Tuesday, October 4, 2011

Itiksessä

Kävin tänään Itäkeskuksessa moikkaamassa Pauliinaa.
Kuvattiin spontaani esittelyvideo Papun lempparikengistä.

 Nää kenkulit mulla on! Monesti aina kysytään, että mistä löydän kenkiä, kun mulla on 35sen jalka. No Biancosta löytyy kolmefemmoja, jotka on just sopivia mulle. Mun mielestä Biancon 36 on myös pienempi kuin esimerkiksi Dinskossa, eli kolmekutoset ja etenkin talvikengät on mulle aina sopivia Biancossa.
 Peppi Pitkätossu! :D
Pauliinan duunipäivän jälkeen jäätiin Itikseen palloilemaan. Käytiin syömässä, jonka jälkeen Pauliina halusi ehdottomasti Top-Sporttiin. (?)
Olin aluksi sitä mietä, etten varmana kokeile mitään urheiluvermeitä enkä todellakaan aio ostaa mitään, mutta sitten Pauliinan innoittamana vedin juoksuhousut jalkaan ja tuulitakin päälleni.
Housut ostin, takkia en. Ehkä käyn hakemassa sen takinkin vielä itselleni, koska se oli 70% alessa.



Housujen (leggareiden) ansiosta juoksin äsken kolmen kilometrin lenkin, eli jotain hyötyä niistäkin!

31 comments:

  1. Ihanan väriset hiukset Pauliinalla!!! :)

    ReplyDelete
  2. oot laihtunu hirveesti? :(

    ReplyDelete
  3. Moi Laura!

    Mun on pakko tulla avautumaan sun muutaman vuoden (ainakin neljän, viiden...) takaisesta ilkeilystä :--D Sillon irc-galleria oli helvetin kova juttu ja mä kävin sillontällön ihailemassa sun kuvia, tosin mitään kommentoimatta. Yks kerta sä sitten varmaan bongasit mut vieraslistalta ja tulit romuttamaan mun jo valmiiks huonon itsetunnon sanomalla et sun poikaystävän mielestä mun kulmakarvat näyttää ihan mäkkärin logolta!! :--D

    Itku ja parku, se oikeesti raapas sydämestä! :--( Mut hei, mä olin sillon vähänniinku melkein sukua julkkikselle, kun pari tuttua kävi kyylää sun kuvias ja näki siellä mun vastakommentin sun kulmakarvakritisointiin ja tuli kyselee et OMG miten "se" Laura kommentoi sulle :O

    Okei, pääsin sen yli ja nauran sille jutulle jos selailen vanhoja kuvia ja se nimenomainen kuva sattuu kohdalle, -ne kulmakarvat oli kyllä aika hirveet-, mutta jotenkin se tuli nyt mieleen ku kattelin tässä blogias ja avautumisen tunne kävi niin sietämättömäks, etten voinu olla kirjottamatta sulle tästä teinivuosieni traagisesta kulmakarvakommentista.

    Että sillon kulmakarvaepisodin jälkeen ajattelin "fuck that bitch, itellää on hesburgerin logo kulmiksethh!!11", mutta nykyään voin todeta että oot tosi kaunis, ja ihailen sun tyylitajua sekä sisustuksessa, että pukeutumisessa ja tykkään blogistas :--)

    ReplyDelete
  4. ^ Kiva tarina. Muistan kans Lauran IRC-Galleria -ajan ilkeilyt ja pissistelyt, huhhuh :D Saattaa hävettää näin jälkeenpäin?

    ReplyDelete
  5. onpas suloinen video! ja voihan hitsi kun haluaisin olla nyt suomessa ostamassa talvikenkiä :( surkeus.

    ReplyDelete
  6. Jokainen meistä on tehnyt elämänsä aikana jotain typerää, problem officer? Itse ihmettelen sitä miten te jaksatte valittaa Lauralle vuosien takaisista tapahtumista? Tuskin te itsekkään tuolloin mitään pulmusia olitte. :D

    http://www.youtube.com/watch?v=KHy7DGLTt8g <-- Kuunnelkaa tuota, rauhoittaa kummasti.

