Thursday, February 7, 2013

Time to sleep

Sain taas tänään aamulla sen verran puhtia, että kaivoin (taas) kaapeista ja ullakolta blogikirppikselle meneviä vaatteita. Turhaan ne siellä käyttämättöminäkään lojuu. Ja kaapeissakin on sen verran vaatteita, joita en käytä, ja tiedän sen, etten tule käyttämään niitä, mutta jokin kummallinen tunneside niihin mulla silti on.
No löysin ton liivin, se menee ainakin blogikirppikselle! Ja sit toi Thaimaasta ostettu laukku.
Parin viikon päästä ois se Thaimaan matka, joten mä sitten marssin tänään lähisalilleni ja hankin jäsenyyden ja kortin. Yritin maanitella äitiäkin mukaan salille, ettei yksin tartteis mennä.
En mä siellä yksin kuitenkaan mitään muuta kuin juosta osaa, ja taas se sali, jolla veljeni Jesse käy, on vähän liian "kaukana" ja HC mun makuun. Mulle riittää se, että Jesse on whats apin toisessa päässä ja vastailee puolen tunnin välein mun tyhmiin kysymyksiin.
"Saako mustikoita syödä niin paljon kuin haluaa?"
"Voinko ostaa marinoitua kanaa?"
"Tuleeko tuloksia, jos teen sata vatsaa joka aamu?"
"Vaikuttaako cross trainer käsiin?"
Saa nähdä, ehkä kaksi päivää jaksan syödä rahkaa ja käydä salilla, mutta sitten viimeistään, kun meen Taaville, niin sorrun syömään kaikkia herkkuja. Seurassa on vaikeempi kieltäytyä... :D

Juoksin vielä tossa pari tuntia sitten kunnon kahdeksan kilometrin iltalenkin.
Tuolla sohjon, jään ja lumen keskellä se oli hieman haasteellista, ja Helsingin kantakaupungin useat liikennevalot stoppas juoksemista vähän väliä, mutta toisaalta mä tykkään juosta tuolla.

Mites nää mussukat? Molemmat nukkuu jo, ja munkin pitäis, mutta ei väsytä sitten yhtään...
Olen kateellinen noille kahdelle!

Hyvää viikonloppua kaikille !

35 comments:

 1. no mitä vastauksia sait noihin kysymyksiin? :)

  ReplyDelete
 2. Mun täytyy niin myös alkaa treenaamaan mut motivaatio ei vaan riitä...:( joulukilot vieläki vyötäröllä! :D

  ReplyDelete
 3. Vaikuttaako crosstrainer käsiin? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vaikuttaa! : )
   Rasvanpolttoahan ei sinänsä voi keskittää mihinkään tiettyyn kehonosaan, mutta kyllä mulla silti eniten näkyy jaloissa ja takapuolessa tulokset. Mutta sopivalla vastuksella ja tarpeeksi pitkällä reenillä (vähintään 45min/kerta) toimii käsiinkin. Tietenkin pitää jakaa se liike niin, että tekee käsilläkin, eikä vaan antaa niiden viuhua mukana kun jaloilla polkee : D
   Mutta nyt muutaman kuukauden säännöllisesti sillä tehneenä rupee kyllä näkyyn käsissäkin : )

   Delete
 4. Etkai sie oikeesti aatellu saavas juuri mitään tuloksia parin viikon aikana? Ja miten vatsat eroo lihasryhmänä mitenkään muista? Miksei koskaan kysytä, voiko jalkoja tai käsiä treenata tekemällä sata toistoa evri dei? Tai saatika miksi jotkut hakee tuloksia vain salilta, kun siellä tehään 30% koko hommasta (en väitä, että sä teet niin). Ei sinänsä mitään henkilökohtasta, mut näin ajattelee niin moni.

  Enivei, näytät upeelta ja kaikkea hyvää! Myös tulevaa matkaa :)

  ReplyDelete
 5. Ei sun tarttee laiduttaa hyvänen aika, oot aika kuuma pakkaus juuri tollaisena! hyvää matkaa, nauti auringosta! :)

  ReplyDelete
 6. Toinen uneton täällä terve :D sanoisin että vattalihastenkin kanttis antaa levätä, että ehtii palautua koska lihas ei kasva jos sitä rasittaa liikaa. Mut oon kyllä itekki aika nuubi tässä saleilussa.. :D
  Ihania koiruja sulla,täällä meidän collie vaan vetelee sikeitä kun itte löllöilen netissä..

