stadin meininkiä ;)Ja Täytin 18 vasta viimesyksynä, joten en ole päässyt kokemaan SummerHeatin bileitä, joista olen kyllä kuullut pelkkää hyvää!
  anni.malmstrom@hotmail.com

  ReplyDelete
 56. Kävin viime kesänä kaikilla Summer Heateilla mihin vain kykenin, vaikka tiedossa olikin joka kerta jäkätystä kotona. Nyt on kuitenkin tiedossa ensimmäinen sinkkukesäni (tästä syystä myös rahallisesti rajoittuneempi..) viiteen vuoteen, joten olisiko mitään parempaa kuin taattu pääsy kaikille Heateille! :)

  -Kristi

  ajaviagem@gmail.com

  ReplyDelete
 57. todellakin houkuttaa toi sisäämpääsy ilman jonottamista, varsinkin kuuumassa säässä!

  tykätty
  salo.aino@suomi24.fi

  ReplyDelete
 58. Sisko täyttää 18 kaks päivää ennen bileitä ja olis makeeta viedä se johonkin tollasiin kunnon bileisiin tutustumaan ;)

  juvime@utu.fi

  ReplyDelete
 59. itsehän en oo päässy pitään tommosta kivaa aaaiikoihin, viime kesänäkään en viitsinyt lähtee festareille vauvamasun kanssa. nyt asun ihan uudella paikkakunnalla, parhaat kaverit monen sadan kilometrin päässä eli ei tuu nähtyy enää nii useesti ja mun elämä täyttyy tätä nykyään melkeenpä vain töistä ja perhe-elämästä. ei siinä mitään valittamista! mutta ois super mahtavaa kesällä pistää arki vähäks aikaa syrjään ja ottaa iloirti mun tyttöjen kanssa pitkästä aikaa yhteisellä porukalla! :-)

  jjuuttaa@hotmail.com

  ReplyDelete
 60. Olisi mahtavaa päästä kokemaan tuo Summer Heat-loisto nyt viimeinkin täysi-ikäisenä ! :) Kaikenlisäksi voitto olisi hieno palkinto erittäin työntäytteisen ja raskaan kouluvuoden päätteeksi ja muutenkin kesäloma on aina hyvä aloittaa kunnon bileillä !

  roosaa_@windowslive.com

  ReplyDelete
 61. Haluaisin voittaa koska haluan että kesästä 2013 tulee paras kesä, johon kuuluu tietenkin hyviä iltoja kavereiden kanssa Summer heat bileissä Vanhalla nauttien hyvästä musasta ja elämästä! :) kirkku@windowslive.com

  ReplyDelete
 62. mikäs sen parempi kesän aloitus ku kunnon bileet! jos se kesä nyt ikänä tuleekaan;)

  jonnamakkonen@hotmail.com

  ReplyDelete
 63. Tää on eka kesä jolloin pääsen tuonne niin olisi enemmän kuin mahtavaa voittaa! :-)

  erika.jes@hotmail.com

  ReplyDelete
 64. Mä en oo ikinä ollu summer heatissa, ja muutenki Helsingin baaritarjontaan tutustuminen on jääny melko vähille. Oon siis vasta muuttanu Helsinkiin, joten olis kiva päästä bilettää siellä vihdoin ihan kunnolla!:)

  senjaau@gmail.com

  ReplyDelete
 65. Täähän olis aivan loistavaa voittaa tällainen paketti! Valmistun ylioppilaaksi juuri noilla holleilla, ja sekin vielä, että en ole summer heatissa koskaan käynyt, kaikennäköisten kommervenkkien takia en ole koskaan päässyt sinne eksymään.

  roosa.maria.vayrynen@gmail.com

  ja jos huvittaa käydä mun blogia kurkkaamassa: http://whataboutfashionroosa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 66. Haluaisin voittaa, koska en ole koskaan käynyt Summer Heateissä ja niitä on kehuttu paljon. Haluan myös 2013 kesän olevan paras kesä ja parhaaseen kesään kuuluu kunnon juhliminen! :)

  eeemmiii@hotmail.com

  ReplyDelete
 67. Kaverit ja tutut aina kovasti kertoneet näistä bileistä, mutta itse en ole vielä päässyt näkemään ja kokemaan, kovasti haluaisin! Lisäksi töitä kesälläkin riittää, joten mahdollisina vapaa iltoina niitä olisi mukava viettää Summer heat:ssä kavereitten kanssa.:) mia.karkkainen@omnia.fi