    ReplyDelete
  7. Aa, milt tuntuu juosta noi jalassa, siis oon ajatellut itsellekin juoksuhousui, koska collegeita ei oo ihan suunniteltu juoksemisee, kuten niin teen :D

    ReplyDelete
  8. Minttu:
    Kiitos että tulit kommentoimaan mieltäsi painavan jutun. Arvostan oikeasti sitä, että tuut sanomaan sen omalla naamallasi!

    En osaa yhtään sanoa, että miksi olen joskus kommentoinut noinkin lapsellisesti sulle. Koitin muistella tuota tapahtumaa, enkä saa päähäni nyt koko tilannetta, saatan ehkä muistaa jotenkin todella haratasti.

    Haluan kuitenkin sanoa sulle nyt näin vuosien jälkeen, että jos/kun olen kommentoinut noinkin typerän kommentin sulle, niin se ei missään nimessä ole ollut mitään henkilökohtaista.
    Harrastin siihen aikaan hyvinkin provosoivaa nettikäyttäytymistä.
    Kirjoittelin gallerian päiväkirjaan milloin minkäkin ihmisryhmän ärsyttävän mua, ja halusin ärsyttää ihmisiä tahallani.

    Ja vielä noihin mäkkikulmiin, meillä kaikilla on varmasti ollut teinivuosina mäkkikulmia, meikkivoidehuulia, viivakulmia ja ihan mitä vaan!

    Ja tosiaan vielä, että jos nuoruudessani oli joltain osin ylimielinen tai vittumainen, niin ne turhat luulot ovat karisseet vuosia sitten taivaan tuuliin.
    En todellakaan tahtoisi saatika uskaltaisi pahoittaa kenenkään ihmisen mieltä ilman syytä tai tahallani.

    Joten pyydän sulta Minttu anteeksi!

    ReplyDelete
  9. kiva jos innostut lenkkeilystä. juokseminen on parasta terapiaa, tulee niin hyvä mieli ja olo kun on vetänyt itsensä ihan piippuun<3 :)

    ReplyDelete
  10. Lämmitti mieltä Mintun kypsä käytös ja sun ihana vastaus :) Ottakaa mallia anonyymit!!!

    ReplyDelete
  11. Laura; Oi, en odottanut että saisin sulta vastauksen, ajattelin että toi kommentti hukkuis muiden sekaan, mutta tosi kiva kun vastasit!

    Kiitos anteeksipyynnöstä, se on todellakin hyväksytty :) Vaikken siis tuolla kommentillani lähtenyt mitään anteeksipyyntöjä kalastelemaan! Se vuosien takainen tapahtuma tuli ihan yhtäkkiä vaan mieleen kun pitkästä aikaa vierailin irc-galleriassa ja sitten kurkin blogias niin tuli sellanen flashback tosta jutusta - joka ei siis oo sen kummemmin jääny painamaan mieltä tai harmittamaan, mutta jostain syystä se on jääny muistiin ja muuten vain aattelin tulla siitä sulle kirjottamaan. Eikä tarkotuksena ole ollut sun mielen pahottaminen/syyllistäminen/valittaminen :D

    Mutta tosiaan, kiva kun vastasit ja susta todellakin huomaa, että oot vuosien saatossa kasvanu tosi paljon henkisesti! Hyvää syksynjatkoa ja mä jään taka-alalle seurailemaan blogias :)

    ReplyDelete
  12. miks Pauliinan pitää lässyttää ku se puhuu? ärsyttävää.

    ReplyDelete
  13. ihana vastaus tuolle mintulle! oot kyllä hyvä tyyppi:))

    ReplyDelete
  14. vähä oot kaunis noissaa kuvissa:o<3

    ReplyDelete
  15. Heheh tsemppiä juoksuharrastukseen! Se voi oikeesti koukuttaa pahasti, eli käyhän hakemassa takki samantien kotiin! :-D (ja hyvät kengät)

    Ja ihanat kengät noi ylimmät, tosi nätit!

