Monday, October 3, 2011

Vivisanté Hair Viviscal

Sain tänään ihanalta kosmetologiltani pari paketillista Viviscal-nimisiä hiusten kasvua aktivoivia tabletteja. Kokeilin pari kuukautta biotiinia kesällä, enkä kyllä huomannut mitään muutosta hiuksissani.
Joten seuraavaksi aloitan kyseisen kuurin ihan testimielessä, josko tällä tuotteella olisi parempia vaikutuksia.

"Viviscalista apu hiustenlähtöön. Hyviä hoitotuloksia jo 2-3 kuukauden kuurilla. Yli 80 % käyttäjistä on saanut näistä avun!

Viviscal-puristeet aktivoivat säännöllisesti käytettyinä tehokkaasti hiusten kasvua. Puristeiden tehoaineet vaikuttavat verenkierron kautta hiusnystyihin vahvistaen ja elvyttäen niiden toimintaa. Jos nysty on lepotilassa, mutta pystyy vielä aktiiviseen toimintaan, se alkaa kasvaa uutta hiusta. "

Kosmetologini oli tilannut testikäyttöön vain muutaman paketillisen noita, joten en osaa yhtään sanoa, että mistä noita saisi ostettua tai tilattua, mutta jos huomaan tuotteen tuottavan tuloksia, niin varmasti tulen kertomaan positiivisista tuloksista.

EDIT: Apteekeista saa kyseistä tuotetta.

28 comments:

 1. noita on apteekissa

  ReplyDelete
 2. ^^ Kiitos infosta :)
  Eli jos kiinnostaa, niin sieltä vaan ostamaan. Mutta saahan nyt nähdä, että onko noistakaan apua.

  ReplyDelete
 3. ^^
  Ja vielä, tsekkasin yliopiston apteekin sivuilta, että siellä tosiaan on noita, mutta hinta on aika suolainen 87 euroa, eli odotellaan näitä mun tuloksia eka :DD

  ReplyDelete
 4. SALKKARIT !!!!!! XDDDDD
  "Liisa on syytön! ..kunnes toisin todeistetaan!!"

  Hahhaa kun seppo ja ismo veteli niis nunnapuvuis ni ensinmäisen tuli mielee sä himas hihittämässä!! :D<3

  ReplyDelete
 5. Noita saa myös Sokos emotioneista! :)

  ReplyDelete
 6. onko noi siis tabletti vai kapseli muodossa? ja onko tabletit kauheen isoja ja voiko niitä puolittaa? :D mul on nimittäin kauhee ongelma niellä tabletteja ja kapselit on tuhoontuomittu idea..

  ReplyDelete
 7. Rupeeko sit kaikki muutkin karvat kasvamaan hulluna? :D Koska miten toi voi vaan vaikuttaa päänahan karvoihin :D salee alkaa viikset ja kainalokarvat rehottamaan, puhumattakaan säärikarvoista. Hiuksiini haluaisin kyllä tuuhennusta ja nopeempaa kasvua mutta muualle en! :D

  ReplyDelete
 8. Kiinnostaisi todellakin tietää, onko noista jotain iloa ohuelle Suomi-tukalle. Hinnan puolesta ainakin voisi odottaa tuloksia...

  ReplyDelete
 9. Jep, kuten epäiltynä, nuo alkaa kiihdyttää myös muiden kehon alueen karvojenkasvua, kuin vain hiusten :D Säärikarvat/kainalokarvat voi kasvaa hieman nopeammin, mutta eivät tummene ollenkaan. Huomattu juttu :)

  ReplyDelete
 10. Noo, mulle on tehty valoimpulssihoitoa, eikä kainalokarvat kasva enää ollenkaan. Samapa se, jos säärikarvat vähän kasvaiskin tavallista enemmän, saahan ne ajeltua. :)

  ReplyDelete
 11. Voisin kokeilla mut en haluu mitään letitettäviä käsikarvoja. On jo nyt tarpeeks karvaisat :D

  ReplyDelete
 12. oho aika hintava :o mahtaakoha sit toimia.

  mä oon ite miettiny noit valoimpulssijuttui, ootsä nyt käyny siel siis monesti? kerran? kahesti? vois itekki koklaa <:

  ReplyDelete
 13. elisa:
  Oon käynyt kaksi kertaa, ja kainalokarvoja ei kasva lähes ollenkaan enää. Varattiin aika vielä ens viikolle, ja sitten mulla on ihan karvattomat kainalot lähes ikuisesti:) Jeeee

  ReplyDelete
 14. Kerro sit vaikuttaako toi mitenkään , ite kans haluun vähä vahvemmat ja paksummat hiukset :)

  http://dreamsarerealfuckreality.blogspot.com/

  ReplyDelete
 15. Viviscalista on kokemusta - ensinnäkin parin kuukauden kuuri ei auta vielä mitään, pitää syödä vähintään kolme kuukautta, mikä sekin on lyhyt aika - puolessa vuodessa saa havaittavia tuloksia.