  ReplyDelete
 68. Viimekesänä en valitettavasti päässyt kertaakaan Summer heateihin! Tänä vuonna tilanne on korjattava ;) taras@luukku.com

  ReplyDelete
 69. Haluisin voittaa, koska en ole aikaisemmin ollut tapahtumassa ja tänä vuonna olisin menossa poikaystäväni kanssa! :)

  judith.jasmiina@hotmail.fi

  ReplyDelete
 70. Täytän ensi kuussa 18v joten en ole vielä päässyt käymään baareissa mutta jo pari edellistä kesää olen kuolannut facebookista aina summer heat'eissä otettuja kuvia ja tämän kesän avajaisiin on aivan pakko päästä! :) Ja tottakai joka viikonloppu on bile viikonloppu kesällä, joten voitto olisi huippu!! :)

  susu@kolumbus.fi

  ReplyDelete
 71. Olen ollut reilun kuukauden nyt 18v ja juhlittua ei ole tullu paljoa koska rahatilanne on mikä on. Olis aivan mahtavaa päästä ekaa kertaa kunnolla juhlimaan vanhalle hyvässä seurassa!!! :)

  ane_moi@hotmail.com

  ReplyDelete
 72. Haluaisin voittaa, koska en ole ennen käynyt Summer Heatissa ja olen kuullut kyseisistä kemuista hyvää palautetta muilta jotka on siellä käynyt. Kesästä 2013 tulee muutenkin varmaan huippu, eka kesä täysikäisenä. :)
  lauraklinna@gmail.com

  ReplyDelete
 73. En oo koskaan käyny Summer Heatissa niin ois enemmän kun kiva päästä. Mun kesä menee lähinnä töitä tehdessä ja ainakaan vielä ei ole hirveesti muita suunnitelmia (tylsä.. :D). Lisäksi viime kesä oli mun eka kesä täysi-ikäsenä ja sen vietin jenkeissä, joten nyt ois jo aika tehä jotain tollasta ja ihan Suomessa.. :)

  janika.tallila@suomi24.fi

  ReplyDelete
 74. Mooi! Tosi kiva kilpailu! :--) Voi vitsi, en oo käyny ikinä Vanhalla, ja johtuen mun heikosta finanssipoliikasta, eipä varmaa tuu tänäkään kesänä kauheesti juhlittua, ku hietsun puskissa, noei ( toi huono henk.koht finanssipolitiikka oli totta, mutta toi hietsun puskissa oli vitsi.. eheehe). Haluun voittaa koska olis ihan superia päästä juhlimaan jonottamatta kaverin kanssa ja muutenki kivoihin bileisiin ja ja ja nyt mulla on aika paljon lomaakin ni olisi aikaakin siellä käydä!!!!

  emmitammilehto@hotmail.com

  ReplyDelete
 75. 1. Tykätty
  2. Haluaisin voittaa ton siksi, koska haluan maailman parhaimman kesän (eka kesä sinkkuna) Ja en oo ikinä käyny Summer Heatissa, monesti pitäny mennä, mutta jonot on ollu aikamoiset yleensä.
  3. dreamer-a@hotmail.com

  ReplyDelete
 76. 1. Homma hoidettu!
  2. Ois huippua voittaa kyseinen lipuke, sillä summer heat kuuluu kesän ehdottomiin bileisiin rennon yet so hotin fiiliksen takia :p
  3. Ellysi@live.fi

  ReplyDelete
 77. Tykätty.
  Haluaisin voittaa, koska tämä on ensimmäinen kesäni täysi-ikäisenä ja ois mahtavaa voittaa tää et pääsis bilettää kunnolla ekaa kertaa tällaseen tapahtumaan ! :)

