Friday, April 13, 2012

Ja elämä on helppoo silloin, kun on joku, josta pitää kii


Mä laitoin Baby Come Backin soimaan, ja Nella alkoi pomppia musiikin tahdissa.
Oon ollut koko pääsiäisen kipeenä, ja nyt sitten nettini ei ole toiminut. Vitun Welho! Sain Tiinalta puhelimesta rajattoman wi-fin lainaan, koska omassa liittymässäni on vain pari megaa vai gigaa nettiä, ja se kuluu jo siitä, jos kuuntelen spotifyä kaupungilla. Pitäis varmaan vaihtaa netti sekä liittymä.. Mulla on Sonera, ja mun puhelinlaskut on joka kuukaus yli satkun, ja siinä on ihan paska nettikin:D
Tällä Tiinan mega-DNA:lla mun tietsikka pelittää nopeemmin kuin koskaan aikaisemmin Welhollani.
Minä + tietotekniikka = katastrofi! O - Ou...

Tiina tuli eilen Turusta Helsinkiin johonkin työkoulutukseen, jotenka mä olin tänään aamupäivän Nellan kanssa.

Pablo popsi eilen postini. huom. laskuni silpuksi. Pablo oli hiukan nolona, kun tulin kotiin... "En se minä ollut!" :D

Oltiin tänään Tiinan kanssa kaupungilla syömässä ja ostoksilla. Käytiin Apollo Cafessa juomassa kokikset ja Santa Fessä fajitat.


Tiina ja Nelluka lähtee huomenna takas Turkuun. Ja siinä lähtee "mun" netti myös. :D
<3


Tiina haluaa lähettää terkut Janille, poikaystävälleen, vaikka Jani ei vissiin tätä mun blogia luekaan!
<3 :D



Hyvää viikonloppua kaikille ! <3

59 comments:

  1. Musta toi sun lattia on jotenki aika kiva! :D

    ReplyDelete
  2. mul on saunalahden netti ! ja näis kaikis nopeuksis on se rajaton käyttö =) ja toimii tosi hyvin puhelimes ja koneel =)

    ReplyDelete
  3. Suhteellisen paska liittymä sulla! mulla on kytköliittymä saunalahdelta, 15 meganen netti ja laskut pysyy siinä neljän kympin paikkeilla :) eli kannattaa vaihtaa!

    ReplyDelete
  4. olin sanomassa aivan samaa, kuin ensimmäinen kommentoija: tykkään tosta lattiasta ja musta se sopii sinne! (:

    http://leijonaametsastan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. mulla on soneran netti ja toimii kuin unelma :o

    ReplyDelete
  6. mistä toi neule? tai sano vaikka sun koko asun ostopaikat, tosi kivat (kuten aina!) :D

    ReplyDelete
  7. Monta koiraa sulla on? Oon eläny siinä käsityksessä et sulla on shetlanninlammaskoira ja collie vai oonko nyt iha väärässä? :d

    ReplyDelete
  8. ootko tehnyt itse nuo "reijät" farkkuihin :) ? jos oot niin miten ?

    ReplyDelete
  9. oi apua mun yön piristys oli ku löysin youtubest jotain sun videoit : DDD http://www.youtube.com/watch?v=lBHLXKeKnO4&feature=relmfu tossa joku sun ja papun, ootte aika ihania : DD

    ReplyDelete
  10. Netin puuttuminen on tosi ärsyttävää. Ei mua ahista olla erossa netissä jos menee vaikka johonkin reissuun ym.., mutta jos on kotona ja pitäis päästä nettiin niin sillon se netin toimimattomuus on tosi raivostuttavaa.

    Joskus vuosi sitten, kun opiskelin, meidän piti palauttaa netin kautta tehtäviä. Muutaman kerran ei joko oma netti toiminut tai sitten koulun sivut ei jostain syystä pelanneet. Se oli kans ihan hiton ärsyttävää.

    ReplyDelete
  11. SAUNALAHTIIII !!! itellä vaihtu just sonera saunalahteeen joitain kuukausia sitten ja oh lord ku oon ollu happy !

