Thursday, February 28, 2013

Krabi

Lähdettiin eilen Bangkokista lentäen Krabille. Oltiin aluksi suunniteltu, että mennään yöbussilla Krabille, mutta Taavi päätti aamulla, että sittenkin lennetään. Meillä ei ollut edes lentolippuja Krabille, eikä taksikuski meinannut ymmärtää, kun sanottiin, että halutaan DMK:n lentokentälle, eli Don Muangin kentälle. Kuski soitti kesken matkan tyttärelleen, ja Taavi yritti selittää, että ei se toinen kenttä, vaan se pienempi kenttä. No, onneksi kuskin tytär tajusi lopulta mistä oli kyse, ja päästiin oikealle kentälle. Ostettiin lentokentältä liput Krabille, mutta jouduttiin odottamaan kolme tuntia kyseistä lentoa. No käytiin syömässä ja hierontatuoleissa. Mä löysin myös pinkin lentsikkatyynyn itselleni.
Käytiin ennen lähtöä uima-altaalla polskuttelemassa. Diggailin ton hotellin uima-allas alueesta, koska sieltä oli kivat näkymät joka puolella, ja muutenkin ihan passelin näköinen mesta.
Voin siis suositella lämmöllä tota hotellia. Henkilökunta oli super ystävällistä!
Lennettiin Air Asia-lentoyhtiöllä ja lentomatka kesti reilun tunnin.
Kone ei ollut ihan täynnä, joten mä menin kolmen istuimen rivistölle nukkumaan.
Mä nukun aina lentokoneessa, jos vaan uni tulee. En pelkää lentämistä, mutta vihaan lentämistä.
Tai oikeastaan mä vihaan lentokentällä kaikkea sitä sähläämistä, turvatarkatuksia sun muita juttuja.
  Taavi varasi Krabilla jossain nettikahvilassa meille jonkun hotellin. Mä en edes muista nimeä. Saavuttiin niin myöhään hotellille, ja oli jo pimeää. Ihan ok mesta, mutta en mä olisi siellä toista yötä viihtynyt. Mä en oo muutenkaan sellainen ihminen, että jaksaisin reissulla olla vain yhdessä hotellissa. Tykkään liikkua ja tutustua uusiin paikkoihin. Joskus sitä on nuorempana ollut pari viikkoa samassa hotellissa, ja oikeasti se aika käy niin pitkäksi. Tai ainakin mulla se käy.
 Lähdettiin Krabilta, Klong Ji Lar-laiturilta Koh Lantalle. Olin varannut jo kuukausi sitten sieltä meille pariksi yöksi hotellin.
Laivamatka kesti alle kaksi tuntia, ja Koh Lantan laiturilta kesti noin 30 minuuttia hotellille sellaisella pienellä mopo"autolla".
Hotellin nimi on Rawi Warin Resort & Spa.
Paikalliset kehui tätä moneen otteeseen, että on kuulemma Lantan paras hotelli.
Olihan tää aika kallis, mutta me taas Taavin kanssa diggaillaan värän erilaisesta meiningistä.
Tää hotellialue on kuin pieni kylä, mä ainakin kaipaan jotain rauhallisempaa ja pienempää.
 Vuokrattiin mopo, kun vinguin ainakin 20 minuuttia sitä. Taavi epäröi ajaa täällä.
Ja sitten, kun Taavi ajoi, niin mä komensin koko ajan painamaan kaasua, että mentäis kovempaa.
Eräs äijä maalaili tauluja sellaisessa pienessä taulukaupassa, ja mä rakastuin pariinkin tauluun.
Yhden hinta olisi ollut 80 euroa. Jos saan sen viitenkymppiin, niin saattaa olla, että ostan.
En vaan jaksais raahata sellaista isoa taulua tai edes pelkkää rullaa mukanani loppumatkaa..
 Mä kävin vielä illalla jalkahoidossa ja jalkahieronnassa, ja hieroivat ne vähän muualtakin siinä samalla. Ihan superystävällisiä ja ihan huippupalvelua. Taavikin jaksoi kiltisti odottaa kaksi tuntia siinä vieressä.

 Nyt mä taidan lähteä tsekkaamaan hotellin uima-altaan ja rannan. Taaviressukka paloi eilen niin pahasti lautalla/laivalla, kun meiltä unohtui aurinkorasvat, että nyt se on punainen kuin rapu, ja vähän kipeäkin.. :/


37 comments:

  1. Käytiin pari vuotta sitten Lantalla ja se oli kyllä tosi kiva paikka. Parasta siellä oli mopoilla ympäri saarta vaikka eihän siellä mene kuin tyyliin se yksi iso tie jota voi suhata eestaas. Ilman mopoa siellä olis ollu ihan tylsää!