  Toiseksi - tuote todella stimuloi myös muuta karvankasvua, eikä tietenkään vain säärikarvoja tai kainalokarvoja vaan ihan kaikkia ihokarvoja - itse olin kuin ohutkarvainen kissa puolen vuoden kuurin jälkeen. Toki hiukset olivat tuuheammat, mutta en hirveästi innostunut esim. käsikarvojen kasvusta/tuuhenemisesta enkä siitä, että yhtäkkiä myös reisissä/nivusissa oli alapääkarvoja :( ts. varaudu bikinivahaukseen entistä pidemmälle reisiin... Ei kiva.

  ReplyDelete
 16. kokeiltu on, noin vuoden söin putkeen ja hiuksia tuli puolet lisää, pituutta kasvoivat huimaa vauhtia ja kasvava hius oli täysin kiharaa.

  ReplyDelete
 17. Siippani (mies) söi noita tabletteja puoli vuotta ja hänen kaljuuntuneilla ohimoille kasvoi kivasti lisää tukkaa.

  Eli toimii ainakin kaljuuntumiseen :)

  ReplyDelete
 18. Cavalla oli postaus hiusten kasvatuksesta Bio+ shampoon ja seerumin avulla, jos hiusten kasvatus kiinnostaa, niin tuo olisi menetelmänä ainakin halvempi ja ei tule muuta karvan kasvua kaupan päällisinä. Omaa kokemusta ei ole. Vielä.
  http://charmingcava.blogspot.com/2011/05/cutrin-bio-energen-sarja.html

  ReplyDelete
 19. Itelle tulis kyllä kans ihan tarpeeseen tuollainen tuote jos se todella toimii! Mutta tuo hinta tosiaan.. :s

  http://weheartsomeone.blogspot.com/

  ReplyDelete
 20. Äitini on kuulemma kokeillut/käyttänyt tätä kyseistä tuotetta ja sai aika pahaa ihottumaa mahaan. Pieni varoituksen sana siis vain, jos kroppasi reagoi samallalailla, niin ei oo hätäilemisen aihetta, on sitä ollut muillakin :)

  -Jenna

  ReplyDelete
 21. Heippa. Kampaajana voin kertoa, että apua tuosta on, mutta vain hetkeksi, niin kauan kuin sitä syöt, niin niin kauan se myös toimii. Kun lopetat, hiustenlähtö vilkastuu.. Syynä on suuri muutos kehossa ravinteista.

  Terkuin kampaaja heltsinkistä.

  ReplyDelete
 22. Jaan innolla odottaa toimiiko! Itse oon haaveillu pitkista hiuksista jo jonki aikaa!!!

  http://iseesc.blogspot.com/

  ReplyDelete
 23. Hei! Itse olen syönyt eläinbiotiinia, se on jonkin verran nopeuttanut hiusten kasvua ja uusiakin hiuksia alkoi kasvamaan. Pitäisi varmaan aloittaa taas kuuri, syksyisin hiusten kasvu tuntuu hidastuvan. Käytätkö mitään hiustenpidennyksiä?

  Toivottavasti kirjoitat vielä semmoisen loppupostauksen tuosta valoimpulssihoidoista! Minua ainakin kiinnostaa tietää kaikki!

  ReplyDelete
 24. Biotiinia pitää syödä "pikkusen" kauemmin kun 2kk, että muutokset havaitsee (hiukset kasvaakin vain n. sentin kuussa). Sellainen puoli vuotta tai mielummin vuosi.

  Terveisin, olen käynyt koulussa..

  ReplyDelete
 25. NOITA ON HULLUILLA PÄIVILLÄ ALE-HINTAAN!!! OLISKO OLLU PERJANTAI....

  ReplyDelete
 26. mä oon syöny jo kauan piimaxeja vai mitä ne nyt onkaan, mulla ainakin toimii mutta jos noi on tehokkaampia niin tietty vaihdan sitten noihin jote raportoi tosiaan jos huomaat jotai muutosta :)

  ReplyDelete
 27. hullareilla 89€ ja se strong! ostin just.. :D

  ReplyDelete