  Jntw@luukku.com

  ReplyDelete
 78. Tykätty!
  Sen takii haluisin voittaa, koska en viime kesänä päässyt juhlimaan paljon yhtään, summer heatissakin tuli käytyä vaan kerran. Tykkäsin menosta kummiskin tosi paljon ja kesällä ei ois muita suunnitelmia kuin lomailla joten aikaaki ois juhlia vaikka kuinka, ja varmasti juhlinkin!
  eveliina.ojala01@gmail.com

  ReplyDelete
 79. Tykätty!
  Tahtoisin voittaa sen takia, koska vasta viime viikolla muutin Helsinkiin kesätöihin ja tahdon tästä kesästä parhaan ever! Tahdon nähdä, kokee ja fiilistellä kaikkee mahdollista kesän aikana ja Summer Heat on listalla myös. En ole aiemmin asunun Helsingissä enkä oikeastaan hirveästi käynytkään, joten tää kesä on ihan omistettu helsinkiläistymiseen. Juhliminen tottakai kuuluu kesäplääneihin ja tahdon aina hyvät bileet. :)
  noora_rissanen@hotmail.com

  ReplyDelete
 80. Tykätty :)!
  Haluaisin voittaa sillä olen lähdössä vuodeksi suomesta pois ja saisin viettää sitä ennen vielä iimuistoisen kesän ystävieni kanssa. Itse en myöskään ole monen muun vastaajan tavoin ollut summer heat bileissä vaikka niistä kuullutkin olen. Poikaystävä myös intissä niin on aika paljon muuta ajateltavaa sitten kesäksi. Plus, olen mahtavaa biletysseuraa!

  ReplyDelete
 81. Jostain syystä vihaan hyvin syvästi helsinkiä ja haluaisin siitä uuden mielikuvan itelleni. bff asuu sielä enkä oo sen luona ikinä käyny koska en vaan jaksa matkustaa superpohjosesta vihaamaani paikkaan. bff lähtee kesäkuussa reilille enkä nää sitä kuukauteen plus että ite hengaan tällä hetkellä lontoossa joten menee vähä ristiin matkat ku ite tuun kesäkuun alussa suomeen takas. ois hyvä joskus yllättää bff vierailulla. vaikka se on vähä semmonen hippi niin ei se varmaan haluais ees kyllä lähtä summerheattiin.

  puccafoon@hotmail.com

  ReplyDelete
 82. 1. Tykätty!
  2. Haluisin voittaa koska haluun kesästä ikimuistoisen ja hyvät bileet mun yhdessä suosikkipaikassa auttais siinä paljon! Ja varsinkin toi vipkortti ois ihan mahtava tämmöselle köyhälle opiskelialle :)
  3. patz-@hotmail.com

  ReplyDelete
 83. 1.tykätty
  2.haluisin voittaa, koska ensimmäinen kesäni täysi-ikäisenä sekä 1.6 saan lakin päähäni! Mikä oliskaan parempi tapa juhlistaa näitä kun Summer Heat :)
  3. jenna.j.kallunki@gmail.com

  ReplyDelete
 84. 1. tykätty!
  2. ihan yksinkertasesti siksi koska en koskaan oo voittanut mitään :-D
  3. torvinenmiisa@hotmail.com

  ReplyDelete
 85. 1) tykätty
  2) poikaystäväni viettää valmistujaisiaan juuri noihin aikoihin, olisi mahtavaa yllättää työn raskaan raataja tällaisella yllärillä :) olen itsekin juuri 18 täyttänyt joten juhlittavaa riittää!
  3) marikapenninkangas@gmail.com

  ReplyDelete
 86. Tahtoisin voittaa koska haluaisin yllättää poikaystäväni ja muut kaverini tälläisellä tapahtumalla. Olemme harvoin missään viettämässä hauskaa, joten tämä olisi mainio tilaisuus voittaa tämä!! :)

  made_numis@hotmail.com

  ReplyDelete
 87. tykkäsin
  Haluaisin ikimuistoisen kesän ja paljon kokemuksia! Täytin alkuvuodesta 18, siksi olisi osuva arvonta :))
  julia.j.tahtinen@gmail.com

  ReplyDelete