    ReplyDelete
  12. mun on ihan pakko kommentoida, dna ja welho yhdistyi eli ne on nyt yhtä puulaakia :)

    ReplyDelete
  13. oho mulki on toi neule, iha lemppari! ja tykkään ite kans tost lattriast:)

    ReplyDelete
  14. voi ei! ostin just soneran netin 24 tai 48kk sopimuksella:( mul on ollut tosi huonoja kokemuksia sonerasta mut ainoa muu vaihtoehto poriin oli dna ja se oli kalliimpi

    ReplyDelete
  15. saunalahdella/elisalla on hyvä tarjous johon sisältyy reilusti puhetta, tekstareita ja rajaton 1M netti, eikä maksa kuin 19,90kk. Heh, hyvä tarjous. :D

    ReplyDelete
  16. Halvimman netti-/liittymäpaketin saa siten, että jos on esim soneran liittymä, niin vaihtaa aivan sama mihin muuhun operaattoriin, ja odottelee että soneralta soittavat ja tarjoavat vieläkin edullisempaa liittymää ennen kuin uusi liittymä on tullut voimaan, jotteivat menettäisi asiakastaan :-D
    Itse kun vaihdoin saunalahdesta soneraan juurikin tuon aiemmin mainitun 19,90e paketin vuoksi, niin soittivat saunalahdelta perään ja olisin saanut vastaavan paketin n. 14eurolla ;-)

    ReplyDelete
  17. sust on kyl tullut tosi hyvännäköinen kun oon saanut painoa lisää! edelleen olet laiha ja ennenkin olit kaunis, mut nyt susta on tullut enemmän pehmeän naisellinen :)

    kai näytät kasvoistasikin paremminvoivalta, sulla taitaa muutenkin mennä aika kivasti. ihanaa loppukevättä laura ja jatka samaa rataa<3!

    ReplyDelete
  18. iiihanat farkut!! mistä mistä mistä ne on??! :D

    ReplyDelete
  19. hei mistä noi housut on? ihan älyttömän kivat! :)

    ReplyDelete
  20. Hei kannattaa ehdottomasti käyttää spotifyä offline-tilassa, ei kuluta nettiä! Sun pitää laittaa soittolista olemaan "available offline" ja synkata se netin kanssa, sen jälkeen voit laittaa spotifyn offline-tilaan ja kuunnella sillee!

    ReplyDelete
  21. kannattaa käydä saunalahden liittymässä ni ne osaa kyllä tarjota sulle sopivaa liittymää! itelläni oli elisa, mutta ne itekkin suositteli saunalahdelle vaihtamista, kun elisa on yrityksille. sonerasta ei kyllä kokemusta, mutta empä juuri hyvää oo kuullut...

    ReplyDelete
  22. ihana toi Nella! pusspuss

    ReplyDelete
  23. Ihana asu, söppänöitä nuo kuvat mis oot ranskiksen kans himassa hihi. Sullahan on iphone? Mä suosittelen DNAProta (niiden laskutus sakkaa kyl vitusti haha, saattaa jättää lasku tulematta ja sit se yhtäkkiä tuleeki koron kanssa, mut yhellä rasittavalla puhelulla hoidettavissa kyllähin). Mä puhun kyl aika paljon puhelimes ja lähettelen viestei, netti on nopein mitä suomen markkinoilta saa, ni laskut on 18-25egen luokkaa :-)

    ReplyDelete
  24. Mistä noi sun ihanat farkut näissä kuvissa on? :) Oiskohan niitä vielä jossain saatavilla?

    ReplyDelete
  25. pakko sanoa, et toi vihree lattia on tosi kiva! :D tykkään.

    ReplyDelete
  26. pakko sanoa, et toi vihree lattia on tosi kiva! :D tykkään.

    ReplyDelete
  27. Ei nyt millään tavalla liity tähän postaukseen, mutta ootko käyny joskus Kööpenhaminassa? Oon ite lähössä sinne ja ois tosi kiva tietää jotain hyviä shoppailu paikkoja yms.

    ReplyDelete
  28. Hei saisko lähempää kuvaa sun hiuksista? Sun otsatukka näyttää niin kivalta! :)

    ReplyDelete
  29. IDOLS ARTTU TUOS YHES KUVAS TAKANA OMGGG

    ReplyDelete
  30. Jjjjeaaah it's a new post! Haha pelottavaa, miten mustakin on kehkeytynyt ilmeisesti monen monen muun lukijan tavoin jonkinsortin MFF-junkie. Kävin täällä joka päivä kyttäämäs uutta postausta...:D

    Mutta niin, kiva kuulla sustakin taas! Ja miten söpöä, että oot ollut koiravahtina :] Tukkas näyttää muuten t-o-d-e-l-l-a kivalta nyt!
    Viikonloput sinnekin!