    ReplyDelete
  2. matkakuumeelle tekee niin hyvää taas :D toivottavasti mäki pääsen tonne ens talvena! tänä vuonna jäi talviloma pitämättä töiden takia, mut toivottavasti tilanne korjaantuu. kesällä, jos saan vinguttua parin viikon loman, tän hetken suunnitelma olis orlando-miami beach-nyc ..elän siis sitä hetkeä varten kun saan lennot ostettua :D ja nyt niitä töitä et saa pari euroo (dollarii) säästöönki!

    ReplyDelete
  3. Ihania kuvia! Meneeks teil yleensä paljon rahaa reissuun ja sen aikana? Tai onks teillä.joku budjetti siel?:)

    ReplyDelete
  4. Tosi kiva postaus taas! Oot nii kaunis !! :)

    ReplyDelete
  5. Voi ei, iski kauhee matkakuume! Thaimaa on kyllä niin kiva maa. :)

    Mitä hintaluokkaa toi teidän Bangkokin hotelli oli?


    ReplyDelete
  6. Aivan ihana toi kuva missä sulla on toi kissa sylissä!:) Kivaa loppumatkaa teille!

    ReplyDelete
  7. Paljonko maksoi lento Bangkoko-Krabi?
    Entä jalkahoito/hieronta?
    Tosi ihana on blogiasi lukea,sen vasta vähän aikaa sitten löysin mutta koukutuin täysin=)
    Jos viitsit nyt matkan aikana laittaa myös välillä jotain hintatietoja..varmasti monia muitakin kiinnostaa kun mua.

    ReplyDelete
  8. Ihanaa Laura, nauttikaa lomasta ja toisistanne!:) tuo on kauhee jos ei aurinkorasvaa käytä, siin kul kärähtää pahasti :/ t. 3vkoa Thaimaan reissuun!

    ReplyDelete
  9. vaaaaude mikä allas-alue! Rennolta näyttää kyl muutenki siellä! kivaa lomaa kummallekin :-)

    ReplyDelete
  10. kauan aiotte olla reissussa ? :)

    ReplyDelete
  11. Kannattaa ostaa rannalta tuore aloe vera hoito, siellä on yleensä niitä naisia jotka kantaa sitä aloe veraa mukanaan. Lähtee auringon polttama punasuus ja arkuus hetkessä pois! Nimimerkillä kokemusta löytyy :D

    ReplyDelete
  12. onks sulla silikonit?

    ReplyDelete
  13. sulla on kyllä pitkäpinnainen mies kun jaksaa noita naisten "hömppä" juttuja odotella.. :) ja Ihana tuo sun pinkki mekko!

    jenninvuodatus.blogspot.fi

    ReplyDelete
  14. Mikä matkavakuutus sulla on?

    ReplyDelete
  15. ihana lukee näitä matkapostauksia kun itellä kauhee matkakuume! :D mutta tosi ihanan näköstä ja kiva et jaksat päivitellä sieltä 8)

    ReplyDelete
  16. Pippahdin itse tuossa joulun aikoihin Lantalla ja voin kyllä suositella sellasta paikkaa kuin Lanta Animal Welfare. http://www.lantaanimalwelfare.com/ tuossa osoite.
    Siellä on siis kodittomia/huonosti kohdeltuja koiria ja kissoja, joita sitten hoidetaan vapaaehtoistyövoimalla ja yritetään etsiä eläimille uusia hyviä koteja. En tiedä kiinostaako teitä tollaiset, mutta itse ja monet muut kokivat sen todella mielenkiintoiseksi. Me käytettiinki muutamaa koiraa lenkillä ja sai itselle ainaki todella hyvän mielen tekemällä jotain hyvää! Siellä näkee kuinka kurjasti eläimiä kohdellaan tuollapäin maailmaa ja teki kyllä mieli adoptoida sieltä mukaan joka ikisen koiran!

    Siinä teille hieman hyvänmielen tekemistä jos kiinnostaa :)

    ReplyDelete
  17. Haha sä mahtuisit kevyeen tonne matkalaukkuun! :D

    ReplyDelete
  18. ihanaa kun jaksat postailla sieltäkin :) parhaita nää matkapostaukset ! <3
    Mikä on muuten sun ammattintai millä alallamoot tällä hetkellä töissä ?

    ReplyDelete
  19. miten jaksatte reissailla matkalaukkujen kans hotellista toiseen ! mut näyttää kyl tosi ihanalta teidän matka :)

    susanna-xo.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Miks musta tuntuu, että toi Taavi päättää tein matkasta paljon.. Se määrää minne mennään ja millon:D

    ''Taavi päätti aamulla, että sittenkin lennetään.''
    ''Mä olisin halunnut mennä mopotaksilla, koska sillä pääsee pujotettelemaan hyvin autojen välistä, mutta Taavi sanoi, että ei missään nimessä.''
    ''Noo, joka tapauksessa löysin uudet bikinit (joidenka alaosa on string-malliset, ja sainkin heti sellaista palautetta, että niillä en yksin sitten lähde uima-altaalle)''

