Wednesday, April 17, 2013

Migreeni:(

Mulla on ollut pari päivää ihan hillitön jysäri, heti jo aamulla herätettyäni. Tuntuu, että on välillä vaikea keskittyä mihinkään, kun päätä särkee niin kovasti. Oon juonut mahdollisimman paljon vettä, ja ostin kaupasta Pepsimaxia, koska epäilin, että hedari johtuu kofeiinin puutteesta. Toisaalta, juon aika harvoin kolajuomia ja kahvia vain Taavilla. 
Tai sitten se on reenaamisen takia.. :D Joku hermo jumittaa, en mä tiedä.

Tosiaan eilen mulle tehtiin Sörkän Lady's Clubilla treeniohjelma ja viime viikolla räätälöitiin ruokavalio plus tehtiin kehon kaikki mittaukset. Kuulemma kehon "luustolihasprosentti" on siihen nähden korkea, etten ole ennen kauheasti urheillut. Viime kesänä innostuin, mutta se sitten jäi siihen... Nyt tuntuu, että oon löytänyt itselleni tosi sopivan salin, mukavan ja kannustavan treeniympäristön, ja omakin motivaatio on huomattavasti korkeammalla.
Kävin testaamassa tota lähisaliani jokunen aika sitten ja tykästyin! Ohjattuja tunteja on tosi paljon, jäsenyyteen kuuluu PT:n ohjaamat tunnit, mestassa on saunat, solkut ja mikä parasta - tosi helppokäyttöiset laitteet. Jopa mä osaan käyttää niitä. Niin ja sali on vain naisille!
Kävin pari kertaa Sörkän Fitness24/sevenissä, mutta huomasin miesten perusarvioivat katseet, kun siinä juoksumatolla hölkkäsin (ikkunan kautta huomasin:D) ja salille meno alkoi jännittää. Onhan siellä se naistenkin oma puoli, mutta se on ihan täynnä ja laitteet aina varattu..
Nyt ei tarvii jännittää, koska nykyisellä salilla on pelkkiä naisia, nuorista mummoihin, eikä kukaan kyylää ketään pahasti. Tunneilla kaikki tekee parhaansa ja se riittää.
Jos jotain kiinnostaa toi mun treeniohjelma, niin voin sen kirjoittaa tänne.

Pakko myöntää, että ensin olin sitä mieltä, että minähän en blogiini mitään treenijuttuja ala kirjoitella, mutta toisaalta musta tuntuu siltä, että just se kirjoittaminen saattaa motivoida lisää.
Tuntuu siltä, että nykyään joka puolella törmää näihin fitnessjuttuihin, ja siksi tähän nyt tuli ajauduttua..:D Pari vuotta sitten riitti, että on hoikka, mutta nyt monet tavoittelee parempaa kuntoa ja hieman niitä lihaksiakin.. Ja mikäs siinä, onhan se terveellisempää.
 Huomenna alan vastailla (VIIMEIN!!) noihin teidän kysymyksiinne! :)

  Ne meidän uutenavuotena kuvatut Summerheat-kuvat, tai yksi niistä on nyt saatu "valmiiksi".
Meillä on kesäksi suunnitteilla blogin lukijoille ihan omat pileet, jonne kaikki ovat tervetulleita.
Ne viime vuoden pikkujoulut pienellä porukalla oli ainakin ihan huippuonnistuneet ja kaikilla oli hauskaa, ja siksi suunnitellaan nyt sellaisia juhlia, joihin voisi isommalla porukalla osallistua.:)



Hyvää loppuiltaa kaikille! :)

41 comments:

  1. Mun mielestä ois kiva jos haluaisit ihan huvin vuoksi kertoa siitä sun treeniohjelmasta lisää. Tässä nyt niin monet tuntuu itse mukaan lukien treenailevan ja hakevan motivaatiota inspiroitumalla eri jutuista. Kesäki tuntuu lähenevän koko ajan :) Mutta mun mielestä on ollu ihan kiva, että esim. sun blogi ei oo ollu täynnä fitnesshömpötystä ku sitä saa lukea tarpeeksi joka tuutista. Mutta toki jos treenaaminen kuuluu elämään nii ihan hyvällä omalla tunnolla sitä saa kirjottaakin näin lifestyle tyyliseen blogiinki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä oon niin sun kanssa samaa mieltä! Joka paikassa on aika paljon noita fitnessjuttuja, ja itse varmaankaan koskaan tuun samalla tavalla luukuttaa noita juttuja, mutta ainakin pieni innostus on hyvästä! :)

      Ja tsemppiä sunkin reeneihin, kesä tulee kyllä niiin nopeaan...:S:D

      Delete
    2. En tiedä kuinka moni on huomannut, ettei nämä kuntoilijat kovin mielellään rupee treeniohjelmiaan sadoille, jopa tuhansille kirjottamaan. Ja siihen on syynsä. Toisaalta en tiedä onko siitä paljoo haittaakaan, mutta se on tehty just sulle, eikä toimi kaikilla. Jokaisen pitäis löytää se oma treenitapansa, omat liikkeensä, toistomäärät, painot jne. Musta on aika turhaa kysellä netissä vaikkapa näiltä fitnessbloggaajilta, että "hei, miten sä treenaat?", koska urheilufoorumeilta löytyy alotteleville omat osiot (esim. Pakkotoisto), ja siellä(kin) on oikeesti asiantuntevaa porukkaa.