    ReplyDelete
  31. Osaatko sanoa mitään nettisivua mistä voisin löytää meksikolaisia pääkallo tatuointeja? tarkotuksena ois joku semmonen käydä painattaa käteen mutta millainen, en tiedä :D

    ReplyDelete
  32. haha, tuli mieleen et oltiinkohan ton tiinan kaa samassa työkoulutuksessa :DD ei siis sillä, että mitenkään varma oisin, mutta jotenkin tutulta näyttää. oliko hän tavastialla?

    ReplyDelete
  33. Mielenkiintone värivalinta lattialle mut hyvältä näyttää! :)

    ReplyDelete
  34. Welho ja DNA ovat sama asia :) Eli jos tilaat DNA:lta netin, se on Dna Welho joka sen netin tarjoaa... Harmi etten tiedä paremmin Helsingistä, kun Lahdessa se ainakin menee niin, että kaapelitalouksissa asuvat saavat Dnalta niitä halpoja supermeganopeita (itelläni 40 Megaa 4,90kuussa) nettiyhteyksiä koteihinsa, mut taas antennitalouksissa joutuvat maksamaan enemmän huonommin toimivasta netistä :D -Karoliina

    ReplyDelete
  35. hei suosittelen oikein lämpimästi ja omalla kokemuksella niin elisa/saunalahti on ollu paras ainaki ittelläni kun DNA on ollu ja Sonera on kans ollu käytös niin saunalahti on hyvä .. esim puheli lasku ei oo koskaan tullu yli 100 e ja netti on ollu erittäin hyvä .. nii ja ihan sama et oonko turus vai helsingis tai junas tai vaikka jossai landel :D tosiaan kannattaa vaihtaa .. väihdoin ite just et 1000 min ja 500 viestii ja netti niin 19.90 e kk (en oo kyl missään elisas töis et koittaisin myydä )

    ReplyDelete
  36. Kumpi koirista on ollu ns. helpompi? Kummalla pahemmat pentuajan tuhoilut ja murkkuiän kapinat? Molemmst näyttää niin kilteiltä etten voi kuvitella että ne olis edes pentuina tehny tuhoja!

    ReplyDelete
  37. Ihana kuulla sustaki välillä, oot ihana!! ♥

    ReplyDelete
  38. Heippa Laura! En tällähetkellä oo Elisalla ja Sauniksella duunissa (oon lomalla kuukauden) mutta voisin neuvoo sua ton liittymän ja netin suhteen! Unoha dna ja sonera, oon itte vertaillu näitä niin paljon ja omaki liittymä ollu jokasella puljulla ties kuinka monesti, ja sauniksella ja elisalla (yhistyny firmat) on niin monia etuja verrattuna muihin! Et voi kuitenkaa vaihtaa liittymää jos sulla on Sim-lukitus päällä (tsek se sopimuksesta/oma somerasta onko), normisti numeronsiirrot menee niin että numerot ei vaihdu :) Viestintä-ja markkinointilakiki onmahdosllistanu liittymän vaihdon ja operaattorin vaihdon jopa KESKEN voimassaolevan määräaikasen sopimuksen (jos ei oo sim lukittuna), jos määristä on joku 3kk esim jäljel ni jos mahdollista se liittymätyyppi kannattaa vaihtaa sillon mahd halpaan entisen operaattorin liittymätyyppiin (eli pois nettipaketit jne sulla on varmaan Minun sonera -liittymä ni siitä se perusliittymä mis 1,99 kk maksut) ja sen jälkee maksat sen 3kk ajalta kuukausmaksut ja samantie saat käyttöön uuden liittymän, eli säästät aina vaikka ois vuoskin sopparia jäljel. En tiiä minkätyyppistä liittymää kaipaat mutta SL liittymissä ei koskaa oo määriksiä (poikkeuksia on), netit on ilman käyttökattoa ja puhelut sekuntivelotteisia jos ei puhepakettia. Esim siuna otaisin sen Nopsapaketti2000+ tai Perupaketti500+ , niis on toi luvun mukanen määrä puhetta kuulle + toises 1 megan netti ja toises rajaton nopeus :) txt on sit toho mahiksena ottaa mukaan kans eri kokosina 300 500 ja 1200kipaletta ja hinnat 5,90-9,90 :) Ja saat kans tunnukset nettiin ja voit ilmatteeks 3x vuodes vaihtaa sitä liittymätyyppiä. Ja siel on se uus 4G päätelaite kanssa olemassa tietokoneelle/kiintee netti mis monesti joku mokkula messis :) Elisal tosiaan on suomen kattavin verkko myös jota puolustusvoimatki ja rajavartiolaitos käyttää ni ei pitäs olla ongelmia muuallapäin suomee myöskään :)