  ReplyDelete
 7. oi ku oot nätti! <3

  ReplyDelete
 8. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 9. no auttavatko ne sata vatsaa?kiinnostaisi tietää?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vatsalihakset ovat samanlaiset lihakset kuin esim. hauislihakset. Joten, vatsalihaksia kannattaa treenata 2-3 krt viikossa, monipuolisilla harjoitteilla.

   Delete
  2. niinpä! auttaako :D

   Delete
  3. mihin auttaa? ai lättänään vatsaan vai (vastaus on ei, rasva pitää saada pois päältä eli laihduttamalla)? vai lihaskasvuun (vastaus on ei, lihasta pitää harjoittaa raskaalla painolla ei usealla toistolla)?

   Delete
 10. Ei kait sulla tarvii ruveta laihduttaa....? Oot ko liian hoikka muutenkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei kai salilla käyminen nyt laihduttamista tarkoita.

   Delete
  2. Jos et tienny niin ei kuntoilulla aina vain laihduteta. voihan kuntoilla ihan vaan että sais lihaksia jne, ja pysyäkseen kunnossa muutenkin. Lauralla on jo täydellinen kroppa, joten jospa hän haluaa pitää sen kunnossa?

   Delete
  3. Niinpä. Kyllähän laihojen ihmistenkin pitää harrastaa liikuntaa, että pysyy kunnossa. Esimerkiksi eräs nettituttuni oli joskus opiskelujen ohella siivoustyössä ja tarvitsi siis hyvää kuntoa. No oli ollut jossain jumpassa ja mammat oli siellä kuiskutelleet, että mitä tollainen laihakin tänne tulee.

   Delete
 11. Tuo sun kämppä on kyllä ihanan sävyinen! :) Tollainen mukavan rauhottava värikokonaisuus. Nuo koirat on kyllä ihania. Itsekin hankin juuri koiran ja on totuttelemista sen kanssa kerrostaloon. Onneksi voidaan viikonloput lomailla maalla niin saa neiti juosta vapaana.

  http://katitus.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 12. milloin laitat noi tuotteet blogikirppikselle? :)

  ReplyDelete
 13. oi toi on justii sellane liivi mitä oon H&M:ssä aiemmin katellu ja nyt niitä ei näy enää missää! kuinka blogikirppis toimii, lähetätkö tuotteita postissa muuallekkin? :)

  ReplyDelete
 14. laura, löysin sun kaksoisolennon!! http://www.urbanoutfitters.co.uk/content/ebiz/urbanoutfitters/invt/5130462177143/5130462177143_Ivory_z1.jpg
  tai ei nyt ihan, mutta mun mielestä muistuttaa sua vähäsen :)

  ReplyDelete
 15. Toi laukku tulee olee niin mun.

  ReplyDelete
 16. Joo pikkuisen samaa kuin Laurassa, mutta Laura on paljon, paljon sielukkaampi!!!

  ReplyDelete
 17. Hahahha lähetän niin tollaisia samantyyppisiä hömppä kysymyksiä monissa tilanteissa :D

  ReplyDelete
 18. AA ihana koiruus! Ja hieno kämppä, varsinki toi jääkaappi :DD:D

  ReplyDelete
 19. Koirakuvat <3 <3 <3

  ReplyDelete
 20. Olis niin kivaa nähdä matkakuvia! Mukavaa matkaa!

  ReplyDelete
 21. Et vissiin tiedä,että salilla voi tehdä vaikka minkälaista treeniä? Ihan kuule intervallista voimatreeniin. On kyllä suppea käsitys... Ja sitten tullaan vielä tänne pätemään. Surullista.

  ReplyDelete
 22. olisin erittäin kiinnostunut tosta laukusta! pystyykö sitä tästä "huutaa" itselleen? ;) :)

  ReplyDelete
 23. Tuo liivi ois kyllä ehdoton ykkönen, oon etsinyt tollasta jo kauan! Hinta? :-)

  ReplyDelete
 24. Sulla on kyllä tosi onnistuneet silikonit, parhaita näkemiäni. Huomaa ettei ole missään Virossa tehdyt epäluonnollisen näköiset ja väärään paikkaan sojottavat jätti-implantit. Missä tehty?

  ReplyDelete
 25. I-H-A-N-A toi liivi!!<3 tahtoo,tahtoo,tahtoo :((

  ReplyDelete
 26. Hei! Katoin eilen uusimman bondin, skyfallin. Ja oot ihan sen bondin tytön näkönen! Nyt ei oo mitään hajua näyttelijän nimestä mutta kato toki leffa jos et tiiä mistä puhun:-) Nyt oli vain yksikertaisesti pakko hehkuttaa teidän yhdennäköisyydestä!

  ReplyDelete