      Mutta enhän mä tässä ketään oo kieltämässä, kunhan totesin, ettei se oo järkevimmästä päästä ruveta treeniohjelmiaan/tarkkaa ruokavalio kirjottamaan. Kuvat ja muutamat maininnat on asia erikseen. Treenaaminen kun ei ole sitä rakettitiedettä, jos siitä ei sellaista tee :)

      Delete
    3. No mutta ei kai nyt kukaan täysjärkinen kopioikaan toisten treeniohjelmaa yks yhteen? Mun mielestä olis kans mielenkiintosta kuulla millaisen treeniohjelman Laura on saanut, näkis oisko siellä vaikka jotain uutta omaan treeniohjelmaan.

      Samoin ruokavalio kiinnostaa, siis ihan vaan kiinnostaa.

      Mä en kyllä lähtis kopioimaan kenenkään treeniohjelmia/ruokavalioita pilkulleen netistä. Maalaisjärkeä pitää olla ja pitää osata lukea omaa kroppaansa, että mikä omalle kropalle toimii ja mikä ei.

      Delete
    4. Nimenomaan! Mietin myös, että kommentoija itse suhtautui ehkä vähän tohon treenaamiseen "kuin rakettitieteeseen". Totta kai kaikille räätälöidään omat treeniohjelmat, mutta esim. toisten liikkeistä sun muista voi saada hyviä vinkkejä!
      Ja enemmän mä näkisin, että tällainen yleinen kiinnostus terveellisempään elämään lisääntyy, jos vähän kertoo, että mitä syö ja mitä tekee. :)

      Delete
  2. Tyttö täynnä tyyliä, ja oot kans super kaunis ! Teetkö mallinkeikkaa tai tommosia paljonkin? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitoksia! :) Teen aika vähän/olemattomasti mitään tällaisia kuvausjuttuja, pari kertaa on pyydetty johonkin kuitenkin :)

      Delete
  3. Treenipostaukset olis kivoja, voisin saada itselleni lisämotivaatiota liikkumiseen. Voisitko kirjoittaa myös uudesta ruokavaliosta?

    ReplyDelete
  4. Hei muuten tiiätkö onko vanhalla vappuna jotakin :) mitään infoa ei oo tullut mutta viime vuonnakin siellä oli :)

    ReplyDelete
  5. Treeniohjelman lisäksi ois kiva saada kurkistus siihen uudistuneeseen ruokavalioon! :)

    ReplyDelete
  6. Ois tosi mielenkiintosta nähä sun treeniohjelma!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noniin, sitten mä voin siitä teille kirjoitella :)

      Delete
  7. oi mistä toi sun punainen mekko on kotoisin? aivan ihana <3

    Oon kans tyytyväinen siihen yleiseen muutokseen, että ihmiset on alkaneet tavoitella terveempää elämää. Toki aina on niitä jotka vetää överiksi kaudesta riippumatta, mutta yleinen kiinnostus terveyteen on kasvanut, ja se on aina hyvä juttu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thaimaan tuliaisia. :)

      Totta, vaikka edelleen kuitenkin ylipainoisten ihmisten määrä suhteessa normaalipainoisiin on kasvussa, mutta nyt aletaan kuitenkin vähän heräillä uuteen terveellisempään elämäntapaan! :)

      Delete
  8. Upea mekko! mistä se on?:)

    ReplyDelete
  9. Sä oot niin kaunis pikku pirpana <3 en keksiny mitään osuvampaa :D

    ReplyDelete
  10. Mä huomasin kans yhen "rankan" treeniputken jälkeen, että niskat oli aamusta iltaan muutaman päivän niin jumissa, että ilman buranaa ei tullut mitään :-( sen jälkeen aloin venyttelemään vähän enemmän treenin jälkeen ja enää ei onneks oo ollut :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaa, eli tää voi tosiaan johtua siitä. Kiitos vinkeistä! Mä tosiaan unohdan monesti ton venyttelyn! :)

      Delete
  11. Paljon sun jäsenyys maksaa kuukaudessa? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. About 60 euroa, ja siihen kuuluu siis kaikki ohjatut tunnit, kuntosali ja PT:n tekemät treenit + mittaukset.