    ReplyDelete
  39. Eksyin vasta vähän aika sitten tähän blogiin, ja pakko sanoo et tää on ihana! Jotenki vaikutat sellaseslta rohkeelta ja tutustumisen arvoselta ihmiseltä ja kaikkee! oli vaan pakko tulla tää sanomaan, ja se on varmaa et jään tätä seurailemaan (:

    ReplyDelete
  40. Ihana asu sulla ollut ja varsinkin tuo takki on tosi kiva :)

    ReplyDelete
  41. oon kateellinen tosta ranskanbuldogista.. aivan ihana :( mäki haluuun

    ReplyDelete
  42. Mulla sama vinkki kun tuolla ylempänä toisella anonyymillä tosta spotifystä! Kun ne sun
    Soittolistat on laitettu offlinee pystyy kuuntelee millon vaa missä vaan ilman että netti kuluu, jopa lentokonetila päällä ihan lentokoneessa, vaaau.

    ReplyDelete
  43. Sun hiukset on upeat <3

    http://fashion-for-passion-iida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. Heips! Kysyisin sun aiemman asunnon tapetista, jonka itse ilmeisesti hankit. Satutko muistamaan tapetin mallia/merkkiä/ostopaikkaa, kun tuo olisi ihana tulevaan asuntooni<3

    Eli tämä kyseessä http://tinyurl.com/czk4v32

    ReplyDelete
  45. Hah! Mun sheltillä on samanlainen huivi. ;D

    ReplyDelete
  46. Joo vaihda ihmeessä liittymäs :D mul oli joskus toi sama ongelma, soneran liittymä ja laskut hipo aina jotai pariaki sataa. tilannetta ei tietenkää pahentanu se et ite en laskuja maksanu : D no otettiin opiks ja vaihdettiin dna:han, ja jotenki kummasti ne laskut vaa pieneni aika huomattavastikin : )

    ReplyDelete
  47. Minkä rotunen tuo nella on :)?

    ReplyDelete
  48. Kannattaa todellakin vaihtaa dna:han tai saunalahteen :D sonerallahan on tunnetusti paljo kalliimmat hinnat, se on se brändi vaan johon ihmiset silti luottaa. Ite kun vaihdoin Dna:sta saunalahteen nii pieneni laskut puolella ku löyty itelle sopiva liittymä :D Eli kantsii vaihtaa!

    ReplyDelete
  49. mistä toi sun valkonen neule on :)?

    ReplyDelete
  50. ihania koiria<3:--)tulipas nuista kuvista mieleen, mitä puhuttiin kaverin kanssa yks päivä koulussa. mietittiin unelmakämppää, ja molemmat mainitsi, että haluaisi juuri vaalean sisustuksen ja jonkun räikeän värisen lattian, niin kuin esimerkiksi turkoosin, kuin sillä blogilaurallakin! :D sanoin tän siksi, että muistaakseni jossakin päivityksessä annoit kuvan ettet pidä tuon lattian väristä. meidän mielestä se on ainakin justiisa hieno! :--)

    yst. terkuin:
    http://amppena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  51. aivan super ihanat hauvavauvelit:) aaws!
    http://ekorut.blogspot.com/?view=classic

    ReplyDelete
  52. sä oot niin kaunein !!<3

    http://fannieriikka.blogspot.com

    ReplyDelete
  53. Heippa!:) Mulla olis semmone pieni kysymys et muistanko ihan väärin et jossain sun tääl blogis kerroit jostain karvojenvaalennus voiteesta/geelistä? Ja mistä sellasta voidetta saa?:)

    ReplyDelete
  54. Voi ei mikä hauva! Suloisuus!

    Ja toi lattia on ihanan erilainen, vieläkö aiot sen maalauttaa? Vai muistanko väärin....

    :)

    ReplyDelete
  55. Sähän oot pulskistunut! Söpöä. :)

    ReplyDelete
  56. Ihania koiria ja siä oot mielettömän kaunis! :)

    ReplyDelete
  57. Sikakiva nahkatakki, mistä se on? :)

    ReplyDelete