    Noi anto tästä vaan negatiivisen kuvan :D Rupes ärsyttään

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juurihan Laura tässäkin postauksessa sanoi itse varanneensa heille hotellin ihan toiselta saarelta ja Lauran päätöksestä myös hotellia vaihdettiin. Mitäpä jos relaat ja koitat olla lukematta niin kirjaimellisesti kaikkea! :)

      Delete
    2. No vähäks kivaa jos joku toinen päättää ni ei tarvii aina ite olla ojaksissa :)

      Delete
    3. Rupesi vaan vähän ärsyttämään kun toi anto tosta tekstistä noin negatiivisen kuvan. En menettänyt yöuniani jonkun toisen blogin ansiosta joten oon ihan relannu tässä koko ajan :)

      Delete
  21. Hei Laura!
    Sun blogi on todella ihana ja olen lukenut sitä kohta jo pari vuotta. Sulla on ihania asuja, vaatteita ja kaikkea ja tästä blogista saa sellaisen kuvan että sun elämä on ihanaa. Nytkin siellä ulkomailla olet!
    Ainoa asia mistä en enää nykyään pidä on se miten susta näkee kuinka paljon sä rakastat itseäsi. Hyvä itsetuntohan on tietenkin aian loistava asia ja ihailtavaa, mutta liika on liikaa. Sulla se näkyy sun kuvista,ilmeistä, kommenteista ja tekstistä. Se saa ainakin mut jotenkin ärsyyntymään.
    Tiedän nyt että suurin osa kommentoijista hyökkää kimppuuni että taidan olla joku paska itsetuntoinen ja kateellinen ihminen, mutta ei. Ilmaisin vain oman mielipiteeni. :)
    Hyvää loppulomaa Laura :)

    -Mira

    ReplyDelete
    Replies
    1. En tunne bloggaajan luonnetta, mutta luulisi, että jatkuvan negatiivisen palautteen saaminen edellyttäisi vastaanottajalta juurikin erityisen vankkaa itseluottamista ja vahvuutta ihmisenä. Ehkä se jonkun silmissä näyttää itserakkaudelta, tiedä sitten onko kuitenkaan sitä :)

      - Heidi

      Delete
    2. "Ainoa asia mistä en enää nykyään pidä on se miten susta näkee kuinka paljon sä rakastat itseäsi" Karmaiseva asenne. Miksi tämä on sun mielestä "väärin" tai jollain tavalla tuomittavaa? En haluais vetää "me suomalaiset"-korttia, mutta houkutus on niin suuri...

      Delete
    3. Me suomalaiset kortti :D muuallamaailmassa sitä naiset vasta ovatkin kateellisia toisilleen! Ja mikä hulluinta, naiset tekee mitä vaan tuhotakseen sen toisen vaikka perheen yms jos kateellisia ollaan! Suomalaiset sentään kadehtivat aila usein vain omassa pääkopassaan ja joskus se kateus paistaa ihmisestä, mut ei suomalainen ala kyllä kovin helposti tappelemaan toisen naisen kanssa koska on vain kateellinen.. tätä venäjällä ja monissa lähi-idän maissa sekä esim etelä-amerikassa! Kyllä siellä suomitytön hiustenpidennykset ja tekokynnet saisivat kyytiä :D

      Delete
  22. Mistäs Muualta se hieroi? Olipas oudosti kirjoitettu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tossa kuvassahan ainakin näkyy että niskoja joku hieroo :) eli muualta = niskat

      Delete
  23. Teillä molemmilla täytyy kyllä olla ihan älyttömät tulot, kun matkustatte niin usein kaukomaille ja asutte vaan hienoissa hotelleissa shoppaillen. Eipä siinä mitään väärää tietenkään ole, mutta on varmasti ymmärrettävää, että ihan "perusjampalla" ei tuollaiseen todellakaan ole varaa. Kiinnostaisi kuulla, millaisia matkabudjetteja teillä yleensä on jne. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oletko koskaan kuullut säästämisestä?

      Delete
  24. ihania kuvia, oon niin kateellinen! :D oon ettiny niin pitkään tollasia samanlaisia pilottilasejaki ku sulla! mistä? :))

    ReplyDelete
  25. ihan mielettömän nätti tuo pinkit shortsit ja vihreä toppi yhdistelmä! <3

    ReplyDelete
  26. Nättejä kuvia. Bangkok on hieno paikka, saa yskiä mustaa limaa pari päivää kun siel on niin saasteista. Ei teiltä yritetty BKK:ssa lompakkoa varastaa ?

    ReplyDelete
  27. Pidin susta enemmän kun olit sellanen hipstermuodikas ja taiteellinen. Nyt oot tollane Onnelabeibe.

    ReplyDelete
  28. Heippa :)

    Mistä olet hankkinut noi bikinit? :)

    ReplyDelete
  29. Hei ! Ootko ikinä katunu tatskojas? Ootko miettiny ottavasi enää lisäää? Ubeeta matkaa<3

    ReplyDelete