    JA ihana vastaus tuolle Mintulle, vaikutat muutenkin supersymppistyypiltä kun jaksat yleensä vastata kommentteihin mut nyt kyllä pisteet nousi, tuskinpa kukaan odotti että olisit urhannut montaa ajatusta noin "hölmölle" jutulle :-)

    ReplyDelete
  16. Anonyymi sanoi...
    Jokainen meistä on tehnyt elämänsä aikana jotain typerää, problem officer? Itse ihmettelen sitä miten te jaksatte valittaa Lauralle vuosien takaisista tapahtumista? Tuskin te itsekkään tuolloin mitään pulmusia olitte. :D

    VOI VITTU MITEN JAKSAT AINA OLLA PUOLUSTAMASSA JOTAIN JA MÄKÄTTÄMÄSSÄ ASIAAN KUN ASIAAN JOS JOKU LAITTAA NEGATIIVISEN KOMMENTIN. OOH. ÄRSYTTÄVÄÄ LUETTAVAA.

    ReplyDelete
  17. ai vitsi oot nätti, toi mintunvihree väri sopii hyvin sulle:)

    ReplyDelete
  18. Ihanan pirteä postaus! :)

    ReplyDelete
  19. Kiva duunipaikka varmaan Bianco :] Tykkään tosi paljon tosta kivasta bleiseristä (vaimikätoinyton) mikä sulla on ton topin päällä! :O

    ReplyDelete
  20. Ihana video!:D Katsoin tuon ja sn jälkeen "laura nolo video"n ja muita sun nauhotuksia. Ihan parhaita, haha. :-)

    ReplyDelete
  21. Ah ihania kenkiä ! En pysty ymmärtää miten jollakin voi olla niin pieni jalka ku sulla :D itellä on 41.

    ReplyDelete
  22. Jarno:
    Noi on ihan suuupeeeer muksat jalassa :) Suosittelen!

    ReplyDelete
  23. Hei pakko nyt kyllä kommentoida tähän sen verran, että ihanasti vastasit tuolle Mintulle, oot söpis! :)

    ReplyDelete
  24. Ihana video :) Vaikutatte symppiksiltä!

    ReplyDelete
  25. Ei yhtään mainosta tuossa bianco-videossa? :D hei mut kiva postaus. Pauliina on tuollanen symppis ja sä superkaunis kuvissa. ja p.s. tosi monella on kyllä samantyylisiä irc-galleria kokemuksia teinivuosilta. mut harvat osaa ottaa asiaa esille näin hyvin/asiallisesti ku te kaks täällä blogissa! :)

    ReplyDelete
  26. laura olet ihana<3

    ReplyDelete
  27. Oon vasta alkanut lukee sun blogii, ja siis kun sanoit et sun kengänkoko on 35, niin mite pitkä sitten oikeen oot:o? rupesin vaa miettii:)

    ReplyDelete
  28. oot tosi kaunis.
    ja pauliinan hiukset on ihanat.. voitko kysyy mistä se on ostanut noi peace-merkkiset housut?

    ReplyDelete
  29. Anonyymi sanoi...

    Anonyymi sanoi...
    Jokainen meistä on tehnyt elämänsä aikana jotain typerää, problem officer? Itse ihmettelen sitä miten te jaksatte valittaa Lauralle vuosien takaisista tapahtumista? Tuskin te itsekkään tuolloin mitään pulmusia olitte. :D

    "VOI VITTU MITEN JAKSAT AINA OLLA PUOLUSTAMASSA JOTAIN JA MÄKÄTTÄMÄSSÄ ASIAAN KUN ASIAAN JOS JOKU LAITTAA NEGATIIVISEN KOMMENTIN. OOH. ÄRSYTTÄVÄÄ LUETTAVAA."

    haah voi lol. luulis sunkin anonyyminä tietävän että se ei varmaan oo sama tyyppi aina :DD

    ReplyDelete
  30. ääh mikä paskiainen sä oot laura. mintulle nostan hattua.

    ReplyDelete