      Delete
  12. Onks sulla joku diili sen kuntosalin kanssa, et mainostat ja saat halvemmalla ( en tiedä mitä normisti maksaa... ) mut edulliselta vaikuttaa, voisin jopa itsekkin noilla hinnoilla ja palveluilla saada itteeni liikkumaan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No itse asiassa maksan ton ihan normihinnan joka kuukausi, mutta saan vähän lisää ohjeistusta ja enemmän neuvoja tossa treenailussa, kun lupasin kertoa, että millä salilla treenaan. :)

      Delete
  13. oot vaaan paras! sun tekstejä mä aina odotan eniten! ihanaa et oot innostunu liikunnasta :-)

    ReplyDelete
  14. ehdottomasti treeni postauksia !!!!!

    ReplyDelete
  15. Mua kans kiinnostais kuulla! :) Ja migreeni voi hyvinki riippua just tuosta reenaamisesta :/ Kannattaa aina reenin jälkeen muistaa tehä loppuverkat ja venytellä plus sillon juoda paljon, koska sitte ku se pääkipu on jo tulossa niin ei sille voi tehä enää paljoakaan.. Tuo kuulostaa kyllä ihan huipulta tuo sun sali! Muakin ärsyttää kun miehet aina kattelee ja arvioi salilla :D Vielä kun sää oot tollanen upeus että keräät varmana katseita muutenki iha tarpeeksi nii kiva ees hikisenä ja uupuneena salilla olla rauhassa :Dd Toivottavasti noita pääkipuja ei nyt tulis enää! Ja hulluna lisää vielä treenimotivaatiota! :)

    ReplyDelete
  16. Ei sulla migreeniä voi olla, koska silloin toimintakykys ei olis noin hyvä. :( silloin maataan pimeässä pää kyyryssä peiton alla ja oksennetaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. anteeks vaan, mutta on olemassa monenlaisia migreenejä! kaikilla ei välttämättä ole samanlaisia oireita!! ja Lauralla voi olla hieman lievempiä migreenejä kun jollain toisella. (oli pakko tulla pätemään!)

      Delete
    2. "Lievä migreeni" kuulostaa enemmänkin vaan (kovalta) päänsäryltä, mikä on eri asia kun migreeni. En halua vähätellä ketään ihan oikeasti, päänsärky on aina kamalaa, mutta migreeni kun iskee niin silloin ei kyllä liikuta mihinkään! Migreenit on kyllä erilaisia, onhan niitä lievempiäkin mutta jos se oikeasti on edes lievä migreeni niin ei silloin kykene menemään ulos, varsinkaan treenailemaan.
      Välillä kieltämättä ärsyttää kun jokainen kertoo migreenistään... mutta silti on ollut menossa jossain. Voi kun en kärsisi itse migreenikohtauksista, ottaisin mieluummin nuo päänsäryt joissa voi kuitenkin liikkua..

      Delete
  17. Harvoin jaksan kommentoida, mut päivittäin käyn kattoon ootko postaillu :) Kiva että säkin oot innostunu kuntoilusta :) Todellakin ois kiva lukee treeniohjelmastas ja ruokavaliosta :)

    ReplyDelete
  18. Aika halpa jäsenyys 60euroa! Ja siihen vielä jumpat päälle. Vois itekkin vaihtaa Lady Lineltä poist ja liittyä tonne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, oon kuullu, että joillain elixioilla on vielä kalliimmat hinnat :)

      Delete
  19. Mitkä on sun mitat tällä hetkellä ja mitä haet treenaamiseltasi? :) aiotko kasvatta kuntoa/lihasmassaa/laihduttaa? Tms? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apua, en osaa yhtään sanoa mittoja. Kirjoitin ne kesällä paperille... Ootas...
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=457501310949029&set=pb.367134516652376.-2207520000.1366309715.&type=3&theater

      tossa linkki kuvaan :D

      Tosiaan haluan lihaksia ihan joka puolelle tasaisesti, aion kasvattaa kuntoa sekä lihasmassaa. Laihduttaa mun ei tarvii, ja paino saattaa jopa noustakin lihasten kasvaessa.
      Tällä hetkellä oon sen 156 cm ja painan 45 kiloa :)

      Delete
  20. mä käyn just tossa sörkän 24/7 salilla enkä oo kertaakaan uskaltautunu pois naisten salilta koska NE IKKUNAT, tosi vaikee reenaa kun ihmiset voi pällistellä sinne sisään :( mut ei auta ku oon niin köyhä ja onneks käyn yleensä niin random aikoihin ettei oo paljoo muuta porukkaa siel naisten puolella :)

    ReplyDelete
  21. Kiva kuulla et haluat lihasmassaa ja ryhdyt treenaamaan! Laihduttaa sun ei todellakaan tarvitse, oot ihan mieletömässä kunnossa nytkin ;) mutta eihän se urheilu koskaan pahasta ole, päinvastoin! Tsemppiä reeneihin!!

    ReplyDelete